Erkek tişört kombinleri ile tarzınızı yansıtın!

Erkek tişört tasarımları her dönem giderek daha fazla çeşitleniyor, yazın yaklaşması ile birlikte yaz kombinleri yavaş yavaş hazırlanmaya başlandı. Oversize tişörtler, polo yaka tişörtler, smart casual görünüm ve gömlek içine tişört kombinleri…

erkek tişört

Erkek modasının her geçen yıl daha da çeşit kazanmasıyla birlikte yaz kombinlerinin vazgeçilmezi tişört seçimi konusunda zorluk çekiyor olabilirsiniz. Birbirinden farklı şekilde kombinleyebileceğiniz tişörtler, kurtarıcı parçalarınız olabilir. Bu ürünler aynı zamanda doğru bir kombinle, yıldız parçanız haline de gelebilir.

Tişörtlerinizi nasıl kombinleyeceğiniz konusunda henüz karar veremediyseniz, bu yazımız tam da size göre! Bahar aylarında gömleklerle, yazın ise doğru bir alt giyim ürünü ile kombin yaparak, tarzınızı bir adım öteye taşıyabilirsiniz. Baskılı tişörtlerle girdiğiniz ortamda sadece stilinize değil, kendinize dair de ipuçları verebilirsiniz.

Sokak modasını tercih edenlere: Oversize tişörtler

Oversize tişörtler

Sokak modası ve erkek tişört trendleri her geçen gün değişmeye ve gelişmeye devam ediyor. Sosyal medyanın da etkisiyle farklı kombinler ve farklı ürünlerle karşılaşıyoruz. Alternatiflerin böylesine çok olduğu bir alanda, seçim yapmak giderek zorlaşırken, son dönemin yıldızı oversize tişörtler birçok kişinin seçimi oluyor. Hem hareket özgürlüğü sağlayan yapısı hem de duruşu ile şık bir görünüm yakalamanıza yardımcı olan oversize tişörtler ile farkınızı daha ilk görüşte yansıtabilirsiniz.

Oversize tişörtler nasıl kombinlenir?

Erkek oversize tişört, sağladığı rahatlığın yanında kombininizin yıldız parçası da olabilir. Bunun için dikkat etmeniz gereken en önemli nokta seçtiğiniz alt giyim ürünüdür. Oversize  tişörtleri dilerseniz, skinny pantolonlarla kombinleyebilirsiniz, bu sayede tişörtünüzün modeli daha çok ortaya çıkacaktır. Skinny jeanleri rahat bulmuyorsanız ve eşofman rahatlığı arıyorsanız jogger pantolonlar tam size göre.

jogger eşofman pantolon

Jogger erkek pantolon ile kombinlediğiniz oversize tişörtünüzü zincir kolyeler ile daha tarz bir hale getirebilirsiniz. Oversize siyah erkek tişörtler ise her daim kurtarıcı olmalarıyla biliniyor.  Oversize tişörtler, kurtarıcı ve her erkeğin dolabında bulunması gereken bir parça olması sayesinde yazın şortlarla da kombinlenebilir. Erkek tişört dendiğinde akla ilk gelen model olan oversize tişörtler ile ayakkabı ve aksesuar seçiminizi doğru yaptığınız takdirde, girdiğiniz ortamın yıldızı olabilirsiniz!

Klasikten vazgeçemeyenlere: Polo yaka tişörtler

Polo yaka erkek tişört

Hemen her kombinle uyumlu ve daha klasik bir çizgi yaratan polo yaka erkek tişört, her yılın olduğu gibi bu yılın da modasında yer almaya devam ediyor. Dilerseniz spor bir pantolonla tezat yaratabilir, dilerseniz klasik bir alt giyim ürünü ile şık bir kombin yapabilirsiniz.

Polo yaka tişörtler, yazın erkek modasının vazgeçilmez ürünleri olarak, birçok kombin seçeneği sunuyor. Bu ürünler, hem klasik hem spor olarak kombinlenebilme seçeneği sayesinde kurtarıcı parçalardandır. Her daim kullanabileceğiniz polo yaka tişörtünüzü seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta ise kuşkusuz kumaş kalitesidir. Cildinize nefes aldıran ve hareket özgürlüğünüzü kısıtlamayan bir ürün ile şıklığınızı garantileyebilirsiniz.

Polo yaka tişört üstüne ne giyilir?

Erkek tişörtler arasında şıklığı ile öne çıkan polo yaka tişörtleri, serin yaz akşamlarında ince bir hırkayla birlikte kullanabilirsiniz ya da jean ürünleri klasik tişörtünüzle kombinleyerek, daha spor şık bir kombin yapabilirsiniz. Bomber ceketler de erkek polo yaka tişörtler için uygun bir kombin seçeneği sunar. Doğru bir tişört seçimi yaptığınız takdirde aynı renk bir klasik ya da spor ceket ile uyumlu bir şekilde kombininizi oluşturabilirsiniz.

Smart casual bir görünüm için

Smart casual

Son dönemin en popüler terimlerinden biri haline gelen smart casual, moda endüstrisini şekillendirmeye devam ediyor. İş dünyasında da sıklıkla tercih edilen bu görünümü elde etmek için ihtiyacınız olan en önemli parça kuşkusuz tişörtler. Genel olarak hem rahat hem de şık bir görünümü işaret eden smart casual içerisinde; jeanlerinizi, oduncu gömleklerinizi ve ceketlerinizi kombinleyebilirsiniz. Uzun kollu tişört ve doğru jeani kombinleyerek, en basit smart casual görünümü elde edebilirsiniz.

Gömlek içine tişört kombinleri

Gömlek tişört kombinleri, uyum yakalandığı zaman oldukça şık bir görünüm kazanmanıza yardımcı olabilir, fakat bu kombini yapmak nispeten daha zordur. Erkek gömlek içine tişört kobininde dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, baskılı bir tişört ile baskılı bir gömleğin aynı anda giyilmemesidir. Bu tarz bir seçim kıyafetinizin çok karışık ve göz yorucu olmasına neden olabilir. Düz renk bir jean gömlek giyecekseniz, baskılı bir tişört seçebilirsiniz. Eğer içerisinde mavi tonları olan oduncu gömleği tercih edecekseniz, baskısız mavi erkek tişört ile kombinleyebilirsiniz.

Ceket tişört kombinleri

Ceket tişört kombinleri

Erkek tişört kombini söz konusuysa bahar aylarının vazgeçilmezi ceketler ile de hem smart casual hem de oldukça şık bir kombin yapabilirsiniz. Özellikle son yıllarda sıklıkla gördüğümüz bu ikiliyi doğru şekilde kombinlerseniz, farkınızı daha ilk bakışta sezdirebilir ve tarzınızı yansıtabilirsiniz. Bu kombini yaparken de dikkat etmeniz gereken en önemli nokta desenlerdir. Desenli ve klasik bir ceketle polo yaka baskılı erkek tişörtünüzü kombinlemeniz bir faciaya dönüşebilir, bu nedenle ceketiniz desenli ve klasikse, sade basic bir erkek beyaz tişört giyerek görünümüzü şık bir hale getirebilirsiniz. Eğer basic ve spor bir ceket tercih ettiyseniz, baskılı bir tişört kullanabilirsiniz.

Her tarza uygun erkek tişörtler Markastok’ta!

Alternatifler arasından sizi yansıtan erkek tişörtlerini bulmakta zorluk çekiyorsanız, Markastok ile tanışma vaktiniz gelmiş demektir! Popüler markaları içinde barındıran Markastok’ta Mavi, Mustang ve Levi’s erkek tişört modelleri gibi çok sayıda seçenek arasından tercihte bulunmanız mümkün. Markastok’un birbirinden farklı ve her tarza uygun erkek tişört modelleri ile hem şıklığı hem de kaliteyi bir arada deneyimleyebilirsiniz. Şıklığınızı hissettirirken aynı zamanda kaliteyi deneyimlemek için Markastok’un geniş ürün yelpazesi içerisinden tarzınızı yansıtan tişörtleri keşfetmeye başlayın!

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.