Astroloji: 22 – 28 Kasım haftalık burç yorumları

Astroloji: 22 – 28 Kasım haftalık burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 22 – 28 Kasım haftalık burç yorumları! 22 Kasım, 23 Kasım, 24 Kasım, 25 Kasım, 26 Kasım, 27 Kasım ve 28 Kasım tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık aylık ve günlük burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Yeni farkındalıklar kazanıyor, hayatında değişimler yapmaya başlıyorsun. Seni kendi duyguları ile al aşağı eden ve enerjini negatife çeviren insanları hayatından çıkarmakta zorlanmayacaksın. Kötü olan tüm olgulara son veriyorsun. Şehir dışına çıkmak isteyebilirsin. Olumsuzlukların devam etmesine izin vermeyeceksin. Para ve iş alanında beklentinin üzerinde imkanlara sahip oluyorsun. Karşına yeni çıkan fırsatları uzun vadede iyi değerlendireceksin. Ancak bu aralar eline ne kadar para geçerse o kadar harcama ve ödeme yapacaksın. Biriken ihtiyaçlarını tamamlıyor, eksiklerini gideriyorsun.


Hayatınızı sorgulayabilir, nasıl daha mutlu bir yaşam inşa edeceğiniz üzerine düşünebilirsiniz. Üzerinizde iyimser bir hava hakim olacağı için, insanları ve kendinizi anlatmakla ilgili kaygılarınızdan kurtulabilirsiniz. Şansınızı kendiniz belirleyeceksiniz. Zaten aklına gelenleri hayata geçirmek için bekleyen biri değilsiniz. Bunu daha etkin ve mutlu bir şekilde yapıyor olmak, hayatınızı daha yaşanılır kılacaktır.

Finansal durumunuzu düzeltmek için harekete geçebilirsiniz. Bunu yaparken pratik ve yapıcı bir yaklaşım sergilemeniz gerekiyor. Hayatınızdaki finansal dengesizliklerin aslında yaşamınızın büyük bir kısmını olumsuz etkilediğini, ancak bunu rahatlıkla düzeltebileceğinizi göreceksiniz. İşlerinizde ve parasal kısmetinizde bir bolluk ortaya çıkabilir. Önümüzdeki 6 aylık süreçte finansal açılardan çok daha güvenilir kaynaklara sahip olabilirsiniz, sizler için oldukça büyük fırsatlar söz konusu olabilir.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte odaklanacağınız konular uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslararası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, sahibi hatırı sayılır kişiler, promosyon gibi konular etki altında olacaktır. Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Ruhunu yoran yıpratan düşüncelerle kendini boğuyorsun. Şüphelerle yaşıyorsun. Sosyal çevre ilişkilerinde ve özel hayatında kendini ifade etmekte zorluk çekiyorsun. Ortaklıklarla ilgili görüşmeler, iletişimde bulunma, bir araya gelme gibi aktiveteler yaşanabilir. Sakin ve esnek olmaya özen göstermelisin.

Dertlerini, kaygı ve şüphe duyduğun şeyleri başkalarına anlatmamak yerinde olacaktır. Senin problemlerini, içsel sıkıntılarını çözebilecek olan yine sensin. Dışarı yansıtmak ve çözümü dışarıda aramak daha fazla dert getirir. Aşk hayatında önemsenmediğini düşünüyorsan, bu durum aslında tamamen senin kuruntun olabilir.

Kendinizi çok daha güçlü ve motive olmuş hissedeceğiniz bir hafta. Son aylarda kaybettiklerinizi düşündüğünüzde bunları ve fazlasını geri kazanma fırsatınız olacak. Gelişmenin ve ilerlemenin kaçınılmaz olduğunu fark edeceksiniz. Yeter ki değişim ve dönüşüme direnmeyin. Özel hayatınıza odaklı olduğunuz bu dönemde bir ortaklığı veya evliliği bitirme kararı veya tam tersi evliliğe soyunma ve ortaklı işlerde bulunma kararı alabilirsiniz.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak ve verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri gibi konular önümüzdeki bu bir aylık süreçte odak noktanız haline gelecektir. Bu konularla ilgili bilgi ve iletişim hızı artabilir. Özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak harcamalarınızı biraz denetim altına almakta fayda var.

ikizler burcu

İkizler burcu haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Zor günler geçiriyorsun. Büyük dağılmalara neden olabilecek gelişmeler yaşayabilirsin. Geçmişte yaşanan gizli saklı şeyler ortaya çıkabilir, iftiraya uğrayabilir, haksızlıklara maruz kalabilirsin. Sana inanmayan, yanında yer almayan insanlara kendini ifade etmeye çalışma!

Bağımlısı olduğun şeylerden kurtulmalısın. Uzun zamandır üzerinde durduğun şüphelerin boş çıkmayacağı bir dönemdesin. Bu günlerde yaşadıkların seni bambaşka bir hayata sürükleyebilir. Hayatındaki kargaşalar sonrası daha düzenli bir yaşama sahip olabilirsin.

Biraz dinlenmeye ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz. Bazı durumlardan bunalmış olabilirsiniz. Belki de fazla sorumluluk alıp kendinizi yıpranmış hissedebilirsiniz. Ancak önemli olan fazla sorumluluk almak değil, sorumlulukları başarılı bir şekilde yerine getirebilmek. Bu dönemin gelip geçici olduğunun bilincinde olarak emek harcadığınız işe dört eller sarılın.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler önümüzdeki bu bir aylık süreçte odak noktanız olacak. Bu konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Özellikle para ile ilgili konularda sizi sevindirecek güzel gelişmeler olmasını bekleyebilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Olumsuz davranışlardan uzaklaşmak isteyeceksiniz. Seni yıpratan, tüketen, korkutan ve belirsizlik yaratan tüm duyguları terk ediyorsun. Özel hayatına denge geliyor. Partnerinin baskın davranışlarına onunla konuşarak son vermesini sağlıyorsun. İş, para, kariyer alanında disiplini ele alıyor, başarılarınla öne çıkıyorsun. Çok güvendiğin bir işte umduğunu bulamayabilirsin. Ama o işin ardından gelen diğer işler bunu telafi edecek nitelikte. Yakın çevrendeki samimi ve güvendiğin bir arkadaşının ihaneti ile sarsılabilirsin.

Bu hafta arkadaşlarınızdan alacağınız haberler sizi hassaslaştırabilir. Özel hayatınızda bazı dengesizliklere neden olabilecek birtakım olaylar cereyan edebilir. Gireceğiniz ortamlarda çatışmalar artabilir ve öfke krizleriyle başa çıkmanız gerekebilir. Bu yüzden olabildiğince sakin kalmaya çalışın, tartışmalardan, hararetli konuşmalardan uzak durun. Arkadaşlarınızla aranız açılabilir, kırgınlıklar yaşanabilir. İlişkilerinizde bir kopuş ve sonlanma olabilir. Farklı bir sosyal çevre içerisine girebilirsiniz.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Bir aylık süreçte odak noktanız yaşamınızda iş ve sağlık konuları olacaktır. İş arayanlar bu dönem içinde işe başlayabilirler. Günlük yapılması gereken, hatta size angarya gibi gelen işlerinizi daha eğlenceli bir şekilde yeniden düzenleyebilirsiniz.

Önümüzdeki bir aylık süreçte iş konularında kendinizi adeta bir köle gibi hissedebilir, her zamankinden çok daha fazla çalışmanız, mesai harcamanız gerekebilir ve daha çok yorulacaksınız ne yazık ki. Stresli bir iş süreci sizleri bekliyor. Bir tarafta yetiştirilmesi gereken işler diğer taraftan hayatın idamesi için yapılması gereken rutin işler bir süreliğine sizi fazlaca yorabilir.

aslan burcu

Aslan burcu haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Hayalindeki ilişkiler seni bekliyor olabilir. Karşına çıkan fırsatları farklı açıdan değerlendirmekte şanslısın. Eğer davranışlarına dikkat eder; mantığını ön planda tutarsan isteklerine sahip olmaya başlayabilirsin. Özellikle aşk hayatında ısrarcı davranışlarda bulunma. Evliysen veya birlikteliğin varsa beklentilerin karşılanmıyor olabilir. Bir süre daha sabredersen dengeyi bulacaksın.

İş, para, kariyer konusunda ve sorumluluklarında asla ihmalci olmamalısın. Ortaklı bir işin varsa ve memnun değilsen yol ayrımına gelebilirsin. Zaman kaybettiğini düşünüyorsan bitirmek faydalı olabilir. Ev, aile yaşamında yeni sorumluluklar alıyorsun. Hak, hukuk, adalet alanında işlerin varsa ertelenebilir.

Bu hafta itibariyle kariyer ve iş konularıyla ilgili sürpriz değişiklikler olabilir. İş değişiklikleri, işten ayrılma gibi konular gündeme gelebilir. Kariyer alanında başlattığınız bir projeye son vermeniz veya farklı bir alana kaymanız gerekebilir. Görev değişimleri gibi konular gündeme gelebilir. Özellikle aile hayatınızdaki yoğunluğunuz, iş alanlarınızda kritik kararlar almanıza veya iş konularında ani, hızlı olaylar yaşamanıza yol açabilir. Hırsınızı ve gücünüzü işinize kaydıracağınız bu dönem farklı projelerde kendinizi gösterebilirsiniz. Kendinizi hızlı bir şekilde yepyeni bir döngüde bulabilirsiniz. Endişelenmeyin, evrenin kariyerinizde seviye atlamak için size yardımcı olduğunu bilin.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. İşleriniz nihayet hızla açılmaya başlıyor, işinizi daha çok severek yapabileceğiniz koşullar oluşmaya başlıyor, yeni iş projeleri de aynı şekilde gündeme gelebilir. Önümüzdeki bir aylık süreçte yaşamdan çok daha fazla keyif alabilecek, aşktan yana da şanslı olabileceksiniz. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız, bunun için adımlar atabilirsiniz. Hayattan çok daha fazla keyif almaya çalışacak, hobilerinize, sizi mutlu eden konulara daha çok zaman ayırmak isteyeceksiniz.

başak burcu

Başak burcu haftalık burç yorumları

Başak burç yorumları: Çevrendeki insanların seni etkisi altına almalarına izin vermemelisin. İnsanların etkisi ve tesiri altında kalma durumun söz konusu. Duygusal değişimlerin oldukça şaşırtıcı. Sevdiğin kadar sevilmek isteyeceksin. Maddi sorunları aşma anlamında çok şanslı olacaksın. Çalışıyorsan güç ve güven kazanacaksın. Kariyer yapıyorsan beklediğin günler geldi. Bu dönemde tutarlı davranırsan çok fazla kazanacaksın. Yaşamındaki hızlı gelişmeler ve ardından gelen değişim duygularında büyük değişimler yaratıyor. Bu sende dengesizlik yaratmasın.

Bu hafta yurt dışı seyahatler, yurt dışı ticaretleriyle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bazı Başak burçları hukuksal davalarından beklenmedik sonuçlar alabilir. Bu dönemde hayattaki bazı sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Bu durumda hayatınızdaki otorite konumundaki insanlarla aranızda bazı sorunlar yaşanmasına neden olabilir.


21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Bir aylık dönemde odak noktanız ev, yuva, aile ve yerleşime ait konular olacak. Taşınmak, evinizde tadilat, onarım gibi işlerle ilgilenmek için güzel bir dönem. veya yeni bir mülk edinmek istiyorsanız bu dönem harekete geçebilirsiniz. Sizlerin aşk dönemi başladı, yalnızsanız eğer size keyif verecek hem de romantik bir ilişki ile her an karşılaşabilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burcu haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Hayatındaki başarı senin disiplinli olmana bağlı. Aşk yaşamında güzel bir dönem. Ancak kıskanç duygulara kapılmamalı, yolunda giden ilişkinin dengesini bozmamalısın. Havadan nem kapabilecek yapıdasın. Paylaşamıyorsun. Diğerlerinin partnerine olan ilgisi seni çok rahatsız edebilir. Bu tür negatif duygu ve düşünceleri karşı tarafa belli etmez, dile getirmezsen birlikteliğinin enerjisini aşağı çekmemiş olursun. O anlarda aklına gelen; ben bu ilişkiyi bozarsam toparlaması daha zor olabilir olsun. Çünkü değer verdiğin biriyse sevdiğin, değmez. Güven ve bırak. Zaten olacaksa engelleyemezsin. İş hayatındaki sorumlulukları ciddiye alman sana başarı getirecek. Paranın kıymetini bileceksin ve bu da seni zor durumlardan kurtaracak.

Bu hafta kredi, vergi, parasal kaynaklarda azalma gibi konular gündeminize girebilir. Ani beklenmedik finansal kayıplar yaşanabilir. Aman dikkat! Ayrıca sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Her durumda parasal konularda hızlı gelişmeler altında olacaksınız. Hayatınızda bilinmeyenleri bulmak, kendi içinize dönmek ve bazı şeyleri daha açık görmek için bir fırsat dönemi olabilir. Yakın ilişkilerinizin, yatırımlarınızın ve iş anlaşmalarınızın detaylarını düşünme vakti geldi. Değişim ve dönüşüme açık olursanız yaşadıklarınızı çok daha rahat bir şekilde geride bırakacaksınız.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Bu bir aylık dönemde, odak noktanız yakın çevrenize ve kardeşlerle ilişkileriniz olacak. Bol bol seyahate çıkabilir, tatil planları yapabilir, pasaport işleriniz varsa bunları halledebilir, vize konularını araştırabilirsiniz. Yine bu dönemde kişisel gelişim ile ilgili olabilir, veya mesleki konularla ilgili olabilir yeni birtakım eğitimlere başlayabilir, seminerlere ve özel çalışmalara katılabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirebilecek eğitimler de olabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu haftalık burç yorumları

Akrep burç yorumları: İş, para, kariyer alanında yeni teklifler var. Ortaklıklara girmemeye özen göster. Çalıştığın işlerde daha kalıcı olmak için dengeli ve düzenli olmaya özen göstermelisin. Maddi konularda çözüm odaklı olacağın bir dönemdesin.

Aşk ve ilişkilere olan inancında sarsılma yaşayabilirsin. Son verdiğin eski ilişkilerinde geri dönüşler söz konusu olabilir. Yaşanmışlıkların tekrarının sana bir fayda getirmeyeceğini bilmelisin. Hayatına bu haftadan sonra hayalindeki aşkı çekebilir, ciddi kararlar alabilirsin. Bir süre daha sabırlı olmanda fayda var.

Bu hafta ikili ilişkiler, anlaşmalar, ortak yapılan işlerde beklenmedik sonuçlar alabilirsiniz. Sizden gizlenmiş birtakım konular ortaya çıkabilir. Ani bitişler yaşayabilirsiniz. Ortaklarınızla veya dostlarınızla aranız açılabilir. Aşk hayatınızda partnerinizle aranızda her türlü gerginlik çıkabilir. Önümüzdeki 6 aylık süreçte taşınma ihtimaliniz oldukça yüksek. Sevdiğiniz insanın gezileri veya seyahati varsa onu desteklemelisiniz.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte odak noktanız parasal konular, bütçe para kazanma, kazançları arttırma ile ilgili konular olacaktır. Para biriktirebilir, yatırım yapabilir, bütçenizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Diğer yandan maddi konularda üzerinize iyimser bir hava yerleşebilir, harcamalar konusunda biraz esnek, gevşek davranabilirsiniz. Dikkatli olmasında fayda var.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Birçok davet alabilir ve birçok fırsatla karşılaşabilirsiniz. Her şeyi yapabilirsiniz ama hepsi aynı anda değil. Melankolik duygulardan kurtulmanız gerekiyor. Karşılıksız, platonik bir ilişki yaşıyorsan veya bitmiş bir aşka geri dönmek istiyorsanız bunu bir kez daha düşünmelisiniz. Bu sürdürdüğünüz duygu ve düşünceler sizi yıpratıyor. Birlikte olsan bile çok sağlıklı olmayacağını bilmelisin. O nedenle kendine her zaman yeni şanslar vermelisin. Özel hayatının iş ve kariyer yaşamını olumsuz etkilemesi mümkün görünüyor. Süregelen bir ilişkin varsa uzaklaşabilirsin. Partnerine karşı yaşadığın soğukluğun geçici.

Bu hafta sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Her şeyin başı sağlık! Evcil hayvanlarınız varsa onların da sağlığına dikkat etmekte fayda var. Hormonal dengesizlikler, şeker, insülin direnci, tiroit ve boğaz ve boyun bölgesine özellikle dikkat! Günlük rutinlerinizde beklenmedik konular gündeme gelebilir, birtakım zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Sorumluluklardan kaçmak için hiç de uygun bir zaman değil. Kariyerinizle ilgili önemli değişiklikler olabilir. Bu değişimlerin sizi maddi yönden destekleyebileceğini bilin.

22 Kasım’da burcunuza geçiş yapacak olan Güneş ile beraber artık harekete geçme zamanı başlıyor sizler için. Spot ışıkları adeta üzerinizde parlayacak, girişimlerde bulunmak için güzel bir süreçte olacaksınız. Son bir aydır üzerinizde olan ölü toprağını rahatlıkla atabilecek, hedefleriniz için rahatça harekete geçebileceksiniz. Hatta bir hedef için değil, birden çok hedef için de harekete geçebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı konularda şansınız açık olacak, eğitim için de aynı şekilde. Maddi anlamda bereketli, kazançlarınızın artabileceği bir süreç olacak. Terfi ile birlikte maaş artışı söz konusu olabilir, alım-satımlardan gelirinizi artırabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu haftalık burç yorumları

Oğlak burç yorumları: Çalışıyorsan iş hayatında çalışma arkadaşlarınla aran açılabilir. Senden kaynaklanan problemler bu yönde büyütülebilir. Buna izin verecek davranışlarda bulunmamalı, sözler söylememelisin. Her şeyi en ince detayına kadar düşünüyorsun. Güvensizlik durumlarına karşı dikkat! Yaşamının geneline yayılan geçici güvensizliğe dikkat etmelisin.

Aşk hayatında sözlerine dikkat edersen partnerinle birlikte güven içinde yol alacaksın. Duyguların daha da güçleniyor, hissettiğin aşk büyüyor. Ama güvensiz hareket eder o yönde sözler sarf edersen ilişkinin enerjisini dağıtabilirsin. Sosyal çevreyle olan ilişkilerinde yargılayıcı olmaktan kaçınmaya çalış. Yeni yıl kutlamalarından uzak kalmak istiyorsanız hayır demeye çekinmeyin. Maddi olarak ise yatırım için doğru bir dönem değil.

Bu hafta kendinizi daha fazla ön planda görmek isteyebilirsiniz. Bir hobinize daha ciddi yaklaşabilirsiniz. Yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Çok romantik hissedebileceğiniz bir dönemdesiniz. Aşk hayatınız hareketleniyor. Çocuk isteyenler için de doğru zaman. Çocuğunuz varsa da onların hayatında hızlı gelişmeler yaşanabilir. Fazla hırslı ve baskıcı olmadığınız müddetçe güzel şanslar yakalayabilirsiniz.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte biraz daha kendinize dönecek, yalnızlık ihtiyacınız artacak, hayatta biraz daha geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz. Koşulları ve şartları pek de kolay kontrol edemeyeceksiniz ne yazık ki. Biraz daha sağlıkla ilgili konu ve koşullarla ilgilenmeniz gerekebilir. Aşk meşk konularında şanslı, sizi sevebilecek kişileri yaşamınıza çekebileceksiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta ani bir yer değişimi gündeme gelebilir. Yeni bir taşınma gibi konular gündeme gelebilir. Aile içi ilişkiler gündeminizde olacak. Aile büyüklerinin sağlıkları ile yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Aile hayatınız için ani kararlar alma hızlanabilir. Özellikle iş ve kariyer konusunda büyük baskı altında olan Kova burçları kendilerine bir gün ayırıp dinlenmeliler.

Sorumluluklardan kaçmak doğru bir yol değildir ancak bazen onları kenara bırakıp dinlenmek gerekir. Ailevi problemler, geçmişe yönelik pişmanlıklar dramı veya kişisel mücadeleler sizi bunaltabilir. Ancak aynı zamanda bu duyguların üzerinizdeki kötü etkilerinden kurtulmanız için de bir fırsat sunabilir. Acınızdan kaçmak yerine onunla yüzleşerek ilerlemeye başlayabilirsiniz.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Bir aylık dönemde her zamankinden daha sosyal olacak, partiler, davetler, açılışlar, düğünlerin baş misafiri olacaksınız. Dostlarınızdan ve arkadaşlarınızdan önemli faydalar görebilirsiniz. Birbirinden farklı insanlarla daha sık bir araya gelebilir, onlarla birlikte hareket edebilirsiniz. Bu dönem arkadaşlarınızla birlikte keyifli seyahatler de organize edebilirsiniz. İlişkiniz varsa sıkıntılı bir süreç yaşayabilirsiniz. Gerçekçi ilişkilere çekilemeyebilirsiniz, ilişkileriniz daha çok platonik düzeyde kalabilir. Karşılık bulmakta zorlanabilirsiniz.

Artık geçmişin zor zamanlarını geride bırakıyorsunuz. Enerjin artıyor, duygularına ve düşüncelerine yansıyor. Birlikte çalıştığın insanlara karşı daha sakin ve öz verili olman gerekiyor. O anlamda yanlış anlaşılmalara açıksın. Çalışmalarındaki yükseliş ve kazancın şımarıklık olarak algılanabilir. Sosyal ilişki ve iletişimde tartışmacı kavgacı ortamlardan uzak durmanda fayda var. Haksızlığa tahammül edemiyorsun ama idare etmen gereken durumlar var. Sonradan daha fazla üzülmemek adına merhametini ve vicdanını ortaya koy.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu haftalık burç yorumları

Balık burç yorumları: Manevi olarak kendini ve enerjini aşağı çekebilecek düşüncelerden uzak durman gerekiyor. Ruh sağlığın için bu son derece önemli. Girdiğin ortamlarda sohbetin harareti ile anlatılmaması gereken şeyleri anlatma ihtimalin var. Sonrada pişmanlık duyacağın şeyler yapman olası görünüyor. Yeni kazançlara açıksın. Başarına başarı katabileceğin bir döneme giriyorsun.

Sizler için iletişimin çok önem kazanacağı bir dönem başlıyor. Bu nedenle insanlarla iletişim kurarken hal, hareketlerinize ve üslubunuza dikkat etmelisiniz. Zira bu dönemde yanlış anlaşılmalara bir hayli açık bulunuyorsunuz. Eğitim, iletişim, tanıtım, satış, sosyal medya ve ulaşım alanlarında ani duygusal kararlar almamaya dikkat edin. Mantıklı hareket etmeye özellikle bu dönemde çok ihtiyacınız olacak.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Bir aylık süreçte iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda adeta parlayacaksınız ve hedeflerinize çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Bu dönem terfi için konuşmalar yapmak, iş değiştirmek, iş geliştirmek, alacağınız sorumluluklarla patronların gözüne girmek sizler için çok daha kolay olacak. Arkadaşlarınızdan güzel destekler görmeye başlayabilecek, daha çok sosyalleşebileceksiniz.


Uzun süredir mücadele ettiğin ve beklediğin şeylerde netice alıyorsun. Düzen değiştirmek adına oldukça uygun bir dönem. Kendini eksik hissettiğin konularda gelişimini tamamlayabileceğin yeni fırsatlarla karşılaşıyorsun. İsteklerin ve planların konusunda kesinlikle planlı olmalısın. Kendine değer ver ve yaptığın her işte istekli ol.

İndigo Dergisi‘ni Facebook, TwitterInstagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.