Nomadic Republic’ten dünyaca ünlü terlik, sandalet ve şapka markaları

Dünyaca ünlü markaları çatısı altında toplayan Nomadic Republic, erkek, kadın ve çocuk kullanıcılara özel olarak üretilen terlik, çanta, şapka ve sandalet modelleri ile konfor ve estetiği bir arada sunuyor. Markanın müşterileriyle buluşturduğu, tüm dünyada uzun yıllardır severek tercih edilen markalar arasında Birkenstock, Crocs, New Era, Goorin Bros, Havaianas, Igor, Natural People ve Bagoist var. Markanın halat ve ip sandalet modelleri de oldukça ilgi görüyor.

nomadic republic

Kullanıcılarına konforlu, kullanışlı ve uzun yıllar kullanıma imkân veren dayanıklı seçenekler sunan Nomadic Republic, özellikle yaz mevsimi için tasarlanan terlik, sandalet, hasır çanta ve ip sandalet modelleri ile erkek, kadın ve çocuklar olmak üzere geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor.

Nomadic Republic bünyesinde yer alan New Era şapka modelleri, kullanıcılarına zengin seçenekler sunuyor. İkonik takımlar referans alınarak tasarlanan şapkalar, ağırlıklı olarak New York Yankees, Oakland Raiders, Los Angeles Dodgers ve Chicago Bulls gibi takımların logolarını taşıyor. New Era imzalı şapkalar farklı tasarım ve renk seçenekleriyle öne çıkarken, spor severlerin günlük hayatta keyifle kullanabileceği şapka modelleri dayanıklı yapılarıyla da dikkat çekiyor. New Era çanta modellerinde ise hemen hemen her renkte ürüne rastlanabiliyor. Ünlü takımların renklerini ve logolarını taşıyan çantalar, kaliteli malzemeleriyle de öne çıkıyor. Su geçirmez sırt çantaları spor çantası, seyahat çantası, günlük çanta ya da okul çantası olarak tercih edilebiliyor.

new era

Rahatlığı ve kendine özgü tasarım özellikleriyle bilinen Crocs terlik modelleri ise, kadın ve erkek kullanıcıların dışında özellikle çocuklara özel olarak tasarlanan modelleriyle oldukça beğeniliyor. Hem şık hem de oldukça konforlu olan bu terlik modellerinin en önemli özelliğini üst bölümde yer alan havalandırma portları oluşturuyor. Bu havalandırma özelliği sayesinde kolaylıkla hava alan terlikler, cildin nefes almasını sağlarken özellikle sıcak yaz günlerinde kötü koku oluşumunun önüne geçiyor.

Nomadic Republic farkıyla kullanıcılara sunulan bir diğer ünlü markayı ise Birkenstock oluşturuyor. Tüm dünyada uzun yıllardır severek kullanılan hem estetik hem de yapısal özellikleri ile öne çıkan Birkenstock, kadın, erkek ve çocuklar için tasarladığı birbirinden şık terlik ve sandalet modelleri ile beğeni topluyor. Sandalet ya da terlik şeklinde olan Birkenstock modellerinde deri, süet ve plastik malzemelerin kullanıldığı görülüyor. Süet ve deri modeller günlük hayatta yazlık kıyafetlere spor bir şıklık katarken, plastik Birkenstock terlik modelleri, denizde ya da havuzda keyifle kullanabilen hafif, suya dayanıklı ve rengarenk modellerden oluşuyor.

Dünyaca ünlü bir başka terlik ve sandalet markası olan Havaianas, rengarenk modelleri ve konforlu yapısıyla uzun yıllardır severek tercih ediliyor. Havaianas terlikler son derece rahat modellerle öne çıkarken, hafif, dayanıklı, suya, ısıya ve güneşe dayanıklı olmaları ve kaymaz tabanları ile de etkili bir seçenek olarak öne çıkıyorlar.

Havaianas terlik

Nomadic Republic çatısı altındaki Igor çocuk sandalet markası ise spor ayakkabılardan ilham alınarak tasarlanan zengin bir koleksiyondan oluşuyor. Son derece sportif bir görünüme sahip modeller, hammadde özellikleri ile de dikkat çekiyor. Kanserojen madde içermeyen özel hammaddeden üretilen modeller, sağlık açısından önemli bir tercih sebebi oluyor. Yüksek esneklik ve hafiflik çocukların maksimum konforla hareket etmesini sağlarken, ekstra yumuşak TPU üst saya ayakların hiçbir şekilde zarar görmemesini mümkün kılıyor.

Nomadic Republic bünyesinde satışa sunulan Goorin Bros marka şapkalar, modası geçmeyen zamansız modelleriyle uzun yıllardır severek tercih ediliyor. Goorin Bros şapkaların önünde yer alan armalarda görsel olarak horoz, arslan, flamingo, köpek, kedi, geyik ve kurt gibi pek çok hayvan görseli yer alıyor. Animal Farm olarak adlandırılan bu seri hem sportif etkinliklerde hem de günlük olarak güneşten korunmak ve stil sahibi görünmek şeklinde farklı amaçlarla kullanılabiliyor.

halat ip sandalet

Nomadic Republic’in bir diğer sevilen kategorisini ise halat ve ip sandalet kategorisi oluşturuyor. Tamamen el yapımı, vegan, çevre dostu ve dönüştürülebilir terlik ve sandalet modellerinden oluşan hasır terlik ve sandaletler suda batmıyor, ıslandığında hızla kuruyor, güneşten ve çamaşır suyundan rengi solmuyor. Şehir içinde günlük kullanıma uygun olan hasır terlik ve sandaletler deniz ve havuz suyunda deforme olmuyor.

Kullanıcılarına geniş bir koleksiyon sunan Nomadic Republic; yaz için terlik, sandalet ya da şapka arayanlar için en özel seçenekleri ve markaları bir arada barındırıyor. https://www.nomadicrepublic.com/ sitesini ziyaret ederek farklı modellere göz atabilir, site üzerinden istediğiniz marka ve modeli satın alabilirsiniz.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.