Astroloji: 30 Ağustos – 5 Eylül haftalık burç yorumları

Astroloji: 30 Ağustos – 5 Eylül 2021 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 30 Ağustos – 5 Eylül 2021 haftalık burç yorumları. 30 Ağustos, 31 Ağustos, 1 Eylül, 2 Eylül, 3 Eylül, 4 Eylül, 5 Eylül tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

Bu hafta Merkür, Terazi burcuna geçiyor. Bu hafta kendimizi daha dengeli, nazik, barışçıl, sevgi dolu bir ruh hali içinde hissedebiliriz. Bu dönemde adeta bir Birleşmiş Milletler barış elçisi gibi davranıp, küsleri barıştırıp, sevip de ayrılanları bir araya getirebiliriz.


Evlilik ve iş ortaklıklarındaki sorunları çözmek için de önümüze bol bol fırsat çıkıyor. Merkür Terazi, ‘yurtta barış dünyada barış’ ilkesiyle ilerler, tatlı tatlı konuşarak orta yolu bulur, mutlaka uzlaşma sağlayarak ortamdan uzaklaşır.

Tüm bu olumlu yönlerine rağmen, bu konumdaki Merkür’ün karar vermek ile ilgili büyük bir sıkıntısı vardır. Bir karar almadan önce uzun uzun düşünmek, meseleyi enine boyuna incelemek, artısını eksisini tekrar tekrar tartmak kötü bir şey olmasa da sürecin uzadıkça uzaması karşımızdakileri bezdirip kaçırabilir.

Bu dönemde sanatsal yönlerimiz tüm ihtişamıyla ortaya çıkabilir. Kozmetik, dekorasyon, moda, güzel sanatlar gibi konulara eğilip çok başarılı olabiliriz. Ayrıca ticaret, pazarlama ve satış konularında da kendimizi göstermemiz olasıdır.

Sözlenmek, nişanlanmak, evlilik kararı almak ya da estetik değişiklikler planlamak için çok ideal bir dönemdeyiz. Bol miktarda yeni fikir, yeni ortaklıklar, yeni anlaşmalar ve yeni fırsatlarla dolu güzel bir sürece giriyoruz.

koç burcu

Koç burcu 30 Ağustos – 5 Eylül haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkıyor. Eşimiz ya da partnerimiz ile bol bol iletişim kuracağımız, aramızdaki sorunları daha diplomatik bir şekilde çözmeye çalışacağımız bir döneme giriyoruz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza yeni biri girebilir. Var olan ilişkimizde evlilik ya da nişan kararı alabiliriz.

Karşıt alanınıza geçen merkür, iletişim ve ikili ilişkiler alanınızı çok hareketlendirecek. Hem iş anlamında birebir yapılan işlerde yoğunluk hem de ilişkilerde ortayı ve dengeyi bulmak üzere yapılacak konuşmalar aktif olacak.

Varsa eşiniz ve ortaklı işlerinizde uyumu yakalamak isteyebiliriz. Hedeflerimizle ilgili umut vaat eden fırsatlar gelebilir. Gelir ve gider dengemizi bozan fırsatlar ileriye dönük fırsatlarınız olabilir.

boğa burcu

Boğa burcu 30 Ağustos – 5 Eylül haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Sağlık, günlük yaşam ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkıyor. İş ortamında ve günlük yaşamda daha sakin ve daha diplomatik davranışlar sergileyeceğimiz bir döneme giriyoruz. İş arkadaşlarımızla her zamankinden daha iyi ilişkiler kurabiliriz. Diyete başlamak ya da estetik amaçlı sağlık girişimlerinde bulunmak için ideal bir zaman.

İş, çalışma, iş yerinizdeki iletişim ve iş arkadaşlarınızla olan iletişimde bir yoğunlaşma olacak, zihniniz daha çok iş konularında ve günlük rutininizde olacak bu dönemde. Aldanma ve aldatılmalara dikkat!

Mesleki anlamda iş yerindeki çalışma arkadaşlarımızla olan ilişkiler önem kazanıyor. İletişimde saygı ve mesafe arayışlarımız artabilir. İş yerimizde sergilediğimiz fedakar tutumun karşılığını görmenin vaktinin geldiğini düşünebiliriz.

ikizler burcu

İkizler burcu 30 Ağustos – 5 Eylül haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Aşk ve ilişkiler konusunda daha romantik davranışlar sergileyeceğimiz bir dönemdeyiz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza bizimle aynı ilgi alanlarını paylaşan yeni birileri girebilir.

Aşk, çocuklar, yaratıcı projeler ve proje bazında yapılan işler çok yoğun olacak bu dönemde… Yeni işler, aşk hayatında muhabbetli bir dönem söz konusu… İlişkimiz varsa, partnerimizle güzel günler geçirebilir, aynı zamanda hobilerimize daha fazla zaman ayırabiliriz.

Aşk ilişkilerimizde iletişimin ve uyumun önemi artıyor. İlişkilerimize yön vermek isteyebiliriz. İlişkilerimizin yönünü değiştirmekte zorlanabiliriz. Resmiyete dönüşmeyen ilişkiler küskünlükler kırgınlıklar yaşanabilir. Mesleki anlamda daha derin çalışmalar yapabiliriz. Uzun zamandır keyif konfor alanlarımıza yönelmiştik, artık çalışma zamanı diyebiliriz. Beklenmedik bir anda evde oturan ve iş başvuruşu yapan ikizler burçlarına yeni fırsatlar gelebilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 30 Ağustos – 5 Eylül haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evimizde sevdiklerimiz ve arkadaşlarımızla keyifli zamanlar geçirebileceğimiz, huzurlu bir döneme giriyoruz. Aile bireyleri arasında arabulucu görevi üstlenebilir, küskünleri bir araya getirebiliriz. Evimizle ilgili yeni dekorasyon fikirleri üretebilir, evimizi güzelleştirmek için harekete geçebiliriz.

Ev, aile, aile içindeki denge, uyum ve huzur konuları gündeminizde olacak. Yine evinizle ilgili konularda bu dönemde odağınızda olacak… Aile içerisinde iletişimin, uyumun ve saygının önemi artıyor. Yaratıcılığınızı ön plana çıkartabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Arkadaş ilişkileri yerine çocuğu olan yengeçler çocuklarınıza daha çok vakit harcamak isteyebilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklı ilişkilerinizde uyumu yakalayacağınız bir hafta. Ortak hedefler ve ortak organizasyonlar ilişkilerin sorumluluğunu arttırırken yeni yaşam ve iş ortaklıklarına vesile olabilir.

aslan burcu

Aslan burcu 30 Ağustos – 5 Eylül haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkıyor. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile bir araya gelebilir, birlikte keyifli vakitler geçirebiliriz. Yeni anlaşmalar ve ortaklıklara imza atmamız söz konusu olabilir. İşle ilgili çok sayıda kısa yolculuk yapabilir ve bundan büyük keyif alabiliriz. Hobi olarak gördüğümüz bir konu hakkında yine bir eğitime başlamamız söz konusu olabilir.

İletişim, yazışmalar, seyahatler, sözleşmeler ve kardeşler, kuzenler gibi yakın akrabalarla olan durumlar bu dönemde gündeminizde olacak. Yoğun bir iletişim trafiği olabilir. Ektiğiniz tohumların meyvelerini toplayabilir ve yaratıcı gelişmeler yaşayabiliriz. Yolunuza çıkabilecek engelleri kolaylıkla aşabileceğiniz bir hafta geçirmeniz söz konusu olabilir.

Sözleşmeler, anlaşmalar ve kısa seyahatler alanında iletişim trafiği yaşanabilir. Zaman zaman gergin anlara şahitlik edebiliriz. Sistemsel sürprizler terslikler aksilikler canımızı sıkabilir. Bunların ileride yatırımlarımız ve güvencelerimiz olacağı düşüncesi ile geçici olduğunu düşünerek yatışabiliriz. Aile ile ilgili sağlık problemleri yaşanabilir ve gündeminizi meşgul edebilir.


başak burcu

Başak burcu 30 Ağustos – 5 Eylül haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkıyor. Para konularında kendimizi daha rahat hissedebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Yeni girişimler sayesinde gelirimizin artması söz konusu olabilir. Ancak, rehavete kapılarak, harcamalarımızı arttırmamaya ve kendimizi bütçe açısından zora sokmamaya dikkat etmeliyiz.

Parasal konular ve para kazanma konularında yoğun iletişim ve zihin eforu gündemde olacak. Gelir gider dengemizi kontrol altına almak isteyebiliriz. Aşırıya kaçan harcamalar söz konusu olabilir. İlk etapta rahatsızlık duygusunu ön plana çıkartmış olabilir. Bu harcamaları “yersiz mi yaptım, gerek var mıydı ki şimdi” dedirtebilir.

İhtiyaca yönelik harcamalar yaptığımızın kanaatine varmamız zaman alabilir. Geleceğe yönelik yatırımlar yapmak isteyebiliriz. Hedeflerimize yönelik araştırmaları geçmişte olduğu gibi değil de daha fayda sağlayacak bilgileri bir araya getirip ilerlemek fayda sağlayabilir.

terazi burcu

Terazi burcu 30 Ağustos – 5 Eylül haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Fikirlerimiz ve iletişim yeteneklerimiz ile çevremizdekilerin hayranlığını kazanabiliriz. Nezaketimiz, barışçıl ve uyumlu ruh halimiz, birçok yeni kişiyle tanışıp, yeni fırsatlarla karşılaşmamızı sağlayabilir. Ancak, daha kararlı ve iradeli olmaya çalışmalıyız.

Yoğun günlere hazır mısınız? Hayatınızın her alanı hareketleniyor, oldukça iddialı ve yoğun trafikli bir döneme giriyorsunuz. Diplomasi yeteneğinizi konuşturmanın zamanı geldi! İletişim ve ilişkilerde uyuma dikkat çekiyor bu hafta. Yersiz öfke patlamalarına dikkat.

Aile içerisinde düzene olan tutkunuz ve fedakar tavrınıza karşı beklentiye girmek biraz zorlayıcı olabilir. Terazi ve yükseleni Terazi olanlar, eğer çalışıyorsak imza atacağımız evrak ve belgeleri detaylı bir şekilde okumak ve ardından imzalamak fayda sağlayabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 30 Ağustos – 5 Eylül haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu dönemde bilinçaltımızda kendimizi daha huzurlu hissetmemiz mümkün. Bir iç muhasebe yapabilir ancak bu sayede aradığımızı iç huzuruna ve dengeye kavuşabiliriz. Tartışmalardan uzak durmak, ruh halimize çok daha iyi gelecektir.

Sizin için daha içsel bir dönemi anlatacak bu süreç, biraz daha gizli kapaklı yapılacak işler ve planlar gündemdeki Akrepler işlerini gizli tutumayı severler. Yine bilinçaltınızdaki bazı konular aktive olabilir, bilinçaltı şifası için iyi bir dönem…

Varsa hukuki süreçlerle ilgili yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Kök problemlerimize ulaşmak ve onları çözüme ulaştırmak için beklemediğiniz dışsal faktörlerden gelen sürprizler olabilir. İkili ilişkilerde sorumluluk almak isteyebiliriz. İlişkimize yön vermek adına da içe kapanabilir ve yeni kararlar almak isteyebiliriz. Sabırlı olmak ve sonuç için ısrarcı olmamak kazanç sağlayabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 30 Ağustos – 5 Eylül haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkıyor. Sosyal ortamlarda birçok yeni kişiyle tanışabileceğimiz bir dönemdeyiz. Gruplar içinde uzlaşmacı, barışçıl ve kibar davranışlarımızla dikkat çekeceğimiz ve takdir toplayacağımız bir gündeyiz. Gelecek hayallerimiz hakkında daha umutlu olabilir, kariyer kazançlarımızda olumlu bir gelişme gözlemleyebiliriz.

Hayaller, umutlar, dernekler ve sosyal çevreyle iletişiminizde yoğunlaşma yaşanacak bir dönem olacak. Hayaller kurup bunları planlara çevirmek için iyi bir dönem… Sosyalleştiğiniz bir hafta olacak. Organizasyonlar ve grup aktivitelerine katılabiliriz. Bu aktiviteler parasal anlamda aşırı harcamalara neden olabilir. Yapılan harcamaları sorgularken kendinizi bulabilirsiniz. Oysa bu harcamalar ilerde güvenceleriniz haline dönüşebilir.

Kendi yeteneklerinize odaklanmak onları keşfetmek fayda sağlayabilir. Mesleki anlamda beklenmedik sürprizler olurken iş kayıpları da yaşanabilir. Bu iş kayıpları yeni oluşumlara hazırlanmak için yaşanacağı için kendinize yük yapmaktan geri durmalısınız.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 30 Ağustos – 5 Eylül haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu dönemde kariyerimizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabiliriz. Üstlerimiz ve ebeveynlerimizle aramızdaki ilişkiler her zamankinden daha iyi olabilir. İletişim yeteneklerimiz, çevremizdeki herkes tarafından takdirle karşılanabilir. Ancak izlemek istediğimiz yol hakkında daha kararlı olmaya çalışmalıyız.

Duygusal bağlamda bir ilişkiniz var ise manevi açıdan doyuma ulaşmak isteyebilirsiniz. Eğer ilişkiniz yok ise yeni bir tanışma ile beraber çok fazla heyecanlanabileceğiniz bir hafta geçirmeniz söz konusu olabilir. Kariyeriniz açısından son derece yoğun bir dönem olacak. Yeni iletişimler, yoğun bir çalışma temposu söz konusu olabilir. Yine evliliğiniz ve ilişkiniz açısından da önemli bir dönem söz konusu olacak.

Hedeflerinize yönelik yeni iletişim sahaları geliştirebilirsiniz. Yeni projeler üretebilir ve otorite figürlerinin gözünde aranılan kişi olabilirsiniz. Ezber bozmak isteyebilir ve form değiştirmek isteyebilirsiniz. İş başvurularınızın karşılıksız çıkması can sıkıcı bir hal almışken yeni fırsatlar gündeminize gelebilir. Kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilgili sağlık problemlerine dair haberler alabiliriz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 30 Ağustos – 5 Eylül haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu dönemde yurt dışı seyahatleri söz konusu olabilir. Yolculuklarda yeni insanlarla tanışabiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza farklı kültürlerden birileri girebilir.  Yeni bir eğitim alanı ile ilgilenmeye başlayabiliriz.

Seyahatler, eğitimler, yeni şeyler öğrenmek ve yeni iletişimler kurmak için iyi bir dönem. Yeni bir dil öğrenmek veya yurtdışı ile yazışmalar konuları çok aktif olacak! Hayatınızdaki birtakım çatışmaların, mücadelelerin sonucunda önemli haberler ve önemli gelişmeler yaşayabileceğiniz bir hafta geçirmeniz söz konusu olabilir.

Melankoli ve depresif bir durum söz konusu ise inançlarımız doğrultusunda hareket etmek ve uyuma ulaşmak isteyebiliriz. İnançlarımızı sorgulayabiliriz. Aile içerisindeki huzur ve uyum ilham kaynağımız olabilir. Maddi ve parasal konularda yaşanacak krizleri önlemek adına hesap öderken ya da ödeme yaparken çifte gözlem ve kontrol mekanizması ile hareket etmek faydalı olabilir. Kariyer planlarımızı gözden geçirmek dış dünyaya açılmamıza kolaylıklar getirebilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 30 Ağustos – 5 Eylül haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Finansal konular ön plana çıkıyor. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi konularda daha rahat hareket edeceğimiz bir dönemdeyiz. Yeni yatırımlar konusunda daha iyimser olabiliriz. Eşimizin ya da partnerimizin gelirinde artış olabilir, miras gibi konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Burcunuzda yaşanan dolunaydan sonra bu etki parasal konuları yoğun olarak gündeminize getirecek. Ortak para, ailenin parası, miraslarla ilgili konular gündemde olacak! Gelişmek, değişmek ve yenilenmek için yeni kanallar arayabilir ve iletişimimizi artırabiliriz. Sosyal medyayı önceliğimiz yapabiliriz. Varsa web sayfamızı yenilemek güncellemek iyi gelebilir.


Sanatsal objelerle haşır neşir olmak enerjimizi yükseltebilir. Yabancı kaynaklı sermayelere yönelik araştırmalara girebilir odağımızı o yöne çevirebiliriz. Ani ve beklenmedik bir şekilde yurt dışı seyahatleri gündemimize gelebilir.

İndigo Dergisi’ni Instagram’da takip et / Astroloji


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.