2021 Yazlık Elbise Modasını Yakalayın!

Yaz aylarının gelmesiyle dolabınızdaki kalın ve koyu renkli kıyafetler yerlerini incecik ve hafif yazlık elbiselere bırakmaya başlıyor. Havaların sıcak olduğu, aktivite ve seyahatlerin sıklaştığı bugünlerde alışveriş yapmaya başlamadan önce bu yılın yazlık elbise modasını keşfedin. Alışverişe başlamadan önce bu yazın popüler kıyafetlerine göz atarak şık ve rahat seçimler yapabilirsiniz.

yazlık elbise

2021 yılında yaz modası geçtiğimiz yıllardan çok daha renkli ve eğlenceli. Bu yaz için alışveriş yaparken renkli ve desenli kıyafetleri çekinmeden seçebilirsiniz. Farklı renkleri bir arada kullanmak da bu yılın favori kombinlerini yaratmak için iyi bir seçim olacaktır. Mavi, pembe, turuncu, lila renkleri bu yılın en çok öne çıkan renklerinin başında geliyor. Renkli ve desenli günlük elbiselerinizi hasır ve file aksesuarlarla kombinleyerek kolayca şıklığı yakalayabilirsiniz. Mayo ve bikinilerinizde olduğu gibi günlük ve gece görünümlerinizde de hasır aksesuarlar kullanmak kombinlerinizle fark yaratırken işinize yarayacak. Desenleri ve dokuları yazlık elbiselerinizle kullanarak modaya kolayca ayak uydurmanız mümkün.

Renkler, desenler ve dokuların yoğun kullanıldığı 2021 yaz sezonunda cesur kombinler yapmaktan çekinmeyeceksiniz. Tiril tiril, incecik kumaşlar üzerinde renk ve desenler kullanılan yazlık elbise modelleri oldukça şık görünümler yaratıyor. Siz de bu yaz için gardırobunuza yeni parçalar eklemek istiyorsanız hem şık hem ucuz yazlık elbiseleri Los Banditos’da keşfedebilirsiniz.

bandito

Bu yılın kombinlerinde renkler kadar modeller de bir hayli dikkat çekici. Bu yıl fırfırlar, kat kat etekler ve hareketli kesimler ön plana çıkıyor. Çan etekler, karpuz kollar, büzgülü yakalar yazlık elbise modellerine hareket katıyor. Yaz alışverişinize başlarken şık ve güncel seçimler için sezonun en çok öne çıkan günlük elbise modellerini inceleyin.

Çiçekli Elbiseler

2021 yazı tüm gardıroplara çiçek açtırıyor. Bu yıl çiçek desenli elbise modası adeta çığ gibi büyüyor. İnce ve tiril kumaşlardan yapılan çiçekli elbiseler ve etekler hem günlük hem de gece kombinlerinde sıklıkla tercih ediliyor. Önceki yıllardan farklı olarak bu yıl öne çıkan günlük yazlık elbise modellerinde iri ve büyük çiçek desenleri ve yaprak motiflerinin yerine minik çiçekli görünümler ön planda. Özellikle bu yılın en gözde çiçeğinin papatya olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Eğer yaz akşamlarına damgasını vuracak bir kombin arıyorsanız papatya desenli yazlık elbise modellerine bir şans vermenizi öneririz.

çiçekli yazlık elbise

Fırfır Detayları

Renkler ve desenler kadar elbiselerin kesimleri ve modelleri de bu yıl oldukça neşeli ve hareketli. Bu sezon gece elbiselerinde de, günlük elbise modellerinde de fazlasıyla fırfıra rastlayacağız. Yakalarda, etek uçlarında ve kollarda fırfırlarla hareketlendirilen modeller alışılmışın dışında görünümler yaratıyor. Hem uzun hem kısa elbiseler güçlü fırfır detaylarıyla zenginleşiyor. Uzun yazlık elbiselerde genellikle etek kısmında kullanılan fırfır detayı, kısa elbiselerin yaka ve göğüs kısmında daha çok tercih ediliyor. Zamansız ve zarif fırfırlı elbiselerden gardırobunuza ekleyerek şıklığı yakalayın.

Rahat ve Salaş Tulumlar

Yaz aylarında yazlık elbise seçerken en önemli detaylardan biri de kuşkusuz ki rahatlık. Sıcak ve nemli bu günlerde kıyafetlerin şıklığı kadar rahatlığı da oldukça önemli. Rahatına düşkün kadınlar bu yıl tercihini tulumlardan yana kullanıyor. Keten ve pamuklu kumaşlardan yapılan tulumlarla yaz aylarında salaş ve rahat görünümler yakalayabilirsiniz. Uzun tulumların yanı sıra kısa şort tulumlar da bu yazın en popüler parçaları arasında yer alıyor. Tek parça oluşuyla kombinlenmesi de oldukça kolay olan tulumlarla yaza damgasını vuran görünümler yaratabilirsiniz. Aynı zamanda şalvarlar, uzun yazlık elbiseler, şort etekler ve salaş elbise modelleriyle hem rahat hem şık kombinler yaratabilir, yazın tadını çıkarabilirsiniz.

Bu yılın yaz modasındaki tüm detayları artık biliyorsunuz. Hem şık, hem modaya uygun hem de ucuz yazlık elbiseleri aramaya ve kendinize en uygun olan modelleri seçmeye artık hazırsınız. Size en çok yakışacak, yılın modasına uygun yazlık elbise modellerini Los Banditos’da kolayca bulabilirsiniz.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.