Astroloji: Akrep burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: Akrep burcunda Dolunay burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Dolunay burç yorumları

Astroloji: Akrep burcunda Dolunay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

Dolunay, ülkemizin beşinci evinde gerçekleşecek. Bu doğrultuda sosyal yaşamda kısıtlama daha da artacak. Bunun yanı sıra dolunay, Türkiye’nin tam güneşi üzerinde olacak. Kamusal alanlarda, belediyelerde veya bu kurumlarda çalışanlarla ilgili bir takım olaylar belki de skandal yaratacak haberler gündeme gelebilir.


Uranüs ve Venüs’ün yaklaşması, Satürn’ün Türkiye’nin 8.evinden geçiyor olması ekonomik alanda sıkıntılar içine gireceğimizi gösteriyor. Özellikle de kripto para ve borsada iniş çıkışlar sarsıntı yaratabilir. Bu dönemde borçlanmamaya ve kredi almamaya dikkat etmenizi tavsiye ederiz.

Uranüs ve Venüs’ün Boğa burcundaki yakınlaşması depremlere neden olabilir. Uranüs’ün ve Güneş’in 12. ev alanında olmaları kapalı alanlarda sorunlar olabileceğini, hastanelerde ve sağlık çalışanların ile alakalı birtakım sıkıntıların yaşanması muhtemeldir.

Bu Dolunaydan en fazla Boğa, Kova, Akrep ve Aslan burcu sahipleri etkilenecek. Bunun yanı sıra Yengeç, Balık, Oğlak, Başak burçları Dolunayın şanslıları arasında yer alacak. Koç, Terazi, İkizler, Yay burçları ise hafif etkiler görecek.

Akrep burcunda Dolunay burç yorumları:

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Dolunay, seni özellikle parasal konularda etkileyebilir. Yeni bir yatırım için kredi alabilir ya da borçlarını kapatabilirsin. Kendinizi maddi manevi güçlü hissetmek, yeteneklerinizi ve niteliklerinizi ortaya koymak, karşılığında da para, takdir, saygınlık, derece almak istediğiniz bir süreçtesiniz. Ancak kendi yapabilirliklerinizden ziyade etraftan gelebilecek engellere, kayba yol açacak, zarar verebilecek unsurlara takılıp, odağınızı kaçırıyor olabilirsiniz.

Sizin hakkınızda karar verecek, üzerinizde etkili olacak otorite figürleri sizi gerebilir. Ya da siz olaylar üzerinde otorite kurabilmek için ipleri fazla geriyor olabilirsiniz. İçinizdeki hakimiyet kaygısının sesini kısın O size iyilik yapmıyor… Elinizden gelenin en iyisini yapın. Değiştiremediğiniz şeyler için de kendinizi ve etrafı yıpratmaya bir son verin. Sadece eğer birileri için iş yapıyorsanız, karşılığını alabileceğinizden emin olun.

Vergi, sigorta, kredi ve miras gibi konularda değerlendirmeler yapman gerekebilir. Finansal kaynakların ve giderlerinle ilgili birtakım sıkıntılarla yüzleşebilirsin. Bu süreçte krizlere çekilmemeye dikkat etmeli ve risk almamaya özen göstermelisin.

Dolunay Koç burçlarının çatışmacı yanlarını ortaya çıkarabilir. Böyle durumlarda kenara çekilmek yerine kendini akışa bırakan Koç burçları kendilerini toparlamak için uğraşmak zorunda kalabilir. Bu dönemde tek yapmaları gereken, bir şeyler söylemeden önce iyi düşünüp taşınmak. Ağızdan çıkan sözün geri alınamayacağını unutmamalılar.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu Dolunay, seni ilişkilerinle ilgili konularda etkileyebilir. Evlilik kararı alabilir, devam eden ilişkini gözden geçirebilirsin. İlişkilerde güven krizlerine karşı dikkatli olmalısın. Duygusal ya da maddi işbirliklerinizde geleceği belirleyecek kararlar almanız gerekebilir. Bu bağları kurmak istediğiniz kişilerin sizi hayal kırıklığına uğratmasından endişe edebilir, ya da ilişkilerinizde kaybetme korkusunu yaşayabilirsiniz.

Kendinizi iyi hissetmek, güçlü olmak, ileri dönük hedeflerinizi gerçekleştirmek için, yol arkadaşlıkları kurmak, bağlar oluşturmak, anlaşmak ve uzlaşmak zamanı… Her şeyin “tam sizin istediğiniz gibi” olmasında diretmekten vazgeçin.

Karşıt burcundaki Dolunay seni ilişkiler konusunda dikkatli olman için uyarıyor. Hayatında biri yoksa yeni biriyle tanışabilir ya da sadece görev bilinciyle yürüttüğün ama artık mutlu olmadığın bir ilişkiyi kesip atmak isteyebilirsin. İnsanlar size göre şekil almıyorlarsa, bunu da görüp kabul etmekte ve yolunuzu çizerken bunu dikkate almakta fayda var! Bir taşınma ya da uzun süreli bir yolculuğun eşiğinde de olabilirsiniz. Böyleyse, kontratlarınızı ve planlarınızı özenle yapın.

Boğa burçlarının cesaretlerini toplamaya çalıştıkları bazı konular tekrar gündeme gelebilir. Ancak doğru noktaya varabilmek için öncelikle kendilerini özgür bırakmaları ve rahatlamaları gerekiyor. Kendilerini tutmaktan ve sürekli planlar yapmaktan vazgeçip hayatı akışına bırakmalılar.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Dolunay sağlık konularını gündeme getirebilir. Sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmalısın. İş yerinde yeni bir görev üstlenebilirsin. Akrabalarınla sorunlar yaşama olasılığın var. Elinizi kolunuzu bağlayan, sizi etkisiz bırakan durumlar, ya da katlanmak durumunda olduğunuz zorlayıcı bir süreç söz konusu olabilir. Siz engellenmekten, geride kalmaktan, ya da istemediğiniz bir şeyi yapmaya mecbur edilmekten hoşlanmadığınız için, bu süreci kendiniz ve etrafınızdakiler adına daha da acı verici hale getiriyor olabilirsiniz.

Ama kabul edin ki, değiştiremeyeceğiniz bir aşamadan geçiyorsunuz O iş bitecek, o borç ödenecek, o geçiş yaşanacak, ya da ne olacağı belli olmayan bu zaman dilimi bir şekilde felaket senaryoları yazmadan ve oynanmadan tamamlanacak. İnsan olayların değil, kendi güdülerinin mahkumu olur. Mahkumiyet gibi gelen durumlar dahi biraz aklı selim davranışla, olumlu sonuçlara vesile olur.

Çalışma koşullarının değişerek bambaşka bir forma dönüştüğünü fark edebilirsin. Sağlığınla ilgili bazı hassasiyetlerin farkına vararak; günlük rutinlerine ve beslenmene yeni bir düzenleme getirmen gerekebilir. İş ve günlük yaşamında bazı şeylerin sonlandığı bir dönemdesin. Birlikte çalıştığın kişiler değişebilir. Farklı bir işe geçebilirsin.

Günlük yaşamından bazı kişileri ailenden bile olsalar sonsuza kadar çıkarabilirsin. Sağlığınla ilgili aldığın kararları uygulamaya başlayabilirsin. Diyet yapmak istiyorsan iyi bir zaman. Eğer ilerlemek ve hayatlarına devam etmek istiyorlarsa önce iyileşmek için kendilerine fırsat tanımalılar.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Dolunay, romantik ilişkilerini etkileyebilir. Yeni bir aşka yelken açabilirsin. Çocuk sahibi olmaya karar verebilirsin. İlişkilerinde seni rahatsız eden konular açığa çıkabilir. Aslında heyecan verici bir dönem. Önünüzde alınması gereken kararlar, girişilmesi gereken işler, umut verici görünen iletişimler var. Ama siz bütün bunlara bakıp sadece riski yüksek bir durum görüyor olabilirsiniz.

Yaptığınız bağlayıcı bir anlaşma, bir iş kontratı, ya da eşiniz veya partnerinizin ısrarlı yönlendirmesi sizi bu yöne itiyor olabilir. Bu durumda sizi huzursuz eden bu adımları atmaya karar verenin doğrudan siz olmamanızdır ya da kendi istediğiniz gibi davranmakta özgür olmamanızdır.

Aşk hayatında hareketlenmeler olabilir. Bir ilişkin yoksa tutkulu ve derin bir aşka yelken açabilirsin. Bir birliktelik içindeysen beklentilerini yeniden masaya yatırıp değerlendirmen gerekebilir. Çocuk sahibi değilsen bu süreçte çocuk sahibi olmaya karar verebilirsin. Bu dönemde size gerçekten ağır gelecek ve belki de zarar verecek bazı şeyler öğrenebilirsiniz. Ancak öğrendiğiniz şeylere vereceğiniz tepkiler, öğrendiklerinizden çok daha önemli olabilir. Genel olarak bu süreçte size her söz fazlasıyla iğneleyici ve rahatsız edici gelebilir. Bu nedenle mantıklı düşünmeli ve tepkilerinizi ölçmeniz faydalı olacaktır.

Siz kendi ritminizle, kendinize rahat ve güvenli gelen şekilde hareket etmeyi tercih edersiniz. Ama bu kez davulu başkası çalıyor. Karşınızdaki kişilerin iyi niyetli olduklarından ve onlara güvenebileceğinizden eminseniz, iktidar mücadelesine girmeyi boş verin. Ama anlamsız bir maceraya girdiğinizi düşünüyorsanız, o zaman mızmızlanmayı bırakıp inisiyatif kullanın!

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Dolunay, evinle ilgili konuları gündeme getirebilir. Ev değiştirmeye karar verebilir, tadilat yaptırabilirsin. Ebeveynlerinle ilgilenmen gerekebilir. Aile içi huzursuzluklara karşı dikkatli olmalısın. Başka bir eve taşınmayı düşünebilir, tadilat gerektiren işler gündeme gelebilir, emlak veya gayrimenkul ile ilgili işlerin varsa düzenlemelere gitmen gerekebilir. Kariyerine ve ev hayatına dair beklentilerini masaya yatırabilir, mantıklı kararlar alarak yapılandırmak isteyebilirsin.

Sorumluluklarınızın çok olduğu ya da artacağı bir dönem. Bir düzen kurmak veya içinde olduğunuz sistemi ayakta tutmak için her zamankinden çok gayret göstermek zorundasınız. Geçmişten gelen bazı konuları gündeme getirebilir, ailenle ilgili yaşadığın sorunları geçmişte bırakmak isteyebilirsin. Seni şok edecek aile sırları ortaya çıkabilir. Ayrıca aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bir konu gündeme gelebilir.

İş hayatınızda bir değişimin eşiğinde olabilir ama bu geçiş sizi alıştığınızdan farklı bir ritme sokacağı için endişe ediyor da olabilirsiniz. Ancak ya konforunuz kaçtığı için huzursuzsunuz, ya da kaygı kilitlenmenize neden oluyor, bu yüzden de uygun adımları görüp atmakta zorlanıyorsunuz. Endişeyi bir yana bırakıp mantıklı olun.

Eğer inisiyatifi alması, kararları vermesi, sorumluluğu üstlenip işi bitirmesi gereken kişi sizseniz, elinizden gelenin en iyisini yapın. Mızmızlanarak ya da kötü gidebilecek şeyleri düşünüp durarak kendinizi bunalıma sokmayın. Yok böyle bir sorumluluğu almak istemiyorsanız, o zaman da dürüst olun.

başak burcu

Başak burcu yorumları

Başak burç yorumları: Dolunay ile birlikte kardeşlerinle ilişkilerinde ve yakın çevrenle ilgili sorunlar seni meşgul edebilir. Öğrenmeye istekli olacağın bir dönem olabilir, yeni bir eğitime başlayabilirsin. Yolculuk kararı alabilirsin.

Aslında kötü giden bir şey yok! Her şeye bir kulp takıp, adım atmamak için bahaneler bulan sizsiniz. İnsanlar kötü, hayat zor, kimseye güven olmuyor falan… Tamam ama sizin de artık bir adım atmanız, bir plan yapıp onu hayata geçirmeniz gerekiyor. Önünüzde bir yolculuk, bir eğitim, fırsatı olabilir. Gidin görün katılın ve elinizden gelenin en iyisini yapın. Ya onu sevmezsem, ya bunu beğenmezsem diye mızıldanmayı bırakın.


Kardeşler, yakın akraba ve komşuların ile olan iletişiminde bazı hassasiyetlerin farkına varabilirsin. Fikirsel olarak sorunlu olduğunu düşündüğün iletişim kanallarını tamamen kapatmayı isteyebilirsin. Daha önceden yapmış olduğun bir seyahat planı varsa tamamen iptal olabilir veya değişebilir. Bir durumdan keyif almanız ya da faydalanmanız için etrafınızdakilerin mükemmel olması gerekmiyor. Ha elbette mümkünse birlikte yola çıkılmayacak olan insanları etrafınızdan eleyerek harekete geçin. Ama eğer sorunu çıkarak kişileri biliyor fakat yine bütün planlarınızı onların üzerine kuruyorsanız, burada sorun sizde! Bunu da fark edin.

Uzun zamandır sürüncemede kalan ve aranızda sorun yaratan konuları sonuçlandırabilirsin. Uzaklardaki aile bireylerinden ya da arkadaşlarından ilginç haberler gelebilir. Bu dönemde sosyal medyada çok aktif olabilirsin.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Dolunay, kazançlarınla ilgili konularda etkili olacak. Birikim yapmak isteyebilir, daha çok para kazanmanın yollarını arayabilirsin. Kontrolsüz harcamalara karşı dikkatli olmalısın. İçinde bulunduğunuz bu durumun adına her dilde ve her akademik disiplinde “değişim kaygısı” deniyor Alıştığınız zeminleri kaybetmekten korkuyorsunuz. Ama o zeminler artık yok! Para akışındaki hassasiyetleri fark edebilir, endişe hissedebilirsin.

Gelir ve gider dengendeki sorunlar içsel bir krize neden olabilir ve finansal akışını yapılandırmak için harekete geçmen gerekebilir. Kazanç sağladığın bir projen sonlanabilir veya para kazanma yolunu tamamen değiştirerek farklı bir yeteneğinle gelir elde etmek isteyebilirsin.

Sizin önünüzde net bir değişiklik var. Alım satım, hisse devri, veraset işleri gibi konular da bu ara gündeminizde olabilir. Hakkınız olan miktarı alamamak gibi kaygılar taşıyabilirsiniz. Bu konuda güvenilir kişilerden destek alın. Bazen arzu ettiğiniz bir şeyi yapmak için biraz kaybı da göze alarak hareket etmek gerektiğini unutmayın.

Bütçeni dengelemek için harekete geçebilir, finansal konularla ilgili endişelere kapılabilirsin. Evle ilgili çıkan masraflar endişelerini daha da arttırabilir. Maddi güvenliğini sağlamak için yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, borçlarından kurtulmak ve düzlüğe çıkmak için yeni girişimlerde bulunabilirsin. Ancak manipülasyonlara açık olduğundan dikkatli hareket etmende fayda var.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu yorumları

Akrep burç yorumları: Dolunay, yaşamınla ilgili önemli kararlar almanı sağlayabilir. Çevrendeki insanları sorgulayabilir, onları güven testine alabilirsin.  Dış görünüşünde değişiklik yapmak isteyebilirsin.

Hassas bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Hayatınız için önem taşıyan bağlar, anlaşmalar, kontratlar, ilişkiler biraz gerilimli hale gelebilir. Ya da siz, bu süreci yönetmek konusunda kendinize tam olarak güven duymuyor olabilirsiniz. Bir yer değişikliği, bir taşınma, yeni bir iş anlaşmasına bağlı olarak çalışma koşullarınızda değişiklik de söz konusu olabilir. Unutmayın ki, her şey sizin tutumunuza bağlı.

Siz karşınızdakilerin nasıl davranacağına takılmış olabilirsiniz. Ama konu aslında sizin ne istediğiniz, ve karşılaşacağınız durumları nasıl yöneteceğiniz. Maddi kaygılarınız bir yandan özgüven sorunlarınız bir yandan, bakış açınızı bulandırıyorlar. Ama bu Dolunay’da karşınıza çıkacak gerçeği sindirirseniz, bundan sonrası için daha net bir yol çizeceksiniz.

Sana yarar sağlamadığına inandığın veya artık yürümediğini fark ettiğin kişi veya konuları hayatından çıkarmayı tercih edebilirsin. Dış görüntünde önemli bir değişime gitmek isteyebilirsin. Sağlığındaki hassasiyetleri fark ederek daha çok özen göstermen gerektiğini hissedebilirsin.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu Dolunay, seni şüphelerinin gerçekliğini araştırmaya itebilir. Kendini huzursuz hissedebilirsin. İçsel huzursuzluğu gidermek için yogaya, meditasyona başlayabilirsin. Gizli düşmanlıklar açığa çıkabilir. Çalışma ve yaşama koşullarınıza dair gelişmeler var gündeminizde… Düzeninizi korumak istiyor, ancak bunun size getirdiği yükleri taşımakta zorluk çekiyorsunuz. Beraber çalıştığınız veya yaşadığınız kişiler, iş veya hayat ortaklarınız üzerine düşen sorumlulukları yeterince yerine getirmiyor, ya da sizden fazla şey bekliyor olabilirler. Bu konuda dikkatli olmanızda fayda var.

Yay burçları Dolunay etkisi ile birlikte affetmeye hazır olacaklar. Uzun zamandır içlerinde tuttukları kötü enerjilerin gitmesine izin vererek saplantılardan kurtulma şansları var. Ancak bunu yapmak istemeleri ve buna izin vermeleri gerekiyor. Bu süreçte emeklerinin değerini anlayıp daha sıkı çalışmaya başlayabilirler.

Eğer ortada bırakılıyorsanız, bunu fark edin ve bundan sonraki adımlarınızda bu gerçeği dikkate alarak davranın. Sağlığız konusunda da özenli olun. Bir süre istediğiniz kadar faal olamadığınız bir duruma düşebilirsiniz. Bu durumda sorumluluklarınızı taşıyacak birilerini ayarlamanız gerekecektir. Kendinizi fazla ihmal etmeyin ki fazla bağımlı kalmayın.

Bu Dolunay, iç dünyanda iniş çıkışlar yaşamana sebep olacak. Korkularınla yüzleşmek isteyebilirsin. Ayrıca bu dönemde senden saklanmış bazı sırlar ve gizli düşmanlar ortaya çıkabilir. İş ortamı ve günlük rutinler açısından da bazı şeyleri sonlandırmak isteyebilirsin.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu yorumları

Oğlak burç yorumları: Dolunay, geleceğe dair yeni hedefler belirlemene yardım edebilir. Çocuk sahibi olmaya karar verebilirsin ya da çocuğunun geleceğiyle ilgili kararlar alabilirsin. Aşk hayatınız, çocuklarınız, size heyecan veren yeni başlangıçlar veya projeler gündeminizin başlıca maddeleri… Ve siz bu konularda ne yapmanız gerektiği hakkında artık net bir karara varmak zorundasınız. Top tamamen sizde İçinizden gelen sesi iyi dinleyin.

Bu ara vereceğiniz kararlar, bu ara farkına varacağınız gerçekler, uyanacağınız potansiyeller, ileri dönük olarak yolunuzu çizebilir. Geleceğe dair koymuş olduğun hedefleri değiştirebilir ve bambaşka bir forma dönüştürebilirsin. Oğlak burçları Dolunay sürecinde kendilerini çok daha sempatik ve dışa dönük hissedebilirler.

Kaygılar ve belirsizlik hissinin adım atmanıza engel olduğunu fark edin. Bilmediklerinizin, emin olmadıklarınızın üzerindeki sis perdesini kaldırın. Eğer görmekten korktuklarınız varsa, bunların üzerine gidin ve cevapları bulun.

Bir önceki dolunay döneminde karşı karşıya geldiğin ya da çatıştığın bazı insanları hayatından çıkarmak isteyebilirsin. Kariyer açısından senin için çok önemli olacak kişiler hayatına girebilir ve sana yol gösterebilir. Bir süredir planladığın, hayalindeki bir iş gerçekleşebilir. Gereksiz konuları geride bırakabilir, geleceğe yönelebilirsin.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Dolunay, seni kariyerinle ilgili konularda etkileyebilir. İş değiştirebilir ya da terfi edebilirsin. Şehir değiştirmeyi düşünebilirsin. Annenle ilgili konular gündeme gelebilir. Aile hayatın ve hedeflerin arasında bir denge oluşturmak bu dönemde senin için önemli olacak. Dolunay, Kova burçlarını çok daha hassas bir hale getirebilir. Bu nedenle normalden çok daha fazla anlayış bekleyebilir ve isteyebilirler. Bu süreçte onları en iyi anlayan insanlarla iletişim kurabilir vakitlerini onlara ayırabilirler. Kalplerinin sesini dinledikleri bu dönemde yalana olan hassasiyetleri artabilir.

Eviniz, aileniz ya da aidiyetleriniz, bu aralar ana meseleniz. Siz hiç bir şey değişmesin, ya da hiç bir şey bitmesin istiyor olabilirsiniz. Ama ufukta bir değişim, bir bitiş var. Ve bu konuda almanız gereken inisiyatifler söz konusu…

Hayatınızda bir devrenin kapanmak üzere olduğunu, geçmişinizle, çocukluğunuzla ya da çocuk kalmakla ilgili algılarınızın dönüşmekte olduğunu fark edeceksiniz. Ailen ya da üstlerin tarafından senden bugüne kadar saklanmış bazı şeyleri bu dönemde öğrenebilirsin. Çatışmalardan kaçınmanda fayda var ancak manipülasyonlara karşı da kendini korumalısın.

Hayat sizi içsel bir dönüşümde, bir aşamayı geçmeye zorluyor. Bir işin altyapısını dönüştürmeniz de gerekebilir. Bunun maddi anlamda getiri ve götürülerini iyi hesaplayın. Güvende kalmak için hiç bir şey yapmamak ile, saçma sapan ve batmaya mahkum bir girişime kalkışmak arasında, iyi yönetilen bir değişiklik yapmak diye bir yer vardır Siz o tadı yakalamaya çalışın.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu yorumları

Balık burç yorumları: Bu Dolunay ile birlikte her şeye şüpheyle yaklaşmaya başlayabilirsin. Çevrendeki insanlarla aranda huzursuzluk yaşanabilir. Kararlarında inatçı davranabilirsin. Bir yolculuğa çıkman gerekebilir. Bir yolda ya da bir yolculuk planı içinde olabilirsiniz. Çok insanla görüşmeniz, çok fikir alışverişinde bulunmanız, ya da öğrendiğiniz veya öğrettiğiniz bir süreç geçirmeniz de mümkün. Ancak sizin kendinize ilişkin algılarınızda sıkıntı var.

Pişmanlık, suçluluk, güvensizlik, hangi yöne gideceğini bilememe hissine düşebilir, normalde kontrol edebildiğiniz kaygılara daha kolay kapılma eğiliminde olabilirsiniz. Ya da ödeşme ihtiyacı, intikam arzusu gibi hislere daha kolay girdiğiniz gibi bir süreçten geçebilirsiniz.

Dolunay Balık burçlarını, hassas yanlarının ortaya çıktığı bir noktaya taşıyabilir. Özellikle romantik yaşamlarındaki problemlere odaklanmadan önce hislere odaklanmaları gerekebilir. Bu süreçte hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını fark edebilirler. Gerçekleri görmek için daha derine bakmalılar. Bu dönemde uzun süredir devam eden bir hukuksal süreç nihayet sonuçlanabilir. Sosyal medyada dikkatli olman gereken bir dönemdesin. Geçmiş konuları ön plana çıkarmak yerine geleceğe yönelmeli, kendine yeni hedefler çizmelisin.


Eğer kaygılarınıza veya olumsuz düşüncelere kapılarak davranırsanız, daha fazla zorlanacağınız bir zaman bu. Hem etrafınızdaki insanlar hem de kendiniz hakkında çok önemli aydınlanmalar yaşayacaksınız. Ama sonradan kendinize kızmamak için, ani duygu salınımlarına fazla kapılmamaya ve merkezinizi kaybetmemeye dikkat edin.

İndigo Dergisi’ni Instagram’da takip etTürkiye’deki kripto para borsalarında mevzuat çalışması


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.