Astroloji: 26 Nisan – 2 Mayıs 2021 haftalık burç yorumları

Astroloji: 26 Nisan – 2 Mayıs 2021 haftalık burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 26 Nisan – 2 Mayıs 2021 haftalık burç yorumları! 26 Nisan, 27 Nisan, 28 Nisan, 29 Nisan, 30 Nisan, 1 Mayıs ve 2 Mayıs tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

koç burcu

Koç burcu 26 Nisan – 2 Mayıs haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: 27 Nisan’da Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay finansal konuları gündeme getirecek gibi görünüyor. Eşinin gelirleri veya iş birliklerinden elde ettiğin gelirlerle ilgili farkındalıklar yaşayabilirsin.


Vergi, sigorta, kredi ve miras gibi konularda değerlendirmeler yapman gerekebilir. Finansal kaynakların ve giderlerinle ilgili birtakım sıkıntılarla yüzleşebilirsin. Bu süreçte krizlere çekilmemeye dikkat etmeli ve risk almamaya özen göstermelisin.

Dolunay Koç burçlarının çatışmacı yanlarını ortaya çıkarabilir. Böyle durumlarda kenara çekilmek yerine kendini akışa bırakan Koç burçları kendilerini toparlamak için uğraşmak zorunda kalabilir. Bu dönemde tek yapmaları gereken, bir şeyler söylemeden önce iyi düşünüp taşınmak. Ağızdan çıkan sözün geri alınamayacağını unutmamalılar.

Ailenin parası, ortaklıklardan gelen gelirler, borç, vergi, sigorta gibi konularda gerginlik ve endişe yaşadığın bir süreç sonlanabilir. İşi gerginliğe ve çatışmaya vardırmak yerine daha uyumlu olmaya çalışmanda fayda var. Maddi konularda manipülasyona açıksın. Temkinli ve akıllıcı adımlar atmalı, hemen gaza gelmemelisin.

boğa burcu

Boğa burcu 26 Nisan – 2 Mayıs haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: 27 Nisan’da Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Karşıt burcunda gerçekleşen bu Dolunay evlilik ve iş birliklerinle ilgili temkinli olman gerektiğini vurguluyor. Eşin veya birlikteliğin ile ilgili bazı farkındalıklara varabilir, beraberliğini masaya yatırarak gözden geçirmek isteyebilirsin.

Evli değilsen ciddi ve derin bir birlikteliğe başlayabilir ya da ilişkini ciddiyete taşımak adına evlilik kararı alabilirsin. Öte yandan varsa ortaklığınla ilgili de bazı değerlendirmeler yapabilirsin.

Boğa burçlarının cesaretlerini toplamaya çalıştıkları bazı konular tekrar gündeme gelebilir. Ancak doğru noktaya varabilmek için öncelikle kendilerini özgür bırakmaları ve rahatlamaları gerekiyor. Kendilerini tutmaktan ve sürekli planlar yapmaktan vazgeçip hayatı akışına bırakmalılar.

Karşıt burcundaki Dolunay seni ilişkiler konusunda dikkatli olman için uyarıyor. Hayatında biri yoksa yeni biriyle tanışabilir ya da sadece görev bilinciyle yürüttüğün ama artık mutlu olmadığın bir ilişkiyi kesip atmak isteyebilirsin.

ikizler burcu

İkizler burcu 26 Nisan – 2 Mayıs haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: 27 Nisan’da Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay çalışma ortamını ve sağlığını gündeme getirecek gibi görünüyor. Çalışma koşullarının değişerek bambaşka bir forma dönüştüğünü fark edebilirsin. Sağlığınla ilgili bazı hassasiyetlerin farkına vararak; günlük rutinlerine ve beslenmene yeni bir düzenleme getirmen gerekebilir.

Ofis ortamın veya iş arkadaşların ile ilgili birtakım değerlendirmeler yapabilir, sonlandırmalarla karşılaşabilirsin. İkizler burçları bu süreçte gerçekte kim olduklarını ve bazı şeylere neden katlandıklarını sorgulayabilirler.

Dolunay seni en çok, sağlık, günlük rutinler ve iş hayatı konularında etkiliyor olacak. İş ve günlük yaşamında bazı şeylerin sonlandığı bir dönemdesin. Birlikte çalıştığın kişiler değişebilir. Farklı bir işe geçebilirsin.

Günlük yaşamından bazı kişileri ailenden bile olsalar sonsuza kadar çıkarabilirsin. Sağlığınla ilgili aldığın kararları uygulamaya başlayabilirsin. Diyet yapmak istiyorsan iyi bir zaman. Eğer ilerlemek ve hayatlarına devam etmek istiyorlarsa önce iyileşmek için kendilerine fırsat tanımalılar.

yengeç burcu

Yengeç burcu 26 Nisan – 2 Mayıs haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 27 Nisan’da Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay aşk ve çocuk konularını gündeme getirecek gibi görünüyor. Aşk hayatında hareketlenmeler olabilir. Bir ilişkin yoksa tutkulu ve derin bir aşka yelken açabilirsin. Bir birliktelik içindeysen beklentilerini yeniden masaya yatırıp değerlendirmen gerekebilir. Çocuk sahibi değilsen bu süreçte çocuk sahibi olmaya karar verebilirsin. Çocuklarınla olan ilişkin derinleşebilir veya bazı farkındalıkların olabilir.

Bu Dolunay oldukça yoğun etkilere sahip olsa da Yengeç burçlarının ne kadar etkileneceklerine dair bir fikirleri yok. Bu dönemde onlara gerçekten ağır gelecek ve belki de zarar verecek bazı şeyler öğrenebilirler. Ancak öğrendikleri şeye verecekleri tepki, öğrendikleri şeyden çok daha önemli olacak. Genel olarak her söz fazlasıyla iğneleyici ve rahatsız edici gelebilir onlara. Bu nedenle mantıklı düşünmeli ve tepkilerini ölçmeliler.

İlişkiler açısından yol ayrımındasın. Eğer uzun vadeli bir ilişki içindeysen ve ilişkide sorunlar yaşıyorsan, kesin kararını bu dolunayda verebilirsin. Hayatında yürümediğini düşündüğün her şeyi geride bırakmak ve yoluna devam etmek için uygun bir zaman dilimindesin.

Otorite figürü olan kişilerle mücadele içine girmen olası. Diğer yandan kendi duygusal güvenliğin ile ilgili hassasiyetleri fark edebilir, hayat dinamiklerini koruyabilmek için özeline çekilmeyi tercih edebilirsin. Bu dönemde yaşamına kadersel olarak değerlendirebileceğin birileri girebilir. Evlenme teklifi alabilirsin. Eğer evliysen, çocuk sahibi olma kararı verebilirsin.

aslan burcu

Aslan burcu 26 Nisan – 2 Mayıs haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: 27 Nisan’da Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay ev ve aile konularını gündeme getirecek gibi görünüyor. Aile bireyleri, büyükler veya köklerinle ilgili bazı farkındalıklara varabilir, geçmişe ait gizli kalmış konular açığa çıkabilir.

Başka bir eve taşınmayı düşünebilir, tadilat gerektiren işler gündeme gelebilir, emlak veya gayrimenkul ile ilgili işlerin varsa düzenlemelere gitmen gerekebilir. Kariyerine ve ev hayatına dair beklentilerini masaya yatırabilir, mantıklı kararlar alarak yapılandırmak isteyebilirsin.

Aslan burçları Dolunay’ın etkisiyle daha fazla kişisel alana ihtiyaç duyduklarını fark edebilirler. Çevreleri sürekli başka insanlarla dolu olan Aslan burçları kendilerine vakit ayırmadıklarını düşünebilirler. Dolunay ise sadece kendileriyle kalmak ve bunu ne kadar sevdiklerini keşfetmek için mükemmel bir zaman.

Geçmişten gelen bazı konuları gündeme getirebilir, ailenle ilgili yaşadığın sorunları geçmişte bırakmak isteyebilirsin. Seni şok edecek aile sırları ortaya çıkabilir. Ayrıca aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bir konu gündeme gelebilir. Taşınma, gayrimenkul alımları ya da satışları da söz konusu olabilir. Kariyerinden dolayı ev, şehir, ülke değiştirmek zorunda kalabilirsin.

başak burcu

Başak burcu 26 Nisan – 2 Mayıs haftalık yorumları

Başak burç yorumları: 27 Nisan’da Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay yakın çevre ve iletişim konularını gündeme getirecek gibi görünüyor. Kardeşler, yakın akraba ve komşuların ile olan iletişiminde bazı hassasiyetlerin farkına varabilirsin. Fikirsel olarak sorunlu olduğunu düşündüğün iletişim kanallarını tamamen kapatmayı isteyebilirsin. Daha önceden yapmış olduğun bir seyahat planı varsa tamamen iptal olabilir veya değişebilir.

Ticari konuları veya anlaşmalarını masaya yatırarak değerlendirmen gerekebilir, yeni bir yapılandırmaya gitmeyi tercih edebilirsin. Dolunay Başak burçlarını ruhsal olarak fazlasıyla etkileyebilir. Bu süreçte çok fazla iç muhasebe yapıp belki de unutmak üzere oldukları şeyleri yüzeye çıkarmak için çaba gösterebilirler. Hissettikleri duyguların sebebini anlamak için çaba göstermeleri gerekebilir. Ancak bundan kaçmamalı sonuna kadar gitmeliler.

Önümüzdeki iki hafta yakın çevren, kardeşlerin ve arkadaşların ile ilişkilerin dolunaydan en çok etkilenen alanlar olacak. Bu dönemde sevdiklerin ve yakın çevren ile iletişim trafiğin artacaktır.

Uzun zamandır sürüncemede kalan ve aranızda sorun yaratan konuları sonuçlandırabilirsin. Uzaklardaki aile bireylerinden ya da arkadaşlarından ilginç haberler gelebilir. Bu dönemde sosyal medyada çok aktif olabilirsin.


terazi burcu

Terazi burcu 26 Nisan – 2 Mayıs haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: 27 Nisan’da Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay finansal kaynaklarını ve yeteneklerini gündeme getirecek gibi görünüyor. Para akışındaki hassasiyetleri fark edebilir, endişe hissedebilirsin. Gelir ve gider dengendeki sorunlar içsel bir krize neden olabilir ve finansal akışını yapılandırmak için harekete geçmen gerekebilir.

Dolunay Terazi burçlarını hayatlarındaki en önemli insanlara yaklaştıracaktır. Terazi burçları artık bu insanlardan kaçmaktan vazgeçip onları hayatlarına almalılar. Her ne kadar farkında olmasalar da onlar için çok değerliler. Kazanç sağladığın bir projen sonlanabilir veya para kazanma yolunu tamamen değiştirerek farklı bir yeteneğinle gelir elde etmek isteyebilirsin. Finansal konularda risk almaman gereken bir dönem diyebiliriz.

Bütçeni dengelemek için harekete geçebilir, finansal konularla ilgili endişelere kapılabilirsin. Evle ilgili çıkan masraflar endişelerini daha da arttırabilir. Maddi güvenliğini sağlamak için yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, borçlarından kurtulmak ve düzlüğe çıkmak için yeni girişimlerde bulunabilirsin. Ancak manipülasyonlara açık olduğundan dikkatli hareket etmende fayda var.

Merkür’ün Boğa burcunda seyahat ettiği bu süreçte ortaklı paylaşımların ön plana çıkacak. Eşinin gelirlerindeki istikrar her zamankinden çok önem kazanabilir. Gelir getirebilecek yeni bir iş birliğine imza atabilirsin; ancak temkinli olmak adına bazı projeleri kaçırmamaya dikkat etmelisin.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 26 Nisan – 2 Mayıs haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: 27 Nisan’da sizin burcunuzda gerçekleşen Dolunay, genel hayat dinamiklerini gündeme getirecek gibi görünüyor. Kendini, tüm ikili ilişkilerini, aile ve kariyer hayatını gözden geçirebilir ve tamamen değiştirmek isteyebilirsin.

Sana yarar sağlamadığına inandığın veya artık yürümediğini fark ettiğin kişi veya konuları hayatından çıkarmayı tercih edebilirsin. Dış görüntünde önemli bir değişime gitmek isteyebilirsin. Sağlığındaki hassasiyetleri fark ederek daha çok özen göstermen gerektiğini hissedebilirsin.

Akrep burçları uzun zamandır kendilerini ruhsal olarak çok yorgun hissediyorlar. Ancak kendi burçlarında gerçekleşen bu Dolunayla birlikte dinlenebilirler. Bu süreçte uzlaşmacı olmalı ve hayatlarınki kişilerle işbirliği yapmalılar. Diğer yandan olaylara tek taraflı bakmaktan vazgeçmeli, diğer insanların da yaşadıklarını anlamaya çalışmalılar.

İlişkilerin ve genel olarak hayatınla ilgili yeni düzenlemeler yapmak, sana faydası olmadığını düşündüğün konuları sonlandırmak, sana yeteri kadar değer vermediğini düşündüğün insanları hayatından çıkarmanın zamanı geldi de geçiyor bile. Yeni teklifler, yeni iş birlikleri gelebilir. Sana yeni şeyler katacak yeni insanlarla tanışabilirsin. Ailen ile ilgili ilginç haberler alman mümkün.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 26 Nisan – 2 Mayıs haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: 27 Nisan’da Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay kontrolünün dışındaki konular ve bilinçaltını gündeme getirecek gibi görünüyor. Bilinçaltının derinliklerinde kalmış bazı korkularını değerlendirmek isteyebilir, üzerinde düşünebilirsin. İç dünyana dönerek gizli kalmış konuları fark edebilir ve onları şifalandırmak adına ruhsal çalışmalara katılabilirsin. Hakkında yapılmış bazı dedikoduların açığa çıkmasına şahitlik ederken kontrolünün dışında gelişen olaylar endişelerini gün yüzüne çıkarabilir.

Yay burçları Dolunay etkisi ile birlikte affetmeye hazır olacaklar. Uzun zamandır içlerinde tuttukları kötü enerjilerin gitmesine izin vererek saplantılardan kurtulma şansları var. Ancak bunu yapmak istemeleri ve buna izin vermeleri gerekiyor. Bu süreçte emeklerinin değerini anlayıp daha sıkı çalışmaya başlayabilirler.

Akrep burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, iç dünyanda iniş çıkışlar yaşamana sebep olacak. Korkularınla yüzleşmek isteyebilirsin. Ayrıca bu dönemde senden saklanmış bazı sırlar ve gizli düşmanlar ortaya çıkabilir.

İş ortamı ve günlük rutinler açısından da bazı şeyleri sonlandırmak isteyebilirsin. Sağlık konusunda da çok dikkatli olman gereken bir dönem. Sezgilerin bu dönemde çok güçlü olacak. Maddi dünyadan uzaklaşıp bir süre manevi tarafını beslemek isteyebilirsin.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 26 Nisan – 2 Mayıs haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: 27 Nisan’da Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay sosyal çevrenle ilgili konuları gündeme getirecek gibi görünüyor. Arkadaşlıklarını gözden geçirebilir, artık yürümediğine inandığın bir arkadaşlığın varsa sonlandırmak isteyebilirsin.

Geleceğe dair koymuş olduğun hedefleri değiştirebilir ve bambaşka bir forma dönüştürebilirsin. Oğlak burçları Dolunay sürecinde kendilerini çok daha sempatik ve dışa dönük hissedebilirler.

Üyesi olduğun gruplar, dernek, vakıf ve organizasyonlar içerisinde gizli kalmış sırlar açığa çıkabilir. İçinde bulunduğun sosyal çevreden tamamen kopmak isteyebilirsin. Hatta bu dönem, sonunda kendileriyle aynı fikirlerde olan insanlarla tanışma fırsatı bulabilirler. Bazı şeylerin boylarını aştığını düşünebilirler ancak cesaretlerini kaybetmemeli, önlerine gelen fırsatları değerlendirmeliler.

Bir önceki dolunay döneminde karşı karşıya geldiğin ya da çatıştığın bazı insanları hayatından çıkarmak isteyebilirsin. Kariyer açısından senin için çok önemli olacak kişiler hayatına girebilir ve sana yol gösterebilir. Bir süredir planladığın, hayalindeki bir iş gerçekleşebilir. Gereksiz konuları geride bırakabilir, geleceğe yönelebilirsin.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 26 Nisan – 2 Mayıs haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: 27 Nisan’da Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay kariyer hayatınla ilgili konuları gündeme getirecek gibi görünüyor. İşinle veya patronlarınla ilgili önemli farkındalıklara varabilirsin.

Üstlerinle olan iletişimin krizli bir hale gelebilir. Kariyer hayatında süregelen düzenin veya bazı projelerin faydalı olmadığını fark ederek sonlandırmayı tercih edebilirsin. İşten ayrılmayı tercih edebilir ya da hedeflerini yeniden yapılandırmak adına bazı adımlar atabilirsin.

Aile hayatın ve hedeflerin arasında bir denge oluşturmak bu dönemde senin için önemli olacak. Dolunay, Kova burçlarını çok daha hassas bir hale getirebilir. Bu nedenle normalden çok daha fazla anlayış bekleyebilir ve isteyebilirler. Bu süreçte onları en iyi anlayan insanlarla iletişim kurabilir vakitlerini onlara ayırabilirler. Kalplerinin sesini dinledikleri bu dönemde yalana olan hassasiyetleri artabilir.

Akrep Dolunay’ı, seni ev ve iş hayatı konularında etkiliyor olacak. İşle ilgili konular gündeme gelebilir. Kariyerinle ilgili bir yol ayrımına geldiğini hissedebilirsin. Üstlerinle veya ebeveynlerinle iletişim kurmakta zorlanman ve çatışmalar yaşaman mümkün. Ailen ya da üstlerin tarafından senden bugüne kadar saklanmış bazı şeyleri bu dönemde öğrenebilirsin. Çatışmalardan kaçınmanda fayda var ancak manipülasyonlara karşı da kendini korumalısın.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 26 Nisan – 2 Mayıs haftalık yorumları

Balık burç yorumları: 27 Nisan’da Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay kariyer hayatınla ilgili konuları gündeme getirecek gibi görünüyor. İnanç ve felsefe konularını derinlemesine sorgulayacağın bir dönem olabilir. Yabancılar veya uzaklarla ilgili bazı hassasiyetler gündemine gelebilir.

Önceden planlamış olduğun yurt dışı seyahatlerin varsa iptal olabilir. Uluslararası ticaretle meşgulsen projelerin krizli bir hale dönüşebilir veya risk almanı gerektirecek gelişmeler olabilir. Hayata bakış açını tamamen değiştirebilirsin. Sosyal medyada görüşlerini paylaşırken krize sürüklenmemeye dikkat etmelisin.

Dolunay Balık burçlarını, hassas yanlarının ortaya çıktığı bir noktaya taşıyabilir. Özellikle romantik yaşamlarındaki problemlere odaklanmadan önce hislere odaklanmaları gerekebilir. Bu süreçte hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını fark edebilirler. Gerçekleri görmek için daha derine bakmalılar.


Akrep burcundaki Dolunay, eğitim, yurt dışı, medya, hukuk alanlarında etkisini gösteriyor olacak. Dünya görüşünü sorguladığın, kendini bir arayış içinde hissettiğin bir döneme giriyorsun. Bu dönemde uzun süredir devam eden bir hukuksal süreç nihayet sonuçlanabilir. Sosyal medyada dikkatli olman gereken bir dönemdesin. Geçmiş konuları ön plana çıkarmak yerine geleceğe yönelmeli, kendine yeni hedefler çizmelisin.

İndigo Dergisi’ni Instagram’da takip et2021 için numeroloji değerinizi öğrendiniz mi?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.