Astroloji: Mars Terazi transiti (15 Eylül – 30 Ekim) burç yorumları

Astroloji: 15 Eylül – 30 Ekim 2021 Mars Terazi transiti burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

mars burç yorumları

Astroloji: 15 Eylül – 30 Ekim Mars Terazi transiti burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

Girişimlerin, cesaretin, hareketin ve savaşçı ruhumuzun gezegeni Mars, adaletin, güzelliğin, dengenin ve uyumun burcu Terazi’de. Adalet savaşlarına girebiliriz bu dönemde tabii haklı olanın siz olmanız yerinde olur, huzur, uyum, denge için savaşabiliriz. Yine sadece kendimizi değil başkalarını da savunmak ve onların haklarını da korumak söz konusu olacaktır. Yine hem kendi içimizde hem de hayatımızdaki dengeyi ve uyumu korumak için de harekete geçebiliriz. Hukuk için, adalet için ve hak aramak için yola çıkabiliriz ve bunu dengeli yaparsak sonuçlarını da görebiliriz.


koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Sevdiğiniz kişi için savaşmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Eğer ki ilişkiniz veya evliliğiniz yürümüyorsa, oluruna bırakmak yerine partnerinizi geri kazanmak için harekete geçebilirsiniz. Hem tutkunun hem de agresifliğin hakim olacağı bir dönemde olacaksınız.

İkili ilişkiler, ortaklıklar, yardım ve destek beklediğiniz her türlü konuda yaşamınız hız kazanmaya başlayacak. İlişki içinde olduğunuz, karşınızdaki kişiler üzerinde otorite kurmaya kalkarsanız zarar görebilirsiniz. Hali hazırda ilişkisi olanlar ve evliler, Mars huzursuzluk verir, partneriniz, ortağınız agresif ve huysuzlanabilir, bir süreliğine onu alttan almayı denemelisiniz.

Hem iş hem özel hayatınızda karşınızdaki insanlar üzerinde etkiniz artabilir. Bazı ilişki ve ortaklıklarda rekabet ve meydan okuma durumları karşınıza gelirken uzlaşmacı olunduğunda güçlü iş birliklerine dahil olabilirsiniz. Önemli olan bu süreçte ortak çıkarları korumak ve ortak çıkarlarla hareket etmek. Zira siz veya karşınızdaki kişiler yalnızca kendi lehini koruma eğiliminde olursa ilişkilerde pürüzler çıkabilir, ani bitişler yaşanabilir. Bir ve biz olunan her türlü birliktelik gelişiyor ve ilerliyor.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Sağlığınızla ilgili konulara enerjinizi harcayabilirsiniz. İhmal ettiğiniz bir sağlık problemi bu dönem nüks edebilir. Ofis ortamındaki hırslı ve mücadeleci yapınız bu zaman zarfında sizi diğerlerinden bir adım daha öne çıkarabilir.

Günlük yaşamınız daha fazla hareketlenecek. Bir koşturmaca içerisinde olabilir ve yoğun bir tempoda ilerleyebilirsiniz. Ek işler, ek projeler, dönem bazlı işler ve yurtdışı bağlantılı çalışmalar gündeminizde olabilir. Süregelen işinizdeki memnuniyetsizlikleriniz sizi farklı iş başvuruları yapmaya ve alternatifleri değerlendirmeye götürebilir. İş hayatınızda bir rutini kırmak, alışılmışın dışına çıkmak isteyebilirsiniz.

İş ve çalışma ortamınızla ilgili, yoğunluktan kafanızı kaşımaya vakit bulmakta güçlük çekebilirsiniz, yalnız iş ilişkileri kurduğunuz kişilerle agresif tavırlar içine girmemenizi öneririm. Ne kadar uzlaşmacı davranırsanız o kadar kazanırsınız. Bunun yanı sıra diyete başlamak için güzel bir süreç sizler için, kişisel gelişiminize daha çok zaman ayırabilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu dönem aşkınız için savaşma vakti. Bazı korkularınızın üstüne giderseniz partnerinizle birbirinize tutkuyla bağlanacağınız günler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte özellikle libidonuzda artış meydana gelebilir, tek bir partner veya flört ile yetinmekte zorlanabilirsiniz.

Bunların yanı sıra özellikle cinsel anlamda korunmaya dikkat edin bu süreçte, istemsiz hamilelikler meydana gelebilir. Çocuk sahibi olma kararı, çocuk sahibi olma isteği ve çocuklarınız için daha fazla efor ve çaba hali gündeme gelebilir. Çocuklarınızın hayatında yeni bir dönem başlayabilir. Arkadaşlarıyla ilişkilerine daha çok önem verebilir ve ilgilenebilirsiniz.

Kendi hayatınızda ise aşk duygusunu daha çok tutkular ve zaaflar ile yüksek frekanslarda yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkilerde var olan denge tersine dönebilir. Duygunuzun ve ilişkinizin peşinden gitmek, emek vermek ile ilişkinizi akışa bırakmak ve daha pasif kalmak arasında bir seçim yapabilirsiniz. Sportif faaliyetlere başlamak için keza uygun bir zaman dilimidir. Ortaklaşa çalışmak zorunda kalabileceğiniz iş projeleri gündeme gelebilir, ama ortaklıkları idare etmek oldukça zor olacaktır.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Ailevi bir konuya enerjinizi harcayabilirsiniz. Sadece bu konu için uğraşırken agresif olmamaya özen gösterin. Bu dönem sizleri eve kapatmak, bağlamak zor olacak. Oldukça aktif, hareketli bir süreç başlıyor sizler için.

Zihinsel ikilemler yaşayabileceğiniz ve bazen kararsızlık içinde hissedebileceğiniz bir dönem. Bu kararsızlıklar ise tavırlarınıza yansıyabilir ve bir ileri iki geri adımlar içinde olabilirsiniz. Çoğunlukla çok fazla düşünmek ve olayları her açıdan ele almaya çalışmak zihninizi daha fazla dağıtacaktır. Adım adım gittiğiniz, içinde bulunduğunuz anı doğru ve sağlıklı yönetmek en doğru formül olacaktır.

Geleceğe yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmek için çok daha fazla zaman harcamanız ve çaba sarf etmeniz gerekebilecek ama amaçlarınıza ulaşabileceksiniz. Yalnız aile içinde tansiyonlar yükselmeye başlıyor veya ev sahibinizle! Bu tarz ilişkilere hafiften dikkat etmenizde yarar var. Mükemmeli arama eğilimi ve en doğru hamlede bulunma gayesi sizi tamamen hareketsiz kılabilir ve enerjinizi, motivasyonunuzu kaybedebilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Enerjinizi kardeşiniz veya akrabalarınız ile ilgili konularda harcayabilirsiniz. Belki de bir konuda yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Eğitim hayatınızda da hakkınızı aramanız gereken durumlar oluşabilir. Bu dönem özellikle araç kullanırken bir tık daha dikkatli olun, acelecilik yüzünden kazalara açık olabilirsiniz, keza fikirleriniz çalınabilir ve buna sinirlenebilirsiniz.

Artık daha hızlı harekete geçeceğiniz ve karşınızdakilere göre aksiyon alabileceğiniz bir tavırda olacağınız bir döneme giriyorsunuz. İnsanların tavırlarını ve sözlerini gözlemleyecek ve buna göre aksiyon alacaksınız. Kıyas ve karşılaştırma odaklı düşünebilir, hareket edebilirsiniz. Mükemmeliyetçi tarafınız öne çıkabilir. Kariyerinizde daha iyisini veya mükemmeli yaratmak isteyebilirsiniz. Evlilik ve evliliğe dair adımlar, kararlar da bu dönemden itibaren ortaya çıkabilir.

Genel anlamda deli gibi seyahat edeceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yurt içi bir çok acil seyahate çıkmanız gerekebilir. Yakın çevrenizle, komşularınızla, kardeşlerinizle olan ilişkilerde de biraz daha agresyon ve aynı fikirde buluşamama yüzünden gerginlikler oluşabilir. Diplomasi ve nezaketi elden bırakmamanızı tavsiye ederim. Yakın çevrenize karşı kırıcı olmayın.

başak burcu

Başak burcu yorumları

Başak burç yorumları: Gelirinizi arttırmak için çok emek harcayacağınız bir dönemden geçebilirsiniz. Bu süreçte harcamalar ekstra artabilir, ipin ucunu kaçırmamaya dikkat edin, bütçenizi doğru ayarlayın, üç kuruş para yüzünden kimseyle papaz olmayın, finansal konular yüzünden stres yapmayın, sağlığınızı etkileyebilir.

Parasal konularda girişeceğiniz ortaklıkların tadı hemen kaçabilir, maddi konularda hak ettiğinizi almak, değerinizin bilinmemesi gibi durumlar olabilir. Kazançlar ve ödemelerle ilgili hareketli döneminiz daha fazla öne çıkacak.


Araçlarla ilgili alım-satımlar yapabilirsiniz. Teknolojik aletlerle ilgili harcamalar, seyahatler için yapılacak ödemeler gündeme gelebilir. Kardeşlerinizle maddi yardımlaşmalar veya ortaklı finansal planlar içinde olabilirsiniz. Bu dönemde ne düşündüğünüz her zamankinden önemli olacak. Negatif ve karamsar düşüncelerle, söylemlerle nasibinizi ve şansınızı kısıtlamayın.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Mars sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Partnerinizle aranızda bilemediğiniz bir çekim gücü olabilir. Tutkulu seveceğiniz bir dönemdesiniz. Artık harekete geçme zamanı sizler için, enerji, motivasyon ve hız kazanmaya başlıyorsunuz. Sağlık veya estetik konularıyla ilgili operasyonlar gündeme gelebilir. Hak ve adalet konuları sizin için her zamankinden daha önemli olacak.

Hareketli bir tempoya geçeceksiniz ve koşturmacanız artacak. Harcamalar ve kazançlar birlikte artabilir. Maddi konularda insanlar sayesinde şanslı durumlarla karşılaşabilir veya hayatınızdaki insanlardan maddi destek görebilirsiniz. Hediyeler alabilirsiniz. Tazminat, nafaka gibi maddi konularla ilgili yasal süreçler içine girebilirsiniz.

Uzun süredir yaşamınıza çöken tembelliği bir kenara bırakıp işlere sarılma zamanı. Ancak bu süreçte sakarlıklar yüzünden kazalara oldukça açık olabileceksiniz, kesiklere, yanıklara karşı dikkatli olun. İkili ilişkilerde ise agresyon, tansiyon devam ediyor yapacak bir şey yok üzgünüm. Her zamankinden çok daha fazla agresif ve kırıcı tepkiler de verebilirsiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu yorumları

Akrep burç yorumları: Mars’ın Terazi burcunda olduğu bu dönemde üzerinize tembellik çöreklenebilir, işler tam olarak istediğiniz gibi gitmeyebilir, üç günde bitmesi gereken işler 10 günde bitebilir mesela. Sağlığınızı ilişkilendiren konularda da tedavi için iyi bir süreçtir. Amaçlarınıza, isteklerinize ulaşmak, yaşama dair hırslarınızı törpülemeniz gereken bir dönem olacak sizler için.

Ameliyat için uygun bir dönemdir. Ruhsal dengenizi korumak bu süreçte biraz zor olabilir sizler için, içsel anlamda sıkça huzursuzluk gözleyebilirsiniz. Arkanızdan işiniz ile ilgili iş çevirebilecek olan sinsi, zararlı düşmanlarla uğraşmanız gerekebilir. Öte yandan sessiz ve geri planda kaldığınız her konu için artık harekete geçiyorsunuz. Haksızlık yaşadığınız noktalarda sesinizi yükseltebilirsiniz.

İş hayatınızda denemediğinizi denemek, farklı olana gitmek, işinizde farkınızı ortaya koymak veya yeni girişimler gündeminizde olabilir. Kitlelere hitap eden işler, sanatla bağlantılı çalışmalar, orijinal fikirler bugünlerin başlıkları arasında olacak. Aynı zamanda iyilik ve fedakarlık için hareket etme, yardım kuruşlarıyla ortak çalışmalar da bu dönemdeki meşguliyetleriniz arasında olabilir. Sağlığınızı iyileştirmek için hastane ziyaretleri yapabilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Mars’ın etkisiyle iş hayatındaki gerginlik sona erip, oldukça sosyal ve hareketli bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Arkadaşlarınızla birlikte daha çok vakit geçirebilecek, yeni kişilerle tanışacak, enerjinizin bir çoğunu onlar için harcamaya başlayacaksınız. Ancak sosyal ilişkilerinizi dengelemek, herkesin isteklerine koşturma hali sizi biraz yorabilir.

Arkadaşlıklardan ortaya çıkan flört durumları gündeme gelebilir. Bazılarınız aşk ve arkadaşlık arasında kalan bir ilişki deneyimleyebilir. Hali hazırda arada kalmış bir ilişkiye sahip olanlar ise bugünlerde bu ilişkinin içine daha çok çekilebilir. Gizli ilişkilerden, aldatma ve yanıltma durumlarından mutlaka kaçınmalısınız. Zira bunlar ilerleyen dönemde karmadan size geri dönebilir. Ayın ikinci yarısında ilişkilerdeki tavrınızı değiştirmek isteyecek ve kendi normalinizin dışına çıkacaksınız.

Kimsenin özel hayatına, ilişkisine pek karışmayın bu süreçte, sonra ihale sizin üstünüze kalmasın, kötü kişi siz olmayın. Arkadaşlarınız, dostlarınızla birlikte iş ortaklıkları kurmak içinde pek uygun bir dönem değil. Sosyal yardım kuruluşlarında görev almak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Pek fazla evde oturmak isteyeceğiniz bir dönem olmayacak.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu yorumları

Oğlak burç yorumları: Hem çok savaşmanız hem de bunun karşılığında güzel yerlere gelebileceğiniz bir kariyer dönemi önünüzde duruyor. Belki zirveye ulaşırken çok emek vereceksiniz ama hepsi buna değecek. Çalışmıyorsanız siz de harekete geçiyorsunuz. Belki bir hobiniz belki bir yatırım planınız için kolları sıvayabilirsiniz.

İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda hızlı hareket edeceğiniz bir süreç başlıyor. Kafanızı kaşıyacak pek vaktiniz olmayacak, oldukça yorulacak ama bunun meyvesini de alacaksınız. Mars, burada özellikle kuracağınız iş ilişkileri bakımında dikkatli olmanız gerektiğine işaret etmekte. Denge ile hareket etmeniz, her alanda dengeyi önemseyerek aksiyon almanız gereken bir dönemdesiniz. Bu transitten daha güçlü etkilenecek bir burç olduğunuz için dengeli olmak size hem iş hem ilişkilerden yana farklı fırsatlar getirirken dengesizlik ve fevrilikler kayıplar yaşamanıza neden olabilir.

Pasif agresif tavırlardan kaçının. Üstü kapalı, iletişimden kaçınan konuşmalar yapmak yerine tatlı dille düşüncelerinizi dile getirin. Hem iş hem özel hayatınızda zaman zaman stratejik hamleler, politiklik ve karşıdakine göre şekil almak size kazandırabilir ve istediğinize ulaşabilirsiniz. Üstlerinizle kapışmayın, bırakın onlar kendilerini zeki zannetmeye devam etsinler. İş arayanlar bu dönemde rahatlıkla iş bulabilirler. İş hayatında dengeyi iyi korumalı, ilişkileri iyi yönetmeyi öğrenmeniz gereken bir süreç olacak.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Seyahat gündeminiz yoğunlaşabilir. Akademik hayatınızdaki konulara odaklanabilirsiniz. Bazen hakkınızı almak için savaşmanız gerekebilir. Bir dolu seyahatler zinciri start almış olacak yaşamınızda. Oldukça hareketli ve koşturmalı bir sürece gireceksiniz. Eşinizin veya ortağınızın, partnerinizin kardeşleri ya da kuzenleri ile gergin ortamlar içine girmekten kaçınmanızda fayda var.

Sizler için hak ve adalet anlayışınızın güçlenip ön planda olacağı bir dönem başlıyor. Doğru bildiğinizin arkasında durabilir, hakkınızı maddi manevi savunma çabasına girebilirsiniz. Bu süreç de beraberinde yasal ve adli süreçleri getirebilir. Uzlaşmacı ve politik tavrınız pek çok anlaşmazlığı çözebilir ve sizi hedeflerine ulaştırabilir.

Kısa ve uzun yolculuklarınız daha keyifli ve verimli geçebilir. Yalnız çıkacağınız muhtemel seyahatlerinizde biletinize, bavulunuza da sahip çıkın. Özellikle illegal olan her türlü konudan uzak durun. Hukukla, yasayla ilgili işlerinizde sorunlar çıkabilir. İş bağlantılı yolculuklar ortaya çıkabilir. Eğitim ve kurslarla ilgili de başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu dönemde motivasyonunuzu ve enerjinizi korumanın yolu aşırı düşünmekten ve mükemmeliyetçilikten kaçınmaktan geçecektir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu yorumları

Balık burç yorumları: Mars’ın Terazi burcuna geçtiği bu dönemde bir ameliyat gündemi oluşabilir. Eğer kronik rahatsızlığınız sürekli tekrarlıyorsa belki operasyona ihtiyaç duyabilirsiniz. Bütçe, para, başkalarına ait finansal kaynaklar, ortaklaşa işlerden kazanılan gelirlerle ilgili konularda yaşamınızda daha hızlı gelişmeler söz konusu olacak, yalnız siz yine de bütçenizi doğru ve etkin bir şekilde kontrol altında tutmaya özen gösterin.

Bu süreçte nerede harekete geçeceğinizi, nerede akışa göre hareket etmeniz gerektiğini iyi belirlemeye çalışın. İlişkilerde aşırılıklardan kaçının. Karşınızdaki insanlara kendinizi feda etmeniz ve hayır demekten çekinmeniz enerjinizin ve hayatınızdaki bereketin çalınmasına neden olabilir. Miras, nafaka ve velayetle ilgili davalar ve burs başvuruları, kredilerle ilgili düzenlemeler ayın geri kalanında gündeminizde olabilir. Nazik ve hassas yönünüz artarken bazen insanların etkisinde kalarak hareket edebilir, yönlendirilebilirsiniz.


Mars kazandırır ama akabinde deli gibi harcatır da adama. Kuvvetle muhtemel bu dönem kredi, borç arayışları içine gireceksiniz ama abartmamaya özen gösterin, finansal kaynaklar stres haline dönüşebilir zira. Bir de bu dönem ortaklaşa işlerden edilen gelirleriniz varsa veya miras, nafaka gibi konularınız varsa hakkınızın yenmediğine emin olun. Dişil enerjinizin aşırı artması aksiyona geçmek ve cesaret göstermek, efor sarf etmek konusunda sizi daha zayıf kılabilir. İlişkilerden güç alarak harekete geçmeye çalışın.

İndigo Dergisi’ni Instagram’da takip et / Astroloji


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.