Astroloji: Boğa burcunda Yeni Ay burç yorumları

Astroloji: Boğa burcunda Yeni Ay burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

yeniay burç yorumları

Astroloji: Boğa burcunda Yeni Ay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

11 Mayıs gecesi saat 22:00’de Boğa burcunda gerçekleşen Yeni Ay etkilerini özellikle 17 Mayıs Pazartesi itibariyle çok yoğun bir şekilde hayatımızda hissedebiliriz. En çok burcu, yükseleni ya da Ay burcu Boğa, Akrep, Aslan ve Kova olanları etkilenecek.


Gündemimizdeki konular maddiyat, güzellik, sanat ve yeme içme konuları olabilir, bu alanlarda yeni gelişmeler yaşanabilir. Venüs ve Merkür İkizler burcunda ilerlediği için bu dönemde herkes çok fazla ikilemde kalabilir, kararsızlık yüzünden yapılan planlar sürekli değişebilir. Bu dönemde herkesin ruh hali çok çabuk değişebilir, bu yüzden verilen sözler tutulmayabilir ya da söylenen her şey doğru olmayabilir!

Bu dönemde iletişim dünyamız canlanabilir, çok fazla konuşma ve yazışma yapabiliriz ama fikirler sürekli değişeceği için çevremizdeki insanlarla güven sorunları yaşayabiliriz. Bayramın ikinci günü büyük şans gezegeni Jüpiter Balık burcunda ilerlemeye başlayacak ve 28 Temmuz’a kadar Balık burcunda kalacak. Bu dönemde burcu, yükseleni ya da Ay burcu Balık, Akrep ve Yengeç olanlar çok şanslı olacaklar. Bu burçlarda olanların hayatına yeni fırsatlar gelebilir.

Astroloji: Boğa burcunda Yeni Ay burç yorumları

koç burcu

Koç burcu Yeni Ay burç yorumları

Koç burç yorumları: Finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Bu dönemde kendimizi finansal olarak güvence altına almak bizim için çok önemli olacak. Yeni girişimler, yeni ortaklıklar, yeni iş birlikleri gözümüzü korkutabilir ancak temkini elden bırakmamakla birlikte gerektiği zaman akışa kapılmakta da yarar var. Yeter ki, kriz anında kullanacak bir planımız olsun.

Bu iki haftalık süreçte paranı daha verimli bir şekilde kullanabilirsin. Gelecek için yatırım planları yapabilir, kazançlarını arttırmana yardım edecek yeteneklerini açığa çıkarabilirsin. Bu dönemde kendini özellikle maddi açıdan güvende hissetmek isteyeceksin. Bu nedenle kazançlarını arttırmak için kafa yorabilir, sahip olduğun yetenekleri kullanarak daha farklı, sağlam ve uzun vadeli girişimlerden kazanç elde etmeye çalışabilirsin.

Gelir-gider dengenizi gözden geçirirken yeni planlar yapabilir, yeni fırsatlar yaratabilir, yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Kazançlar ve harcamalarla ilgili riskleri azaltmaya yönelik adımlar atılabilir. Tahmin etmediğin yeni kazanç fırsatları ile karşılaşabilirsin. Böylece daha çok çalışman gerekebilir ve sorumluluklarının arttığını hissedebilirsin.

Kaynaklarındaki ani ve hızlı gelişmelerle standartlarının ve güvenliğinin sarsıldığını hissedebilir, huzursuzluk yaşayabilirsin. Daha girişken olmayı tercih edebilir ve inisiyatif alarak mücadele motivasyonuyla harekete geçebilirsin.

boğa burcu

Boğa burcu Yeni Ay burç yorumları

Boğa burç yorumları: Sizin burcunuzda gerçekleşen Yeniay ile kişiliğiniz ve dış dünyaya yansıttığınız imajımız ön plana çıkıyor. Eski dönemleri kapatıp yeni şeylere yönelmek istiyoruz ancak içimizde bir tedirginlik de yok değil. Güvenli alanımızdan çıkmak, yeni atılımlar yapmak zor geliyor ancak kendimizi geliştirmek için eyleme de geçmemiz lazım. Sahip olduklarımızı korumalı ama biraz da esnek olmaya çalışmalıyız.

Bu Yeniay, ön plana çıkmana yardım edebilir. Kendi isteklerinin peşinden gideceğin başlangıçlar yapmanı destekleyecek. Hem dış görünümle hem de bedensel sağlığınla her zamankinden daha çok ilgilenmeye başlayabilirsin. İlişkilerde kontrolü ele alabilir ve sevdiğin kişiyi daha fazla sahiplenebilirsin. Kendini daha cesur bir şekilde ifade edebilecek, ön planda olmaktan çekinmeyeceksin. Dış görünüm ve sağlığınla daha çok ilgilenmeye başlayabilirsin. İkili ilişkilerde daha baskın davranabilir, kontrolü ele alabilirsin.

Ani ve seni şaşırtacak gelişmeler yaşayabilir ve bir çeşit uyanışa geçebilirsin. Hayat standartlarını yenilemek adına başlangıçlar yapmak isterken sorumluluklarının arttığını hissedebilirsin. Bu esnada kontrolünün dışında gelişen olaylar nedeniyle daha geri planda kalmayı tercih edebilirsin veya izole kalman gerekebilir.

Bu iki haftalık süreçte halledilememiş konular özellikle yakın çevre ilişkileri üzerinden ortaya çıkacaktır. Önemli kararların alınacağı bu yeniayda takılıp kalınan fikirlerin geride bırakılması ön planda. Sosyal çevreden destek alınabilir. Hem iç dünyanızla hem dış dünyanızla ilgili bir şeyleri değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu değişim sizi konfor alanınızdan çıkarırken daha bireysel olmayı talep edeceksiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu Yeni Ay burç yorumları

İkizler burç yorumları: Yeniay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. Etrafımıza karşı bir parça güvensizlik hissedebilir, gizli düşmanlarla çevrili olduğumuzu düşünebiliriz. Kendi içimize dönme ve insanlardan uzaklaşma isteğimiz artabilir. Enerjimiz çok yüksek değil. Yeni girişimlere başlamaktansa bir süre kendi başımıza kalmamız ve kendimizi tekrar şarj etmemiz bu dönemde bize daha iyi gelecektir.

Bu iki haftalık süreçte finansal konularda endişelerin biraz artabilir, kendini içsel olarak huzursuz hissedebilirsin. Kendine ya da yakınlarına karşı içten içe güvensizlik duyabilir, çevrendeki insanları kıskanabilirsin. Gizli düşmanların açığa çıkabilir. Yeniay kontrolün dışında gelişebilecek durumlara karşın maddi manevi olarak hazırlıklı olman gerektiğine işaret ediyor.

Seni huzursuz eden ve güvensiz hissetmene neden olan konular gün ışığına çıkabilir. Bu sorunlarla yüzleşmek seni içsel olarak rahatlatacak. Özellikle maddi konulardaki endişelerin sona erebilir.

İhtiyaç duyduğun güven temasını bulmakta zorlanabilir ve içsel dünyanda huzursuz hissedebilirsin. Ancak bu süreçte arkadaş gruplarından destek alabilirsin. Geleceğe dair beklentilerinle ilgili yeni girişimlerde bulunabilirsin. Ortaklıklar ve ikili ilişkiler üzerinden yaşanacak problemler kişisel hedeflerin gözden geçirilmesine sebep olacak. Maddi konularda beklenmedik fırsatlar olabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu Yeni Ay burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Yeniay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Sosyal çevremizde güven ihtiyacımız artabilir. İlişkilerimizde daha fazla huzur ve sadakat isteyebiliriz. Bu dönemde sahip olduğumuz iyi arkadaşlıkların değerini daha çok anlama ihtimalimiz çok fazla. Ayrıca kariyer kazançları açısından da iyi bir döneme giriyoruz. Geleceğimiz için birikim yapmaya başlayabilir, finansal bir plan oluşturabiliriz.

Sosyal olduğun bir döneme giriyorsun, arkadaşlarınla paylaşımların artabilir. Farklı gruplar içinde yer alabilir, sosyal ortamını değiştirebilirsin. Eğer çocuk sahibi olmayı planlıyorsan çocuk sahibi olabilirsin. Hedeflerine varmak için yeni adımlar atabilir, geleceğini güvenceye almak isteyebilirsin.

Bu iki haftalık süreçte tanışacağın insanlar, farkındalık kazanmana ve yeni ufuklara doğru ilerlemene yardım edebilir. Ancak bugünlerde senin için en önemli konu geleceğini güvence altına almak, eğer akıllı davranırsan bu konuda doğru ve kalıcı adımlar atabilirsin.

Alacağın hızlı gelişmelerin haberiyle gelecek beklentilerini değiştirebilirsin. Kariyer hayatınla ilgili cesurca mücadele etmen ve girişimlerde bulunman gerekebilir. Öte yandan arkadaşların içerisinde seni şaşırtacak gelişmeler olabilir, güvenin sarsılabilir veya uyanış yaşamana neden olacak konular olabilir.

aslan burcu

Aslan burcu Yeni Ay burç yorumları

Aslan burç yorumları: Yeniay kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Şu an iş değiştirmek, yeni girişimler yapmak yerine elimizdekilerin kıymetini bildiğimiz, işimize ve statümüze sıkı sıkı sarıldığımız bir dönemdeyiz.

Mevcut konumumuz korumaya çalışmak kendimizi güvende hissettirecek. Kariyerle ilgili yaşanabilecek krizler keyfimizi kaçırabilir ancak iyi bir planla bunun üstesinden gelebiliriz. Çalışmıyorsak, önümüze bir süredir beklediğimiz iyi bir iş teklifi gelebilir.

İş ve sosyal hayatında parlayabileceğin bir dönem diyebiliriz. Bu Yeniay hedeflerine varman için sana yeni kapılar açabilir. Evlilik planların gerçekleşebilir ya da çocuk sahibi olabilirsin. Bu süreçte yer ya da iş değişiklikleri de gündeme gelebilir. Annenle daha fazla vakit geçirmen gerekebilir. Kendini güvende hissetmek için hem kariyerin hem özel hayatınla ilgili uzun soluklu planlar yapabilirsin. Gereken cesareti gösterebilirsen makul riskler alarak hedeflerine ulaşabilirsin. Ancak her adımını düşünerek atman gerektiğini unutmamalısın.

Öte yandan uluslararası ticaretle ilgili girişimlerin olabilir, yabancılarla ilgili süreçlerde mücadele etmen gerekebilir veya sosyal medyada cesurca görüşlerini ifade edebilirsin. Bu Yeni Ay döneminde iş hayatında verilecek yeni kararlar olabilir. Bazı bitişler yeni başlangıçlara zemin hazırlayabilir. Bu yüzden olaylara iyimser bakış açısıyla bakmak ve sezgilere güvenmek iyi gelecektir. Sorumluluklarınızı gözden geçirip yeni hedefler belirleyeceksiniz. Belki bir iş değişikliği kapıda olabilir.

başak burcu

Başak burcu Yeni Ay yorumları

Başak burç yorumları: Yeniay yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Fikirlerimizi ifade etmekte zorluk çekebilir, kendi içimize dönmek isteyebiliriz. Hayatımızı yönlendirecek yeni kararlar almak bu dönemde bizim için çok zor olabilir. Çünkü hiçbir şekilde riske girmek istemediğimiz bir dönemdeyiz. Ancak yeniayın enerjisi ile içimizde tuttuklarımızın birdenbire ortaya dökülüp sosyal medyada başımızı belaya sokmamasına da çok dikkat etmeliyiz.

Bu iki haftalık süreçte son dakika seyahatler gündeme gelebilir veya yeni bir eğitime başlayabilirsin. Kardeş ya da kuzenlerinle ilgilenmeni gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Eşinin kardeşleri ile bir araya gelebilirsin. Her durumda sıra dışı çözümler üreterek, alternatifler bulabileceğin bir döneme giriyorsun. Bu arada karşına sosyal medya, yayıncılık ya da uluslararası konularda karşına birçok fırsat çıkabilir. Hayata bakış açını yenilemen, yaptığın işlerde de fark yaratmanı sağlayabilir.


Arkadaşların ya da eşin desteğinin olacağı bu dönemde hayata bazı yenilikler katma isteği fazla olacak. Çalışma ortamı ile ilgili gerginlikler yaşanabilir. Yeni eğitimler, yurt dışı bağlantılı işler, medya alanlarıyla ilgili başlangıçlar olabilir.

İletişim trafiğiniz artıyor. Ancak bu girişimleri yaparken aceleci olmamaya dikkat edin. Evlenmek veya bir ortaklık kurmak için uygun bir döneme giriyorsunuz. Ortaklıklar ve ilişkiler sayesinde kendinizi de daha iyi tanımanız mümkün olacak. Yabancı ülkelerden veya farklı kültürlerden kişiler ile tanışmanız olası gözüküyor.

terazi burcu

Terazi burcu Yeni Ay burç yorumları

Terazi burç yorumları: Yeniay ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda endişeli olduğumuz, devamlı kendimizi nasıl daha çok güvence altına alabileceğimizi düşündüğümüz bir dönemdeyiz. Finansal konularda risk almayacağımız girişimlere yönelebiliriz. Para biriktirme ve harcamalardan kaçınma kararları alabiliriz. Borç ya da kredi kelimelerini duymak bile tüylerimizi diken diken edebilir.

Bu Yeniay başkasının kaynakları ile ilgili konuları gündeme getirebilir. Mesela eşinin parasıyla ilgili gelişmeler meydana gelebilir. Ayrıca yatırımlar, kredi, vergi, sigorta ve prim ile ilgili yeni bir döneme girmeni sağlayabilir. Yakınlarınla duygusal paylaşımların artabilir.

Kendini bir güven krizinin içinde bulma ihtimalin de var. Kendini finansal açından güvende hissetmek için harekete geçebilir, borçlarını yapılandırmak ya da yatırımlarını sağlama almak isteyebilirsin. Eşinin ya da ailenin gelirlerindeki değişiklik sana olumlu bir şekilde yansıyabilir.

Giderlerini düzene koymak isterken ani bir ödeme haberi huzurunu kaçırabilir. Banka, kredi, borç, vergi, sigorta gibi konularda finansal güvenliğini ve düzenini sağlamaya çalışırken sosyal ilişkilerini kullanarak mücadele vermen gerekebilir. İnisiyatif alarak yeni adımlar atmak isteyebilirsin.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Yeni Ay yorumları

Akrep burç yorumları: Bu Yeniay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. Eğer ilişkimiz varsa, iç sorgulama yapabilir, sadakat ve güven isteğimizin arttığını hissedebiliriz. Yolunda giden bir ilişkimiz varsa, bu dönemde ilişkiyi daha ciddi bir zemine oturtabilir, evlilik kararı alabilir, hatta nikah masasına oturabiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza güvenebileceğimiz, bize huzur vereceğini hissettiğimiz biri girebilir.

Bu Yeniay, eşinin ya da partnerinin yaşamındaki ani gelişmelerin habercisi olabilir. Evlilik, ortaklık ve iş birliklerinde yeni sayfalar açabilir, sıra dışı kişilerle tanışabilirsin. Bu dönemde evlilik teklifi alabilir, evlenebilirsin. Karşındaki insanlara güven tazeleyebilirsin. Ayrıca önümüzdeki günlerde düşmanlıklara karşı dikkatli olmanda yarar var.

Hayatınızı ikili ilişkiler ve ortaklıklarda yeni bir yöne çekebilirsiniz. Bugünlerde karşına çıkan kişiler, sana hayata farklı bir açıdan bakmayı öğretebilir ve güzel fırsatlar getirebilir. Ancak kuracağın ilişkilerde güven teması ön plana çıkacak ya da mevcut ilişkilerinde güven tazelemek isteyeceksin.

Günlük düzenle ilgili mevcut alışkanlıkları değiştirmek zorunda kalınacak bir dönem olacak. İkili ilişkilerde ve ortaklıklarda yeni kararlar alınabilir. Uzaklarla ve aileyle ilgili konularda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İlişkileriniz ve ortaklıklarınızda değişimler söz konusu olabilir. Özellikle ortaklıklar konusunda aceleci olmamanızda yarar var. Yolunda gitmeyen ilişkilerde ise sürpriz kararlar alınabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Yeni Ay burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu iki haftalık Yeniay sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. İş hayatımız ya da günlük yaşamamızda içimize kapandığımız, kendimize öncelik verdiğimiz ve değişimlerden hoşlanmadığımız bir süreçteyiz. Yeni bir sorumluluk bizi endişelendirebilir. Ancak değişime direnmektense, akıllıca davranıp uyum sağlamanın bir yolunu bulmalıyız. Sağlık konusunda da kuruntu haline getirdiğimiz bir şey varsa, kontrol ettirmenin tam sırası.

Bu Yeniay’la beraber, özellikle sağlığınla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni bir görev ya da sorumluluk üstelenmen gerekebilir, bu nedenle yoğun bir tempoda çalışabilir, kendini yorabilirsin. Kendine özen göstermen gereken bir dönem.

Akrabalarınla bir araya gelebilirsin. Yeni bir görev üstlenebilirsin ve çok çalışman gerekebilir. Ancak çalışma ortamında seni geliştirecek, uzmanlaştıracak ve farkındalığını artıracak gelişmeler yaşaman da mümkün. Yeni iş arkadaşları edinebilir, yaptığın işe farklılık katabilirsin. Evinin düzenini korumak isteyebilirsin.

İçinde teknolojinin olduğu bir projeye girişmen mümkün. Öte yandan günlük düzeninde huzuru ve sakinliği yakalamak adına yeni düzenlemeler getirmek isteyebilir; belki de işlerini yavaşlatmayı tercih ederek sağlığını korumak yönünde tercihler yapabilirsin. Bu dönemde hayattan tat almak için harekete geçebilir, yaratıcı çalışmalara girebilirsin. İş konuları da ön plana çıkabilir, bu konuda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Gündelik hayatınızı yeniden yapılandırmayı hedefleyeceksiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Yeni Ay yorumları

Oğlak burç yorumları: Yeniay bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. İlişkimiz varsa, gidişatı sorguladığımız, partnerimizden daha fazla huzur, sadakat ve güven talep ettiğimiz bir dönem olacaktır.

Bu dönemde ilişkimizi bir adım öteye götürmeye karar verebiliriz. Çocuk sahibi olmakla ilgili planlar yapabilir, bu konunda somut adımlar atabilirsin. Çocukların için yatırım yapabilir, onlarla ilgili gelecek planlamaları yapabiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza bize huzur verecek, destek olacak birinin özlemini çekebiliriz ya da böyle biri hayatımıza girebilir. Genel olarak yatırımlarınla ilgili konular gündemde olacak.

Yaşamdan çok daha fazla keyif alabileceğin bir döneme girdiğini söyleyebiliriz. Yeni aşklar hayatına girebilir ya da yeni hobiler edinebilirsin. Sıra dışı bir bakış açısıyla doğru riskler alabilir, bu sayede kazanç elde edebilirsin. Farklı hobilerle ilgilenmek isteyebileceğin bir dönem olabilir.

Öte yandan hızlı gelişmeler ev hayatında da bazı başlangıçlar yapmana yardımcı olabilir veya kariyer hayatını yeniden düzenlemek isteyebilirsin. Aşk hayatında ya da var olan yeteneklerle ilgili yeni başlangıçlar yaşanabilir. İkili ilişkiler ve aile dengesine yeni bir düzen getirilebilir. Özellikle maddi konularda birtakım fikir ayrılıkları da yaşanabilecek bir dönem.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Yeni Ay burç yorumları

Kova burç yorumları: Yeniay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Aile bireyleri ile finansal konularda tartışmalar yaşamamız, özellikle gayrimenkul ya da miras alanlarında onların kararlarını sorgulamamız mümkün. Evimizde fazla harcamaları kısabilir, kendimizi finansal açıdan güvende hissetmek için birikim yapmaya başlayabiliriz. Aile bireyleri tadilat ya da yenilikler yapmak istese de evde bir şeylerin değişmesi fikri bizi huzursuz edebilir.

Özel hayatında ve kariyerinde önemli gelişmeler yaşanabilir. Baba veya baba figürü ile ilgili konular da gündeminde olabilir. Ebeveynlerle ve evle ilgili konularda yeni kararlar alınacak bir dönem. Bu kararlarla daha güvenli hissedilecek. Yaşadığın ortamdaki huzur ve sakinlik senin için her zamankinden daha fazla önem kazanabilir. Evinde ailenle geçirdiğin zamanı keyifli hale getirebilmek için yeni adımlar atabilir, hoş sohbetlerin olduğu sofralar kurabilirsin.

Evinle ilgili değişiklikler yapabilirsin. Ev alabilir ya da satabilirsin. Aileni güvence altına almak için yatırımlarını gözden geçirebilirsin. Düzenini tekrar gözden geçirebilir, kendine yeni bir düzen kurabilirsin. Bu dönemde ev sahibi olmak, evlenmek, yer değiştirmek gibi konular gündeme gelebilir. Özellikle aileni güvence altına almak için yatırımlarda bulunmak isteyebilirsin. Karşına çıkan fırsatlar ufkunun açılması sağlayacak ve yaşama daha güvenle bakmana yardım edecek.

Öte yandan evde beklenmedik arızalar canını sıkabilir. Ayrıca fikirlerini paylaşabilmek adına yakın çevrenle olan iletişimini arttırabilirsin. Yakın çevreyle olan ilişkilerde yaşanacak zorlanma, kişinin kendini daha farklı ifade etmesine zorlayabilir. Sağlık konusundaki gelişmeler göz ardı edilmemeli. Kişisel finansal kaynaklar açısından şanslı bir döneme adım atıyorsunuz. Maddi sorunların bu dönem içerisinde çözülmesi muhtemel görünüyor. Üretken olacağınız ve yaptığınız işlerden kâr elde edebileceğiniz günler sizi bekliyor.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Yeni Ay yorumları

Balık burç yorumları: Bu Yeniay döneminde yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Güvendiğimiz, sırtımızı dayayabileceğimizi düşündüğümüz insanların yakınımızda olmasını isteyeceğiz. Kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve yakın çevremiz ile ilişkilerimizde huzur ve sadakat arayabiliriz.

Kendimizi geliştirmek için eğitim almak istiyorsak, bu dönem iyi bir başlangıç olabilir. İçimizdekileri biriktirip biriktirip sonra da sosyal medyada aniden patlamamakta da büyük yarar var. İletişim trafiğiniz hareketlendirebilir. Önümüzdeki iki haftalık dönemde, kardeşlerinle veya kuzenlerinle bir araya gelebilirsin. Kısa yolculuklar gündeme gelebilir, akrabalarına ziyaretlerde bulunabilirsin.

Bu süreçte yeni bir eğitime başlaman söz konusu olabilir. Yeni bir öğrenme sürecine girebilir, anlaşmalar ve sözleşmeler aracılığıyla fırsatlar yakalayabilirsin. Kariyer konusunda, özellikle satış ve ticaret konularında yeni fırsatlar yüzünüze gülebilir. Yeni gelir kaynakları oluşturabilirsiniz.


Gelirlerini artırmak adına yeni başlangıçlar yapabilir, kaynaklarını korumak için mücadele vermen gerekebilir. Yeni fikirlerle kişinin kendini daha farklı ifade etmesine sebep olacak kararlar alınabilir. Daha keyif veren iletişimlerin kurulacağı bu dönemde sezgiler de artacak. Aşk hayatında ani gelişmelere bağlı gerginlikler yaşanabilir.

İndigo Dergisi’ni Instagram’da takip et / Astroloji


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.