Astroloji: 5 – 11 Nisan 2021 haftalık burç yorumları

Astroloji: 5 – 11 Nisan 2021 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 5 - 11 Nisan 2021 haftalık burç yorumları

Astroloji: 5 – 11 Nisan 2021 haftalık burç yorumları! 5 Nisan, 6 Nisan, 7 Nisan, 8 Nisan, 9 Nisan, 10 Nisan ve 11 Nisan tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

koç burcu

Koç burcu 5 – 11 Nisan haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Kendini dış dünyaya gösterme ve ifade etme şeklin ön plana çıkacak gibi görünüyor. Hayatındaki genel dinamikleri düzenlemek için zihinsel olarak oldukça yoğun günler seni bekliyor. Aldığın kararlar doğrultusunda hızla, cesurca harekete geçebilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsin. Kendini daha rahat, daha özgürce ifade edebileceğin bir dönem.


Fikirlerini çevrene öz güvenle anlatmak isteyebilirsin; ancak tartışmacı ve mücadeleci bir üslup takınmamaya özen göstermeli ve ılımlı yaklaşım sergilemeye çalışmalısın. Ayrıca fiziksel ve düşünsel olarak oldukça aktif olacağın bir dönem olabilir. Yeni girişimleri değerlendirebilirsin.

Bu dönem hayatınızda merak artıyor. Zihninizi geliştirecek konular ve faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Bunları örnekleyecek olursak, eğitim konuları ve yazmak gibi konular daha çok ilginizi çekebilir. Hayatta kalma mücadeleniz diliniz olacak. Bağımsız düşünce ve yeni düşünceler keşfetmek ve bunları kendinize göre formüle etmek isteyebilirsiniz.

Bu dönem sonrası sizler için daha sabırsız, fevri ve isteklerin arttığı dönem olabilir. İletişim kurma biçiminizde nezaketinizi elden bırakmayın. Harcamalara özen gösterin. Eş ya da partner ilişkilerinizde hesap sorucu bir tavır içinde olmamaya özen gösterin. Yapabileceğinizden büyük sorumluluklar almasanız iyi olur.

boğa burcu

Boğa burcu 5 – 11 Nisan haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bilinçaltın ve kontrol dışı konular bu hafta ön plana çıkıyor. İç dünyana ve bilinçaltındaki korkulara kafa yorabilirsin. İçsel olarak öfke duyduğun veya mücadele etmen gereken düşüncelere yönelebilir; çözüm bulmak adına harekete geçebilirsin. İçe dönük olmak isteyeceğin bir dönem.

Ruhsal çalışmalara katılabilir ve gizli kalan düşüncelerin üzerine yoğunlaşabilirsin. Ön göremediğin veya kontrolünün dışında gelişen olaylar; seni mücadele etmeye sevk edebilir. Düşüncelerimizin önem kazandığı bu dönemi siz boğa burçları gizli düşmanlıklar ve değersizlik gibi konularda deneyimleyeceksiniz.

Hayatta kalma mücadeleniz kendinizi aşmakla ilgili olacak. Zihniniz ile düşünceleriniz arasındaki kopmuş bağı, teması yeniden aktive etmek isteyebilirsiniz. Hayatınızda gizli kalan konuları konuşmak ve gerçeklerle yüzleşmek isteyebilirsiniz.

Yakın bir dostunuz ya da aile bireylerinden birinin sorunları ya da sorumsuzlukları ile siz uğraşmaktan vazgeçin. Kimseyi değiştiremezsiniz. Aslında değişimi kendinizde başlatmayı seçmelisiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 5 – 11 Nisan haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Sosyal çevre ve gelecek beklentileri ön plana çıkıyor. Arkadaş çevrenle iletişiminin oldukça hareketli olacağı günler yaşayabilirsin. Dernek, vakıf ve organizasyonlarda cesurca fikirlerini ortaya koyabilir, sosyal hayatını yeniden canlandırmak için aksiyon alabilirsin.

İlgi ve merakın arttığı bu dönem aslında sizin döneminiz sayılır. Siz ikizler burçlarının yönetici gezegeni Merkür’dür ve merakınız bu dönem ikiye katlanabilir. Gruplar içerisinde fikirlerini ifade ederken, ılımlı tavırlar sergilemeye ve rekabetçi olmamaya özen göstermelisin. Bu dönemde hayallerine dair yeni planlar yapabilir, yeni projeler üretebilirsin. Hayata dair beklentilerine ve projelerine yeniden odaklanabilir, güçlü fikirler geliştirerek girişimlerde bulunabilirsin. Sosyal amaçlarınız ve idealleriniz ile ilgili konular daha çok ilginizi çekebilir.

Hayatta kalma mücadeleniz insanları bir amaç uğruna bir araya toparlayarak onların oluşabilecek sorunlarına karşı çözümler üretmekle ilgili olacak. Eğer yeni şeyler öğrenmek istiyor isek, zihinsel anlamda uyarıcı olacak ortamlarda bulunmalısınız.

İletişim konuları oldukça hızlanıyor. Bu durum sizler için çok daha ilgi çekici olacaktır. Yeni adımlarınızı bu süreçte değerlendirmeyi düşünmelisiniz. Yeni iş projeleriniz ve eğitim ile ilgili vereceğiniz kararlar sizleri güçlü kazanımlara ilerletecektir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 5 – 11 Nisan haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta kariyer hayatın ön plana çıkıyor. İşinde cesurca fikirlerinle kendini gösterebilir, başlatmak istediğin projeler için adımlar atabilirsin. Kariyerinde ilerlemek için yeni fırsatlarla karşılaşabilirsin. Yeni işler konusunda oldukça güzel gelişmelere adım atabilirsin.

İş hayatında kendini daha çok ifade etmek isteyebilir ve üstlerinin takdirini kazanabilirsin. Ancak tüm yazışma ve konuşmalarında aşırı öz güvenli ifadeler takınmamaya ve tartışmacı üslup takınmamaya özen göstermelisin.

Bu dönem ilgi ve merakımızın ivme kazandığı bir süreçteyiz. Yeni atılımlar size fayda sağlayabilir. Düşüncelerimize dikkat etmemiz gerekiyor. Özellikle hedeflerinizi belirlemek ve yerine getirmekle ilgili konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Hayatta kalma mücadeleniz, otorite figürleri ve toplum önü statünüz ile ilgili konularda olacak. Bu bağlamda yetenek ve becerikliliğinizi ön plana çıkarabileceğiniz ortamlarda ve mecralarda bulunmalısınız.

İlişkilerinizde restleşmek zorunda kalacağınız durumlara karşı daha uzlaşmacı olmanız gerekiyor. Yaşamın gerçek yönlerini şu an için hissediyor olmanız zorlayıcı olabilir. Eski bazı alışkanlıklarınızı özlüyor olabilirsiniz. Bazı şeyleri hemen bırakmak oldukça zordur. Zamana ihtiyacınız var. Bu hafta itibariyle her şey daha fazla netlik kazanıyor. İşbirlikleriniz güçlenecek ve yeni projelere doğru ilerleyeceksiniz. Eski bir ilişkiniz size büyük bir destek sağlayabilir. Sizi koruduğunu düşündüğünüz bu fikir bile sizleri besleyecek.

aslan burcu

Aslan burcu 5 – 11 Nisan haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta yurt dışı, yabancılar ve medya, iletişim alanlarındaki konular ve hayat görüşleri ön plana çıkıyor. Kişisel gelişimin için yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsin. Farklı felsefe ve inançlara merak salabilir, hevesle araştırmalar ve okumalar yapmak isteyebilirsin.

Yabancılarla ilgili konularda iletişimin hız kanabilir. Uluslararası ticaret ile uğraşıyorsan yeni bir projeye başlayabilirsin. Hukuksal bir sürecin varsa yeni gelişmeler olduğuna dair haberler alabilirsin. Sosyal medyada aktif olarak kendini gösterebilir, cesurca düşüncelerini ifade edebilirsin. Ancak tartışmacı ifadelerde bulunmamaya özen göstermelisin.

Aslan burçları ateş elementinde ilerleyen Merkür gezegeninden destek görecek. İnançlar, felsefi konular, yasalar ve hukuki konularla daha çok ilgileneceksiniz. Hayatta kalma mücadeleniz, yükseköğrenim, üniversite, görgü kuralları ve doğa ile ilgili konularda olacak.

Bu bağlamda kendinizden farklı düşünen kişilerle sağlıklı iletişim kurabileceğiniz ve herkesin kendine özgü yollarla doğruyu bulabileceği ve hoş görü geliştirebileceği ortamlarda bulunmalısınız. Parasal konular ya da iş ortamınızda bazı değişimler bu hafta önemli olabilir. İş değişikliği ya da bölüm değişikliği gibi konularınız birdenbire gelişebilir. İş müracaatlarınız varsa sonuçlar alabilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu 5 – 11 Nisan haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta ortaklı paylaşımlar ve finansal konular ön plana çıkacak gibi görünüyor. Eşinden veya ortağından gelen gelir akışıyla ilgili canlanmalar olabilir. Vergi, sigorta, kredi, miras gibi konularda yeni gelişmeler yaşayabilir, atılımlar yapabilirsin. Ancak bu dönemde riskli yatırımlara girmek ve ani kararlar almak olumlu sonuçlar doğurmayabilir.

Psikolojik olarak seni baskı altında hissettiren fikirlere kapılabilir veya bunları çözümlemek için girişimlerde bulunabilirsin. Okült konulara merak salabilirsin. Görünenin ötesindeki konuları araştırmak ve irdelemek isteyebilirsin.

Yönetici gezegeniniz Merkür, araştırma ve merak konularında size ivme kazandıracak bu dönem. Özellikle tabular, miras konuları, yeraltı ve mafya gibi konularla daha çok ilgileneceksiniz. Bu bağlamda koşullarınız ne olursa olsun yardım istemek, destek almak gibi konularda ve ayrıca stratejik düşünme, kişilerin davranışlarının ardındaki motivasyonu çözmek gibi konularda deneyim elde edebileceğiniz ortamlarda bulunmalısınız.

Eşinizle, aile ilişkilerinizle, ortak yürüttüğünüz işlerde yaptığınız iş birliklerinizin daha uzlaşmacı bir tavır içinde olmanız faydalı olacaktır. Kariyerinizle ilgili gelişebilecek sürpriz bir gelişme yüzünüzü güldürebilir. Yaşanacak gelişmeler hedeflerinize doğru sizi daha fazla motive edebilir. Finansal konularınızda önemli bazı ödemeler yapmak veya artık para kazanma modellerinizi değiştirmek isteyebilirsiniz.


terazi burcu

Terazi burcu 5 – 11 Nisan haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Evlilik, ikili ilişkiler ve iş birlikleri gündeminizde olacak. Evlilik konusunda bir canlanma hissedebilir, eşinle olan beraberliğine heyecan getirecek fikirler üretebilirsin. Evli değilsen hayatına yeni biri girebilir.

Ortağınla iş birliğinize hız kazandıracak yeni bir projeye girebilirsin veya işlerinizi hareketlendirmek adına yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Gerek birlikte olduğun kişi gerekse beraber iş yaptığın kişilerle iletişim kurarken aşırı özgüvenli ve tartışmacı ifadeler takınmamaya özen göstermelisin.

İletişim gezegeni Merkür sizin zıt burcunuzda ilerlemeye başlıyor. Bu dönem ortaklıklar, rakipler, evlilik, yarışma ve davalarla ilgili konularla daha çok ilgileneceksiniz. Hayatta kalma mücadeleniz, sosyal arena dediğimiz başkaları ile karşı karşıya geldiğimiz ve başkaları aracılığıyla deneyim sahibi olduğumuz konularda olacak. Bu bağlamda ikili ilişkilerde dengelenme, partner arayışı ya da yalnız kalma ihtiyacı gibi ve belki de karşı tarafa olan saygısız tutumlarımızın ana kaynağına inip, algılama ve iletişim tarzınızla ilgili deneyimler elde edeceğiniz ortamlarda bulunmalısınız.

Birtakım hukuksal konularda sonuçlanma yaşayabilirsiniz. İş ortaklarınızla da projelerin hızlanması açısından ideal bir dönem. Verim alabileceğiniz yeni fikirlerle atılımlar yapabilirsiniz. Kendinizi daha cesur ve girişken hissedeceksiniz. Üstünüzden gerilim ve stresi atıp, daha uzlaşmacı bir tavır içinde olacaksınız. Evliyseniz bazı problemleri çözmek ya da ilişkilerinizde büyük dönüşümlere ilerlemek isteyeceksiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 5 – 11 Nisan haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta itibariyle rutinler, sağlık ve iş ortamı gibi konular ön plana çıkıyor. Günlük hayatını yeniden organize etmek için harekete geçebilirsin. İş ortamında fikirlerini cesurca ortaya koyabilir, dikkatleri üzerine çekebilirsin. İş yerinde yeni bir projeye başlayabilir, iletişimin hızlanabilir veya anlaşma imzalayabilirsin. Bu dönemde çalışma arkadaşlarına kendini ifade ederken tartışmacı ve rekabetçi tavırlar takınmamaya özen göstermelisin. Gerek zihinsel gerekse bedensel olarak sağlığına çok yüklenmemeli ve artan enerjini kontrollü şekilde kullanmalısın.

Merkür’ün Koç burcundaki ilerleyişi sizi hayatınızın belli konularında hızlı kararlar almaya sürükleyebilir. Özellikle çalışma ortamı, iş arkadaşlarınız ve evcil hayvanlarınız ilgili konularla daha çok ilgileneceksiniz. Günlük hayatınızı, sağlığınızı ve iş hayatınızı yoluna koymanın zamanı geldi.

Hayatta kalma mücadeleniz, hayatın sıkıcı işleri, görevleriniz ve hizmet gösterdiğiniz alanlarda yani kendinizi köle gibi hissettiğiniz konularla ilgili olacak. Bu bağlamda aksayan işler, sağlığınızla ilgili endişe ve kaygılarınızı giderebileceğiniz alanlarda deneyimler elde edebilir, farkındalığa kavuşabilirsiniz.

Bu hafta özellikle artık ne yapmak istediğinizden çok emin olamadığınız her ne varsa bunlardan uzaklaşmayı seçmelisiniz. Kariyer konularında önemli kararlar almanız mümkün. Finansal ve hukuksal konularda da daha önce alamadığınız kararları alabilirsiniz. Terfi veya iş değişikliği söz konusu olabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 5 – 11 Nisan haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta çocuklar, aşk ve hobiler ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Birlikte olduğun kişiyle ilişkini hareketlendirmek ve tutkuyu canlandırmak için yeni fikirler geliştirebilirsin. Hayatında biri yoksa yeni bir aşka yelken açabilirsin.

Bu dönemde sana daha çok keyif verecek hobilerle ilgilenmeye başlayabilir ve yaratıcı çalışmalar yapabilirsin. Aksiyon ve yoğun efor sarf ettiren sporlara başlayabilirsin. Çocuğun varsa onunla daha çok vakit geçirebilirsin ancak; gerginlik ortamlarına kapılmamaya ve sabırlı olmaya çalışmalısın.

Merkür’ün sizin elementinizle aynı doğaya ait Koç burcunda ilerlemesi, bu dönem destekler alabileceğinizin işaretçisidir. Özellikle varsa çocuklarınız ya da romantik ilişkileriniz ve yaratıcılığınız aracılığıyla kendinizi ifade ettiğiniz konularla bu dönem daha çok ilgileneceksiniz. Hayatta kalma mücadeleniz, dadılık, öğretmenlik, flört niteliğindeki ilişkiniz ile ilgili konularla olacak. Bu bağlamda özgüven ve öz değer konularında bazı deneyimler elde etmelisiniz.

Hayatınızı yeniden yapılandırdığınız muhteşem bir hafta içinde olduğunu söyleyebiliriz. İş hayatınızda yeni hedeflerinize odaklanmayı seçin. Kariyeriniz ile ilgili planlarınız varsa bu hafta girişimlerde bulunabilirsiniz. Yatırım için doğru bir zaman olmayabilir, fikir almadan kesinlikle harekete geçmeyin.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 5 – 11 Nisan haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacak gibi görünüyor. Yaşam alanına yeni bir düzen getirmek için harekete geçebilir veya taşınmayı düşünebilirsin. Ticari veya eğitim faaliyetlerini evden gerçekleştirmek için birtakım adımlar atabilirsin.

Bu dönemde aile içi iletişiminiz hızlanabilir veya aile büyüklerine fikirlerinizi cesurca ifade etmek isteyebilirsiniz. Tamirat-tadilat gerektiren işler için girişimde bulunman gerekebilir. Taşınmaz mal-mülk konularında yeni bir gündem gelişebilir. Ancak bu dönemde hızlı ve iyi düşünmeden kararlar alarak riske girmemelisin.

Merkür sizlerin ebeveynler, vatan, kökler, geçmiş, itibarınız ile ilgili konularla ilgili hareketlenmenizi sağlayacak ve bu konularla daha çok ilgileneceksiniz. Hayatta kalma mücadeleniz, iç dünyanız ile ilgili konularla olacak. Bu bağlamda evde yaşanılan huzursuzluklar, ait hissedememek gibi konularda deneyim elde etmeniz gerektiğini vurgulamaktadır.

Beklediğiniz ödemeler varsa gelebilir. Kariyer hayatınızla ilgili önemli bir gelişme içerisine girebilirsiniz. Yaşamınızda tahmin bile etmediğiniz çok önemli bir başlangıç söz konusu olabilir. Hedeflerinize doğru ilerlerken kaygılarınızı bir kenara bırakın. Çevrenizle tartışmalara, ego savaşlarına girmemeye özen gösterin.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 5 – 11 Nisan haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta sizler için yakın çevre, ticaret ve eğitim konuları ön plana çıkıyor. Kardeş, yakın akraba ve komşularınla olan iletişimin hız kazanabilir. Onlara düşüncelerini ifade ederken tartışmacı olmamaya özen göstermelisin.

Bu dönemde ticari projelerin için harekete geçebilir, yeni bir başlangıç yapmak veya işlerini canlandırmak için araştırmalarını yoğunlaştırabilirsin. Yeni bir eğitim almak için girişimlerde bulunabilirsin. Ticaret, medya, teknoloji, online eğitim konularında atılımlar yapabilirsiniz. Bu dönemde yeni bir anlaşma imzalayabilirsin. Ancak ani kararlar almamaya ve titiz bir çalışmayla imza atmaya dikkat etmelisin.

Merkür yakın çevre, kısa yolculuklar ulaşım, ticaret, haberleşme, kardeşlerle ilgili konuları gündeminize getiriyor. Tüm bu konularda hayatınızda merak olgusu ivme kazanabilir. Hayatta kalma mücadeleniz, yaşam boyunca “başkalarına kendimi dinletmeliyim” ile ilgili konular üzerine olacak. Bu bağlamda çok soru soran, yakın çevreye merak komşu ve kardeşlerle iletişim, eğitim ve öğretime yakın ilgi, çevreyi anı algılamakla ilgili tarafsız deneyimler edinilmesi gerektiğini vurgulamaktadır. Düşünmeden konuşmamaya ve kırıcı olmamaya özen gösterin.

Parasal konuların artık bir dengeye oturmasını istiyor olabilirsiniz. Bu doğrultuda birtakım değişimlerin olması mümkün. Bu hafta artık yeni bir şeyler denemek adına oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz. Bu yüzden ne zamandır planladığınız projelerde yeni değişimlere gitmek için harika bir dönemde olacaksınız.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 5 – 11 Nisan haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Özel hayatınıza çekidüzen vermek ve gerçek ihtiyaçlarınızı saptamak için muhteşem bir hafta. Bu hafta ayrıca parayla ilgili konular ön plana çıkıyor. Maddi gelirlerinde canlanmalar olabilir. Yeni bir projeden gelir etmeye başlayabilirsin veya işe girerek kazanç elde edebilirsin. Ancak bir projeye girerken ve finansal konularda karar alırken riskli adımlar atmamaya özen göstermelisin.

Hayatta kalma mücadeleniz, paranızın ve kendinizin değerini bilemiyor olmakla ile ilgili konular üzerine olacak. Kendi değerinizi bilginize endeksli yaşıyor olmakla ilgili konularda deneyimler edinilmesi gerekiyor. Harcamalarında kontrollü olmalı ve savurgan harcamalar yapmamaya da dikkat etmen gereken bir dönem.

Bu dönem zihninizi geliştirecek konular ve faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Bunları örnekleyecek olursak, sahip olduklarınız, manevi kaynaklarınız, geliriniz, giderleriniz ve kişisel değerler ile beraber, kendi değeriniz ile ilgili konularla daha çok ilgileneceksiniz. İş seyahatleri veya ani organize edilen toplantılar gündemine gelebilir.


Uzun zamandır düşündüğünüz, hedeflediğiniz bir projeniz veya fikriniz varsa bu hafta ön plana çıkabilir. Yapacağınız önemli bir görüşme belki iş hayatınızda bir terfi ya da bir iş değişimi getirebilir. Gelirlerinizi arttırmanın yollarını bulabileceğiniz bir zaman dilimi. Yöneticilerinizle gerilim yaşamaktan uzak durmalısınız. İstifa etmek doğru bir karar olmayabilir.

İndigo Dergisi’ni Instagram’da takip etAstroloji 


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.