Astroloji: 19 – 25 Temmuz 2021 haftalık burç yorumları

Astroloji: 19 – 25 Temmuz 2021 haftalık burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 19 – 25 Temmuz haftalık burç yorumları! 19 Temmuz, 20 Temmuz, 21 Temmuz, 22 Temmuz, 23 Temmuz, 24 Temmuz ve 25 Temmuz tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumlarıBu haftanın öne çıkan astroloji görünümleri ve tüm burçlara etkileri şöyle:

20 Temmuz – Merkür Uranüs kavuşumu

Sürpriz haberler almaya hazır olun. Yenilik ve değişimi destekleyen bir gün olacak. Sürpriz bir teklif alabilir veya plansız bir seyahate çıkabilirsiniz. Değişimden yana olursanız güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.


22 Temmuz – Venüs Başak burcunda

Aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs, 22 Temmuz tarihi itibariyle Başak burcunda seyahatine başlıyor. Sevmeyi, sevilmeyi, hayattan alınan zevki temsil eden göklerin prensesi Venüs’ün, sade, temiz, temkinli ama güvenilir Başak burcuna geçmesiyle, ilişkiler daha gerçekçi bir hal alacak.

Başak burcu, yapı gereği mükemmeliyetçi, düzenli ve titiz olduğu için, kusurlar gözünden kaçmaz. Var olan ilişkilerimizde, kusur arayıp bulmak, sonra da bunları düzeltmek için var gücümüzle çalışmak şaşırtıcı olmaz.

Bu dönemde dikkat etmemiz gereken nokta, hayatımıza, kendi hayatını yoluna koymak için ille de birinin yardımına ihtiyacı olan, kurban pozisyonundaki insanları çekmemektir. Başak burcu, emek vermeyi, değer verdiği insanlar için hizmet etmeyi sever, ancak böyle bir yükü sırtlanmak bir süre sonra ona bile ağır gelebilir.

22 Temmuz – Güneş Aslan burcunda

Güneş Aslan burcunda ilerlerken tüm burçlar için eğlenceler, keyif aldığımız konular, tatiller, hayatın tadını çıkaracağımız şeyler, hobilerimiz ve ilgi alanlarımız, sanat, sahne, gösteriler, etkinlikler, spor, aktiviteler, gençler, çocuklar gibi temalar ön plana çıkacak. Aslan hayatın tadını çıkarmaktır. Sanatsal konularda yeni başlangıçlarımız olabilir. Şayet bir sanat dalı ile meşgulsek Güneş destekleyici olacaktır.

Önümüzdeki bir aylık süreçte daha dışa dönük, daha sosyal olabiliriz. Tatiller, seyahatler artabilir. Eğlence odaklı bakış açılarında olabiliriz. Keyfi harcamalar, keyfi alışverişler yapabiliriz. Lüks tüketimlere daha eğilimli olabiliriz. Çocuklarla ilgili konular da artacaktır. Onların ihtiyaçları ve yapılması gerekenlerle meşgul olacak ebeveynler. Harıl harıl okul araştırmalar, kıyaslamalar, kayıt işlemleri, zihniniz bunlarla meşgul olabilir.

22 Temmuz – Venüs Jüpiter karşıtlığı

Lüks harcamalar gündeme gelebilir. Fazla toleranslı olmak, tembellik, yanlış yatırımlar bu süreçte olasıdır. Bu süreci dinlenmek, tatile çıkmak için kullanabilirsiniz. Bu sürecin Kurban Bayramı’nın son günlerine denk gelmesi nedeniyle tatil dönüşündeki yoğunluğu da gösterebilir. Geri dönüş tarihinizi 25 Temmuz’a bırakmayın.

24 Temmuz – Kova burcunda Dolunay

Dolunaylar, atılan adımların sonuçlarını aldığımız, bir şeyleri bitirip yeni şeylere başladığımız zamanlara işaret eder. Bu Dolunay, Kova burcunda olduğu için hepimiz için farklı bakış açısı, aydınlanma, özgürlük ihtiyacı, toplumsal konulara duyarlılık artacak ve en çok da isyankar tarafımız tetiklenecek.

Kova burcu özgürlük ihtiyacı ile alakalıdır. Neyi istiyorsun? Önünde sana engel olan ne? Hangi yola gitmek istiyorsun? Seni sıkan ve mutlu etmeyen bu ilişkinin neden içindesin? Neden inanmadığın halde sana dikte edilen şeyleri yapmaya devam ediyorsun? Bu gibi sorular gündemimize girecektir. Yine sizi mutlu etmeyen geliştirmeyen iş, durum, konu, kişiler ve bu kişilerle bitişler bu dönemde gündemde. Tam bir isyan durumunda olacağız, içimizde özgürlük, yenilenme ve sisteme başkaldırı eğilimi artacak.

koç burcu

Koç burcu Temmuz ayı burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta 22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. Bir süredir keyifsiz hissediyorsanız, Güneş’in aslan burcuna geçişi iyi gelecektir size. Keyifli, eğlenceli şeyler yapacaksınız 5.eviniz aktif iken. Aşk hayatınızda yeni gelişmeler olabilir. Enerjinizi sanata, spora aktarmak, ilgi alanlarınızla meşgul olmak isteyebilirsiniz. Bu bir aylık süreçte yakın çevrenizle keyifli planlarınız, programlarınız olabilir. Çocuk sahibi olanlar için, odaklanacakları konular daha çok onlarla ilgili olacaktır. Çocuklarınız için yapacağınız yeni şeyler olabilir. Yapmanız gerekenlerle meşgul olabilirsiniz.

Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile önümüzdeki bir aylık süreçte aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, eğlence, keyifli vakitler, hobilerinize vakit ayırdığınız, bu konuları daha ön plana çıkaracağınız zaman dilimi içerisinde olacaksınız. Keyifli günler sizi bekliyor. Aynı zamanda dostlar ile güzel görüşmeler de cabası.

22 Temmuz’da Venüs Başak burcuna geçiyor. Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında daha detaycı, daha titiz, daha planlı çalışmak isteyeceğimiz bir dönemdeyiz. Hem iş hem de günlük yaşamımızda, rutin sorumluluklarımız daha çok ön plana çıkacaktır. Bu süreçte disiplinli tavrımız ile üstlerimizin takdirini kazanabiliriz. Sağlıkla ilgili check-up’larımızı yaptırmamızın tam zamanı.

24 Temmuz tarihinde Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay; sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Sosyal hayatımız canlanıyor. Keyif alacağımız organizasyonlara katılabiliriz. Bize yeni kapılar açacak farklı insanlarla tanışmamız, sosyal çevremizden biriyle yeni bir ilişkiye başlamamız mümkün. Bize zarar verdiğini düşündüğümüz birini hayatımızdan çıkarabiliriz. Gelecek planlarımız bu dönemde daha da netleşecek.

boğa burcu

Boğa burcu Temmuz ayı burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta 22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. Bu süreçte daha çok evinizle meşgul olacaksınız. Yeni eşyalar almak, yaşam alanınızı güzelleştirmek, atılacakları ayırmak, düzenlemek gibi işleriniz olabilir. Ev tutmak, almak, satmak gibi planlarınız varsa konular ilerleyebilir.

Zihninizde bir şeyler netleşebilir. Ne istediğinizi, ne istemediğinizi belirleyebilirsiniz, karar alabilirsiniz, adım atabilir, uygulayabilirsiniz. Bu bir aylık süreçte aile içi iletişimlerinizi gözden geçirebilirsiniz ayrıca. Aile köklerinizi, aile büyüklerinizi daha yakından tanıyabilirsiniz. Annenizden, babanızdan eskilerle ilgili anıları dinleyebilirsiniz. Kabuğa çekilmek, kabukta olmak, sosyalleşmek yerine evde olmak isteyebilirsiniz. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile birlikte boğalar ev, yuva, yuva kurma, emlak alım-satım, taşınma gibi konular ön plana çıkıyor. Evlilik kararları alınabilir, miras ile güzel gelişmeler yaşanabilir.

22 Temmuz’da Venüs Başak burcuna geçiyor. Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ilişkilerimizde daha ciddi bir döneme giriyoruz. Hayatımızda uzun vadeli olacak yeni bir ilişki başlayabilir. Arkadaşlarımız ve çocuklarımızla daha verimli ve keyifli bir zaman geçirebiliriz. Uzun zamandır hobi olarak yürüttüğümüz bir aktiviteyi, yeni bir kariyer fırsatına dönüştürmemiz de mümkün.

24 Temmuz tarihinde Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay; kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Üstlerimizle ilişkilerimizde açık ve net olarak isteklerimizi ortaya koyabiliriz. Uzun zamandır istediğimiz bir mevkiye bu dönemde ulaşmamız mümkün. Yaratıcı projelerimiz takdir toplayabilir ve tüm dikkatleri üzerimize çekebiliriz. İş arıyorsak, bu süreçte iş bulmamız büyük bir olasılık. Çalışıyorsak yeni bir işe geçiş yapabiliriz. Ev ve aile konularında da olumlu gelişmeler olabilir. Evlilik ya da çocuk sahibi olma kararı alabiliriz.

ikizler burcu

İkizler burcu Temmuz ayı burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta 22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. Yakın çevrenizle olan iletişim trafiğinizi, görüşmelerinizi artırıyor. Daha çok bir araya geleceğiniz bir döngü. Kardeşlerinizle ilgili konular öne çıkacaktır ayrıca. Paylaşımlarınızın, etkileşimlerinizin, iletişimlerinizin artacağı bir Güneş transiti diyebiliriz. Bu bir aylık süreçte iletişim, halkla ilişkiler, tanıtım, reklam, satış, pazarlama, marka yönetimi, e-ticaret, sosyal medya, online platformlar, bilgi paylaşımları gibi konulara odaklanıyor olacaksınız. Bu temalarda aslan enerjisiyle, aslanın özgüveniyle daha fazla öne çıkmak isteyebilirsiniz. Güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. İyi fikirler de bulabilirsiniz.

Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile birlikte seyahat alanınız tetikleniyor, yakın çevrenizden alacağınız kardeş ya da arkadaşlarınızdan olan destekler ile birlikte iş hayatınızda yaşayacağınız gelişmeler söz konusu olacak. Kısa tatillerin ön plana çıktığı bir sürecin içerisine gireceksiniz. İş ya da eğitim ile ilgili olan konular önümüzdeki bir aylık süreç içerisinde gündeminize oturacak.

22 Temmuz’da Venüs Başak burcuna geçiyor. Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde zaman geçirmek isteyeceğimiz bir dönemdeyiz. Evdeki eksiklikleri tek tek tespit edebilir, tadilat, dekorasyon gibi konularda hızlıca harekete geçebiliriz. Aile bireyleri ile aramızda fazla eleştirisel olmamızdan dolayı küçük tartışmalar yaşanabilir. Dilimizi tutmaya özen göstermeliyiz.

24 Temmuz tarihinde Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay; yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Geleceğimiz ile ilgili önemli kararlar alabileceğimiz ve hedeflerimizi belirleyeceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu dönemde, sonuçlanmasını beklediğimiz hukuku bir süreç nihayet sona erebilir. Uzun zamandır beklediğimiz bir seyahati gerçekleştirebiliriz. Yeni bir eğitim fırsatı söz konusu olabilir. Sosyal medyada ve kardeş, kuzen, komşu ilişkilerinde daha sakin ve anlayışlı olmamızda yarar var. Karşıt fikirlere karşı daha anlayışlı olmaya çalışmalıyız.

yengeç burcu

Yengeç burcu Temmuz ayı burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta 22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. Kazançlarınız açısından pozitif bir etki. Daha iyi kazanabilirsiniz, gelir akışınızı güçlendirecek değişimler olabilir. Parasal konularda bir hareketlilik başlıyor. Keyifler, keyifli yaşam, keyifler için harcama odağınız olabilir. Dolayısıyla bu Güneş transiti, harcamaların, alışverişlerin artacağına da işaret ediyor aynı zamanda. Botanik, bahçe konuları, ekmek, biçmek, bitki beslemek, sebze yetiştirmek gibi konular da burada.

Para hanenize doğan Güneş ile birlikte gelir ve giderlerle ilgili olan alanınız tetikleniyor. Burada farklı gelir kapılarının açılabileceği ve kendinizi finansal açıdan daha iyi hissedeceğiniz bir sürecin içerisine giriyorsunuz.

22 Temmuz’da Venüs Başak burcuna geçiyor. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa yolculuklarla ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, kardeşler, akrabalar, yakın çevre ve komşularla olan ilişkilerimiz, eleştirisel tavrımız yüzünden bir parça sekteye uğrayabilir. Eleştirilerimizin dozunu iyi ayarlamaya çalışmalıyız. Daha önce yarım bıraktığımız bir eğitimi tamamlamak için mükemmel bir dönemdeyiz. İşle ilgili çok sayıda kısa yolculuk yapabiliriz.

24 Temmuz tarihinde Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay’ın etkisiyle ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda nihayet arzu ettiğimiz sonuçlara ulaşabilir, güzel haberler alabiliriz. Bir süredir süregelen bir finansal bir sorun, bu dönemde çözüme kavuşabilir. Yeni yatırımlar konusunda kafamızdaki planlar netleşebilir. Borçlarımız ya da yapmamız gereken ödemelerle ilgili güzel gelişmeler olabilir. Spekülatif yatırımlar beklemediğimiz bir gelir kazandırabilir. Ancak temkinli olmaya devam etmeliyiz.

aslan burcu

Aslan burcu Temmuz ayı burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta 22 Temmuz itibariyle Güneş sizin burcunuza geçiyor. Aslanların dönemi başlıyor. En güzel, en parlak etkiyi siz alıyorsunuz. Parlamak sizin işiniz zaten. Güneş 1’inci evinizdeyken, yeni güzel şeyler başlayacaktır yaşamınızda. Kendiniz için iyi şeyler yapacaksınız. Yeniden bir doğrulma yaşayacaksınız.

Bir süredir psikolojik olarak zorlandıysanız, hevesinizin ve motivasyonunuzun düşük olduğu bir zamandan geçtiyseniz, Güneş bu bir aylık süreçte sizleri toparlayacak, şifalandıracaktır. Kendinize olan inancınızı, özgüveninizi yükseltecek, hedeflerinize odaklanmanızı sağlayacak, sizi ve donanımlarınızı öne çıkaracak bir Güneş transiti bu. Kendi burcunuza giren Güneş ile birlikte hem ilişkiler hem de iş hayatınızla ilgili güzel gelişmeleri yaşayacağınız, etrafınızda pırıl pırıl parlayıp dikkat çektiğiniz bir ayın içerisine giriyorsunuz. Bütün gezegenler sizden yana.

22 Temmuz’da Venüs Başak burcuna geçiyor. Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Finansal konularda akıllı planlamalar yapacağımız, mali durumumuzu dikkatle gözden geçirebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Risk almaktan kaçınıp, bildiğimiz yollardan ilerlemeyi tercih edebiliriz. Sıkı çalışmamızın karşılığını alabiliriz, gelirimizde çok büyük olmasa da yine de bizi mutlu edecek bir artış yaşanabilir.


24 Temmuz tarihinde karşıt burcunuz Kova’da gerçekleşecek Dolunay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, şanslı bir döneme giriyoruz. Hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Yolunda gitmeyen bir ilişkiyi sonlandırmamız ihtimali de var. Bu arada yeni ortaklıklar ve iş birlikleri açısından da güzel bir dönemdeyiz. Yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün.

başak burcu

Başak burcu Temmuz ayı yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta 22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. 1 ay sonra Güneş sizin burcunuza geçtiğinde hem iş, hem ilişkiler, hem diğer yaşam bileşenleriniz açısından daha güçlü bir evrede olacaksınız. Ancak şimdilik durma, dinlenme, bekleme, gözden geçirme, yeni planlar yapma ve hazırlanma zamanı. Bu bir aylık süreçte ruhsal anlamda açılımlar yaşayabilirsiniz. Hayatla olan ilişkinizi gözden geçirmek, yaptıklarınızın geri dönüşlerini idrak etmek, farkındalık kazanmak ve hataları düzeltmek için harika bir fırsat döngüsü olabilir bu. İzole olmak, sosyal ortamlardan uzak olmak isteyebilirsiniz. Zaman zaman enerji düşüklüğü, halsizlik, özgüvensizlik de yaşayabilirsiniz. Ama bu dönemi şifalanmak ve dinlenmek için kullanırsanız size iyi gelecektir.

İstediğiniz şeyler konusunda kendinizi gözden geçireceksiniz ayrıca. Nerede ne sebeple incindiniz, bilinçaltınızda neler var, hangi deneyimde hangi konuyu genellediniz, neye inanıyorsunuz, hangi düşüncelerle hangi gerçeklikleri yaratıyorsunuz yaşamınızda, işte bütün bu konularda uyanış zamanı. 12. evinize doğan Güneş ile birlikte farkındalığınız artacağı, kendinizi iyi ve aydınlanmış hissedeceğiniz bir sürecin içerisine gireceksiniz. İş hayatınız olsun, sağlık açısından olsun bu konulardan sevineceğiniz güzel bir dönem içerisindesiniz, keyfini sürün.

22 Temmuz’da Venüs sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çevremizdeki herkes tarafından çekiciliğimiz, disiplinimiz, detaylara önem veren, mükemmeliyetçi yapımız ile takdir göreceğimiz bir dönemdeyiz. Eleştirilerimizde genellikle haklı olmakla birlikte, kelimelerimizi insanları kırmayacak bir şekilde seçmeye özen göstermeliyiz.

24 Temmuz tarihinde Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. Yeni bir iş ortamında çalışmaya başlayabilir, yeni ekip arkadaşlarımıza alışmaya çalışabiliriz. Uzun süredir bitirmeye çalıştığımız bir proje bu dönede tamamlanabilir. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda bazı rutinler bizi strese sokabilir ve akrabalarımızla tartışmalar yaşayabiliriz. Sağlık açısından hassas günlerdeyiz. Rutin doktor kontrollerini aksatmamalıyız.

terazi burcu

Terazi burcu Temmuz ayı burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta 22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. 11’inci evimizde seyahat edecek Güneş arkadaşlarımızı, dostlarımızı, içinde olduğumuz arkadaş gruplarını anlatır. Güneş burada ilerlerken arkadaşlarınızla iletişimlerinizi, görüşmelerinizi, buluşmalarınızı artırabilir. Dostlarınızın yaşamında yeni gelişmeler olabilir, onların güzel haberlerine sevinebilirsiniz.

Dijital olan şeyler, elektronik aletler, internet ve teknoloji ile ilgili konular için güzel bir dönem. Yeni elektronikler satın alabilirsiniz. İnternet hizmeti aldığınız servis sağlayıcıyı değiştirebilirsiniz. Teknoloji ile ilgili konularınız olabilir. Başkalarının iyiliği için çalışmak, gönüllü olmak, derneklerde yer almak, sosyal sorumluluk bilinci gibi temalar da dahil olabilir hayatımıza. Grup çalışmaları, sosyal çevrenizin aktifleştiği, bu konuların ön plana çıktığı aktif bir sürecin içerisine giriyorsunuz. Burada bulunan gezegenlerin etkisi ile hayallerinizin gerçekleşmesi söz konusu. Aynı zamanda aşk ve çocuklar ile ilgili olan alanlar da tetikleniyor. Bunlarla ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağı bir sürecin içerisindesiniz.

22 Temmuz’da Venüs Başak burcuna geçiyor. Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde kendi içimize kapanabilir, bir iç değerlendirme ve yaşam muhasebesi yapmak isteyebiliriz. Geçmişteki hatalarımızı gözden geçirmek, hayatımızı tekrar planlamak ve mantıklı bir şekilde yeni kararlar almak için ideal bir dönemdeyiz.

24 Temmuz tarihinde Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay; bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Sosyal hayatımız renkleniyor. İlişkimiz yoksa aşktan yana şansımız son derece açık. Her an sürpriz bir aşk başlayabilir. İlişkimiz varsa, mevcut partnerimizle çok eğlenceli ve hareketli bir dönem geçirebiliriz. Bol bol hobilerimiz ve keyif aldığımız alanlara vakit ayırabiliriz. Macera hevesimiz artıyor. Çocuk sahibi olmak istiyorsak sürpriz bir hamilelik söz konusu olabilir. Eğer çocuklarımız varsa, onlarla ilgili güzel haberler alabiliriz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Temmuz ayı yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta 22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. İşinizle, iş ortamında yönetimle, patronlarınızla ilgili konular doğabilir. Yetki alanınız genişleyebilir. Terfi edebilirsiniz. Yeni sorumluluklar eklenebilir görev tanımınıza. Otoriteden yana zaman zaman tatsızlıklar olabilir. Rahatsız edici egosantrik tavırlar olabilir, sabit fikirli tutumlar olabilir. Yoğunluklar, yorgunluklar, yetiştirmeniz gereken şeyler olabilir.

Gergin hissedebilirsiniz. Anneniz, babanız ve ailenin diğer büyükleri, yine onlarla ilgili yapılması gereken şeyler, halletmeniz gereken durumlar sizi bu dönemde biraz strese sokabilir. Resmi işlemlerde, yasal süreçlerde ilerleyebileceğiniz bir zaman dilimi bu. Teslim etmeniz gereken evraklar, yapmanız gereken başvurular, onay süreçleri, beklediğiniz yasal bildirimler varsa, Güneş 10’uncu evinizden geçerken buralar hareketlenir, yol alırsınız, konular ilerler. Aslan burcuna Güneş’in geçişi ile birlikte kariyer alanınızı ön plana çıkaran bir aya giriş yapıyorsunuz. Kariyerinizde neler yapabilirsiniz, kariyerinizi nasıl geliştirebilirsiniz konularında gökyüzünden size destek var. Olumlu-olumsuz her şeyi tüm çıplaklığı ile görüp değerlendirebileceğiniz bir sürecin içerisine giriyorsunuz, iyi değerlendirin.

22 Temmuz’da Venüs Başak burcuna geçiyor. Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda iletişim trafiğimizin artacağı, sık sık diğer insanlarla bir araya gelebileceğimiz bir dönemdeyiz. Kendimizi, hayır işleri yapan grupların arasında bulabilir, sosyal sorumluluk projelerine katılabiliriz. Ancak, mükemmeliyetçiliğimiz ve eleştirilerimiz ile çevremizdekileri bunaltmamaya çok dikkat etmeliyiz.

24 Temmuz tarihinde Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Ev ve aile ilgili konularda uzun zamandır süregelen bir konunun nihayet sonuca ulaşması mümkün. Gayrimenkuller ya da aile meseleleri ile ilgili fikir ayrılıkları stres yaşamamıza ve kendimizi sert sözlerle ifade etmemize neden olabilir. Taşınma ya da tadilat konuları gündeme gelebilir. Aile bireylerinden hamilelik, doğum ya da evlilik haberleri gelebilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Temmuz ayı burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta 22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. Eğitimler, sınavlar, sonuçlar, başvurular, mülakatlar, akademik konular, proje, evrak teslim konuları gündeminizde olabilir ağırlıklı olarak. Seyahatler olabilir. Hatta uzak yerlere seyahatler olabilir. Şehir dışından ya da yurt dışından yakınlarınız gelebilir. Basın, medya, yayıncılık faaliyetleri olanlar için verimli bir dönem.

Güneş başarı vadediyor. Bu bir aylık süreç, kültürel anlamda da son derece verimli bir dönem olabilir. Yabancı ülkelerle, yabancı kültürlerle, başka ülkelerin dansları, halk şarkıları, yemekleri, dilleri, inanç sistemleri ile ilgili pek çok yeni şey öğrenebileceğiniz, genel kültürünüzü besleyebileceğiniz bir dönem. Yaşamınıza dans ya da sinema ile ilgili konular dahil olabilir ayrıca. Bu yönde aktivitelere başlayabilirsiniz. Eğitim hayatınızın ve uzaklara seyahatin tetiklendiği, yurtdışı temalarının ön plana çıkacağı bir dönemin içerisindesiniz. Aynı zamanda uzak ve yakın akrabalar ile ilgili konular, onların güzel mutluluk haberlerini alacağınızın bir sürecin içerisine giriyorsunuz. Keyifli, kendinizi iyi hissedeceğiniz, aşk hayatınızdan yana da mutlu olacağınız bir dönem. Keyfini sürün.

22 Temmuz’da Venüs Başak burcuna geçiyor. Kariyerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İşte yeteneklerimiz ve detaylara verdiğimiz önemle kendimizi gösterebileceğimiz bir dönemdeyiz. Mantıklı, titiz ve disiplinli tavrımız, üstlerimizin dikkatini çekebilir. Sorumluluğunu üstlendiğimiz bir projeyi mükemmel bir şekilde tamamlayıp, takdir kazanabiliriz. Üstlerimiz ve iş arkadaşlarımıza karşı kullandığımız kelimelere dikkat etmekte yarar var.

24 Temmuz tarihinde Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay döneminde yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve yakın çevremiz ile ilgili bir sorunu çözebilir, onlara destek verebiliriz. Sosyal medyada çok aktif olabileceğimiz bir sürece giriyoruz. Ancak kendimize fazla güveneceğimiz ve fazla iyimser bir ruh halinde olacağımız için kullandığımız sözlere dikkat etmemiz ve internet üzerinden alışveriş yaparken kontrollü davranmamızda yarar var. Uzun zamandır istediğimiz bir eğitim varsa, başlamak için çok uygun bir dönemdeyiz. Çok sayıda kısa yolculuk yapabilir, yeni anlaşmalara imza atabiliriz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Temmuz ayı yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta 22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. Biraz sabır zamanı. Problemli durumları, krizleri yönetmeniz, özellikle parasal konularda dengede kalmanız gerekiyor. Gereksiz harcamalar yapmayın lütfen. Bu dönemde borç vermenizi ya da borç almanızı da önermem. Giden bir para geri gelmeyebilir. İçine girdiğiniz bir borç kolay ödenmeyebilir. 8.ev kaotik bir ev çünkü. Vergi, prim, sigorta, muhasebecilik işlemleri, devlet bağlantılı işlemler, yasal prosedürler, denetimler, finansal konular, bankacılık işlemleri, krediler, kredi kartları gibi temalarda gündemleriniz olabilir bu bir aylık süreçte.

8.evinize giriş yapan Aslan ile birlikte ortak gelirlerden yana elde edeceğiniz finansal gelirlerde bir netleşme, kredi-borçlar ile ilgili olumlu bir iyileşme görebilirsiniz. Bu konuların ön plana çıkacağı, bunları derleyip toparlayacağınız bir sürecin içerisine giriyorsunuz. Finansal açıdan ve eş, aile büyükleri açısından desteklendiğiniz bir dönem, keyfini sürün.

22 Temmuz’da Venüs Başak burcuna geçiyor. Yurt dışı eğitimler, seyahatler, akademik fırsatlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Yurt dışında yeni bir eğitim fırsatıyla karşılaşabiliriz. Uzun bir yolculukla ilgili gerekli organizasyonu yapma görevi bize düşebilir. Konularında uzman kişilerle tanışabilir, onlarla olan tartışmalarımızda bize yeni beceriler kazandırabilecek bilgiler edinebiliriz. Ancak ilişkilerimizde daha diplomatik olmamızda yarar var.

24 Temmuz tarihinde Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay döneminde finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Kendimize olan güvenimiz bu dönemde artış gösterebilir. Karşımıza yeni iş fırsatları çıkabilir. Yeni yatırımlar yapabilir, yeni girişimlere el atabiliriz. Uzun zamandır beklediğimiz bir ödemeyi nihayet alabiliriz. Bu süreçte, konfor ihtiyacımız artacağından, harcamalarımızda dikkatli olmakta ve aşırıya kaçmamakta fayda var. Gayrimenkul satın alabilir, satabilir, taşınabilir ya da evimize yeni eşyalar alabiliriz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Temmuz ayı burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta 22 Temmuz itibariyle Güneş, karşıt burcunuz olan Aslan burcuna geçiyor. İlişki, evlilik konuları, partnerin yaşamındaki konular, özel ve sosyal ilişkiler, sözleşmeler, anlaşmalar, kontratlar, imzalar, danışmanlıklar, ortaklık kurma, ortaklı ticari girişimler, iş ortağınıza dair meseleler, iletişim ağınız, iş yaptığınız kişiler, bağlantılarınız odak noktanızda olabilir bu bir aylık süreçte.

En çok ilişkiler ve bağlantılar var bu ay gündeminizde. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bir flörtünüz varsa ilişkiye dönebilir, bağınız daha ciddi bir hal alabilir. Adı konabilir. Süregelen bir ilişkide evlilik yolunda adımlar olabilir. Ailelerin tanışması gibi örneğin. Yeni iş bağlantıları doğabilir, yeni sosyal çevrelere katılabilirsiniz bu süreçte. İmzalı konular, sözleşmeler olabilir. İş ortaklıkları ve evlilik ile ilgili olan alana bir Güneş doğmakta. Burada var olan iyi, kötü ne varsa hepsi ortaya çıkıyor. Ve siz de bu konular ile ilgili önümüzdeki bir ay boyunca iniş ve çıkışlar yaşayabilirsiniz.

22 Temmuz’da Venüs Başak burcuna geçiyor. Ortak kaynaklar ve eşimizin parası gibi konular ön plana çıkacaktır. Maddi konularda temkinli hareket etmek isteyeceğimiz bir döneme giriyoruz. İyice emin olmadan yatırımlar konusunda adım atmak istemeyebiliriz. Vergi, sigorta, krediler gibi konularda, kılı kırk yarıp, yaptığımız her hesabı iki kere tekrarlayabiliriz. Ortak kaynaklarımızda küçük de olsa bizi tatmin edecek bir artış olabilir.

24 Temmuz tarihinde burcunuzda gerçekleşecek Dolunay; kişiliğimizi ve dış dünyaya yansıttığımız imajımızı ön plana çıkaracak. Hayat amacımızın kafamızda iyice netleşeceği, yolumuzu çizebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Yolunda gitmeyen kişisel ilişkilerimizi ve geçmişten gelen, sürüncemede kalmış konuları artık sonlandırıyor olacağız. Öte yandan, hayatımıza yeni insanlar girebilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz. Kendimizi açık ve net olarak ifade edebileceğimiz, bu sayede çevremizin hayranlığını kazanabileceğimiz bir süreçteyiz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Temmuz ayı yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta 22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. Çalışma hayatınız, çalışma ortamınızla ilgili konular, iş arkadaşlarıyla olan uyumunuz, günlük sorumluluklarınızla ilgili konular odağınızda olacak. Hayatınız adeta hızlanacak. Koşturmalar artacak. Çalışmıyorsanız iş fırsatları doğabilir. Sizler için oldukça verimli bir dönem. Ayrıca temizlik yapma isteğimiz artabilir. Yaşam alanımızı, bilgisayarımızı, ofisimizi, iş ortamımızı düzenlemek, düzene koymak isteriz. Güneş’in parlak ve destekleyen enerjisi ile daha fazla çalışabilirsiniz, daha üretken olabilirsiniz, işinizde ilerleyebilirsiniz.

6’ncı evinize doğan bir Güneş var. Ve bu Güneş’in doğması ile birlikte çalışma ortamınız, varsa çalışanlarınız ile ilgili konuların gündeme geldiği, gelişmelerin yaşanacağı bir ay yaşıyorsunuz. Aynı zamanda sağlık ile ilgili iyileşme ve gelişmeler söz konusu. Kendinizi daha iyi dinleyeceğiniz, farkındalığınızın yükseleceği bir dönem.

22 Temmuz’da Venüs Başak burcuna geçiyor. Evlilik, ortaklık ve uzun vadeli ilişkilerimiz ön plana çıkacaktır. Mevcut ilişkimizde partnerimizle aramızdaki gerilim artabilir. Partnerimizin eleştirileri kalbimizi kırabilir. Aynı şekilde biz de konuşmalarımızda kendimize hâkim olamayabiliriz. Daha sakin olmaya çalışmalıyız. Eğer ilişkimiz yoksa, hayatımıza, ciddi, mükemmeliyetçi, titiz ancak iyi niyetli biri girebilir.


24 Temmuz tarihinde Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. İç dünyamızda inişler ve çıkışlar yaşayacağımız bir dönemdeyiz. Sezgilerimiz artabilir ve günlük yaşamın yaşattığı sıkıntılar yüzünden maddi dünyadan bir süreliğine uzaklaşmak isteyebiliriz. Fiziksel ve ruhsal olarak dinlenmek, bu arada eğer kötü bir alışkanlığımız varsa (sigara vb.) bırakmak için çok uygun bir zaman. Sağlığımıza dikkat etmeli, kendimizi zihinsel olarak rahatlatmak için sanatsal faaliyetler, meditasyon gibi araçlara yönelmeliyiz.

İndigo Dergisi’ni Instagram’da takip et / Astroloji


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.