2021 yılı en iyi lazer epilasyon cihazı: XLASE

XLASE LAZER, epilasyon işlemlerinde Avrupa’dan sonra Türkiye’de de en çok tercih edilen cihaz olarak yerini aldı. 2010 yılında dünya piyasasında satışa sunulan Xlase diode lazer epilasyon lazer cihazı Avrupa’da etkinliğini kanıtladı ve Türkiye’nin de içinde bulunduğu 53 ülkede en çok tercih edilen acısız lazer epilasyon cihazı oldu. 2016 yılında Biotec Italia firmasının Distribütörlüğünü alan NORA MEDİKAL firması tarafından Türkiye pazarında satılmaya başlanan bu cihaz kullanıcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

xlase lazer

İtalyan teknolojisi Diode Lazer, Xlase!

Uzun AR-GE çalışmaları sonucu İtalyan mühendisleri tarafından tasarlanan XLASE LAZER, epilasyon kavramını yeniden şekillendiriyor. Diode lazerler epilasyonda en çok tercih edilen yöntem olarak dünyada kullanılmaktadır. Uzun araştırmalar sonucu üretilen ve geliştirilen Xlase lazer, – 10 dereceye kadar soğutulabilen buz başlığı özelliği ile acısız ve konforlu epilasyon imkanı sunan ve günümüzde en çok tercih edilen yöntem olarak kabul edilmiştir. Tüm dünyada ve ülkemizde binlerce kullanıcı tarafından en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemi acısız lazer olarak dikkat çekiyor. Klasik lazer epilasyon cihazlarında cilde gönderilen yüksek enerji başlık soğutması yetersiz olduğu için genellikle esmer tenli kişilerde cilt yanıklarına ve acıya sebep olabiliyor, XLASE LAZER patentli motion speed prosedürü ve buz başlığı sayesinde tüm bu riskleri ortadan kaldırıyor.

xlase cihaz

Motion Speed Soğutma Prosedürü

Hasta konforu, hızlı uygulama ve eşsiz klinik sonuçlar için büyük bir atılım ! Kıl kökünün optimum sıcaklığına yükselmesine sebep olan hızlı lazer ışınları ile eşzamanlı olarak soğutma yapar. Klasik lazer epilasyon cihazları ile kıyaslandığında, acı hissi ve yanık riski ortadan kalkıyor. Klasik epilasyon yöntemlerinde her lazer ışın atım öncesinde ve sonrasında yüksek soğutma gerekirken, Motionspeed özelliği sayesinde kafanın soğutulmasıyla eş zamanlı olarak olağanüstü uygulama hızını garanti eder ve geniş alanlarda sürekli enerji akımı, hasta konforunda artış, hızlı tedavi ve etkili epilasyon sağlar. Saniyede 10 Hz tekrarlama hızı ile yüksek güçlü enerjiyi kontrollü olarak kıl köklerine iletir ve yeterli ısıya ulaşan kıl kökleri başarılı bir şeklide yok edilir. Xlase Lazerin Motion Speed özelliği sayesinde epilasyon işlemleri 25 dakika gibi kısa bir sürede tamamlanabilmektedir.


lazer epilasyon

Buz başlık

XLASE diode Lazer patentli gelişmiş soğutma sistemine sahip en yenilikçi lazer cihazıdır. Aktif su soğutma sistemine sahip sistem optimum lazer ışın kalitesi için güvenilir ve hassas sıcaklık kontrolü gerektiren yüksek enerjili diode lazer kullanır. Piyasada bulunan diğer lazer cihazları soğutma elde etmek için radyatör sistemlerini kullanmaktadır, bu da zamanla radyatör sistemindeki metallerin bozulması ve tıkanmasından dolayı performanslarının düşmesine ve yeterli soğutmayı yapamamalarına sebep olmakta, cihazlarda arızalara ayrıca uygulamalarda yanık vakalarına neden olmaktadır. XLASE buz başlık -10 dereceye kadar ulaşabilen soğutma sistemi ve patentli teknolojisi ile en iyi lazer performansını sunmaktadır. Bu teknoloji sayesinde yanık riskleri ortadan kalkar ve dört mevsim acısız epilasyon işlemi yapılabilir.


4 mevsim bronz tenlerde bile acısız epilasyon: XLASE LAZER!

bronz ten

Bahsetmiş olduğumuz patentli soğutma sistemi sayesinde 4 mevsim tüm cilt tiplerinde atta bronz tenlerde dahi artık epilasyon mümkün. Xlase Lazer diode başlığı en son İtalyan teknolojisi olan yüksek güçlü diode sistemini kullanarak kalıcı epilasyon sağlar. Bu cihaz kullanıcıya bronz tende yanık ve ayrıca renk değişimi olmadan güvenle epilasyon yapma imkanı sunuyor. Böylece yaz aylarında bile epilasyon yapmak güvenilir ve mümkün olabiliyor. Klasik epilasyon yöntemlerinde cilt renginin açılması için yaklaşık 1-2 ay beklemek gerekirken XLASE Lazerde, güneşlendikten sadece 1 hafta sonra işlem yaptırılabilir

Artık erkeklerin tercihi de Xlase Lazer

Erkeklerde lazer epilasyon kadınlara kıyasla daha zor ve ağrılıdır. Bunun sebebi erkeklerin kıllarının daha yoğun ve kalın olmasından kaynaklanmaktadır. Piyasada bulunan klasik lazer epilasyon cihazları erkeklerde yeterli başarıya ulaşamamaktadır. Çünkü genelde piyasada uzakdoğu ayrıca 600-800 watt gibi güçsüz cihazlar bulunmaktadır, bu epilasyon cihazlarının oluşturduğu enerji erkeklerde kılların yeterli ısıya ulaşmasını sağlayamamaktadır. Bu sebepten dolayı bu tarz cihazlarda işlem yaptıran erkeklerde kıllarda yeterli dökülme görülmemekte ve genelde beyazlamaların arttığı görülmektedir. XLASE lazer 2800 Watt ve 4000 Watt gücündeki farklı modelleri sayesinde erkeklerde de en iyi sonuçları vermektedir. Acısız buz başlık özelliği sayesinde masaj konforunda epilasyon için erkeklerde artık XLASE Lazeri tercih etmektedirler.

laser hair removal

Uzmanlar uyarıyor


Uzmanlar ve Dermatologlar sağlığınız için sadece orijinal cihazlar ile uygulama yapılması gerektiği konusunda uyarıyor. Maalesef piyasada bulunan birçok merkezde orijinal olmayan kalitesiz cihazlar kullanılmakta ve insanların sağlığı tehlikeye atılmaktadır. Orijinal cihazlar için http://xlaseturkiye.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Erkekler epilasyon için neden Xlase Lazer’i tercih ediyor?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.