Astroloji: 12 – 18 Temmuz 2021 haftalık burç yorumları

Astroloji: 12 – 18 Temmuz 2021 haftalık burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 12 – 18 Temmuz 2021 haftalık burç yorumları! 12 Temmuz, 13 Temmuz, 14 Temmuz, 15 Temmuz, 16 Temmuz, 17 Temmuz ve 18 Temmuz tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

koç burcu

Koç burcu 12 – 18 Temmuz haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evimizde aile bireyleri ile bir araya gelebilir, geçmiş güzel günleri keyifle anabiliriz. Uzaktaki aile bireyleri bizi ziyarete gelebilir. Ebeveynlerimiz ile geçmişten gelen sorunları masaya döküp, bir çözüm bulmak için tartışmamız da mümkündür. Keyifli, yemekli, bol sohbetli aile toplantıları için uygun bir dönemdeyiz. Kariyerde bazı baskılayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kariyer ve aile bağlantılı gündemleriniz olabilir. Mevcut iş düzeninizde hızlı bir değişiklik ortaya çıkabilir. Özellikle iş ilişkileri bu dönemde daha önemli ve ön planda olacak. İş arkadaşlarınızla sağlıklı mesafeler içinde olmalı ve her şeyinizi açık etmemelisiniz.


Merkür Yengeç burcuna geçti. Yuva, aile, yaşadığınız mekanla ilgili iletişim trafiği artmaya başlıyor. Aile içerisinde önemli toplantılar, konuşmalar yapılabilir, bazı kararlar alınabilir. Bunun yanı sıra, evinizi değiştirme, evinizin dekorasyonunu değiştirme fikri daha çok aklınızda dolaşabilir. Bu dönem geleceğe yönelik planlar yapmak ve bu planları nasıl uygulayacağınızı organize etmek için güzel bir süreç. Evinize gelecek olan bir posta ile mutlu da olabilirsiniz.

Yeniay’ın da etkisiyle hayatınızda bazı bitişler yaşanabilir. İşinizden ayrılabilir, evinizden taşınma kararı alabilirsiniz. Ebeveynlerinizle ilgili sağlık sorunları meydana gelebilir, çocuklarınızla ilişkinizde sıkıntılar yaşanabilir. Yaşamınızda değişen konulara karşı direnmeyin, yeniye yer açın.

boğa burcu

Boğa burcu 12 – 18 Temmuz haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkıyor. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile bir araya gelebilir, duygusal ve bizi geçmişteki güzel günlere götürecek konuşmalar yapabiliriz. Eski bir çocukluk arkadaşı ya da uzun zamandır görmediğimiz bir akrabamız ile karşılaşmamız da mümkündür. Deniz yoluyla sık sık keyifli kısa yolculuklar yapabileceğimiz bir dönemdeyiz.

Merkür Yengeç burcuna geçti. Zihninizi para ve finans konularından ayırıp daha çok seyahatler, bilgi, eğitimle ilgili konulara yönlendirmenizi sağlayacak uzunca bir süre. İletişim trafiğiniz artıyor. Bilgi alışverişleri, yeni şeyler öğrenme ailevi konularla ilgili geçmişe ait bir takım konular gündeme gelebilir. Bu süreç içinde bir takım kısa vadeli seyahatler gündeme gelebilir, daha fazla okuyabilir, araştırabilir, öğrenebilirsiniz. Yalnız yakın çevreniz ile aktif iletişimde olmak yerine daha pasif iletişim içinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle geçmişe nostaljik konuşmalar, sohbetler içine girebilirsiniz. Ya da tarihi, eski yerlere ziyaretler, seyahatler yapabilirsiniz.

Yeniay’ın da etkisiyle eğitim konuları, ticari faaliyetlerde değişiklik ve tamamlanma enerjisi söz konusu; ancak sizi yoran durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı konularda önemli gelişmeler olabilir.

ikizler burcu

İkizler burcu 12 – 18 Temmuz haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta finansal, maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkıyor. Para konularında uzun süredir bizi meşgul eden bir konuda karara varabiliriz. Ancak, duygularımızla olduğu kadar mantığımızla da hareket etmeye çalışmalıyız. Geçmişte yarım kalmış finansal bir girişimimiz bu dönemde tamamlanabilir. Ailemizin finansal kaynakları ile ilgili birtakım gelişmeler yaşanabilir.

Merkür Yengeç burcuna geçti. Finansal konular ve kazançlarınıza ilişkin konuşmalar, fikir alışverişleri, bilgi trafiği artmaya başlıyor. Kazançlarınızı yönlendirmek için mantıklı kararlar vermek yerine daha duygusal (sezgisel) kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Aile ile ilgili finansal konular yine sık sık gündeme gelebilir. Nasıl para kazanabilirim diye daha çok sorgulayabilirsiniz.

Yeniay’ın da etkisiyle finansal anlamda sizi yoran veya baskılayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ailenizde maddi gündemler, beklenmedik ani harcamalar ortaya çıkabilir. Vergi, kredi, nafaka, gibi durumlarda borçlarla karşılaşabilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 12 – 18 Temmuz haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi sık sık geçmişi düşünüp, hata olarak gördüğümüz bazı şeyleri nasıl düzeltebileceğimizi düşünürken bulabiliriz. Çevremize hızlı ancak duygularına göre hareket eden, hassas ve kırılgan bir imaj yansıtıyor olacağız.

Merkür sizin burcunuzda seyahatine başladı. Hayatınızda iletişim, düşünce, bilgi alışverişi, anlaşmalar, sözleşmeler gibi konulara hız verecektir. Yalnız önemli bir takım kararlar verirken veya imza atarken daha duygularınıza göre davranabilirsiniz. Ailenizle önemli konuşmalar yapabilir, önemli kararlar verebilirsiniz.

Burcunuzda gerçekleşen Yeniay’ın da etkisiyle yaşamınızı düzenleyecek yeni kararlar vereceksiniz. İkili ilişkilerde ciddi kararlar verebilirsiniz. Bu bir ayrılık kararı olabileceği gibi, bir ilişkinin sorumluluğunu almak anlamına da gelebilir. Kiminiz evlilik kararı alırken, kiminiz ilişkilerinizde problemleri çözmek adına adımlar atacaksınız.

aslan burcu

Aslan burcu 12 – 18 Temmuz haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta iç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu dönemde bilinçaltımızı duygularımız ele geçirebilir. Tüm hayatımızı gözden geçirmek istediğimiz bir zaman dilimindeyiz. Sosyal ortamlardan biraz uzaklaşıp, detaylı bir iç muhakeme yapmak isteyebiliriz.

Merkür Yengeç burcuna geçti. İletişim, konuşma ve bilgi alışverişi açısından daha yavaş ilerleyebilir, bazı şeyler, dedikodular, arkanızdan konuşan kişiler ortaya çıkabilir. Sizlere gelen bilgilerin doğruluğuna emin olmadıkça kullanmamanızı tavsiye edebilirim. 12. evinizde ilerleyecek olan Merkür, yazı alanında yaratıcı çalışmalar yapabilmeniz için size destek olacaktır. Gizli belgeler, okült konular, gizli bilgileri okumak, araştırmak isteyebilirsiniz. Yeniay’ın da etkisiyle takıntılı ruh haliniz 10 gün daha sürebilir. Bu süreçte iş kayıpları, işle ilgili olumsuzluklar ve gizli düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda memnuniyetsizlikler ortaya çıkabilir. Ruhsal ve bedensel sağlığa dikkat edin. Kronik bir rahatsızlığınız varsa tedavi yoluna gidebilirsiniz. Diyete, spora, beslenme sisteminizi değiştirmek, zararlı alışkanlıklardan kurtulmak için güzel bir dönem.

22 Temmuz’da Güneş’in sizin burcunuza geçişiyle sizleri dönemi başlayacak. Biraz daha sabredin. En güzel, en parlak etkiyi siz alacaksınız. Yeniden bir doğrulma yaşayacaksınız. Bir süredir psikolojik olarak zorlandıysanız, hevesinizin ve motivasyonunuzun düşük olduğu bir zamandan geçtiyseniz, Güneş sizleri toparlayacak, şifalandıracaktır. Kendinize olan inancınızı, özgüveninizi yükseltecek, hedeflerinize odaklanmanızı sağlayacak, sizi ve donanımlarınızı öne çıkaracak.

başak burcu

Başak burcu 12 – 18 Temmuz haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular gündeminizde olacak. Sosyal ortamlarda uzun süredir görmediğimiz arkadaşlarımızla karşılaşabilir, çok keyifli zamanlar geçirebiliriz. İlişkimiz yoksa eski bir sevgili tekrar hayatımıza girebilir. İlişkimiz varsa partnerimiz ile nostaljik aktivitelere katılabiliriz.

Merkür Yengeç burcuna geçti. Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle ilgili daha çok iletişim ve bilgi alışverişi içinde olacağını gösteriyor. Yeni tanışmalar ve yeni arkadaşlıklar kurulabilir bu süreç içinde. Bu konularla ilgili karar vermeniz gereken durumlarda mantıklı değil daha çok duygusal kararlar vermeye daha yatkın olacaksınız. Önemli bir arkadaşınızın ailevi konuları üzerine kafa patlatmak durumunda da kalabilirsiniz.

Yeniay’ın da etkisiyle kariyerde önemli değişimler söz konusu olabilir. Sosyal çevre ilişkilerinizde yeni tanışmalar yaşayabilir, yeni gruplara, topluluklara girebilirsiniz. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde bazı bitişler, sonlanmalar yaşanabilir. Duygusal hayatınızda göz ardı ettiğiniz sorunları çözüme ulaştırabilirsiniz. 1 ay sonra Güneş sizin burcunuza geçtiğinde hem iş, hem ilişkiler, hem diğer yaşam bileşenleriniz açısından daha güçlü bir evrede olacaksınız. Ancak şimdilik durma, dinlenme, bekleme, gözden geçirme, yeni planlar yapma ve hazırlanma zamanı.


terazi burcu

Terazi burcu 12 – 18 Temmuz haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular odak noktanız olacak. Bu dönemde hayata daha duygusal açıdan bakabilir, üstlerimiz ve ebeveynlerimiz ile geçmiş günlerle ilgili konuşmalar yapabiliriz. Bazı hedeflerimizi yeniden gözden geçirmemiz gerekebilir. Yarım kalmış projelerimizi bitirmek için çok uygun bir dönemdeyiz.

Merkür Yengeç burcuna geçti. İş hayatı, kariyerinize ilişkin konularda bilgi alışverişlerinizde artış, iş ve kariyerinize ilişkin konularda önemli bazı kararlar vermenize neden olabilir. Bazılarınız bu süreçte yeni iş görüşmelerine gidebilir, yeni kişilerle tanışabilir, bir araya gelebilirsiniz. Fakat bu konularla ilgili özellikle vereceğiniz kararlar daha çok duygusal olabilir.

Yeniay’ın da etkisiyle kariyer, meslek hayatında değişimler, dönüşümler yaşanabilir. Taşınma kararı alabilirsiniz. Ailenizle, ebeveynlerle ilgili konularda değişimler ve sorumluluklar yüklenebilirsiniz. Aile büyüklerinizle ilişkiler yorabilir, sağlık sorunu ortaya çıkabilir. Mülk alım satımı, kiralama gibi gündemler olabilir. Evlilik ve boşanma kararı gibi toplumsal statünüzü etkileyen durumlar meydana gelebilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 12 – 18 Temmuz haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular gündeminize giriyor. Bu dönemde uzaktaki aile bireyleri ya da arkadaşlarımız ile bir araya gelebilir, yurt dışı seyahatleri yapabilir, geçmişte yarım kalmış bir eğitimi tamamlamak için harekete geçebiliriz. Fikir ve görüşlerimizi yeniden gözden geçirebilir, ön yargılarımızdan kurtulmak için yeni adımlar atabiliriz.

Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi; felsefe ve düşünme ilgilendiren konularla daha fazla ilgilenebileceğinize, sizden uzakta yaşayan kişilerle ilgili daha fazla iletişim içine gireceğinize, bu süreçte özellikle rüyalarınızın gerçekten haber verici özellikte olacağına işaret ediyor. Mevki, statü sahibi kişilerle bir araya gelebilir, onlardan önemli fikirler alabilirsiniz. Medya, iletişim, tanıtım, reklamla ilgili konularda daha hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yeniay’ın da etkisiyle hukuksal durumlar, mahkemeler, bir davanın sona ermesi ve tamamlanması söz konusu olabilir. Seyahate çıkma kararı alabilirsiniz. Eğitim alanında, akademik konularda bazı sorumluklar alabilirsiniz. İletişimde zorluklar ve kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Yenilik için cesaret gösterin ve kendinizi geliştirmek için çaba harcayın.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 12 – 18 Temmuz haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta finansal konular ön plana çıkıyor. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi konularda duygusal ve hızlı kararlar verebilir, çok fazla düşünmeden bizi heyecanlandıran finansal girişimlere yönelebiliriz. Bu dönemde yeni ortaklık anlaşmalarına ya da yatırım sözleşmelerine imza atarken daha rasyonel olmaya çalışmalıyız. Meslekte zorlayacak durumlar ortaya çıkabilir. İş değişikliği ve yeni planlar gündeme gelebilir.

Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi; başkalarına ait finansal konularla ilgili daha çok kafa patlatacağınıza, ortaklaşa kazanılan gelirleri artırmak için yeni fikirler üretebileceğinize işaret ediyor. Yalnız finansal konularla ilgili mantıklı olmak yerine daha duygusal kararlar vermeye yatkın olabilirsiniz. Bu finansal konular aile bireyinizi bağlayan konularda olabilir.

Yeniay’ın da etkisiyle eşinizin maddi durumu, kazançları önümüzdeki 10 günlük süreçte de gündemde olabilir. Aileyle iş ortaklığı, bankalarla ilgili maddi gündemler söz konusu olabilir. Ailevi sağlık sorunlarına dikkat etmenizde fayda var. Geleceğinizle ilgili maddi konularda bazı kaygılar duyabilirsiniz. Ödemeler, miras, nafaka, vergi borcu, kredi gibi ödemeler yorabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 12 – 18 Temmuz haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. Eşimiz ya da partnerimiz ile aramızda duygusal konuşmalar yaşanabilir. Geçmişte yaşanmış sorunlar tekrar ortaya çıkabilir ve tartışmalara yol açabilir. Öte yandan bir süredir devam eden bir tatsızlık ya da anlaşmazlık, bu dönemde yapılacak bir konuşma ile çözüme kavuşabilir.

Merkür Yengeç burcuna geçti. Yeni ortaklıklar kurma, imzalar atma, sözleşmelerle ilgili konularda etkin olacaktır. Bu süreçte partnerinizi çok daha fazla düşünebilirsiniz. Ortaklık, partnerinizle ilgili konularda daha duygusal kararlar vermeye meyilli olabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz, olası adayları değerlendirebilirsiniz ve iletişim yetenekleri kuvvetli, hareketli, ailesine düşkün birileri ile flört edebilirsiniz.

Yeniay’ın da etkisi devam ediyor. Önümüzdeki 10 günlük süreçte de ikili ilişkilerde zorlanmalar neticesinde ayrılık kararları alınabilir. Yaşamınızda yenilenmek için bazı şeylerle vedalaşabilirsiniz. Ortaklığınız varsa bitirme kararı alabilirsiniz. Bazı Oğlak burçları ise bir beraberliği ciddiyete dönüştürüp, evliliğe taşıyabilir. Ebeveynler ve kendi sağlığınıza bu süreçte dikkat etmenizde fayda var. Kronik rahatsızlıklar nüksedebilir. Eklemeler, dizler, dişlerle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 12 – 18 Temmuz haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta sağlık, günlük yaşam, rutinler ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkıyor. İş ortamında ve günlük yaşamda duygularımızla hareket edeceğimiz, çevremizdeki insanlara ve iş arkadaşlarımıza son derece empatik yaklaşabileceğimiz bir dönemdeyiz. Sağlık açısından zihnimizi sürekli geçmişteki sorunlarla meşgul etmemiz, ufak tefek sinir bozuklukları yaşamamıza sebep olabilir. Kendimize fazla yüklenmemeliyiz.

Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi; çalıştığınız kişilerle fikirsel anlamda uyum içinde olacağınızı, yeni iş görüşmeleri, yeni iş projelerinin gündeme geleceğine işaret ediyor. Günlük angarya işleri zekanız sayesinde daha hızlı ve pratik bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz. Fakat iş ortamınıza ilişkin konularda karar verirken akılcı olmak yerine daha duygusal davranabilirsiniz.

Yeniay’ın da etkisiyle çalıştığınız yerde işten çıkarılmalar yaşanabilir ya da siz işinizden ayrılabilirsiniz. İş ortamında baskı yaratan durumlar söz konusu olabilir. Yaşamınızda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal anlamda kendi sağlığınıza ve ailenizin sağlığına dikkat etmelisiniz. İkili ilişkilerde bazı problemleri çözüme kavuşturmanız olasıdır.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 12 – 18 Temmuz haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta hem Yeniay’ın hem de Merkür’ün etkisiyle aşk hayatınız, partner, duygusal ilişkiler, romantizm ve çocuklarla ilgili konular gündeminizde olacak. Şansınız oldukça açık bu günlerde. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli ancak duygusal bir döneme giriyoruz. Mevcut ilişkimizde eşimiz ya da partnerimizle romantik anlar yaşayabilir, birlikte duygusal ve keyifli zamanlar geçirebiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza romantik ve empatik biri girebilir ya da eski bir sevgili ile tekrar bir araya gelebiliriz.

Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi ile birlikte özel yaşamınızda özellikle iletişim kanallarınızı daha aktif hale getirmeye başlayacak. Yalnız aşk hayatınızla ilgili kafa karışıklığına hazır olun, özellikle yalnız olanlar! Yaratıcı çalışmalar içinde olanlar bu süreçte ilham melekleri zihninizde dolaşabilirler.


Yeniay’ın da etkisiyle çocuklarınız varsa onların hayatıyla ilgili bazı sorumluluklar gündeme gelebilir. Hamilelik haberi alabilirsiniz. Torunları olanlar için onların hayatıyla ilgili gelişmeler gelebilir. Bitmesi gereken bir gönül ilişkisini, bazı yakın arkadaşlıkları sonlandırabilirsiniz. Sosyal gruplar, üye olduğunuz dernek gibi kuruluşlardan ayrılabilirsiniz. Parasal bazı sorunlar karşınıza çıkabilir. 22 Temmuz itibariyle hayatınız ciddi bir şekilde hızlanacak. Koşturmalar artacak. Çalışmıyorsanız iş fırsatları doğabilir. Sizler için oldukça verimli bir dönem olacak. Şimdiden hazırlıklı olun.

Instagram’da takip et / Astroloji


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.