Astroloji: Haziran 2021 aylık burç yorumları

Astroloji: Haziran 2021 aylık burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haziran burç yorumları

Astroloji: Haziran 2021 aylık burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

koç burcu

Koç burcu Haziran ayı burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu ay yakın çevrenle, kardeş veya kuzenlerinle daha çok bir araya gelebilirsin. Onlarla ilgili yeni şeyler öğrenebilirsin ancak onların anlatacaklarının tarafsız olmadığını ve olayları berrak bir şekilde göremeyeceğini unutmamalısın. Ailenden kişilerin duygu sömürüleri kararlarını etkileyebilir. Ticari anlaşmalar yaparken dikkatli olmanda yarar var.


2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde, ailemizle huzurlu ve keyifli bir dönem geçirebiliriz. Bu dönemde tamamen ailemiz ve evimiz ile ilgili konulara odaklanıyor olacağız. Evle ilgili tadilatlar yapmamız, gayri menkul alım satım işleriyle uğraşmamız mümkündür.

11 Haziran’da Mars, Aslan burcuna geçiyor. Aşk, sosyal yaşam, hobiler ve yaratıcılık ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde aşk hayatımızda bir hızlanma olabilir. Yeni bir aşk kapımızı çalabilir. Mevcut bir ilişkimiz varsa çatışmalardan kaçınmamız ilişkinin geleceği açısından daha hayırlı olacaktır. Sosyal hayatımızda çok aktif olacağımız bir dönemdeyiz. Yaratıcılığımız artabilir. Ancak egomuzun kurbanı olmamaya dikkat etmeliyiz. Çocuklarımız varsa, onlarla gururlanacağımız haberler alabiliriz.

26 Haziran’a kadar devam edecek retro sürecinde finansal konularda araştırmadan yatırım yapmamalı ve riskli durumlardan kaçınmalısınız. Ayrıca gerileme zamanı geçmişten haberler almanız mümkün. Yakın çevreyle ilişkilerde bazı sorunlar yaşanabilir. Bu tarihe kadar yeni şeylere başlamak yerine mevcut yarım kalan konuları tamamlayabilirsiniz.

24 Haziran tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, özellikle iş hayatın ve sosyal yaşamınla ilgili bir değişimin habercisi olabilir. Bu dönemdeki gelişmeler, seni hayati kararlar olmaya ve hayatında bir dönemi kapatmaya zorlayabilir. İşten ayrılabilir veya terfi alabilirsin. Ev değiştirmen mümkün. Attığın adımların sonuçlarını almaya başlayabilirsin.

boğa burcu

Boğa burcu Haziran ayı burç yorumları

Boğa burç yorumları: Yeni kazanç yolları arıyor olabilirsin. İçinde bulunduğun gruplardan veya arkadaş çevrenden bu konuyla ilgili bilgi veya tavsiye alman mümkün. Ancak harekete geçmeden önce konuyu her yönüyle ele aldığından emin olmalısın. Özellikle kendini yazılı veya sözlü ifade etmen gereken işlerle ilgili fırsatlar daha olumlu olabilir, çünkü yaratıcılığı kullanabileceğin bir dönemdesin.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa yolculuklarla ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, kardeşler, akrabalar, yakın çevre ve komşularla bir araya gelebilir, aramızdaki sorunları çözebilir, küslükleri bitirebiliriz. Kardeşlerimizden her konuda duygusal destek almamız mümkündür.

11 Haziran’da Mars, Aslan burcunda seyahatine başlıyor. Ev ve aile konuları ön plana çıkacaktır. Ailemiz ile gerginlik yaşayabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Fikirsel ayrılıklarda kantarın topuzunu biraz kaçırabilir, sert sözler sarf edebiliriz. Evde bir güç ve liderlik savaşı yaşanabilir. Evle ilgili yapmak istediğimiz değişiklikler veya aldığımız kararlarda ailenin geri kalanlarının da fikrini almamızda yarar var. Tek başımıza hareket etmek istememiz ve aile büyüklerinin otoritesini hiçe saymamız, gerginliklere neden olabilir.

26 Haziran’a kadar kariyer iş konularında önünüzü görmekte zorlanabilir ve biraz karamsar ruh haline bürünebilirsiniz. Bu süreçte kariyerde yapmak istediklerinize odaklanmalı ve retro bitiminden sonra harekete geçmelisiniz. Bazı alacaklarınız varsa bu dönem tahsil etmeniz mümkün gibi görünüyor. Ancak yeni bir başlangıç yapmak için uygun bir zaman dilimi değil.

24 Haziran tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte kardeşler, kuzenler ve de yakın çevrenle ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Yüksek öğrenim, yurt dışı ve mahkemelerle ilgili konular sonuçlanabilir. Dolunay, seni daha çok zihinsel olarak etkileyebilir. Tecrübelerin olayları ele alış biçimini değiştirmene neden olabilir. Hayatı daha farklı görmeye başlayabilirsin.

ikizler burcu

İkizler burcu Haziran ayı burç yorumları

İkizler burç yorumları: Yeni Ay’ın sizin burcunuzda seyahate başlaması dolayısıyla en çok etkilenecek burçlardan birisiniz. Bu ay, hayatının her alanında yeni adımlar atma fırsatı yakalayabilir veya böyle bir ihtiyaç hissedebilirsin. Kariyerinle ilgili kararlar için önemli bir dönem. Bu konuda bir adım atmayı planlıyorsan aklın kadar sezgilerine de kulak vermeli, geri dönüşü olmayan hamleler yapmaktan kaçınmalısın. Merkür’ün geri harekette olduğunu da hesaba katmakta fayda var.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Daha tutumlu olacağımız, maddi konularda sadece kendimizi değil, ailemizi ve sevdiklerimizi de düşünerek temkinli davranacağımız bir dönemdeyiz. Gelirimizde bir artış olabilir. Önümüze yeni yatırım fırsatları çıkabilir.

11 Haziran’da Mars, Aslan burcuna geçiyor. Yakın çevre ve kardeşler ile aramızdaki ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile iletişim trafiğimiz artabilir. Çok sayıda kısa deniz yolculuğu yapabiliriz. Bu arada kardeşler, kuzenler ve komşular ile aramızda rekabet yaratacak durumlar oluşabilir. Zekamıza fazla güvenip, egomuzla sevdiklerimizi kırmamakta fayda var. Sosyal medyada da özgüvenimiz yüzünden fazla cesur ve sivri dilli olup başımızı belaya sokabiliriz. Sakin olmaya çalışmalıyız.

26 Haziran’a kadar ani kararlar vermemenizde fayda var. Hızlı alınan kararlar var olan ilişkilerde yüksek tansiyonlu durumlar oluşturabilir. Retro zamanı dilediklerinizi söylerken yanlış anlaşılma olasılığınız yüksek. Ayrıca taşınma ile ilgili konular gündeminizde olabilir.

24 Haziran tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, eşinin finansal kaynaklarıyla ilgili bir dönüşümü gündeme getirebilir. Miras, sigorta, prim gibi konularda yaşanan sorunlar çözüme kavuşabilir. Finansal krizlerini gözden geçirebilir ve çözüm arayışına girebilirsin. Maddi ve manevi paylaşımların ve de seni içsel olarak huzursuz eden konularla ilgili kararlar alabilirsin. Bu dönemde aşırı harcamalar yapmaktan kaçınmalısın.

yengeç burcu

Yengeç burcu Haziran ayı burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Derinlerde gizli olan düşüncelerinin veya duygularının farkına varabileceğin bir ay olacak. Bilinçaltının kendini dışa vurmak için can attığı bir dönemdesin, bugüne kadar dile getiremediğin konuları gündeme taşımak isteyebilirsin ama bunu yaparken aşırı sübjektif davranmadığından ve kendini doğru bir şekilde ifade ettiğinden emin olmalısın.

2 Haziran’da Venüs sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çevremizdeki herkes tarafından şefkatli, sevgi dolu, merhametli tavrımız ile takdir edilebileceğimiz bir dönemdeyiz. Duygularımızı etkileyici bir şekilde dış dünyaya aktarabiliriz. İmajımızla ilgili değişiklikler yapmamız söz konusu olabilir.

11 Haziran’da Mars, Aslan burcuna geçiyor. Maddi konular ve para kaynakları ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, maddi konularda her zamankinden daha girişken olabilir, risk almaya fazla eğilimli davranabiliriz. Cesur olmak bize maddi açıdan yeni fırsatlar getirecek olsa da sahip olduklarımızı koruma iç güdümüze de kulak vermemizde fayda var. Aşırı harcamalar, bütçemizdeki dengeyi tutturmamızı zorlaştırabilir ve daha sonra güç durumlarda kalmamıza sebep olabilir.

26 Haziran tarihine kadar devam edecek Merkür gerilemesi süreci, işlerinizi yavaşlatabilir. Bilinçaltı, gizli saklı konular ortaya dökülebilir. Gizli düşmanlıklarla ilgili bazı bilgiler kulağınıza gelebilir. Bu dönem iç dünyanıza daha fazla çekilebilirsiniz.

24 Haziran tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, özellikle ev, aile ve kariyerle ilgili konularda bir dönüm noktası olabilir. Evlilik kararı alabilirsin veya evliliğinle ilgili olarak seni rahatsız eden koşulları değiştirmek için karar alabilirsin. Eşini daha fazla sorumluluk alması için zorlayabilirsin. Yakın ilişkilerde sorunlar yaşanması olası, bu nedenle sağduyulu davranmaya çalışmalısın.

aslan burcu

Aslan burcu Haziran ayı burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu ay arkadaş ortamın son derece hareketli, yeni insanlarla tanışabilir, yeni çevrelere girebilirsin. Özellikle burcunuza geçecek Mars’ın da etkisiyle keyifli günler seni bekliyor olabilir. Hedeflerini gözden geçireceğin bir dönem, daha cesur bir şekilde hareket edebileceksin ancak özellikle finansal konularda bir sonraki adımını planlarken dikkatli olmalısın.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İç huzuru ve ruhsal dinginliğe kavuşabileceğimiz bir dönemdeyiz. Geçmişte olan olayları, hatalarımızı gözden geçirmek, eskiden kalma sorunlarımıza çözüm bulmaya çalışabiliriz. Zihinsel temizlik yapmamız, büyük bir enerjiye kavuşmamızı sağlayabilir.

11 Haziran’da savaşçı ve atılgan Mars; güçlü, sıcakkanlı, asil Aslan burcuna geçiyor. Mücadeleci ve maceracı tavrınız güçlendirecek. Kendinizi geçtiğimiz aylara göre daha pozitif hissedecek ve enerjinizi istediğiniz hedeflere yönlendirebileceksiniz. Uzun zamandan beri çıkmak istediğiniz bir tatil varsa bunu hızlandırmak isteyebilirsiniz. Kendimizi hem fiziksel hem de ruhsal olarak daha enerjik ve cesur hissedebiliriz. Daha çok konuşmak isteyecek, özellikle zihinsel olarak kendimizi daha çok göstermek isteyeceğiz. Özgüvenimiz bize ayrı bir hava katacak. Karizmamız ve cesaretimizle parlayacağımız bir dönemdeyiz. Ancak egomuzun kurbanı olup, kibirli davranışlar sergilemekten kaçınmalıyız.

26 Haziran’a kadar devam eden retro sürecinde eski arkadaşlıklar gündeme gelebilir. Eski tanıdıklarla karşılaşabilirsiniz. Ancak dilinize dikkat edin. Bazı iletişim kazaları olabilir. Arkadaş çevrenizde yanlış anlaşılabilirsiniz.

24 Haziran tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sağlık ve akrabalarla ilgili konuları gündeme getirebilir. Kendinle veya yakın akrabalarınla ilgili hastane süreçleri canını sıkabilir. Çalışma ortamın ve iş hayatınla ilgili sorunlar gün ışığına çıkabilir. Çalıştığın ortamı değiştirmek durumunda kalabilirsin. Görev değişikliği söz konusu olabilir. Çalışma arkadaşlarında aranda rekabet artabilir.

başak burcu

Başak burcu Haziran ayı yorumları

Başak burç yorumları: Kariyerin ve toplumsal alandaki imajın açısından yeni bir dönem başlıyor olabilir, özellikle iş birliklerine ve ortaklıklara açıksın. İletişim trafiğin hareketlenecek, önemli görüşmeler yapabilirsin. Ancak vereceğin kararlarda duygusal davranmadığından ve alacağın teklifleri her yönüyle değerlendirdiğinden emin olmanda yarar var.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda kendimizi mutlu hissedeceğimiz, uzun süredir görmediğimiz arkadaşlarımızla buluşup hasret giderebileceğimiz, huzurlu ve keyifli bir dönemdeyiz. Sorun yaşadığımız dostlarımızla da bu süreçte aramızı düzeltmemiz mümkündür.

11 Haziran’da Mars, Aslan burcuna geçiyor. İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İç dünyamızda iniş çıkışlar ve çalkantılar yaşayabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Derinlerde yatan korkularımız ön plana çıkabilir. Kendimizi zihinsel anlamda yetersiz hissedebilir, yorgun ve enerjisiz olabiliriz. Gizli düşmanlarımızla veya arkamızdan konuşanlarla mücadele etmek zorunda kalabiliriz. Stres sağlığımıza büyük zarar vereceği için çatışma ortamlarından uzak durmaya çalışmalıyız.

26 Haziran’a kadar devam eden Merkür retrosu sürecinde elektronik eşyalara ve evdeki görünmez kazalara dikkat etmekte fayda var. Yeni bir iş başlangıcını retro sonrasına bırakmanız faydalı olacaktır. Çıkacak olan aksaklıklara karşı sabırlı ve temkinli olmanız gerekiyor.

24 Haziran tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay özellikle romantik ilişkilerini, aşk hayatını ve çocuklarla ilgili konuları etkileyebilir. Aşık olabilirsin. Mevcut ilişkini gözden geçirebilir, ilişkine ciddiyet kazandırmak isteyebilirsin. Bu dönemde hayatın keyifli taraflarına değil, görev ve sorumluluklarına odaklanabilirsin. Çocuk sahibi olmaya karar verebilirsin. Olayları duygularınla değil, mantığınla değerlendirebilirsin.


terazi burcu

Terazi burcu Haziran ayı burç yorumları

Terazi burç yorumları: İş amaçlı seyahatler yapmak veya yeni bir eğitime başlamak için uygun bir zaman. Hayata bakış açını, görüşlerini veya inançlarını gözden geçirmeni gerektirecek deneyimler edinebilirsin. Görüşlerini dile getirmek için istekli olacaksın, ancak olaylara her zamanki kadar tarafsız ve adil yaklaşamayabilir, duygusal davranabilirsin.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Kariyerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İşte hassas bir ruh hali içinde olduğumuz ve duygusal kararlar alabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Elimizden geldiği kadar rasyonel olmaya çalışmalı, mantıkla hareket etmeliyiz. Kadın otorite figürlerinden hem maddi hem manevi büyük bir destek görebiliriz.

11 Haziran’da Mars, Aslan burcuna geçiyor. Sosyal çevre, gruplar ve arkadaşlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, yeni insanlarla tanışabilir, yeni sosyal çevrelere girebilir, kendimize yeni gelecek planları kurabiliriz. Sosyal çevremiz vasıtasıyla önümüze yeni iş fırsatları çıkabilir. Özgüvenimiz, çevremiz tarafından takdirle karşılanabilir. Ancak aşırı rekabetçi tavırlar sergilemekten veya en iyi olduğumuzu kanıtlamaya çalışmaktan kaçınmalıyız. Gelecek hayallerimiz ve planlarımız için harekete geçmek adına iyi bir dönemdeyiz.

26 Haziran’a kadar devam edecek retro sürecinde gizli bilgiler açığa çıkabilir, yakın olarak gördüğünüz kişilerin bir başka yüzünü fark edebilirsiniz. Aldanmalara dikkat! Hak, hukuk, adalet, eğitim, seyahat gibi konularda aksaklıklar olabilir.

24 Haziran tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte yaşamsal konuları ilgilendiren kararlar alman söz konusu olabilir. Kariyerin, evin ve ailenle konular gündeme gelebilir. Aile bireylerinle yaşayacağın gerginlik seni yeni bir tutum takınmaya itebilir. Kariyerinle ilgili konularda emeklerinin karşılığı almak isteyebilirsin. Evlilik kararı alabilir, ev sahibi olmak için adım atabilirsin. Hayatında yeni başlangıçlar yapabilirsin.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Haziran ayı yorumları

Akrep burç yorumları: Hayattan daha çok keyif almak için finansal kaynaklarını gözden geçirmek ve kendine yeni kaynaklar yaratmak istiyor olabilirsin. Bu konuda karşına güzel fırsatlar çıkması mümkün, özellikle gayrimenkullerle veya başkalarıyla ortak olduğun gelirle ilgili sürpriz gelişmeler olabilir, ancak ne olursa olsun harcamalarında aşırıya kaçmaktan kaçınmalı, borçlanmamalısın.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Yurt dışı eğitimler, seyahatler, akademik fırsatlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sezgilerimiz çok güçlenebilir. Manevi konularla ilgilenmeye başlayabiliriz. Yabancılarla bir iş birliği söz konusu olabilir. Hayatımıza yurt dışından veya farklı kültürlerden birisi girebilir.

11 Haziran’da Mars, Aslan burcuna geçiyor. Kariyer ve iş hayatımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kariyer ve gelecek hedeflerimiz hakkında öz güvenimizin arttığı, mücadele etmeye hazır olduğumuz bir döneme giriyoruz. Geri adım atmamak ve taviz vermekten kaçınmak bizi üstlerimiz ve ebeveynlerimiz ile karşı karşıya getirebilir. Gerekli tepkileri gerekli zamanlarda vermek bizi daha sonra yaşayacağımız sorunlardan kurtaracaktır. Risk almaktan korkmayacağız ancak yine de yeni iş fırsatları hakkında harekete geçmeden önce biraz düşünmekte fayda var.

26 Haziran’a kadar devam eden retro sürecinde miras konuları gündeminizi meşgul edebilir. Gizli kalmış konular, mal paylaşımı ve başkalarından gelen paralarla ilgili konularda bazı engellere, gecikmelere, aksaklıklara neden olabilir. Eşiniz ve aile büyükleriyle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir.

24 Haziran tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, yakın çevrenle ilişkilerinde sorunları tetikleyebilir. Kardeş, kuzen veya komşularınla ilgili gelişmeler, seni yeni kararlar almaya zorlayabilir. Bu dönemde çevrene karşı kırıcı bir dil kullanmaktan kaçınmalı, sözlerinden sorumlu tutulacağını unutmamalısın. İmza atmanı gerektiren işlerde de dikkatli olmalısın.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Haziran ayı burç yorumları

Yay burç yorumları: Karşıt burcun İkizler’de gerçekleşecek olan yeniay, ikili ilişkilerinde, iş birliklerin ve ortaklıklarında yeni bir dönemin başladığına işaret ediyor. Bu tarz ilişkilerde devam eden sorunlar varsa bunları çözmek için harekete geçebilirsin. Maddi kaynaklarını arttırmak için iş birlikleri kurman mümkün. Bu ay önemli kararlar almak isteyebilirsin ama mantıklı düşündüğünden emin olmalısın.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Ortak kaynaklar ve eşimizin parası gibi konular ön plana çıkacaktır. Maddi konularda fazla risk almak istemediğimiz ve alışılageldik yatırımları tercih edeceğimiz bir dönemdeyiz. Güvendiğimiz insanlarla birlikte iş yapmaya karar verebiliriz. Miras, kredi, sigorta gibi konularda karşılaştığımız sorunlar kolayca çözülebilir.

11 Haziran’da Mars, Aslan burcuna geçiyor. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşlerimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi atıl ve enerjisiz hissettiğimiz bir dönemden sonra tekrar harekete geçerek, yeni bir eğitim alabilir veya seyahat planları yapabiliriz. Bu dönemde dikkatli olmamız gereken şey, başkalarının görüşlerine ve inançlarına karşı saygılı olmaya çalışmak. Kendi fikirlerimizin doğruluğuna dair olan inancımız, fanatikleşmemize ve insanların kalplerini kırmamıza yol açabilir. Sosyal medyada da oto kontrol sağlamamız çok önemli.

26 Haziran’a kadar devam eden retro sürecinde özellikle ilişkilerde yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Boğaz problemleri, vertigo gibi birtakım çok ciddi olmayan sağlık sorunları yaşanabilir.

24 Haziran tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sizleri özellikle finansal konularda etkileyecek. Bu dönemde tutumlu olmanda ve borçlanmamanda yarar var. Kazancını arttırmak isteyebilirsin, bu konuda attığın adımların sonuçlarını almaya başlayabilirsin. Yeteneklerini daha fazla para kazanmak için kullanmak isteyebilirsin. Verdiğin borçları geri alman da mümkün.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Haziran ayı yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu ay günlük işlerinde bir artış veya çalışma ortamında bir hareketlilik olması söz konusu. Her ne kadar hızlı hareket etmek veya üretken olmak istesen de konsantre olmakta zorlanabilirsin. İş arkadaşlarınla veya akrabalarınla daha yoğun bir iletişim içinde olabilirsin. Yeni iş teklifleri alman veya yeni bir işe başlamak için görüşmeler yapman mümkün.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Evlilik, ortaklık ve uzun vadeli ilişkilerimiz ön plana çıkacaktır. Mevcut ilişkimizde yaşayabileceğimiz krizleri veya sorunları kolaylıkla atlatabileceğimiz bir dönemdeyiz. Kendimizi partnerimize karşı sevgi dolu hissedebiliriz. Kalbimiz boşsa, ciddi ve uzun vadeli bir ilişki kurmamız söz konusu olabilir.

11 Haziran’da Mars, Aslan burcuna geçiyor. Ortak kazançlar, eşin parası, sigorta, vergi, miras gibi konuların ön plana çıkacağı bir dönemdeyiz. Maddi konular ile ilgili yeni girişimler yapmak isteyebilir, risk almaktan korkmayabiliriz. Bir yandan da harcama dürtülerimiz artabilir. Ortak kaynakların kullanımı konusunda partnerimiz, eşimiz veya ailemiz ile tartışma yaşayabiliriz. Kendimizi finans konularında otorite olarak ilan edip, başkalarına söz hakkı tanımamamız gerginlik yaratabilir. Fazla risk aldığımız için de eleştirilmemiz mümkün.

26 Haziran’a kadar devam eden retro sürecinde sağlık konularına dikkat etmenizde fayda var. Ayrıca yeni projelerden de kaçınmalısınız.

24 Haziran tarihinde sizin burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay, hayatınızda yeni bir dönemin habercisi olabilir. Evlilik, boşanma, çocuk sahibi olma, taşınma veya iş değiştirme gibi oldukça önemli konularda bir karar alabilirsin. Bu dönemde attığın adımların etkilerinin uzun soluklu olacağını unutmamalısın. Kendi bildiğin yoldan gitmek isteyeceksin ama karşındakileri sana uyum sağlamaları için fazla zorlamamalısın.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Haziran ayı burç yorumları

Kova burç yorumları: Hali hazırda devam eden bir ilişkin yoksa seni entelektüel açıdan heyecanlandıran biriyle tanışman ve romantik bir ilişkiye başlaman mümkün. Ancak bu karşındaki insan için yapacağın fedakarlıkların seni zorlayabileceğini unutmamalısın. Hayattan daha fazla keyif alacağın, sosyal ortamlarda güzel vakitler geçirebileceğin, neşeli ve hareketli bir dönem seni bekliyor.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında empatik ve şefkatli davranışlarımızla, birlikte çalıştığımız kişilerin takdirini toplayabiliriz. İşte kendimizi huzurlu ve güvende hissedeceğimiz bir dönemdeyiz. Sağlığımız her zamankinden daha iyi olabilir.

11 Haziran’da Mars, Aslan burcuna geçiyor. Evlilik, ortaklık, anlaşmalar gibi konular ön plana çıkacaktır. İkili ilişkilerde, evliliğimizde veya ortaklıklarımızda gergin süreçlerden geçeceğimiz bir dönemdeyiz. Kendi gücümüzü kanıtlamak ve fikirlerimizi kabul ettirmek için aşırı yüksek tepkiler vermek partnerimizin bizden uzaklaşmasına yol açabilir. İlişkimiz yoksa, hayatımıza dinamik, öz güvenli, enerjik, yaratıcı biri girebilir. Her ne kadar yeni girişimler ve iş birlikleri için can atıyorsak da bu dönem herhangi bir konuda anlaşmalar veya sözleşmelere imza atmak için uygun bir zaman değil.

Merkür retrosunun etkisiyle 26 Haziran’a kadar iş, kariyer ve iletişim konularında hareketli bir dönemde olabilirsiniz. Ancak bu tür konularda yavaşlamalar da yaşanabilir. Gelirlerinizde hızlı sonuçlar almanız da mümkün. Yine de riskli yatırımlardan uzak durmanızda fayda var.

24 Haziran tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay senin için oldukça zorlayıcı olabilir. Olayları kontrol etmekte zorlanabilirsin. Sağlık sorunları, dedikodular veya düşmanlıklar gibi can sıkıcı konularla uğraşmak durumunda kalabilirsin. Sorumlulukların altında ezilmiş gibi hissetmen mümkün. İçine kapanman ve depresif bir ruh haline bürünmen olası. Gizli kalmış konuların veya bazı sırların açığa çıkması, seni yeni kararlar almaya zorlayabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Haziran ayı yorumları

Balık burç yorumları: Bu ay özellikle ev, aile veya kariyer ile ilgili konularda bir takım düzenlemeler, değişiklikler yapma ihtiyacı hissediyor olabilirsin. Ancak kararlarını iyi düşünmek gerekiyor, kararsız kaldığın veya kafanda netleştiremediğin konularda sezgilerine kulak verebilirsin. Aile bireylerinle daha yoğun bir iletişim kurabilir, duygularını dile getirebilirsin.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Özellikle aşk ilişkilerinde son derece romantik ve duygusal bir döneme giriyoruz. Mevcut ilişkilerimizde kendimizi güvende ve çok mutlu hissedebiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza huzur katacak, merhametli ve sevgi dolusu biri ile tanışabilir ve ciddi bir ilişkiye başlayabiliriz.

11 Haziran’da Mars, Aslan burcuna geçiyor. Sağlık, işyeri, günlük rutinlerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş yerimizde, günlük hayatımızda hareketli ancak gerilimli bir döneme giriyoruz. Birlikte çalıştığımız kişilerin fikirlerine karşı daha esnek olmalı, başkalarının parlak fikirlerini kendimize bir tehdit olarak görmekten vazgeçmeliyiz. Diğer insanların başarılarını egomuza indirilmiş bir darbe olarak algıladığımız sürece bu dönem bizim için çok zor geçecektir. Daha sağlıklı bir rekabet anlayışı geliştirmeliyiz.

Öte yandan üstlerimiz veya bizim altımızda çalışan kişilerle aramızda tartışmalar olabilir. Çalışmıyorsak, akrabalarımız veya günlük hayatımızda sık sık karşılaştığımız kişiler bizi strese sokacak davranışlar sergileyebilirler. Yaşadığımız gerginlik yüzünden fiziksel olarak da kendimizi yorgun hissedebiliriz. Bu dönemde sırt ve omurga bölgesine çok dikkat etmeliyiz. Merkür gerilemesi nedeniyle 26 Haziran’a kadar ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Ev, gayrimenkul gibi alanlarda aksaklıklar, gecikmeler yaşanabilir. Bu dönemde aile ile daha sık vakit geçirebilirsiniz.


24 Haziran tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, özellikle arkadaş çevrenle ilişkilerinde sorunlar yaşamana neden olabilir ve arkadaş çevreni değiştirmen gerektiğini fark edebilirsin. Gelecek hedeflerini gözden geçirebilir, daha gerçekçi hedefler belirlemek isteyebilirsin. İşten elde ettiğin kazançlarını arttırmak için adım atabilir, mesela zam isteyebilirsin. Çocuk sahibi olman da mümkün.

İndigo Dergisi’ni Instagram’da takip et / Ekonomi


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.