Salgını bile astrologlardan 2022 astroloji tahminleri: Ekonomik buhran senesi!

2020 yılının sonlarında koronavirüs salgınına dair yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Hande Kazanova, Dinçer Güner ve Öner Döşer, dünyanın 2022 haritasına baktılar ve yeni tahminlerini açıkladılar. Tahminlerine göre, 2022 senesi büyük ekonomik buhran ve kıtlık yılı olacak.

2022 astroloji

Video aşağıda – Astrologlardan 2022 astroloji tahminleri: Ekonomik buhran senesi olacak!

Habertürk TV’de Fatih Altaylı’nın sunumuyla ekrana gelen Fatih Altaylı İle Tek Tek programına ünlü astrologlar Dinçer Güner, Öner Döşer ve Hande Kazanova konuk oldu, 2022 astroloji tahminlerini değerlendirdi.


2020 yılı sonlarındaki koronavirüs salgının dünyayı etkisi altına alacağını ön gören astrologlar bu sefer de ekonomi konusundaki korkutan tahminleriyle bir kez daha gündeme geldi.

Ekonomik krizin kapıda olduğunu ifade eden Astrolog Öner Döşer, “Çalıştığım astroloji haritalarından 1929 Büyük Buhranı’nı aratmayacak dünya çapında ekonomik bir krize doğru sürüklendiğimizi söyleyebilirim. Bunu 2022’de anlayacağız ama esas zorluk 2023-2024’te olacak” ifadelerini kullandı.

“Ekonomik buhran senesi olacak”

“2022 ekonomik bir buhran senesi olacak” diyen Dinçer Güner, “Ayrıca 2001, 2002 ve 2003’te yaşadıklarımızın aynısı olacak. Ama sonra toparlanma olacak. Tüm dünyada gıdaya ulaşmada zorluk yaşanacak” şeklinde konuştu. Dinçer Güner dünyayı 2022 yılında bir kıtlığın beklediğini söyledi.

2022 senesinde ABD’de ve Çin dahil bir çok ülke büyük ekonomik buhran yaşayacak. ABD’de Kasım 2021’den itibaren 6 ay boyunca ABD Başkanı Joe Biden ile ilgili sırlar ortaya çıkacak, sağlık sorunları başlayacak ve çok sıkıntılı bir dönem yaşanacak.


Türkiye için fırsat tarihi

Astrolog Hande Kazanova, “12 Nisan civarı Türkiye için çok güzel bir fırsat var. Bu doğalgaz, petrol damarının bulunmasıyla ilgili olabilir. Tüm dünyanın gözlerinin Türkiye’ye döneceği bir dönem olacak. Üretimi daha fazla artırmak bence 2022’ye girerken, özellikle çalışanlar, işçi ve emekçiler açısından çok önemli.” ifadelerini kullandı.

2022 astroloji tahminleri: Bu tarihlere dikkat!

teke tek astrologlar
2022 Astroloji tahminleri

Astrolog Hande Kazanova, “19 Kasım 2021’de Ay Tutulması, ekonomik depremleri de karşımıza getirecek bir tutulma olarak görünüyor. Ancak diğer yandan doğal afet risklerine de dikkat çekiyor. Sınırlarla ilgili iç meseleler, özellikle emlak ve madenlerle bağlantılı bazı konuları karşımıza getirecek. Özellikle 5 Şubat 2022, bu tutulma noktasını tetikliyor. 23 Kasım 2021’de hemen karşılığını göreceğiz. Ve 10 Aralık çok önemli olacak. Özellikle doğal afetlere dikkat edelim. Çünkü Mars tutulma noktasında etki yapacak. Yine 1 Aralık, 10 Aralık ve 13 Aralık tarihlerine özellikle dikkat!” dedi.

Tarım çok önemli, su kaynaklarına yatırım gerekiyor

Astrolog Dinçer Güner ise “Tarım çok önemli. Su da çok önemli olacak. Arıtmaya yatırım yapmamız, yeni su kaynakları bulmamız gerekiyor. Çünkü artık 2023’ten sonra su savaşlarına doğru gidiyoruz.” dedi.

Ekonomide gelecekte bizi neler bekliyor?

Astrolog Öner Döşer: “Çalıştığım astroloji haritalarından 1929 Büyük Buhranı’nı aratmayacak dünya çapında ekonomik bir krize doğru sürüklendiğimizi söyleyebilirim. Bunu 2022’de anlayacağız ama esas zorluk 2023-2024’te olacak”

Yıl sonuna kadar bizi neler bekliyor?

Astrolog Hande Kazanova: “Geçen sene 2021 yılı için özellikle son çeyreğe doğru dünyanın finansal yönden çok hızlı bir şekilde hareketleneceğini söylemiştik. Ekim-Kasım-Aralık bu yılın en cafcaflı ayları olacak”

Ekonomide neler yaşanacak?


Astrolog Dinçer Güner: “2022 ekonomik bir buhran senesi olacak. Ayrıca 2001, 2002 ve 2003’te yaşadıklarımızın aynısı olacak. Ama sonra toparlanma olacak. Tüm dünyada gıdaya ulaşmada zorluk yaşanacak.”

Astroloji: İndigo Dergisi’ni Facebook, Twitter ve Instagram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.