Astroloji: 9 Mayıs Venüs İkizler burcunda burç yorumları

Astroloji: 9 Mayıs Venüs İkizler burcunda burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 9 Mayıs Venüs İkizler burcunda burç yorumları (aşağıda). Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

Genel etkiler:

En suskunlarımız bile, bu konuşkan burçtaki Venüs ile dile gelebilir. Normalde duygularını gösteremeyen utangaçlar bile birdenbire aşka gelip tüm hislerini yazıya dökebilir. Eğer açılmak istediğiniz birileri varsa, hiç durmayın. Tam zamanı!


Sizin de karşınızdaki kişilerden duyacağınız aşk dolu güzel sözler, iltifatlar ayağınızı yerden kesebilir. Sosyal medyada aşkla ilgili paylaşımlarda artış görebiliriz. Sosyalleşme arzumuz artabilir. Bazılarımızın içinden bir flört canavarı çıkması mümkün.

Ancak İkizlerin iletişim, mantık ve akıl burcu olduğunu aklımızdan çıkarmamız bu dönemde hayrımıza olacak. İkizler burcu duygulardan çok düşüncelerle ilgilidir. Dolayısıyla, sevgi gezegeni Venüs aslında, bu konumda kendini çok da rahat hissetmez.

İkizler zaman zaman derinleşmekte ve bağlanmakta zorlanacağı için bu dönemde ilişkilerde sadakatle ilgili sorunlar yaşanabilir. Aynı anda iki kişiden hoşlanmak, iki kişi arasında karar verememek ve kendinizi bir çıkmazda bulmak da mümkündür. Bu yüzden, kendimizi biraz frenlememiz ve tutamayacağımız sözler vermememiz yerinde olur.

Bu dönemde yeni yerler görmek, yeni insanlarla tanışmak, hobilerimizle ilgilenmek, ilgimiz olan bir konu hakkında eğitim almak isteyebiliriz. Paramızı kitaplar, yolculuklar ve de entelektüel uğraşlar için harcayabiliriz. Ayrıca her türlü yazım işi, reklamcılık, tanıtım ve halkla ilişkiler faaliyeti için de mükemmel bir dönem.

İkizler, Kova, Yay burçları ve yükselen burcu İkizler olan kişiler, bu dönemde aşk ve ilişkiler konusunda diğer burçlara göre daha şanslı olacaklar.

Astroloji: 9 Mayıs Venüs İkizler burcunda burç yorumları

koç burcu

Koç burcu 9 Mayıs Venüs İkizler burç yorumları

Koç burç yorumları: 9 Mayıs’ta Venüs İkizler burcuna geçiyor. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa yolculuklarla ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, kardeşler, akrabalar, yakın çevre ve komşularla bir araya gelebilir, keyifli sohbetler edebilir, güzel zamanlar geçirebiliriz. Ayrıca önümüze bir süredir ilgilendiğimiz bir konuda eğitim fırsatları çıkabilir.

Arkadaşlarınız ve yakın çevrenizle, şimdilik evden de olsa keyifli zamanlar geçireceksiniz. Evde yazı yazarak yaratıcılığınızı perçinleyebilirsiniz. Hatta bir günlük tutup içinizdeki enerjiyi buraya aktarabilirsiniz. İlişkiler konusunda daha net ve kararlı olacaksınız.

Kardeşleriniz, akrabalarınız ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşinizde başarılarınızdan ötürü getirinizi arttıracak primler kazanabilirsiniz. Yeni bir eğitim için kolları sıvayabilirsiniz. Gireceğiniz sınavlarda güzel neticeler alabilirsiniz.

Seyahatlerinizde, yurt dışı bağlantılı işlerinizde dikkatli olmalısınız. Küçük aksilikler yaşanabilir. Akademik hayatınızda da her şeyi iki kere kontrol etmeyi unutmayın. Sağlığınızı, özellikle bağışıklık sisteminizi ihmal etmemelisiniz.

Aile ve ev konularınız gündemde olacak. Yeni bir ev sahibi olabilirsiniz. Ailenizdeki bir problem olumlu sonuçlanabilir. Aşk hayatınızla ve çocuğunuzla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu uzun dönemde retro süreci de olacağı için aşkta dengeyi tutturmak bazen zor olabilir.

boğa burcu

Boğa burcu 9 Mayıs Venüs İkizler burç yorumları

Boğa burç yorumları: 9 Mayıs’ta Venüs İkizler burcuna geçiyor. Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Yeni bir para kaynağımız ortaya çıkabilir. Aynı anda iki ayrı işten para kazanmaya başlayabiliriz. Yeni tanıştığımız bir kişi bize karlı bir yatırım fırsatı sunabilir. İşimizle ilgili yeni bir beceri kazanma fırsatı yakalayabiliriz.

Bu dönem parayla ilgili şanslı bir dönem. Ancak yine de fazla açılmamanızda yarar var. İş fırsatlarını değerlendirebilir, yeni hedefler belirleyebilirsiniz. İş hayatınızdan birileri hayatınıza girebilir.

Riskli olmadıkça yeni yatırımlar yaptığınızda daha büyük getiriler elde edebilirsiniz. Riskli durumlardan kaçınmanız gereklidir. Dolunay beklenmedik bir harcama çıkartabilir. Bu sizin olmasa bile eşinizin ya da ailenizden birinin borcu olabilir. Her zaman elinizde para tutmaya özen gösterin. Dostlarınız tarafından umulmadık bir davranış görebilirsiniz.

Hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Herkesi kendiniz gibi güvenilir sanmanız bazen yanılmanıza sebep olabilir. Samimi bulmadığınız kişileri hayatınızdan ayıklayabilirsiniz. İletişim kurma beceriniz sayesinde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Özellikle insan iletişiminin etkin olduğu mesleklerde çalışanlar sürpriz tekliflerle karşılaşabilirler. Kardeşinizle aranızda bir kırgınlık varsa bu dönem aranızdaki buzlar eriyebilir. Ailenizi ilgilendiren bir konuyla ilgili haber alabilirsiniz.

Ailenin içindeki uzlaşmacı tavrınızla mevcut sorunları çözebilirsiniz. Ev değişikliği düşünüyorsanız aradığınız evi bulabilirsiniz. Fakat diğer ay retro sürecine gireceğimizden her şeyin garanti olduğundan emin olun.

ikizler burcu

İkizler burcu 9 Mayıs Venüs İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: 9 Mayıs’ta Venüs sizin burcunuza geçiyor. Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çevremiz tarafından çok çekici bulunabileceğimiz, sözlerimiz ve zekâmız ile herkesin takdirini kazanabileceğimiz bir dönemdeyiz. Bu süreçte, bize daha sonraki zamanlarda yarar sağlayacak birçok önemli kişiyle tanışabilir, çevremizi genişletebiliriz.

Sizler için güzelleşme dönemi başlıyor, popülerliğiniz artıyor. Kendinizi baştan yaratıyorsunuz. Hem iç hem dış dünyanızda dönüşüm yaşayacaksınız. Aşk için de şanslı ve zihinsel temanın önde olduğu parlak zamanlar.

İnsanlar gözünü sizden alamayabilir. Adeta parıldayacağınız bir dönemdesiniz. Kalbiniz boşsa artık bu boşluk dolabilir. Estetik veya dış görünüşünüzde değişiklikler yaptırmak için uygun bir zaman dilimindesiniz.

İlişki ve evlilik dünyanızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Partnerinizle olan diyaloglarınız sert olabilir. Sorunları çözmek yerine biraz daha arka planda kalıp tepkisiz kalmanız daha iyi olacaktır.

Kariyer hayatınızda duygusal değil mantıklı kararlar almanız gereken bir dönemdesiniz. Bazen yaşadığınız haksızlıklar zor gelse de kesinlikle duygusal düşünmemelisiniz. Ekonomik durumunuz güçleniyor. Beklediğinizden daha fazla gelir artışı yaşayabilirsiniz.

İletişim kurduğunuz kişiler sayesinde güzel iş fırsatları yakalayabilirsiniz. Yeni bir eğitim için kolları sıvayabilirsiniz. Kültürel etkinliklere, sahne sanatlarına daha fazla vakit ayırabilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 9 Mayıs Venüs İkizler burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 9 Mayıs’ta Venüs İkizler burcuna geçiyor. Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ruhsal olarak hareketli bir dönemdeyiz. Zihnimiz özellikle ikili ilişkiler konularında bir karmaşa yaşıyor olabilir. Hayatımızdaki kişiler hakkında bir karar vermek durumunda olabiliriz. Gözlerden uzakta yaşamak istediğimiz bir ilişkimiz olabilir.

Sizler için inziva vakti diyebiliriz. Meditasyon ve şifayla iç dünyanıza ışık tutabilirsiniz. Gizemli konulara ilginiz artabilir. Daha zihinsel olaylarla ilgilenebilirsiniz. Bol bol okuyup, yazıp çizebilirsiniz. İlişki problemleriniz, özellikle aile büyüklerinizle çözüme kavuşabilir.

Geçmiş ilişkinizden biri tekrardan size geri dönmek isteyebilir. Sağlığınıza vakit harcayabilirsiniz. Sağlık problemlerine dikkat! Ofis içinde gergin olabilirsiniz. Otoriter davranmamaya özen gösterin. Evcil hayvanınıza dikkat etmelisiniz.

Akademik hayatınızda, uluslararası işlerinizde duygusal zamanlar yaşayabilirsiniz. Mantığınızı dinlemek zor olabilir. Yanlış kararlar almamaya dikkat edin. 21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. Sizlerin dönemi yaklaştı. Güneş hayatınızın her alanında size destek verecek. Fakat önce ben demelisiniz!

Siz gerçekten bu hayattan ne istiyorsunuz bunun farkına vardığınız zaman mutlu olacaksınızdır. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Ekonomik durumunuzla ilgili haberler alabilirsiniz. Beklediğiniz bir para veya prim hesabınıza yatabilir.

aslan burcu

Aslan burcu 9 Mayıs Venüs İkizler burç yorumları

Aslan burç yorumları: 9 Mayıs’ta Venüs İkizler burcuna geçiyor. Şansınızın oldukça açık olduğu bir dönemdesiniz. Hayatınızda hangi konuya önem veriyorsanız isteklerinizin gerçekleştiğini görebileceğiniz bir süreçte olacaksınız. Aşk hayatınızda agresif durumlar olabilir.

Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda kendimizi mutlu hissedeceğimiz, birçok yeni insanla tanışabileceğimiz keyifli bir dönemdeyiz. İlişkimiz yoksa entelektüel çevrelere girebilir, bu ortamlarda tanışacağımız kişilerle yeni bir şeylere başlayabiliriz.

Sosyalleşmek için yerinizde duramıyorsunuz. Bu dönem evde daha aktif sosyalleşeceksiniz. Belki de dijital ortamda önünüze aşk fırsatları çıkacak. Kendinizi iyi hissedecek, belki hobilerinizden maddi fırsatlar yaratacaksınız.

Partnerinizle aranızda ufak bir şeyden dolayı gerginlik yaşanabilir. Belki de aranızdaki iletişim kopukluğu yanlış anlaşılmalara sebep olmuş olabilir. Çocuğunuzla ilgili de stresli anlar yaşayabilirsiniz.

Maddi konularınızda fazla hayalci olmanız başınızı derde sokabilir. Kazancınızdan daha fazlası için borçlanmamaya dikkat edin. Hem sağlığınız hem psikolojik durumunuz iyiye gidiyor. Karamsarlık yok, yerine yüzü gülen bir Aslan burcu var. Sağlık sorunları olanlar kendilerini daha enerjik ve zinde hissedecekleri bir dönemde olacaklar.

Kendinizi geliştirmek adına ne varsa enerjinizi harcayacağınız bir dönem olacak. Yeni eğitimler, yeni çevreler, yeni kurslar kısacası bilginizi ve yeteneklerinizi artıracak her seçenek için harekete geçeceksiniz.


başak burcu

Başak burcu 9 Mayıs Venüs İkizler yorumları

Başak burç yorumları: 9 Mayıs’ta Venüs İkizler burcuna geçiyor. Kariyerinizde en güzel zamanlarınızı yaşayabilirsiniz. Hem maddi hem manevi getirisi yüksek bir iş kapınızı çalabilir. Aile içinde gerginliklere dikkat! Aile bireylerinin sağlık problemleri ortaya çıkabilir. Evin içinde riskli işlerden sakının. Ufak kazalara açık bir dönemde olabilirsiniz.

Bu dönemde kariyerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İşte hareketli ve heyecanlı bir döneme giriyoruz. Zekâmız ve becerilerimiz ile parlama şansını yakalayabiliriz. Aynı anda birçok projeyi kolayca halledebilmemiz, üstlerimizin takdirini toplamamızı sağlayabilir. Bu dönemde yeni iş teklifleri almamız söz konusu olabilir.

Kariyer evinizde gerçekleşen bu transit işinizle ilgili güzel gelişmeler getirebilir. Beklentilerinizin karşılığını alabilirsiniz. Yine Boğa burçları gibi kariyer ortamından yeni bir aşk filizlenebilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz.

İlişkiniz konusunda fazla hayalci davranmanız gerçeklerle yüzleştiğinizde hayal kırıklığı yaratabilir. Eşinizi veya sevgilinizi kafanızdaki hayale göre konumlandırdığınızda aslında beklentinizi karşılamayan biri olduğunu fark edebilirsiniz.

Sosyal yönünüz ön planda olacak. Bulunduğunuz ortamda gücünüzü kanıtlayacaksınız. Eğitim başarısı da olabilir kariyer başarısı da ama sonuç her türlü güzel olacak. Dostlarınızdan destek görebileceğiniz bir dönemdesiniz. Sosyal yardım kuruluşlarında rol alabilirsiniz.

Sağlık durumunuzla alakalı bir haber alabilirsiniz. Bilinçaltınız çok karışık olabilir. Meditasyon, yoga gibi aktivitelere katılabilirsiniz. Hislerinizin güçlü olduğu bir dönem, rüyalarınıza dikkat edin.

terazi burcu

Terazi burcu 9 Mayıs Venüs İkizler burç yorumları

Terazi burç yorumları: 9 Mayıs’ta Venüs İkizler burcuna geçiyor. Yurt dışı eğitimler, seyahatler, akademik fırsatlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde yeni eğitim fırsatları yakalamamız mümkündür. Çok sayıda uzun yolculuk yapabilir, bu yolculuklar sırasında birçok yeni insanla tanışabiliriz.  Eğitimler, seminerler ve akademik açıdan çok şanslı olduğumuz bir dönemdeyiz.

Bu süreçte yurt dışı, eğitim, hukuk, felsefe konularında başarı sizinle olacak. Seyahat etmek için sabırsızlanıyorsunuz. Yabancı kökenli ya da uzakta yaşayan biriyle tanışabilirsiniz. Enerjiniz artıyor. Evden online spor eğitimlerine katılabilirsiniz. Uzun vadeli planlar yapabilirsiniz.

Akademik yaşantınızda, sınavlarınızda, yurt dışı bağlantılı işlerinizde beklediğinizden güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizi mutlu edecek bir gönül ilişkisine de başlayabilirsiniz. Elektronik aletleriniz arıza çıkarabilir. Kaybetmemeye veya düşürmemeye dikkat edin. Bilgilerinizi yedeklemeniz faydalı olabilir.

İnsanlarla kurduğunuz diyaloglarda sert bir tutum göstermeniz işlerinizde sorun oluşturabilir. Kardeşinizle de aranızda fikir ayrılıkları yaşanabilir. Sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Bağışıklık sisteminiz zayıflamış veya fazlasıyla güçlenmiş olabilir. Vücudunuzdaki belirtileri önemsemelisiniz.

Kariyer hayatınızda emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Bu dönem başladığınız işlerde beklediğinizden daha güzel bir başarı elde edebilirsiniz. Bulunduğunuz çevrede insanların sizden bahsettiğini işitebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz. Sizlerin fikirlerine ihtiyaç duyabilirler.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 9 Mayıs Venüs İkizler yorumları

Akrep burç yorumları: 9 Mayıs’ta Venüs İkizler burcuna geçiyor. Miras haberi alabilirsiniz. Bu konu uzun süredir varsa sizin lehinize sonuçlanabilir. Miras haricinde ekonomik durumunuzu geliştirecek yeni gelir kaynakları karşınıza çıkabilir.

Ortak kaynaklar ve eşimizin parası gibi konular ön plana çıkacaktır. Maddi konularda önümüze birden fazla yeni girişim fırsatları çıkabilir. Kendimizi risk almaya daha hazır ve yeniliklere daha açık hissedebiliriz. Eşimizin para kaynakları beklenmedik bir şekilde artabilir. Finansal işlemlerinizi internet üzerinden yapmak iyi bir fikir olmayabilir. Kart veya hesap bilgileriniz başka ellere geçebilir.

Akrep burçları bu dönem daha fazla içlerine dönecek, sezgileri daha kuvvetli olacak. Gizemli konulara zaten merakı olan bu burç, bu konularda daha da derinlere dalacak. Beklediğiniz paralar varsa şanslı bir dönem olacak. İlişkilerde daha esnek olarak yeni bir kimlik kazanacaksınız.

Aşk hayatınızda biraz depresif ve önünüzü göremediğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Duygusallığınız hat safhada olabilir. Bazen sizde bu kadar hassas olmanıza şaşırabilirsiniz. Gelirinizin size yetmediğin düşünmek depresif hissetmenize neden olabilir. Yeni bir iş teklifi haberi alabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz, akademik konularınız ile ilgili beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz kabul evrakları veya kurul kararları olumlu çıkabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 9 Mayıs Venüs İkizler burç yorumları

Yay burç yorumları: 9 Mayıs’ta Venüs İkizler burcuna geçiyor. En çok etkilenen burçlar arasındasınız. İlişkinizde ve evliliğinizde ayaklarınız adeta yerden kesiliyor. Bu dönemi not alın. Evlilik tekliflerine hazır olun. Evliliğinin bittiğini düşünenler büyük bir aşkla her şeye tekrardan başlayabilir. Aklınıza gelmeyecek güzellikte bir dönem yaşayacaksınız.

Evlilik, ortaklık ve uzun vadeli ilişkilerimiz ön plana çıkacaktır. Mevcut ilişkimizde eğlenceli ve hareketli bir döneme giriyoruz. Partnerimiz ile keyifli bir zaman geçirebiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza birlikte çok eğleneceğimiz, sohbetinden keyif alacağımız yeni birisi girebilir. Yeni bir ortaklığa imza atabiliriz.

Ortaklık ve evlilik konularında şans sizden yana. Evli olmayanlar için de aşkta kısmetli bir dönem. İlişkilerinizle ilgili geleceğe yönelik planlar yapmaya başlayabilirsiniz. İlişkiniz yoksa yeni bir aşk kapıyı çalabilir.

Ortaklıkla iş açmış olanlarınız varsa inanılmaz bir maddi getirisi olan işe imza atabilirsiniz. Her konuda verdiğiniz tepkiler sert kaçabilir. Stilinizde değişiklikler yapmak için uygun bir zaman dilimi olmayabilir.

Ailenizle ilgili kurduğunuz hayallerin peşinde koşarken gerçekleri görmekte zorlanacağınız bir dönemde olacaksınız. Retro bittiğinde ise gerçeklerle yüzleşmek hayal kırıklıkları yaratabilir.

Giderlerinizi kısma konusunda atacağınız adımlar olumlu sonuç verebilir. Az harcama yaptıkça elinizde para kaldığını göreceksinizdir. Seyahatlerinize vakit ayırabilirsiniz. Nereye gitmeli, nerede ne yemeli gibi bir sürü soru içinde kaybolabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 9 Mayıs Venüs İkizler yorumları

Oğlak burç yorumları: 9 Mayıs’ta Venüs İkizler burcuna geçiyor. Psikolojik olarak mutlu olacağınız bir dönemdesiniz. Hayatınızda önem verdiğiniz konularda güzel gelişmeler yaşadıkça sizde artık mutlu oluyorsunuz. Ofis ortamında terfi alabilirsiniz. Maaşınızda ciddi artışlar yaşayabilirsiniz.

Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında heyecanlı ve hareketli bir döneme giriyoruz. İş yerimizde yeni insanlarla çalışmaya başlayabiliriz. Entelektüel kapasitemizi kullanmamızı gerektiren yeni projelere dahil olabiliriz. Sağlık konusunda, zihinsel olarak kendimizi çok yormamaya çalışmalı, sinirlerimize dikkat etmeliyiz.

Günlük hayatınızda gerçekleşecek bu transitte sağlığınız eskisine göre çok daha iyi olacak. İş hayatınızda fırsatlar kapıda. Şimdi ayağa kalkma zamanı. Hayatınız düzene giriyor ve hareketleniyor. Aşk konusunda yine mantığı elden bırakmadan sağlıklı ilişkiler kuracaksınız.

Sağlığınıza çok dikkat etmeniz gerekiyor. Önemsemediğiniz bir durum hastanede vakit geçirmenize sebep olabilir. Kendinize dert ettiğiniz geçmişteki konuları artık aklınızdan çıkartmalısınız.

Çevrenize karşı gerçekleri görmezden gelebilirsiniz. Daha duygusal kararlar alabilirsiniz. Bu tarafınızı gören kişilere karşı bu dönem tedbirli olun. İyi niyetinizden çıkar sağlamak isteyebilirler.

İlişki ve evlilik hayatınıza odaklanabilirsiniz. Partnerinizden sürpriz davranışlar görebilirsiniz. Maddi dengenizi bozabilecek bir ödeme ya da borçla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili problemler varsa ameliyat kararı alınabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 9 Mayıs Venüs İkizler burç yorumları

Kova burç yorumları: 9 Mayıs’ta Venüs İkizler burcuna geçiyor. Aşk hayatınızdaki şans inanamayacağınız şekilde açılacaktır. Çocuğunuzla ilgili beklentileriniz varsa hayırlı gelişmeler yaşayacaksınızdır.

Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Özellikle aşk ilişkileri açısından hareketli bir döneme giriyoruz. İlişkimiz yoksa, aynı anda birçok kişiden etkilenebilir, seçim yapmakta zorlanabiliriz. Mevcut ilişkimizde, çok eğleneceğimiz, birlikte gezip tozacağımız bir süreçteyiz. Hobilerimiz ile ilgili eğlenceli eğitimlere katılmamız mümkündür.

Ev, hobiler, çocuk gibi konularda şanslı olacaksınız. Çocuklarınızla ilgili kısmetli haberler alabilirsiniz. Ayrıca çocuk sahibi olmak için de ideal bir dönem. İlişkisi olmayanlar için de aşk adına şanslı bir dönem. Maddi gelirinizdeki artış gözünüzü boyayabilir. Hayallerinizdeki imkanlara sahip olabileceğiniz hissine kapılabilirsiniz.

Sağlığınızı daha güçlü hissedebilirsiniz. Psikolojiniz de hiç olmadığı kadar pozitif olacak. Hem fiziksel hem ruhsal olarak zinde olacaksınız. Ofiste başarılarınız konuşulabilir. Sevdiğiniz kişiden haber alabilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizi ilgilendiren bir haber de sizi etkileyebilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 9 Mayıs Venüs İkizler yorumları

Balık burç yorumları: 9 Mayıs’ta Venüs İkizler burcuna geçiyor. Hanenizle ilgili şanslı bir döneme giriş yapıyorsunuz. Aileyi ilgilendiren maddi gelişmeler yaşanabilir. Aile içine yeni bir birey de dahil olabilir. Bir evlilik ya da bir bebek gibi gelişmeler yaşanabilir.

Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde, ailemizle eğlenceli, bol sohbetli, fikir alışverişleri yapacağımız bir döneme giriyoruz. Bu dönemde eve giren çıkan sayısı artabilir. Çok sayıda misafir ağırlayabilir, arkadaşlarımız ile ev ortamında keyifli sohbetler yapabiliriz.

Büyüklerinizle ilgili güzel haberler alabilir, onlardan destek görebilirsiniz. Evde değişiklikler yapabilirsiniz. Hane değişikliği gerçekleştirebilirsiniz. İlişkilere daha sıcak bakmaya başlayabilirsiniz.


Duygusallığınız daha ön planda olabilir. Daha kırılgan bir dönemden geçebilirsiniz. Aşk hayatınızda hareketli bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yalnızsanız kalıcı bir ilişkinin temelleri atılabilir. Çocuğunuzla ilgili istekleriniz için harekete geçebilirsiniz. Sağlığınız, ofis yaşamınız ve evcil hayvanınız ile ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İndigo Dergisi’ni Instagram’da takip edin / Anneler Günü’nün mimarı Anna Jarvis’in hikayesi


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.