Astroloji: 22 Temmuz Güneş Aslan transiti burç yorumları

Astroloji: 22 Temmuz Güneş Aslan transiti burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 22 Temmuz Güneş Aslan transiti burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

22 Temmuz – Güneş Aslan burcunda

Güneş Aslan burcunda ilerlerken tüm burçlar için eğlenceler, keyif aldığımız konular, tatiller, hayatın tadını çıkaracağımız şeyler, hobilerimiz ve ilgi alanlarımız, sanat, sahne, gösteriler, etkinlikler, spor, aktiviteler, gençler, çocuklar gibi temalar ön plana çıkacak. Aslan hayatın tadını çıkarmaktır. Sanatsal konularda yeni başlangıçlarımız olabilir. Şayet bir sanat dalı ile meşgulsek Güneş destekleyici olacaktır.


Önümüzdeki bir aylık süreçte daha dışa dönük, daha sosyal olabiliriz. Tatiller, seyahatler artabilir. Eğlence odaklı bakış açılarında olabiliriz. Keyfi harcamalar, keyfi alışverişler yapabiliriz. Lüks tüketimlere daha eğilimli olabiliriz. Çocuklarla ilgili konular da artacaktır. Onların ihtiyaçları ve yapılması gerekenlerle meşgul olacak ebeveynler. Harıl harıl okul araştırmalar, kıyaslamalar, kayıt işlemleri, zihniniz bunlarla meşgul olabilir.

koç burcu

Koç burcu 22 Temmuz Güneş Aslan transiti burç yorumları

Koç burç yorumları: Bir süredir keyifsiz hissediyorsanız, Güneş’in aslan burcuna geçişi iyi gelecektir size. Profesyonel bir yardımla diyete başlamak için harika bir süreç. İş arayışı içindeyseniz. Şans sizden yana. İş arkadaşlarınızla problemlerinizi çözebileceğiniz bir dönem başlıyor.

Keyifli, eğlenceli şeyler yapacaksınız 5.eviniz aktif iken. Aşk hayatınızda yeni gelişmeler olabilir. Enerjinizi sanata, spora aktarmak, ilgi alanlarınızla meşgul olmak isteyebilirsiniz. Bu bir aylık süreçte yakın çevrenizle keyifli planlarınız, programlarınız olabilir. Çocuk sahibi olanlar için, odaklanacakları konular daha çok onlarla ilgili olacaktır. Çocuklarınız için yapacağınız yeni şeyler olabilir. Yapmanız gerekenlerle meşgul olabilirsiniz.

Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile önümüzdeki bir aylık süreçte aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, eğlence, keyifli vakitler, hobilerinize vakit ayırdığınız, bu konuları daha ön plana çıkaracağınız zaman dilimi içerisinde olacaksınız. Keyifli günler sizi bekliyor. Aynı zamanda dostlar ile güzel görüşmeler de cabası.

boğa burcu

Boğa burcu 22 Temmuz Güneş Aslan transiti burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu süreçte daha çok evinizle meşgul olacaksınız. Yeni eşyalar almak, yaşam alanınızı güzelleştirmek, atılacakları ayırmak, düzenlemek gibi işleriniz olabilir. Ev tutmak, almak, satmak gibi planlarınız varsa konular ilerleyebilir. Yalnız olanlar aşk konusunda şanslı etkiler altında olacak. Tanışmalar, ilginç karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Bir ay boyunca geleceğe yönelik hedeflerinize odaklanacaksınız.

Zihninizde bir şeyler netleşebilir. Ne istediğinizi, ne istemediğinizi belirleyebilirsiniz, karar alabilirsiniz, adım atabilir, uygulayabilirsiniz. Bu bir aylık süreçte aile içi iletişimlerinizi gözden geçirebilirsiniz ayrıca. Aile köklerinizi, aile büyüklerinizi daha yakından tanıyabilirsiniz. Annenizden, babanızdan eskilerle ilgili anıları dinleyebilirsiniz.

Kabuğa çekilmek, kabukta olmak, sosyalleşmek yerine evde olmak isteyebilirsiniz. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile birlikte boğalar ev, yuva, yuva kurma, emlak alım-satım, taşınma gibi konular ön plana çıkıyor. Evlilik kararları alınabilir, miras ile güzel gelişmeler yaşanabilir.

ikizler burcu

İkizler burcu 22 Temmuz Güneş Aslan transiti burç yorumları

İkizler burç yorumları: Yakın çevrenizle olan iletişim trafiğinizi, görüşmelerinizi artırıyor. Daha çok bir araya geleceğiniz bir döngü. Kardeşlerinizle ilgili konular öne çıkacaktır ayrıca. Paylaşımlarınızın, etkileşimlerinizin, iletişimlerinizin artacağı bir Güneş transiti diyebiliriz.

Bu bir aylık süreçte iletişim, halkla ilişkiler, tanıtım, reklam, satış, pazarlama, marka yönetimi, e-ticaret, sosyal medya, online platformlar, bilgi paylaşımları gibi konulara odaklanıyor olacaksınız. Bu temalarda aslan enerjisiyle, aslanın özgüveniyle daha fazla öne çıkmak isteyebilirsiniz. Güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. İyi fikirler de bulabilirsiniz.

Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile birlikte seyahat alanınız tetikleniyor, yakın çevrenizden alacağınız kardeş ya da arkadaşlarınızdan olan destekler ile birlikte iş hayatınızda yaşayacağınız gelişmeler söz konusu olacak. Kısa tatillerin ön plana çıktığı bir sürecin içerisine gireceksiniz. İş ya da eğitim ile ilgili olan konular önümüzdeki bir aylık süreç içerisinde gündeminize oturacak.

yengeç burcu

Yengeç burcu 22 Temmuz Güneş Aslan transiti burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Kazançlarınız açısından pozitif bir etki. Daha iyi kazanabilirsiniz, gelir akışınızı güçlendirecek değişimler olabilir. Parasal konularda bir hareketlilik başlıyor. Keyifler, keyifli yaşam, keyifler için harcama odağınız olabilir.

Bu Güneş transiti, harcamaların, alışverişlerin artacağına da işaret ediyor aynı zamanda. Botanik, bahçe konuları, ekmek, biçmek, bitki beslemek, sebze yetiştirmek gibi konular da burada. Para hanenize doğan Güneş ile birlikte gelir ve giderlerle ilgili olan alanınız tetikleniyor. Burada farklı gelir kapılarının açılabileceği ve kendinizi finansal açıdan daha iyi hissedeceğiniz bir sürecin içerisine giriyorsunuz.

Keyifli yolculuklara çıkacaksınız. Eğitime ilişkin güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kazançlarınızı artırmanın yollarını arayacaksınız.

aslan burcu

Aslan burcu 22 Temmuz Güneş Aslan transiti burç yorumları

Aslan burç yorumları: Sizin döneminiz başlıyor. En güzel, en parlak etkiyi siz alıyorsunuz. Parlamak sizin işiniz zaten. Güneş 1’inci evinizdeyken, yeni güzel şeyler başlayacaktır yaşamınızda. Kendiniz için iyi şeyler yapacaksınız. Yeniden bir doğrulma yaşayacaksınız.

Bir süredir psikolojik olarak zorlandıysanız, hevesinizin ve motivasyonunuzun düşük olduğu bir zamandan geçtiyseniz, Güneş bu bir aylık süreçte sizleri toparlayacak, şifalandıracaktır. Kendinize olan inancınızı, özgüveninizi yükseltecek, hedeflerinize odaklanmanızı sağlayacak, sizi ve donanımlarınızı öne çıkaracak bir Güneş transiti bu.

Kendi burcunuza giren Güneş ile birlikte hem ilişkiler hem de iş hayatınızla ilgili güzel gelişmeleri yaşayacağınız, etrafınızda pırıl pırıl parlayıp dikkat çektiğiniz bir ayın içerisine giriyorsunuz. Bütün gezegenler sizden yana. Kazançlarınızı artırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Gardırobunuzda yer açmanız gerekebilir çünkü bol bol alışveriş yapacaksınız. Hedeflerinize kolayca ulaşacaksınız.

başak burcu

Başak burcu 22 Temmuz Güneş Aslan transiti yorumları

Başak burç yorumları: 12. evinize doğan Güneş ile birlikte farkındalığınız artacağı, kendinizi iyi ve aydınlanmış hissedeceğiniz bir sürecin içerisine gireceksiniz. İş hayatınız olsun, sağlık açısından olsun bu konulardan sevineceğiniz güzel bir dönem içerisindesiniz, keyfini sürün.

Bu bir aylık süreçte ruhsal anlamda açılımlar yaşayabilirsiniz. Hayatla olan ilişkinizi gözden geçirmek, yaptıklarınızın geri dönüşlerini idrak etmek, farkındalık kazanmak ve hataları düzeltmek için harika bir fırsat döngüsü olabilir bu. İzole olmak, sosyal ortamlardan uzak olmak isteyebilirsiniz. Zaman zaman enerji düşüklüğü, halsizlik, özgüvensizlik de yaşayabilirsiniz. Ama bu dönemi şifalanmak ve dinlenmek için kullanırsanız size iyi gelecektir.

İstediğiniz şeyler konusunda kendinizi gözden geçireceksiniz ayrıca. Nerede ne sebeple incindiniz, bilinçaltınızda neler var, hangi deneyimde hangi konuyu genellediniz, neye inanıyorsunuz, hangi düşüncelerle hangi gerçeklikleri yaratıyorsunuz yaşamınızda, işte bütün bu konularda uyanış zamanı.


Kişisel bakımınızla daha çok ilgileneceksiniz. Hayatınızdaki yeni başlangıçlar dikkat çekecek ve aşkla buluşacaksınız. 1 ay sonra Güneş sizin burcunuza geçtiğinde hem iş, hem ilişkiler, hem diğer yaşam bileşenleriniz açısından daha güçlü bir evrede olacaksınız. Ancak şimdilik durma, dinlenme, bekleme, gözden geçirme, yeni planlar yapma ve hazırlanma zamanı.

terazi burcu

Terazi burcu 22 Temmuz Güneş Aslan transiti burç yorumları

Terazi burç yorumları: 11’inci evimizde seyahat edecek Güneş arkadaşlarımızı, dostlarımızı, içinde olduğumuz arkadaş gruplarını anlatır. Güneş burada ilerlerken arkadaşlarınızla iletişimlerinizi, görüşmelerinizi, buluşmalarınızı artırabilir. Dostlarınızın yaşamında yeni gelişmeler olabilir, onların güzel haberlerine sevinebilirsiniz.

Dijital olan şeyler, elektronik aletler, internet ve teknoloji ile ilgili konular için güzel bir dönem. Yeni elektronikler satın alabilirsiniz. İnternet hizmeti aldığınız servis sağlayıcıyı değiştirebilirsiniz. Teknoloji ile ilgili konularınız olabilir.

Başkalarının iyiliği için çalışmak, gönüllü olmak, derneklerde yer almak, sosyal sorumluluk bilinci gibi temalar da dahil olabilir hayatımıza. İlişkisi olanlar gereksiz kıskançlıklar yüzünden kendilerini hırpalayabilirler, ilişkisi olmayanlar ise platonik aşklara yelken açabilirler.

Grup çalışmaları, sosyal çevrenizin aktifleştiği, bu konuların ön plana çıktığı aktif bir sürecin içerisine giriyorsunuz. Burada bulunan gezegenlerin etkisi ile hayallerinizin gerçekleşmesi söz konusu. Aynı zamanda aşk ve çocuklar ile ilgili olan alanlar da tetikleniyor. Bunlarla ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağı bir sürecin içerisindesiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 22 Temmuz Güneş Aslan transiti yorumları

Akrep burç yorumları: İşinizle, iş ortamında yönetimle, patronlarınızla ilgili konular doğabilir. Yetki alanınız genişleyebilir. Terfi edebilirsiniz. Yeni sorumluluklar eklenebilir görev tanımınıza. Otoriteden yana zaman zaman tatsızlıklar olabilir. Rahatsız edici egosantrik tavırlar olabilir, sabit fikirli tutumlar olabilir. Yoğunluklar, yorgunluklar, yetiştirmeniz gereken şeyler olabilir.

Gergin hissedebilirsiniz. Anneniz, babanız ve ailenin diğer büyükleri, yine onlarla ilgili yapılması gereken şeyler, halletmeniz gereken durumlar sizi bu dönemde biraz strese sokabilir. Resmi işlemlerde, yasal süreçlerde ilerleyebileceğiniz bir zaman dilimi bu. Teslim etmeniz gereken evraklar, yapmanız gereken başvurular, onay süreçleri, beklediğiniz yasal bildirimler varsa, Güneş 10’uncu evinizden geçerken buralar hareketlenir, yol alırsınız, konular ilerler.

Aslan burcuna Güneş’in geçişi ile birlikte kariyer alanınızı ön plana çıkaran bir aya giriş yapıyorsunuz. Kariyerinizde neler yapabilirsiniz, kariyerinizi nasıl geliştirebilirsiniz konularında gökyüzünden size destek var. Olumlu-olumsuz her şeyi tüm çıplaklığı ile görüp değerlendirebileceğiniz bir sürecin içerisine giriyorsunuz, iyi değerlendirin. Tiyatro, konser gibi birçok aktiviteye katılacaksınız. Hayata dair her konuda dostlarınızdan destek göreceksiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 22 Temmuz Güneş Aslan transiti burç yorumları

Yay burç yorumları: Eğitimler, sınavlar, sonuçlar, başvurular, mülakatlar, akademik konular, proje, evrak teslim konuları gündeminizde olabilir ağırlıklı olarak. Seyahatler olabilir. Hatta uzak yerlere seyahatler olabilir. Şehir dışından ya da yurt dışından yakınlarınız gelebilir. Basın, medya, yayıncılık faaliyetleri olanlar için verimli bir dönem. İş değiştirmek isteyenler için şanslı bir dönem. Toplum önünde daha çok görünür olacak ve statünüz konusunda yeni gelişmeler yaşayacaksınız.

Güneş başarı vadediyor. Bu bir aylık süreç, kültürel anlamda da son derece verimli bir dönem olabilir. Yabancı ülkelerle, yabancı kültürlerle, başka ülkelerin dansları, halk şarkıları, yemekleri, dilleri, inanç sistemleri ile ilgili pek çok yeni şey öğrenebileceğiniz, genel kültürünüzü besleyebileceğiniz bir dönem. Yaşamınıza dans ya da sinema ile ilgili konular dahil olabilir ayrıca. Bu yönde aktivitelere başlayabilirsiniz.

Eğitim hayatınızın ve uzaklara seyahatin tetiklendiği, yurtdışı temalarının ön plana çıkacağı bir dönemin içerisindesiniz. Aynı zamanda uzak ve yakın akrabalar ile ilgili konular, onların güzel mutluluk haberlerini alacağınızın bir sürecin içerisine giriyorsunuz. Keyifli, kendinizi iyi hissedeceğiniz, aşk hayatınızdan yana da mutlu olacağınız bir dönem. Keyfini sürün.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 22 Temmuz Güneş Aslan transiti yorumları

Oğlak burç yorumları: Biraz sabır zamanı. Problemli durumları, krizleri yönetmeniz, özellikle parasal konularda dengede kalmanız gerekiyor. Gereksiz harcamalar yapmayın lütfen. Bu dönemde borç vermenizi ya da borç almanızı da önermem. Giden bir para geri gelmeyebilir. İçine girdiğiniz bir borç kolay ödenmeyebilir.

8.ev kaotik bir ev çünkü. Vergi, prim, sigorta, muhasebecilik işlemleri, devlet bağlantılı işlemler, yasal prosedürler, denetimler, finansal konular, bankacılık işlemleri, krediler, kredi kartları gibi temalarda gündemleriniz olabilir bu bir aylık süreçte. Akrabalarınızdan, mevki sahibi kişiler size her konuda destek olacak. Yolculuğa çıkıp keyifli vakit geçirebilirsiniz. Başkalarına ait maddi kaynaklarla ilgili konulara odaklanacaksınız.

8.evinize giriş yapan Aslan ile birlikte ortak gelirlerden yana elde edeceğiniz finansal gelirlerde bir netleşme, kredi-borçlar ile ilgili olumlu bir iyileşme görebilirsiniz. Bu konuların ön plana çıkacağı, bunları derleyip toparlayacağınız bir sürecin içerisine giriyorsunuz. Finansal açıdan ve eş, aile büyükleri açısından desteklendiğiniz bir dönem, keyfini sürün.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 22 Temmuz Güneş Aslan transiti burç yorumları

Kova burç yorumları: İlişki, evlilik konuları, partnerin yaşamındaki konular, özel ve sosyal ilişkiler, sözleşmeler, anlaşmalar, kontratlar, imzalar, danışmanlıklar, ortaklık kurma, ortaklı ticari girişimler, iş ortağınıza dair meseleler, iletişim ağınız, iş yaptığınız kişiler, bağlantılarınız odak noktanızda olabilir bu bir aylık süreçte.

En çok ilişkiler ve bağlantılar var bu ay gündeminizde. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bir flörtünüz varsa ilişkiye dönebilir, bağınız daha ciddi bir hal alabilir. Adı konabilir. Süregelen bir ilişkide evlilik yolunda adımlar olabilir. Ailelerin tanışması gibi örneğin. Hesapta olmayan kazançlar ortaya çıkabilir. Miras, nafaka gibi konularda da destekleyici etkiler altında olacaksınız.

Yeni iş bağlantıları doğabilir, yeni sosyal çevrelere katılabilirsiniz bu süreçte. İmzalı konular, sözleşmeler olabilir. İş ortaklıkları ve evlilik ile ilgili olan alana bir Güneş doğmakta. Burada var olan iyi, kötü ne varsa hepsi ortaya çıkıyor. Ve siz de bu konular ile ilgili önümüzdeki bir ay boyunca iniş ve çıkışlar yaşayabilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 22 Temmuz Güneş Aslan transiti yorumları

Balık burç yorumları: Çalışma hayatınız, çalışma ortamınızla ilgili konular, iş arkadaşlarıyla olan uyumunuz, günlük sorumluluklarınızla ilgili konular odağınızda olacak. Hayatınız adeta hızlanacak. Koşturmalar artacak. Çalışmıyorsanız iş fırsatları doğabilir. Sizler için oldukça verimli bir dönem.

Ayrıca temizlik yapma isteğimiz artabilir. Yaşam alanımızı, bilgisayarımızı, ofisimizi, iş ortamımızı düzenlemek, düzene koymak isteriz. Güneş’in parlak ve destekleyen enerjisi ile daha fazla çalışabilirsiniz, daha üretken olabilirsiniz, işinizde ilerleyebilirsiniz. İlişkileri olanları huzur ve mutluluk dolu günler bekliyor. Söz, nişan, evlilik konularında yeni adımlar atabilirsiniz.


6’ncı evinize doğan bir Güneş var. Ve bu Güneş’in doğması ile birlikte çalışma ortamınız, varsa çalışanlarınız ile ilgili konuların gündeme geldiği, gelişmelerin yaşanacağı bir ay yaşıyorsunuz. Aynı zamanda sağlık ile ilgili iyileşme ve gelişmeler söz konusu. Kendinizi daha iyi dinleyeceğiniz, farkındalığınızın yükseleceği bir dönem.

İndigo Dergisi’ni Instagram’da takip et / Astroloji


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.