Astroloji: 24 Temmuz Kova burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: 24 Temmuz Kova burcunda Dolunay burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Dolunay burç yorumları

Astroloji: 24 Temmuz Kova burcunda Dolunay burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

24 Temmuz Dolunayı’nın genel etkileri:

Dolunaylar, atılan adımların sonuçlarını aldığımız, bir şeyleri bitirip yeni şeylere başladığımız zamanlara işaret eder. Bu Dolunay, Kova burcunda olduğu için hepimiz için farklı bakış açısı, aydınlanma, özgürlük ihtiyacı, toplumsal konulara duyarlılık artacak ve en çok da isyankar tarafımız tetiklenecek. Kova burcu özgürlük ihtiyacı ile alakalıdır. Neyi istiyorsun? Önünde sana engel olan ne? Hangi yola gitmek istiyorsun? Seni sıkan ve mutlu etmeyen bu ilişkinin neden içindesin? Neden inanmadığın halde sana dikte edilen şeyleri yapmaya devam ediyorsun? Bu gibi sorular gündemimize girecektir. Yine sizi mutlu etmeyen geliştirmeyen iş, durum, konu, kişiler ve bu kişilerle bitişler bu dönemde gündemde. Tam bir isyan durumunda olacağız, içimizde özgürlük, yenilenme ve sisteme başkaldırı eğilimi artacak.


koç burcu

Koç burcu Dolunay burç yorumları

Koç burç yorumları: Hayatınızda sosyal alanda devrimler yaratabilirsiniz, revize edebilirsiniz. Belli ki bir değişikliğe ihtiyacınız var, sürekli gördüğünüz yüzleri görmekten sıkılmış ve yeni dostluklara, arkadaşlıklara yelken açmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlar, ortak bir ideali paylaştığınız gruplar, dernekler ve kariyerden elde ettiğiniz gelirlerle ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir dönem sizi bekliyor. Aşk, flörtler veya varsa çocuklarınız ile ilgili birtakım krizler yaşayabilirsiniz.

Dolunay; sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Sosyal hayatımız canlanıyor. Keyif alacağımız organizasyonlara katılabiliriz. Bize yeni kapılar açacak farklı insanlarla tanışmamız, sosyal çevremizden biriyle yeni bir ilişkiye başlamamız mümkün. Bize zarar verdiğini düşündüğümüz birini hayatımızdan çıkarabiliriz. Gelecek planlarımız bu dönemde daha da netleşecek.

Şu dönem hayatınızda daha önce yapmadığınız, kişisel anlamda tabularınızı yıkmak isteyeceğiniz bir süreçten geçiyor olacaksınız. Evinizde, yaşadığınız yerde huzur bulmak daha kolay olabileceği gibi, güzelleştirmek adına da bazı aksiyonlar alabilirsiniz, evinizde dekoratif değişiklikler yapabilir, boya badana gibi işlere girişebilirsiniz

boğa burcu

Boğa burcu Dolunay burç yorumları

Boğa burç yorumları: Dolunay ile sizlere yeni iş kapıları açılabilir, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Yaptığınız işte teknolojiyi, dijital pazarlamayı daha aktif bir şekilde kullanabilirsiniz. Ya da dijital bağlantılı işlerle daha fazla haşır neşir olmanız gerekebilir. Bu sizin pek de beklediğiniz, umduğunuz tarzda bir kariyer gelişmesi olmayacaktır. Kariyer konusunda sürprizlere hazır olun ve emin olun kendinizi daha özgür hissetmenize neden olacak gelişmeleri bekleyin.

Kariyeriniz, toplum içerisindeki görünürlüğünüz ve başarınız bu dönemin şanslı konularından. Fakat ailevi konular biraz zorlayıcı ve krize yöneltici bir faktör olarak bu dönemin içerisinde bulunuyor. İlişkilerinizde ya da kariyer konularında ciddi bir meydan okuma, kavga, tartışma söz konusu. İpleri kopabilir aman dikkat! Ne işinizi evinize ne de evinizi işinize taşıyın, birbirine karıştırmayın bana sorarsanız. Ani bir kariyerde yön değişikliği söz konusu olabilir. Bu aralar her şeyden nem kapabilir, sabrınız azabilir, öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Dolunay; kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Üstlerimizle ilişkilerimizde açık ve net olarak isteklerimizi ortaya koyabiliriz. Uzun zamandır istediğimiz bir mevkiye bu dönemde ulaşmamız mümkün. Yaratıcı projelerimiz takdir toplayabilir ve tüm dikkatleri üzerimize çekebiliriz. İş arıyorsak, bu süreçte iş bulmamız büyük bir olasılık. Çalışıyorsak yeni bir işe geçiş yapabiliriz. Ev ve aile konularında da olumlu gelişmeler olabilir. Evlilik ya da çocuk sahibi olma kararı alabiliriz.

ikizler burcu

İkizler burcu Dolunay burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu Dolunay’da belirleyeceğiniz hedefler önümüzdeki aylar için oldukça önem kazanacak. Uzunca bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu yolculuk size özellikle kariyerinizi ilişkilendiren konularda elinizi güçlendirecek bir durum yaratabilir ya da çok umut ettiğiniz bir konuya daha da yaklaşabilirsiniz. Eğer elinizde bir süredir yazdığınız ve biriktirdiğiniz yazılarınız var bir yayın evi arayışı içindeyseniz, işte bu Dolunay sizi bir yayın evi ile yollarınızı kesiştirebilir.

Dolunay; yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Geleceğimiz ile ilgili önemli kararlar alabileceğimiz ve hedeflerimizi belirleyeceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu dönemde, sonuçlanmasını beklediğimiz hukuku bir süreç nihayet sona erebilir. Uzun zamandır beklediğimiz bir seyahati gerçekleştirebiliriz. Yeni bir eğitim fırsatı söz konusu olabilir. Sosyal medyada ve kardeş, kuzen, komşu ilişkilerinde daha sakin ve anlayışlı olmamızda yarar var. Karşıt fikirlere karşı daha anlayışlı olmaya çalışmalıyız.

Yeni bir marka yaratmak, patent işlerine girişmek, web sitesi açmak içinde fırsatlarınız olacaktır. Eğitimle ilgili de, radikal kararlar verebilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilir, yeniden üniversite okumaya karar verebilirsiniz. Bu dönem dostlarınızdan, arkadaşlarınızdan beklenmedik sürpriz destekler görebilirsiniz. Eğitim, uzaklar, yabancılarla ilgili konular, yayıncılık ve yolculuklar bu dönemde vurgu kazanan şanslı konular arasında. Bu dönemde yakın akrabalarla veya kardeşlerinizle birtakım krizler yaşayabilirsiniz veya yapacağınız önemli anlaşmalar dönüştürücü olabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu Dolunay burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Eğer ortaklı bir iş yapıyorsanız gelirlerinizde artışlar da bekleyebilirsiniz ortağınız sayesinde. Ya da evli iseniz veya uzun süreli bir ilişkiniz varsa partneriniz iş ve maaş konularında iyileşmeler gözlemleyebilirsiniz. Belki de kendinize ev alma fikri oluşacak zihninizde ve bunun araştırmaları içine gireceksiniz. Veya kariyeriniz ile ilgili sizin de maaşınızda bir düzeltme, iyileştirme, zam gibi bir durumla da karşılaşabilirsiniz. Yapılandırdığınız borçlarınız var ise ödemelerinizi düzgün takip edin, bir haksızlıkla karşılaşmayın. Muhasebe veya bankacınızın yapabileceği saçma sapan bir hata yüzünden gerilebilirsiniz.

Dolunay’ın etkisiyle ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda nihayet arzu ettiğimiz sonuçlara ulaşabilir, güzel haberler alabiliriz. Bir süredir süregelen bir finansal bir sorun, bu dönemde çözüme kavuşabilir. Yeni yatırımlar konusunda kafamızdaki planlar netleşebilir. Borçlarımız ya da yapmamız gereken ödemelerle ilgili güzel gelişmeler olabilir. Spekülatif yatırımlar beklemediğimiz bir gelir kazandırabilir. Ancak temkinli olmaya devam etmeliyiz.

Borçlar, sigortalar, krediler, miras gibi konularda oldukça krizli olabilecek bir dönem içerisindesiniz, ileriye dönük yatırımlar, spekülatif durumlar için bu dönem pek de elverişli sayılmaz. Size vaat edilen, söz verilen veya yasal olarak hakkınız olan bir paraya da ulaşmanız zor olabilir bu dönemde bilginiz olsun. Nafaka, miras konuları çekişmeli bir duruma dönüşebilir. Keza sağlık (Ameliyat- testler-tedavi) için de para harcamanız gerekebilir.

aslan burcu

Aslan burcu Dolunay burç yorumları

Aslan burç yorumları: Eğer bir ortağınız veya partneriniz var ise, onun sizden sakladığı bir takım bilgiler ortaya çıkabilir ve bu sizi biraz gerebilir. Kariyerinizde belki de bir şeyleri değiştirme, yönünüzü, sektörünüzü veya bakış açınızı değiştirme zamanı gelmiş olabilir. Ama böyle değişimleri yaparken, kavga gürültü ile de yapmamaya özen gösterin.

Dolunay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, şanslı bir döneme giriyoruz. Hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Yolunda gitmeyen bir ilişkiyi sonlandırmamız ihtimali de var. Bu arada yeni ortaklıklar ve iş birlikleri açısından da güzel bir dönemdeyiz. Yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün.

Kendinizi güçlü bir şekilde ifade ettiğiniz, yöneticilik becerilerinizi ortaya koyduğunuz bir dönem fakat ikili ilişkiler veya evlilik konuları da oldukça vurgu kazanıyor ve bu dönemin zorlayıcı konuları arasında.

başak burcu

Başak burcu Dolunay yorumları

Başak burç yorumları: Öncelikle yeni iş projeleri gündeme gelebilir, iş bağlantıları kurabilir, iş konusunda harika destekler alabilirsiniz. Çalıştığınız iş ortamınızın organizasyonel yapısında bir değişiklik olabilir ve size sürpriz bir konum teklifi gelebilir. Çalıştığınız iş yerinin lokasyonunda da değişiklikler olabilir. İş ortamınızda kullanmak üzere yeni elektronik aletler alabilir, bilgisayarlarınızı değiştirebilirsiniz.

Dolunay sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. Yeni bir iş ortamında çalışmaya başlayabilir, yeni ekip arkadaşlarımıza alışmaya çalışabiliriz. Uzun süredir bitirmeye çalıştığımız bir proje bu dönede tamamlanabilir. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda bazı rutinler bizi strese sokabilir ve akrabalarımızla tartışmalar yaşayabiliriz. Sağlık açısından hassas günlerdeyiz. Rutin doktor kontrollerini aksatmamalıyız.


İş hayatınız, günlük işleriniz ve sağlığınız bu dönemde büyük önem kazanmış durumda. Bunları düzeltmek ile ilgili sorumluluklarınız varsa atacağınız adımlar şimdiye kadar sizi engellemiş belki de çürümüş olan konuları elemeniz yönünde sizi zorluyor olabilir. Belki de bu Dolunay ile bir çok işinizi çok hızlı bir şekilde halledecek bir yardımcı veya çalışanda alabilirsiniz. Sağlığınızla ile ilgili kontrollerden geçebilir, beslenmenize dikkat edebilir, hayatınızı sağlık anlamında yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Bu Dolunay zamanı belki kullandığınız bir ilacı değiştirebilir ya da doktorunuzu değiştirebilirsiniz. Eğer sizin yardımlarınız varsa yaptığınız işte, onunla ilgili skandal gelişmeler söz konusu olabilir.

terazi burcu

Terazi burcu Dolunay burç yorumları

Terazi burç yorumları: Sizler için bu Dolunay zamanında havada aşk kokusu var! Birliktelikleri olanlar partnerleri ile oldukça romantik dakikalar geçirebilecekler, yalnızlar ise çok daha kolay flört edebilecekleri kişiler ile tanışabilecekler. Özellikle sosyal çevrenizin de desteği ile yeni kişiler ile tanışabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler bu Dolunay’da çalışmalar yapabilirler. Eğer hamilelikle ilgili bir beklentiniz varsa bu Dolunay zamanı sizi sevindirecek bir gelişme ile karşılaşabilirsiniz. Ya da partnerinizle birlikte yapabileceğiniz bir hobiye yönelebilirsiniz.

Dolunay; bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Sosyal hayatımız renkleniyor. İlişkimiz yoksa aşktan yana şansımız son derece açık. Her an sürpriz bir aşk başlayabilir. İlişkimiz varsa, mevcut partnerimizle çok eğlenceli ve hareketli bir dönem geçirebiliriz. Bol bol hobilerimiz ve keyif aldığımız alanlara vakit ayırabiliriz. Macera hevesimiz artıyor. Çocuk sahibi olmak istiyorsak sürpriz bir hamilelik söz konusu olabilir. Eğer çocuklarımız varsa, onlarla ilgili güzel haberler alabiliriz.

Havadaki aşk kokusunu en çok hissedecek yükselenler bu dönemde Teraziler olacak. Flörtler, yeni başlayan ilişkiler için biraz kriz yaratabilecek bir dönem. Fakat krizli de olsa bu dönemin odağı aşk veya varsa çocuklarınız olacak. Ummadığınız birinden bir ilanı aşk durumu olabilir ve bu sizi çok şaşırtabilir. Hayatınızda kimse yok ise gerçekten ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişki potansiyeli oldukça yüksek. Ama evli iseniz şayet, eşinizde size beklenmedik bir hoş bir sürpriz yapabilir. Eğer işiniz sahne, sanat odaklı bir işse, ajansta ya da bir başkası sayesinde gelebilecek yeni iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Dolunay yorumları

Akrep burç yorumları: Bazılarınız evinizle işinizi birleştirebilir, home ofis tarzı bir yapıya doğru da gidebilirsiniz. Veya işiniz ile evinizi yakınlaştırmak isteyebilirsiniz. Dolunay ile birlikte, ailenizden, kan bağınız olan birileri ile iş projeleri yaratabilirsiniz. Ya da arzu ettiğiniz geniş ferah bir ev kiralayabilirsiniz. Her şekilde yaşam alanınızda kendinizi daha özgür ve güvende hissedeceğiniz gelişmeler kapınızda olacaktır.

Dolunay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Ev ve aile ilgili konularda uzun zamandır süregelen bir konunun nihayet sonuca ulaşması mümkün. Gayrimenkuller ya da aile meseleleri ile ilgili fikir ayrılıkları stres yaşamamıza ve kendimizi sert sözlerle ifade etmemize neden olabilir. Taşınma ya da tadilat konuları gündeme gelebilir. Aile bireylerinden hamilelik, doğum ya da evlilik haberleri gelebilir.

Ev aile ve gayrimenkul konularının ön planda olduğu bir temmuz sonu yaşayacaksınız. Evde yaptığınız yenilemeler, gayrimenkul yatırımları bu dönemde ön plana çıkabilir. Kirada oturuyorsanız ev sahibiniz birden evden çıkmanızı isteyebilir. Veya yeni bir eve taşınabilirsiniz. Aile büyüklerinin sağlığı ile ilgili olumsuz koşullar oluşabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Dolunay burç yorumları

Yay burç yorumları: Öncelikle Dolunay ile birlikte spontane, plansız bir tatile bir seyahate çıkabilirsiniz. Hatta hoşlandığınız biri veya partneriniz varsa onunla da çıkabilirsiniz bu seyahate. Dolunay etkisi ile iş konusunda bir anlaşma yapabilir, sözleşmelerle haşır neşir olabilirsiniz. Birden fazla anlaşma, sözleşme durumları olabilir. İş anlamında üzerinizde her zamankinden çok daha fazla baskı ve sorumluluk hissedebilirsiniz ama bu süreçte patronlarla papaz olmamaya özen gösterin.

Dolunay döneminde yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve yakın çevremiz ile ilgili bir sorunu çözebilir, onlara destek verebiliriz. Sosyal medyada çok aktif olabileceğimiz bir sürece giriyoruz. Ancak kendimize fazla güveneceğimiz ve fazla iyimser bir ruh halinde olacağımız için kullandığımız sözlere dikkat etmemiz ve internet üzerinden alışveriş yaparken kontrollü davranmamızda yarar var. Uzun zamandır istediğimiz bir eğitim varsa, başlamak için çok uygun bir dönemdeyiz. Çok sayıda kısa yolculuk yapabilir, yeni anlaşmalara imza atabiliriz.

Yine Dolunay etkisi ile internet üzerinden bir şeyler yapmak isteyebilir, sosyal ağlar üzerinde daha aktif çalışmalar yapabilir, daha çok okuyabilir, araştırabilir, web sitesi ya da blog açabilirsiniz. Birinci dereceden akrabalarınız, kuzenleriniz, kardeşlerinizin hayatlarında zorlu dramatik gelişmeler söz konusu olabilir ve sizin yardım etmeniz gerekebilir bu Dolunay haftasında. Trafik sorunlarına, trafik kazalarına da dikkat edin. Arabanızı çılgınlar gibi kullanmayın. Akrabalarınız, kardeşleriniz, yakın çevreniz ve eğitim ile ilgili konularda kriz ve dönüşüm yaratabilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim ile ilgili konularda daha çok ortaya çıktığınız ve kişiliğinizi ortaya koyduğunuz zamanlardasınız.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Dolunay yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu Dolunay zamanı bir taraftan grup çalışmaları ile kazançlarınızı arttırmanın yollarını ararken bir taraftan da kesenin ağzını biraz açmanız gerekebilir. İş hayatında organize ve sorumluluk bilinci ile hareket etmeniz durumunda başarıyı biraz geçte olsa elde edebileceksiniz. Kişisel anlamda kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bu kazanç zam ile olabilir ya da bir satım işi ile elinize geçecek ekstra para ile olabilir ya da vergisel bir kazanç olabilir.

Dolunay döneminde finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Kendimize olan güvenimiz bu dönemde artış gösterebilir. Karşımıza yeni iş fırsatları çıkabilir. Yeni yatırımlar yapabilir, yeni girişimlere el atabiliriz. Uzun zamandır beklediğimiz bir ödemeyi nihayet alabiliriz. Bu süreçte, konfor ihtiyacımız artacağından, harcamalarımızda dikkatli olmakta ve aşırıya kaçmamakta fayda var. Gayrimenkul satın alabilir, satabilir, taşınabilir ya da evimize yeni eşyalar alabiliriz.

Finansal konular, yeni finans kaynakları veya yatırımlarla ilgili konulara odaklı bir Dolunay yaşayacaksınız. Bu dönem yeni kaynaklara yönelmek veya kaynak artışı gibi konular için birtakım güç savaşlarına girebilirsiniz. Finansal anlamda kafanızı çalıştırarak daha fazla kazanmanın yollarını arayabilirsiniz. Kredi çekmek için bankaları araştırabilir, ortaklaşa işler yapıyorsanız eğer gelirleri nasıl arttırabileceğinize dair fikir alışverişleri yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra yaşamın elle tutulmayan, soyut, ruhsal alanları ile ilgili daha çok okuyabilir, araştırmalar yapabilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Dolunay burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta öncelikle fiziksel olarak daha fit görünmek için kolları sıvayabilir, spora başlayabilir, egzersizler yapabilirsiniz. Belki de daha güzel görünmek adına küçük bir operasyon yaptırabilirsiniz. Hayatınızın gidişatı ile ilgili radikal bir takım kararlar alabilirsiniz. Bazılarınız kişisel bir takım yeteneklerinizi eğitimle süsleyebilir mesleğe dönüştürebilirsiniz. Yalnız ikili ilişkilerde, partner ilişkilerinizde özgür hissetmek adına biraz huzursuzluk çıkartabilirsiniz.

Dolunay; kişiliğimizi ve dış dünyaya yansıttığımız imajımızı ön plana çıkaracak. Hayat amacımızın kafamızda iyice netleşeceği, yolumuzu çizebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Yolunda gitmeyen kişisel ilişkilerimizi ve geçmişten gelen, sürüncemede kalmış konuları artık sonlandırıyor olacağız. Öte yandan, hayatımıza yeni insanlar girebilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz. Kendimizi açık ve net olarak ifade edebileceğimiz, bu sayede çevremizin hayranlığını kazanabileceğimiz bir süreçteyiz.

Şüphesiz bu Dolunay sizin için oldukça önemli. Hayatınızın geneli ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Kendiniz olmak ve isteklerinizin peşinden koşma dürtünüz fazla. Bu kararlar uzun vadede olumlu sonuçlar getirebilir. Görünüşünüzü değiştirmek adına da güzel bir dönem. Dolunay sürecinde kendinize yeni elektronik aletler alabilir, elinizdeki elektronikleri değiştirebilirsiniz. Kendi işinizi kurmak için de Dolunay ile birlikte yakın çevreniz veya yakın akrabalarınızdan destekler alabilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Dolunay burç yorumları

Balık burç yorumları: Bu dönem biraz kendinizle kalabilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Özellikle para kazanmakla ilgili ilginç fikirler, yöntemler geliştirebilirsiniz. Dolunay haftasında içe dönme, ruhsal egzersizler yapma, psikolojik olarak terapi alma dönemi olacak. Fikirlerinizi çok rahat bir şekilde paraya dönüştürebileceksiniz. Kova burcundaki kümeleşme sizin için daha az görünür bir alanda gerçekleşecek. Belki olay bazında ortaya çıkmayacak ama psikolojiniz üzerinde belirgin etkileri olacak bir Dolunay olacak. Sizi olumsuza götürdüğünü düşündüğünüz davranışlarınızı değiştirmek, muhtaç olan insanlara yardım etmek gibi faaliyetler size fayda sağlayacaktır.

Yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz, komşularınızla olan ilişkilerde ani gerginlikler, kopmalar, tartışmalar, meydan okumalar söz konusu olabilir. Bu hafta Venüs de Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 6 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar Eros aşk oklarını sizler için kullanıyor olacak. Aşk konusunda sizler için yılın en şanslı dönemi başladı. Yine yaratıcılık gerektiren konularda oldukça aktif olacak, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz konularla ilgilenebileceksiniz.


Dolunay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. İç dünyamızda inişler ve çıkışlar yaşayacağımız bir dönemdeyiz. Sezgilerimiz artabilir ve günlük yaşamın yaşattığı sıkıntılar yüzünden maddi dünyadan bir süreliğine uzaklaşmak isteyebiliriz. Fiziksel ve ruhsal olarak dinlenmek, bu arada eğer kötü bir alışkanlığımız varsa (sigara vb.) bırakmak için çok uygun bir zaman. Sağlığımıza dikkat etmeli, kendimizi zihinsel olarak rahatlatmak için sanatsal faaliyetler, meditasyon gibi araçlara yönelmeliyiz.

İndigo Dergisi’ni Instagram’da takip et / Astroloji


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.