En İyi 5 Android Casus Programları Hangileri?

Casus yazılım bir telefon ya da bilgisayardaki bilgilere ulaşmak için kullanılan, son zamanlarda oldukça popüler olmuş bir yazılım türüdür.

Android Casus Yazılımları

Kullanılması için birçok neden olabilir fakat en güvenilir olanını bulmak önemlidir. Kimse bilgilerinin sızdırılmasını ya da dolandırılmayı istemez. Sizler için en iyi ve en güvenilir Android casus yazılımlarını araştırıp bu yazımızda derledik.

En İyi Android Casus Yazılımları Nelerdir?

1. mSpy

mspy

Android casus programlar arayışı içerisindeyken en hoşumuza giden ve en işimize yarayan program açık ara mSpy oldu. Çoğu casus programın aksine mSpy yalnızca mesaj takibi özelliği değil, daha çeşitli ve işe yarar birçok fırsat sağlıyor. Örneğin, aldatılan bir eş olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Karşınızdaki kişinin mesajlarını takip ederken bir yandan aramalarını gözlemlemek eminiz ki çok işinize yarayacaktır.

Endişeli bir ebeveyn misiniz? Çocuğunuzun kaçırılmasından ya da kaybolmasından mı korkuyorsunuz? mSpy casus programının konum takip özelliği tam size göre. Çocuğunuzun nerede olduğunu, nerelere ne zaman gittiğini görüntüleyebilmek içinizi rahatlatacaktır. mSpy ile birlikte,

  • Mesaj ve arama takibi
  • Uygulama ve konum takibi
  • Ekran kaydı alma ve galeriyi görüntüleme
  • İnternet geçmişini görme, takvimi kontrol etme ve daha fazlasına erişebileceksiniz.

2. Flexispy

Flexispy

Oldukça eski bir geçmişe sahip olan Flexispy da bir başka Android casus yazılımı. Mesajlaşma takibine daha çok odaklanan Flexispy ayrıca ücretsiz bir mobil görüntüleme uygulamasına sahip. Eğer bir Android casus yazılım ücretsiz arayışı içerisindeyseniz, Flexispy bir noktaya kadar istediğiniz şey olabilir. Bu program, piyasadaki diğer casus yazılımları gibi uzaktan kontrol edilebiliyor. Flexispy’ın bazı özelliklerini şöyle sıralayabiliriz:

  • Uzaktan kontrol edebilme
  • Mesaj ve arama takibi
  • Uygulama takibi

3. Hoverwatch

Hoverwatch

Hoverwatch da casus programlar Android piyasasında bulunan başka bir yazılım. Kullanmaya başlamak için önce üye olmalı, ardından uygulamayı indirmeli, sonra ise oluşturduğunuz hesabınızı kullanarak karşı telefonu gözetlemeye başlamalısınız.

Diğer casus yazılımlarda da olduğu gibi Hoverwatch ile mesaj takibi, arama takibi, rehber görüntüleme, galeriye erişme gibi özelliklere sahip olabilirsiniz. İnternet tarayıcısı geçmişine de ulaşabileceğiniz Hoverwatch’ı kullanmak isterseniz üyelik fiyatlarını ve özelliklerini gözden geçirip size uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz.

4. HighsterMobile

HighsterMobile

Bahsedebileceğimiz bir başka casus uygulaması da HighsterMobile olacaktır. Genel olarak ebeveynlere yönelik gibi gözüken HighsterMobile çocuğunuzu gözlemlemek için özellikler sunuyor. Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat ve Skype gibi uygulamaları gözlemleyebileceğiniz bu casus uygulama da ihtiyacı olanlar tarafından incelenebilir.

Farklı bir yönü yalnızca bir kez satın alma işlemi gerçekleştirecek olmanız olabilir. Aylık ya da yıllık abonelik sistemi yerine ömür boyu satın alacağınız HighsterMobile, abonelik sistemiyle uğraşmak istemeyenler için düşünülebilir. Yine de diğer yazılımlar gibi her ay az az ödemek yerine bir anda çok ücret ödeyeceğinizi unutmayın.

5. Spyera

Spyera casus yazılım

Listemize giren bir başka Android casus yazılımı da Spyera oluyor. Spyera’nın da çeşitli özellikleri mevcut. Örneğin takip ettiğiniz telefonda belirli bir arama yapıldığında bildirim alma şansınız bulunuyor. Böyle bir anda karşınızdaki telefonun ekran görüntüsünü de alabilirsiniz. Herhangi bir ihanet durumunda kanıt olarak kullanabileceğiniz bu ekran görüntüleri işinize yarayabilir.

Bunun dışında uygulamaları kontrol edebilir, mesajları okuyabilir, galeriye erişebilir, şarjı görebilir ya da tarayıcı geçmişini görüntüleyebilirsiniz.

Android Casus Yazılımları Nasıl Kurulur?

Telefonunuza bir casus yazılımı kurmak genellikle kolaydır. Yapmanız gereken öncelikle kendinize uygun olan casus yazılımı bulmak, uygun olan üyelik paketini satın almak, uygulamayı indirip bilgilerinizi girmek olacaktır. Ama unutmayın, telefonunuzda bunlar dışında ayarlamanız gereken birkaç küçük şey daha var:

  1. Telefonunuzun bilinmeyen uygulamaları indirmesine izin verin.
  2. Konum takibini etkinleştirin.
  3. Google Play’in ‘Uygulama Doğrulama’ özelliğini devre dışı bırakın.

Bunlar gözünüzü korkutmasın, hepsi gerçekten küçük ayarlar ve yalnızca birkaç dakikanızı alacaktır. Hiçbiri bilgilerinizi sızdıracak, size zarar verecek ayarlar değil. Casus yazılımlarının tamamen çalışabilmesi için bunlara ihtiyaç var. Bunları yaptıktan sonra telefon takip etme işleminize hızlıca başlayabilirsiniz.

Sonuç olarak

Android casus yazılımları ebeveyn de olsanız, eşinizi araştırıyor olsanız da gerçekten işinize yarayabilecek programlardır. Önemli olan en etkili olanı bulmak ve kullanmaya başlamak. Bizim araştırmalarımız sonucu en iyi casus yazılımı mSpy ve içinde bulundurduğu çeşitli özellikler sayesinde sizi amacınıza hızlıca ulaştırabiliyor. Yapmanız gereken birkaç küçük ayarı unutmayın ve işe başlayın.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.