Astroloji: 8 – 14 Kasım haftalık burç yorumları

Astroloji: 8 – 14 Kasım 2021 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 8 – 14 Kasım 2021 haftalık burç yorumları. 8 Kasım, 9 Kasım, 10 Kasım, 11 Kasım, 12 Kasım, 13 Kasım ve 14 Kasım tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

Haftanın genel etkileri: Bu hafta zekamızı analitik kullanmak yerine daha sezgisel olmaya yatkın olacağız. Sorunlar ve gerçek hayat karşısında biraz daha tepkisel yaklaşmaya müsait bir dönemdeyiz. Kariyerimizde ilerlemek, iş hayatımızda takdir görmek, başarılı olduğumuzu hissetmek bize mutluluk verecek. Yeni yatırımlar, kariyer planları gibi konularda akıllıca adımlar atabileceğimiz bir haftada olacağız. Algılarımızın çok açık olduğu, meselenin köküne inip, dibini görmeden bırakmayacağımız bir dönemdeyiz.


koç burcu

Koç burcu 8 – 14 Kasım haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta yeni işiniz için yaptığınız görüşmeler şekillenebilir. Dilekçe, terfi veya iş başvurularından sonuçlar almaya başlıyor olabilirsiniz. Özellikle bu tutulma döngüsü iki yıl sürecek bir etki olacak. Bu yeniay etkisiyle gerçek manada sizi tüketen son iki yıllık bir döngüyü kapatıp bir devrim yaratıyorsunuz. Eğer kredi, alacaklar, hukuksal konular belki de ortaklarınıza yapacağınız ödemeler söz konusu olabilir. Evliyseniz eşinizin işleri ile ilgili şaşırtıcı ve sürprizli gelişmelere hazırlıklı olun.

Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle, içinde bulunduğunuz sürece daha realist bir gözle bakabilirsiniz. Hesap geçmişiniz size bu konuda iyi bir rehber olacaktır. Bu geçmiş maddi olduğu kadar manevi olması yönüyle de sizi etkiliyor. Uzun zamandır anlaşamadığınız konularda kendinizi tüm tutkunuzla ifade ettiğinizi göreceksiniz. Asıl hedefinizin ve asıl niyetinizin ortaya çıktığı bir dönem. Bu noktada önemli olan neler ektiniz ve ne niyetlerle buraya geldiniz.

Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi ile, kariyerinizin gündeminizde önemli bir yer tutabilir. Çalışmalarınızın karşılığını parasal ve sosyal açılardan alabilirsiniz. Terfi ve yer değişikliği beklentileriniz üst düzey bir biçimde gerçekleşebilir, önemli iş birlikleri içine girebilirsiniz. Finansal açıdan güzel sürprizlere hazırlıklı olun. Dikkat çekici ve güven veren bir izlenim bırakıyorsunuz.

Venüs ve burcunuzdaki Chiron’un 15 Kasım’daki kare açısı, sizi birtakım manipülasyonlar konusunda uyarıyor. Üzerinizdeki yükü atabilmek adına harcamalar yapmaktan, insanlarla özellikle önemli kadın figürlerle tartışmaya girmekten kaçınmalısınız. Kıskanılma veya önüne taş konulması konusunda bazı girişimler duyabilirsiniz. Sabırlı olmanız, olayları daha iyi analiz etmenizi sağlayacağı için ilişkileriniz konusunda iyileştirici fırsatlar da yakalayabilirsiniz. Siz her zamanki gibi sadece işinizi yapın.

boğa burcu

Boğa burcu 8 – 14 Kasım haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Hayatınızda bazı düzenlemeler ve değerlendirmeler yaparken, kriterlerinizi değiştirebilirsiniz. Kendinize yeni bir yön bulmanız gerektiğinin farkındasınız. Başka bir pencere açmanın, başka bir manzara göstereceğini bu yeniay ile içten içe hissedeceksiniz. İkili ilişkilerdeki odağınız ay boyu dikkat çekiyor. Aşk hayatınız, evliliğiniz, iş ortaklıklarınız, ticari ilişkileriniz, danışmanlarınız, avukatınız, kısaca her türlü ikili ilişkiniz.

İlişkileriniz yeniden ve daha güçlü haliyle gündeminiz olabilir. Bu dönemde ilişkilerinizi düzenlemek, ilişkilerden yana mücadele edeceğiniz durumlar olsa bile galibi siz olacaksınız. İlişkilerin ve ortaklıkların hızla canlanacağı bir dönem başlamış olacak sizler için. Yeni ortaklıklar, iş birlikleri kurmamız ve yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün. Devam eden bir hukuki süreç varsa, olumlu bir şekilde sonuçlanabilir veya en azından hızlı bir ilerleme kaydedilebilir.

Merkür’ün de Akrep burcuna geçecek olması, buradaki trafiği ve iletişimi yoğunlaştırıyor. Daha akılcı düşünüyor, güven olgusunu ön planda tutacağınız ilişkilere çekiliyorsunuz. 13 Kasım’da Merkür Uranüs karşıtlığı yaşanacak olması, size bazı radikal konuşmalar yaptırabilir. İmzaları da anlatan Merkür, bazılarınıza güzel bir iş kontratı getirebilir.

Oğlak burcunda seyahatine başlayan Venüs, kariyerinizde destekleneceğine ve hak ettiğiniz imkanlarla tanışacağınız günlerin sinyalini veriyor. Otorite figürleriyle olan bağlantılarınız, yeni bir sosyal çevre gündeminizde yer tutabilir. Maddi ve manevi bir para akışı sağlayacağınız çalışmaların içinde yer alabilirsiniz. Hem yoğun bir gündem hem de farklı bakış açıları kazanmanız sebebiyle, arkadaşlık kavramına bakışınız da değişebilir, bu yüzden bazı insanlarla aranızdaki mesafeyi yeniden belirleyebilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 8 – 14 Kasım haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta çalışma şekliniz ve birlikte çalıştığınız insanlar konusunda önemli kararlar alabilirsiniz. Sizi yorduğunu ve belli bir amaca götürmediğini düşündüğünüz her şeyi geride bırakmaya hazırsınız. Buna inandığınızda kurtulmanız da, kendinize yeni bir alan inşa etmeniz de kolaylaşacaktır.

Hayatınızı disipline etmek konusunda en büyük desteklerden biri olan Venüs, Oğlak burcunda seyahat ediyor. Daha ciddi ve ayakları yere basan işler içinde olmak, güven duygunuza yeni ve kesin bir yön vermek, maddi anlamda sizi sıkıştıran her şeyi bırakmak sizin Kasım ayı şifreleriniz! Yaşam alanlarınızda ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Nerede oturmak, nasıl bir ortamda kalmak istediğinize dair net kararlar vermelisiniz.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi, planlanan değişimleri nasıl işleyeceğinize dair düşünceleri ortaya çıkarabilir. Zaten zihni hep yoğun ve hareketli olan birisiniz. Bu dönemde mümkün oldukça planlarınızı gizli tutun. Şimdi bunu nasıl daha gerçekçi ve dönüştürücü kullanacağınızı öğreniyorsunuz. Hukuksal konulara ve tehditlere karşı temkinli olun. Yalan yanlış hiçbir işin içine girmeyin.

Kendi içinizde, değerleriniz, istekleriniz, yaşadıklarınız ve ilişkilerinizle ilgili konusunda bir savaşta olduğunuzu düşünebilirsiniz. Bir süredir çözülmeyen, bizi sıkan, endişelendiren bir sağlık sorunumuz varsa bu dönemde tekrar sağlığımıza kavuşmamız da mümkün. Hayatımızı yeniden düzene sokmak için mücadele edeceğiz. Merkür, sağlığınızdaki sıkıntılara çözümler bulmayı, doğru tedaviyle sizi buluşturmayı amaçlıyor.

yengeç burcu

Yengeç burcu 8 – 14 Kasım haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta birlikte olduğunuz insanlarla ilgili yeni şeyler öğrenebilir, birtakım kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. Yenilenmek ve kendinizi güvence altına almak için harekete geçme eğiliminde olacaksınız. Sadece duygusal ilişkilerinizde değil, iş birlikleriniz ve maddi kazanımlarınız konusunda da işler sizin lehinize ilerleyebilir.

Sosyal çevrenizde ve iş ortamınızda gerek dış görünüş gerekse davranışsal açıdan ilgiyi üzerinizde toplayabilirsiniz. Popüler olacağınız ancak bunun etkisiyle duygusal düşünmek yerine daha mantıklı kararlar alacağınız bir dönemdesiniz. Endişeleriniz yerini çözüme bırakıyor. Yeni Ay’ın etkisi bu kararları ve muhtemel çözümleri destekliyor. Daha sağlam ortaklıklar kurabilir, kariyerinizde sizi ön plana çıkarmakla kalmayıp farklı bir şeyler yapmanızı sağlayacak fırsatlar elde edebilirsiniz.

Hayatınızı nereden kazanmanız gerektiğini buldunuz. Merkür, aldığınız bu kararları nasıl uygulayacağınız konusunda size yardımcı olabilir. Güzel etkiler altında güzel fikirler ortaya koyduğunuzu gördüğünüzde yeni bir mutluluk kaynağının kapısını da açmış olduğunu görebilirsiniz. Kalbiniz ve aklınız barış imzalıyor. Sivri dilli olmamaya özen gösterdiğinizde bu barışın süresini uzatabilirsiniz.

Diyalog odaklı tavrınızla, doğru iletişiminizle aşk hayatınızdaki sorunları çözebilirsiniz. Bazılarınıza ise her an yeni bir ilişki gelebilir. Ebeveyn Yengeçler, çocuklarınızla olan iletişiminiz gayet güzel, onlarla ortak gündemleriniz olabilir, güzel vakit geçirebilirsiniz. Yatırımlarınızı da anlatan bir alanda ilerleyen Merkür, bazılarınızın doğru yatırımlarla kar elde etmesine destek veriyor.

aslan burcu

Aslan burcu 8 – 14 Kasım haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta kararlarınızın arkasında durmanın önemini daha iyi anlayacaksınız. Önemli bir konuşma yapabilirsiniz. Bu konuşma hem aile hem de iş hayatınızı etkileyecek türden olabilir. Neye bağlanacağınız, nasıl bağlanacağınız hususunda önemli başlangıçlar veya bitişler sizi bekliyor. Daha doğrusu siz, bunlara yönelik adımlarınızı hızlandırıyorsunuz. Sabit fikirde olmanın sizi uğrattığı zararı düşünmelisiniz. Bu düşünce de daha gerçekçi ve stratejik hamleler yapmanızı sağlayacaktır. Yapmanız gereken en önemli şey, buna inanmak ve bu doğrultuda kendinizi yenilemek, ortaklarınızı, ilişkilerinizi devam ettirmektir.

Bu dönemde istenmeyen bazı diyaloglara da girebilirsiniz. Bu etki altında yapacağınız konuşmalarda sabrınız ne kadar ağır basarsa ay sonunda bu durumu iyileştirmeniz de o kadar kolay olacaktır. Olaylara sadece kendi gerçekliğinden bakmak belki gerilim yaşamanıza neden olabilir. Bazen olmaz ve bunun neden olmadığının da bir önemi olmaz. Kendinizi bu düşünce ile beslemelisiniz. Tevekkül içinde olun. Bu davranış sizi bir üst aşamaya taşıyacak.

Mars Uranüs karşıtlığı, işleri sizin için biraz zorlaştırabilir. Bu zorluk muhtemelen planlamadığınız bir işin veya gelişmenin neticesinde ortaya çıkabilir. Ancak bir yandan da, özellikle çalışma koşullarınızı etkileyecek önemli bir kararı da beraberinde getirebilir. Size uygun olan koşulu bulun ve ona göre fedakarlıklarınızı belirleyin. Kendinizi kariyerin söz konusu olduğunda reddettiğiniz değişimlerin ortasında bulabilirsiniz.

Enerjinizin çoğunu evinizle ilgili konulara yöneltmeye başlıyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerde bir değişim meydana gelmeye başlayabilir yavaş yavaş, yeni gruplar içine girebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Miras, mal, mülk paylaşımları konusunda ailemiz ile bir araya gelip sorunlara çözüm bulabiliriz. Kariyer konusunda da bizi sevindirecek gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işe geçebilir veya evden çalışmaya başlayabiliriz. İş yeri koşullarımızda iyileşmeler olabilir. Daha şık, daha prestijli bir ofise taşınabiliriz. İş arkadaşlarımız ve altımızda çalışan kişilerden destek görebiliriz. Çok keyif alacağımız bir projeye dahil olabiliriz. Sağlık konularında daha disiplinli olacağımız bir dönemdeyiz.

başak burcu

Başak burcu 8 – 14 Kasım haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta anlaşmalar, iş birlikleri gündeminize girebilir. İş yapacağınız insanlar veya yakın çevrenizdeki insanların bazı söylemleri kulağınıza gelebilir. Bir sebepten size söylenmemiş olan bazı bilgiler öğrenebilirsiniz. Merkür’ün etkisiyle sert tepkiler verebilirsiniz. Öğrendiklerinizden emin olarak, düşünerek konuşmak size avantaj sağlayacaktır. Bunlara takılmak yerine, kendinize odaklanmalı, zihin açıcı zehir gibi fikirlerle hayatınıza bir şeyler katmayı seçmelisiniz.

Yeni proje ve girişimler, sorumluluklar sizi bekliyor. Hobi olarak başladığımız bir projeyi, etrafımızda hayranlık uyandıran bir işe dönüştürebiliriz. İşimizi eğlenceli bir aktivite olarak görebiliriz. Tanışacağınız insanları daha özenle seçmek isteyebilir, ayakları yere basan ve güven veren dostluklar kurabilirsiniz. Öğrenmeniz gerekenleri kaçırmayın.

Venüs’ün Oğlak burcundaki seyahati, yeteneklerinizden elde edeceğiniz gelirlere, yatırımlara işaret ediyor. Ayın Oğlak burcunda olacağı 8 Kasım ve devamındaki günlerde, kendinizi daha rahat ve mutlu hissedebilirsiniz. Geleceğinizi şekillendirme konusunda destekler alabilirsiniz. Yardımları ve destekleri kabul etmeniz sizin parlamanızı kolaylaştıracaktır. Parasal anlamda beklentilerinizi karşılayacağınız imkanlar doğabilir.

Yeni bir şeylere cesaret ediyor, kurallarınızı yeniden belirliyorsunuz. Hayatta nasıl değer bulacağınızı, kendinizi mutlu edeceğinizi düşünebilirsiniz. Yalnız bir Başak burcuysanız, ilgi odağı olacağınız için bu yalnızlığa son vermek isteyebilirsiniz. Aklınıza yatan birini, kalbinize almak cazip gelebilir. Hem aşk hem de işle ilgili daha ciddi ama yine de hayattan zevk aldığımız bir dönemdeyiz. Hayatımızda uzun vadeli bir ilişki başlayabilir. Çocuklarımızla ilişkilerimizi sağlamlaştırabiliriz.


terazi burcu

Terazi burcu 8 – 14 Kasım haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta itibariyle artık daha güçlü ve makul bir insan olduğunuzu düşünerek hareket edeceksiniz. Ne istediğinizi iyi bildiğiniz için ne iş yapacağınızı belirlemek de zor olmayacaktır. Merkür’ün de desteğiyle yapacağınız anlaşmaların etkisi güçleniyor. Yeni bir işe girebilir, elinizdeki imkanları değerlendirerek kendi işinizi kurabilirsiniz.

Para kazandığınız bir döneme giriyorsunuz. İş bağlantıları yapabilir, iş görüşmelerine gidebilir, belki de aradığınız işi bulabilirsiniz. Kabuğunuzu değiştiriyorsunuz. Bu size sadece ekonomik anlamda değil statü ve ilişkiler açısından da kazanımlar, fırsatlar getirebilir. Hislerini açan birileri olması halinde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Aceleci değilsiniz ama yeterince emin olmak isterken elinize gelen mutluluk fırsatlarını da heba etmemelisiniz.

Mars’ın da ikinci evimizde olması; kazançlar, para, finansal konuları odak noktamız haline getiriyor. Bu dönemde ailemize yardım etmek durumunda kalabiliriz veya biz finansal destek için onlara başvurabiliriz. Kariyerimizle ve finansal durumumuz ile ilgili yeni bir yol haritası çıkarmamız mümkün. Bu dönemde yeni iş fırsatlarını değerlendirebilir veya mevcut işimizde terfi edip, gelir artışımızın tadını çıkarabiliriz.

Ailemizle, evimizde huzurlu zaman geçirebileceğimiz bir dönemdeyiz. Geleneksel aile toplantıları yapabilir, aile büyüklerimizle bir araya gelebiliriz. Bir aile büyüğü bize çok yararlı bir tavsiye veya destek verebilir. Evle ilgili maddi olarak rahatlığa kavuşabiliriz. Bütçemizi en ideal şekilde idare edebileceğiz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 8 – 14 Kasım haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta sıkıştığınız köşelerden çıkmak için girişimleriniz olabilir. Artık özgürleşiyorsunuz, ilişkileriniz iyileşiyor. Kendinizle ilgili kararını vereceğiniz şey her ne ise, artık bundan sonrasının çok farklı olacağını bilmelisiniz. Kendinizle ilgili oldukça yoğun ve hareketli günler geçirebilirsiniz. Fikirleriniz konuşulabilir, kendi projeleriniz üzerinde çalışabilir, ilişkilerinizle ilgili farklı aksiyonlara girebilirsiniz.

Birçok gezegenin de aynı zamanda burcumuzda olması büyük bir değişim ve dönüşüm döneminden geçeceğimize işaret ediyor. Ayın ikinci yarısına ilerlerken hayatınızın dışında sıra dışı gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişki ve ortaklıklarınızla ilgili sürpriz kararlar alabilirsiniz. 11 Kasım’daki Mars Satürn karesi sizi alıştığınız çizgiler dışına çıkarmak için etkiler sunacaktır. Artık değişimi kabul etmeniz gerektiğine ikna olmalısınız.

Mars da sizin burcunuzda seyahat ediyor. Artık sizler için uyku dönemi sona erdi diyebiliriz. Harekete geçme, girişimlerde bulunma, yaşamınıza hız katma zamanı! Şu dönem sizler için süper bereketli bir dönem, iyi kullanın. Oldukça özgüvenli, cesur ve enerjik olacağın bir dönemde olacaksın.

Sizin burcunuzda seyahat eden Merkür, ikili ilişkilerinize destek olmaya geliyor. Kendinizi güçlü ifade ettiğiniz ve ilişki problemlerinde ortaya koyduğunuz çözümlerle dikkat çekeceğiniz bir süreç olacaktır. Ayrıca yaşamınıza dair yeni planlar yapabilir ve bu planlarınıza güzel destekler bulabilirsiniz. Sağlığınızda bir sıkıntı varsa, Merkür çözümleriyle, doğru tedavi biçimini size getirerek yardımcı olacaktır.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 8 – 14 Kasım haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta, elinizdeki imkanları nasıl değerlendirdiğinizin, olayları ve fırsatları nasıl karşıladığınızın önemini çok daha iyi anlayacaksınız. İçinizde saklı tuttuklarınızı dışa vuracağınız bir dönem. Bu dönemi kendimizi toparlamak, endişelerimizden arınmak, yeniden öz güven ve enerji toplamak için kullanmalıyız. Merkür sizi biraz rahatlatmaya geliyor. Zihinsel anlamda gevşemenize, belki de zihninize, bilinçaltınıza iyi gelecek yöntemle tanışmanıza vesile olabilir.

Ayrıca Mars’ın etkisiyle bu dönem arkanızdan iş çeviren, gizli düşmanlıklar besleyen kişilerle yüz yüze gelmek durumunda kalabilirsiniz, belki de yüzleşme dönemidir ama hepsinin üstesinden gelebileceğinizi unutmayın. Öte yandan, uzun süredir içimizde tuttuğumuz ve bizi negatif etkileyen düşüncelerimizi dışa vurmak için terapiye yönelebiliriz. Sağlık konusunda kontrollerimizi aksatmamamız gereken bir dönemdeyiz. Yakınlarımızın sağlık sorunlarıyla da ilgilenmemiz gerekebilir.

Venüs’ün Oğlak burcundaki seyahati, kendi değerinizi ve hayatınızı değerli kılan unsurları doğru yatırımlara dönüştürmenizi sağlayabilir. Nasıl para kazanacağınıza, hayatınızın standartlarını nasıl yükseleceğine dair çalışmalarınız olabilir. Koşullarını iyileştirmeye yardımcı olacak imkanlar ve insanlar karşınıza çıkabilir.

Disiplinli olmak isterken kendinizi bunların dışında olmadığınızdan emin olun. Bazı fırsatların tekrarı olmayabilir. Bu dönemde para adeta elimizde üreyebilir. Finansal açıdan şanslı bir dönemdeyiz. Mevcut işimizde bir maaş artışı için patronumuzla konuşmanın tam sırası. Gelirimizde bir artış meydana gelebilir. Maddi olarak kendimizi güvende hissedebiliriz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 8 – 14 Kasım haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Venüs’ün burcunuzda seyahate başlaması sizi herkesten farklı bir yere taşıyor. Mutlu ilişkilerin, kazançlı işbirliklerinin hayatınıza etki ettiğine şahitlik edebilirsiniz. Normal şartlarda insanların ilgisi, size yaklaşma çabaları sizi rahatsız eder. Ama mesafelerin de bir sonu olduğuna ikna oluyor, kendinizi hayatın size hazırladığı akışa bırakıyorsunuz. Venüs ve Uranüs arasındaki destekleyici etkisi sizi sürpriz bir aşkla bile tanıştırabilir.

Duygularınızı ifade etmek için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Güvenli ve konforlu olduğuna inandığınız imkanlar dahilinde harekete geçmelisiniz. Maddi anlamda, beklediğiniz ödemelerin veya geçmişte kalan bazı hesapların gündeme gelmesi sizi rahatlatıyor. Kazançlarınızı artıracak girişimler yapabilirsiniz. Etrafımızdaki hayran sayımız artabilir. Toplum içinde dikkat çektiğimiz, beğeni topladığımız bir dönemdeyiz. Kendimize yeni bir yol belirleyebiliriz.

Arkadaşlarımızın desteğini her an yanımızda hissedebilir, çok sayıda sosyal aktiviteye katılabiliriz. Kariyer kazançlarımız ile ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Gelirimizde büyük bir artış deneyimleyebiliriz. Ayrıca Mars da bu etkiyi kuvvetlendiriyor. Kariyer kazançlarını artırmak için mücadele edeceğin bir dönem diyebiliriz. Bir süredir beklediğin bir zam varsa bunu elde etmek için daha kararlı hareket edebilirsin.

Kariyer çevrelerinde dikkat çekebileceğiniz, iyi iş bağlantıları kurabileceğiniz, özetle iş hayatınızda kendinizi gösterebileceğiniz bir dönem başlıyor sizler için. İş toplantıları, iş eğitimleri, seminerler ve konferanslar için de doğru zaman sizler açısından. Sosyal çevre ilişkileri anlamında da etkisini gösterecek Merkür’ün Akrep burcundaki transiti, sizi yeni çevrelere sokabilir, veya genel olarak sosyalleşeceğiniz, arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçireceğiniz bir ay olabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 8 – 14 Kasım haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta hayatınıza dahil edeceğiniz yeni kararların kıvranışını yaşayabilirsiniz. Ancak bu durum sizi kaygılandırmasın, zira hayatınıza mucizeler giriyor. Venüs’ün Oğlak burcundaki seyahati sizin için adeta bir koruyucu kalkan etkisi oluşturuyor. Ne yapacağınızdan emin olmanın verdiği rahatlıkla bu dönemi en verimli şekilde geçirebilirsiniz

Nasıl etkiler dersek; kaygılarınızın önsezilerinize gölge düşürmesine müsaade etmemelisiniz. İş hayatında terfi veya iş değiştirme gibi durumlar söz konusu olabilir. Üstlerimiz ve ebeveynlerimizin her konuda desteğini görebiliriz. Tüm hayatımızı yeniden düzenleme ve ciddi kararlar almak için çok uygun bir süreçteyiz.

Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Bu dönem bizim için çok çalışma ve kendimizi gösterme dönemi olacak. Ayrıca yine bu dönemde, evlilik kararı alabilir, evlenebilir, çocuk sahibi olabiliriz. Bu dönem kariyerinizde hızla yol alabilirsiniz, yapacağınız mücadelenin verimli meyvelerini alma zamanı artık sizler için. Güçlü olmak, güçlü görünmek, iddialı görünmek önemli olacaktır. İstediğiniz işi elde edebilir, daha iyi koşulları olan işler için mücadele edebilirsiniz.

Hem yeniay, hem de Merkür, iş hayatında yeni kararları ön plana çıkarıyor. Bir iş teklifi gelebilir, belki de güzel bir imza atabilirsiniz. Ailenizle ve bilhassa da ebeveynlerinizle olan iletişiminiz, onlarla olabilecek ortak gündemler, planlarınız da bu dönemde dikkat çekiyor. İş hayatındaki iletişimsel becerileriniz, bilhassa da üstlerinizle olan ilişkileriniz dikkat çekiyor.

Ayrıca bu dönemde bir çeşit inzivaya çekilip, kendimizi, hedeflerimizi, yapmak istediklerimizi gözden geçirmek bize iyi gelebilir. Tek başımıza çalışmak ve işimize konsantre olmak bizi daha mutlu edecektir. Kendinizi bu şekilde yeniden inşa ediyorsunuz. İfade etmek kadar nasıl ifade edeceğiniz de oldukça önem arz ediyor. Son sözü söyleyen yine siz olacaksınız.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 8 – 14 Kasım haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta oldukça şanslı etkiler altındasınız. Kendimizi geliştirmek için harekete geçebilir, hayatımızla ve geleceğimiz ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. Devam eden bir hukuki sürecimiz varsa, nihayet lehimize sonuçlandığına tanık olabiliriz. Artık o atıl enerjiyi üzerinizden atıp rahatlıkla harekete geçebileceksiniz.

Birçok Balık burcu, hayatını sorguladığı bir süreçte. Değişimlerle hayatına bir yön vermeye çalışıyorsunuz. İnandığınız değerlere farklı bir yönden bakmayı deneyin. Bırakmanın zor olduğu şeylerden nasıl kolaylıkla sıyrıldığınızı, hayatınızın yeni bir yöne evirildiğini göreceksiniz. Her zamanki arkadaş çevrenizden farklı insanlarla tanışabilir, ilgi alanlarınızı bir eğitim ve çalışma imkanına dönüştürebilirsiniz.

Yeni kararların peşinden gitmek için gereken gücü Mars size veriyor. Kabul edin ve yola koyulun. Bazılarınız bir eğitim fırsatıyla karşılaşabilir, veya bir eğitime başlayabilir. Yine yurtdışı bağlantılı gündemler veya uzaklarda yaşayan tanıdıklarınızla iletişiminiz, planlarınız dikkat çekebilir.


Venüs’ün Oğlak burcundaki seyahati ile ilişkilerimizi yeniden gözden geçirebiliriz. Hayatınızdan ve kalbinizden çalan her şeyden, herkesten uzaklaşmanızın önemini anlayabilirsiniz. Bizden konumca üstün insanlarla tanışabilir, planlarımız için onlardan destek alabiliriz. Parasal ve duygusal açıdan şanslı bir dönemdeyiz. Eleştiri, aşırı kıskançlık ve kendi içinizdeki bazı hayal kırıklıklarını geri planda tutarsanız beklediğiniz iyileşmeler sizi bulabilir.

Astroloji İndigo Dergisi’ni Facebook, Twitter ve Instagram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.