Astroloji: 25 Ekim – 31 Ekim haftalık burç yorumları

Astroloji: 25 Ekim – 31 Ekim haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 25 Ekim – 31 Ekim haftalık burç yorumları. 25 Ekim, 26 Ekim, 27 Ekim, 28 Ekim, 29 Ekim, 30 Ekim ve 31 Ekim tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

30 Ekim’de Mars, Akrep burcuna geçiyor. Mars, bize “ne için mücadele ediyorum” sorusunun cevabını veren gezegendir. Aynı zamanda ne kadar cesur olduğumuzu, ne derece risk alabileceğimizi, nasıl mücadele ettiğimizi ve ne için savaştan keyif aldığımızı anlatır. Mars Akrep burcundayken bir süredir kararsızlık ve zorluklar yaşadığımız konularda artık kontrolü ele alabileceğiz. Daha stratejik adımlar atabilecek; işlerimize kolayca konsantre olabilecek ve enerjimizi verimli kullanabileceğiz. Ayrıca mücadele gücümüz artacağından kolay kolay pes etmeyecek; ideallerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Yani Mars bu konumda ilerlerken, yeni girişimlerde bulunmak ve cesur davranmak için çok uygun bir zamandayız.


Bu hafta burçları neler bekliyor?

koç burcu

Koç burcu 25 Ekim – 31 Ekim haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Hayat amacımızın kafamızda iyice netleşeceği, yolumuzu çizebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Yolunda gitmeyen kişisel ilişkilerimizi ve geçmişten gelen, sürüncemede kalmış konuları artık sonlandırıyor olacağız. Öte yandan, hayatımıza yeni insanlar girebilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz.

Finansal konularınız da gündeminizde olacak. Alacaklar, miras, prim, sigorta, burs, kredi, nafaka, ayrıca ortaklaşa ticari girişimlerden elde edilecek paralar üzerinden gelişmeler var. Bu konularla, ayrıca ödemelerinizle meşgul olacaksınız. Bütçe planları, alacak-verecek dengesi, gelirleriniz, giderleriniz, gündem bu. Sizin için çerçeve bu. Dengeleri oturtacağınız, yeni karar ve gelişmelerle mali durumunuzda düzenlemeler yapacağınız bir evre sizi bekliyor.

Mars’ın Akrep burcundaki hareketi seni özellikle finansal konularda harekete geçirebilir. Gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın finansal konular, krediler, borçlar, ödemeler, ortaklaşa kazançlarla ilgili konular üzerinde olacağına işaret ediyor. Bu konularda yapacağınız mücadelelerden olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Bir süredir gelir ve gider dengen üzerinde düşünüyorsan bu dönemde kredi başvurusunda bulunabilirsin. Ayrıca ilişkilerde fiziksel olarak çok tutkulu olacağın bir dönemdesin.

boğa burcu

Boğa burcu 25 Ekim – 31 Ekim haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta bilinçaltımızla yüzleşiyoruz. İç dünyamızda inişler ve çıkışlar yaşayacağımız bir dönemdeyiz. Sezgilerimiz artabilir ve günlük yaşamın yaşattığı sıkıntılar yüzünden maddi dünyadan bir süreliğine uzaklaşmak isteyebiliriz. Fiziksel ve ruhsal olarak dinlenmek, bu arada eğer kötü bir alışkanlığımız varsa (sigara vb.) bırakmak için çok uygun bir zaman. Sağlığımıza dikkat etmeli, kendimizi zihinsel olarak rahatlatmak için sanatsal faaliyetler, meditasyon gibi araçlara yönelmeliyiz.

Güneş’in Akrep burcuna geçişiyle ilişkiler, evlilik konuları, sevgili olmak, partnere dair konular, sözleşmeler, anlaşmalar, imzalar, ortaklık kurma, ortaklı ticari girişimler gibi konular gündeminiz haline geliyor. Hayatınıza bir partner girebilir bu süreçte, bir ilişkiniz varsa evlilik teklifi alabilirsiniz. İşinizde yeni sözleşmeler sağlanabilir. Ayrıca bir ortağın desteğini yanınıza alarak, yeni bir ticari girişim başlatabilirsiniz.

Mars transiti kuvvetinizi yönlendireceğiniz, çaba sarf edeceğiniz alanın ilişkiler, ortaklıklar ile ilgili olduğuna işaret etmekte. İlişkilerinizi düzenlemek, ilişkilerden yana mücadele edeceğiniz durumlar olsa bile galibi siz olacaksınız. İlişkilerin ve ortaklıkların hızla canlanacağı bir dönem başlamış olacak sizler için. Yalnız Mars’ın savaşmakla ilgili olduğunu da unutmamak gerek! Bu alanda bir süreliğine huzuru bir kenara kaldıracaksınız.

Bu dönemde ilişkiler senin için bir mücadele alanına dönüşebilir. Her türlü ikili ilişkide dikkatli olmanda yarar var. Rekabete ve güç savaşlarına açıksın. Karşındaki insanlar seni kontrol etmek isteyebilir, gizli ve derinden hareket edebilir, stratejik bir şekilde davranabilir. Ortak, eş veya partnerinizle ustaca tartışma ve savaşlara da girebilirsiniz bu süreçte. İkili ilişkilerde çatışmalardan uzak durmalı, hırsına yenilmemelisin.

ikizler burcu

İkizler burcu 25 Ekim – 31 Ekim haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konular gündemimizde olacak. Keyif alacağımız yardım organizasyonlara katılabiliriz, hayır işleri ile ilgilenebiliriz Arkadaşlarımızdan duygusal konularda destek göreceğiz. Hayatımızdan bazı insanları çıkarabiliriz. Bu dönemde gelecek planlarımızı tekrar gözden geçirebilir, aldığımız kararları sorgulayabiliriz. Kariyer kazançlarımız ile ilgili de şanslı bir dönemdeyiz. Bir terfi ya da zam söz konusu olabilir.

Güneş Akrep transitiyle iş hayatı, çalışma, iş arkadaşlarıyla iletişimler, iş ve iş dışındaki sorumluluklar, günlük rutinler, sağlık, beslenme, spor konuları, düzenleme, organize etme, planlama, yaşamınızı  bir yoluna koyacak uygulamalar, daha iyi yaşamanıza hizmet edecek yeni alışkanlıklarla ilgili her türlü konu gündeminizde olacak.

Mars transitinin etkisiyle gücünüzü yönlendireceğiniz, çaba sarf edeceğiniz alan; çalışma ortamı, proje üretme, günlük rutinler, uzun süredir ötelediğiniz işleri yapma, profesyonel destekle diyet veya spor, sağlık üzerine olacaktır. Önümüzdeki günlerde iş ortamında hedeflerine varmak için mücadele etmekten çekinmeyeceksin. Ancak adımlarını dikkatli atman gerektiğini unutma. İş ortamında seni çekemeyenler, arkandan iş çevirenler olabilir. Onlarla rekabet etmek durumunda kalabilirsin. Ayrıca sağlığınla ilgili konularda tedbirli olmanda yarar var, gizli seyreden bir rahatsızlık seni yıpratabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 25 Ekim – 31 Ekim haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeler ön plana çıkacak. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Üstlerimizle iyi iletişim kurabileceğimiz, fikirlerimizi dinletebileceğimiz bir süreçteyiz. Uzun zamandır istediğimiz bir mevkiye bu dönemde ulaşabiliriz. Yaratıcı projelerimiz takdir toplayabilir ve tüm dikkatleri üzerimize çekebiliriz. Ancak odak noktamızı kaybetmemeye ve detayları atlamamaya dikkat etmeliyiz. İş arıyorsak, bu süreçte iş bulmamız büyük bir olasılık. Ev ve aile konularında da olumlu gelişmeler olabilir. Evlilik ya da çocuk sahibi olma kararı alabiliriz.

Aşkta güzel gelişmeler yaşanabilir. Kalbinizi kıpırdatacak, sizi yeniden heyecanlandıracak bir şeyler dahil oluyor yaşamınıza. Ayrıca yaratıcılığa dayalı işler, hobiler, sanatsal faaliyetler, bu yönde kurs ve eğitimler, eğlenceli hatta adrenalin içeren aktiviteler, epey de bir sosyalleşmeler görünüyor. Bu arada çocuk sahibiyseniz, onlara dair olumlu yenilikler, onların yaşamında güzel gelişmeler de söz konusu. Bebek sahibi olmak isteyenler için de olasılıkları güçlendiren şanslı etkiler hakim.

Mars transiti; kuvvetinizi yönlendireceğiniz, çaba sarf edeceğiniz alanın aşk, özel hayat, hobiler, riskli girişimlerle ilgili konular üzerinde olabileceğine işaret etmekte. Özellikle romantik ilişkilerinde tutku ve arzunun arttığı bir dönemdesin. Ancak gereksiz şüphelere kapılıp kıskançlık krizlerine girmemeli, kendini ve karşındaki insanı yormamalısın. İçindeki enerjiyi yaratıcılık gerektiren işlere yönlendirmen yerinde olur.

Kariyer kazançlarını arttırmak ve hobilerini kazanç elde edeceğin bir uğraşa dönüştürmek için çaba sarf edebilirsin. Eğer yalnız, sevgilisi olmayan gruptaysanız bir dolu flörtler söz konusu ama bu flörtlerin ama teması cinsellik üzerine olabilir, cinsel anlamda çok güçlü ilişkiler kurabilirsiniz. Bunun yanı sıra çocuk sahibi olmak için çok keyifli bir sürece giriyorsunuz.

aslan burcu

Aslan burcu 25 Ekim – 31 Ekim haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta yüksek öğrenim ve yurt dışı konuları üzerine odaklanıyoruz. Geleceğimiz ile ilgili önemli kararlar alabileceğimiz ve hedeflerimizi belirleyeceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu dönemde, sonuçlanmasını beklediğimiz hukuku bir süreç nihayet sona erebilir. Uzun zamandır beklediğimiz bir seyahati gerçekleştirebiliriz. Sosyal medyada ve kardeş, kuzen, komşu ilişkilerinde daha sakin ve anlayışlı olmamızda yarar var.

Önümüzdeki 1 aylık Akrep transitinin etkisiyle ev, yuva, aile bireyleriyle iletişimler, ailenin kadın figürlerine dair konular, evde dekorasyon değişiklikleri, yenilikler, güvenlik, huzur gibi temalar gündeminizde olacak. Özellikle bu konular üzerinden yeni gelişmeler var sizlere. Yani ev ve aile odaklısınız bu ay. Belki de çoktan bu durumu yaşamaya başladınız.

Tıpkı Güneş gibi Mars da gücünüzü, çaba sarf edeceğiniz alanı; ev, yuva, aile, yerleşim, yaşadığınız ve yaşamı sorgulama ile ilgili konulara odaklıyor. Evinizde tamirat, dekorasyon gerektiren çeşitli işlerle ilgilenebilirsiniz. Bunun yanı sıra ailenizle olası tartışmaların sonucunda haklı ve kazançlı olarak çıkabileceksiniz.

Enerjinizin çoğunu evinizle ilgili konulara yöneltmeye başlıyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerde bir değişim meydana gelmeye başlayabilir yavaş yavaş, yeni gruplar içine girebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Güçlü kuvvetli kişilerle irtibat halinde olabilirsiniz. İş hayatınızdan kazandığınız gelirleri arttırmaya yönelik kendinize yeni stratejiler geliştirebilir, hedefler koyabilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu 25 Ekim – 31 Ekim haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda nihayet arzu ettiğimiz sonuçlara ulaşabilir, güzel haberler alabiliriz. Yeni yatırımlar konusunda kafamızdaki planlar netleşebilir. Borçlarımız ya da yapmamız gereken ödemeler her ne kadar huzursuz bir ruh hali içinde olabiliriz. Spekülatif yatırımlar beklemediğimiz bir gelir kazandırabilir. Ancak temkinli olmaya devam etmeliyiz.

Yaşamınızdaki her tür iletişim yoğunluğu artıyor. Kardeşlerinize ve yakın akrabalarınıza, komşularınıza dair konulara odaklanıyorsunuz. Ayrıca eğitim, satış, pazarlama, sosyal medya, tanıtım alanları da aktifleşiyor. Bolca kısa seyahat, gezme, eğlenceli programlar görünüyor sizlere. Oldukça güzel etkiler altındasınız, yaşam coşkunuz yükseliyor bu dönemde.

Mars’ın etkisiyle günlük hayatınızın temposu artabilir. Gücünüzü yönlendireceğiniz alan; iletişim, eğitim, yakın çevre, kardeş, komşu ilişkileri, satış, pazarlama, tanıtım, reklam, halkla ilişkiler, web sitesi, blog, internet ile ilgili işler üzerinden olacak. İş hayatınıza ilişkin çalışma ortamı ve çalışma sisteminize ilişkin bir dönüşüm ve değişim habercisi olabileceği gibi, önemli bir iş arkadaşınızdan gelecek olan desteğe de işaret ediyor olabilir.

Komşularınız ve kardeşlerinizle ilgili her türlü konularda gireceğiniz mücadele gerektiren konularda şans sizden yana olacak. Elinizdeki ürünlerin satışı, pazarlaması, satılması konusunda motive bir şekilde hareket edebileceksiniz. İş hayatınızda daha kalıcı, sağlam adımlar atabilir, kolay kolay risk almayabilirsiniz. Maaş zammı gündeme gelebilir. Web sitenizi ve internetle ilgili projelerinizi köpürtmek için harika bir dönemde olacaksınız.


terazi burcu

Terazi burcu 25 Ekim – 31 Ekim haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, şanslı bir döneme giriyoruz. Hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Yolunda gitmeyen bir ilişkiyi sonlandırmamız ihtimali de var. Bu arada yeni ortaklıklar ve iş birlikleri açısından da güzel bir dönemdeyiz. Yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün.

Güneş para alanınızda. Finansal her türlü konu gündeminize girebilir. Yeni gelirler elde ediyor, yeni bir şeyler satın alıyor, yeni ödeme planları oluşturuyor, yatırımlar yapıyorsunuz. Ayrıca gayrimenkul satın alma kararı ya da bu yönde yatırım adımları da yaşanabilir.

Gücünüzü, kuvvetinizi yönlendireceğiniz, çaba sarf edeceğiniz alanın, kazançlar, para, finansal konularla ilgili olacaktır. Mars en güçlü konumda, zarar değil yarar olarak işleyecektir. Sahip olduğun yeteneklerin ve parasal konuların gündeme geleceği, zihinsel enerjinin de artacağı bir dönemdesin. Yeteneklerini gözden geçirebilir, kendini geliştirmek için harekete geçebilirsin. Yeteneklerini kazanca çevirmek konusunda daha azimli ve kararlı olman mümkün.

Paranızı daha etkin bir şekilde arttırmanın yollarını bulabilirsiniz. Evet dürüst olalım, Mars adama harcatır ama para gelecek ki harcayacaksınız! Maddi olarak tuttuğunuzun elinde kaldığı değil, tuttuğunuzu kopardığınız bir dönemde olacaksınız. Özel hayatınızda meydana gelen konulara duygusal değil daha gerçekçi yaklaşımlar sergileyeceksiniz. Duygusal sorumluluklarınız veya çocuklarınıza ilişkin sorumluluklarınız bu hafta biraz daha artabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 25 Ekim – 31 Ekim haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta Akrep burçları için iş, sağlık, günlük hayat rutinleri ön plana çıkıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. Yeni bir iş ortamında çalışmaya başlayabilir, yeni ekip arkadaşlarımıza alışmaya çalışabiliriz. Biraz adaptasyon sorunları yaşamamız mümkün. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda bazı rutinler bizi strese sokabilir ve akrabalarımızla tartışmalar yaşayabiliriz. Sağlık açısından hassas günlerdeyiz. Rutin doktor kontrollerini aksatmamalıyız.

Güneş artık sizin burcunuzda seyahat ediyor. Yani artık ışıklar sizin için yanıyor. Öne çıkıyorsunuz. Güneş oldukça aktif yapacak sizi. Yeni kararlar alacak, hayata geçirmek için her zamankinden daha motive ve enerjik olacaksınız. Bir süredir planladığınız, hazırlığında olduğunda konular varsa, işte şimdi onları duyurma, tanıtma, ortaya çıkarma zamanı. İmajınızda değişiklikler yapmak için de doğru zamanlardan geçiyorsunuz. Esasen Güneş ile birlikte her anlamda yenileniyorsunuz.

Mars da sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Bu da gücünüzü yönlendireceğiniz, çaba sarf edeceğiniz alanın kendi kişisel yeteneklerinizi, motivasyonlarınızla ilgili olabileceğine işaret ediyor. Artık sizler için uyku dönemi sona erdi! Harekete geçme, girişimlerde bulunma, yaşamınıza hız katma zamanı! Şu dönem sizler için süper bereketli bir dönem, iyi kullanın.

Oldukça özgüvenli, cesur ve enerjik olacağın bir döneme giriyorsun. İsteklerini elde etmek için kararlılıkla mücadele edebilirsin. Ancak ilişkilerinde dikkatli olmanda fayda var. Hep kendi bildiğini yapmak isteyebilir, bu nedenle karşındaki insanlarla çatışma yaşayabilirsin. Her şeyi kontrol edemeyeceğini unutmamalı, gerektiğinde taviz verebilmelisin.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 25 Ekim – 31 Ekim haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Sosyal hayatımız renkleniyor. İlişkimiz yoksa aşktan yana şansımız son derece açık. Her an sürpriz bir aşk başlayabilir. İlişkimiz varsa, mevcut partnerimizle çok romantik bir dönem geçirebiliriz. Yaratıcılığımız artabilir. Çocuk sahibi olmak istiyorsak sürpriz bir hamilelik söz konusu olabilir. Eğer çocuklarımız varsa, onlarla ilgili güzel haberler alabiliriz.

Güneş 12’nci evinizde seyahat etmeye başladı. Bu da demek oluyor ki ruhsal, gizemli ve mistik konulara, spiritüalizme olan ilginiz artacak. Evrenle bütünleştiğinizi hissedebilir, bu yönde çokça işaret alabilirsiniz. Son derece güçlü bir ruhsal arınma da getirecek bu transit size. Meditasyon yapmak, dinginleşmek, okumak, öğrenmek, iç dünyanıza dönmek, geçmişe dair yüklerinizden arınmak için harika zamanlar. Ayrıca plan yapma dönemi bu sizler için.

Mars’ın etkisiyle gücünüzü, kuvvetinizi yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alan; ruhsal konular, bilinçaltı, sağlık, yaşamınızda kontrolünüz dışı gelişen olaylar, konular, gizli düşmanlıklar, dedikodular üzerine olacaktır. Bu dönem arkanızdan iş çeviren, gizli düşmanlıklar besleyen kişilerle yüz yüze gelmek durumunda kalabilirsiniz, belki de yüzleşme dönemidir ama hepsinin üstesinden gelebileceğinizi unutmayın. İçsel kaygılarının artacağı bir dönemdesin. Bilinçaltına ittiğin konular su yüzüne çıkabilir ve seni zorlayabilir. Fakat bu süreçte derindeki korkularınla yüzleşmek için gereken cesarete ve kararlılığa sahip olabilirsin.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 25 Ekim – 31 Ekim haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta Oğlak burçları için ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Ev ve aile ilgili konularda uzun zamandır süregelen bir konunun nihayet sonuca ulaşması mümkün. Gayrimenkuller ya da aile meseleleri ile ilgili fikir ayrılıkları stres yaşamamıza ve kendimizi sert sözlerle ifade etmemize neden olabilir. Taşınma ya da tadilat konuları gündeme gelebilir.

Güneş 11’inci evinizde. Oldukça sosyalleşiyorsunuz bu etkiyle. Arkadaşlar, dostlar, organizasyonlar, grup çalışmaları öne çıkıyor yaşamınızda. Sosyal sorumluluk, vakıflar, dernekler, gönüllü çalışmalara dair de düşüneceğiniz, adım atabileceğiniz bir süreç bu. Gelir akışınız açısından da oldukça destekleyici bir dönem olacak.

Mars’ın Akrep transitinin etkisiyle gücünüzü, kuvvetinizi yönlendireceğiniz, çaba sarf edeceğiniz alanlar; sosyal ilişkiler, dostluklar, arkadaşlıklarla ilgili konular olacak. Kariyer kazançlarını artırmak için mücadele edeceğin bir dönem diyebiliriz. Bir süredir beklediğin bir zam varsa bunu elde etmek için daha kararlı hareket edebilirsin.

Daha hedef odaklı olacağın ve ideallerini tutkuyla savunacağın bir dönem. Sosyal çevreniz süper hareketleniyor, yeni insanlarla tanışma, onlarla ortak bilinçle hareket etme dönemi!  Ancak arkadaş çevrenle gerilim yaşamamak için daha ılımlı olmalısın. Bu dönem daha önce görüşmediğinizden çok daha fazla insanla görüşebilir, arkadaşlarınızla çok daha vakit geçirebilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 25 Ekim – 31 Ekim haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta yakın çevre ve kardeşlerimizle ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve yakın çevremiz ile ilgili bir sorunu çözebilir, onlara duygusal destek verebiliriz. Sosyal medyada kullandığımız sözlere dikkat etmemiz ve internet üzerinden alışveriş yaparken kontrollü davranmamızda yarar var. Uzun zamandır istediğimiz bir eğitim varsa, başlamak için çok uygun bir dönemdeyiz. Çok sayıda kısa yolculuk yapabilir, yeni anlaşmalara imza atabiliriz.

Güneş 10’uncu evinizde seyahatine başladı. Bu dönemde gündeminiz işiniz, kariyeriniz, sıfatlarınız. Sıkça, hayatta bulunduğunuz konum üzerine düşünecek, kimi zaman olumlu gelişmeler elde edecek, kimi zaman kendinizi yetersiz hissedip karamsarlaşacaksınız. Hayatta vardığınız noktayı sorguluyor olacaksınız. Güneş böyle bir evde yer alıyor olacak sizler için ve bazen olumlu, bazen olumsuz açılar alacak. Dolayısıyla fırsatlar da var, iyi hissetmeyeceğiniz zamanlar da.

Mars transitinin etkisiyle gücünüzü, kuvvetinizi yönlendireceğiniz ve çaba sarf edeceğiniz alan; iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular olacak. Bu dönem kariyerinizde hızla yol alabilirsiniz, yapacağınız mücadelenin verimli meyvelerini alma zamanı artık sizler için. Güçlü olmak, güçlü görünmek, iddialı görünmek önemli olacaktır. İstediğiniz işi elde edebilir, daha iyi koşulları olan işler için mücadele edebilirsiniz.

Bu dönem özellikle yöneticilerinizden, sizin üst konumunuzda olan kişilerden güzel destekler söz konusu olabilecektir. Şu dönem kariyerinizi ve işinizi ilgilendiren her konuda asılın arkadaşlar, elinizden hiçbir şey kurtulamaz. Yalnız Mars’ın savaşmakla ilgili olduğunu unutmayın, bu dönem iş ve kariyerle ilgili konularda üstlerle ve patronlarla çokça zaman tartışmalar da söz konusu olabilecektir.

Gerek özel gerek iş hayatınla ilgili birçok konuda başarılı olma arzunun arttığı bir dönem. Özellikle kariyerin ve toplum önündeki konumun senin için çok önemli bir hal alıyor. Hedeflerine ulaşmak için daha stratejik ve hırslı davranabilirsin. Bu durum iş arkadaşlarınla arandaki rekabetin artmasına ve otorite figürleriyle çatışma yaşamana neden olabilir. Ailenle gerilim yaşamaktan kaçınmalısın.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 25 Ekim – 31 Ekim haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Kendimize olan güvenimiz bu dönemde artış gösterebilir. Karşımıza yeni iş fırsatları çıkabilir. Yeni yatırımlar yapabilir, yeni girişimlere el atabiliriz. Uzun zamandır beklediğimiz bir ödemeyi nihayet alabiliriz. Bu süreçte, konfor ihtiyacımız artacağından, harcamalarımızda dikkatli olmakta ve aşırıya kaçmamakta fayda var. Gayrimenkul satın alabilir ya da evimize yeni eşyalar alabiliriz.

Güneş oldukça önemli bir alana, 9’uncu evinize geçiyor. Hayat çerçevenize dair, geleceğinizi şekillendirecek her tür önemli konuyu içeren bir evde Güneş transit halinde olacağından, yaşamınızı şekillendirecek adımlar atacak, uzun vadede yaşamınızda olacak konularda kararlar alıp girişimlerde bulunacaksınız. Eğitim, öğretim, basın, yayıncılık, hukuksal konular, yurt dışı bağlantılı işler ve planlar… Ayrıca felsefe, din, inanç konuları da gündem başlıklarınız olacak.

Mars transiti; zihinsel enerjini yükseltiyor. Gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın, yurt dışı ile ilgili işler, yabancılar, akademik eğitim, yurt dışı yolculukları, ithalat ve ihracatla ilgili konular, din, felsefe ile ilgili konular üzerinde olacağına işaret ediyor. Bu konulardaki girişimlerinizden kazançlı çıkabilecek, önünüze gelen her türlü engeli rahatlıkla aşabilecek güçte olacaksınız.


Bu dönem artık o atıl enerjiyi üzerinizden atıp rahatlıkla harekete geçebileceksiniz. Bu dönem yurt dışına çıkmak için planlar yapabilir, turları inceleyebilir, kendinize bu alanlarda yeni hedefler koyabilirsiniz. İnançlar senin için ön plana çıkabilir ve paranormal konulara merakın artabilir. Ancak görüşlerinde fazla ısrarcı olmamalı, inandığın şeyleri körü körüne savunmamalısın. Eşin kardeşleri aranızda rekabetten kaynaklanan bir gerilim olabilir.

Astroloji: İndigo Dergisi’ni Facebook, Twitter ve Instagram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.