Astroloji: 26 Temmuz – 1 Ağustos 2021 haftalık burç yorumları

Astroloji: 26 Temmuz – 1 Ağustos 2021 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 26 Temmuz – 1 Ağustos 2021 haftalık burç yorumları. 26 Temmuz, 27 Temmuz, 28 Temmuz, 29 Temmuz, 30 Temmuz, 31 Temmuz ve 1 Ağustos tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu 26 Temmuz – 1 Ağustos haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta 28 Temmuz tarihinde Merkür Aslan burcunda seyahatine başlıyor. Sizler için aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli ve romantik bir döneme giriyoruz. Mevcut ilişkimizde eşimiz ya da partnerimizle kendimizi çok daha iyi ifade edebilir, içimizdeki romantik şairi ortaya çıkarabiliriz. Yaratıcı projelerde de kendimizi göstermemiz mümkündür. Sosyal çevremizde parlayacağımız bir dönemdeyiz.


29 Temmuz’da Mars Başak burcuna geçiyor. Sağlık, işyeri, günlük rutinlerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş yerimizde, günlük hayatımızda hareketli ancak gerilimli bir döneme giriyoruz. Birlikte çalıştığımız kişilerin fikirlerine karşı daha esnek olmalı, başkalarının fikirlerini acımasızca eleştirmekten kaçınmalıyız. Detaylara takılıp kalırsak, bu dönem bizim için çok zor geçer. Öte yandan üstlerimiz ya da bizim altımızda çalışan kişilerle aramızda tartışmalar olabilir. Çalışmıyorsak, akrabalarımız veya günlük hayatımızda sık sık karşılaştığımız kişiler bizi strese sokacak davranışlar sergileyebilirler. Yaşadığımız gerginlik yüzünden fiziksel olarak da kendimizi yorgun hissedebiliriz. Bu dönemde sindirim sistemi ile ilgili sorunlara karşı tetikte olmakta fayda var.

Bu hafta ayrıca Kova burcunda gerçekleşen Dolunay’ın etkisi altındayız. Şu dönem hayatınızda daha önce yapmadığınız, kişisel anlamda tabularınızı yıkmak isteyeceğiniz bir süreçten geçiyor olacaksınız. Evinizde, yaşadığınız yerde huzur bulmak daha kolay olabileceği gibi, güzelleştirmek adına da bazı aksiyonlar alabilirsiniz, evinizde dekoratif değişiklikler yapabilir, boya badana gibi işlere girişebilirsiniz.

Güneş Aslan burcunda seyahatine başladı. Aşk hayatınızda yeni gelişmeler olabilir. Enerjinizi sanata, spora aktarmak, ilgi alanlarınızla meşgul olmak isteyebilirsiniz. Bu bir aylık süreçte yakın çevrenizle keyifli planlarınız, programlarınız olabilir. Çocuk sahibi olanlar için, odaklanacakları konular daha çok onlarla ilgili olacaktır. Çocuklarınız için yapacağınız yeni şeyler olabilir. Yapmanız gerekenlerle meşgul olabilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu 26 Temmuz – 1 Ağustos haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta 28 Temmuz tarihinde Merkür Aslan burcunda seyahatine başlıyor. Boğa burçları açısından aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde, ailemizle keyifli, güzel zamanlar geçirebileceğimiz bir dönemdeyiz. Saygın aile büyüklerini evimizde ağırlayabilir ya da arkadaşlarımız ile gösterişli parti organizasyonları yapabiliriz. Eğer ilişkimiz varsa, bu dönemde evlilik kararı almamız hiç şaşırtıcı olmaz.

29 Temmuz’da Mars Başak burcuna geçiyor. Aşk, sosyal yaşam, hobiler ve yaratıcılık ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde aşk hayatımızda bir hızlanma olabilir. Yeni bir aşk kapımızı çalabilir. Mevcut bir ilişkimiz varsa çatışmalardan kaçınmamız, hayatımızdaki kişiye eleştirisel yaklaşarak kalbini kırmamamız, ilişkinin geleceği açısından daha hayırlı olacaktır. Sosyal hayatımızda çok aktif ancak biraz gergin olacağımız bir dönemdeyiz. Çok fazda detayla uğraşmak yaratıcılığımızı istediğimiz gibi sergilememizi etkileyebilir. Çocuklarımız varsa, onları eleştirmek ve küçük sorunlara takılmak yerine, daha cesaretlendirici davranmamızda yarar var.

Bu hafta ayrıca Kova burcunda gerçekleşen Dolunay’ın etkisi altındayız. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Üstlerimizle ilişkilerimizde açık ve net olarak isteklerimizi ortaya koyabiliriz. Uzun zamandır istediğimiz bir mevkiye bu dönemde ulaşmamız mümkün. Yaratıcı projelerimiz takdir toplayabilir ve tüm dikkatleri üzerimize çekebiliriz. İş arıyorsak, bu süreçte iş bulmamız büyük bir olasılık. Çalışıyorsak yeni bir işe geçiş yapabiliriz. Ev ve aile konularında da olumlu gelişmeler olabilir. Evlilik ya da çocuk sahibi olma kararı alabiliriz.

Güneş Aslan burcunda seyahatine başladı. Bu süreçte daha çok evinizle meşgul olacaksınız. Yeni eşyalar almak, yaşam alanınızı güzelleştirmek, atılacakları ayırmak, düzenlemek gibi işleriniz olabilir. Ev tutmak, almak, satmak gibi planlarınız varsa konular ilerleyebilir. Zihninizde bir şeyler netleşebilir. Ne istediğinizi, ne istemediğinizi belirleyebilirsiniz, karar alabilirsiniz, adım atabilir, uygulayabilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 26 Temmuz – 1 Ağustos haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta 28 Temmuz tarihinde Merkür Aslan burcunda seyahatine başlıyor. İkizler burçlarının kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkıyor. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile bir araya gelebilir, keyifli sohbetler yapabiliriz. Yakın çevremize yeni insanlar katılabilir. Yeteneklerimizi değerlendirebileceğimiz yeni ve yaratıcı eğitimlere katılabilir, işimiz gereği bol bol küçük keyifli yolculuklar yapabiliriz.

29 Temmuz’da Mars Başak burcuna geçiyor. Ev ve aile konuları ön plana çıkacaktır. Ailemiz ile gerginlik yaşayabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Fikirsel ayrılıklarda kantarın topuzunu biraz kaçırabilir, sert sözler sarf edebiliriz. Hissettiğimiz stres yüzünden alaycı ve eleştirisel sözlerle aile bireylerinin kalplerini kırmamakta yarar var. Evle ilgili yapmak istediğimiz değişikliklerde de aile ile hareket etmek ve daha uyumlu olmak bu dönemi çok daha kolay atlatmamızı sağlayabilir. Uzun zamandır halletmeyi düşündüğümüz gayrimenkul ya da tadilat işleri varsa harekete geçmenin tam zamanı.

Bu hafta ayrıca Kova burcunda gerçekleşen Dolunay’ın etkisi altındayız. Bu dönemde belirleyeceğiniz hedefler önümüzdeki aylar için oldukça önem kazanacak. Uzunca bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu yolculuk size özellikle kariyerinizi ilişkilendiren konularda elinizi güçlendirecek bir durum yaratabilir ya da çok umut ettiğiniz bir konuya daha da yaklaşabilirsiniz. Eğer elinizde bir süredir yazdığınız ve biriktirdiğiniz yazılarınız var bir yayın evi arayışı içindeyseniz, işte bu Dolunay sizi bir yayın evi ile yollarınızı kesiştirebilir.

Güneş Aslan burcunda seyahatine başladı. Yakın çevrenizle olan iletişim trafiğinizi, görüşmelerinizi artırıyor. Daha çok bir araya geleceğiniz bir döngü. Kardeşlerinizle ilgili konular öne çıkacaktır ayrıca. Paylaşımlarınızın, etkileşimlerinizin, iletişimlerinizin artacağı bir Güneş transiti diyebiliriz. Bu bir aylık süreçte iletişim, halkla ilişkiler, tanıtım, reklam, satış, pazarlama, marka yönetimi, e-ticaret, sosyal medya, online platformlar, bilgi paylaşımları gibi konulara odaklanıyor olacaksınız. Bu temalarda aslan enerjisiyle, aslanın özgüveniyle daha fazla öne çıkmak isteyebilirsiniz. Güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. İyi fikirler de bulabilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 26 Temmuz – 1 Ağustos haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta 28 Temmuz tarihinde Merkür Aslan burcunda seyahatine başlıyor. Yengeç burçları için maddi konular ve para kaynakları ile ilgili birçok detay ön plana çıkacak. Para konularında risk almaktan korkmayacağımız, kendimizden emin adımlarla ilerleyeceğimiz bir dönemdeyiz. Yeni girişimler yapabilir, bize finansal konularda yardımcı olacak yeni insanlarla tanışabiliriz. Keyfimiz için yaptığımız harcamalarda aşırıya kaçmamaya dikkat etmeliyiz.

29 Temmuz’da Mars Başak burcuna geçiyor. Yakın çevre ve kardeşler ile aramızdaki ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile iletişim trafiğimiz artabilir. Çok sayıda kısa deniz yolculuğu yapabiliriz. Bu arada kardeşler, kuzenler ve komşular ile çatışmalar yaşayabiliriz. Zekamıza fazla güvenip, ufak tefek hatalar nedeniyle sevdiklerimizi üzmemekte fayda var. Sosyal medyada gördüklerimiz ve okuduklarımız karşısında da kendimizi tutamayıp, sivri dilimizi devreye sokarsak başımız belaya girebilir. Temkinli olmaya çalışmalıyız.

Bu hafta ayrıca Kova burcunda gerçekleşen Dolunay’ın etkisi altındayız. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda nihayet arzu ettiğimiz sonuçlara ulaşabilir, güzel haberler alabiliriz. Bir süredir süregelen bir finansal bir sorun, bu dönemde çözüme kavuşabilir. Yeni yatırımlar konusunda kafamızdaki planlar netleşebilir. Borçlarımız ya da yapmamız gereken ödemelerle ilgili güzel gelişmeler olabilir. Spekülatif yatırımlar beklemediğimiz bir gelir kazandırabilir.

Güneş Aslan burcunda seyahatine başladı. Parasal konularda bir hareketlilik başlıyor. Keyifler, keyifli yaşam, keyifler için harcama odağınız olabilir. Dolayısıyla bu Güneş transiti, harcamaların, alışverişlerin artacağına da işaret ediyor aynı zamanda. Botanik, bahçe konuları, ekmek, biçmek, bitki beslemek, sebze yetiştirmek gibi konular da burada.

aslan burcu

Aslan burcu 26 Temmuz – 1 Ağustos haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta 28 Temmuz tarihinde Merkür sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Aslanlar için kendi imajınız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğiniz ile ilgili tüm konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi çok daha iyi ifade edebileceğimiz, sözlerimizle çevremizi derinden etkileyebileceğimiz bir dönemdeyiz. Zihinsel enerjimiz, özgüvenimiz, cesaretimiz ve neşeli tavırlarımız ile hayranlarımızın sayısının arttığını görebiliriz.

29 Temmuz’da Mars Başak burcuna geçiyor. Maddi konular ve para kaynakları ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, maddi konulardaki sorunlarımız pratik çözümler getirebilir, her zamankinden daha fazla risk almaya eğilimli olabiliriz. Aklımızı verimle kullanabilmek maddi açıdan yeni fırsatlar getirecek olsa da sahip olduklarımızı koruma iç güdümüze de kulak vermemizde fayda var. Aşırı harcamalar, bütçemizdeki dengeyi tutturmamızı zorlaştırabilir ve daha sonra panik ataklar yaşamamıza neden olabilir.

Bu hafta ayrıca karşıt burcunuz Kova’da gerçekleşen Dolunay’ın etkisi altındayız. Kariyerinizde belki de bir şeyleri değiştirme, yönünüzü, sektörünüzü veya bakış açınızı değiştirme zamanı gelmiş olabilir. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade ettiğiniz, yöneticilik becerilerinizi ortaya koyduğunuz bir dönem fakat ikili ilişkiler veya evlilik konuları da oldukça vurgu kazanıyor ve bu dönemin zorlayıcı konuları arasında. Yeni ortaklıklar ve iş birlikleri açısından da güzel bir dönemdeyiz. Yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün.

Güneş sizin burcunuzda seyahatine başladı yani Aslanların dönemi başladı. En güzel, en parlak etkiyi siz alıyorsunuz. Parlamak sizin işiniz zaten. Güneş 1’inci evinizdeyken, yeni güzel şeyler başlayacaktır yaşamınızda. Kendiniz için iyi şeyler yapacaksınız. Yeniden bir doğrulma yaşayacaksınız. Bir süredir psikolojik olarak zorlandıysanız, hevesinizin ve motivasyonunuzun düşük olduğu bir zamandan geçtiyseniz, Güneş bu bir aylık süreçte sizleri toparlayacak, şifalandıracaktır. Kendinize olan inancınızı, özgüveninizi yükseltecek, hedeflerinize odaklanmanızı sağlayacak, sizi ve donanımlarınızı öne çıkaracak bir Güneş transiti bu.

başak burcu

Başak burcu 26 Temmuz – 1 Ağustos haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta 28 Temmuz tarihinde Merkür Aslan burcunda seyahatine başlıyor. Başak burçları açısından iç dünya ve bilinçaltı ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu dönemde bilinçaltımızda duygusal değişimler yaşamamız mümkün. Cesaretimizi toplayıp, özgüvenimizi artırarak, zekamızla kendimizi gösterebileceğimiz ve çekinmeden konuşabileceğimiz yeni bir döneme hazırlanıyoruz.

29 Temmuz’da Mars sizin burcunuza geçiyor. Bu dönemde, imajımız, kendimizi dış dünyaya ifade etme biçimimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi hem fiziksel hem de ruhsal olarak daha enerjik ama bir o kadar da stresli hissedebiliriz. Yine de her zamankine göre kendimizi daha çok ön plana çıkarmak, fikirlerimizi daha çok dile getirmek isteyebiliriz. Pratikliğimiz, becerikliliğimiz, hiçbir detayı gözden kaçırmamamız herkes tarafından takdirle karşılanacak. Ancak yine de etrafımızdaki kişilerin hatalarını yüzlerine vurmamakta ve eleştirinin dozunu kaçırmamakta fayda var.

Bu hafta ayrıca Kova burcunda gerçekleşen Dolunay’ın etkisi altındayız. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. Yeni bir iş ortamında çalışmaya başlayabilir, yeni ekip arkadaşlarımıza alışmaya çalışabiliriz. Uzun süredir bitirmeye çalıştığımız bir proje bu dönede tamamlanabilir. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda bazı rutinler bizi strese sokabilir ve akrabalarımızla tartışmalar yaşayabiliriz. Sağlık açısından hassas günlerdeyiz. Rutin doktor kontrollerini aksatmamalıyız.

Güneş Aslan burcunda seyahatine başladı. Zaman zaman enerji düşüklüğü, halsizlik, özgüvensizlik de yaşayabilirsiniz. Ama bu dönemi şifalanmak ve dinlenmek için kullanırsanız size iyi gelecektir. İstediğiniz şeyler konusunda kendinizi gözden geçireceksiniz ayrıca. Nerede ne sebeple incindiniz, bilinçaltınızda neler var, hangi deneyimde hangi konuyu genellediniz, neye inanıyorsunuz, hangi düşüncelerle hangi gerçeklikleri yaratıyorsunuz yaşamınızda, işte bütün bu konularda uyanış zamanı. 1 ay sonra ise sizin döneminiz başlıyor.


terazi burcu

Terazi burcu 26 Temmuz – 1 Ağustos haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta 28 Temmuz tarihinde Merkür Aslan burcunda seyahatine başlıyor. Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda çok eğlenceli zamanlar geçireceğimiz bir dönemdeyiz. Kariyerimize yardımcı olabilecek yeni insanlarla tanışabilir, bu kişiler sayesinde yeni fırsatlar edinebiliriz. Arkadaşlarımızla, keyifli ve hararetli sohbetler bizi bekliyor.

29 Temmuz’da Mars Başak burcuna geçiyor. İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İç dünyamızda iniş çıkışlar ve çalkantılar yaşayabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Derinlerde yatan korkularımız ön plana çıkabilir. Kendimizi zihinsel anlamda yetersiz hissedebilir, yorgun ve enerjisiz olabiliriz. Gizli düşmanlarımızla ya da arkamızdan konuşanlarla mücadele etmek zorunda kalabiliriz. Stres sağlığımıza büyük zarar vereceği için çatışma ortamlarından uzak durmaya çalışmalıyız. Kendi kendimizi acımasızca eleştirmekten kaçınmamızda fayda var.

Bu hafta ayrıca Kova burcunda gerçekleşen Dolunay’ın etkisi altındayız. Birliktelikleri olanlar partnerleri ile oldukça romantik dakikalar geçirebilecekler, yalnızlar ise çok daha kolay flört edebilecekleri kişiler ile tanışabilecekler. Özellikle sosyal çevrenizin de desteği ile yeni kişiler ile tanışabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler bu Dolunay’da çalışmalar yapabilirler. Eğer hamilelikle ilgili bir beklentiniz varsa bu Dolunay zamanı sizi sevindirecek bir gelişme ile karşılaşabilirsiniz. Ya da partnerinizle birlikte yapabileceğiniz bir hobiye yönelebilirsiniz.

Güneş Aslan burcunda seyahatine başladı. Dostlarınızın yaşamında yeni gelişmeler olabilir, onların güzel haberlerine sevinebilirsiniz. Dijital olan şeyler, elektronik aletler, internet ve teknoloji ile ilgili konular için güzel bir dönem. Yeni elektronikler satın alabilirsiniz. İnternet hizmeti aldığınız servis sağlayıcıyı değiştirebilirsiniz. Teknoloji ile ilgili konularınız olabilir. Başkalarının iyiliği için çalışmak, gönüllü olmak, derneklerde yer almak, sosyal sorumluluk bilinci gibi temalar da dahil olabilir hayatımıza.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 26 Temmuz – 1 Ağustos haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta 28 Temmuz tarihinde Merkür Aslan burcunda seyahatine başlıyor. Akrep burçlarının kariyer ve iş hayatı ile ilgili konuları gündeme geliyor. Bu dönemde kariyerimizle ilgili yeni fırsatlar yakalayabiliriz. Statü sahibi kişiler bize işle ilgili projelerimizde yardımcı olabilir. Hedeflerimize ulaşmamızda yardımcı olacak yeni kişilerle tanışabilir, üstlerimizle keyifli konuşmalar yapabiliriz.

29 Temmuz’da Mars Başak burcuna geçiyor. Sosyal çevre, gruplar ve arkadaşlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, yeni insanlarla tanışabilir, yeni sosyal çevrelere girebilir, kendimize yeni gelecek planları kurabiliriz. Sosyal çevremiz vasıtasıyla önümüze yeni iş fırsatları çıkabilir. Keskin zekâmız, gözlem gücümüz, pratikliğimiz çevremiz tarafından takdirle karşılanabilir. Ancak doğrucu davut tavrımızı biraz törpülemeli, insanların yüzüne karşı eleştirilerimizi bir bir sergileyip kırıcı olmaktan kaçınmalıyız. Gelecek hayallerimiz ve planlarımız için harekete geçmek adına iyi bir dönemdeyiz.

Bu hafta ayrıca Kova burcunda gerçekleşen Dolunay’ın etkisi altındayız. Ev ve aile ilgili konularda uzun zamandır süregelen bir konunun nihayet sonuca ulaşması mümkün. Gayrimenkuller ya da aile meseleleri ile ilgili fikir ayrılıkları stres yaşamamıza ve kendimizi sert sözlerle ifade etmemize neden olabilir. Taşınma ya da tadilat konuları gündeme gelebilir. Aile bireylerinden hamilelik, doğum ya da evlilik haberleri gelebilir. Bazılarınız evinizle işinizi birleştirebilir, home ofis tarzı bir yapıya doğru da gidebilirsiniz. Veya işiniz ile evinizi yakınlaştırmak isteyebilirsiniz.

Güneş Aslan burcunda seyahatine başladı. İşinizle, iş ortamında yönetimle, patronlarınızla ilgili konular doğabilir. Yetki alanınız genişleyebilir. Terfi edebilirsiniz. Yeni sorumluluklar eklenebilir görev tanımınıza. Otoriteden yana zaman zaman tatsızlıklar olabilir. Rahatsız edici egosantrik tavırlar olabilir, sabit fikirli tutumlar olabilir. Yoğunluklar, yorgunluklar, yetiştirmeniz gereken şeyler olabilir. Gergin hissedebilirsiniz. Anneniz, babanız ve ailenin diğer büyükleri, yine onlarla ilgili yapılması gereken şeyler, halletmeniz gereken durumlar sizi bu dönemde biraz strese sokabilir. Resmi işlemlerde, yasal süreçlerde ilerleyebileceğiniz bir zaman dilimi bu. Teslim etmeniz gereken evraklar, yapmanız gereken başvurular, onay süreçleri, beklediğiniz yasal bildirimler varsa, Güneş 10’uncu evinizden geçerken buralar hareketlenir, yol alırsınız, konular ilerler.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 26 Temmuz – 1 Ağustos haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta 28 Temmuz tarihinde Merkür Aslan burcunda seyahatine başlıyor. Yay burçları eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konulara odaklanıyor. Bu dönemde yurt dışı seyahatleri söz konusu olabilir. Yeni bir eğitim alanı ile ilgilenmeye başlayabilir, akademik alanlarda büyük başarı kazanabiliriz. Çevremizdeki insanlarla fikir tartışmaları yapmaktan zevk alacağız ancak sabit fikirli davranmamaya dikkat etmeliyiz.

29 Temmuz’da Mars Başak burcuna geçiyor. Kariyer ve iş hayatımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kariyer ve gelecek hedeflerimiz hakkında biraz endişeli ve gergin olduğumuz ancak yine de mücadele etmeye hazır olduğumuz bir döneme giriyoruz. Devamlı bir açık bulmak, insanları hataları yüzünden acımasızca eleştirmek bizi üstlerimiz ve ebeveynlerimiz ile karşı karşıya getirebilir. Biraz daha uzlaşmacı ve diplomatik olmak bizi stresten koruyacaktır. Risk alabiliriz ancak yine de yeni iş fırsatları hakkında harekete geçmeden önce biraz düşünmekte fayda var.

Bu hafta ayrıca Kova burcunda gerçekleşen Dolunay’ın etkisi altındayız. İş konusunda bir anlaşma yapabilir, sözleşmelerle haşır neşir olabilirsiniz. Birden fazla anlaşma, sözleşme durumları olabilir. İş anlamında üzerinizde her zamankinden çok daha fazla baskı ve sorumluluk hissedebilirsiniz ama bu süreçte patronlarla papaz olmamaya özen gösterin. Uzun zamandır istediğimiz bir eğitim varsa, başlamak için çok uygun bir dönemdeyiz. Çok sayıda kısa yolculuk yapabilir, yeni anlaşmalara imza atabiliriz.

Güneş Aslan burcunda seyahatine başladı. Eğitimler, sınavlar, sonuçlar, başvurular, mülakatlar, akademik konular, proje, evrak teslim konuları gündeminizde olabilir ağırlıklı olarak. Seyahatler olabilir. Hatta uzak yerlere seyahatler olabilir. Şehir dışından ya da yurt dışından yakınlarınız gelebilir. Basın, medya, yayıncılık faaliyetleri olanlar için verimli bir dönem. Güneş başarı vadediyor. Bu bir aylık süreç, kültürel anlamda da son derece verimli bir dönem olabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 26 Temmuz – 1 Ağustos haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta 28 Temmuz tarihinde Merkür Aslan burcunda seyahatine başlıyor. Oğlak burçlarının finansal konuları ön plana çıkıyor. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi konularda cesur ve girişken hareket ettiğimiz bir dönemdeyiz. Bizi heyecanlandıran yatırımların peşinden gidebiliriz. Gündemimizde alım satım işleri olabilir. Bu konuda çok sayıda görüşmeler yapabiliriz.

29 Temmuz’da Mars Başak burcuna geçiyor. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşlerimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi atıl ve enerjisiz hissettiğimiz bir dönemden sonra tekrar harekete geçerek, yeni bir eğitim alabilir ya da seyahat planları yapabiliriz. Bu dönemde dikkatli olmamız gereken şey, başkalarının görüşlerine ve inançlarına karşı saygılı olmaya çalışmak. İnsanların fikirlerinde tutarsızlık ve açık aramak, sonra da bunları yüzlerine vurmak ilişkilerimize dönüşü olmayan hasarlar verebilir. Sosyal medyada da oto kontrol sağlamamızda büyük yarar var.

Bu hafta ayrıca Kova burcunda gerçekleşen Dolunay’ın etkisi altındayız. İş hayatında organize ve sorumluluk bilinci ile hareket etmeniz durumunda başarıyı biraz geçte olsa elde edebileceksiniz. Kişisel anlamda kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bu kazanç zam ile olabilir ya da bir satım işi ile elinize geçecek ekstra para ile olabilir ya da vergisel bir kazanç olabilir. Bu dönem yeni kaynaklara yönelmek veya kaynak artışı gibi konular için birtakım güç savaşlarına girebilirsiniz. Finansal anlamda kafanızı çalıştırarak daha fazla kazanmanın yollarını arayabilirsiniz.

Güneş Aslan burcunda seyahatine başladı. Sorunlu durumları, krizleri yönetmeniz, özellikle parasal konularda dengede kalmanız gerekiyor. Gereksiz harcamalar yapmayın lütfen. Bu dönemde borç vermenizi ya da borç almanızı da önermem. Giden bir para geri gelmeyebilir. İçine girdiğiniz bir borç kolay ödenmeyebilir. 8.ev kaotik bir ev çünkü. Vergi, prim, sigorta, muhasebecilik işlemleri, devlet bağlantılı işlemler, yasal prosedürler, denetimler, finansal konular, bankacılık işlemleri, krediler, kredi kartları gibi temalarda gündemleriniz olabilir bu bir aylık süreçte.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 26 Temmuz – 1 Ağustos haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta 28 Temmuz tarihinde Merkür Aslan burcunda seyahatine başlıyor. Kova burçları için evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkıyor. Eşimiz ya da partnerimiz tatlı bir rekabet yaşayabileceğimiz, içimizden geçenleri söylemekten çekinmeyeceğimiz bir dönemdeyiz. Atışmalar ve gerginlikler söz konusu olsa da yine de romantik duyguların ön plana çıktığını görebiliriz. Her iki tarafın da egolarını dizginlemesinde yarar var.

29 Temmuz’da Mars Başak burcuna geçiyor. Ortak kazançlar, eşin parası, sigorta, vergi, miras gibi konuların ön plana çıkacağı bir dönemdeyiz. Maddi konular ile ilgili yeni fikirler üretebilir, sorunlara hızlı ve pratik çözümler getirebiliriz. Ancak bir yandan da alışık olmadığımız bir şekilde harcama dürtülerimiz artabilir. Ortak kaynakların kullanımı konusunda partnerimiz, eşimiz ya da ailemiz ile tartışma yaşayabiliriz. Kendimizi finans konularında otorite olarak ilan edip, başkalarının planlarını ve fikirlerini eleştirmemiz gerginlik yaratabilir.

Bu hafta ayrıca sizin burcunuzda gerçekleşen Dolunay’ın etkisi altındayız. Hayatınızın geneli ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Kendiniz olmak ve isteklerinizin peşinden koşma dürtünüz fazla. Bu kararlar uzun vadede olumlu sonuçlar getirebilir. Hayatınızın gidişatı ile ilgili radikal bir takım kararlar alabilirsiniz. Bazılarınız kişisel bir takım yeteneklerinizi eğitimle süsleyebilir mesleğe dönüştürebilirsiniz. Hayat amacımızın kafamızda iyice netleşeceği, yolumuzu çizebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Yolunda gitmeyen kişisel ilişkilerimizi ve geçmişten gelen, sürüncemede kalmış konuları artık sonlandırıyor olacağız. Öte yandan, hayatımıza yeni insanlar girebilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz.

Güneş Aslan burcunda seyahatine başladı. İlişki, evlilik konuları, partnerin yaşamındaki konular, özel ve sosyal ilişkiler, sözleşmeler, anlaşmalar, kontratlar, imzalar, danışmanlıklar, ortaklık kurma, ortaklı ticari girişimler, iş ortağınıza dair meseleler, iletişim ağınız, iş yaptığınız kişiler, bağlantılarınız odak noktanızda olabilir bu bir aylık süreçte. En çok ilişkiler ve bağlantılar var bu ay gündeminizde. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bir flörtünüz varsa ilişkiye dönebilir, bağınız daha ciddi bir hal alabilir. Adı konabilir. Süregelen bir ilişkide evlilik yolunda adımlar olabilir. Ailelerin tanışması gibi örneğin. Yeni iş bağlantıları doğabilir, yeni sosyal çevrelere katılabilirsiniz bu süreçte. İmzalı konular, sözleşmeler olabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 26 Temmuz – 1 Ağustos haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta 28 Temmuz tarihinde Merkür Aslan burcunda seyahatine başlıyor. Balık burçlarının sağlık, günlük yaşam ve işyeri ile ilgili konuları gündemde olacak. İş ortamında ve günlük yaşamda özgüven ve cesaretle hareket edeceğimiz, fikirlerimizi dile getirmekten çekinmeyeceğimiz bir döneme giriyoruz. Aşırı iddialı olmadığımız ve egomuzu kontrol altında tuttuğumuz sürece, yaratıcılığımız ile takdir edilmemiz mümkündür. Fazla iş yükü ile sağlığımızı zorlamamaya dikkat etmeliyiz.

29 Temmuz’da Mars Başak burcuna geçiyor. Evlilik, ortaklık, anlaşmalar gibi konular ön plana çıkacaktır. İkili ilişkilerde, evliliğimizde ya da ortaklıklarımızda gergin süreçlerden geçeceğimiz bir dönemdeyiz. Devamlı bir hata bulmaya çalışmak, her sorunu en ufak detayına kadar inceleyip, her şeyi bir eleştiri konusu haline getirmek partnerimizin bizden uzaklaşmasına yol açabilir. İlişkimiz yoksa, hayatımıza enerjik, zeki, becerikli ancak biraz mükemmeliyetçi biri girebilir. Her ne kadar yeni girişimler ve iş birlikleri kulağımıza güzel gelse de bu dönem herhangi bir konuda anlaşmalar ya da sözleşmelere imza atmak için uygun bir zaman değil.

Bu hafta ayrıca Kova burcunda gerçekleşen Dolunay’ın etkisi altındayız. Dolunay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. İç dünyamızda inişler ve çıkışlar yaşayacağımız bir dönemdeyiz. Sezgilerimiz artabilir ve günlük yaşamın yaşattığı sıkıntılar yüzünden maddi dünyadan bir süreliğine uzaklaşmak isteyebiliriz. Fiziksel ve ruhsal olarak dinlenmek, bu arada eğer kötü bir alışkanlığımız varsa (sigara vb.) bırakmak için çok uygun bir zaman. Bu dönem biraz kendinizle kalabilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Özellikle para kazanmakla ilgili ilginç fikirler, yöntemler geliştirebilirsiniz.


Güneş Aslan burcunda seyahatine başladı. Çalışma hayatınız, çalışma ortamınızla ilgili konular, iş arkadaşlarıyla olan uyumunuz, günlük sorumluluklarınızla ilgili konular odağınızda olacak. Hayatınız adeta hızlanacak. Koşturmalar artacak. Çalışmıyorsanız iş fırsatları doğabilir. Sizler için oldukça verimli bir dönem. Ayrıca temizlik yapma isteğimiz artabilir. Yaşam alanımızı, bilgisayarımızı, ofisimizi, iş ortamımızı düzenlemek, düzene koymak isteriz. Güneş’in parlak ve destekleyen enerjisi ile daha fazla çalışabilirsiniz, daha üretken olabilirsiniz, işinizde ilerleyebilirsiniz.

İndigo Dergisi’ni Instagram’da takip et / Astroloji: 


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.