Astroloji: 1 – 7 Kasım haftalık burç yorumları

Astroloji: 1 – 7 Kasım 2021 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 1 – 7 Kasım 2021 haftalık burç yorumları. 1 Kasım, 2 Kasım, 3 Kasım, 4 Kasım, 5 Kasım, 6 Kasım ve 7 Kasım tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu 1 – 7 Kasım haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta Yeni Ay gerçekleşiyor. Parasal alanda güçlü etkiler mevcut. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda bir süredir devam eden ve bizi endişelendiren bir sorun sonuca kavuşabilir. Yeni bir girişime ya da ortaklığa adım atabiliriz. Bu arada ailemizden biri, özellikle eşimiz, partnerimiz ile ilgili birtakım beklenmedik harcamalar çıkabilir.


Bu dönemde enerjinizi para kazanmaya odaklayacaksınız. Gelir durumumuz iyi olsa da yine de aşırı harcamalardan kaçınmaya dikkat. Finansal kaynaklarımız ile ilgili yeni bir düzenleme yapabilir, bütçemizi tekrar gözden geçirmek isteyebiliriz. Ekonomik durumunuzu değiştirecek hızlı gelişmeler söz konusu olabilir. Bir süredir gelir ve gider dengen üzerinde düşünüyorsan bu dönemde kredi başvurusunda bulunabilirsin. Kariyeriniz ile ilgili yapmak istediğiniz değişimi yapmak, iş kurmak, çalışma sisteminizi değiştirmek, iş ve para düzeniniz için yöneticilerinizle konuşmak için uygun koşullar söz konusu.

5 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna giriyor. Kariyerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş hayatımızda parladığımız, takdir gördüğümüz, üstlerimiz tarafından fark edildiğimiz bir dönemdeyiz. Uzun süredir beklediğimiz bir terfi söz konusu olabilir. Ya da bir süredir beklediğimiz bir iş fırsatı önümüze çıkabilir.

Maddi konulardaki odağınız ay boyu dikkat çekecek. Her türlü finansal konu ön plana çıkacaktır. Gelir giderleriniz, banka ödemeleri, kredi kartları, krediler, vergiler, sigorta, tazminat, miras, bütün finansal konular dikkat çekiyor. Sizler açısından, bu ay ayrıca terapilerle ya da okült konularla, enerji konularıyla ilgilenmek için güzel bir ay olabilir.

boğa burcu

Boğa burcu 1 – 7 Kasım haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Yeni bir aya girerken ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Eğer ilişkimizde ya da evliliğimizde sorun yaşanıyorsa, bu konularla ilgili karşılıklı konuşmalar yapabilir, kendi iletişim tarzımızdaki yanlışlıkları da düzeltebiliriz.

Bu dönemde ilişkilerinizi düzenlemek, ilişkilerden yana mücadele edeceğiniz durumlar olsa bile galibi siz olacaksınız. İlişkilerin ve ortaklıkların hızla canlanacağı bir dönem başlamış olacak sizler için. Yeni ortaklıklar, iş birlikleri kurmamız ve yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün. Devam eden bir hukuki süreç varsa, olumlu bir şekilde sonuçlanabilir ya da en azından hızlı bir ilerleme kaydedilebilir.

5 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna giriyor. Yurt dışı eğitimler, seyahatler, akademik fırsatlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi geliştirmek için yeni fırsatlar elde edebiliriz. Kariyerimiz için gerekli bir alanda yeni bir eğitim alabilir, iş nedeniyle sık sık yurt dışına seyahat planlayabiliriz.

İkili ilişkilerdeki odağınız ay boyu dikkat çekiyor. Aşk hayatınız, evliliğiniz, iş ortaklıklarınız, ticari ilişkileriniz, danışmanlarınız, avukatınız, kısaca her türlü ikili ilişkiniz. Merkür’ün de desteğiyle son derece iletişim odaklısınız ve belki de geçtiğimiz ay gerçekleşen Merkür Retrosu’nun ikili ilişkilerdeki tahribatlarını ustaca çözmek peşindesiniz. Ayrıca aşk hayatınız her an canlanabilir.İmzaları da anlatan Merkür, bazılarınıza güzel bir iş kontratı getirebilir.

ikizler burcu

İkizler burcu 1 – 7 Kasım haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeniay sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. İş ortamında ve günlük yaşamamızda tempomuz artıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. İş arkadaşlarımız ya da işimiz değişebilir. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda yenilikler yapabilir, yeni rutinler oluşturabiliriz.

Önümüzdeki günlerde iş ortamında hedeflerine varmak için mücadele etmekten çekinmeyeceksin. Ancak adımlarını dikkatli atman gerektiğini unutma. İş ortamında seni çekemeyenler, arkandan iş çevirenler olabilir. Bir süredir çözülmeyen, bizi sıkan, endişelendiren bir sağlık sorunumuz varsa bu dönemde tekrar sağlığımıza kavuşmamız da mümkün. Hayatımızı yeniden düzene sokmak için mücadele edeceğiz.

5 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna giriyor. Ortak kaynaklar ve eşimizin parası gibi konular ön plana çıkacaktır. Ortak kaynaklarımız akıllıca hamlelerimiz ile çoğalabilir. Eşimizin kazancında artışlar olabilir. Eşimiz ya da ortağımız ile yeni bir yatırıma girişebiliriz. Uzun zamandır bizi uğraştıran finansal bir sorun bu dönemde çözüme kavuşabilir.

Kariyer konuları ön plana çıkıyor. Kariyerinizde iletişiminizle, takım çalışmalarındaki gayretinizle ön plana çıkıyorsunuz. Yeni projelere başlayabilirsiniz, ya da bazılarınızın kariyerinde güzel imzalar olabilir. Sağlığınızı da anlatan bir alanda transitini gerçekleştiren Merkür, sağlığınızdaki sıkıntılara çözümler bulmayı, doğru tedaviyle sizi buluşturmayı amaçlıyor. Ayrıca diyete, spora başlamak için de çok doğru bir zaman.

yengeç burcu

Yengeç burcu 1 – 7 Kasım haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta gerçekleşen Yeni Ay, bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Sosyal ortamlarda yeni kişilerle tanışabiliriz. Uzun zamandır beklediğimiz yeni bir aşk yolda olabilir. Aynı zamanda üzerinde bir süredir çalıştığımız, emek verdiğimiz bir projemiz, bu dönemde sonuca ulaşabilir. Yaratıcılığımız da en üst seviyede olacağından, yeni bir projeye de başlayabiliriz.

Özellikle romantik ilişkilerinde tutku ve arzunun arttığı bir dönemdesin. Tatile çıkmak, hobilerimize vakit ayırmak, ilişkimiz varsa partnerimizle keyifli zaman geçirmek için iyi bir dönem. Hatta hobilerimizi para kazanabileceğimiz bir uğraşa çevirebiliriz. İçindeki enerjiyi yaratıcılık gerektiren işlere yönlendirmen sana maddi anlamda fayda sağlayabilir.

5 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna giriyor. Evlilik ve ortaklık ilişkilerimiz ön plana çıkacaktır. Her konuda eşimizin ve ortağımızın desteğini görebiliriz. Güçlü kişiler hayatımıza girebilir ve bu kişiler iş hayatımızda bize yardımcı olabilir. Eşimiz, bu zamana kadar adım atmaya çekindiğimiz konularda bizi cesaretlendirerek, hareke geçmemizi sağlayabilir. Birlikteliğiniz yoksa flörtlerin ama teması cinsellik üzerine olabilir. Cinsel anlamda güçlü ilişkiler kurabilirsiniz.

Odağınız biraz aşk hayatında gibi duruyor. Diyalog odaklı tavrınızla, doğru iletişiminizle aşk hayatınızdaki sorunları çözebilirsiniz. Bazılarınıza ise her an yeni bir ilişki gelebilir. Ebeveyn Yengeçler, çocuklarınızla olan iletişiminiz gayet güzel, onlarla ortak gündemleriniz olabilir, güzel vakit geçirebilirsiniz. Yatırımlarınızı da anlatan bir alanda ilerleyen Merkür, bazılarınızın doğru yatırımlarla kar elde etmesine destek veriyor.

aslan burcu

Aslan burcu 1 – 7 Kasım haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta gerçekleşen Yeni Ay, Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar için ev ve aile ile ilgili konuları ön plana çıkaracak. Evde iletişim ve misafir trafiği artıyor. Aile bireyleri ile ilgili bir sorumluluk almamız söz konusu olabilir. Taşınma konuları da gündeme gelebilir. Yeni bir ev satın alabiliriz. Ya da evin düzeninde değişiklik yapmak isteyebiliriz.

Mars’ın da Akrep burcunda olması aile ve yuva odağını pekiştiriyor. Enerjinizin çoğunu evinizle ilgili konulara yöneltmeye başlıyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerde bir değişim meydana gelmeye başlayabilir yavaş yavaş, yeni gruplar içine girebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Miras, mal, mülk paylaşımları konusunda ailemiz ile bir araya gelip sorunlara çözüm bulabiliriz. Kariyer konusunda da bizi sevindirecek gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işe geçebilir ya da evden çalışmaya başlayabiliriz.

5 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna giriyor. Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş yeri koşullarımızda iyileşmeler olabilir. Daha şık, daha prestijli bir ofise taşınabiliriz. İş arkadaşlarımız ve altımızda çalışan kişilerden destek görebiliriz. Çok keyif alacağımız bir projeye dahil olabiliriz. Sağlık konularında daha disiplinli olacağımız bir dönemdeyiz.

Bir süre Aslan burçlarında aile ve yuva en önemli odak olacak gibi görünüyor. Çünkü 5 Kasım tarihinde Merkür’ün Akrep burcunda seyahate başlaması da bu alana vurgu yapıyor. Aile yaşantınızı anlatan bir alanda transitini gerçekleştirecek Merkür, ailevi ilişkilerde diyaloğu ve çözümleri ön plana çıkarıyor. Ailevi sorunları çözmenize yardımcı olmaya çalışırken, bir yandan da aileyle yapılabilecek hoş, oldukça keyifli aktiviteleri ön plana çıkarıyor. Birçoğunuzun taşınma ya da bir mülk planı da olabilir ve bu bağlamda doğru bir zaman olduğunu belirtmek gerekir. Evde tadilat, dekorasyon gibi konular da gündeminize girebilir.

başak burcu

Başak burcu 1 – 7 Kasım haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu ay yakın çevre ve kardeşlerimiz, iletişim, yolculuklar, eğitim ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimizden, kuzenlerimizden ya da yakın çevremizden sürpriz haberler alabiliriz. Bu dönemde çok fazla seyahat etmemiz söz konusu olabilir. Bir süredir planladığımız bir eğitim varsa, başlamanın tam sırası.

Çocuğumuz varsa, onun eğitimiyle ilgili de güzel gelişmeler olabilir. Sosyal medya ortamlarında son derece aktif olacağız. Başarılı anlaşmalara imza atmamız, toplantılar ve sunumlarda kendimizi göstermemiz mümkün. Elinizdeki ürünlerin satışı, pazarlaması, satılması konusunda motive bir şekilde hareket edebileceksiniz. İş hayatınızda daha kalıcı, sağlam adımlar atabilir, kolay kolay risk almayabilirsiniz. Maaş zammı gündeme gelebilir.

5 Kasım’da Venüs Oğlak burcunda seyahatine başlıyor. Bu da demek oluyor ki Başak burçları için aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Hem aşk hem de işle ilgili daha ciddi ama yine de hayattan zevk aldığımız bir dönemdeyiz. Hobi olarak başladığımız bir projeyi, etrafımızda hayranlık uyandıran bir işe dönüştürebiliriz. İşimizi eğlenceli bir aktivite olarak görebiliriz. Hayatımızda uzun vadeli bir ilişki başlayabilir. Çocuklarımızla ilişkilerimizi sağlamlaştırabiliriz.

Kardeşlerinizle, akrabalarınızla ve çocukluk arkadaşlarınızla ilişkileriniz, iletişiminiz, onlarla ortak gündemleriniz ön plana çıkıyor. Onların bazı sorunlarına da çok güzel destek verebilirsiniz. Merkür bazılarınıza güzel bir eğitim getirebilir. Ticari faaliyetleriniz varsa güzel bir destek olabilir. Ayrıca şans getirecek bazı imzalar bu ay sizi bekliyor olabilir.


terazi burcu

Terazi burcu 1 – 7 Kasım haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta Yeniay gerçekleşiyor; finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanacağımıza işaret ediyor. Finansal konularda güven arayışı içinde olacağımız bir süreç başlıyor. Maddi olarak kendimizi güvende hissetmek bizim için en önemli şey haline gelebilir.

Mars’ın da 2’nci evimizde olması; kazançlar, para, finansal konuları odak noktamız haline getiriyor. Bu dönemde ailemize yardım etmek durumunda kalabiliriz ya da biz finansal destek için onlara başvurabiliriz. Kariyerimizle ve finansal durumumuz ile ilgili yeni bir yol haritası çıkarmamız mümkün. Bu dönemde yeni iş fırsatlarını değerlendirebilir ya da mevcut işimizde terfi edip, gelir artışımızın tadını çıkarabiliriz.

5 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna giriyor. Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ailemizle, evimizde huzurlu zaman geçirebileceğimiz bir dönemdeyiz. Geleneksel aile toplantıları yapabilir, aile büyüklerimizle bir araya gelebiliriz. Bir aile büyüğü bize çok yararlı bir tavsiye ya da destek verebilir. Evle ilgili maddi olarak rahatlığa kavuşabiliriz. Bütçemizi en ideal şekilde idare edebileceğiz.

Yine 5 Kasım’da Merkür’ün de Akrep burcunda seyahatine başlaması odağınızı maddi konulara yöneltecek gibi duruyor. Sanki ay boyu maddi koşullarınızı gözden geçirecek ve çözümler arayacaksınız. Elbette finansla alakalı konularda Merkür’ün olumlu bir desteği olacağını belirtmek gerekir. Bazılarınıza kariyer konularında da olumlu etkileri olabilir. İş bağlantıları yapabilir, iş görüşmelerine gidebilir, belki de aradığınız işi bulabilirsiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 1 – 7 Kasım haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta sizin burcunuzda gerçekleşen Yeniay ile kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Birçok gezegenin de aynı zamanda burcumuzda olması büyük bir değişim ve dönüşüm döneminden geçeceğimize işaret ediyor. Fiziksel olarak bir imaj değişikliğine gidebiliriz. Yeni bir ilişki, yeni bir iş fırsatı söz konusu olabilir. Bize yeni kapılar açacak yeni insanlarla tanışabiliriz. Ancak planlı hareket etmemizde ve iyice düşünüp taşınarak harekete geçmemizde fayda var.

Mars da sizin burcunuzda seyahat ediyor. Artık sizler için uyku dönemi sona erdi! Harekete geçme, girişimlerde bulunma, yaşamınıza hız katma zamanı! Şu dönem sizler için süper bereketli bir dönem, iyi kullanın. Oldukça özgüvenli, cesur ve enerjik olacağın bir dönemde olacaksın.

5 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna giriyor. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa yolculuklarla ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Uzun zamandır görmediğimiz akrabalarımız ile bir araya gelebilir, kardeşlerimiz ile ciddi ama bize yarar sağlayacak konuşmalar yapabiliriz. Bu dönemde, sık sık işle ilgili çok zevk alacağımız kısa yolculuklar yapabiliriz. Sözleşmeler ve yeni anlaşmalar konularında şanslıyız.

Sizin burcunuzda transitini gerçekleştirecek olan Merkür, ikili ilişkilerinize destek olmaya geliyor. Kendinizi güçlü ifade ettiğiniz ve ilişki problemlerinde ortaya koyduğunuz çözümlerle dikkat çekeceğiniz bir ay olacaktır. Ayrıca yaşamınıza dair yeni planlar yapabilir ve bu planlarınıza güzel destekler bulabilirsiniz. Sağlığınızda bir sıkıntı varsa, Merkür çözümleriyle, doğru tedavi biçimini size getirerek yardımcı olacaktır.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 1 – 7 Kasım haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Yeniay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. İç dünyamıza dönmek, bir süre kendimizle baş başa kalmak bizi rahatlatabilir. Öte yandan, uzun süredir içimizde tuttuğumuz ve bizi negatif etkileyen düşüncelerimizi dışa vurmak için terapiye yönelebiliriz. Bu dönemi kendimizi toparlamak, endişelerimizden arınmak, yeniden öz güven ve enerji toplamak için kullanmalıyız.

Sağlık konusunda kontrollerimizi aksatmamamız gereken bir dönemdeyiz. Yakınlarımızın sağlık sorunlarıyla da ilgilenmemiz gerekebilir. Ayrıca Mars’ın etkisiyle bu dönem arkanızdan iş çeviren, gizli düşmanlıklar besleyen kişilerle yüz yüze gelmek durumunda kalabilirsiniz, belki de yüzleşme dönemidir ama hepsinin üstesinden gelebileceğinizi unutmayın.

5 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna giriyor. Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde para adeta elimizde üreyebilir. Finansal açıdan şanslı bir dönemdeyiz. Mevcut işimizde bir maaş artışı için patronumuzla konuşmanın tam sırası. Gelirimizde bir artış meydana gelebilir. Maddi olarak kendimizi güvende hissedebiliriz.

Sonbaharın yoran retrosu ve zorlu gezegen transitlerinden sonra, Merkür sizi biraz rahatlatmaya geliyor. Zihinsel anlamda gevşemenize, belki de zihninize, bilinçaltınıza iyi gelecek yöntemle tanışmanıza vesile olabilir. Sahiden de manevi konularla ilgilenmek, ya da meditasyon, şifa teknikleri, Astrolojik danışmanlıklar, koçluk çalışmaları gibi konularla ilgilenmek için doğru bir zaman olabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 1 – 7 Kasım haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Yeniay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Hayallerimize ve gelecek planlarımıza yoğun bir şekilde odaklanacağımız bir döneme giriyoruz. Hayatımıza, gelecek planlarımızı gerçekleştirmemize yardımcı olacak yeni insanlar girebilir.

Arkadaşlarımızın desteğini her an yanımızda hissedebilir, çok sayıda sosyal aktiviteye katılabiliriz. Kariyer kazançlarımız ile ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Gelirimizde büyük bir artış deneyimleyebiliriz. Ayrıca Mars da bu etkiyi kuvvetlendiriyor. Kariyer kazançlarını artırmak için mücadele edeceğin bir dönem diyebiliriz. Bir süredir beklediğin bir zam varsa bunu elde etmek için daha kararlı hareket edebilirsin.

5 Kasım’da Venüs sizin burcunuza geçiyor. Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Venüs, bize karizma ve çekicilik katıyor olacak. İmajımıza her zamankinden daha fazla önem gösterebiliriz. Etrafımızdaki hayran sayımız artabilir. Toplum içinde dikkat çektiğimiz, beğeni topladığımız bir dönemdeyiz. Kendimize yeni bir yol belirleyebiliriz.

Kariyer çevrelerinde dikkat çekebileceğiniz, iyi iş bağlantıları kurabileceğiniz, kısacası kariyerinizde kendinizi gösterebileceğiniz bir dönem başlıyor sizler için. İş toplantıları, iş eğitimleri, seminerler ve konferanslar için de doğru zaman sizler açısından. Sosyal çevre ilişkileri anlamında da etkisini gösterecek Merkür’ün 5 Kasım’da Akrep burcundaki transiti, sizi yeni çevrelere sokabilir, ya da genel olarak sosyalleşeceğiniz, arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçireceğiniz bir ay olabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 1 – 7 Kasım haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Yeniay kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Tüm hayatımızı yeniden düzenleme ve ciddi kararlar almak için çok uygun bir süreçteyiz. Terfi ya da iş değiştirme gibi durumlar söz konusu olabilir. Üstlerimiz ve ebeveynlerimizin her konuda desteğini görebiliriz.

Bu dönem bizim için çok çalışma ve kendimizi gösterme dönemi olacak. Ayrıca yine bu dönemde, evlilik kararı alabilir, evlenebilir, çocuk sahibi olabiliriz. Bu dönem kariyerinizde hızla yol alabilirsiniz, yapacağınız mücadelenin verimli meyvelerini alma zamanı artık sizler için. Güçlü olmak, güçlü görünmek, iddialı görünmek önemli olacaktır. İstediğiniz işi elde edebilir, daha iyi koşulları olan işler için mücadele edebilirsiniz.

5 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna giriyor. Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İç dünyamıza yönelip, sosyal ortamlardan uzaklaşacağımız bir dönemdeyiz. İnzivaya çekilip, kendimizi, hedeflerimizi, yapmak istediklerimizi gözden geçirmek bize iyi gelebilir. Tek başımıza çalışmak ve işimize konsantre olmak bizi daha mutlu edecektir.

Yine 5 Kasım tarihinde kariyer alanınızda transitini gerçekleştirecek olan Merkür, kariyerinize güzel bir destek olmaya geliyor. İş hayatındaki iletişimsel becerileriniz, bilhassa da üstlerinizle olan ilişkileriniz dikkat çekiyor. İş hayatında yeni bir kararınız olabilir, bir iş teklifi gelebilir, belki de güzel bir imza atabilirsiniz. Ailenizle ve bilhassa da ebeveynlerinizle olan iletişiminiz, onlarla olabilecek ortak gündemler, planlarınız da bu ay dikkat çekiyor.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 1 – 7 Kasım haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu yeniay yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Kişisel gelişim konuları bizim için çok fazla önem kazanacak. Kendimizi geliştirmek için harekete geçebilir, hayatımızla ve geleceğimiz ile ilgili yeni kararlar alabiliriz.

Bu dönemde iş amaçlı seyahatlere çok sık çıkabiliriz. Yeni bir eğitime başlamamız da mümkün. Devam eden bir hukuki sürecimiz varsa, nihayet lehimize sonuçlandığına tanık olabiliriz. Artık o atıl enerjiyi üzerinizden atıp rahatlıkla harekete geçebileceksiniz. Bu dönem yurt dışına çıkmak için planlar yapabilir, turları inceleyebilir, kendinize bu alanlarda yeni hedefler koyabilirsiniz.

5 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna giriyor. Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal çevremizde hareketli günler yaşayabileceğimiz bir dönemdeyiz. Bizden konumca üstün insanlarla tanışabilir, planlarımız için onlardan destek alabiliriz. Arkadaşlarımızdan da her konuda destek göreceğiz. Sosyal sorumluluk projeleri, yardım organizasyonları gibi etkinliklerde yer alabilir, çevremizden takdir görebiliriz.


Yine 5 Kasım’da Merkür, sizler açısından oldukça geniş konuları anlatan bir alanda transitini gerçekleştiriyor. Birçoğunuzun bu ay hayatı sorguladığını, değişimlerle hayatına bir yön vermeye çalıştığını görüyorum. Bazılarınız bir eğitim fırsatıyla karşılaşabilir, ya da bir eğitime başlayabilir. Yine yurtdışı bağlantılı gündemler ya da uzaklarda yaşayan tanıdıklarınızla iletişiminiz, planlarınız dikkat çekebilir.

Astroloji İndigo Dergisi’ni Facebook, Twitter ve Instagram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.