E-ticaret paketlerinin sağladığı avantajlar

E-ticaret sitesi kurarak internetten ürün satmak isteyen kişi ve işletmeler hem sermayelerini hem de e-ticaret süreçlerini göz önünde bulundurarak farklı yöntemler ile e-ticaret sitelerini kuruyor.

E-ticaret paketlerinin

  • Açık kaynak kodlu e-ticaret alt yapıları
  • Hazır e-ticaret alt yapıları
  • E-ticaret sitesi yazdırma

Yöntemleri e-ticaret sitesi kuruluşunda en çok kullanılan yöntemler olarak biliniyor. E-ticaret sitesi kurarken kullanılan açık kaynak kodlu alt yapılar ve e-ticaret sitesi yazdırma gibi yöntemler işletmelerin maliyetini arttırdığı ve zaman kaybetmesine neden olduğu için genellikle hazır e-ticaret alt yapıları e-ticaret sitesi kurarken daha çok kullanılıyor.

E-ticaret Paketlerinin Sağladığı Avantajlar adlı bu yazımızda sizlere e-ticaret paketleri ve bu paketlerin işletmenize sağladığı avantajlar hakkında bilgi vereceğiz. Sizler de bu yazımızı inceleyerek E-ticaret Paketlerinin Sağladığı Avantajlar hakkında bilgi alabilirsiniz.

E-ticaret paketi nedir?

E-ticaret paketleri, e-ticaret sitesi kurarak internetten ürün satmak isteyen işletmelerin e-ticaret süreçlerini yönetebileceği bütün özellikleri ve modülleri barındıran ve paketler halinde sunulan yazılımlara verilen isimdir.

E-ticaret paketleri genellikle yazılım firmaları tarafından piyasaya sürülmektedir ve farklı özellikleri içerisinde bulunduran birçok paketin bulunduğunu söylemek mümkündür. Günümüzde e-ticaret firmaları bu paketleri kullanarak birçok avantajlı durumdan yararlanmaktadır.

Bütçe dostudur

Yeni bir iş kuran ya da var olan işini dijitale taşımak isteyen kişi ve işletmeler için hazır e-ticaret paket fiyatları oldukça bütçe dostudur. E-ticaret sitesi kurarak internetten satış yapmak isteyen firmaların ilk dönemlerde birçok masrafının olduğunu söylemek mümkündür. Çünkü bir e-ticaret sitesi kurarken firmaların;

  • Yazılım
  • Tasarım
  • Modül
  • Geliştirme
  • Entegrasyon

Gibi birçok alanda ihtiyaçları doğacaktır. Özellikle e-ticaret için önemli olan bu ihtiyaçların tamamlanması ve bir e-ticaret sitesinin yazılması uzun süren bir proje olduğu için işletmelerin masraflarının artacağını söylemek mümkündür.

Hazır e-ticaret paketleri, daha önceden yazılım firmaları tarafından yazılan ve e-ticaret süreçlerinin kolay bir şekilde yönetilmesini sağlayan özelliklerle donatılan paketlerdir. Yeni bir e-ticaret sitesi kurmak isteyen kişi ve firmalar bu paketlerden kendi ihtiyaçlarına göre oluşturulmuş e-ticaret paketlerinden uygun fiyatlarla yararlanabilmekte ve bütçelerini aşmayacak bir şekilde e-ticaret sitelerini kurabilmektedirler.

Hızlı bir şekilde e-ticarete adım atabilme

E-ticaret ile internetten ürün satışı gerçekleştirecek kişi ve işletmeler açık kaynak kodlu yazılımları veya e-ticaret sitesi yazdırma gibi yöntemleri seçtikleri takdirde e-ticarete başlama süreçlerinin uzadığını söylemek mümkündür. Çünkü bu yöntemlerde e-ticaret sitesi kurarken modül bulma, geliştirme ve yazılım gibi süreçler e-ticaret sitesi kurma süresini uzatmaktadır. Yani kısacası işletmeler e-ticaret sitesi kurarken zaman kaybetmektedir

E-ticaret paketlerini kullanarak e-ticaret sitesi kuran kişi ve işletmelerin ise ihtiyaç duyacakları tüm özellik ve modüller e-ticaret paketleri içerisinde bulunmaktadır. İşletmeler e-ticaret sitesi kuruluşundan sonra hızlı bir şekilde özelleştirme ve ürün giriş işlemlerini tamamlayarak e-ticaret ile internetten ürün satmaya başlayabilmektedirler. Yani kısacası hazır e-ticaret paketlerini tercih eden işletmeler yazılımla uğraşmak yerine e-ticarete zaman ayırabilmekte ve hızlı bir şekilde satış yapabilmektedir.

E-ticaret sitesi tasarımınızı kolay bir şekilde yapabilirsiniz

E-ticaret paketlerinin işletmelere sağladığı bir diğer avantaj ise e-ticaret sitesi tasarımında sağlanan kolaylıklardır. E-ticaret sektöründe başarılı olmak isteyen firmalar için e-ticaret tasarımı oldukça önemlidir.

  • Responsive Tasarım (Mobil Uyumluluk)
  • Modern Tasarımlar
  • Ürün, Kategori, Ödeme Sayfası Tasarımı
  • Hakkımız, İletişim ve Sık Sorulan Sorular sayfası tasarımı

Gibi tasarımsal özellikle bir e-ticaret sitesinin kaderini belirlemektedir. Hazır e-ticaret paketlerini kullanarak bir e-ticaret sitesi kuran kişi ve işletmeler paket içerisinde bulunan temalar ve tasarım özellikleri sayesinde bunların hepsine kolay bir şekilde ulaşabilmektedir. Bununla beraber paket içerisinde gelen temaları hızlı bir şekilde sitelerinde aktif edebilmekte ve anında site tasarımlarını değiştirebilmektedir.

E-ticarette güvenliği sağlarsınız

E-ticaret ile internetten ürün satacak işletmelerin önem vermesi gereken bir başka konu ise e-ticaret sitelerinin güvenliğidir çünkü işletmeler müşterilerinin güvenli bir platformdan alışveriş yapmasını sağlamak zorundadır. Bu nedenle e-ticaret sitesi kurulumu esnasında;

  • SSL Sertifikaları
  • 3D Secure
  • ReCaptcha
  • Güven Damgası

Gibi e-ticaret sitelerinin güvenliği sağlayan sertifika ve uygulamaların entegre edilmesi gerekmektedir. Hazır e-ticaret paketleri bu noktada işletmelerin ihtiyacı olan bu sertifika, uygulama ve damgalara hızlı bir şekilde ulaşmasını kolaylaştırmaktadır.

E-ticaret siteniz teknolojiye ayak uydurur

Günümüzde e-ticaret sitelerinin ihtiyaç duyduğu yazılımlar ve uygulamaların sürekli değiştiğini söylemek mümkündür ve e-ticarette doğru adımlar atmak isteyen işletmeler bunları her zaman kontrol etmelidir.

Açık kaynak kodlu e-ticaret alt yapıları ya da e-ticaret sitesi yazdırma gibi yöntemler ile e-ticaret sitesi kuran işletmelerin bunları kendilerinin takip etmesi gerekmektedir. Fakat hazır e-ticaret paketlerini tercih eden işletmelerin yazılım, sürüm ve yazılım güncellemeleri konusunda herhangi bir işlem yapması gerekmemektedir çünkü alt yapı sağlayıcı firmalar bu güncellemeleri takip etmekte ve yazılımsal işlemleri sağlamaktadır.

Ticimax e-ticaret paketleri ile e-ticarette başarıyı yakalayın

E-ticaret Paketlerinin Sağladığı Avantajlardan yararlanmak istiyorsanız sizler de Ticimax e-ticaret paketleri ile sitenizi kurabilir ve internetten hızlı bir şekilde satış yapmaya başlayabilirsiniz.

Sizler de e-ticaret sitesi kurarken Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Instagram, Youtube, Twitter ve Facebook gibi sosyal medya platformlarından takip edebilir ve e-ticaret ile ilgili daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 19 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. Ayrıca İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, ideolojik veya politik hiçbir oluşumun parçası değildir.