Muharrem İnce’den CHP’ye: Benim afişlerimi dağıtmadılar, hazineden aldıkları parayı harcamadılar, oy vermediler!

Muharrem İnce’den CHP’ye tepki: Benim afişlerimi dağıtmadılar, hazineden aldıkları parayı harcamadılar, oy vermediler! Bunlar sandığa sahip çıkmadı. 12 bin sandığa gözlemci koymadılar. Sistemleri çöktü. Bana bilgi veremediler, sonra da iftirayı bana attılar. 

muharrem ince

CHP’den ayrılarak Memleket Partisi’ni kuran Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na çağrıda bulunarak, “Sayın Kılıçdaroğlu, beraber bir televizyona çıkalım. Ben CHP’den neden ayrıldım, milletin gözü önünde tartışalım, olur mu? Millet kime hak verirse kabuldür” dedi.İnce, “Bu nasıl bir siyaset anlayışı, bu nasıl bir terbiye, bu nasıl bir particilik. Kendi partisinin adayını televizyona çıkarmasını istemiyor. Bunlar benim afişlerimi dağıtmadılar, hazineden aldıkları parayı harcamadılar, sandıkta oy vermedirler” diye konuştu.

Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce, Çanakkale’de partisinin il binasının açılışını yaptı.


Açılıştan önce Cumhuriyet Meydanı’nda partililere hitap eden İnce, CHP’yi eleştirdi. İnce, “Halk TV’nin eski genel müdürünü takip ediyorsunuz değil mi? 2018’de Muharrem İnce CHP’nin cumhurbaşkanı adayı. Günde 3 ile geliyor, miting yapıyor. Balıkesir’de miting yaptım, oradan Çanakkale’ye gelerek miting yaptım.

O günlerde CHP’nin iki genel başkan yardımcısı, kim olduklarını da biliyorum, Halk TV Genel Müdürü’nü arıyorlar; ‘Muharrem İnce’yi fazla çıkarıyorsun televizyona, başımıza bela edeceksin’ diyorlar. Kafaya bakın. Onu çıkarmayacak kimi çıkaracak. Aday o zaten.


Bunlar sandığa sahip çıkmadı

Bu CHP’nin genel başkan yardımcısı sizce bana oy vermiş midir? Bence vermemiştir. Benim partiden ayrılmakla ne kadar doğru bir iş yaptığım işte buradan belli. Atatürk’ün ilkelerini yaşatan parti, Memleket Partisi’dir. Bu nasıl bir siyaset anlayışı, bu nasıl bir terbiye, bu nasıl bir particilik. Kendi partisinin adayını televizyona çıkarmasını istemiyor. Bunlar benim afişlerimi dağıtmadılar, hazineden aldıkları parayı harcamadılar, sandıkta oy vermedirler. Seçim gecesi neredeydiniz. Çünkü bunlar sandığa sahip çıkmadı.

12 bin sandığa gözlemci koymadılar. Sistemleri çöktü. Bana bilgi veremediler, sonra da iftirayı bana attılar. Bunlarda benim hakkım var, hakkım. Ben bunlara hakkımı helal etmiyorum. Bugünlerde Sayın Kılıçdaroğlu sıkça söylüyor; ‘Sayın Erdoğan gel karşıma, televizyonda tartışalım.’ Benim de bir teklifim var. Sayın Kılıçdaroğlu, beraber bir televizyona çıkalım. Ben CHP’den neden ayrıldım, milletin gözü önünde tartışalım, olur mu? Millet kime hak verirse kabuldür. Millet sana hak verirse kapatırız dükkanı canını sıkma. Ama emin ol sen dükkanı kapatmak zorunda kalırsın. Gel tartışalım” dedi.


Konuşmasının ardından kurdele keserek, parti binasının açılışını gerçekleştiren İnce, sonra da parti binası dışında davul ve zurna eşliğinde, zeybek oynadı. (DHA)

Erdoğan: Eskiden yurtdışından gelenler ülkemize girmeden önce arabalarının deposunu doldururdu, şimdi tam tersi oldu


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.