Astroloji: 12- 18 Nisan 2021 haftalık burç yorumları

Astroloji: 12 – 18 Nisan 2021 haftalık burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 12- 18 Nisan 2021 haftalık burç yorumları

Astroloji: 12 – 18 Nisan 2021 haftalık burç yorumları! 12 Nisan, 13 Nisan, 14 Nisan, 15 Nisan, 16 Nisan, 17 Nisan ve 18 Nisan tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

koç burcu

Koç burcu 12 – 18 Nisan haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: 12 Nisan Pazartesi günü sizin burcunuzda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni başlangıçlar için oldukça güzel bir zaman dilimi! Hayatınıza yön vereceksiniz, zorlanmalar olsa da başarı elde edeceksiniz. Aşk hayatınız oldukça güzel. Partnerinizle aranızdaki sorunlar konuşarak halloluyor.


Koç burçları bu dönemi karşılarına çıkan yeni yollarla karşılıyorlar. Aniden oldukça aklı başında ve ihtiyacı olan her şeye sahip birer birey olarak görmeye başlayabilirler. Bu süreçte korkup kaçmak yerine önlerine çıkan fırsatları değerlendirmeli, becerilerini en şekilde kullanabilecekleri seçenekler üzerinde durmalılar.

Özellikle sabırsızlıkla bekledikleri bir şey karşılarına dikildiğinde çok erken ya da çok fazla gibi gelebilir. Ancak bu düşünceyi aşmaları oldukça önemli ve kritik. Bu Yeni Ay genel hayat dinamiklerini gündeme getirecek gibi görünüyor. Kendin, ikili ilişkilerin, ev ve kariyer hayatın arasında dengeyi kurabilmek adına bazı adımlar atabilirsin.

Bu dönemde sosyal yönünüz ön planda olabilir. Ancak yaşadığımız süreçte sosyal mesafeye dikkat etmeli, evden dışarı çıkmamalısınız. Bu dönemde şansınız oldukça açık. Şansa ihtiyacınız varsa sabah saatleri size iyi gelecek. Yeni Ay, güzel fırsatları da beraberinde getiriyor olacak.

Bu dönemde rüzgârın bizden yöne estiğini söylemek mümkün. Öz güvenimiz ve cesaretimiz artıyor. Yeni girişimler ve atılımlar yapmak için çok hevesli olacağız. Ancak bizim için çok da kolay bir süreç olmayacak. Düşünmeden hareket etmemeli, kendimizi olmayacak tehlikelere atmamalıyız.

Eskiyi arkanızda bıraktığınızda önünüze çok güzel yeni fırsatlar çıkacaktır. Dileğiniz neyse çok içten dileyin. Yeni olan ve sizi mutlu edecek her şeyi kendinize çekebilirsiniz. Yeni olan her şeyi kendinize çekebilirsiniz. Yeni bir aşk, yeni bir iş veya yeni bir bebek bile olabilir.

Yakın çevrende gelişen şartlar ve birtakım yaralanmalar veya sağlık konularının gündemde oluşu nedeniyle mücadele etmen, korkuyu geride bırakıp harekete geçmen ve efor sarf etmen gerekebilir. Eve, aidiyetlere ve ülkeye dair konularda bazı hassasiyetlerin ve endişelerin olabilir. Aileni korumak ve kollamak isteyebilirsin. Bu sürede eve ve kendi özel hayatına çekilmen gerekebilir. Sağlığına dikkat etmen gereken günlerdesin.

Kendinizi sebepsiz bir şekilde gergin ve kontrolsüz çıkışlar içerisinde bulabilirsiniz. Yeniay etkisiyle önümüzdeki iki hafta beklenilmeyeni beklemeye ne dersin? Fırsatlar kapını çalmaya hazırlanıyor. Sende bu değişime hazır ol ve muhteşem sürece kendini bırak.

Bu hafta Venüs’ün Boğa burcuna geçişiyle özellikle finansal anlamda özellikle şanslı ve keyifli bir sürece giriş yapacaksınız. Kazançlarınızı arttırabilecek tekliflerle karşılaşabilir, yeni kazanç yolları yaratabilirsiniz. Bunun yanı sıra paranızı daha keyfi ve size zevk veren şeylere harcayabilirsiniz, gardırobunuzu yenileyebilir, yeni eşyalarda alabilirsiniz. Venüs her halükarda güzel etkiler yaratacaktır.

Önümüzdeki bu süreçte para, gelirler ve yeteneklerin ön plana çıkacak gibi görünüyor. Maddi konularda bir takım fırsatlarla karşı karşıya gelebilir veya yeni bir gelir elde etmeni sağlayacak projelere girebilirsin. Bu anlamda istikrarı ve güvenliği elde edebilmek adına bazı girişimlerde bulunabilirsin. Hiç beklemediğin bir yerden para elde edebilirsin. Sanatsal veya sana keyif veren ilgi alanlarından bir kazanç elde edebileceğin günler seni bekliyor!

boğa burcu

Boğa burcu 12 – 18 Nisan haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: 12 Nisan’da gerçekleşecek Yeni Ay kontrolünün dışındaki bazı koşulları gündeme getirecek gibi görünüyor. Kendi içimize dönme ve insanlardan uzaklaşma isteğimiz artabilir. Kendinizle baş başa kalacağınız, yapmak isteyip de yapamadığınız planları hayata geçireceğiniz bir dönemde olacaksınız. İnsanları kırmamaya özen göstermelisiniz. Yeni girişimler planlayabilir, hayatınızla ilgili ciddi kararlar alabilirsiniz.

Kariyer konularınız ve geleceğiniz sizler için ön planda olabilir. Mevcut problemleriniz varsa yöneticinizle de bu zaman diliminde görüşürseniz olumlu sonuçlarla yanından ayrılabilirsiniz.

Bu dönemde enerjimiz çok yüksek olmayabilir. Bu nedenle bu süreçte biraz durup, ilerideki dönemler için soluklanmak ve gücümüzü toplamak bizim için daha iyi olabilir. Sosyal çevreden ve dış dünyadan bir süre ayrı kalmak kendimizi tekrar şarj etmemizi sağlayacaktır. Zaten bu dönemde sosyal izolasyon en iyisi!

Boğa burçları bu hafta kendilerini çok daha isyankar ve soğuk hissedebilirler. Herkese karşı aşılamaz duvarlar örüp oldukça sert tavırlar sergileyebilirler. Ancak bu tavrı kimlere karşı sergilediklerine dikkat etmeliler. Zira hiç hak etmeyen insanlara sergiledikleri soğuk ve kırıcı davranışlar sonradan çok pişman olmalarına neden olabilir.

Diğer yandan insanlara akıl verme ve onlar hiçbir şeyi tek başlarına düşünemiyormuş gibi davranma huylarından vazgeçmeliler. Bu süreçte iyi bir kitap, dizi ya da filmle kafalarını dağıtmalı, kimseyi kırmamaya özen göstermeliler.

Yeni Ay, sağlığınızla ilgili olumlu yeni bir gelişme yaratabilir. Ruhsal olarak kafanız karışık olabilir. Bu Yeni Ay bilinçaltınızı temizlemek, sizi aşağı çeken kişileri hayatınızdan çıkarmak için destekleyicidir. İçinizdeki gücü keşfedeceksiniz. Bulunduğunuz çevrede hem başarılarınızla hem de güzelliğinizle parlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda da bu şans sizi bulabilir.

Bilinç altında, hayat koşullarını devam ettirebilmek adına efor sarf edebilirsin. Müdahale edemediğin konularla ilgili iç dünyanda başa etmen gerektiğini hissedebilirsin. Bazı korkularınla yüzleşmek ve onları aşabilmek adına harekete geçebilirsin. Bu günlerde düşüncelerinde aile konusu gündemde olabilir veya fikirsel olarak daha duyarlı olabilirsin. Kardeşler, yakın çevre veya akrabalarınla ilgili birtakım endişelerin olabilir. Onları korumak isteyebilirsin. Eğitim alıyorsan bu konuda hassasiyetler gelişebilir.

Bu yeniay size bambaşka bir farkındalık kazandırabilir. Özel hayatınızda sizleri daha ön plana çıkartacak. Gün genelinde ani gelişen durumlara karşı kontrollü davranıp olayları yönetme eğilimi içerisinde olacaksınız. Önümüzdeki haftalarda haklılık durumunuzla ilgili sizi bir sürpriz bekliyor.

Bu hafta Venüs’ün Boğa burcuna geçişi ile hayatın keyifli, zevk veren yanları ile daha çok haşır neşir olabileceksiniz. Fiziksel anlamda değişiklikler yapabilir, saç kesiminizi, saç renginizi değiştirebilir, yeni kıyafetler alabilirsiniz.

Venüs girdiğiniz her ortamda gözlerin üzerinize çekilmesine neden olacak ve daha da güzel haber geliyor aşk her an kapınıza çalabilir. Siz aşk için birilerinin peşinden değil, birileri sizin peşinizden koşacağa benziyor. Estetik operasyonlar için de uygun bir süreçtir.

Önümüzdeki bu süreçte etrafına yansıttığın imajın, güzelliğin ve uyumun ön plana çıkacak gibi görünüyor. Pratik, cömert, kararlı ve üretken halini ikili ilişkilerine, aile ve kariyer hayatına yansıtabilir, sağlam adımlar atabilirsin. Beklemediğin bir takım fırsatlarla karşılaşabilirsin.

Eğer bekarsan aniden evlilik kararı alabilirsin. Eğer ilişkin yoksa bir yıldırım aşkı kapını çalabilir! İmajında farklılık yaratmak isteyebilir daha evvel denemediğin bir estetik girişime yönelebilirsin. Yine de bu günlerde ani kararlar almamaya ve sakarlıklara dikkat etmende fayda olacak!

ikizler burcu

İkizler burcu 12 – 18 Nisan haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: 12 Nisan’da gerçekleşecek Yeni Ay, arkadaşlarını ve gelecek beklentilerini gündeme getirecek gibi görünüyor. Genel olarak pozitif enerjiler sizi bekliyor. Değişim sinyalleri alacağınız, zor yollardan başarı elde edeceğiniz bir dönemdesiniz.

Hedeflerin için harekete geçmek isteyebilirsin. Para kaynaklarındaki bazı hassasiyetleri fark edebilir ve endişe dürtüsüyle gelirlerini korumak isteyebilirsin. Bu sebeple belirlemiş olduğun ileriye dönük hedefleri koruma motivasyonuyla mücadele etmen gerekebilir.

Eğitim hayatınız, akademik konularınız, yurt dışı işleriniz gündemde olabilir. Kariyer konularınız ön plana çıkabilir. Özellikle eğitimi devam eden İkizler burçları için konuşursak zorlanma yaşayabilirsiniz. Şehir dışı veya yurt dışında okuyorsanız mücadele vermeniz gerekecek.

Yardım kuruluşlarıyla temas halinde bulunabilir, toplum için çalışabilirsiniz. Ayrıca barışmalar, gözüküyor. Çok yakınınızdan biriyle problemler yaşadıysanız barışabilir, çözüme kavuşturabilirsiniz bu dönemde.

Duygusal uzaklık hissetmek sizi rahatsız edebilirsiniz. Sosyal çevremizden biri ile yeni bir aşka adım atmamız da söz konusu olabilir. Ancak sosyal mesafeye dikkat edin, buluşma planlarınızı şimdilik erteleyin! Girişimci ve cesur ruhumuz ortaya çıkacak. Ama cesaretimizin de bir sınırı olmalı. Çevremizde bizimle rekabet edecek, bizi engellemek isteyecek kişiler olabilir.

İş hayatınla ilgili hareketli günler sizi bekliyor olabilir. İşle ilgili seyahatleriniz olabilir. Ummadığınız bir iş görüşmesi veya iş anlaşması fırsatıyla karşılaşabilirsiniz. Ancak karar vermeden önce mantığınızı ön plana alarak etraflıca düşünmekte, detayları kaçırmamakta fayda var.

Arkadaşların ve sosyal çevren içerisinde aktif olmak adına birtakım girişimlerin olabilir. Öte yandan dernek, vakıf veya mesleki grup etkinliklerinde aktif olabilir, şifalandırma çalışmaları için var gücünle çabalayabilirsin. Yeniay sizlere ilişkiler konusunda artık sınırlarınızı çizmeniz gerektiğini açık açık söylüyor olacak. Ay sonuna kadar partneriniz ile sevgiyi konuşmak, aşkı sorgulamak ya da bunu hissetmek isteyeceğiniz özel bir süreç olabilir. Aradığınız cevapları çok yakında bulabilirsiniz.

Bu hafta Venüs’ün Boğa burcuna geçişiyle eğer ilişkiniz var ise gereksiz kaprisler, arızalar yüzünden bir takım sorunlar nüks edebilir. Eğer hayatınızda biri yok ise bu dönem çok keyifli ilişkilere çekilemeyebilirsiniz. Genel olarak çevrenizin onaylamayacağı ilişkiler olabilir. Ama bu etki ile süper yaratıcı olabilir, güzel çalışmalar koyabilirsiniz ortaya.

Paranızı gereksiz yerlere harcama eğiliminiz artabilir. Aman dikkat! Estetik operasyonlar için de pek uygun bir süreç değildir. Pahalı eşyalar almak, gardırop yenilemek, yeni eşyalar almak için de uygun değildir. İç dünyanda  kendini daha huzurlu ve rahat hissedileceğin günlere giriyorsun. Ruh halindeki değişkenlerinden ve korkularından arınabilir daha sakin ve keyifli olabilirsin. Kontrolünün dışında bazı olaylar gelişebilir. Beklemediğin bir destek görebilir veya yardım alabilirsin.

yengeç burcu

Yengeç burcu 12 – 18 Nisan haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 12 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek Yeni Ay kariyer hayatını gündeme getirecek. Maddi durumunuza odaklandığınız bir dönem. Borçlarınız, kredileriniz gündeminizde olabilir. Umutlarınızı, hayallerinizi gerçekleştirmek için güzel etkiler altında olacaksınız. Pozitifliğiniz sayesinde her şeyin altından başarıyla kalkabilirsiniz. Akademik işleriniz veya uluslararası konularınız varsa gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yeniay yeni pozisyonların, iş tekliflerinin kapısını aralıyor. Kariyerde parlayacağınız, fırsatlar elde edeceğiniz bir haftaya giriyorsunuz. Yeni haftada başardığınız işlerle patronlarınızın gözüne girmeyi başaracaksınız. Zor ve stresli bir ortam olmasına rağmen kariyerde güzel işlere imza atıyorsunuz. Yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. İş değiştirmek isteyebilir, yeni bir başvuru yapabilirsiniz. Her iki türlü de sizin için hayırlı olan gelişmeyle karşılaşabilirsiniz.

Bu dönemde ayrıca aile büyüklerimiz, evimiz ile ilgili yeni gelişmeler olabilir. Ancak kırıcı olmaktan kaçınmalı, karşımızdaki insanları da dinlemeli, düşünmeden harekete geçip sonradan pişman olacağımız sözleri söylememeliyiz. İlişkilerde yanlış anlaşılmalar öne çıkabilir. Her ne kadar çözüm odaklı ve anlayışlı olduğunuzu düşünseniz de duvara çarpıyormuş hissi yaşıyor olabilirsiniz. Bu yüzden biraz beklemeli ve olayları akışına bırakmalısınız.

Hayata bakış açınızı değiştirebilecek yeni felsefeler, düşünce sistemleriyle karşılaşabilirsiniz. Mistik konular ilginizi çekmeye başlayabilir veya zaten ilginizi çekiyorsa daha da derinleşmek isteyebilirsiniz.

Çalışma hayatını daha ileriye götürecek projeler için birtakım başlangıçlar yapmak isteyebilirsin. Başarı elde etmek ve kendini tanıtabilmek dürtüsüyle çaba sarf edebilirsin veya kariyerinde elde etmiş olduğun statüyü devam ettirebilmek için aksiyon alman gerekebilir.

Otorite figürü olan kişilerle mücadele içine girmen olası. Diğer yandan kendi duygusal güvenliğin ile ilgili hassasiyetleri fark edebilir, hayat dinamiklerini koruyabilmek için özeline çekilmeyi tercih edebilirsin. Bu yeniay sizlere farkındalığınızı yükseltip sahip olduğunuz her şeyden mutlu olma adına sizleri değiştirebileceğinin vaadini veriyor. Artık siz de bir an önce değersizlik duygusundan kurtulun ve elinizdekilerin kıymetini bilin.

Venüs’ün Boğa burcuna geçişi ile dostlarınızla, arkadaşlarınızla çok daha keyifli ve size zevk verecek zamanlar geçirebilecek, onlardan yardım, destek, fayda görebileceksiniz. Daha çok sosyalleşebilecek, yeni ortamlara girip yeni insanlarla tanışabileceksiniz. İşin içinde Venüs olduğundan dolayı gelecek her türlü sosyal aktiviteye dahil olmaya çalışın, lakin aşk oralarda bir yerde olabilir! Özellikle kadın arkadaşlarınızdan daha çok fayda görebileceksiniz.

Önümüzdeki bu süreçte sosyal hayatın ve hedeflerin ön plana çıkacak gibi görünüyor. Arkadaşlarınla bir araya gelebilir, keyifli hissedeceğin eğlenceli organizasyonlar yapabilirsin. Üyesi olduğun mesleki grup, dernek veya vakıfların aktivitelerinde boy gösterebilir, uyumun ve güzelliğinle dikkatleri üzerine çekebilirsin. Geleceğe yönelik hedeflerine emin adımlarla ilerleyebileceğin bir dönem seni bekliyor! Arkadaşlarınla ani bir elektriklenme yaşayabilir, onlarla ilgili farkındalığa varabilir ya da onlardan beklemediğin bir haber alabilirsin. Sosyal hayatında farklı ve orijinal deneyimlere çekilebilir, beklemediğin bir fırsatla karşılaşabilirsin.

aslan burcu

Aslan burcu 12 – 18 Nisan haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: 12 Nisan’da gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle enerjiniz yerine geliyor ve daha planlı hareket etmeye başlıyorsunuz. Artık bir yenilik, değişiklikler yapmak ihtiyacı hissedebilirsiniz. Hatta ev, şehir veya ülke değiştirebilirsiniz. Oturduğunuz yerden başka bir yere taşınmayı düşünebilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yaşama ve inançlara dair görüşlerini güvenle ortaya koyabilirsin. Ulaşmış olduğun birtakım farkındalıklar sayesinde kişisel gelişim eğitimlerine başlamak isteyebilirsin.

Yeni Ay, yeni bir eğitime başlamanız için fırsat verecektir. Akademik hayatınızda güzel bir döneme girdiğinizi görebilirsiniz. Yurt dışı bağlantınız varsa yeni bir sözleşmeye imza atabilirsiniz. Yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanabiliriz. Yeni eğitimler, yabancılarla çalışma, yurt dışı seyahatleri söz konusu olabilir. Eğer akademik hayatımız devam ediyorsa başarılı günler bizi bekliyor.

Sosyal medya da parladığımız başka bir alan olabilir. Ancak kendimizi ifade ederken dikkatli olmalı, başımızı belaya sokacak sözler sarf etmekten sakınmalıyız. Fikirlerimizi dile getirirken daha esnek olmamızda yarar var.

Ülke değişikliği düşünenler için harekete geçme vakti olabilir. En güzeli ise bu Yeni Ay beklentiniz olan her konuda sizi mutlu edecek gelişmeleri de beraberinde getirecek. Psikolojik olarak yıpranmış olanlar kısa bir seyahat enerjinizi yükseltecektir.

Bu yeniay uzun zamandır üzerinde uğraştığın ve yapmakta mücadele verdiğin her şeyin artık giderek daha kolaylaştığını gösteriyor olacak. Çünkü artık istediğin şeye ulaşmak için gücünü nasıl kullanman gerektiğini öğrendin. Emeklerin karşılığını alacağınız iki haftalık bir süreç başlıyor.

Uluslararası ticaretle uğraşıyorsan var olan koşullarını devam ettirebilmek için efor sarf etmen gerekebilir. Yabancılarla ilgili konularda harekete geçebilirsin. Hukuksal bazı konularda mücadele etmen gerekebilir veya sosyal medyada aktif olarak kendini gösterebilirsin. Ancak burada agresif tavırlar sergilememeye özen göstermelisin. Zira kontrolünün dışında gelişen olaylar içe çekilme ve duygusal güvenliğini koruma dürtünü harekete geçirebilir.

Bu hafta Venüs’ün Boğa burcuna geçişi ile kariyeriniz parlamaya başlayacak! İşinizden, yaptığınız, meşgul olduğunuz işten çok daha fazla keyif alabileceksiniz. İş değiştirmek isteyenler görüşmelere gidebilirler, üstlerinizden, yöneticilerinizden harika destekler alabileceksiniz. Kariyerinizde kadın figürlerden güzel destekler söz konusu olabilecek. Terfi, maaş zammı gibi durumlarda söz konusu olabilir.

İş hayatında kendini mutlu ve huzurlu hissedeceğin bir döneme giriyorsun. Patronlarınla uyumlu bir şekilde çalışabilir, pozitif ilişkiler içinde olabilirsin. Kariyerinle ilgili yeni fırsatlar kapını çalabilir. İçinde bulunduğun toplulukta attığın sağlam adımlarla dikkatleri üzerine çekebilir, sosyal ilişkilerinle gündeme gelebilirsin. İşinle ilgili hiç tahmin etmediğin bir fırsatla karşılaşabilirsin. Beklemediğin bir terfi ile karşılaşılabilirsin. Ancak yine de otorite figürleriyle bir aradayken ani parlamalara dikkat etmende fayda olacaktır!

başak burcu

Başak burcu 12 – 18 Nisan haftalık yorumları

Başak burç yorumları: 12 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek Yeni Ay ortaklı paylaşımlarını gündeme getirecek. Gelir- gider dengeni kurabilmek adına cesur adımlar atman gerekebilir. Eş veya ortağından gelen finansal kaynakların devam edip etmeyeceğiyle ilgili endişeler hissedebilirsin.

Bu yeni ay ekonomik durumunuzla ilgili yeni bir başlangıç yapmanızı sağlayabilir. Borçlarınızı, ödemelerinizi kapatmak için yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz. Eşinizden de maddi destek görebilirsiniz. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda yeni girişimler yapmak isteyebiliriz. Süregelen bir finansal sorun bu dönemde çözülebilir. Finansal konularda risk almaya her zamankinden daha fazla eğilimli olabilir, daha cesur davranabiliriz.

Temkinli adımlar atmalı ancak yeni girişimlerden kaçınmamalı ve ortağımızın ya da eşimizin finansal konulardaki yeni fikirlerine açık olmalıyız. Miras konusu varsa beklediğinizden daha güzel bir sonuç elde edebilirsiniz. Ameliyat durumu olanlar varsa sağlığınız daha iyiye gidecektir.

Alacaklarını tahsil etmek için harekete geçebilir, kredi ödemelerine yeni bir düzenleme getirmek isteyebilirsin. Bu süreçte düşünmeden ve risk alarak yeni bir borca girmemelisin; zira gelecek beklentilerinle ilgili hassasiyetlerinin farkına varabilir, umutlarını ve sosyal çevreni korumak, kollamak dürtüsü yaşayabilirsin. Arkadaşlarına kol kanat gererek onların güvenliğini sağlayabilecek adımlar atabilirsin.

Bu yeniay ile birlikte yaptığın işte heyecan duyuyor musun? Ait olduğun bir ilişkinin içinde misin? diye sorgulayacağın yeni bir süreç başlıyor. Yaptığın işlerdeki heyecan seviyeni ve yaşama sevincini sorgulamaya başlayacağın, seni heyecanlandırma yan hiçbir işte olmayacağının kararını vereceğin yepyeni bir döneme hazır ol.

Venüs’ün Boğa burcuna geçişi ile keyifli seyahatlere, tatillere çıkmanız için size destek olacaktır. Eğer tatil için zamanınız yok ise aynı şekilde size keyif verecek bir eğitime başlayabilir, seminere katılabilirsiniz mesela! Bunun yanı sıra akrabalarınızdan, teyzenizden, kuzenlerinizden de destekler görebilirsiniz. Halkla ilişkiler, reklam, PR çalışmaları için harika bir süreçtir mesela bu! Olası mahkemeleriniz varsa güzel bir şekilde sonlanabilir, anlaşmaya varabilirsiniz.

Akademik hayatın, eğitim ve uluslararası konular ön plana çıkacak. Hayata bakış açında oldukça pozitif olabileceğin günler seni bekliyor. Yurt dışında bir eğitime başlayabilir, uzak yolculuklara çıkabilirsin. Yabancı kültürleri öğrenmek, ufuklarını genişletecek kişisel gelişim programlarına katılmak adına son derece uygun bir döneme giriyorsun.

Beklemediğin bir eğitim fırsatı ayağına gelebilir. Hiç gündeminde olmayan bir seyahat planı yapabilirsin. Kim bilir, gittiğin ülkede yabancı biriyle tahmin edemeyeceğin bir ilişkiye başlayabilirsin! Uluslar arası ticaret ile uğraşıyorsan ani bir fırsatla karşılaşman mümkün.


terazi burcu

Terazi burcu 12 – 18 Nisan haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: 12 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay sizlerin ikili ilişkilerini gündeme getiriyor. Bu dönemde ilişkimiz konusunda tamam ya da devam kararı alabiliriz. Evliliğinde sorun olanlar aradaki kırgınlıkları düzelterek, yeni bir sayfa açarak daha güçlü bir aşkla yola devam edebilirler. Ortak iş açmış olanlar varsa yeni bir projeyle güzel maddi kazançlar elde edebilirler.

İlişkin varsa veya evliysen eşinle / partnerinle ilgili gelişen bazı koşullar için harekete geçmen gerekebilir. Birlikteliğinizden olan beklentilerini ifade edebilir ve dengeleri devam ettirmek adına yeni girişimler yapabilirsin. Eğer ilişkimiz yoksa hayatımıza yeni biri girebilir ya da yeni bir iş birliğine başlayabiliriz. Eğer ilişkimiz varsa ve birtakım sorunlar yaşıyorsak partnerimiz ya da eşimizle kırıcı olmadan açık ve net konuşmalar yapmayı denemeliyiz.

Hem aşk hayatınız hem de çocuğunuz ile ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ofiste güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni Ay, yeni bir ilişkiyi de beraberinde getirebilir. Yalnızlar bu Yeni Ayla beraber artık eski sevgilinizi aklınızdan çıkarmanız gereklidir.

Eğer ilişkinizde üstünü kapattığınız sorunlar varsa ve ikiniz arasında bitmeyen bu problemler devam ediyorsa ayrılmaya karar verebilirsiniz. Bu kararı karşı taraf veya ortaklaşa verebilirsiniz.

Bu süreçte yeni bir ilişkiye veya iş birliğine başlaman olası. Var olan bir ortaklığın varsa birlikte yeni bir projeye girmek veya koşullarınızı devamını sağlayabilmek adına aksiyon almanız gerekebilir. Bunların yanında kariyer, ev ve aile hayatın arasındaki düzeninle ilgili hassasiyet hissedebilirsin.

Bu yeniay ile birlikte ilişkilerdeki tecrübe ve deneyimlerini hayatına yansıtman gereken, farkındalıklarla dolu iki haftalık bir süreç başlıyor. Bugün yaşadığın olaylara karşı geçmiş deneyimlerini ve tecrübelerini ne kadar kullandın? Artık bunu bilmen ve uygulaman gerek. Hayatında yeni bir sayfa açmak istiyorsan bunları yapmalısın.

Venüs’ün Boğa burcuna geçişi ile maddi anlamda türlü şans ve fırsatlar elde edebilir, kazançlarınızı arttırabilir, borç ihtiyacınız var ise bunu karşılayabilir, ödemelerinizi daha rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Eğer bir partneriniz var ise paranızı daha çok onun için harcayabilir, eşinizin maddi koşullarında güzel gelişmeler meydana gelebilir, ortaklaşa yürüttüğünüz bir takım işleriniz var ise kazançlarınızda artışlar meydana gelebilir.

Eğer partneriniz yok ise bu dönemde başlayan ilişkilerin cinsel motivasyonu çok güçlü olur ve biraz da sorunlu karakterleri kendinize çekmeniz kuvvetle muhtemeldir ve maddi olarak güçlü kişilerde olacaktır bunlar.

Gelir gider dengeni kurmakta başarılı ve kontrollü olabileceğin günlerdesin. Bağlı olduğun ortaklıktan kazanç sağlayabilir veya bir alacağını tahsil edebilirsin. Maddi konularda şanslı olacağın bu dönemde yapmış olduğun yatırımlarından gelir elde edebilirsin. Eşinin maaşına alacağı zam haberi içsel olarak seni rahatlatabilir ve güvende hissettirebilir. Hiç beklemediğin bir para elde edebilirsin. Yatırımlarında ani hareketlenmeler olabilir. Eş veya ortak gelirlerde beklenmeyen gelişmeler yaşanabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 12 – 18 Nisan haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: 12 Nisan’da gerçekleşecek Yeni Ay günlük rutinlerinize odaklanıyor. Ailenizle ilgili konulara vakit ayırabilirsiniz. Evinizle ilgili planlarınız varsa istediğiniz tarzda bir ev fırsatı karşınıza çıkabilir. Aşk hayatınız ön plana çıkıyor. Şansınız açık, romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili beklentileriniz varsa hayırlı haberlerini alabilirsiniz. Bazılarınız hobi olarak gördüğü işlerinde profesyonelliğe adım atabilir.

Bu dönemde çevrenizdekilerin sizden bir şeyler saklandığını düşünebilirsiniz. Kimseden doğru ve net cevaplar alamamak sinirlerinizi bozabilir. Ancak bazı şeylerin onlarla ilgili olmayabileceğinin farkında olmanız gerekiyor.

Yeni Ay sağlık probleminiz varsa yeni bir tedavi seçeneği sunabilir. Kronik rahatsızlığı olanlar için şifa bulacağı bir dönem olabilir. Bu dönemde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. Günlük yaşamımızda ya da iş hayatımızda heyecan verici yeni gelişmeler olabilir. Eğer çalışıyorsak, yeni bir görev üstlenmemiz istenebilir. İş ortamımız değişebilir.

Yeni iş arkadaşlarıyla çalışmaya başlayabiliriz. Sağlıklı yaşama yönelmek, diyet ya da spora başlamak istiyorsak, uygun bir dönemdeyiz. Günlük hayatımızda çeki düzen vermemiz gereken şeyler varsa tam sırası.

Çalıştığınız ortamda yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Terfi alabilirsiniz. Yaptığınız işlerle çalıştığınız ortamdaki kişilerden takdir görebilirsiniz. Depresif ruh halinizi mutlu bir psikolojiye bırakıyorsunuz. Olumlu haberler alabilirsiniz.

Kardeşleriyle ya da çok yakın arkadaşlarla problemler yaşayabilirsiniz. Hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bu gibi durumlarda dikkatinizi daha ziyade kontrol edebileceğiniz şeylere vermelisiniz. Kariyer ve iş ortamınız değişebilir. İş değişikliği, terfi gibi konularla mutlu olabilirsiniz.

İş hayatınızda kendi iradenizi kabul ettirmek, sıkı çalışmak ve bulunduğunuz alanda güçlü olmak arzusu duyabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle çatışma eğiliminiz olabilir. İş ortamınızda aktif davranarak, sıcak bir dürüstlük içinde olursanız, insanlarla iyi bir diyalog geliştirdiğiniz gibi isteklerinizi uygulamanız da kolay olur. Ayrıca aşk hayatınızda geçmişteki olumsuzluklardan arınabilir ve kendinize yeni bir sayfa açabilirsiniz.

Çevresel koşullarını ve yaşantını bir düzene sokmak adına harekete geçebilirsin. Çalışma ortamınla ilgili yeni şartlar oluşabilir, rutinlerinin devamı için efor sarf etmen gerekebilir ve gelişen olaylar içerisinde cesaretle aksiyon alabilirsin.

Her şey de olumsuzluk görme huyunu artık bir tarafa bırakman gerekli. Aksi takdirde önüne gelen fırsatları hiçbir zaman göremeyeceksin. Dün geçti, yarın için daha zaman var fakat şimdiki an her zaman kıymetlidir. Kendini olayların akışına bırak ve istediğin şeyi yapmak için hemen harekete geç. Zira bu yeniay sende ki gözlem yeteneğini ortaya çıkartmaya kararlı.

Heyecanınla ve iradenle iş arkadaşlarına ilham olabilirsin. Sağlığına ve diyetine dikkat etmen gerekirken bir yandan hayata dair görüşlerinde korunmanın ve içe çekilme güdüsünün harekete geçtiğini fark edebilirsin.

Bu hafta Venüs’ün Boğa burcuna geçişiyle aşk, evlilik, söz, nişan, ciddi ilişkilerin başlaması gibi konular gündeminize gelebilir. Eğer yalnızsanız aşk her an bir şekilde kapınızı çalabilir, bir birlikteliğiniz var ise daha romantik zamanlara dalış yapabilir, hediyeler alabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin kılık kıyafetine de minik dokunuşlar yapabilirsiniz. İlişkiler, ortaklıklardan yana şanslı ve de bereketli bir döneme giriyorsunuz.

Mevcut ilişkinde veya evliliğinde kendini huzurlu ve keyifli hissedeceğin bir döneme giriyorsun. Partnerinle olan ilişkin gittikçe sağlamlaşabilir, var olan ilişkini kalıcı hale getirecek birtakım adımlar atabilirsin. Eğer ilişkin yoksa köklü bir beraberliğe başlayabilirsin. Ortağınla uyumlu ve keyifli bir şekilde çalışabilir, bazı projeler üzerinde anlaşmaya varabilirsin. Eşinle veya ortağınla olabilecek ani elektriklenmelere dikkat etmende ve fevri çıkışlarda bulunmamanda fayda olacaktır! Diğer yandan partnerinden beklemediğin bir sürprizle de karşılaşabilirsin.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 12 – 18 Nisan haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: 12 Nisan’da gerçekleşecek Yeni Ay aşk ve çocuk konularını gündeme getirecek. Çocuklarınla vakit geçirmek ve onlarla olan ilişkine hareket getirmek isteyebilirsin. Var olan bir ilişkin varsa beraberliğine heyecan getirecek aktiviteler geliştirebilirsin. Bir ilişkin yoksa heyecanlı bir birlikteliğe başlayabilirsin. Öte yandan içsel olarak hassas ve duygusal güvenliğini korumaya çalıştığın konuların olduğunu fark edebilirsin.

Finansal konularda kendinizi güvende hissetmek ve tedbirli olmak amacıyla bazı hamleler yapabilirsiniz. Bu süreçte gereksiz harcamalarınızı gözden geçirebilirsiniz. Sosyal yönünüz, iletişim becerileriniz sayesinde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. İş ilişkilerinizde bu yeteneğinizi kullanarak olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili de olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Yeni Ay yeni bir aşkı da beraberinde getirebilir. Yalnızlar bu dönemde size ilgi duyan birileri olduğunu fark edebilirsiniz. Hoşlandığınız kişiyle ilgili siz bir adım atarsanız karşı tarafın da size boş olmadığını görebilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili beklentiniz varsa onun güzel haberlerini alabilirsiniz. Genel olarak şanslı olacağınız bir dönemde olacaksınız. Her konuda şansınızı deneyebilirsiniz.

Evinizi değiştirmek istiyorsanız harekete geçebilirsiniz. Ailenizi ihmal ettiyseniz bu hafta onlara vakit ayırarak gönüllerini alabilirsiniz. Hayatınızda romantizm ve yaratıcılık konuları giderek daha heyecanlı hale gelebilir. Diğer yandan aşk hayatınızdaki bazı sorunlarla sınanacağınız bir dönemde de olabilirsiniz. Öncelikle evli ve ilişkisi olan Yay burçları zor zamanlarda birbirinize kenetleneceksiniz. Genel olarak şansınız aşkta oldukça açık.

İkili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Hayat enerjimiz ve yaşamdan aldığımız keyif artabilir. Eğer ilişkimiz yoksa, bu Yeniay, yeni bir aşkın habercisi olabilir. Yeni bir hobi edinebilir, çocuğumuz varsa onlarla ilgili güzel haberler alabilir, yeni bir adım atabiliriz.

Enerjiniz gayet yüksek olacak. Odağınızda ev hayatınız ve aşk hayatınız olabilir. Evde değişiklikler yapmak veya evinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda tüm güçlü yanlarınızı ortaya çıkıyor. Yeni insanlarla tanışmak, yeniden aşık olmak, heyecan duymak, hayatın farklı yanlarını yaşamak isteğiniz yükselecek. Ancak sosyal izolasyon gerektiren bu süreçte buluşma planlarınızı erteleyin.

Hayattan aldığın keyifleri yenilemek isteyebilir, sanatsal birtakım çalışmalara girebilirsin. Spora başlamak ve biriken enerjiyi aktif ederek yaratıcılığa çevirmek için uygun bir zaman. İstediğin amaca ulaşamama durumu bazen gerçek amacımızı görmemiz için bize yardım eder. Bu nedenle artık olmayan şey de ısrar etmek yerine daha kolay işlere meyletmeyi öğren. Bu yeniay çok uğraşıp emek verdiklerinin olmamasındaki asıl sonucu gösterip senin için daha kolay olanlarda ki güzelliği gözlerinin önüne seriyor olacak. Fırsatlarla dolu günler seni bekliyor.

Venüs’ün Boğa burcuna geçişiyle birlikte olası sorunların üstesinden hızla gelebileceksiniz, profesyonel diyet veya spor desteği alabilirsiniz. Bunun yanı sıra yeni iş projeleri, teklifler gündeme gelebilir. İş ve çalışma ortamınıza ilişkin güzel gelişmelerin yaşanabileceği keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz! Eğer iş arıyorsanız sık sık iş görüşmelerine çağrılabilirsiniz.

Çalışma arkadaşlarınla keyifle çalışacağın günler de seni bekliyor. İş ortamında uyumlu çalışma şeklinde dikkatleri üzerine çekebilir, kalıcı olabilecek projeler için sağlam adımlar atabilirsin. Günlük rutinlerini keyfini çıkararak uygulayabilir, sağlığına yönelmeyi tercih edebilirsin. Ancak yeme-içme konusunda dikkat etmelisin. Zira şekerli yiyecekleri fazla kaçırabilirsin. İş yerinde beklemediğin bir fırsatla karşılaşabilir, çalıştığın projelerde hızlı gelişmeler yaşayabilirsin.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 12 – 18 Nisan haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: 12 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay aile ve yaşam alanını gündeme getiriyor. Ailevi konularda buzların eriyeceği bir dönem olacak. Birbirinize kenetleneceksiniz. Ancak iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Agresif tutumlar olumsuz olarak size yansıyabilir.

Aile bireyleri ile daha çok vakit geçirebilir, heyecan ve cesaretlerini harekete geçirebilmek için onlara ilham olabilirsin. Gayrimenkul alım- satımı konularında harekete geçebilir ve yeni bir başlangıç yapmak isteyebilirsin. Ancak bu süreçte düşünmeden adım atarak risk almak sağlıklı olmayacaktır.

Bu dönem maddi gelirleriniz, yatırımlarınız, finansal işleriniz ön planda olabilir. Gelirinizle ilgili bir artış bekliyorsanız güzel gelişme yaşayabilirsiniz. Maaşınızla veya aldığınız primle ilgili de bir gelişme yaşanabilir. İletişim trafiğiniz artıyor. Eğitim hayatınızda ve işinizde yoğun zamanlar geçirebilirsiniz. Kurduğunuz yeni kontaklar sayesinde yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kardeşiniz, akrabalarınız ile ilgili de konular gündeme gelebilir.

Yeni Ay ailenizle ilgili yeni bir sayfa açmanızı sağlayabilir. Aile bireyleri ile geçmişten kalan bir konu hakkında açık ve net bir şekilde iletişim kurarak çözüme ulaşabiliriz. Gayrimenkul alım satımları ile ilgili konular gündeme gelebilir. Aile arasında dargınlıklar varsa bu Yeni Ayda eski olayları unutup, tekrardan bir araya gelme söz konusu olabilir. Aileye yeni bir birey katılabilir veya yeni bir ev bakabilirsiniz.

Evimizde yenilikler, tadilat, onarım yapılması söz konusu olabilir. Aile üyeleri ile tartışmaktan, kırıcı olmaktan kaçınmamızda fayda var. Özellikle evli olan Oğlak burçları; yaşadığınız ilişkinin özü, süresi, niteliği ve karşınızdaki kişinin sizin yaşamınızdaki yerini iyi belirlemeniz lazım. Kardeşlerinizle ilişkileriniz hareketlilik kazanabilir.

Evinde birtakım tamirat- tadilat işleri yapman gerekebilir. Öte yandan sana muhalefet olan kişiler veya durumlarla karşı karşıya kalabilirsin yahut bazı engellerin olduğunu fark ederek ikili ilişkilerini koruma dürtüsüyle aksiyon alabilirsin.

Zihnin ve düşüncelerin yeni bir fikre doğru uzandığında, bir daha asla eski boyutlarına geri dönemez. Bu yeniay ile kendini düşüncelerinle harekete geçir ve planladığın her ne varsa uygula. Kendini amaçlarına doğru odaklarsan önümüzdeki iki haftalık süreçte hem iş hem aşk alanında büyük başarılar gözüküyor.

Venüs’ün Boğa burcuna geçişiyle aşk her an kapınızı çalabilir, eros oklarını size çevirmeye başlayabilir. Yalnız olanlar önümüzdeki bir aylık süreçte flörtöz durumlar sık sık oluşabilir, ayaklarınızı yerden kesecek bir aşkla karşılaşabilirsiniz. Evli olanlarınız ise çocuk sahibi olmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Hobilerinizden daha çok keyif alabilir, yaşamın daha eğlenceli ve keyifli tarafları ile daha çok haşır neşir olabilirsiniz.

Bunun yanı sıra yaratıcılık gerektiren işlerde başarı yakalama şansınız çok yüksek olacaktır, özellikle sinema, televizyon, radyo, tiyatro, resim..vb işlerde olanlar süper başarılar yakalayabilirler, iş teklifleri alabilirler. Sosyal ortamlarda bulunabilir, keyifli organizasyonlara katılabilirsin. Eğer bir aşk ilişkin varsa içindeki huzur ve güven hissi artabilir ve birlikte katılabileceğiniz eğlenceli aktiviteler yaratabilirsin. Hobilerine ve sanatsal konulara zaman ayırabileceğin günlere giriyorsun. Çocuğun varsa onunla oldukça uyumlu ve mutlu bir dönem seni bekliyor.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 12 – 18 Nisan haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: 12 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek Yeni Ay bu hafta ve önümüzdeki haftada geçen 2 haftalık sürece damgasını vuracak. Kendinize vakit ayıracak ve ertelediğiniz meselelere yoğunlaşacaksınız. Zorlukların üstesinden gelmek için ihtiyacınız olan gücü kendinizde bulacaksınız ve bu olumsuz tavırlardan kurtulmaya çalışacaksınız.

Gelirinizde artış olmasına rağmen daha fazlası için yeni fırsatlar arayabilirsiniz. Yatırım planlarınız varsa harekete geçebilirsiniz. Yeni Ay ile iletişim kurduğunuz çevre sayesinde yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerle ilgili konulara odaklanıyoruz. İletişim trafiğimizin daha da artacağını söylemek mümkün. Kardeşlerimiz ya da yakın çevremiz ile tartışmaktan, sonra pişman olacağımız sözler söylemekten kaçınmalıyız.

Sosyal medya, ticaret, pazarlama, satış, eğitim konularında şansımız artıyor. Bu alanlarda yeni bir iş ya da proje söz konusu olabilir. Yeteneğiniz ne olursa olsun teknolojiyi ve sosyal medyayı kullandığınızda ün kazanabilirsiniz. Kardeşinizle ilgili de sevindirici bir gelişme yaşayabilirsiniz.

Var olan koşullarının devamını sağlayabilmek için alternatif fikirler geliştirebilirsin. Ticaretle uğraşıyorsan yeni projeler gündemine gelebilir. Kişisel gelişim adına yeni eğitimlere başlayabilirsin. Öte yandan çalışma ortamında hassasiyetler gelişebilir. Günlük rutinlerinde temizliğe ve sağlığa daha çok konsantre olman gerekebilir. Çevresel şartlarını korumak kollamak ihtiyacı duyabilirsin.

Bu yeniay sana önemli olanın dünkü halinden iyi olup olmadığını doğrulattıracak. Her gününü güzelleştirmek için elinden geleni yapmaya zorlayacak. Sen bunu kendin için yapmazsan hiç kimse senin için yapmaz. Harekete geç ve planlarını uygula. Öncelikle şunu hatırla: Hiç kimse senden daha iyi değildir ama sen ortaya bir şey koymazsan sen de kimseden iyi değilsindir.

Venüs’ün Boğa burcuna geçişiyle evinizde, yuvanızda, yaşadığınız yerde size keyifli gelecek değişimler yapabilirsiniz. Evinizi boyayabilir, eşyaları yenileyebilir, dekoratif anlamda değişiklikler yapabilirsiniz.

Ailenizle çok daha keyifli ve mutlu zamanlar sizleri beklemekte. Yine bu süreçte evinizi değiştirebilir, daha güzel ve de konforlu bir eve geçiş yapmak için araştırmalar yapabilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendiren konularda iyi niyetli insanlardan çok güzel destekler de alabileceksiniz.

Ailenle birlikte keyifli ve mutlu zamanlar geçirebileceğin bir döneme giriyorsun. Evini güzelleştirmek ve dekorasyonunda bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Evinde beklemediğin bir teknik arıza veya elektrik tesisatıyla  ilgili bazı sorunlar olabilir. Dikkat etmelisin! Aile bireyleri arasında da sakin kalmakta fayda olacaktır! Uzun süredir elden çıkarmak istediğin bir mülkün satışı ile aniden kazanç elde edebilirsin.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 12 – 18 Nisan haftalık yorumları

Balık burç yorumları: 12 Nisan’da gerçekleşecek Yeni Ay finansal kaynaklarını gündeme getiriyor. Kazancımızı artırmak için yeni girişimler yapmamız gündeme gelebilir. Yeni iş birlikleri kurabilir, yeni bir işte çalışmaya başlayabilir, yeni yatırımlara yönelebiliriz. Hali hazırdaki gelir akışının devamını sağlayabilmek adına harekete geçebilir, yeni projelere girerek alternatif kazanç kapıları oluşturmak için aksiyon alabilirsin.

Bu Yeni Ay ummadığınız bir gelir kapısı açabilir. Bu maddi kaynak sizlerin tırnaklarıyla kazıyarak hak ettiği bir gelir olacak. Venüs’ün hala burcunuzda hareket etmesi de ekonomik durumunuzda güçleneceğinizi gösteriyor. Yeni yatırım fırsatları karşınıza çıkarsa tereddüt etmeden harekete geçebilirsiniz. Gelir- gider dengeni sağlayabilmek adına bu süreçte düşünmeden risk alacak kararlardan uzak durmanda fayda olacaktır.

Parasal konularda girişimci olacağınız bir dönem. Daha fazla kazanmak adına cesaretle yol alabilirsiniz. Ancak gereksiz harcamalara da dikkat etmelisiniz. Para ile ilgili aşırı riskler alma konusuna dikkat etmeniz gerekli. Mümkün olduğunca duygusal kararlar almaktan ziyade mantığı ön plana alarak hareket etmenizde fayda var.

Bu dönemde konuşmadan önce iki kez düşünmelisiniz. Çevrenizdeki insanların oldukça rekabetçi olduğu bu dönemde duyarlı olmaya çalışmak oldukça zor gelebilir. Temkini elden bırakmamalıyız ancak bu dönemde cesur ve öz güvenli adımlar atmak ve yeteneklerimizin farkına varmak bizi finansal olarak başarıya götürecektir.

Öte yandan sevdiklerine daha önem vereceğin ve onları koruma dürtüsünü hissedeceğin bir süreç geçirebilirsin. Varlığının ve yaşamının keyfini çıkaracak alternatif çözümler geliştirebileceksin. Ekonomik anlamda bunaldığını hissedebilirsin. Eğer yenildiğini zannedersen zaten yenilmişsindir.

Girişime karşı cesaretli ol. Motiveni düşürecek her şeyden uzaklaş. Cesaretini topla ve bir an önce yola çık Bu yeniay sana daha cesur ve hedeflerine odaklı olmanı söylüyor. Önümüzdeki iki haftalık süreçte terfi, yeni iş imkânı gibi başarılar vaat ediyor. Eğer gayret edersen!

Venüs’ün Boğa burcuna geçişiyle çeşitli keyif amaçlı seyahatlere çıkabilir, kendinize tatil kaçamakları ayarlayabilirsiniz. Yakın çevrenizden, komşularınızdan, kardeşlerinizden güzel destekler ve haberler alabilecek özellikle kardeşlerinizin yaşamı ile ilgili güzel gelişmelere tanıklık edebileceksiniz.

Bu süreçte daha çok okuyabilir, araştırabilir, size keyif veren, yüzünüzü gülümseten yazılara hayatınızda daha çok yer verebilirsiniz. İletişim, tanıtım, organizasyon, reklamla ilgili her türlü konudan fayda sağlayacak girişimleriniz başarı ile sonuçlanabilecektir.


İlgini çeken konularda yeni bir eğitime başlayabilir, ticari bir takım fırsatlarla karşılaşabilirsin. Yakınlarından sürpriz bir evlilik veya sana mutluluk getirecek haberler alabilirsin. Beklemediğin bir eğitim fırsatı ayağına gelebilir veya gündeminde olmayan bir seyahate çıkman gerekebilir. Hiç aklında olmayan ilginç bir fikirle yeni bir başlangıç yapabilirsin.

İndigo Dergisi’ni Instagram’da takip et2021 için numeroloji değerinizi öğrendiniz mi?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.