Astroloji: 24 Haziran Oğlak burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: 24 Haziran Oğlak burcunda Dolunay burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Dolunay burç yorumları

Astroloji: 24 Haziran Oğlak burcunda Dolunay burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

Evimiz ve ailemizle ilgili konulara ve de geleneksel olarak adlandırabileceğimiz yapılara ilişkin gelişmeler gündeme gelebilir. Dolunay’ın etkileri yaklaşık 15 gün boyunca devam edebilir. Uzun süreli ilişkilerde evlilik kararı alınabileceği gibi sorunlu evliliklerde de boşanma kararı alınabilir. Evli olanlar çocuk sahibi olacaklarını öğrenebilirler. Taşınmaya karar verebilir ya da evimizle ilgili köklü değişiklikler yapabiliriz. Aile bireyleri ile ilişkilerimizi gözden geçirmemiz gerekebilir.


Kalp rahatsızlığı olanlar bu dönem dikkat etmesinde fayda var. Ancak yapılan tetkiklerde yanlış sonuçlar çıkabilir ya da yanlış teşhis konulabilir. Bu dolunaydan en çok Oğlak, Yengeç burçları etkilenecek. Jüpiter retrosu da Balık burcunda başladığı için Balık, Akrep ve Yengeçler önümüzdeki 10 gün içinde çok şanslı olup kaçırdıkları bir fırsatı geri yakalayabilirler.

Aynı zamanda kariyerimizle ilgili konular da ön plana çıkabilir. Kariyerimizle ilgili rahatsızlık duyduğumuz konular dayanılmaz bir noktaya gelebilir, bizi yeni kararlar almaya ve de dönüşüme zorlayabilir. Gizli kalmış konuların gün ışığına çıkması söz konusu olabilir. Sır olarak kalmasını istediğimiz konuların açığa çıkmasına engel olamayabiliriz.

Sert etkilere sahip Oğlak Dolunay’ını minimum hasarla atlatabilmek ve mevcut gerilimi daha da fazla arttırmamak için dönüşüme direnmemeli, olayları olduğu gibi kabul etmeli ve mümkün olduğunca mantığımızla hareket etmeliyiz.

Astroloji: 24 Haziran Oğlak burcunda Dolunay burç yorumları

koç burcu

Koç burcu Dolunay burç yorumları

Koç burç yorumları: Dolunay, özellikle iş hayatın ve sosyal yaşamınla ilgili bir değişimin habercisi olabilir. Bu dönemdeki gelişmeler, seni hayati kararlar olmaya ve hayatında bir dönemi kapatmaya zorlayabilir. İşten ayrılabilir ya da terfi alabilirsin. Ev değiştirmen mümkün. Attığın adımların sonuçlarını almaya başlayabilirsin.

Bazı Koç burçları kariyer ve sosyal yaşamında zorlu bir dönem geçirebilir. Önümüzdeki günlerde, aile bireylerinin ya da yöneticilerinin baskısını üzerinde hissetmen mümkün. Kariyerini gözden geçirebilir, iş değiştirebilir ya da başarılı olmak için çok çalışabilirsin. Gerek özel hayatında gerek iş hayatında üstlendiğin sorumluluklar seni yıpratabilir.

İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda bir tamamlanma, bitiş ve sonlanma yaşayabilirsiniz. Bu üstlendiğiniz bir projenin sonuna gelmek olabileceği gibi bir süredir peşinde koşturduğunuz bir işin sonuna gelmek, üstlerinizden birinin istifası, terfisi veya görevden ayrılması gibi bir durumda olabilir.

boğa burcu

Boğa burcu Dolunay burç yorumları

Boğa burç yorumları: Dolunay’la birlikte kardeşler, kuzenler ve de yakın çevrenle ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Yüksek öğrenim, yurt dışı ve mahkemelerle ilgili konular sonuçlanabilir. Dolunay, seni daha çok zihinsel olarak etkileyebilir. Tecrübelerin olayları ele alış biçimini değiştirmene neden olabilir. Hayatı daha farklı görmeye başlayabilirsin.

Dolunayla birlikte hayata bakışını gözden geçirmek durumunda kalabilirsin. Olaylara daha karamsar bir gözle bakman mümkün. Özellikle kardeşler, kuzenler, yaşadığın çevre ile ilgili konular, olayları ele alış biçimini değiştirmeni gerektirebilir. Yüksek öğrenim ve yurt dışıyla ilgili konular sonuçlanabilir, gelişmeler tam olarak arzu ettiğin gibi olmayabilir.

Bu dönemde hukuksal, eğitim, iletişim ve akrabalarla ilgili konularda bir tamamlanma, sonlanma ve bitiş yaşayabilirsiniz. Seyahatlerde organize edebilirsiniz. Son dakika aksiliklerine karşı temkinli olmanızda yarar var.

ikizler burcu

İkizler burcu Dolunay burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu dönemde eşinin finansal kaynaklarıyla ilgili bir dönüşüm gündeme gelebilir. Miras, sigorta, prim gibi konularda yaşanan sorunlar çözüme kavuşabilir. Parasal krizlerini gözden geçirebilir ve çözüm arayışına girebilirsin. Maddi ve manevi paylaşımların ve de seni içsel olarak huzursuz eden konularla ilgili kararlar alabilirsin. Bu dönemde aşırı harcamalar yapmaktan kaçınmalısın.

Finansal konular, bu dönemde üzerinde ciddi bir baskı yaratabilir, kendini maddi anlamda kısıtlanmış hissedebilirsin. Özellikle başkalarıyla ortak kullandığın kaynakların idaresinde karşındaki insanlarla anlaşmazlıklar yaşaman mümkün.

Bu dönemde başkalarına ait finansal kaynaklar, krediler, ödemeler gibi konular hayatınızda çok daha görünür bir hale gelebilir. İş yatırımı yapmak, iş büyütmek veya iş yeri açmak için de güzel destekler alabilirsiniz. Finansal yetersizlikler seni ruhsal olarak da yıpratabilir. Harcamalarında disiplinli davranman bu süreci zararsız atlatmanı sağlayabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu Dolunay burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Karşıt burcun olan Oğlak’ta gerçekleşecek Dolunay, özellikle ev, aile ve kariyerle ilgili konularda bir dönüm noktası olabilir. Evlilik kararı alabilirsin ya da evliliğinle ilgili olarak seni rahatsız eden koşulları değiştirmek için karar alabilirsin. Eşini daha fazla sorumluluk alması için zorlayabilirsin. Yakın ilişkilerde sorunlar yaşanması olası, bu nedenle sağduyulu davranmaya çalışmalısın.

Dolunay, bazı Yengeç burçları için bir hayli zorlu günlerin habercisi olabilir. Ancak aynı zamanda ev, aile ve kariyerle gibi yaşamsal konularda bir dönüm noktasında olduğunu unutmamalısın. Bugünlerde ne kadar zorlanırsan zorlan sorumluluklardan kaçmamalı, üstüne düşüne eksiksiz yerine getirmelisin.

Ortaklıklar, partner ilişkileri, sözleşmeler, anlaşmalar ve kendini açıkça gösteren düşmanlar bölümünde gerçekleşecek olan bu Dolunay bir takım sonlanmalara, bitişlere işaret ediyor. Olası kötü niyetli kişiler renklerini bu Dolunay zamanında daha çok belli edecekler.

aslan burcu

Aslan burcu Dolunay burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu dönemde özellikle sağlığına dikkat etmelisin. Akrabalarla ilgili konular gündeme gelebilir. Kendinle ya da yakın akrabalarınla ilgili hastana süreçlerini canını sıkabilir. Çalışma ortamın ve iş hayatınla ilgili sorunlar gün ışığına çıkabilir. Çalıştığın ortamı değiştirmek durumunda kalabilirsin. Görev değişikliği söz konusu olabilir. Çalışma arkadaşlarında aranda rekabet artabilir.

Dolunay, özellikle iş ortamında yaşanacak gerginliklere işaret ediyor. Çalışma arkadaşlarınla aranda rekabete dayalı anlaşmazlıklar olabilir. Aynı şekilde akrabalarınla da problemler yaşayabilirsin. Gerek evde gerek işte gündelik sorumlulukların artabilir, her zamankinden daha çok çalışman gerekebilir. Bu yoğun tempoda sağlığını ihmal etmemelisin.

İş ve çalışma ortamınıza ilişkin konular ön planda olacak. İşinizi, çalışma ortamınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Sağlığınıza biraz dikkat! Özellikle dişlere, kemiklere, cilde ve böcek sokmalarına karşı tedbirli olun.

başak burcu

Başak burcu Dolunay yorumları

Başak burç yorumları: Dolunay, özellikle romantik ilişkilerini, aşk hayatını ve çocuklarla ilgili konuları etkileyebilir. Aşık olabilirsin. Mevcut ilişkini gözden geçirebilir, ilişkine ciddiyet kazandırmak isteyebilirsin. Bu Dolunay, eğer ki hayatınızda biri yok ise aşk kapınızı aralık bırakmanızda fayda var.


Dolunay, senin için yaşamdan keyif almakta zorlanacağın, keyifleri sorumluluk haline dönüştüreceğin bir döneme işaret ediyor. Romantik ilişkilerde duygularınla mantığın arasında kalabilir, bu nedenle ruhsal olarak yıpranabilirsin. Karşındaki insana duygularını anlatmakta zorlanabilir ya da onun seni anlamadığını düşünebilirsin.

Eğer hayatınızda biri var ise flört olarak onunla ilişkinizi ciddi bir boyuta ve sevgili olma yoluna taşıyıp taşımayacağınıza karar verebilirsiniz. Bu dönemde hayatın keyifli taraflarına değil, görev ve sorumluluklarına odaklanabilirsin. Çocuk sahibi olmaya karar verebilirsin. Olayları duygularınla değil, mantığınla değerlendirebilirsin.

terazi burcu

Terazi burcu Dolunay burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu Dolunay’la birlikte yaşamsal konuları ilgilendiren kararlar alman söz konusu olabilir. Kariyerin, evin ve ailenle konular gündeme gelebilir. Aile bireylerinle yaşayacağın gerginlik seni yeni bir tutum takınmaya itebilir. Kariyerinle ilgili konularda emeklerinin karşılığı almak isteyebilirsin. Evlilik kararı alabilir, ev sahibi olmak için adım atabilirsin. Hayatında yeni başlangıçlar yapabilirsin.

Evin, ailen ya da kariyerinle ilgili önemli kararlar alabilirsin. Aldığın kararların gerçekçi ve hayata geçirilebilir olduğundan emin olmalısın. Hem evde hem iş yerinde son derece yorucu bir dönemden geçiyor olabilirsin, üzerinde ciddi bir baskı hissedebilirsin. Bu hissiyatın kararlarını etkilemesine izin vermemeli, sorumluluklarından kaçmamalısın.

Ev, yuva, aile ve yerleşime ait bir takım konular gündeme gelebilir. Bir taşınma, yer değiştirme durumu olabilir, aradığınız özellikte evi bulabilirsiniz. Dolunay gergin etkilere sahip olacağı için komşularınızla veya aile içi ilişkilerde gerginliklerden kaçınmakta yarar var.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Dolunay yorumları

Akrep burç yorumları: Dolunay, yakın çevrenle ilişkilerinde sorunlara neden olabilir. Kardeş, kuzen ya da komşularınla ilgili gelişmeler, seni yeni kararlar almaya zorlayabilir. Bu dönemde çevrene karşı kırıcı bir dil kullanmaktan kaçınmalı, sözlerinden sorumlu tutulacağını unutmamalısın.

Yakın çevrenle ilişkilerini gözden geçireceğin bir dönemdesin. Hakkında olumsuz konuşan insanların varlığını fark edebilirsin, duyacağın şeyler canını sıkabilir. Duygu ve düşüncelerini anlatma zorlanabilir, kendini savunamayabilirsin. Özellikle kardeşler, kuzenler ya da komşularla ilişkiler seni duygusal olarak yıpratabilir.

Özellikle yakın çevrenizle ilişkilerinizi düzenlemek için destekleyici bir dönem olabilir. 26 Haziran itibariyle önemli iş anlaşmaları, sözleşmeleri imzalamak için güzel etkileri söz konusu olabilir. Ancak dikkatli olmanda fayda var.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Dolunay burç yorumları

Yay burç yorumları: Dolunay, seni özellikle finansal konularda etkileyecek. Bu dönemde tutumlu olmanda ve borçlanmamanda yarar var. Kazancını arttırmak isteyebilirsin, bu konuda attığın adımların sonuçlarını almaya başlayabilirsin. Yeteneklerini daha fazla para kazanmak için kullanmak isteyebilirsin. Verdiğin borçları geri alman da mümkün.

Dolunay, kendini maddi açıdan güvensiz hissetmene neden olabilir. Önümüzdeki günlerde maddi kaynaklarınla ilgili kısıtlanmalar yaşayabilirsin. Kendini finansal olarak disipline etmende ve aşırıya kaçan harcamalar yapmaktan kaçınmanda yarar var. Üzerinde sahip olduğun yetenekleri paraya çevirmen konusunda bir baskı olabilir.

Finansal konular bu Dolunay’ın ilgi odağı olacak. Kazançlarınızı arttırabilir, evinizdeki eşyaları yenileyebilirsiniz. Alternatif para kazanma yolları arayabilir veya yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Gereksiz fuzuli harcamalardan uzak durun.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Dolunay yorumları

Oğlak burç yorumları: Burcunuzda gerçekleşecek Dolunay, hayatınızda yeni bir dönemin habercisi olabilir. Hayatınızda bazı sonlanmalar ve bitişler yaşayabilirsiniz. Bu hayatınızda sorun olan konularla ilgili de olabilir. Aslında sizler için bir nevi tamamlanma süreci gibi olacak.

Evlilik, boşanma, çocuk sahibi olma, taşınma ya da iş değiştirme gibi oldukça önemli konularda bir karar alabilirsin. Bu dönemde attığın adımların etkilerinin uzun soluklu olacağını unutmamalısın. Kendi bildiğin yoldan gitmek isteyeceksin ama karşındakileri sana uyum sağlamaları için fazla zorlamamalısın.

Bu Dolunay, Oğlak burçları için yeni bir döneme işaret edebilir. Hayatını büyük bir ciddiyetle ele alabilir, şimdiye kadar attığın adımları gözden geçirebilir ve bundan sonra atman gereken adımları netleştirebilirsin. Kendini birçok konuda baskı altında hissediyor olabilirsin. Ancak disiplinli ve azimli hareket etmenin karşılığını alabilirsin.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Dolunay burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu Dolunay, senin için oldukça zorlayıcı olabilir. Olayları kontrol etmekte zorlanabilirsin. arkanızdan iş çeviren, dedikodu çıkartan bir takım insanlarla yüzleşebilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmenizde yarar var. Hastalanma veya rahatsızlanma potansiyeliniz yüksek olabilir.

Sağlık sorunları, dedikodular ya da düşmanlıklar gibi can sıkıcı konularla uğraşmak durumunda kalabilirsin. Sorumlulukların altında ezilmiş gibi hissetmen mümkün. İçine kapanman ve depresif bir ruh haline bürünmen olası. Sırların açığa çıkması, seni yeni kararlar almaya zorlayabilir.

Bu dönemde bir taraftan hayatını kontrol altına almak konusunda üzerinde ciddi bir baskı hissedebilir, diğer taraftan hiçbir şeye müdahale edemiyormuş, olaylar sana rağmen gelişiyormuş gibi hissedebilirsin. Belirsizlik seni her zamankinden daha fazla yıpratabilir ama bir müddet olayları akışına bırakmanda yarar var.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Dolunay yorumları

Balık burç yorumları: Dolunay, özellikle arkadaş çevrenle ilişkilerinde sorunlar yaşamana neden olabilir ve arkadaş çevreni değiştirmen gerektiğini fark edebilirsin. Gelecek hedeflerini gözden geçirebilir, daha gerçekçi hedefler belirlemek isteyebilirsin. İşten elde ettiğin kazançlarını arttırmak için adım atabilir, mesela zam isteyebilirsin. Çocuk sahibi olman da mümkün.

Bu dolunay, geleceğinle ilgili hedeflerini sorgulamana neden olabilir. Keyif aldığın şeylerle, geleceğin için yerine getirmen gereken sorumluluklar arasında bir çatışma olabilir. Sorumluluklar, üzerinde baskı yaratabilir. Arkadaş çevrenle ilişkilerinde sorunlar yaşaman mümkün. Üzülsen de bazı insanları hayatından çıkartman gerektiğini fark edebilirsin.


Dolunay hayatınıza yeni bir arkadaş veya dost katabilir, size destek olacak kişilerle tanışmanıza neden olabilir. Sosyal çevrenizi ve arkadaşlarınızı düzenleme içine girebilirsiniz. Sosyal ilişkilere dikkat!

İndigo Dergisi’ni Instagram’da takip et / Ekonomi


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.