Astroloji: 19 Kasım Ay Tutulması – Dolunay burç yorumları

Astroloji: 19 Kasım Parçalı Ay Tutulması – Dolunay burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Ay Tutulması burç

Astroloji: 19 Kasım Boğa burcunda Parçalı Ay Tutulması – Dolunay burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık aylık ve günlük burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu Ay Tutulması – Dolunay burç yorumları

Koç burç yorumları: 19 Kasım’da Boğa burcunda Parçalı Ay Tutulması ve Dolunay gerçekleşiyor. Koç burçlarının gündemlerinde para olacak. Dolunay’la birlikte finansal durumlarını düzeltmek için harekete geçecekler. Bunu yaparken pratik ve yapıcı bir yaklaşım sergileyecekler. Hayatlarındaki finansal dengesizliklerin hayatlarının büyük bir kısmını olumsuz etkilediğini ve bunu düzeltebileceklerini görecekler.


Maddi kaynaklarda ani değişiklikler problemler oluşabilir. Vergi ödemeleri gibi giderler zorlayabilir. Ayrıca kredi konuları ile ilgili problemler çıkabilir. Ani kazançlar da gündeme gelebilir. Bu dönemde gerek kendi gerekse çevrenizdeki insanların ekonomik sorunları ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Her türlü ekonomik kayıplara karşı hazırlıklı olmalısınız. Öte yandan bu dönem ve sonrasında işlerinizde ve parasal kısmetinizde bir bolluk ortaya çıkabilir. Bir sıkıntı yaşarsanız gerekçelerini ve hatalarınızı iyi çözümleyin. Risk almaktan ya da krizli durumların içine çekilmektense daha güvenli alana yönelmeyi tercih etmelisiniz. Gelecekte finans açısından daha güvenilir kaynaklara sahip olabilirsiniz, büyük fırsatlar söz konusu olabilir.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Bu bir aylık süreçte odaklanacağınız konular uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslararası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, sahibi hatırı sayılır kişiler, promosyon gibi konular etki altında olacaktır. Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu Ay Tutulması – Dolunay burç yorumları

Boğa burç yorumları: 19 Kasım’da sizin burcunuzda Parçalı Ay Tutulması ve Dolunay gerçekleşiyor. Bu da sizin için fırsat anlamına geliyor. Boğa burçları Dolunay’la birlikte kendilerini çok daha güçlü ve motive hissedecek. Adeta son aylarda kaybettiklerini düşündükleri güçlerini geri alacaklar. Gelişmenin ve ilerlemenin kaçınılmaz olduğunu fark edecekler. Bu yüzden bu dönemde değişime meydan okumak yerine benimsemek yapacakları en mantıklı şey olacaktır. Ben-sen ilişkilerine dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Kronik sağlık sorunlarınıza dikkat ediniz. Sağlık konusunda hassaslaşabilirsiniz. Fiziksel görünüşünüzde değişiklik yapabilirsiniz. Zihnen ve duygusal olarak bir hayli yoğun olacaksınız. Ani öfke patlamalarına dikkat etmelisiniz. Çevrenizdeki insanlarla iletişiminize dikkat etmelisiniz. Eleştirilere açık olmalısınız. Hayatınızın her alanında değişiklik yapmaktan uzak durmalısınız. Spor veya diyete başlamak için uygun zamanda değilsiniz.

Parçalı Ay tutulması, özel hayatınızda ve kişisel hedeflerinizde, sağlığınızda hızlı olayları tetikleyebilir. Hayatınızla ilgili önemli bir olay veya karar devreye girebilir. Özel hayatınıza odaklı olduğunuz bu dönemde bir ortaklığı veya evliliği bitirme kararı ya da tam tersi evliliğe soyunma ve ortaklı işlerde bulunma kararı alabilirsiniz. Bu dolunay kendiniz hakkında yeni şeyler öğrenmenize; genel olarak ilişkilerde ve hayatta nasıl daha özgün görüneceğinizi bulmanıza yardımcı olabilir. Bu değişim dönüşüm sürecini benimseyin.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak ve verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri gibi konular bu bir aylık süreçte odak noktanız olacaktır. Bu konularla ilgili bilgi ve iletişim hızı artabilir. Özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak harcamalarınızı biraz denetim altına almakta fayda var.

ikizler burcu

İkizler burcu Ay Tutulması – Dolunay burç yorumları

İkizler burç yorumları: 19 Kasım’da Boğa burcunda Parçalı Ay Tutulması ve Dolunay gerçekleşiyor. İkizler burçları bu Dolunay’la birlikte biraz dinlenmeye ihtiyaçları olduğunu hatırlayacaklar. Ancak bu mesajı geri çevirmemeleri ihtiyaçları olan zamanı kendilerine ayırarak dinlenmeliler. Şu sıralar fazla sorumluluk alıp kendilerini yıpratıyorlar ancak önemli olan fazla sorumluluk almak değil sorumlulukları başarılı bir şekilde yerine getirebilmek.

Her türlü maddi ve manevi zarara açık olduğunuz bu döneme kendinizi zihnen ve duygusal olarak hazırlamalısınız. Özellikle aileniz tarafından manevi baskı görebilirsiniz. Sizlerin hayatınıza dair bazı planlarınızı aileniz ve çevrenizdeki bazı insanlar tarafından destek görmeyebilir. Gizlide kalmış konular ortaya çıkabilir. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. Bağışıklık sisteminize dikkat ediniz. Evcil hayvanınız varsa sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Uyku problemleriniz olabilir. Bilinçaltınız bu dönemde sizleri çok ama çok yoracak ve biraz yalnızlığa ihtiyaç duyacaksınız. Bu dönem sizin için biraz rahatlamak ve hayatın sorumluluklarına kısa bir mola vermek için iyi bir zamanı işaret ediyor.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler bu bir aylık süreçte odak noktanız olabilecektir. Bu konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Özellikle para ile ilgili konularda sizi sevindirecek güzel gelişmeler olmasını bekleyebilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu Ay Tutulması – Dolunay burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 19 Kasım’da Boğa burcunda Parçalı Ay Tutulması ve Dolunay gerçekleşiyor. Bu dönemde arkadaşlarınızdan alacağınız haberler sizi hassaslaştırabilir. Ortaya çıkacak bir organizasyon, özel hayatınızda dengesizliğe neden olabilir. Ani çevre değişimlerine açık olacağınız gibi arkadaşlarınızın hayatındaki değişimlerle, fikirleriniz, vizyonunuz değişebilir.

Yengeç burçları bu Dolunay sürecinde onları seven insanlar tarafından sarıp sarmalanmak isteyecekler. Eğer gerçekten duygusal anlamda desteğe ihtiyaç duyarlarsa geçmişte kalmış ancak onlar için her zaman özel kalan insanları aramak, onlarla buluşmak Yengeç burçlarına iyi hissettirebilir. Ancak gireceğiniz ortamlarda çatışmalar artabilir ve öfke krizleriyle başa çıkmanız gerekebilir. Bu yüzden olabildiğince sakin kalmaya çalışın, tartışmalardan, hararetli konuşmalardan uzak durun. Sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınızla aranız açılabilir. İlişkilerinizde bir kopuş ve sonlanma olabilir. Farklı bir sosyal çevre içerisine girebilirsiniz. Uğraştığınız bir hobiniz var ise buna ara verebilirsiniz. Sizin veya çevrenizdeki insanların gelirlerinden azalmalar olabilir. Bu dönemde hayata dair beklentilerinizi gerçekleştirmek için gereken gücü ve desteği çevrenizdeki insanlardan bulamayabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki bazı insanlarla münakaşa edebilir ve küslükler yaşayabilirsiniz.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Bir aylık süreçte odak noktanız yaşamınızda iş ve sağlık konuları olacaktır. İş arayanlar bu dönem içinde işe başlayabilirler. Günlük yapılması gereken, hatta size angarya gibi gelen işlerinizi daha eğlenceli bir şekilde yeniden düzenleyebilirsiniz. Bu bir aylık süreçte iş konularında kendinizi adeta bir köle gibi hissedebilir, her zamankinden çok daha fazla çalışmanız, mesai harcamanız gerekebilir ve daha çok yorulacaksınız ne yazık ki. Stresli bir iş süreci sizleri bekliyor. Bir tarafta yetiştirilmesi gereken işler diğer taraftan hayatın idamesi için yapılması gereken rutin işler bir süreliğine sizi fazlaca yorabilir.

aslan burcu

Aslan burcu Ay Tutulması – Dolunay burç yorumları

Aslan burç yorumları: 19 Kasım’da Boğa burcunda Parçalı Ay Tutulması ve Dolunay gerçekleşiyor. Kariyer ve iş konularıyla ilgili ani beklenmedik değişiklikler yaşayabilirsiniz. İş değişiklikleri, işten ayrılma gibi konular gündeme gelebilir. Kariyer alanında başlattığınız bir projeye son vermeniz gerekebilir. Görev değişimleri gibi konular gündeme gelebilir. Ay tutulması aile ve iş hayatınızda önemli gelişmelere neden olabilir. Özellikle aile hayatınızdaki yoğunluğunuz, iş alanlarınızda kritik kararlar almanıza veya iş konularında ani, hızlı olaylar yaşamanıza yol açabilir. Hırsınızı ve gücünüzü işinize kaydıracağınız bu dönem farklı projelerde kendinizi gösterebilirsiniz.

Aslan burçlarını yoğunluk adeta tüketmiş olabilir. Ancak kendilerini bu kadar yıpratmamak için bir denge kurmak zorundalar. Özellikle bu günlerde işle ilgili yaptıkları ya da yapamadıkları her şey onları derinden etkiliyor. Ancak Aslan burçları bu dönemi atlatabilmek için her şeyin bir gecede değişemeyeceğini kabullenmeliler. Bu yüzden hedeflerini belirlemeli ve her şeyin bir anda değişmesini beklememeliler. Sizler için kariyerinize önem vermeniz gereken bir dönem başlıyor. Bu dönemde kariyerinize önem vermeli ve kariyer hayatınızda soğuk kanlı olmalısınız. Mesleğinizi icra ederken iş ortamınızda bulunan insanlarla tartışmaktan ve kavgadan uzak durmalısınız. Fevri kararlar almaktan uzak durmalısınız. Mevcut veya beklenmedik sürpriz projeler hızlı bir şekilde hayata geçip yine hızlıca sonuca varabilir. Kendinizi hızlı bir şekilde yepyeni bir döngüde bulabilirsiniz. Endişelenmeyin, evrenin kariyerinizde seviye atlamak için size yardımcı olduğu farkındalığını benimseyin.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. İşleriniz nihayet hızla açılmaya başlıyor, işinizi daha çok severek yapabileceğiniz koşullar oluşmaya başlıyor, yeni iş projeleri de aynı şekilde gündeme gelebilir. Bu bir aylık süreçte yaşamdan çok daha fazla keyif alabilecek, aşktan yana da şanslı olabileceksiniz. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız, bunun için adımlar atabilirsiniz. Hayattan çok daha fazla keyif almaya çalışacak, hobilerinize, sizi mutlu eden konulara daha çok zaman ayırmak isteyeceksiniz.

başak burcu

Başak burcu Ay Tutulması – Dolunay burç yorumları

Başak burç yorumları: 19 Kasım’da Boğa burcunda Parçalı Ay Tutulması ve Dolunay gerçekleşiyor. Yurt dışı seyahatler, yurt dışı ticaretleri ile ilgili konular gündeme gelecektir. Kişisel doğum haritanızın almış olduğu etkiye göre süren bir hukuksal davanız varsa beklenmedik bir sonuç alınabilir. Ay tutulması, yakın çevrenizle uzak bağlantılarınız arasındaki dengeyi iyi korumanız gerektiğine dikkat çekiyor. Ortaya çıkacak ani bir seyahat, eğitim konusu işlerinizi organize etmeniz açısından sizi zorlayabilir. Sevdiğiniz insanlardan yardım alarak yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Bu dönem kendi bildiğinizi okumayın.

Dolunay tepede ışığını tüm gücüyle yansıtırken Başak burçları da kökleriyle güçlü bir bağ hissedecekler. Özlerine dönüp son zamanlarda olan bitenin muhasebesini yapacaklar. Bu iç hesaplaşma onları rahatlatırken diğer yandan ailelerin yanında olarak aidiyet duygusunu arayacaklar. Diğer yandan rahatlamak için meditasyon yapabilir, evlerinde terapi gibi gelecek şeyler yapmak isteyebilirler. Bu tutulma hayatınızda bir yelpazede sizleri etkiliyor. Sizden iç sesinizi dinlemenizi ve maceraya evet demenizi istiyor. Ruhsal olarak genişlemeye ihtiyacınız var ve bu daha fazla bekleyemez. Eğitim, seyahat, ticaret ve alım satım gibi konularda çok dikkatli olmalısınız. Bu dönemde hayattaki bazı sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Bu durumda hayatınızdaki otorite konumundaki insanlarla aranızda bazı sorunlar yaşanmasına neden olabilir.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Bir aylık dönemde odak noktanız ev, yuva, aile ve yerleşime ait konular olacak. Taşınmak, evinizde tadilat, onarım gibi işlerle ilgilenmek için güzel bir dönem. Ya da yeni bir mülk edinmek istiyorsanız bu dönem harekete geçebilirsiniz. Sizlerin aşk dönemi başladı, yalnızsanız eğer size keyif verecek hem de romantik bir ilişki ile her an karşılaşabilirsiniz.


terazi burcu

Terazi burcu Ay Tutulması – Dolunay burç yorumları

Terazi burç yorumları: 19 Kasım’da Boğa burcunda Parçalı Ay Tutulması ve Dolunay gerçekleşiyor. Krediler, vergiler, kaynaklarda azalma gibi konular gündeme gelebilir. Ani kayıplar yaşanabilir. Sağlık konularına dikkat etmelisiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Bu dönemde aşk hayatında duygularınız coşabilir. Bu da sizi zorlayabilir. Değişime açık olursanız yaşananlar çok daha rahat bir şekilde geride kalacak. Tutulma, ortaklaşa para alanlarınızı da etkileyecek. Sevdiğiniz insanın para durumunda oluşan bir gelişme sizi hassas kılabilir veya aniden çıkan bir borç sizi sıkabilir. Her durumda parasal konularda hızlı gelişmeler altında olacaksınız.

Terazi burçları bu Dolunay’da banka hesaplarında ve parayla ilgili konularda bir karışıklık olup olmadığını kontrol etmeliler. Özellikle geciken maaş ya da ödemeler konusunda dikkatli olmalılar. Diğer yandan Terazi burçlarının başka bir ayı daha finansal olarak karışık geçirecek güçleri yok. Bu konuda kontrolü ele almalı ve kendilerine eni bir finansal düzen yaratmalılar. Hayatta en önemli şey sağlıktır. Bu dönemde ne yazık ki hem kendi sağlığınız hem de çevrenizdeki insanların sağlıkları hakkında bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. Tazminat ve miras gibi hukuksal konularda dikkatli olmalısınız. Ayrıca hukuksal girişimlerde bulunmak içinde uygun zamanlarda olmadığınızı belirtmek gerekir. Bu tutulma hayatınızda bilinmeyenleri bulmak, kendi içinize dönmek ve bazı şeyleri daha açık görmek için bir fırsat olabilir. Yakın ilişkilerinizin, yatırımlarınızın ve iş anlaşmalarınızın detaylarını düşünme zamanı geldi.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Bu bir aylık dönemde, odak noktanız yakın çevrenize ve kardeşlerle ilişkileriniz olacak. Bol bol seyahate çıkabilir, tatil planları yapabilir, pasaport işleriniz varsa bunları halledebilir, vize konularını araştırabilirsiniz. Yine bu dönemde kişisel gelişim ile ilgili olabilir, ya da mesleki konularla ilgili olabilir yeni bir takım eğitimlere başlayabilir, seminerlere ve özel çalışmalara katılabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirebilecek eğitimler de olabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Ay Tutulması – Dolunay burç yorumları

Akrep burç yorumları: 19 Kasım’da Boğa burcunda Parçalı Ay Tutulması ve Dolunay gerçekleşiyor. İkili ilişkiler, anlaşmalar, ortak yapılan işlerde beklenmedik sonuçlar olabilir. Sizden gizlenmiş konular ortaya çıkabilir. Bitişler yaşayabilirsiniz. Ortaklarınızla veya dostlarınızla aranızda bazı sorunlar olabilir. Aşk hayatınızda ise partnerinizle aranızda her türlü gerginlik çıkabilir. Bu nedenle partnerinize karşı üslubunuza dikkat etmeli ve partnerinize karşı eskiye nazaran daha hassas olmalısınız. Bu tutulma, sevdiğiniz insanla ilişkinizde zorlanmalar veya birtakım olayları tetikleyebilir. Önümüzdeki 6 aylık süreçte taşınma ihtimaliniz oldukça yüksek. Kendi hayatınıza odaklandığınız bu dönemde, karşı tarafı anlamak kolay olmayabilir. Yine sevdiğiniz insanın hayatındaki hızlı duygusal konular bu tutulmada karşınıza gelebilir. Sevdiğiniz insanın gezileri veya seyahati varsa onu desteklemelisiniz.

Dolunay ışığı altında hem Güneş hem de Merkür’ün etkisiyle ilişkilerinde çok daha gerçekçi bir tavır takınan Akrep burçları, her zamanki gibi aşk odaklı olacaklar. Aklarından çıkmayan sevgileri ve ilişkilerini daha iyi hale getirmek için gösterdikleri çaba Dolunay’la birlikte daha fazla öne çıkacak. Uzun süreli ilişkilerinizde çok ama çok dikkatli olmalısınız. Kaos ve biraz gürültüye hazır olun. Yüzleşemediğiniz konularla artık yüzleşme vakti. İkili ilişkiler söz konusu olduğunda empati kurmak gerekiyor. Nerede hata yaptığınızı kabul ederseniz, yepyeni bir farkındalık geliştirebilirsiniz.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte odak noktanız parasal konular, bütçe para kazanma, kazançları arttırma ile ilgili konular olacaktır. Para biriktirebilir, yatırım yapabilir, bütçenizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Diğer yandan maddi konularda üzerinize iyimser bir hava yerleşebilir, harcamalar konusunda biraz esnek, gevşek davranabilirsiniz. Dikkatli olmasında fayda var.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Ay Tutulması – Dolunay burç yorumları

Yay burç yorumları: 19 Kasım’da Boğa burcunda Parçalı Ay Tutulması ve Dolunay gerçekleşiyor. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Sağlığınıza dikkat ediniz. Evcil hayvanlarınızın sağlıkları da bu dolunay ile birlikte gündeme gelebilir. Günlük işlerinizde beklenmedik konular gündeme gelebilir. Tansiyon gibi konulara dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu tutulma rutinlerinizi sarsacak. Sorumluluklardan kaçmak için uygun zaman değil. Kendinize bakmak, işlerinizi yapmak ve günlük streslerinizi yönetmek için daha etkili yollar geliştirmeniz gerekebilir. Yay burçları stresin yaşamlarını ne kadar olumsuz ve derinden etkilediğini çok iyi biliyorlar. Bu yüzden bu süreçte günlük streslerden olabildiğince kaçınmalılar. Ne olursa olsun sakin olmaya çalışmak en azından gün içinde yaşadıkları küçük streslerden kaçınmalarını sağlayabilir. Bu dengeyi daha önce sağlayıp uzun süre çok daha sakin biri olabilmişlerdi. Yine yapabileceklerini biliyorlar, sadece Dolunay’ın enerjisine ihtiyaçları var.

Günlük rutinlerinizi gerçekleştirirken bir hayli zorlanacağınız döneme giriyorsunuz. Aceleci hareketlerden uzak durmalısınız. Zira bu dönemde yaralanmalara açıksınız. Ayrıca hem kendi sağlığınıza hem de çevrenizdeki insanların sağlıklarına dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşılmalar nedeniyle bir hayli tartışma yaşayabilirsiniz. Ay tutulması iş ve sağlık alanlarınızda hızlı olayları tetikleyebilir. Hormonal dengesizlikler, şeker, insülin direnci, tiroit ve boğaz ve boyun bölgesi dikkat etmeniz gereken alanlarınız olacak. Yine iş alanlarınızda değişimler oluşabilir. Bu değişimler sizi maddi yönden destekleyebilir.

22 Kasım’da burcunuza geçiş yapacak olan Güneş ile beraber artık harekete geçme zamanı başlıyor sizler için. Spot ışıkları adeta üzerinizde parlayacak, girişimlerde bulunmak için güzel bir süreçte olacaksınız. Son bir aydır üzerinizde olan ölü toprağını rahatlıkla atabilecek, hedefleriniz için rahatça harekete geçebileceksiniz. Hatta bir hedef için değil, birden çok hedef için de harekete geçebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı konularda şansınız açık olacak, eğitim için de aynı şekilde. Maddi anlamda bereketli, kazançlarınızın artabileceği bir süreç olacak. Terfi ile birlikte maaş artışı söz konusu olabilir, alım-satımlardan gelirinizi artırabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Ay Tutulması – Dolunay burç yorumları

Oğlak burç yorumları: 19 Kasım’da Boğa burcunda Parçalı Ay Tutulması ve Dolunay gerçekleşiyor. Uğraştığınız bir hobinizi tamamlayabilirsiniz. Çocuklarla ilgili gelişmeler gündemde olabilir. Yatırımlarla ilgili gelişmeler olabilir. Aşk hayatınızla ilgili konularda ani gelişmeler olabilir. Bu dönemde bir hayli duygusal yoğunluğa sahip olacaksınız. Bu nedenle duygusal gelgitlere ve öfke patlamalarına çok ama çok dikkatli olmalısınız. Oğlak burçları için Dolunay dönemi çok daha romantik geçecek diyebiliriz. Bu Dolunay’ı keyifli geçirmek isteyen Oğlak burçları hayatlarında özel biri varsa onunla vakit geçirmeli. Çoğu Dolunay’da güçlü ve motive hisseden Oğlak burçları bu Dolunay’da çok daha hassas olabilirler. Bu yüzden sevdiklerinin yanında olmak, güvende hissetmek onlara iyi gelecektir. Sezgilerinizde ve yaratıcılığınızda azalma olacaktır. Bazı unutkanlıklar ve hafıza sorunları yaşayabilirsiniz. En önemli konu ise eşinizle olan ilişkinize çok ama çok dikkat etmelisiniz. Eşinizle aranızda çıkacak her türlü gerginliğe hazır olmalısınız.

Bu dönemde kendinizi daha fazla ön planda görmek isteyebilirsiniz. Bir hobinize daha ciddi yaklaşabilirsiniz örneğin. Bu arada yeni bir aşk da söz konusu olabilir. Ay tutulması aşk evinizi hareketlendiriyor. Bu tarih sonrasında aşk karşınıza gelebilir. Çocuk isteyenler için bu tutulma çocuk konularını hızlandırıyor. Çocuğunuz varsa onun hayatında hızlı gelişmeler oluşabilir. Sanatsal işler, eğitim alanlarınız aktive olacak. Fazla hırslı ve baskıcı olmadığınız müddetçe güzel şanslar yakalayabilirsiniz.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Bu bir aylık süreçte biraz daha kendinize dönecek, yalnızlık ihtiyacınız artacak, hayatta biraz daha geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz. Koşulları ve şartları pek de kolay kontrol edemeyeceksiniz ne yazık ki. Biraz daha sağlıkla ilgili konu ve koşullarla ilgilenmeniz gerekebilir. Aşk meşk konularında şanslı, sizi sevebilecek kişileri yaşamınıza çekebileceksiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Ay Tutulması – Dolunay burç yorumları

Kova burç yorumları: 19 Kasım’da Boğa burcunda Parçalı Ay Tutulması ve Dolunay gerçekleşiyor. Aile, yuva konuları gündeme gelecektir. Ani bir yer değişimi gündeme gelebilir. Yeni bir taşınma gibi konular gündeme gelebilir. Aile içi ilişkiler gündeme gelebilir. Aile büyüklerinin sağlıkları ile yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Güvenlik konularına dikkat etmeniz gerekebilir. Kova burçlarının sürekli ilerlemelerini sağlayan ve bastıran yanları bazen yorucu olabilir. Zihinsel ve ruhsal olarak çok yorgun bir dönem sizleri bekliyor. Ailevi sorunların ve konuların gündeminizde olacağı bir dönem sizler için başlıyor. Bu dönemde aile bireyleriniz ve akrabalarınızla aranızda bazı sorunlar olabilir. Bu sorunlar hayatınızın birçok alanında sizi olumsuz etkileyebilir. Ay tutulması eviniz, aileniz ve yuvanızla ilgili alanları öne çıkartacak. Ev değiştirme, yuva kurma, aile hayatınız için ani kararlar alma hızlanabilir. Ailenize gereken desteği vereceksiniz.

Kova burçları bu Dolunay döneminde kendilerini biraz geri çekip köşelerinde rahatlamak, dinlenmek isteyebilirler. Özellikle iş ve kariyer konusunda büyük baskı altında olan Kova burçları kendilerine bir gün ayırıp dinlenmeliler. Eğer mental olarak bir problemleri varsa destek almalarında fayda var. Sorumluluklardan kaçmak doğru bir yol değildir ancak bazen onları kenara bırakıp dinlenmek gerekir. Ailevi problemler, geçmişe yönelik pişmanlıklar dramı veya kişisel mücadeleler sizi bunaltabilir. Ancak aynı zamanda bu duyguların üzerinizdeki kötü etkilerinden kurtulmanız için de bir fırsat sunabilir. Acınızdan kaçmak yerine onunla yüzleşerek ilerlemeye başlayabilirsiniz.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Bir aylık dönemde her zamankinden daha sosyal olacak, partiler, davetler, açılışlar, düğünlerin baş misafiri olacaksınız. Dostlarınızdan ve arkadaşlarınızdan önemli faydalar görebilirsiniz. Birbirinden farklı insanlarla daha sık bir araya gelebilir, onlarla birlikte hareket edebilirsiniz. Bu dönem arkadaşlarınızla birlikte keyifli seyahatler de organize edebilirsiniz. İlişkiniz varsa sıkıntılı bir süreç yaşayabilirsiniz. Gerçekçi ilişkilere çekilemeyebilirsiniz, ilişkileriniz daha çok platonik düzeyde kalabilir. Karşılık bulmakta zorlanabilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Ay Tutulması – Dolunay burç yorumları

Balık burç yorumları: 19 Kasım’da Boğa burcunda Parçalı Ay Tutulması ve Dolunay gerçekleşiyor. Ani kısa seyahatler gündeminize gelebilir. Yeni eğitimler gündeme gelebilir. Kardeş ve komşulardan gelen beklenmedik haberler alınabilir. Sizler için iletişimin çok önem kazanacağı bir dönem başlıyor. Bu nedenle insanlarla iletişim kurarken hal, hareketlerinize ve üslubunuza dikkat etmelisiniz. Zira bu dönemde yanlış anlaşılmalara bir hayli açık bulunuyorsunuz. Bu tutulma; eğitim, iletişim, tanıtım, satış, sosyal medya ve ulaşım gibi alanlarda hızlı duygusal kararlar almanızı tetikleyebilir. Yakın çevre konularınız hızlanırken, sosyal çevrenizdeki insanlardan göreceğiniz destekle önemli işlere kalkışabilirsiniz. Olaylara ön yargısız bakmanız gereken bir dönemdesiniz. Mantıklı hareket etmeye özellikle bu dönemde çok ihtiyacınız olacak. Arkadaş çevrenizden, sosyal çevrenizden destek görmeye açık olduğunuz bir süreçtesiniz.

Dolunay döneminde Balık burçlarının etrafında onları içine çeken dramatik bazı durumlar var. Tek istedikleri köşelerine çekilip kaybettikleri dengelerini tekrar bulabilmek. Bunun için telefonlarını kapatıp dünyayla bağlantılarını kestikleri birkaç saat ilaç gibi gelebilir. İletişim üzerine bir meslek sahibiyseniz mesleki açıdan da zorlanabilirsiniz. Bu tutulma, yeni fırsatları keşfedeceğiniz ve ilginç deneyimler yaşayacağınız bir süreci tetikliyor. Bu nedenle algılarınızı açın! Bekar olan Balık burçları beklenmedik bir şekilde özel biriyle tanışabilir. Gelecek planlarınızı değiştirmenize sebep olacak haberler alabilir, önemli ve faydalı bilgiler edinebilirsiniz.


21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Bir aylık süreçte iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda adeta parlayacaksınız ve hedeflerinize çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Bu dönem terfi için konuşmalar yapmak, iş değiştirmek, iş geliştirmek, alacağınız sorumluluklarla patronların gözüne girmek sizler için çok daha kolay olacak. Arkadaşlarınızdan güzel destekler görmeye başlayabilecek, daha çok sosyalleşebileceksiniz.

İndigo Dergisi‘ni Facebook, Twitter ve Instagram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.