Anneler Günü’ne özel hediyeler Bodo’da!

Herkesin içini titreten bir kelime vardır ya “Annemm!” kelimesi. İçten, saf, tüm kalbinizle söylediğiniz ve bunu söyleyebiliyor olmak için şükrettiğiniz. İşte bu kelimeyi her gün bıkmadan söylediğimiz annelerimiz için pek çok ulusun kutladığı çok özel ve değerli bir gün var: Anneler Günü.

internetten hediye

Anneler Günü, 1914 yılında ABD de günümüz haliyle kutlanmaya başlanan, anneler ve özellikle kadınlar için oldukça önemli bir gün. Bu coşku dolu günde onları onurlandırmak, minnetimizi göstermek, değerlerini açığa vurmak için çeşitli kutlamalar yaparız.

Ülkemizde her yıl, Mayıs ayının ikinci Pazarında, ilk baharın muhteşem esintileri ile kutlanan, anneler gününe özel hediyeler ve deneyim fikirleri bodo.com’da! Anneleriniz, büyük bir heyecanla paketleri açıp, keyifle deneyimlerin tadını çıkaracak! Büyük indirimlerle süslenen ancak içeriğin ve tarzın değişmediği sıradan hediyeleri artık boş verebilirsiniz. Hediyenin tarzını baştan yazan bodo, annelerinize Anneler Gününde benzersiz sürprizler sunuyor. Evet, benzersiz çünkü tüm bu deneyimleri bir arada bulabileceğiniz ve özel bir şekilde hediye edebileceğiniz tek platform, Bodo.com https://bodo.com/tr/

Anneler gününe özel hediye önerileri

Sizin de artık bu sıradanlıktan oldukça sıkıldığınızı biliyoruz. Hediye aramaya 1 ay öncesinden başlasanız bile yaratıcılık adına hiç bir şey yok! Çikolatalar, basit klaketler, dalından koparılmış çiçekler… Annenizi o gün gerçekten mutlu edebilmek için ona aklına gelmeyeceği ve oldukça şaşıracağı sürprizler sunun. Bodo, sizlere bunu sağlamak için var. Öncelikle ilgi alanlarından, konfor ihtiyaçlarından, eskiden beri arzuladığı taleplerinden yola çıkarak içerikleri inceleyin. Bodo’nun “SPA ve Masaj”, “Sürüş Deneyimi”, “Tatil”, “Aktivite”, “Romantik”, “Yeni Deneyim”, “Su Aktiviteleri” kategorileri altında sıralanan onlarca mükemmel deneyimi Anneler Gününde yaşatmaya hazır mısınız?

Annenize sunacağınız bu benzersiz deneyimle Deniz ve gökyüzünün en zarif haline şahitlik edin: “Özel Yelkenli Yat Gezisi”. Peki ya ona biraz eski zamanları hatırlatıp gülümsetecek, yüzyıllar geçse de rahatlatıcı etkisi değişmeyen, “Geleneksel Türk Hamamı” deneyimi sunmak istemez misiniz? Annelerimizin bizleri eskiden alıp götürdüğü binbir türlü eğlencelerin yapıldığı kadınların vazgeçilmezi Geleneksel Türk Hamamı geleneği bodo.com’da! Eski ve yeninin mükemmel buluşmasını yansıtan bu Hamam, annelere o eski hamam ortamını sunarken, yüzme havuzları, sauna, jakuzi gibi modern çağın oluşumlarını da sergiliyor. Anneler Günü için manidar bir deneyim olacak bu hediyeyi bodo.com ayrıcalığı ile satın alabilir, ekstra fırsatlardan, keyifle faydalanabilirsiniz.

Anneler Gününe en güzel hediye

Annenizin hayatına heyecan ve enerji katacak, yaşama sevincini artıracak en muhteşem deneyim hediyeler bodo.com’da! “Özel Adalar Yelken Seyri”, deneyimi sizlere harika bir yelkenli de Adaları izleyip, günü en muhteşem şekilde kutlama zevkine eriştirirken, adaya demir atıp muhteşem güzelliğin içerisinde dolaşma imkanı da sunuyor. Annenize duyduğunuz hassasiyeti en iyi şekilde göstermeniz için “Mix Masajı”. Anneler Gününde, annem babamla özel vakit geçirmeyi isteyebilir, diyenlere romantik bir gezi: “İki Kişi için At Gezisi”. Hepsi ve çok daha fazlası Bodo’nun renkli gezegeninde sizleri bekliyor.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.