Astroloji: Ekim 2021 aylık burç yorumları

Astroloji: Ekim 2021 aylık burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

ekim burç yorumları

Astroloji: Ekim 2021 aylık burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu Ekim ayı burç yorumları

Koç burç yorumları: Ekim ayında kariyerinizde büyük gelişmeler yaşanabilir. Olmak istediğinizde gururla, şiddetle bağımsızsınız, ama derinlerde, işin icabına bakmak için sizin yanınızda benzer düşünen önemli bir diğerinin, en iyi arkadaşınızın veya meslektaşınızın olmasının sizi daha da güçlü biri yaptığını biliyorsunuz. Yalnızca sizin için en değerli olan ortaklıklarınızı, işbirliklerinizi nasıl bir sonraki seviyeye taşımak istediğinizi düşünmekle kalmayıp, aslında her ne iseniz ona göre hareket etmek için özel bir fırsat yakalayabilirsiniz. Bekar Koç burçları uygun bir eş arayışında olabilirler. Bir ilişki kurmayı başarırlarsa ilişkiye zaman ve para yatırmak isteyebilirler. Birlikteliği olanlar ise bu dönemde birbirlerinin hayatlarına müdahale edilmesine izin vermeyecekler. Tartışmadan kaçınmak ve birbirlerine alan tanımak faydalı olabilir.


6 Ekim tarihinde Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeniay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Eğer ilişkimizde ya da evliliğimizde sorun yaşanıyorsa, bu konularla ilgili karşılıklı konuşmalar yapabilir, kendi iletişim tarzımızdaki yanlışlıkları da düzeltebiliriz. Bu arada yeni ortaklıklar, iş birlikleri kurmamız ve yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün. Devam eden bir hukuki süreç varsa, olumlu bir şekilde sonuçlanabilir ya da en azından hızlı bir ilerleme kaydedilebilir.

7 Ekim’de Venüs, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Uzak yolculuklar, yabancılarla ilişkiler, eğitim, hukuk ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Tatile çıkabilir, yolculuklarımızda farklı kültürlerden yeni insanlarla tanışabilir, eğer bekarsak yeni bir ilişkiye yelken açabiliriz. Eğitim, medya gibi alanlarda başarılı olmamız mümkün. Hukuksal süreçler lehimize sonuçlanabilir.

20 Ekim’de sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Hayat amacımızın kafamızda iyice netleşeceği, yolumuzu çizebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Yolunda gitmeyen kişisel ilişkilerimizi ve geçmişten gelen, sürüncemede kalmış konuları artık sonlandırıyor olacağız. Öte yandan, hayatımıza yeni insanlar girebilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz.

boğa burcu

Boğa burcu Ekim ayı burç yorumları

Boğa burç yorumları: Ekim ayında denediğiniz her şeyi somut sonuçlara dönüştürmek için kararlı hissediyor olacaksınız. İster daha iyi sınırlar belirleyerek daha iyi bir iş-yaşam dengesi elde etme konusunda çabalayın; isterse rutinlerinizde bile kişisel rekorlarınızı kırıyor olun, kararlılığınız kıskanılacak nitelikte. Yavaş ve istikrarlı bir tempoya bağlı olduğunuzu ve bu yaklaşımdan elde ettiğiniz büyümenin genellikle daha sürdürülebilir olduğunu unutmayın. Bu ay bekar olanlar geçmişte yaşadıkları kötü deneyimler nedeniyle bir ilişkiye girmekten yana olmayabilirler.

6 Ekim tarihinde Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Terazi Yeniay’ı sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. İş ortamında ve günlük yaşamamızda tempomuz artıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. İş arkadaşlarımız ya da işimiz değişebilir. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda yenilikler yapabilir, yeni rutinler oluşturabiliriz. Bir süredir çözülmeyen, bizi sıkan, endişelendiren bir sağlık sorunumuz varsa bu dönemde tekrar sağlığımıza kavuşmamız da mümkün. Hayatımızı yeniden düzene sokmak için mücadele edeceğiz.

7 Ekim’de Venüs, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Eşin parası, ortak kaynaklar, finansal konular ön plana çıkacaktır. Finansal konularda ani fırsatlar önümüze çıkabilir. Bir süredir beklediğimiz bir ödemeyi alabiliriz. Kredi başvurularımız olumlu sonuçlanabilir. Eşimizin ya da partnerimizin parasında bir artış olabilir. Tabii bu arada ayağımızı yorganımıza göre uzatmayı da unutmamamız gerek. Libidomuzun da yükselebileceği bir dönemdeyiz.

20 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. İç dünyamızda inişler ve çıkışlar yaşayacağımız bir dönemdeyiz. Sezgilerimiz artabilir ve günlük yaşamın yaşattığı sıkıntılar yüzünden maddi dünyadan bir süreliğine uzaklaşmak isteyebiliriz. Fiziksel ve ruhsal olarak dinlenmek, bu arada eğer kötü bir alışkanlığımız varsa (sigara vb.) bırakmak için çok uygun bir zaman. Sağlığımıza dikkat etmeli, kendimizi zihinsel olarak rahatlatmak için sanatsal faaliyetler, meditasyon gibi araçlara yönelmeliyiz.

ikizler burcu

İkizler burcu Ekim ayı burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu ay, eşiniz veya sizinle ilgilenen kişi sizi memnun etmek veya yanınızda olmak için çaba gösterecek. Ancak, herhangi bir ilerlemeyi kabul etme havasında olmayacaksınız. Bunun sizin için uğursuz olduğunu düşünmekten vazgeçin. Bunun yerine, size iyi şeyler ve başarılar getirme ihtimaline karşın teklifleri kabul etmeniz sizin için faydalı olabilir. Merkür retrosu nedeniyle kalbinizin ne istediğini düşünürken, iletişim kurmaya çalışırken gecikmeler, yavaşlamalar ve genel kafa karışıklığı ile bocalıyor olabilirsiniz. Bir sevgili veya arkadaşla ve yaratıcı bir projede ilerleme kaydetmeye çalışmak istiyorsunuz. Neyse ki 6 Ekim’de aynı bölgeye düşen yeni ay, sizi romantik bir niyeti netleştirmeye ve doğru yönde önemli bir adım atmaya teşvik edecek. Birçok başka yön, yaşamın bu alanından zevk alma yeteneğinizi destekliyor. Romantizm bölgenizdeki kendinden emin güneşin, macera bölgenizdeki şanslı Jüpiter ile uyumlu olduğu 15 Ekim tarihinde hayatınıza daha fazla romantizm ve eğlence geliyor.

6 Ekim tarihinde Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Terazi Yeniay’ı bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Sosyal ortamlarda yeni kişilerle tanışabiliriz. Uzun zamandır beklediğimiz yeni bir aşk yolda olabilir. Aynı zamanda üzerinde bir süredir çalıştığımız, emek verdiğimiz bir projemiz, bu dönemde sonuca ulaşabilir. Yaratıcılığımız da en üst seviyede olacağından, yeni bir projeye de başlayabiliriz. Tatile çıkmak, hobilerimize vakit ayırmak, ilişkimiz varsa partnerimizle keyifli zaman geçirmek için iyi bir dönem. Hatta hobilerimizi para kazanabileceğimiz bir uğraşa çevirebiliriz.

7 Ekim’de Venüs, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkacaktır. Bekarsak, hayatımıza heyecan katacak yeni biri girebilir. Ya da yeni bir iş birliğine imza atabiliriz. Evliysek ilişkilerde karşı tarafa da söz vermeyi öğrenmeli ve kendi görüşlerimizin doğruluğu hakkında diretmekten kaçınmalıyız. Öte yandan ciddi bir ilişkinin içindeysek, evlilik kararı almamız mümkün.

20 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Keyif alacağımız yardım organizasyonlara katılabiliriz, hayır işleri ile ilgilenebiliriz Arkadaşlarımızdan duygusal konularda destek göreceğiz. Hayatımızdan bazı insanları çıkarabiliriz. Bu dönemde gelecek planlarımızı tekrar gözden geçirebilir, aldığımız kararları sorgulayabiliriz. Kariyer kazançlarımız ile ilgili de şanslı bir dönemdeyiz. Bir terfi ya da zam söz konusu olabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu Ekim ayı burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Ekim ayının ilk haftasında, sade kalmak, doğada vakit geçirmekten, yemek pişirme becerilerinize kadar evle ilgili her şeyle ilgilenmeye ve belki de en önemlisi güneş sayesinde sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmeye odaklanacaksınız. İletişim gezegeni Merkür 18 Ekim’e kadar retro harekette olacağından, daha önce geri plana atılan tadilat projesi gibi, evinizin etrafında yarım kalmış işlerle uğraşabilirsiniz. Bir amaç üstünde kafanızda bir netlik oluşması, hatta aksiyon odaklı Mars’tan biraz yardım alarak cesur bir hamle yapmak için güzel bir fırsat elde edebilirsiniz. Bekarlar, bu ay bir ilişkiye girme kararı alma havasında olmayacaklar. Öte yandan, bir ilişki içinde olanlar, duygusal olarak sıkışmış hissedebilirler ve sorunlu bir ilişkiden çıkmakta zorlanabilirler.

6 Ekim tarihinde Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeniay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evde iletişim ve misafir trafiği artıyor. Aile bireyleri ile ilgili bir sorumluluk almamız söz konusu olabilir. Taşınma konuları da gündeme gelebilir. Yeni bir ev satın alabiliriz. Ya da evin düzeninde değişiklik yapmak isteyebiliriz. Miras, mal, mülk paylaşımları konusunda ailemiz ile bir araya gelip sorunlara çözüm bulabiliriz. Kariyer konusunda da bizi sevindirecek gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işe geçebilir ya da evden çalışmaya başlayabiliriz.

7 Ekim’de Venüs, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Daha keyifle çalışabilir, iş arkadaşlarımızın yanında kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Günlük yaşamımızda da keyfimize düşkünlüğümüz artabilir. Sağlık konularına dikkat etmeli, bol bol egzersiz yapmalı, kilo almamak için aşırı yeme içmeden kaçınmalıyız.

20 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Üstlerimizle iyi iletişim kurabileceğimiz, fikirlerimizi dinletebileceğimiz bir süreçteyiz. Uzun zamandır istediğimiz bir mevkiye bu dönemde ulaşabiliriz. Yaratıcı projelerimiz takdir toplayabilir ve tüm dikkatleri üzerimize çekebiliriz. Ancak odak noktamızı kaybetmemeye ve detayları atlamamaya dikkat etmeliyiz. İş arıyorsak, bu süreçte iş bulmamız büyük bir olasılık. Ev ve aile konularında da olumlu gelişmeler olabilir. Evlilik ya da çocuk sahibi olma kararı alabiliriz.

aslan burcu

Aslan burcu Ekim ayı burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu ay bekar Aslanlar ancak ilgilendikleri kişi tüm şartlarını kabul ederse bir ilişkiye girecek. Ancak bir ilişki içinde olanlar, geçmiş eylemlerinin bazı sonuçlarına katlanabilir. Etkinliklerden randevulara, takılmalardan sanal buluşmalara görmeyi ve görülmeyi ne kadar sevseniz de, Merkür’ün retro etkisini hissetmeye devam ediyorsunuz. 6 Ekim itibariyle büyük resim hedeflerinizle gerçekten uyumlu olmayan planlara ve taahhütlere “hayır” demenin zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Bu aynı zamanda bir hesap tablosu veya iş akışı uygulaması kullanmak ya da sadece daha fazla sınır belirlemek gibi verimliliğinizi artırmanın yeni yollarını öğrenmek ve beyin fırtınası yapmak için harika bir an olabilir.

6 Ekim tarihinde Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Terazi Yeniay’ı döneminde yakın çevre ve kardeşlerimiz, iletişim, yolculuklar, eğitim ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimizden, kuzenlerimizden ya da yakın çevremizden sürpriz haberler alabiliriz. Bu dönemde çok fazla seyahat etmemiz söz konusu olabilir. Bir süredir planladığımız bir eğitim varsa, başlamanın tam sırası. Çocuğumuz varsa, onun eğitimiyle ilgili de güzel gelişmeler olabilir. Sosyal medya ortamlarında son derece aktif olacağız. Başarılı anlaşmalara imza atmamız, toplantılar ve sunumlarda kendimizi göstermemiz mümkün.

7 Ekim’de Venüs, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Eğer ilişkimiz yoksa aşk hayatımız birdenbire alev alabilir. Gezip tozma, eğlenceli aktivitelere katılma arzumuz artabilir. Eğer ilişkimiz varsa, partnerimizle kendimizi eğlenceye vurabiliriz. Çocuk sahibi olmak istiyorsak uygun bir dönemdeyiz. Şansımız yüksek ancak yine de spekülatif yatırım araçlarında daha temkinli olmalıyız.

20 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Geleceğimiz ile ilgili önemli kararlar alabileceğimiz ve hedeflerimizi belirleyeceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu dönemde, sonuçlanmasını beklediğimiz hukuku bir süreç nihayet sona erebilir. Uzun zamandır beklediğimiz bir seyahati gerçekleştirebiliriz. Sosyal medyada ve kardeş, kuzen, komşu ilişkilerinde daha sakin ve anlayışlı olmamızda yarar var.

başak burcu

Başak burcu Ekim ayı yorumları

Başak burç yorumları: Güneşin 22 Eylül’de başlayan para bölgenizdeki yolculuğu ve ayrıca yöneticiniz, haberci Merkür’ün gerilemesi, geçmiş, şimdi ve gelecek finansal durumunuzun etkisini daha fazla hissetmenizi sağlamış olabilir. 6 Ekim’deki yeni ay, öğrendiklerinizi alıp büyük, uzun vadeli bir yatırım hedefine uygulamak için önemli bir fırsat dönemi olabilir. Belki gerçek para yatırmaya tam olarak hazır değilsiniz, ancak en azından, güvenliğinizi artıracak ve büyümeyi teşvik edecek bir oyun planını tam olarak belirlemek için biraz zaman ve enerji harcayabilirsiniz. Kendinizi daha merkezde hissetmenizi sağlayan parasal konularda netlik kazanmak, bu ay sizin için oldukça önemli bir konu olacak. Bu ay Venüs size ilham vermek için çalışıyor olacak. Bekarlar sonunda aşık oldukları kişiye evlenme teklif edebilirler veya evlenme teklifi alabilirler. İlgilendikleri kişinin teklifi kabul etmesi muhtemel olduğundan korkmalarına gerek yok.

6 Ekim tarihinde Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Terazi Yeniay’ı döneminde finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Finansal konularda güven arayışı içinde olacağımız bir süreç başlıyor. Maddi olarak kendimizi güvende hissetmek bizim için en önemli şey haline gelebilir. Ailemize yardım etmek durumunda kalabiliriz ya da biz finansal destek için onlara başvurabiliriz. Kariyerimizle ve finansal durumumuz ile ilgili yeni bir yol haritası çıkarmamız mümkün. Bu dönemde yeni iş fırsatlarını değerlendirebilir ya da mevcut işimizde terfi edip, gelir artışımızın tadını çıkarabiliriz.

7 Ekim’de Venüs, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Ev ve aile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evde, ailemizle güzel zaman geçirebileceğimiz bir dönemdeyiz. Ailemizle organizasyonlar düzenleyebilir, evimizde çok sayıda misafir ağırlayabiliriz. Ev dekorasyonu ile ilgili harekete geçebilir, evimizi güzelleştirmek için çabalayabiliriz. Yeni bir ev satın alma söz konusu olabilir.

20 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda nihayet arzu ettiğimiz sonuçlara ulaşabilir, güzel haberler alabiliriz. Yeni yatırımlar konusunda kafamızdaki planlar netleşebilir. Borçlarımız ya da yapmamız gereken ödemeler her ne kadar huzursuz bir ruh hali içinde olabiliriz. Spekülatif yatırımlar beklemediğimiz bir gelir kazandırabilir. Ancak temkinli olmaya devam etmeliyiz.


terazi burcu

Terazi burcu Ekim ayı burç yorumları

Terazi burç yorumları: 22 Eylül’den bu yana Güneş sizin üzerinizde etkisini tüm hızıyla devam ettiriyor, ancak biraz kaotik hissediyorsanız, yanılıyorsunuz. Burcunuzda geri giden iletişim gezegeni Merkür, planlarınızı bozuyor ve kafa karışıklığı yaratıyor olabilir. Bu eğilim 18 Ekim’e kadar devam edecek. Akışa devam etmek, sakin kalmak, huzuru korumak adına baş ağrısına neden olabilecek durumlardan uzak durun. 6 Ekim’de burcunuza yeni ay düştüğünde, uzun vadeli bir vizyon, hedef konusunda önemli bir netlik kazanabilirsiniz. Venüs, iletişim bölgenizden geçerek hayal kurma ve arkadaşlarınızla, sevdiklerinizle, iş arkadaşlarınızla iletişim yeteneğinizi güçlendiriyor olacak. Bu ay bekarlar yeni bir şey deneyimlemeye hazır ve istekli olacaklar. Ancak ilişki içinde olanlar, ilişkilerini nasıl geliştireceklerini merak ederek kafaları karışabilir. Duygusal krizlerle birlikte gerginlik biraz artabilir.

6 Ekim tarihinde sizin burcunuzda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Birçok gezegenin de aynı zamanda burcumuzda olması büyük bir değişim ve dönüşüm döneminden geçeceğimize işaret ediyor. Fiziksel olarak bir imaj değişikliğine gidebiliriz. Yeni bir ilişki, yeni bir iş fırsatı söz konusu olabilir. Bize yeni kapılar açacak yeni insanlarla tanışabiliriz. Ancak planlı hareket etmemizde ve iyice düşünüp taşınarak harekete geçmemizde fayda var.

7 Ekim’de Venüs, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz kuzenlerimiz ile bir araya gelebilir, uzaklardaki aile bireylerinden güzel haberler alabiliriz. Keyifli yolculuklar yapabilir, eğer eğitim hayatımız devam ediyorsa, olumlu gelişmeler yaşayabiliriz. İletişim trafiğimiz artabilir.

20 Ekim’de karşıt burcunuz Koç’ta gerçekleşen Dolunay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, şanslı bir döneme giriyoruz. Hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Yolunda gitmeyen bir ilişkiyi sonlandırmamız ihtimali de var. Bu arada yeni ortaklıklar ve iş birlikleri açısından da güzel bir dönemdeyiz. Yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Ekim ayı yorumları

Akrep burç yorumları: Ekim başında gerçekleşecek yeni ay, önümüzdeki haftalarda ve aylarda gerçekten neyi başarmak istediğinizi görebilmek, netleştirmek için önemli bir tarih. Ateşli Mars, Ay ile eşleştiğinden, sadece ilham almıyorsunuz, gözünüze diktiğiniz her şeye hükmetmek için tamamen harekete geçiyorsunuz. Yolunuza çıkan herkes dikkat etse iyi olur. Venüs para bölgenize geçerek size biraz hafiflik getiriyor. Para kazanma çabalarında ilerleme kaydetmek için eşiniz veya bir arkadaşınızla işbirliği yapmaya teşvik edebilir. Bekarlar, bir ilişki içinde olmanın artılarını ve eksilerini düşünmekle meşgul olacaklar. Harekete geçmekten kaçınabilirler.

6 Ekim tarihinde Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Terazi burcundaki Yeniay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. İç dünyamıza dönmek, bir süre kendimizle baş başa kalmak bizi rahatlatabilir. Öte yandan, uzun süredir içimizde tuttuğumuz ve bizi negatif etkileyen düşüncelerimizi dışa vurmak için terapiye yönelebiliriz. Bu dönemi kendimizi toparlamak, endişelerimizden arınmak, yeniden öz güven ve enerji toplamak için kullanmalıyız. Sağlık konusunda kontrollerimizi aksatmamamız gereken bir dönemdeyiz. Yakınlarımızın sağlık sorunlarıyla da ilgilenmemiz gerekebilir.

7 Ekim’de Venüs, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Finansal konularda bolluk ve bereket dönemindeyiz. Zam alabilir, farklı kaynaklardan da gelir kazanmaya başlayabiliriz. Spekülatif yatırım araçlarından kazanç elde edebiliriz. Ayrıca daha önce fark etmediğimiz bir yeteneğimiz ortaya çıkabilir.

20 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. Yeni bir iş ortamında çalışmaya başlayabilir, yeni ekip arkadaşlarımıza alışmaya çalışabiliriz. Biraz adaptasyon sorunları yaşamamız mümkün. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda bazı rutinler bizi strese sokabilir ve akrabalarımızla tartışmalar yaşayabiliriz. Sağlık açısından hassas günlerdeyiz. Rutin doktor kontrollerini aksatmamalıyız.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Ekim ayı burç yorumları

Yay burç yorumları: Sosyalleşme ihtiyacınız tüm hızıyla devam ediyor. Arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla adeta bir etkinlik kasırgasının içinde olabilirsiniz. Belki bunalmış hissediyor olabilirsiniz. Bu durum ay ortasına kadar devam edecek. Daha önce hak ettiği ilgiyi görmediysen, şimdi ekibinle geri dönmenin tam zamanı. Ve bu ilişki odaklı Venüs’ün 7 Ekim tarihinde sizin burcunuzda hareket etmeye başlamasıyla daha belirgin hale gelecek. Zevk, macera ve bağlantıyı hemen hemen her şeyin üzerine koyma arzunuzu büyütecek. Eğer bekarsanız birlikte olmak istediğiniz mükemmel kişiyle tanışacağınız bir ay. Çiftler, yakın çevreden bazı önemli tavsiyeler alabilir. Bu tavsiyeye uymayı seçerlerse, ilişkide büyümeye devam edeceklerdir.

6 Ekim tarihinde Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Terazi burcundaki Yeniay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Hayallerimize ve gelecek planlarımıza yoğun bir şekilde odaklanacağımız bir döneme giriyoruz. Hayatımıza, gelecek planlarımızı gerçekleştirmemize yardımcı olacak yeni insanlar girebilir. Arkadaşlarımızın desteğini her an yanımızda hissedebilir, çok sayıda sosyal aktiviteye katılabiliriz. Kariyer kazançlarımız ile ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Gelirimizde büyük bir artış deneyimleyebiliriz.

7 Ekim’de Venüs, sizin burcunda seyahatine başlıyor. Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Neşeli, sempatik, konuşkan, özgüvenli davranışlarımızla dikkat çekebiliriz. İmajımızı farklılaştırabilir, hayatımızın her alanı ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni girişimlerde de bulunabiliriz.

20 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Sosyal hayatımız renkleniyor. İlişkimiz yoksa aşktan yana şansımız son derece açık. Her an sürpriz bir aşk başlayabilir. İlişkimiz varsa, mevcut partnerimizle çok romantik bir dönem geçirebiliriz. Yaratıcılığımız artabilir. Çocuk sahibi olmak istiyorsak sürpriz bir hamilelik söz konusu olabilir. Eğer çocuklarımız varsa, onlarla ilgili güzel haberler alabiliriz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Ekim ayı yorumları

Oğlak burç yorumları: Ekim ayı başında, en hırslı çalışma çabalarınızın meşguliyetinde olacaksınız. Hangi dağa yavaş ve istikrarlı bir şekilde tırmanıyorsanız, yapmaya meyilli olduğunuz gibi kendinizi zirveye yakın hissedeceksiniz. Yeni Ay’ın etkisiyle yeni bir bakış açısı ve enerji ile devam eden bir plana yeniden başlayabilir veya muhtemelen arkadaşlarınızdan biraz yardım alarak farklı bir yaklaşım bulabilirsiniz. Güneş kariyer evinizde sizi desteklemeye devam edecek. Ancak, kafanızdaki başarılara veya hedefe ulaşamayacağınızı hissediyorsanız veya yavaşlamalar ve gecikmeler hissediyorsunuz bu Merkür retro etkisinden kaynaklanmaktadır. 18 Ekim’e kadar sizin için daha eleştirel düşünme, daha fazla yeniden değerlendirme ve daha fazla öz eleştiri dönemidir. Bu ay bekarlar zengin, varlıklı ailelerden evlilik teklifleri alabilirler. Evli veya bir ilişki içinde olanlar, ilişkilerinde büyük olasılıkla bazı sorunların köpürdüğünü göreceklerdir. Karşılaştığınız sorunu çözmek için güvenilir bir kişiden tavsiye almanız faydalı olacaktır.

6 Ekim tarihinde Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeniay kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Tüm hayatımızı yeniden düzenleme ve ciddi kararlar almak için çok uygun bir süreçteyiz. Terfi ya da iş değiştirme gibi durumlar söz konusu olabilir. Üstlerimiz ve ebeveynlerimizin her konuda desteğini görebiliriz. Bu dönem bizim için çok çalışma ve kendimizi gösterme dönemi olacak. Ayrıca yine bu dönemde, evlilik kararı alabilir, evlenebilir, çocuk sahibi olabiliriz.

7 Ekim’de Venüs, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Huzuru kendi içimizde arayacağımız bir döneme giriyoruz. Sosyal ortamlar bu süreçte bizi çok sıkabilir ve gürültülü gelebilir. Hayatın karmaşasından uzaklaşmak bize çok iyi gelecektir. İlişkiler ve iç dünyamızı gözden geçirip, aydınlanma yaşamamız söz konusu olabilir.

20 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Ev ve aile ilgili konularda uzun zamandır süregelen bir konunun nihayet sonuca ulaşması mümkün. Gayrimenkuller ya da aile meseleleri ile ilgili fikir ayrılıkları stres yaşamamıza ve kendimizi sert sözlerle ifade etmemize neden olabilir. Taşınma ya da tadilat konuları gündeme gelebilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Ekim ayı burç yorumları

Kova burç yorumları: Özgür ruhlu ve açık fikirli Kova burçları Güneş’in desteğiyle daha fazla öğrenme, büyüme ve duyularını besleme fırsatı buldu. Ancak şimdi sizler için süreç Merkür retro etkisiyle biraz daha yavaş, bazen sinir bozucu ve hatta zaman zaman kafa karıştırıcı görünüyor olabilir. Farklı bakış açılarını ve görüşleri dikkate almanız faydalı olabilir. Yeni ay, konfor alanınızın tamamen dışında olan bir rutini, hedefi veya projeyi benimsemeniz ve sürdürmeniz için size ilham verebilir ve bu fikri değerlendiriyor olmanız bile gerçek bir ilerleme anlamına gelebilir. Bu ay bekarlar için ufukta yeni bir şey yok. Ancak, zaten bir ilişki içinde olanlar, sağlıklı bir ilişki sürdürmenin bir yolunu planlamak için birlikte çalışacaklardır. Birlikte ne yapmayı planlıyorsanız, olumlu sonuçlar getirecektir.

6 Ekim tarihinde Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Terazi Yeniay’ı yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Kişisel gelişim konuları bizim için çok fazla önem kazanacak. Kendimizi geliştirmek için harekete geçebilir, hayatımızla ve geleceğimiz ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. Bu dönemde iş amaçlı seyahatlere çok sık çıkabiliriz. Yeni bir eğitime başlamamız da mümkün. Devam eden bir hukuki sürecimiz varsa, nihayet lehimize sonuçlandığına tanık olabiliriz.

7 Ekim’de Venüs, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal çevremiz hareketlenebilir. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni çevrelere girebiliriz. Tanıştığımız yeni insanlar, yeni fırsatlar yakalamamızı sağlayabilir. Arkadaş çevremizden biri ile yeni bir aşk söz konusu olabilir. Çalışıyorsak, kariyer kazançlarında da bir artış görebiliriz.

20 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve yakın çevremiz ile ilgili bir sorunu çözebilir, onlara duygusal destek verebiliriz. Sosyal medyada kullandığımız sözlere dikkat etmemiz ve internet üzerinden alışveriş yaparken kontrollü davranmamızda yarar var. Uzun zamandır istediğimiz bir eğitim varsa, başlamak için çok uygun bir dönemdeyiz. Çok sayıda kısa yolculuk yapabilir, yeni anlaşmalara imza atabiliriz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Ekim ayı yorumları

Balık burç yorumları: Muhtemelen Eylül ayından bu yana oldukça yoğun duygusal bir süreçten geçiyorsunuz. Ancak bu mutlak kötü bir şey değil. Ne de olsa empatik, derinden hisseden bir su burcu olarak buna zaten hazırsınız. Ancak, özellikle iletişim gezegeni Merkür geri giderken, dikkatinizi eski duygusal yaralara ve daha önce çözülmemiş ilişki sorunlarına çevirerek zaman zaman çok fazla duygusal hissediyor olabilirsiniz. 6 Ekim’deki Yeni Ay, tüm bu konuları değerlendirmenize katkı sunabilir. Öyle ki, daha etkili bir şekilde iyileşmek için şimdi gerçekten ne yapabilirsiniz? Hikayeyi nasıl yeniden yazarsınız, böylece duygusal yaşamınızda çekimleri yapma yetkisine sahip olursunuz? Bu ay, bir ilişkiye girmek isteyen bekar Balık burçları büyük olasılıkla birkaç zorlukla karşılaşacaktır. İşleri kendi lehlerine çevirmek için çok zaman ve çaba harcamaları gerekebilir. Öte yandan, halihazırda bir ilişki içinde olanların ilişkileri sorunsuz ilerleyecektir. Çiftler bu süreçte birbirlerine alan tanıyacak ve birbirlerinin kararlarına saygı duyacaktır.

6 Ekim tarihinde Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Terazi Yeniay’ı, sekizinci evimizde gerçekleşiyor. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda bir süredir devam eden ve bizi endişelendiren bir sorun sonuca kavuşabilir. Yeni bir girişime ya da ortaklığa adım atabiliriz. Bu arada ailemizden biri, özellikle eşimiz, partnerimiz ile ilgili birtakım beklenmedik harcamalar çıkabilir. Gelir durumumuz iyi olsa da yine de aşırı harcamalardan kaçınmaya dikkat. Finansal kaynaklarımız ile ilgili yeni bir düzenleme yapabilir, bütçemizi tekrar gözden geçirmek isteyebiliriz.

7 Ekim’de Venüs, Yay burcunda seyahatine başlıyor. İş ve kariyerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Eğer çalışıyorsak, kariyerimizde olumlu değişiklikler yaşayabiliriz. Önümüze yeni fırsatlar çıkabilir. Terfi durumları söz konusu olabilir. Üstlerimizin ve ebeveynlerimizin desteği ile rahatlayabilir, toplum önünde kendimizi gösterebiliriz.


20 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Kendimize olan güvenimiz bu dönemde artış gösterebilir. Karşımıza yeni iş fırsatları çıkabilir. Yeni yatırımlar yapabilir, yeni girişimlere el atabiliriz. Uzun zamandır beklediğimiz bir ödemeyi nihayet alabiliriz. Bu süreçte, konfor ihtiyacımız artacağından, harcamalarımızda dikkatli olmakta ve aşırıya kaçmamakta fayda var. Gayrimenkul satın alabilir ya da evimize yeni eşyalar alabiliriz.

Astroloji: İndigo Dergisi’ni Facebook, Twitter ve Instagram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.