Astroloji: Balık burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: 21 Eylül Balık burcunda Dolunay burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Dolunay burç yorumları

Astroloji: 21 Eylül Balık burcunda Dolunay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

Genel etkiler:

Balık burcunda dolunay yeryüzündeki suların yükselmesi, duyguların da kabaran sular, nehirler, denizler gibi yükselip taşma aşamasına gelmesidir. Bilinçaltına itilmiş şeyler rüyalar ve semboller aracılığıyla anlam kazanabilir. İlişkiler ve ortaklıklar, sözleşmeler öncelikli konular halini alırken, bu evrede bir şeylerin sonuna gelindiği hissedilebilir ya da beklenen olumlu veya olumsuz sonuçlar alınabilir.


Diğer yandan kendimizi olduğumuz gibi kabul etmeyi, yaralarımızı kapatmayı, savaşmayı bırakmayı öğreneceğiz. Kendimize karşı çok daha şefkatli olup istediğimiz şeye ulaşmak için daha güçlü kalkacağız ayağa.

Balık burcunda dolunay vazgeçemediğimiz şeylerin bizi zayıf düşürebileceğini vurgulayan bir evredir. İnkar ve yanılsamanın işareti de olabilir. Gerçeklerden kaçmak, yüzleşmelerden kaçınmak, derin düşüncelere dalmak ve bir labirentte kaybolmuşçasına ne yöne gideceğini ayırt edememek söz konusu olabilir.

Doğru sınırları çizmeyi ve bazen de “hayır” diyebilmeyi öğrenmek balık dolunayının mesajıdır. Gerçekle hayal, inkarla kabulleniş arasındaki bu evrede kırık kalbinizi iyi etmenin yolu yaşadığınız duygulara bahane aramakta değil, bu duyguların kaynağını aramaktadır. Çevrenize yalanlardan ağlar değil, sağlam dostluklardan, iyi ve barışçıl insanlardan, oluşan ağlar örün. Ancak bu şekilde bir rüya kapanı gibi serüveninizden kötü düşleri uzak tutabilirsiniz.

Tüm burçlara etkileri:

koç burcu

Koç burcu Dolunay burç yorumları

Koç burç yorumları: Psikolojik konularda yenilenmek, zihninizi sakinleştirmek, sorunlarınızı çözmek yönünde iyi gelecektir dolunay size. Yeni bir döngüye başlama niyetiniz, bu kez her zamankinden daha net olabilir. ‘Ben artık bunu istemiyorum’ dediğiniz durumları sonlandırmak için net adımlar atabilirsiniz. Enerjinizi yenileyecek yönde spiritüel şeyler yapabilirsiniz. Meditasyona başlayabilirsiniz.

Beklemediğiniz yerlerden destekler, yardımlar gelebilir. Sürprizli şekilde çözülen, hallolan konular olabilir. Uyanışlar yaşayabileceğiniz, evrenden işaretler alabileceğiniz, sezgilerinizin size yön gösterebileceği, enerjisi yüksek bir dolunay döngüsü. Ayaklarınızla ilgili problemler için de çözüm ve dönüşüm desteğiniz var, değerlendirin.

Psikolojik olarak düşük enerjili olabilirsiniz. Geçmişteki olaylar aklınıza gelebilir. Sağlığınızı ihmal etmeyin. Hastanelerde vakit geçirmeniz gerekebilir. Eski bir rahatsızlık tekrardan ortaya çıkabilir. Kişisel gelişim çalışmalarına ilgi duyabilirsiniz.

Dolunay döneminde duyusal açıdan çok daha hassas olacak olan Koç burçları, iç seslerini dinlemek isteyecekler. Diğer yandan özellikle iş yerinde oldukça stresli ortamların içinde bulunabilirler. Ancak içlerindeki sesi dinlemek ve kendilerine biraz vakit ayırmak, uzun zamandır kafalarında dönüp duran sorulara cevap bulmalarına yardım edecek.

Eğer bir ilişkiniz yoksa ve yalnızsanız, tutkulu, romantik, keyifli renkli ve ahenkli bir ilişki içine girebilir, bazılarınız ise evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz. İlişkilerde ve ortaklıklardaki olası sorunların üstesinden çok daha rahat bir şekilde gelebilecek, küslükleri ve anlaşmazlıkları ortadan kaldırabileceksiniz.

boğa burcu

Boğa burcu Dolunay burç yorumları

Boğa burç yorumları: Gönüllüsü olduğunuz, hizmet ettiğiniz ama hak ettiğiniz değeri ve takdiri görmediğinizi düşündüğünüz bir vakıf, dernek varsa, üyeliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bir proje, bir ekip çalışması istediğiniz yönde, güzel şekilde tamamlanabilir. İyi işler çıkabilir ortaya. Dolunay 11’inci evinizde; bu da dileklerle, gönlümüzden geçenlerle, isteklerle de ilgili bir alan. Çok istediğiniz bir şey, sürprizli şekilde gerçekleşebilir.

Bir gruptan, bir takımdan, bir departmandan ayrılabilirsiniz. Sosyal çevrenizde, arkadaşlarınız arasında evliliği ile, ilişkisi ile ilgili kararlar alanlar olabilir. Beklemediğiniz kişilerden gördükleriniz sizi agresif yapabilir. Aşk hayatınızda da kırgınlıklara açık olabilirsiniz. Duygularınızı bastırmakta zorlanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda gerginlikler yaşanabilir. Öğrendiğiniz şeyler hayal kırıklığı yaşatabilir.

Dolunay size bol bol romantizm getiriyor. İlişkilerin ön planda olduğu bu dönemde tutkuyu en derinden hissedeceksiniz. Kendinizi oldukça şanslı hissederken diğer yandan geçmişi geçmişte bırakmaya karar verebilirsiniz.

Eğer hayatınızda kimse yoksa ve yalnızsanız iş yerinizden biriyle görüşmeye başlayabilir, bu bir müşterimiz olabilir ya da aynı sektörde çalıştığınız biriyle duygusal bir yakınlık kurabilirsiniz. Yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu Dolunay burç yorumları

İkizler burç yorumları: İş ve kariyer üzerinden, işinizle, üstlerinizle ilgili konular üzerinden etki alıyorsunuz. Yöneticilerle diyaloglarda kontrollü olmak gereken, kopuşlara müsait bir dolunay döngüsünde olduğunuzu bilin ve ona göre seçin davranışlarınızı. Değişen yöneticileriniz olabilir. İşten ayrılanlar olabilir. Patronunuz işi birine devredebilir.

Kariyer hayatınızda stresli olabileceğiniz günler yaşayabilirsiniz. Dolunayın yakınlarında yöneticinize karşı verdiğiniz tepkiler bardağı taşıran son damla olabilir. Temkinli ve sakin olmanız, olumsuz bir durumu ileride olumluya çevirebilir. Çalışmayanlar gelecekleriyle ilgili soru işaretleri yaşayabilirler. Yasal bir süreciniz, resmi sonuç beklediğiniz bir konu varsa, süreç tamamlanabilir dolunay ile. Konudan özgürleşebilir, geride bırakabilirsiniz.

İkizler burçları son zamanlarda güvenlerini sarsacak çok fazla olay yaşadılar. Ancak şimdi dengeler değişiyor. Herkes için farklı çalışacaktır dolunay etkisi. Hayatlarını daha doğru bir şekilde ilerletmeye karar veren İkizler burçları insanların onları değiştirme çabasını da boşa çıkaracak. Bu dönemde özellikle iş yaşamlarından gerginlikler yaşarlarsa bir adım geri çekilip sakinleşmek en doğrusu olacaktır.

Öte yandan hayattan daha fazla keyif almaya odaklanacaksınız. Hobilerinize de daha fazla vakit ayıracaksınız. Ciddi ilişkilere başlamak için hazırlık süreci olacak sizler için. Özel hayatınızda denge, huzur, barış rüzgarları esiyor olacak. Özel hayatınızdaki sorunları alttan alarak ve politik duruşunuza rahatlıkla ve çözüme kavuşturabilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu Dolunay burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Dolunay 9’uncu evinizde gerçekleşiyor. Eğitim, okul, mülakat, üniversite ve akademik çalışmalar ile ilgili sonuna geldiğiniz bir tamamlanma döngüsünü anlatıyor olabilir dolunay. Bir durumun sonlanması size bir özgürlük getirebilir. Bir proje tamamlanabilir. Belirsizlikte kalmış bir konu netleşebilir. Aynı durum, hukuksal konuları olanlar için de geçerli. Başka bir şehir, başka bir ülke ile ilgili durumlarınız, yer değişiklikleriniz, seyahat planlarınız varsa bir süredir, dolunay ve sonrasında bu yönde bir hareketlilik de olabilir.

Yengeç burçları son dönemde hayatlarındaki taşları yerli yerine oturtmaya ve işleri yoluna koymaya çalıştılar. Ancak Dolunay etkisiyle biraz geri çekilip hayatlarına dışarıdan bakmak ve onlar için gerçekten önemli olan şeyi tekrar düşünmek isteyebilirler. Özellikle kendilerini büyük bir baskı ve stres altında hisseden Yengeçler bu süreçte çok derinlere dalmamaya, daha yüzeysel düşünmeye çalışmalılar.

Ev içinde olası sorunların üstesinden diplomatik yeteneklerinizi kullanarak orta yolu bularak sağlayabileceksiniz. Evinizde dekoratif değişiklikler yapabilir, yeniden dekore edebilir, boya badana gibi konularla ilgilenebilirsiniz. İşinizi yaparken veya işinizle ilgili yatırım yaparken oldukça gerçekçi ve ayaklarınızın yere sağlam basmasında fayda var.

Seyahatleriniz esnasında çok dikkatli olmalısınız. Elinizde olmayan nedenlerden ötürü gecikmeler, aksilikler yaşayabilirsiniz. Akademik hayatınızda da gergin bir gün geçirebilirsiniz. Yurt dışı işlerinizde veya başvurularınızda evraklarınızı tekrar tekrar kontrol edin.

aslan burcu

Aslan burcu Dolunay burç yorumları

Aslan burç yorumları: 8’inci evinizde gerçekleşecek bir dolunay. Bir borcunuz bitebilir. Sizde bir stres yaratan, sıkıntılı hissettiren bir para, bir mal paylaşımı konusu sonuçlanabilir. Boşanma sürecinde olanlar nafaka ve mal paylaşımları konusunu netleştirebilirler. Bir kredi ödemeniz bitebilir. Bir kredi kartı harcamalarınız kontrolden çıktıysa, orayı temizleyebilirsiniz, yüklü bir ödeme ile durumu düzene koyabilirsiniz. Bunu yapmanız bir şekilde gerekebilir.

Dolunay, Aslan burçlarına ihtiyaç duydukları yaratıcılığı ve ilhamı getiriyor. Uzun zamandır erteledikleri birçok şeyde ilerleme kaydettiklerini görebilirler. Bu süreçte vakitlerini boşa harcamayıp önlerine çıkan fırsatları iyi değerlendirmeliler. Yüksek enerjileri ve duyguları Aslan burçlarını bir anda tükenmişliğe sürükleyebilir. Bu konuda dikkatli olmaları önemli.

Ruhsal olarak bunalımda iseniz, artık bu döngünün, bu kasvetli enerjinin sonuna geldiğinizi anlatıyor olabilir dolunay. Kendiniz, iyiliğiniz, sağlığınız için iyi kararlar alabilirsiniz. Yeni şeylere niyet edebilirsiniz. Bir cerrahi işlem, bir operasyon varsa aile gündeminizde, dolunay ve sonrasında gerçekleşebilir ve konuyu geride bırakabilirsiniz.

Bu dönemde partneri ve sevgilisi olanlar romantik bir seyahate çıkabilir. Çıkacağınız her türlü seyahat size mutluluk getirecektir. Eğer hayatınızda hiç kimse yok ise ya çıkacağınız seyahatlerde birileri ile tanışabilirsiniz ya da kardeşleriniz veya komşularınız veya kuzenleriniz sizi birileriyle tanıştırabilirler.

Harcamalarınızda, ödemelerinizde dikkatli olmalısınız. İnternetten yapacağınız alışverişlerde sorun yaşayabilirsiniz. Aniden önünüze çıkan bir ödeme sinirlerinizi gerebilir. Tehlikeli hareketlerden uzak durmalısınız, sağlığınızı riske atmayın.

başak burcu

Başak burcu Dolunay yorumları

Başak burç yorumları: Dolunay 7’inci evinizde gerçekleşiyor. Bu da iyi gitmeyen, temeli sağlam olmayan, hayırlı olmayan, sürmemesi gereken ilişkilerin bitme zamanını anlatıyor. İşinizde ortaklarınız varsa, yolları ayırmaya ve herkesin iyiliği için bireysel olarak ilerlemeye karar verebilirsiniz. Özellikle partnerinize karşı sakin tepkiler verin. Evlilik ve ilişki hayatınızda gergin bir süreç geçirebilirsiniz. Her şey hayal ettiğiniz gibi olmayabilir. Ortak iş açmışsanız ortağınızla ters düştüğünüz noktalar olabilir.


Diğer yandan iyi giden ilişkilerde evlilik kararı olabilir. Verimli ve uyumlu ortaklıklarda birlikte iyi projelere imza atabilirsiniz. Yeni müşteri bağlantıları elde edebilirsiniz. Sporda, sanatta ya da başka bir konuda eğitim aldığınız, özel ders aldığınız, size koçluk yapan bir hocanız varsa, süreç tamamlanabilir.

Başak burçları genellikle motivasyonlarının hayatlarını ele geçirmesiyle mücadele ediyorlar. Pes etmeyi sevmiyorlar, hedeflere ulaşmak için ise çok çabalıyorlar. Bu da zaman zaman yorgun düşmelerine neden oluyor. Ancak bu Dolunay dönemi onlar için bir çıkış yolu olabilir. Sadece atacakları adımları atmak istediklerinden emin olmaları gerekiyor.

Özel ve sosyal ilişkilerde sizi, halinizi, tavrınızı, seçimlerinizi, düşünce ve davranışlarınızı olumlu anlamda değiştirecek bir uyanış etkisi geliyor. Para, finans ve mali konularla ilgili anlaşmalar, sözleşmeler, önemli, toplantılar da söz konusu. Para ile bağlantılı anlaşmalar yapmak içinde güzel bir süreç.

terazi burcu

Terazi burcu Dolunay burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu Dolunay 6’ncı evinizde meydana geliyor. İş, işe dair tüm konular, hizmet, günlük hayat ve sağlık konuları üzerinden etki alıyorsunuz. Yöneticiler ile iletişimleriniz, kendinizi doğru ve sakin şekilde ifade etmeniz, kurallara uygun hareket etmeniz bu dolunay sürecinde ekstra önemli. İş hayatınızda sorun yaşamamanız, ani kopuşlar yaşamamanız açısından dolunay enerjisini dizginlemek gerekiyor

Günlük düzeninizde, sürekli olarak her gün yaptığınız işlerde tamamlanan görevler olabilir. Sizi rahatlatacak, özgürleştirecek, bir değişim olabilir bu. Bu dolunay sağlığınıza etki edebilir. Kendinize dikkat etmelisiniz. Çalıştığınız ortamda da sinirleriniz gergin olabilir. Ofis arkadaşlarınızla olan iletişiminiz sert olabilir. Evcil hayvanınız varsa gözünüzün önünden ayırmamaya özen gösterin.

Terazi burçları genel olarak çok kararlı ve enerjik olacaklar. Ancak bu dönemde yorulduklarını ve ara vermek istediklerini hissedebilirler. Eğer dışarı çıkmak daha zor bir hale geliyor ve işleri halletmek yerine evde köşenize çekilmek istiyorsanız bu hiç de garip bir durum değil. Bu dönemde başkalarının hayatınıza sizin yerinize yön vermesine izin vermek rahatlatıcı olabilir.

Dolunay’ın etkisiyle yaşamınızda huzur ve dengeyi yakalama uğruna daha fazla çene yormak ve çaba sarf etmeniz gerekebilir. Kendinizi daha alımlı daha güzel, kendinizi çok daha keyifli ve mutlu hissedeceğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz. Spot ışıkları üzerinize parlamaya başlayacak. Çevrenizdeki insanlardan bol bol iltifatlar alabileceksiniz ve bu sayede kendinizi daha mutlu hissedeceksiniz. Bu dönem hayatınızı güzelleştirmek adına adımlar atacaksınız.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Dolunay yorumları

Akrep burç yorumları: Dolunay 5’inci evinizde meydana geliyor. Uyanışlar, farkındalıklar, net kararlar, sonuçlar gündeminizde olacak. Aşk, flört, duygusal heyecanlar, yaratıcılığa dair konular, cinsellik, çocuk, bebek, hamilelik konuları, sanat, spor, sahne, etkinlikler, gösteriler, çocuklara dair konular, yapılması gerekenler bu Dolunay’ın size etki edeceği konular arasında.

Hayatında ilişkisi olanlar için birazcık kırmızı alarm zamanı! Aşk hayatınızda gergin olabilirsiniz. Gereksiz kıskançlıklar yüzünden ilişkileriniz sekteye uğrayabilir. Partnerinizle sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Gizli ilişkiler gündeme gelebilir, ilişkilerinizi çevrenizdeki insanlara saklayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden aynı ilgiyi görememek yaralayabilir. Çocuğunuzla da aranızda iletişim kopukluğu olabilir. Sevdiğinizle daha güçlü bir sevgi bağı kurmak adına fedakarlık etmek ve karşılıklı özveride bulunmanızı gerektiren konular ortaya çıkabilir. Hayrınıza olacak şekilde bir kopuş da yaşayabilirsiniz.

Diğer yandan hamile kalmak isteyenler için destekleyici bir dolunay. Çocuk düşünmeyenler ise daha dikkatli olmalı tabii. Çocuklarınızla ilgili bir süredir meşgul olduğunuz süreçler tamamlanabilir. Okul konusunun netleşmesi, kayıt sürecinin tamamlanması gibi.

Akrep burçları Dolunay’ın etkisiyle geleceklerinin şekillenmeye başladıklarını hissedebilirler. Bu olumlu bir gelişme olsa da Akrep burçları için büyük bir korku haline gelebilir. Bu korkuyla hayatlarını daha planlı hale getirmeye çalışan Akrep burçları kendilerini rahat bırakıp, keskin planlar yapmaktan vazgeçmeliler. Hayatı akışına bırakmak, bu dönemde yapılabilecek en iyi şey.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Dolunay burç yorumları

Yay burç yorumları: Dördüncü evinizde gerçekleşen bu dolunay ev, yuva, aile, ebeveynler, aile içi konular, taşınma, yerleşim, emlak, arsa, arazi, alım, satım, kiralama, kontrat, ev güvenliği, ev dekorasyonu gibi konularda sizleri etkileyecek. Aile içinde huzursuzluk yaratacak olaylar meydana gelebilir. Aile bireyleri arasında gerginlikler yaşanabilir. Evinizde riskli hareketlerden kaçının. Ufak kazalar yaşanabilir.

Evle ilgili uğraştığınız bir konu tamamlanabilir. Aile bireylerinin yaşamında güzel gelişmeler, sonlanan durumlar olabilir. Özellikle sağlık konusunda. Taşınmalar, yer değişiklikleri gündeme gelebilir eğer böyle bir plan, niyet ya da gereklilik varsa. Satmak istediğiniz bir mülkün, arazinin satışı gerçekleşebilir. Ev içinde yenilenen eşyalar olabilir.

Yay burçları uzun zamandır onlarca parçaya bölünmüş, birçok şeye koştururken buluyorlar kendilerini. Ancak Dolunay ile birlikte sonunda hayatlarında onlar için önemli olan insanlara vakit ayırabilecek ve biraz olsun rahat nefes alabilecekler. Aynı zamanda uzun zamandır iletişim kurmak istedikleri birine ulaşmanın vakti gelmiş olabilir. Bu onları tahmin edemeyecekleri kadar rahatlatacaktır.

Yalnız olanlar yeni tanışacakları veya girecekleri sosyal ortamlarda küçük yakınlaşmalar yaşayabilirler. Bazı dostlarınız ve arkadaşlarınız size partner bulmanız açısından arabuluculuk yapabilirler. Eğlence hayatı ve biraz daha parti, davet konser gibi etkinliklere çok daha fazla vakit ayırabileceksiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Dolunay yorumları

Oğlak burç yorumları: Yakın çevrenizde, kardeşlerle, akrabalarla ilgili konularda hızlı gelişmeler, sürprizli sonuçlanan, istediğiniz yönde tamamlanan durumlar olabilir. Pazarlama, reklam, satış, ticaret, danışmanlık, eğitim, sosyal medya, online işlerle ilgili konulara odaklanıyorsunuz. Yaşamınızda bu temalar varsa, aktif olarak içinde olduğunuz işler, projeler varsa güzel sonuçlanan durumlar olabilir. Bir süredir hazırlığında olduğunuz bir şey tamamlanabilir.

İletişim kurarken gerginlikler yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Teknolojik aletleriniz bozulabilir. Eğitim hayatınızda zorlanmalar olabilir. Kardeşinizle aranızda olan gerginlik büyüyebilir. Kısacası her türlü verdiğiniz tepkide iki kere düşünmelisiniz. Şehrin içinde yakın bir noktada, düzenli olarak herhangi bir sebeple gittiğiniz bir yer varsa, sürekli olarak yaptığınız bir şey varsa, o süreç tamamlanabilir. Artık gitmenize gerek kalmayabilir. O şeyin yeri değişebilir.

Oğlak burçları bu dönemde etraflarını saran baş etmesi zor etkilerle bocalıyor, boğuşuyor olabilirler. Ancak bu mücadele ettikleri şeylerin aynı zamanda olumlu yanlarının da olduğunu görmeleri gerekiyor. Diğer yandan uzun süre sonra kalplerini güvendikleri birine açmak için hazır hissedebilirler.

İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda oldukça destekleyici etkiler altında olacaksınız. Terfi bekleyenler, iş değiştirmek isteyenler, iş arayanlar güzel fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Kısa yolculuklar veya gezilerle ilgili planlarınız varsa karar almakta veya tam ne istediğinizi belirlemekte güçlük çekebilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Dolunay burç yorumları

Kova burç yorumları: Daha çok maddi konular üzerinden etki alıyorsunuz. Beklediğiniz bir para gelebilir. Umutlu olmadığınız bir parasal konu sürprizli şekilde, pozitif yönde sonuçlanabilir. Satın almak istediğiniz, bir müddettir beklediğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz. Devretmek istediğiniz bir iş yeriniz varsa, bu süreçte bunu gerçekleştirebilirsiniz.

İşinizde değişimlere gidebilirsiniz. Farklı uygulamalar yapmaya ve iş yapma şeklinizi değiştirmeye karar verebilirsiniz. Bu dolunayda değerli eşyalarınıza ve paranıza dikkat etmelisiniz. Gergin bir zaman diliminde olacaksınız. Para transferlerinizi iki kere kontrol edin. Dalgınlıklara açık bir dönemdesiniz.

Kova burçları bu dönemde hayatlarının doğru seyirde ilerlemediğini fark edebilirler. Hayatlarında yanlış giden şeyleri düzeltmek içinse kendileri rahat bırakmaları ve etraflarını saran enerjilere izin vermeleri gerekiyor. İnsanlarla savaşmak yerine neler yapacaklarını görmek için müdahaleyi kesmeleri en doğrusu olacaktır.

Kendinize duyduğunuz öz değeri ve verdiğiniz önemi sınayacak hayat koşulları ortaya çıkabilir, kendiniz için de bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Eğer yalnızsanız ve hayatınızda hiç kimse yok ise sizden uzakta yaşayan, yabancı uyruklu veya yurt dışında yaşayan biriyle flört edebilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Dolunay yorumları

Balık burç yorumları: Sizin burcunuzda gerçekleşecek Dolunay, çok daha fazla duygusal olmanıza neden olabilir. Ancak bu duygusallık olumsuz bir anlam taşımıyor. Aslında bu dönemde çevrenizdeki birçok insanın bilmediği özelliklerinizi açığa vuracak ve onları şaşırtmayı başaracaksınız. En önemlisi ise insanlara aslında hiç de duygusal ve güçsüz olmadıklarını göstermeniz olacak.

Sinirleriniz gergin olabilir. Partnerinize karşı agresif davranışlarda bulunabilirsiniz. İşlerinizin aksi gitmesi onun suçuymuş gibi davranmanız pek adil olmayabilir. Riskli hareketlerden kendinizi sakınmalısınız.

Bu dönemde ilişkilerde daha fazla sahiplenici, daha kıskanç tavırlar sergileyebilirsiniz. Tutkulu bir aşk gelebilir ya da daha çok cinsellik odaklı bir aşk kapınızı çalabilir. Evlilik ve ortaklık konularında yaşadığınız ikilemler varsa bu dönemde yaşadığınız çelişkileri su yüzüne çıkaracak duygusal stresler yaşayabilirsiniz.

Bir kapanış süreci sizler için ve Dolunay’ın 1’inci evinizde olması nedeniyle gündeminizdeki konu her şey olabilir. İş, ilişki, yerleşim, taşınma, para, eğitim, her tür konu olabilir. Bir şeyleri bitiriyorsunuz ve özgürleşiyorsunuz. Gerçeklerden uzaklaştığınız, rasyonel olmayan hayallere kapıldığınız durumlar varsa, aydınlanma etkisi yaşayabilirsiniz. Kararsız kaldığınız konularda netleşebilirsiniz. Beklediğiniz durumlarda sonuç alabilirsiniz. Bir tamamlanma halini anlatıyor dolunay. Sizin için bir şeylerin, bir dönemin, bir konunun sonu olabilir.


İndigo Dergisi‘ni Facebook ve Instagram‘da takip edin.

Astroloji


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.