Astroloji: Nisan 2021 aylık burç yorumları

Astroloji: Nisan 2021 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Nisan 2021 aylık burç yorumları

Astroloji: Nisan 2021 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

koç burcu

Koç burcu Nisan 2021 aylık burç yorumları

Koç burç yorumları: Nisan ayı başında Merkür’ün sizin burcunuzda seyahate başlamasıyla imajınız, kendinizi dış dünyaya nasıl gösterdiğiniz ile ilgili her türlü konu ön plana çıkıyor. Kendimiz ve hayatımız ile ilgili yeni kararlar alabileceğimiz, yeni girişimlerde bulunabileceğimiz bir dönemdeyiz.


Yeni bir imaja bürünebilir, planlarımızı ivedilikle uygulamaya koyabiliriz. Aileniz ve arkadaşlarınız ile aranızdaki iletişim oldukça güçlü olacak. Daha öncesinden tartışmalı olduğunuz konularda yeni fikirlerinizi rahatlıkla beyan edebileceksiniz. Çevrenizde haksızlığa uğrayan bir kişi var ise onun da hakkını elinizden geldiğince savunacaksınız.

12 Nisan’da sizin burcunuzda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeni Ay genel hayat dinamiklerini gündeme getirecek gibi görünüyor. Kendin, ikili ilişkilerin, ev ve kariyer hayatın arasında dengeyi kurabilmek adına bazı adımlar atabilirsin.

Yakın çevrende gelişen şartlar ve birtakım yaralanmalar veya sağlık konularının gündemde oluşu nedeniyle mücadele etmen, korkuyu geride bırakıp harekete geçmen ve efor sarf etmen gerekebilir. Eve, aidiyetlere ve ülkeye dair konularda bazı hassasiyetlerin ve endişelerin olabilir. Aileni korumak ve kollamak isteyebilirsin. Bu sürede eve ve kendi özel hayatına çekilmen gerekebilir. Sağlığına dikkat etmen gereken günlerdesin.

Kendinizi sebepsiz bir şekilde gergin ve kontrolsüz çıkışlar içerisinde bulabilirsiniz. Yeniay etkisiyle önümüzdeki iki hafta beklenilmeyeni beklemeye ne dersin? Fırsatlar kapını çalmaya hazırlanıyor. Sende bu değişime hazır ol ve muhteşem sürece kendini bırak.

27 Nisan’da Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay finansal konuları gündeme getirecek gibi görünüyor. Eşinin gelirleri veya iş birliklerinden elde ettiğin gelirlerle ilgili farkındalıklar yaşayabilirsin. Vergi, sigorta, kredi ve miras gibi konularda değerlendirmeler yapman gerekebilir. Finansal kaynakların ve giderlerinle ilgili birtakım sıkıntılarla yüzleşebilirsin. Bu süreçte krizlere çekilmemeye dikkat etmeli ve risk almamaya özen göstermelisin.

Dolunay Koç burçlarının çatışmacı yanlarını ortaya çıkarabilir. Böyle durumlarda kenara çekilmek yerine kendini akışa bırakan Koç burçları kendilerini toparlamak için uğraşmak zorunda kalabilir. Bu dönemde tek yapmaları gereken, bir şeyler söylemeden önce iyi düşünüp taşınmak. Ağızdan çıkan sözün geri alınamayacağını unutmamalılar.

boğa burcu

Boğa burcu Nisan 2021 aylık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Ay başında iç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendi içimizde bir savaş yaşayabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Bazı durumlarda öfkemizi yutmamız gerekebilir ve bu durum bizi çok huzursuz edebilir.

Saman altından su yürüten gizli düşmanlara karşı tetikte olmamız gerekmektedir. Finansal konular ön plana çıkacak patronlarınız varsa onlardan zam isteyebilirsiniz. İşinizi ileriye götürecek olan yeni insanlarla tanışma fırsatı elde edeceksiniz.

12 Nisan’da Koç burcunda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeni Ay kontrolünün dışındaki bazı koşulları gündeme getirecek gibi görünüyor. Bilinç altında, hayat koşullarını devam ettirebilmek adına efor sarf edebilirsin. Müdahale edemediğin konularla ilgili iç dünyanda başa etmen gerektiğini hissedebilirsin.

Bazı korkularınla yüzleşmek ve onları aşabilmek adına harekete geçebilirsin. Bu günlerde düşüncelerinde aile konusu gündemde olabilir veya fikirsel olarak daha duyarlı olabilirsin. Kardeşler, yakın çevre veya akrabalarınla ilgili birtakım endişelerin olabilir. Onları korumak isteyebilirsin. Eğitim alıyorsan bu konuda hassasiyetler gelişebilir.

Bu yeniay size bambaşka bir farkındalık kazandırabilir. Özel hayatınızda sizleri daha ön plana çıkartacak. Gün genelinde ani gelişen durumlara karşı kontrollü davranıp olayları yönetme eğilimi içerisinde olacaksınız. Önümüzdeki haftalarda haklılık durumunuzla ilgili sizi bir sürpriz bekliyor.

27 Nisan’da Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Karşıt burcunda gerçekleşen bu Dolunay evlilik ve iş birliklerinle ilgili temkinli olman gerektiğini vurguluyor. Eşin veya birlikteliğin ile ilgili bazı farkındalıklara varabilir, beraberliğini masaya yatırarak gözden geçirmek isteyebilirsin. Evli değilsen ciddi ve derin bir birlikteliğe başlayabilir ya da ilişkini ciddiyete taşımak adına evlilik kararı alabilirsin. Öte yandan varsa ortaklığınla ilgili de bazı değerlendirmeler yapabilirsin.

Boğa burçlarının cesaretlerini toplamaya çalıştıkları bazı konular tekrar gündeme gelebilir. Ancak doğru noktaya varabilmek için öncelikle kendilerini özgür bırakmaları ve rahatlamaları gerekiyor. Kendilerini tutmaktan ve sürekli planlar yapmaktan vazgeçip hayatı akışına bırakmalılar.

ikizler burcu

İkizler burcu Nisan 2021 aylık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu ay başlangıcında sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal hayatımızın canlanacağı, yeni arkadaşlar edinebileceğimiz bir dönemdeyiz. Geleceğimiz ile ilgili yeni fikirler ve planlar üretebilir, yeni girişimlerde bulunabiliriz.

Arkadaş çevremiz vasıtasıyla önümüze yeni fırsatlar çıkabilir. Arkadaş çevreniz ile aranızdaki etkileşimi oldukça iyi olacak. Aklınıza gelen sıra dışı fikirleri arkadaşlarınızla paylaşacaksınız ve onları da rahatlıkla ikna edebileceksiniz.

12 Nisan’da Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeni Ay arkadaşlarını ve gelecek beklentilerini gündeme getirecek gibi görünüyor. Hedeflerin için harekete geçmek isteyebilirsin. Para kaynaklarındaki bazı hassasiyetleri fark edebilir ve endişe dürtüsüyle gelirlerini korumak isteyebilirsin. Bu sebeple belirlemiş olduğun ileriye dönük hedefleri koruma motivasyonuyla mücadele etmen gerekebilir.

Arkadaşların ve sosyal çevren içerisinde aktif olmak adına birtakım girişimlerin olabilir. Öte yandan dernek, vakıf veya mesleki grup etkinliklerinde aktif olabilir, şifalandırma çalışmaları için var gücünle çabalayabilirsin.

Yeniay sizlere ilişkiler konusunda artık sınırlarınızı çizmeniz gerektiğini açık açık söylüyor olacak. Ay sonuna kadar partneriniz ile sevgiyi konuşmak, aşkı sorgulamak ya da bunu hissetmek isteyeceğiniz özel bir süreç olabilir. Aradığınız cevapları çok yakında bulabilirsiniz.

27 Nisan’da Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay çalışma ortamını ve sağlığını gündeme getirecek gibi görünüyor. Çalışma koşullarının değişerek bambaşka bir forma dönüştüğünü fark edebilirsin. Sağlığınla ilgili bazı hassasiyetlerin farkına vararak; günlük rutinlerine ve beslenmene yeni bir düzenleme getirmen gerekebilir.

Ofis ortamın veya iş arkadaşların ile ilgili birtakım değerlendirmeler yapabilir, sonlandırmalarla karşılaşabilirsin. İkizler burçları bu süreçte gerçekte kim olduklarını ve bazı şeylere neden katlandıklarını sorgulayabilirler. Eğer ilerlemek ve hayatlarına devam etmek istiyorlarsa önce iyileşmek için kendilerine fırsat tanımalılar.

yengeç burcu

Yengeç burcu Nisan 2021 aylık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 4 Nisan’da Merkür Koç burcuna geçiyor. Siz Yengeç burçları için kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kariyerimizde yeni fırsatlar edinebilir, yeni bir göreve getirilebiliriz. Fikirlerimiz üstlerimiz tarafından takdir edilebilir.

Aşırı rekabetçi ve tartışmacı olmaktan, üstlerimiz ya da otorite figürü konumundaki kişilerle çatışmaktan kaçınmalıyız. Sağlık sorunlarınız ile ilgili yeni tedavi yöntemleri arayış içerisine geleceksiniz. Kendiniz rahatlatmak için meditasyon yöntemleri deneyebilirsiniz.

12 Nisan’da Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeni Ay kariyer hayatını gündeme getirecek gibi görünüyor. Çalışma hayatını daha ileriye götürecek projeler için birtakım başlangıçlar yapmak isteyebilirsin. Başarı elde etmek ve kendini tanıtabilmek dürtüsüyle çaba sarf edebilirsin veya kariyerinde elde etmiş olduğun statüyü devam ettirebilmek için aksiyon alman gerekebilir.

Otorite figürü olan kişilerle mücadele içine girmen olası. Diğer yandan kendi duygusal güvenliğin ile ilgili hassasiyetleri fark edebilir, hayat dinamiklerini koruyabilmek için özeline çekilmeyi tercih edebilirsin. Bu yeniay sizlere farkındalığınızı yükseltip sahip olduğunuz her şeyden mutlu olma adına sizleri değiştirebileceğinin vaadini veriyor. Artık siz de bir an önce değersizlik duygusundan kurtulun ve elinizdekilerin kıymetini bilin.

27 Nisan’da Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay aşk ve çocuk konularını gündeme getirecek gibi görünüyor. Aşk hayatında hareketlenmeler olabilir. Bir ilişkin yoksa tutkulu ve derin bir aşka yelken açabilirsin. Bir birliktelik içindeysen beklentilerini yeniden masaya yatırıp değerlendirmen gerekebilir. Çocuk sahibi değilsen bu süreçte çocuk sahibi olmaya karar verebilirsin. Çocuklarınla olan ilişkin derinleşebilir veya bazı farkındalıkların olabilir.

Bu Dolunay oldukça yoğun etkilere sahip olsa da Yengeç burçlarının ne kadar etkileneceklerine dair bir fikirleri yok. Bu dönemde onlara gerçekten ağır gelecek ve belki de zarar verecek bazı şeyler öğrenebilirler. Ancak öğrendikleri şeye verecekleri tepki, öğrendikleri şeyden çok daha önemli olacak. Genel olarak her söz fazlasıyla iğneleyici ve rahatsız edici gelebilir onlara. Bu nedenle mantıklı düşünmeli ve tepkilerini ölçmeliler.

aslan burcu

Aslan burcu Nisan 2021 aylık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Nisan ayı başında eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Yeni fikirlere, yeni deneyimlere ilgi duyacağımız bir döneme giriyoruz. Yurt dışında yeni bir eğitim fırsatı elde edebilir ya da yeni bir alanda eğitim görmeye başlayabiliriz. Yabancılar ya da farklı kültürlerden kişilerle aramızda fikir alışverişi olabilir. Arkadaşlarınızla birlikte bolca vakit geçireceksiniz farklı fikir alışverişleri içerisinde bulunacaksınız.

12 Nisan’da Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeni Ay hayata bakış açını ve uzaklarla ilgili konuları gündeme getirecek gibi görünüyor. Yaşama ve inançlara dair görüşlerini güvenle ortaya koyabilirsin. Ulaşmış olduğun birtakım farkındalıklar sayesinde kişisel gelişim eğitimlerine başlamak isteyebilirsin.

Bu yeniay uzun zamandır üzerinde uğraştığın ve yapmakta mücadele verdiğin her şeyin artık giderek daha kolaylaştığını gösteriyor olacak. Çünkü artık istediğin şeye ulaşmak için gücünü nasıl kullanman gerektiğini öğrendin. Emeklerin karşılığını alacağınız iki haftalık bir süreç başlıyor.

Uluslararası ticaretle uğraşıyorsan var olan koşullarını devam ettirebilmek için efor sarf etmen gerekebilir. Yabancılarla ilgili konularda harekete geçebilirsin. Hukuksal bazı konularda mücadele etmen gerekebilir veya sosyal medyada aktif olarak kendini gösterebilirsin. Ancak burada agresif tavırlar sergilememeye özen göstermelisin. Zira kontrolünün dışında gelişen olaylar içe çekilme ve duygusal güvenliğini koruma dürtünü harekete geçirebilir.

27 Nisan’da Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay ev ve aile konularını gündeme getirecek gibi görünüyor. Aile bireyleri, büyükler veya köklerinle ilgili bazı farkındalıklara varabilir, geçmişe ait gizli kalmış konular açığa çıkabilir. Başka bir eve taşınmayı düşünebilir, tadilat gerektiren işler gündeme gelebilir, emlak veya gayrimenkul ile ilgili işlerin varsa düzenlemelere gitmen gerekebilir. Kariyerine ve ev hayatına dair beklentilerini masaya yatırabilir, mantıklı kararlar alarak yapılandırmak isteyebilirsin.

Aslan burçları Dolunay’ın etkisiyle daha fazla kişisel alana ihtiyaç duyduklarını fark edebilirler. Çevreleri sürekli başka insanlarla dolu olan Aslan burçları kendilerine vakit ayırmadıklarını düşünebilirler. Dolunay ise sadece kendileriyle kalmak ve bunu ne kadar sevdiklerini keşfetmek için mükemmel bir zaman.

başak burcu

Başak burcu Nisan ayı yorumları

Başak burç yorumları: 4 Nisan itibariyle finansal konular ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi açıdan kendimizi riske atmaktan ve ani kararlar almaktan kaçınmamız gereken bir dönemdeyiz. Paramızı düşünmeden harcamamız, daha sonra zor durumda kalmamıza sebep olabilir.

İşiniz de yolunda gitmeyen durumları teker teker ele almak isteyeceksiniz. Özellikle işyerinizde patronlarınızla aranızda oluşan sıkıntıları göz ardı ederek onlarla aranızı olabildiğince iyi tutmaya çalışacaksınız. Maddi anlamda sizi zor duruma sokan konular teker teker ortadan kaybolacak ve refahla kavuşacaksınız.

12 Nisan’da Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeni Ay ortaklı paylaşımlarını gündeme getirecek gibi görünüyor. Gelir- gider dengeni kurabilmek adına cesur adımlar atman gerekebilir. Eş veya ortağından gelen finansal kaynakların devam edip etmeyeceğiyle ilgili endişeler hissedebilirsin.

Alacaklarını tahsil etmek için harekete geçebilir, kredi ödemelerine yeni bir düzenleme getirmek isteyebilirsin. Bu süreçte düşünmeden ve risk alarak yeni bir borca girmemelisin; zira gelecek beklentilerinle ilgili hassasiyetlerinin farkına varabilir, umutlarını ve sosyal çevreni korumak, kollamak dürtüsü yaşayabilirsin. Arkadaşlarına kol kanat gererek onların güvenliğini sağlayabilecek adımlar atabilirsin.

Bu yeniay ile birlikte yaptığın işte heyecan duyuyor musun? Ait olduğun bir ilişkinin içinde misin? diye sorgulayacağın yeni bir süreç başlıyor. Yaptığın işlerdeki heyecan seviyeni ve yaşama sevincini sorgulamaya başlayacağın, seni heyecanlandırma yan hiçbir işte olmayacağının kararını vereceğin yepyeni bir döneme hazır ol.

27 Nisan’da Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay yakın çevre ve iletişim konularını gündeme getirecek gibi görünüyor. Kardeşler, yakın akraba ve komşuların ile olan iletişiminde bazı hassasiyetlerin farkına varabilirsin. Fikirsel olarak sorunlu olduğunu düşündüğün iletişim kanallarını tamamen kapatmayı isteyebilirsin. Daha önceden yapmış olduğun bir seyahat planı varsa tamamen iptal olabilir veya değişebilir.

Ticari konuları veya anlaşmalarını masaya yatırarak değerlendirmen gerekebilir, yeni bir yapılandırmaya gitmeyi tercih edebilirsin. Dolunay Başak burçlarını ruhsal olarak fazlasıyla etkileyebilir. Bu süreçte çok fazla iç muhasebe yapıp belki de unutmak üzere oldukları şeyleri yüzeye çıkarmak için çaba gösterebilirler. Hissettikleri duyguların sebebini anlamak için çaba göstermeleri gerekebilir. Ancak bundan kaçmamalı sonuna kadar gitmeliler.


terazi burcu

Terazi burcu Nisan 2021 aylık burç yorumları

Terazi burç yorumları: 4 Nisan tarihi itibariyle Merkür’ün Koç burcuna geçişiyle evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. İlişkilerimizde hareketlilik yaşayabiliriz. Hayatımıza yeni birisi girebilir. Mevcut ilişkimizde partnerimizle heyecanlı ancak bol tartışmalı bir süreçten geçebiliriz.

Karşımızdaki kişilere karşı kırıcı konuşmamaya ve daha uzlaşmacı olmaya özen göstermeliyiz. Evli değilseniz partnerinizle ileriye dönük planlar içerisinde bulunabilirsiniz. Özellikle yurt dışı seyahati için yeni planlamalar yapabilir ve para birikimi konusunda konuşabilirsiniz.

12 Nisan’da Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeni Ay ikili ilişkilerini gündeme getirecek gibi görünüyor. Evliysen eşinle ilgili gelişen bazı koşullar için harekete geçmen gerekebilir. Birlikteliğinizden olan beklentilerini ifade edebilir ve dengeleri devam ettirmek adına yeni girişimler yapabilirsin.

Bu süreçte yeni bir ilişkiye veya iş birliğine başlaman olası. Var olan bir ortaklığın varsa birlikte yeni bir projeye girmek veya koşullarınızı devamını sağlayabilmek adına aksiyon almanız gerekebilir. Bunların yanında kariyer, ev ve aile hayatın arasındaki düzeninle ilgili hassasiyet hissedebilirsin.

Bu yeniay ile birlikte ilişkilerdeki tecrübe ve deneyimlerini hayatına yansıtman gereken, farkındalıklarla dolu iki haftalık bir süreç başlıyor. Bugün yaşadığın olaylara karşı geçmiş deneyimlerini ve tecrübelerini ne kadar kullandın? Artık bunu bilmen ve uygulaman gerek. Hayatında yeni bir sayfa açmak istiyorsan bunları yapmalısın.

27 Nisan’da Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay finansal kaynaklarını ve yeteneklerini gündeme getirecek gibi görünüyor. Para akışındaki hassasiyetleri fark edebilir, endişe hissedebilirsin. Gelir ve gider dengendeki sorunlar içsel bir krize neden olabilir ve finansal akışını yapılandırmak için harekete geçmen gerekebilir.

Dolunay Terazi burçlarını hayatlarındaki en önemli insanlara yaklaştıracaktır. Terazi burçları artık bu insanlardan kaçmaktan vazgeçip onları hayatlarına almalılar. Her ne kadar farkında olmasalar da onlar için çok değerliler. Kazanç sağladığın bir projen sonlanabilir veya para kazanma yolunu tamamen değiştirerek farklı bir yeteneğinle gelir elde etmek isteyebilirsin. Finansal konularda risk almaman gereken bir dönem diyebiliriz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Nisan ayı yorumları

Akrep burç yorumları: 4 Nisan itibariyle sağlık, günlük yaşam ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda dinamik ve enerjik bir imaj çiziyor olacağız. Yeni fikirlerimiz ve cesur yaklaşımlarımız ile birlikte çalıştığımız kişilerin takdirini kazanabiliriz.

Sağlık açısından kendimizi zihinsel ve fiziksel olarak çok yormamaya dikkat etmeliyiz. İşiniz ile ilgili konularda oldukça ısrarlı olacaksınız ve olumlu gelişmeler kat edeceksiniz. Yeni iş teklifleri alabilir bu sayede kariyerinizde ilerlemeye başlayabilirsiniz.

12 Nisan’da Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeni Ay günlük rutinlerini ve sağlığını gündeme getirecek gibi görünüyor. Çevresel koşullarını ve yaşantını bir düzene sokmak adına harekete geçebilirsin. Çalışma ortamınla ilgili yeni şartlar oluşabilir, rutinlerinin devamı için efor sarf etmen gerekebilir ve gelişen olaylar içerisinde cesaretle aksiyon alabilirsin.

Her şey de olumsuzluk görme huyunu artık bir tarafa bırakman gerekli. Aksi takdirde önüne gelen fırsatları hiçbir zaman göremeyeceksin. Dün geçti, yarın için daha zaman var fakat şimdiki an her zaman kıymetlidir. Kendini olayların akışına bırak ve istediğin şeyi yapmak için hemen harekete geç. Zira bu yeniay sende ki gözlem yeteneğini ortaya çıkartmaya kararlı.

Heyecanınla ve iradenle iş arkadaşlarına ilham olabilirsin. Sağlığına ve diyetine dikkat etmen gerekirken bir yandan hayata dair görüşlerinde korunmanın ve içe çekilme güdüsünün harekete geçtiğini fark edebilirsin.

27 Nisan’da sizin burcunuzda gerçekleşen Dolunay, genel hayat dinamiklerini gündeme getirecek gibi görünüyor. Kendini, tüm ikili ilişkilerini, aile ve kariyer hayatını gözden geçirebilir ve tamamen değiştirmek isteyebilirsin. Sana yarar sağlamadığına inandığın veya artık yürümediğini fark ettiğin kişi veya konuları hayatından çıkarmayı tercih edebilirsin. Dış görüntünde önemli bir değişime gitmek isteyebilirsin. Sağlığındaki hassasiyetleri fark ederek daha çok özen göstermen gerektiğini hissedebilirsin.

Akrep burçları uzun zamandır kendilerini ruhsal olarak çok yorgun hissediyorlar. Ancak kendi burçlarında gerçekleşen bu Dolunayla birlikte dinlenebilirler. Bu süreçte uzlaşmacı olmalı ve hayatlarınki kişilerle işbirliği yapmalılar. Diğer yandan olaylara tek taraflı bakmaktan vazgeçmeli, diğer insanların da yaşadıklarını anlamaya çalışmalılar.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Nisan 2021 aylık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu ay başında aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli bir döneme giriyoruz. Heyecan verici ancak kalıcı olmayacak yeni ilişkiler söz konusu olabilir. Hobilerimize vakit ayırabilir, yaratıcı projelerle parlak fikirlerimizi ortaya koyabiliriz.

Sosyal çevremizde ve varsa çocuklarımızla olan ilişkilerimizde daha ılımlı olmaya dikkat etmeliyiz. Enerjiniz oldukça yüksek olacak diyebiliriz. Halletmeniz gereken işlere karşı daha atak olacaksınız. Çevrenizdeki insanların dikkatlerini üzerinize çekebilirsiniz.

12 Nisan’da Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeni Ay aşk ve çocuk konularını gündeme getirecek gibi görünüyor. Hayattan aldığın keyifleri yenilemek isteyebilir, sanatsal birtakım çalışmalara girebilirsin. Spora başlamak ve biriken enerjiyi aktif ederek yaratıcılığa çevirmek için uygun bir zaman.

Çocuklarınla vakit geçirmek ve onlarla olan ilişkine hareket getirmek isteyebilirsin. Var olan bir ilişkin varsa beraberliğine heyecan getirecek aktiviteler geliştirebilirsin. Bir ilişkin yoksa heyecanlı bir birlikteliğe başlayabilirsin. Öte yandan içsel olarak hassas ve duygusal güvenliğini korumaya çalıştığın konuların olduğunu fark edebilirsin.

İstediğin amaca ulaşamama durumu bazen gerçek amacımızı görmemiz için bize yardım eder. Bu nedenle artık olmayan şey de ısrar etmek yerine daha kolay işlere meyletmeyi öğren. Bu yeniay çok uğraşıp emek verdiklerinin olmamasındaki asıl sonucu gösterip senin için daha kolay olanlarda ki güzelliği gözlerinin önüne seriyor olacak. Fırsatlarla dolu günler seni bekliyor.

27 Nisan’da Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay kontrolünün dışındaki konular ve bilinçaltını gündeme getirecek gibi görünüyor. Bilinçaltının derinliklerinde kalmış bazı korkularını değerlendirmek isteyebilir, üzerinde düşünebilirsin. İç dünyana dönerek gizli kalmış konuları fark edebilir ve onları şifalandırmak adına ruhsal çalışmalara katılabilirsin. Hakkında yapılmış bazı dedikoduların açığa çıkmasına şahitlik ederken kontrolünün dışında gelişen olaylar endişelerini gün yüzüne çıkarabilir.

Yay burçları Dolunay etkisi ile birlikte affetmeye hazır olacaklar. Uzun zamandır içlerinde tuttukları kötü enerjilerin gitmesine izin vererek saplantılardan kurtulma şansları var. Ancak bunu yapmak istemeleri ve buna izin vermeleri gerekiyor. Bu süreçte emeklerinin değerini anlayıp daha sıkı çalışmaya başlayabşilirler.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Nisan ayı yorumları

Oğlak burç yorumları: 4 Nisan itibariyle aileniz ve eviniz ile ilgili konular gündeme geliyor. Evimizde iletişim ve misafir trafiği artabilir. Ailemiz ile hararetli tartışmalar yaşayabilir, fikir alışverişleri yapabiliriz. Taşınmak ya da evle ilgili yeni düzenlemeler yapmak gündeme gelebilir. Çevrenizdeki insanların morallerini düzeltmeye çalışacaksınız. İş ortamınızda alacak olduğunuz kararlar başkaları tarafından takdir edilecek ve onların gözünde etkili olabileceksiniz.

12 Nisan’da Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeni Ay aile ve yaşam alanını gündeme getirecek gibi görünüyor. Aile bireyleri ile daha çok vakit geçirebilir, heyecan ve cesaretlerini harekete geçirebilmek için onlara ilham olabilirsin. Gayrimenkul alım- satımı konularında harekete geçebilir ve yeni bir başlangıç yapmak isteyebilirsin. Ancak bu süreçte düşünmeden adım atarak risk almak sağlıklı olmayacaktır.

Evinde birtakım tamirat- tadilat işleri yapman gerekebilir. Öte yandan sana muhalefet olan kişiler veya durumlarla karşı karşıya kalabilirsin yahut bazı engellerin olduğunu fark ederek ikili ilişkilerini koruma dürtüsüyle aksiyon alabilirsin.

Zihnin ve düşüncelerin yeni bir fikre doğru uzandığında, bir daha asla eski boyutlarına geri dönemez. Bu yeniay ile kendini düşüncelerinle harekete geçir ve planladığın her ne varsa uygula. Kendini amaçlarına doğru odaklarsan önümüzdeki iki haftalık süreçte hem iş hem aşk alanında büyük başarılar gözüküyor.

27 Nisan’da Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay sosyal çevrenle ilgili konuları gündeme getirecek gibi görünüyor. Arkadaşlıklarını gözden geçirebilir, artık yürümediğine inandığın bir arkadaşlığın varsa sonlandırmak isteyebilirsin. Üyesi olduğun gruplar, dernek, vakıf ve organizasyonlar içerisinde gizli kalmış sırlar açığa çıkabilir. İçinde bulunduğun sosyal çevreden tamamen kopmak isteyebilirsin.

Geleceğe dair koymuş olduğun hedefleri değiştirebilir ve bambaşka bir forma dönüştürebilirsin. Oğlak burçları Dolunay sürecinde kendilerini çok daha sempatik ve dışa dönük hissedebilirler. Hatta bu dönem, sonunda kendileriyle aynı fikirlerde olan insanlarla tanışma fırsatı bulabilirler. Bazı şeylerin boylarını aştığını düşünebilirler ancak cesaretlerini kaybetmemeli, önlerine gelen fırsatları değerlendirmeliler.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Nisan 2021 aylık burç yorumları

Kova burç yorumları: Ay başı itibariyle kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler de ön plana çıkıyor. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile ilişkilerimizde gerginlik artabilir, rekabetçi bir tutum içinde olabiliriz. Sözlerimize çok dikkat etmemiz gereken bir dönemdeyiz.

İş ya da eğitimle ilgili çok sayıda kısa yolculuklar yapmamız gerekebilir. Yeni bir eğitim almamız söz konusu olabilir. İş hayatınızda daha girişken olacağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Patronlarınız varsa onlara düşüncelerinizi özgür bir şekilde ifade edebileceksiniz ve bu durumlar kabiliyetinizi giderek yükseltecektir.

12 Nisan’da Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeni Ay yakın çevre ve iletişim konularını gündeme getirecek gibi görünüyor. Kardeş, kuzen ve yakın akrabalarınla yoğun olarak iletişim halinde olabilirsin. Onlar için cesaretle kendini ortaya koyabilir, iradeni kullanarak inisiyatif alman gerekebilir.

Var olan koşullarının devamını sağlayabilmek için alternatif fikirler geliştirebilirsin. Ticaretle uğraşıyorsan yeni projeler gündemine gelebilir. Kişisel gelişim adına yeni eğitimlere başlayabilirsin. Öte yandan çalışma ortamında hassasiyetler gelişebilir. Günlük rutinlerinde temizliğe ve sağlığa daha çok konsantre olman gerekebilir. Çevresel şartlarını korumak kollamak ihtiyacı duyabilirsin.

Bu yeniay sana önemli olanın dünkü halinden iyi olup olmadığını doğrulattıracak. Her gününü güzelleştirmek için elinden geleni yapmaya zorlayacak. Sen bunu kendin için yapmazsan hiç kimse senin için yapmaz. Harekete geç ve planlarını uygula. Öncelikle şunu hatırla: Hiç kimse senden daha iyi değildir ama sen ortaya bir şey koymazsan sen de kimseden iyi değilsindir.

27 Nisan’da Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay kariyer hayatınla ilgili konuları gündeme getirecek gibi görünüyor. İşinle veya patronlarınla ilgili önemli farkındalıklara varabilirsin. Üstlerinle olan iletişimin krizli bir hale gelebilir. Kariyer hayatında süregelen düzenin veya bazı projelerin faydalı olmadığını fark ederek sonlandırmayı tercih edebilirsin. İşten ayrılmayı tercih edebilir ya da hedeflerini yeniden yapılandırmak adına bazı adımlar atabilirsin.

Aile hayatın ve hedeflerin arasında bir denge oluşturmak bu dönemde senin için önemli olacak. Dolunay, Kova burçlarını çok daha hassas bir hale getirebilir. Bu nedenle normalden çok daha fazla anlayış bekleyebilir ve isteyebilirler. Bu süreçte onları en iyi anlayan insanlarla iletişim kurabilir vakitlerini onlara ayırabilirler. Kalplerinin sesini dinledikleri bu dönemde yalana olan hassasiyetleri artabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Nisan ayı yorumları

Balık burç yorumları: 4 Nisan itibariyle maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar gündeme geliyor. Para konularında risk almaktan ve aceleci davranmaktan kaçınmamız gereken bir dönemdeyiz. Spekülatif yatırım araçlarından uzak durmalı ve harcamalarımızda kontrollü davranmalıyız.

Yeni yatırım girişimleri yapabilir, yeni bir alandan para kazanmaya başlayabiliriz. Evinizin içerisinde daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Yapmak istediğiniz değişiklikler varsa bunlara yoğunlaşacaksınız ve bir miktar para harcayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı en iyi şekilde yönetmenin yollarını arayacaksınız.

12 Nisan’da Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeni Ay finansal kaynaklarını gündeme getirecek gibi görünüyor. Hali hazırdaki gelir akışının devamını sağlayabilmek adına harekete geçebilir, yeni projelere girerek alternatif kazanç kapıları oluşturmak için aksiyon alabilirsin. Gelir- gider dengeni sağlayabilmek adına bu süreçte düşünmeden risk alacak kararlardan uzak durmanda fayda olacaktır.

Öte yandan sevdiklerine daha önem vereceğin ve onları koruma dürtüsünü hissedeceğin bir süreç geçirebilirsin. Varlığının ve yaşamının keyfini çıkaracak alternatif çözümler geliştirebileceksin. Ekonomik anlamda bunaldığını hissedebilirsin. Eğer yenildiğini zannedersen zaten yenilmişsindir.

Girişime karşı cesaretli ol. Motiveni düşürecek her şeyden uzaklaş. Cesaretini topla ve bir an önce yola çık Bu yeniay sana daha cesur ve hedeflerine odaklı olmanı söylüyor. Önümüzdeki iki haftalık süreçte terfi, yeni iş imkânı gibi başarılar vaat ediyor. Eğer gayret edersen!

27 Nisan’da Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay kariyer hayatınla ilgili konuları gündeme getirecek gibi görünüyor. İnanç ve felsefe konularını derinlemesine sorgulayacağın bir dönem olabilir. Yabancılar veya uzaklarla ilgili bazı hassasiyetler gündemine gelebilir. Önceden planlamış olduğun yurt dışı seyahatlerin varsa iptal olabilir. Uluslararası ticaretle meşgulsen projelerin krizli bir hale dönüşebilir veya risk almanı gerektirecek gelişmeler olabilir.


Hayata bakış açını tamamen değiştirebilirsin. Sosyal medyada görüşlerini paylaşırken krize sürüklenmemeye dikkat etmelisin. Dolunay Balık burçlarını, hassas yanlarının ortaya çıktığı bir noktaya taşıyabilir. Özellikle romantik yaşamlarındaki problemlere odaklanmadan önce hislere odaklanmaları gerekebilir. Bu süreçte hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını fark edebilirler. Gerçekleri görmek için daha derine bakmalılar.

İndigo Dergisi’ni Instagram’da takip et2021 için numeroloji değerinizi öğrendiniz mi?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.