Astroloji: 31 Mayıs – 6 Haziran haftalık burç yorumları

Astroloji: 31 Mayıs – 6 Haziran haftalık burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 31 Mayıs – 6 Haziran 2021 haftalık burç yorumları. 31 Mayıs, 1 Haziran, 2 Haziran, 3 Haziran, 4 Haziran, 5 Haziran ve 6 Haziran tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

koç burcu

Koç burcu 31 Mayıs – 6 Haziran haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Haftaya Merkür retrosunun etkisiyle başlıyoruz. Bu dönemde akraba, kuzen, yakın çevre ilişkilerinizde bazı gecikmeler veya sorunlar olabilir. Bu dönemi yarım kalan konuları tamamlamak için kullanmanız doğru olacaktır.


26 Haziran’a kadar devam edecek retro sürecinde finansal konularda araştırmadan yatırım yapmamalı ve riskli durumlardan kaçınmalısınız. Ayrıca gerileme zamanı geçmişten haberler almanız mümkün.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde, ailemizle huzurlu ve keyifli bir dönem geçirebiliriz. Bu dönemde tamamen ailemiz ve evimiz ile ilgili konulara odaklanıyor olacağız. Evle ilgili tadilatlar yapmamız, gayri menkul alım satım işleriyle uğraşmamız mümkündür.

boğa burcu

Boğa burcu 31 Mayıs – 6 Haziran haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Merkür retrosunun etkisiyle maddi ve finansal konular gündeminizi meşgul edebilir. Bazı alacaklarınız varsa bu dönem tahsil etmeniz mümkün gibi görünüyor. Ancak yeni bir başlangıç yapmak için uygun bir zaman dilimi değil.

26 Haziran’a kadar kariyer iş konularında önünüzü görmekte zorlanabilir ve biraz karamsar ruh haline bürünebilirsiniz. Bu süreçte kariyerde yapmak istediklerinize odaklanmalı ve retro bitiminden sonra harekete geçmelisiniz.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa yolculuklarla ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, kardeşler, akrabalar, yakın çevre ve komşularla bir araya gelebilir, aramızdaki sorunları çözebilir, küslükleri bitirebiliriz. Kardeşlerimizden her konuda duygusal destek almamız mümkündür.

ikizler burcu

İkizler burcu 31 Mayıs – 6 Haziran haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Merkür retrosundan en fazla etkiyi siz alabilirsiniz. Bu retro kendinizle alakalı konuları önünüze çıkaracaktır. Bir değişim yapmak ya da var olan sorunları ele almak isteyebilirsiniz.

26 Haziran’a kadar ani kararlar vermemenizde fayda var. Hızlı alınan kararlar var olan ilişkilerde yüksek tansiyonlu durumlar oluşturabilir. Retro zamanı dilediklerinizi söylerken yanlış anlaşılma olasılığınız yüksek. Ayrıca taşınma ile ilgili konular gündeminizde olabilir.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Daha tutumlu olacağımız, maddi konularda sadece kendimizi değil, ailemizi ve sevdiklerimizi de düşünerek temkinli davranacağımız bir dönemdeyiz. Gelirimizde bir artış olabilir. Önümüze yeni yatırım fırsatları çıkabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 31 Mayıs – 6 Haziran haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Haftaya Merkür gerilemesinin etkisiyle başlıyoruz. Bu nedenle bilinçaltı, gizli saklı konular ortaya dökülebilir. Gizli düşmanlıklarla ilgili bazı bilgiler kulağınıza gelebilir. Bu dönem iç dünyanıza daha fazla çekilebilirsiniz.

Ay Tutulması’nın etkisiyle iş hayatınızla ilgili bazı değişimler yaşanabilir. Bu değişimler genel olarak pozitif ve sizin yararınıza olacaktır. Yine eğitim konularında da şanslı olacaksınız. Ancak 26 Haziran tarihine kadar devam edecek Merkür gerilemesi süreci, işlerinizi yavaşlatabilir.

2 Haziran’da Venüs sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çevremizdeki herkes tarafından şefkatli, sevgi dolu, merhametli tavrımız ile takdir edilebileceğimiz bir dönemdeyiz. Duygularımızı etkileyici bir şekilde dış dünyaya aktarabiliriz. İmajımızla ilgili değişiklikler yapmamız söz konusu olabilir.

aslan burcu

Aslan burcu 31 Mayıs – 6 Haziran haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Merkür retro arkadaşlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Eski tanıdıklarla karşılaşabilirsiniz. Ancak dilinize dikkat edin. Bazı iletişim kazaları olabilir. Arkadaş çevrenizde yanlış anlaşılabilirsiniz.

Aile içinde önemli konuşmalar yapabilir, evinizden işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Yeni bir aşka yelken açabileceğiniz bir dönem. Arkadaşlık ve sosyal ortamda tanıştığınız kişiler gerçek yüzlerini gizleyebilir. 26 Haziran’a kadar devam eden retro sürecinde eski arkadaşlıklar gündeme gelebilir.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İç huzuru ve ruhsal dinginliğe kavuşabileceğimiz bir dönemdeyiz. Geçmişte olan olayları, hatalarımızı gözden geçirmek, eskiden kalma sorunlarımıza çözüm bulmaya çalışabiliriz. Zihinsel temizlik yapmamız, büyük bir enerjiye kavuşmamızı sağlayabilir.

başak burcu

Başak burcu 31 Mayıs – 6 Haziran haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Merkür gerilemesi iş ve kariyerinizle ilgili konuları gündeme getiriyor. Bazı bitişler için karar aşamasında olabilirsiniz. Ancak yeni bir iş başlangıcını retro sonrasına bırakmanız faydalı olacaktır. Çıkacak olan aksaklıklara karşı sabırlı ve temkinli olmanız gerekiyor.

Kariyer hayatınızda yükselişte olduğunuz bir dönemdesiniz. Sorumluluklarınız artıyor. Taşınma, yer değiştirmeyle ilgili bazı gelişmeler yaşanabilir. 26 Haziran’a kadar devam eden Merkür retrosu sürecinde elektronik eşyalara ve evdeki görünmez kazalara dikkat etmekte fayda var.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda kendimizi mutlu hissedeceğimiz, uzun süredir görmediğimiz arkadaşlarımızla buluşup hasret giderebileceğimiz, huzurlu ve keyifli bir dönemdeyiz. Sorun yaşadığımız dostlarımızla da bu süreçte aramızı düzeltmemiz mümkündür.


terazi burcu

Terazi burcu 31 Mayıs – 6 Haziran haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Merkür retrosunun etkisindeyiz. Bu yüzden Terazi burçlarında hak, hukuk, adalet, eğitim, seyahat gibi konularda aksaklıklar olabilir. Bir eğitim tamamlanabilir. Veya bu konularla ilgili gecikmeler yaşanabilir. Yeni bir eğitime başlamak istiyorsanız bunu retro sonrasına bırakmanızda fayda var.

Satış, tanıtım, reklam, pazarlama, iletişime dayalı işlerde önemli sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle yaratıcı alanlarda çalışıyorsanız şans sizden yana olacak. 26 Haziran’a kadar devam edecek retro sürecinde gizli bilgiler açığa çıkabilir, yakın olarak gördüğünüz kişilerin bir başka yüzünü fark edebilirsiniz. Aldanmalara dikkat!

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Kariyerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İşte hassas bir ruh hali içinde olduğumuz ve duygusal kararlar alabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Elimizden geldiği kadar rasyonel olmaya çalışmalı, mantıkla hareket etmeliyiz. Kadın otorite figürlerinden hem maddi hem manevi büyük bir destek görebiliriz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 31 Mayıs – 6 Haziran haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Sekizinci evinizi etkileyen Merkür retrosu gizli kalmış konular, mal paylaşımı ve başkalarından gelen paralarla ilgili konularda bazı engellere, gecikmelere, aksaklıklara neden olabilir. Eşiniz ve aile büyükleriyle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir.

Beklediğiniz para, alacak, ödeme varsa bu konularla ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Varsa çocuğunuzla ilgili de mutluluk verici gelişmeler yaşanabilir. 26 Haziran’a kadar devam eden retro sürecinde miras konuları gündeminizi meşgul edebilir.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Yurt dışı eğitimler, seyahatler, akademik fırsatlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sezgilerimiz çok güçlenebilir. Manevi konularla ilgilenmeye başlayabiliriz. Yabancılarla bir iş birliği söz konusu olabilir. Hayatımıza yurt dışından ya da farklı kültürlerden birisi girebilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 31 Mayıs – 6 Haziran haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Merkür gerilemesinin etkisi alanındayız. Yedinci evinizde gerçekleşecek bu retro ile bu dönemde özel ilişkiler, evlilik ile ilgili konular gündeme gelebilir. Aynı zamanda ortaklıklarla ilgili konular da odağınızda olabilir.

Boğaz problemleri, vertigo gibi birtakım çok ciddi olmayan sağlık sorunları yaşanabilir. 26 Haziran’a kadar devam eden retro sürecinde özellikle ilişkilerde yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Ortak kaynaklar ve eşimizin parası gibi konular ön plana çıkacaktır. Maddi konularda fazla risk almak istemediğimiz ve alışılageldik yatırımları tercih edeceğimiz bir dönemdeyiz. Güvendiğimiz insanlarla birlikte iş yapmaya karar verebiliriz. Miras, kredi, sigorta gibi konularda karşılaştığımız sorunlar kolayca çözülebilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 31 Mayıs – 6 Haziran haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Merkür gerilemesi nedeniyle sağlık konuları ve çalışma ortamınız gündemde olacak. İş ortamınızı düzenlemek ve sağlık alanında kendinize faydalı gelecek sporları yapabilirsiniz.

Yurt dışı ile ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Eğitimi devam eden Oğlak burçlarının da şansı oldukça yüksek görünüyor. Öte yandan isteğiniz dışında gerçekleşen bazı olaylara sinirlenebilirsiniz. 26 Haziran’a kadar devam eden retro sürecinde sağlık konularına dikkat etmenizde fayda var. Ayrıca yeni projelerden de kaçınmalısınız.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Evlilik, ortaklık ve uzun vadeli ilişkilerimiz ön plana çıkacaktır. Mevcut ilişkimizde yaşayabileceğimiz krizleri ya da sorunları kolaylıkla atlatabileceğimiz bir dönemdeyiz. Kendimizi partnerimize karşı sevgi dolu hissedebiliriz. Kalbimiz boşsa, ciddi ve uzun vadeli bir ilişki kurmamız söz konusu olabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 31 Mayıs – 6 Haziran haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Merkür retrosu geçmiş aşkları gündeme getirebilir. Biten ilişkilerden haber alabilir, bazı dönüşler yaşayabilirsiniz. Ayrıca 12 Ekim’e sizin burcunuzda devam edecek Satürn retrosu da sizi sorumluluklarınız ile sınayabilir. Yükleriniz altında nefes almakta güçlük çekebilirsiniz. Hayatınızın her alanında tereddütlere neden olabilecek bazı enerjiler olabilir.

İş, kariyer ve iletişim konularında hareketli bir dönemdesiniz. Ancak Merkür retrosunun etkisiyle 26 Haziran’a kadar bu tür konularda yavaşlamalar yaşanabilir. Gelirlerinizde hızlı sonuçlar almanız mümkün. Yine de riskli yatırımlardan uzak durmanızda fayda var.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında empatik ve şefkatli davranışlarımızla, birlikte çalıştığımız kişilerin takdirini toplayabiliriz. İşte kendimizi huzurlu ve güvende hissedeceğimiz bir dönemdeyiz. Sağlığımız her zamankinden daha iyi olabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 31 Mayıs – 6 Haziran haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Merkür gerilemesi nedeniyle ailevi konular Haziran boyunca gündeminizi meşgul edebilir. Ev, gayrimenkul gibi alanlarda aksaklıklar, gecikmeler yaşanabilir. Bu dönemde aile ile daha sık vakit geçirebilirsiniz.

Kariyer hayatınızla ilgili çok önemli kararlar alabilirsiniz. Bu dönemde işinizi büyütebilir, heyecan verici imzalar atabilirsiniz. Ancak 26 Haziran’a kadar devam eden retro sürecinde özellikle gayrimenkul ve ev gibi alanlarda yatırımlardan uzak durmanızda, önemli kararlar almamanızda fayda var.

Satürn retrosunun da etkisiyle yalnız kalmak isteyenleriniz olabilir. Kendinizi daha güvensiz hissedebilir, melankolik bir ruh haline bürünebilirsiniz. Sorunların çözümünde duygu ve mantık dengesini kurmak, hayatınızı kolaylaştıracaktır.


2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Özellikle aşk ilişkilerinde son derece romantik ve duygusal bir döneme giriyoruz. Mevcut ilişkilerimizde kendimizi güvende ve çok mutlu hissedebiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza huzur katacak, merhametli ve sevgi dolusu biri ile tanışabilir ve ciddi bir ilişkiye başlayabiliriz.

İndigo Dergisi’ni Instagram’da takip et / Astroloji


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.