Astroloji: Kasım 2021 aylık burç yorumları

Astroloji: Kasım 2021 aylık burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

kasım burç yorumları

Astroloji: Kasım ayı burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık aylık ve günlük burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu Kasım ayı burç yorumları

Koç burç yorumları: Koç burçları Kasım ayında krediler, borçlar, miraslar ve davalar konusunda değişimler yaşayabilirler. Aynı zamanda beklenmedik harcamalar yapmaları da olası. İlişkilere, ortaklıklara dair manipülasyonlara açık bir dönemdeler ancak bu dönemde güzel fikirler üretmeleri için destekleyici etkiler var.


Bu ay enerjinizi para kazanmaya odaklayacaksınız. Gelir durumumuz iyi olsa da yine de aşırı harcamalardan kaçınmaya dikkat. Finansal kaynaklarımız ile ilgili yeni bir düzenleme yapabilir, bütçemizi tekrar gözden geçirmek isteyebiliriz. Ekonomik durumunuzu değiştirecek hızlı gelişmeler söz konusu olabilir.

5 Kasım tarihinde Venüs Oğlak burcunda seyahatine başlıyor. Kariyerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş hayatımızda parladığımız, takdir gördüğümüz, üstlerimiz tarafından fark edildiğimiz bir dönemdeyiz. Uzun süredir beklediğimiz bir terfi söz konusu olabilir. Ya da bir süredir beklediğimiz bir iş fırsatı önümüze çıkabilir.

Maddi konulardaki odağınız ay boyu dikkat çekecek. Her türlü finansal konu ön plana çıkacaktır. Gelir giderleriniz, banka ödemeleri, kredi kartları, krediler, vergiler, sigorta, tazminat, miras, bütün finansal konular dikkat çekiyor. Sizler açısından, bu ay ayrıca terapilerle ya da okült konularla, enerji konularıyla ilgilenmek için güzel bir ay olabilir.

19 Kasım’da Boğa burcunda Dolunay ve Kısmi Ay Tutulması gerçekleşiyor. Koç burçlarının gündemlerinde para olacak. Dolunay’la birlikte finansal durumlarını düzeltmek için harekete geçecekler. Bunu yaparken pratik ve yapıcı bir yaklaşım sergileyecekler. Hayatlarındaki finansal dengesizliklerin hayatlarının büyük bir kısmını olumsuz etkilediğini ve bunu düzeltebileceklerini görecekler. Bu dönemde gerek kendi gerekse çevrenizdeki insanların ekonomik sorunları ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Her türlü ekonomik kayıplara karşı hazırlıklı olmalısınız.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Bu bir aylık süreçte odaklanacağınız konular uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslararası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, sahibi hatırı sayılır kişiler, promosyon gibi konular etki altında olacaktır. Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu Kasım ayı burç yorumları

Boğa burç yorumları: Boğa burçlarının Kasım ayındaki gündemleri ilişkiler olacak. Hatta bazıları yeni ilişkiye başlayabilir. Bazıları da ilişkileriyle ilgili yeni adımlar atacak ama bu ‘ben, biz’ kavgasına dönüşebilir. Boğa burçlarının bu dönemde özgürlük hisleri yoğun olacak. Bu durum ilişkilerini zorlasa da dürtüsel davranmaktan uzak durmalılar.

Bu ay ilişkilerinizi düzenlemek, ilişkilerden yana mücadele edeceğiniz durumlar olsa bile galibi siz olacaksınız. İlişkilerin ve ortaklıkların hızla canlanacağı bir dönem başlamış olacak sizler için. Yeni ortaklıklar, iş birlikleri kurmamız ve yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün. Devam eden bir hukuki süreç varsa, olumlu bir şekilde sonuçlanabilir ya da en azından hızlı bir ilerleme kaydedilebilir.

5 Kasım tarihinde Venüs Oğlak burcunda seyahatine başlıyor. Yurt dışı eğitimler, seyahatler, akademik fırsatlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi geliştirmek için yeni fırsatlar elde edebiliriz. Kariyerimiz için gerekli bir alanda yeni bir eğitim alabilir, iş nedeniyle sık sık yurt dışına seyahat planlayabiliriz.

İkili ilişkilerdeki odağınız ay boyu dikkat çekiyor. Aşk hayatınız, evliliğiniz, iş ortaklıklarınız, ticari ilişkileriniz, danışmanlarınız, avukatınız, kısaca her türlü ikili ilişkiniz. Merkür’ün de desteğiyle son derece iletişim odaklısınız ve belki de geçtiğimiz ay gerçekleşen Merkür Retrosu’nun ikili ilişkilerdeki tahribatlarını ustaca çözmek peşindesiniz. Ayrıca aşk hayatınız her an canlanabilir. İmzaları da anlatan Merkür, bazılarınıza güzel bir iş kontratı getirebilir.

19 Kasım’da sizin burcunuzda Dolunay ve Kısmi Ay Tutulması gerçekleşiyor. Bu da sizin için fırsat anlamına geliyor. Boğa burçları Dolunay’la birlikte kendilerini çok daha güçlü ve motive hissedecek. Adeta son aylarda kaybettiklerini düşündükleri güçlerini geri alacaklar. Gelişmenin ve ilerlemenin kaçınılmaz olduğunu fark edecekler. Bu yüzden bu dönemde değişime meydan okumak yerine benimsemek yapacakları en mantıklı şey olacaktır. Zihnen ve duygusal olarak bir hayli yoğun olacaksınız. Ani öfke patlamalarına dikkat etmelisiniz. Çevrenizdeki insanlarla iletişiminize dikkat etmelisiniz. Eleştirilere açık olmalısınız. Hayatınızın her alanında değişiklik yapmaktan uzak durmalısınız. Spor veya diyete başlamak için uygun zamanda değilsiniz.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak ve verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri gibi konular bu bir aylık süreçte odak noktanız olacaktır. Bu konularla ilgili bilgi ve iletişim hızı artabilir. Özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak harcamalarınızı biraz denetim altına almakta fayda var.

ikizler burcu

İkizler burcu Kasım ayı burç yorumları

İkizler burç yorumları: Kasım ayına kariyer yaşamınız damga vuracak. Yeni Ay, İkizler burçlarına yeni proje ve işler gelecek ancak biraz içsel anlamda ‘Ben ne yapıyorum, iyi miyim?’ sorgulaması yapabilirler. Sağlıklarına dikkat etmeliler. Önümüzdeki günlerde iş ortamında hedeflerine varmak için mücadele etmekten çekinmeyeceksin. Ancak adımlarını dikkatli atman gerektiğini unutma. İş ortamında seni çekemeyenler, arkandan iş çevirenler olabilir. Bir süredir çözülmeyen, bizi sıkan, endişelendiren bir sağlık sorunumuz varsa bu dönemde tekrar sağlığımıza kavuşmamız da mümkün. Hayatımızı yeniden düzene sokmak için mücadele edeceğiz.

5 Kasım tarihinde Venüs Oğlak burcunda seyahatine başlıyor. Ortak kaynaklar ve eşimizin parası gibi konular ön plana çıkacaktır. Ortak kaynaklarımız akıllıca hamlelerimiz ile çoğalabilir. Eşimizin kazancında artışlar olabilir. Eşimiz ya da ortağımız ile yeni bir yatırıma girişebiliriz. Uzun zamandır bizi uğraştıran finansal bir sorun bu dönemde çözüme kavuşabilir.

Kariyer konuları ön plana çıkıyor. Kariyerinizde iletişiminizle, takım çalışmalarındaki gayretinizle ön plana çıkıyorsunuz. Yeni projelere başlayabilirsiniz, ya da bazılarınızın kariyerinde güzel imzalar olabilir. Sağlığınızı da anlatan bir alanda transitini gerçekleştiren Merkür, sağlığınızdaki sıkıntılara çözümler bulmayı, doğru tedaviyle sizi buluşturmayı amaçlıyor. Ayrıca diyete, spora başlamak için de çok doğru bir zaman.

19 Kasım’da Boğa burcunda Dolunay ve Kısmi Ay Tutulması gerçekleşiyor. İkizler burçları bu Dolunay’la birlikte biraz dinlenmeye ihtiyaçları olduğunu hatırlayacaklar. Ancak bu mesajı geri çevirmemeleri ihtiyaçları olan zamanı kendilerine ayırarak dinlenmeliler. Şu sıralar fazla sorumluluk alıp kendilerini yıpratıyorlar ancak önemli olan fazla sorumluluk almak değil sorumlulukları başarılı bir şekilde yerine getirebilmek.

Her türlü maddi ve manevi zarara açık olduğunuz bu döneme kendinizi zihnen ve duygusal olarak hazırlamalısınız. Özellikle aileniz tarafından manevi baskı görebilirsiniz. Sizlerin hayatınıza dair bazı planlarınızı aileniz ve çevrenizdeki bazı insanlar tarafından destek görmeyebilir. Bilinçaltınız bu dönemde sizleri çok ama çok yoracak ve biraz yalnızlığa ihtiyaç duyacaksınız.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler bu bir aylık süreçte odak noktanız olabilecektir. Bu konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Özellikle para ile ilgili konularda sizi sevindirecek güzel gelişmeler olmasını bekleyebilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu Kasım ayı burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Yeni ay aşk evinizde gerçekleşiyor. Bu yeni ayda yeni flörtler hayatlarına girebilir. Gündemlerinde daha çok ilişkileriyle ilgili yeni kararlar olacak. Toplum tarafından çok desteklendiklerini hissetmeyebilirler ve onay alamayabilirler. Belki de gerçekten o aday kendileri için uygun değildir.

Özellikle romantik ilişkilerinde tutku ve arzunun arttığı bir ay olacak. Tatile çıkmak, hobilerimize vakit ayırmak, ilişkimiz varsa partnerimizle keyifli zaman geçirmek için iyi bir dönem. Hatta hobilerimizi para kazanabileceğimiz bir uğraşa çevirebiliriz. İçindeki enerjiyi yaratıcılık gerektiren işlere yönlendirmen sana maddi anlamda fayda sağlayabilir.

5 Kasım tarihinde Venüs Oğlak burcunda seyahatine başlıyor. Evlilik ve ortaklık ilişkilerimiz ön plana çıkacaktır. Her konuda eşimizin ve ortağımızın desteğini görebiliriz. Güçlü kişiler hayatımıza girebilir ve bu kişiler iş hayatımızda bize yardımcı olabilir. Eşimiz, bu zamana kadar adım atmaya çekindiğimiz konularda bizi cesaretlendirerek, hareke geçmemizi sağlayabilir. Birlikteliğiniz yoksa flörtlerin ama teması cinsellik üzerine olabilir. Cinsel anlamda güçlü ilişkiler kurabilirsiniz.

Odağınız biraz aşk hayatında gibi duruyor. Diyalog odaklı tavrınızla, doğru iletişiminizle aşk hayatınızdaki sorunları çözebilirsiniz. Bazılarınıza ise her an yeni bir ilişki gelebilir. Ebeveyn Yengeçler, çocuklarınızla olan iletişiminiz gayet güzel, onlarla ortak gündemleriniz olabilir, güzel vakit geçirebilirsiniz. Yatırımlarınızı da anlatan bir alanda ilerleyen Merkür, bazılarınızın doğru yatırımlarla kar elde etmesine destek veriyor.

19 Kasım’da Boğa burcunda Dolunay ve Kısmi Ay Tutulması gerçekleşiyor. Yengeç burçları bu Dolunayda onları seven insanlar tarafından sarıp sarmalanmak isteyecekler. Eğer gerçekten duygusal anlamda desteğe ihtiyaç duyarlarsa geçmişte kalmış ancak onlar için her zaman özel kalan insanları aramak, onlarla buluşmak Yengeç burçlarına iyi hissettirebilir. Sizin veya çevrenizdeki insanların gelirlerinden azalmalar olabilir. Bu dönemde hayata dair beklentilerinizi gerçekleştirmek için gereken gücü ve desteği çevrenizdeki insanlardan bulamayabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki bazı insanlarla münakaşa edebilir ve küslükler yaşayabilirsiniz.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Bir aylık süreçte odak noktanız yaşamınızda iş ve sağlık konuları olacaktır. İş arayanlar bu dönem içinde işe başlayabilirler. Günlük yapılması gereken, hatta size angarya gibi gelen işlerinizi daha eğlenceli bir şekilde yeniden düzenleyebilirsiniz. Bu bir aylık süreçte iş konularında kendinizi adeta bir köle gibi hissedebilir, her zamankinden çok daha fazla çalışmanız, mesai harcamanız gerekebilir ve daha çok yorulacaksınız ne yazık ki. Stresli bir iş süreci sizleri bekliyor. Bir tarafta yetiştirilmesi gereken işler diğer taraftan hayatın idamesi için yapılması gereken rutin işler bir süreliğine sizi fazlaca yorabilir.

aslan burcu

Aslan burcu Kasım ayı burç yorumları

Aslan burç yorumları: Aslan burçları bu ay aile, ev ve kökleriyle ilgili beklenmedik değişiklikler yaşayabilir. Aileyle çok sık zaman geçirme, yuva ile ilgili tadilat, dekorasyon gibi işler, hatta ev değiştirme, aile yanında yaşamak gibi gündemler söz konusu olabilir. İşten kaynaklı yer değişiklikleri yaşayabilirler ya da iş sebebiyle evde bazı alanları değiştirebilirler. Yeni ev almak isteyen Aslan burçları bu dönemde çok sürpriz bir karar verip, taşınabilir. Dürtüsel davranmamaya dikkat etsinler.

Bu ay enerjinizin çoğunu evinizle ilgili konulara yönelteceksiniz. Bundan mutlu olacaksınız. Çevrenizdeki kişilerde bir değişim meydana gelmeye başlayabilir yavaş yavaş, yeni gruplar içine girebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Miras, mal, mülk paylaşımları konusunda ailemiz ile bir araya gelip sorunlara çözüm bulabiliriz. Kariyer konusunda da bizi sevindirecek gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işe geçebilir ya da evden çalışmaya başlayabiliriz.

5 Kasım tarihinde Venüs Oğlak burcunda seyahatine başlıyor. Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş yeri koşullarımızda iyileşmeler olabilir. Daha şık, daha prestijli bir ofise taşınabiliriz. İş arkadaşlarımız ve altımızda çalışan kişilerden destek görebiliriz. Çok keyif alacağımız bir projeye dahil olabiliriz. Sağlık konularında daha disiplinli olacağımız bir dönemdeyiz.

Bir süre Aslan burçlarında aile ve yuva en önemli odak olacak gibi görünüyor. Çünkü 5 Kasım tarihinde Merkür’ün Akrep burcunda seyahate başlaması da bu alana vurgu yapıyor. Aile yaşantınızı anlatan bir alanda transitini gerçekleştirecek Merkür, ailevi ilişkilerde diyaloğu ve çözümleri ön plana çıkarıyor. Ailevi sorunları çözmenize yardımcı olmaya çalışırken, bir yandan da aileyle yapılabilecek hoş, oldukça keyifli aktiviteleri ön plana çıkarıyor. Birçoğunuzun taşınma ya da bir mülk planı da olabilir ve bu bağlamda doğru bir zaman olduğunu belirtmek gerekir. Evde tadilat, dekorasyon gibi konular da gündeminize girebilir.

19 Kasım’da Boğa burcunda Dolunay ve Kısmi Ay Tutulması gerçekleşiyor. Sizler için kariyerinize önem vermeniz gereken bir dönem başlıyor. Bu dönemde kariyerinize önem vermeli ve kariyer hayatınızda soğuk kanlı olmalısınız. Mesleğinizi icra ederken iş ortamınızda bulunan insanlarla tartışmaktan ve kavgadan uzak durmalısınız. Fevri kararlar almaktan uzak durmalısınız.

Aslan burçlarını yoğunluk adeta tüketmiş olabilir. Ancak kendilerini bu kadar yıpratmamak için bir denge kurmak zorundalar. Özellikle bu günlerde işle ilgili yaptıkları ya da yapamadıkları her şey onları derinden etkiliyor. Ancak Aslan burçları bu dönemi atlatabilmek için her şeyin bir gecede değişemeyeceğini kabullenmeliler. Bu yüzden hedeflerini belirlemeli ve her şeyin bir anda değişmesini beklememeliler.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. İşleriniz nihayet hızla açılmaya başlıyor, işinizi daha çok severek yapabileceğiniz koşullar oluşmaya başlıyor, yeni iş projeleri de aynı şekilde gündeme gelebilir. Bu bir aylık süreçte yaşamdan çok daha fazla keyif alabilecek, aşktan yana da şanslı olabileceksiniz. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız, bunun için adımlar atabilirsiniz. Hayattan çok daha fazla keyif almaya çalışacak, hobilerinize, sizi mutlu eden konulara daha çok zaman ayırmak isteyeceksiniz.

başak burcu

Başak burcu Kasım ayı yorumları

Başak burç yorumları: Bu ay gündeminiz araba, yeni eğitimler ve seyahate çıkmak gibi konular olacak. Ancak verdikleri kararlar biraz planladıklarının dışında gerçekleşecek gibi gözüküyor. Riskli parasal işlere girmemeliler. Trafikte de dikkatli olmalılar. Bu ay bolca seyahat etmemiz söz konusu olabilir. Bir süredir planladığımız bir eğitim varsa, başlamanın tam sırası. Bu ay başarılı anlaşmalara imza atmamız, toplantılar ve sunumlarda kendimizi göstermemiz mümkün. Elinizdeki ürünlerin satışı, pazarlaması, satılması konusunda motive bir şekilde hareket edebileceksiniz. İş hayatınızda daha kalıcı, sağlam adımlar atabilir, kolay kolay risk almayabilirsiniz. Maaş zammı gündeme gelebilir.

5 Kasım’da Venüs Oğlak burcunda seyahatine başlıyor. Bu da demek oluyor ki Başak burçları için aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Hem aşk hem de işle ilgili daha ciddi ama yine de hayattan zevk aldığımız bir dönemdeyiz. Hobi olarak başladığımız bir projeyi, etrafımızda hayranlık uyandıran bir işe dönüştürebiliriz. İşimizi eğlenceli bir aktivite olarak görebiliriz. Hayatımızda uzun vadeli bir ilişki başlayabilir. Çocuklarımızla ilişkilerimizi sağlamlaştırabiliriz.

Kardeşlerinizle, akrabalarınızla ve çocukluk arkadaşlarınızla ilişkileriniz, iletişiminiz, onlarla ortak gündemleriniz ön plana çıkıyor. Onların bazı sorunlarına da çok güzel destek verebilirsiniz. Merkür bazılarınıza güzel bir eğitim getirebilir. Ticari faaliyetleriniz varsa güzel bir destek olabilir. Ayrıca şans getirecek bazı imzalar bu ay sizi bekliyor olabilir.

19 Kasım’da Boğa burcunda Dolunay ve Kısmi Ay Tutulması gerçekleşiyor. Dolunay tepede ışığını tüm gücüyle yansıtırken Başak burçları da kökleriyle güçlü bir bağ hissedecekler. Özlerine dönüp son zamanlarda olan bitenin muhasebesini yapacaklar. Bu iç hesaplaşma onları rahatlatırken diğer yandan ailelerin yanında olarak aidiyet duygusunu arayacaklar. Diğer yandan rahatlamak için meditasyon yapabilir, evlerinde terapi gibi gelecek şeyler yapmak isteyebilirler.

Bu tutulma hayatınızda bir yelpazede sizleri etkiliyor. Eğitim, seyahat, ticaret ve alım satım gibi konularda çok dikkatli olmalısınız. Bu dönemde hayattaki bazı sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Bu durumda hayatınızdaki otorite konumundaki insanlarla aranızda bazı sorunlar yaşanmasına neden olabilir.


21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Bir aylık dönemde odak noktanız ev, yuva, aile ve yerleşime ait konular olacak. Taşınmak, evinizde tadilat, onarım gibi işlerle ilgilenmek için güzel bir dönem. Ya da yeni bir mülk edinmek istiyorsanız bu dönem harekete geçebilirsiniz. Sizlerin aşk dönemi başladı, yalnızsanız eğer size keyif verecek hem de romantik bir ilişki ile her an karşılaşabilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burcu Kasım ayı burç yorumları

Terazi burç yorumları: Yeni Ay, Terazi burçlarının para evinde gerçekleşiyor. Yeni kaynaklar, yeni gelirler, yeni iş imkanları bu dönemde karşılarına çıkabilir. Ancak bu dönemde büyük harcamalar yapabilirler ve bu da problem yaratabilir. Aynı zamanda karşılarına güzel flört imkanları çıkabilir ve övgüler alabilirler. Bu ay kazançlar, para, finansal konuları odak noktamız haline getiriyor. Bu dönemde ailemize yardım etmek durumunda kalabiliriz ya da biz finansal destek için onlara başvurabiliriz. Kariyerimizle ve finansal durumumuz ile ilgili yeni bir yol haritası çıkarmamız mümkün. Bu dönemde yeni iş fırsatlarını değerlendirebilir ya da mevcut işimizde terfi edip, gelir artışımızın tadını çıkarabiliriz.

5 Kasım tarihinde Venüs Oğlak burcunda seyahatine başlıyor. Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ailemizle, evimizde huzurlu zaman geçirebileceğimiz bir dönemdeyiz. Geleneksel aile toplantıları yapabilir, aile büyüklerimizle bir araya gelebiliriz. Bir aile büyüğü bize çok yararlı bir tavsiye ya da destek verebilir. Evle ilgili maddi olarak rahatlığa kavuşabiliriz. Bütçemizi en ideal şekilde idare edebileceğiz.

Yine 5 Kasım’da Merkür’ün de Akrep burcunda seyahatine başlaması odağınızı maddi konulara yöneltecek gibi duruyor. Sanki ay boyu maddi koşullarınızı gözden geçirecek ve çözümler arayacaksınız. Elbette finansla alakalı konularda Merkür’ün olumlu bir desteği olacağını belirtmek gerekir. Bazılarınıza kariyer konularında da olumlu etkileri olabilir. İş bağlantıları yapabilir, iş görüşmelerine gidebilir, belki de aradığınız işi bulabilirsiniz.

19 Kasım’da Boğa burcunda Dolunay ve Kısmi Ay Tutulması gerçekleşiyor. Terazi burçları bu Dolunay’da banka hesaplarında ve parayla ilgili konularda bir karışıklık olup olmadığını kontrol etmeliler. Özellikle geciken maaş ya da ödemeler konusunda dikkatli olmalılar. Diğer yandan Terazi burçlarının başka bir ayı daha finansal olarak karışık geçirecek güçleri yok. Bu konuda kontrolü ele almalı ve kendilerine eni bir finansal düzen yaratmalılar.

Hayatta en önemli şey sağlıktır. Bu dönemde ne yazık ki hem kendi sağlığınız hem de çevrenizdeki insanların sağlıkları hakkında bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. Tazminat ve miras gibi hukuksal konularda dikkatli olmalısınız. Ayrıca hukuksal girişimlerde bulunmak içinde uygun zamanlarda olmadığınızı belirtmek isterim.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Bu bir aylık dönemde, odak noktanız yakın çevrenize ve kardeşlerle ilişkileriniz olacak. Bol bol seyahate çıkabilir, tatil planları yapabilir, pasaport işleriniz varsa bunları halledebilir, vize konularını araştırabilirsiniz. Yine bu dönemde kişisel gelişim ile ilgili olabilir, ya da mesleki konularla ilgili olabilir yeni bir takım eğitimlere başlayabilir, seminerlere ve özel çalışmalara katılabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirebilecek eğitimler de olabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Kasım ayı yorumları

Akrep burç yorumları: Sizin burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay ile birlikte artık yeniden başlamaya hazırsınız. Akrep burçları bir süredir zorlu bir sürecin içinden geçiyordu. Ancak bu geride kalıyor. Belki dış görünüşlerini belki de hayata bakış açılarını değiştirecekler. Fakat bu dönemde ortaklıklar ve ilişkiler konusunda beklenmedik olaylar ve tepkilerle karşılaşabilirler. Beklenmedik kavuşmalar aynı hızda bitişlere de sahne olabilir. Kendilerine iyi gelecek şeyler yapmayı unutmamalılar.

Birçok gezegenin de aynı dönemde burcumuzda olması, büyük bir değişim ve dönüşüm döneminden geçeceğimize işaret ediyor. Fiziksel olarak bir imaj değişikliğine gidebiliriz. Yeni bir ilişki, yeni bir iş fırsatı söz konusu olabilir. Bize yeni kapılar açacak yeni insanlarla tanışabiliriz. Ancak planlı hareket etmemizde ve iyice düşünüp taşınarak harekete geçmemizde fayda var.

5 Kasım tarihinde Venüs Oğlak burcunda seyahatine başlıyor. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa yolculuklarla ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Uzun zamandır görmediğimiz akrabalarımız ile bir araya gelebilir, kardeşlerimiz ile ciddi ama bize yarar sağlayacak konuşmalar yapabiliriz. Bu dönemde, sık sık işle ilgili çok zevk alacağımız kısa yolculuklar yapabiliriz. Sözleşmeler ve yeni anlaşmalar konularında şanslıyız.

Sizin burcunuzda transitini gerçekleştirecek olan Merkür, ikili ilişkilerinize destek olmaya geliyor. Kendinizi güçlü ifade ettiğiniz ve ilişki problemlerinde ortaya koyduğunuz çözümlerle dikkat çekeceğiniz bir ay olacaktır. Ayrıca yaşamınıza dair yeni planlar yapabilir ve bu planlarınıza güzel destekler bulabilirsiniz. Sağlığınızda bir sıkıntı varsa, Merkür çözümleriyle, doğru tedavi biçimini size getirerek yardımcı olacaktır.

19 Kasım’da Boğa burcunda Dolunay ve Kısmi Ay Tutulması gerçekleşiyor. Dolunay ışığı altında hem Güneş hem de Merkür‘ün etkisiyle ilişkilerinde çok daha gerçekçi bir tavır takınan Akrep burçları, her zamanki gibi aşk odaklı olacaklar. Aklarından çıkmayan sevgileri ve ilişkilerini daha iyi hale getirmek için gösterdikleri çaba Dolunay’la birlikte daha fazla öne çıkacak. Uzun süreli ilişkilerinizde çok ama çok dikkatli olmalısınız. Ortaklarınızla veya dostlarınızla aranızda bazı sorunlar olabilir. Aşk hayatınızda ise partnerinizle aranızda her türlü gerginlik çıkabilir. Bu nedenle partnerinize karşı üslubunuza dikkat etmeli ve partnerinize karşı eskiye nazaran daha hassas olmalısınız.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte odak noktanız parasal konular, bütçe para kazanma, kazançları arttırma ile ilgili konular olacaktır. Para biriktirebilir, yatırım yapabilir, bütçenizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Diğer yandan maddi konularda üzerinize iyimser bir hava yerleşebilir, harcamalar konusunda biraz esnek, gevşek davranabilirsiniz. Dikkatli olmasında fayda var.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Kasım ayı burç yorumları

Yay burç yorumları: Yay burçları Kasım ayında iç dünyalarını harekete geçirirken, kendileriyle ilgili bir takım şeyleri fark edebilirler. Belki yeni bir spiritüel konuyla ilgilenebilir belki de yeni bir meditasyon yöntemi bulabilirler. Kendilerine dair yeni bir yetenek de keşfedebilirler. Sağlıklarına dikkat etmeliler, iş hayatları biraz zorlayıcı olabilir. Sağlık konusunda kontrollerimizi aksatmamamız gereken bir dönemdeyiz. Yakınlarımızın sağlık sorunlarıyla da ilgilenmemiz gerekebilir. Ayrıca Mars’ın etkisiyle bu dönem arkanızdan iş çeviren, gizli düşmanlıklar besleyen kişilerle yüz yüze gelmek durumunda kalabilirsiniz, belki de yüzleşme dönemidir ama hepsinin üstesinden gelebileceğinizi unutmayın.

5 Kasım tarihinde Venüs Oğlak burcunda seyahatine başlıyor. Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde para adeta elimizde üreyebilir. Finansal açıdan şanslı bir dönemdeyiz. Mevcut işimizde bir maaş artışı için patronumuzla konuşmanın tam sırası. Gelirimizde bir artış meydana gelebilir. Maddi olarak kendimizi güvende hissedebiliriz.

Sonbaharın yoran retrosu ve zorlu gezegen transitlerinden sonra, Merkür sizi biraz rahatlatmaya geliyor. Zihinsel anlamda gevşemenize, belki de zihninize, bilinçaltınıza iyi gelecek yöntemle tanışmanıza vesile olabilir. Sahiden de manevi konularla ilgilenmek, ya da meditasyon, şifa teknikleri, Astrolojik danışmanlıklar, koçluk çalışmaları gibi konularla ilgilenmek için doğru bir zaman olabilir.

19 Kasım’da Boğa burcunda Dolunay ve Kısmi Ay Tutulması gerçekleşiyor. Yay burçları stresin yaşamlarını ne kadar olumsuz ve derinden etkilediğini çok iyi biliyorlar. Bu yüzden bu süreçte günlük streslerden olabildiğince kaçınmalılar. Ne olursa olsun sakin olmaya çalışmak en azından gün içinde yaşadıkları küçük streslerden kaçınmalarını sağlayabilir. Bu dengeyi daha önce sağlayıp uzun süre çok daha sakin biri olabilmişlerdi. Yine yapabileceklerini biliyorlar, sadece Dolunay’ın enerjisine ihtiyaçları var.

Günlük rutinlerinizi gerçekleştirirken bir hayli zorlanacağınız döneme giriyorsunuz. Aceleci hareketlerden uzak durmalısınız. Zira bu dönemde yaralanmalara açıksınız. Ayrıca hem kendi sağlığınıza hem de çevrenizdeki insanların sağlıklarına dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşılmalar nedeniyle bir hayli tartışma yaşayabilirsiniz.

22 Kasım’da burcunuza geçiş yapacak olan Güneş ile beraber artık harekete geçme zamanı başlıyor sizler için. Spot ışıkları adeta üzerinizde parlayacak, girişimlerde bulunmak için güzel bir süreçte olacaksınız. Son bir aydır üzerinizde olan ölü toprağını rahatlıkla atabilecek, hedefleriniz için rahatça harekete geçebileceksiniz. Hatta bir hedef için değil, birden çok hedef için de harekete geçebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı konularda şansınız açık olacak, eğitim için de aynı şekilde. Maddi anlamda bereketli, kazançlarınızın artabileceği bir süreç olacak. Terfi ile birlikte maaş artışı söz konusu olabilir, alım-satımlardan gelirinizi artırabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Kasım ayı yorumları

Oğlak burç yorumları: Oğlak burçları Kasım ayında yeni ortamlara girecek, yeni insanlarla karşılaşacak. Karşılarına beklenmeyen flört fırsatları çıkabilir ancak toplumdan destek göremeyebilirler. Statü olarak onlarla uyuşmayabilir. İş hayatlarında manipülasyona dikkat etmeliler. Kasım ayında arkadaşlarımızın desteğini her an yanımızda hissedebilir, çok sayıda sosyal aktiviteye katılabiliriz. Kariyer kazançlarımız ile ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Gelirimizde büyük bir artış deneyimleyebiliriz. Ayrıca Mars da bu etkiyi kuvvetlendiriyor. Kariyer kazançlarını artırmak için mücadele edeceğin bir dönem diyebiliriz. Bir süredir beklediğin bir zam varsa bunu elde etmek için daha kararlı hareket edebilirsin.

5 Kasım’da Venüs sizin burcunuza geçiyor. Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Venüs, bize karizma ve çekicilik katıyor olacak. İmajımıza her zamankinden daha fazla önem gösterebiliriz. Etrafımızdaki hayran sayımız artabilir. Toplum içinde dikkat çektiğimiz, beğeni topladığımız bir dönemdeyiz. Kendimize yeni bir yol belirleyebiliriz.

Kariyer çevrelerinde dikkat çekebileceğiniz, iyi iş bağlantıları kurabileceğiniz, kısacası kariyerinizde kendinizi gösterebileceğiniz bir dönem başlıyor sizler için. İş toplantıları, iş eğitimleri, seminerler ve konferanslar için de doğru zaman sizler açısından. Sosyal çevre ilişkileri anlamında da etkisini gösterecek Merkür’ün 5 Kasım’da Akrep burcundaki transiti, sizi yeni çevrelere sokabilir, ya da genel olarak sosyalleşeceğiniz, arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçireceğiniz bir ay olabilir.

19 Kasım’da Boğa burcunda Dolunay ve Kısmi Ay Tutulması gerçekleşiyor. Oğlak burçları için Dolunay dönemi çok daha romantik geçecek diyebiliriz. Bu Dolunay’ı keyifli geçirmek isteyen Oğlak burçları hayatlarında özel biri varsa onunla vakit geçirmeli. Çoğu Dolunay’da güçlü ve motive hisseden Oğlak burçları bu Dolunay’da çok daha hassas olabilirler. Bu yüzden sevdiklerinin yanında olmak, güvende hissetmek onlara iyi gelecektir.

Bu dönemde bir hayli duygusal yoğunluğa sahip olacaksınız. Bu nedenle duygusal gelgitlere ve öfke patlamalarına çok ama çok dikkatli olmalısınız. Sezgilerinizde ve yaratıcılığınızda azalma olacaktır. Bazı unutkanlıklar ve hafıza sorunları yaşayabilirsiniz. En önemli konu ise eşinizle olan ilişkinize çok ama çok dikkat etmelisiniz. Eşinizle aranızda çıkacak her türlü gerginliğe hazır olmalısınız.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Bu bir aylık süreçte biraz daha kendinize dönecek, yalnızlık ihtiyacınız artacak, hayatta biraz daha geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz. Koşulları ve şartları pek de kolay kontrol edemeyeceksiniz ne yazık ki. Biraz daha sağlıkla ilgili konu ve koşullarla ilgilenmeniz gerekebilir. Aşk meşk konularında şanslı, sizi sevebilecek kişileri yaşamınıza çekebileceksiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Kasım ayı burç yorumları

Kova burç yorumları: Kova burçları bu ay kariyerleriyle ilgili yeni teklifler, yeni işler alabilir; yeni projelere dahil olabilirler. Bu dönemde evle ilgili beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirler. Ev ve iş arasında zorlu bir süreç yaşama ihtimalleri var. Tüm hayatımızı yeniden düzenleme ve ciddi kararlar almak için çok uygun bir süreçteyiz. Kasım ayı bizim için çok çalışma ve kendimizi gösterme dönemi olacak. Ayrıca evlilik kararı alabilir, evlenebilir, çocuk sahibi olabiliriz. Bu dönem kariyerinizde hızla yol alabilirsiniz, yapacağınız mücadelenin verimli meyvelerini alma zamanı artık sizler için. Güçlü olmak, güçlü görünmek, iddialı görünmek önemli olacaktır. İstediğiniz işi elde edebilir, daha iyi koşulları olan işler için mücadele edebilirsiniz.

5 Kasım tarihinde Venüs Oğlak burcunda seyahatine başlıyor. Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İç dünyamıza yönelip, sosyal ortamlardan uzaklaşacağımız bir dönemdeyiz. İnzivaya çekilip, kendimizi, hedeflerimizi, yapmak istediklerimizi gözden geçirmek bize iyi gelebilir. Tek başımıza çalışmak ve işimize konsantre olmak bizi daha mutlu edecektir.

Yine 5 Kasım tarihinde kariyer alanınızda transitini gerçekleştirecek olan Merkür, kariyerinize güzel bir destek olmaya geliyor. İş hayatındaki iletişimsel becerileriniz, bilhassa da üstlerinizle olan ilişkileriniz dikkat çekiyor. İş hayatında yeni bir kararınız olabilir, bir iş teklifi gelebilir, belki de güzel bir imza atabilirsiniz. Ailenizle ve bilhassa da ebeveynlerinizle olan iletişiminiz, onlarla olabilecek ortak gündemler, planlarınız da bu ay dikkat çekiyor.

19 Kasım’da Boğa burcunda Dolunay ve Kısmi Ay Tutulması gerçekleşiyor. Kova burçlarının sürekli ilerlemelerini sağlayan ve bastıran yanları bazen yorucu olabilir. Zihinsel ve ruhsal olarak çok yorgun bir dönem sizleri bekliyor. Ailevi sorunların ve konuların gündeminizde olacağı bir dönem sizler için başlıyor. Bu dönemde aile bireyleriniz ve akrabalarınızla aranızda bazı sorunlar olabilir. Bu sorunlar hayatınızın birçok alanında sizi olumsuz etkileyebilir.

Kova burçları bu Dolunay döneminde kendilerini biraz geri çekip köşelerinde rahatlamak, dinlenmek isteyebilirler. Özellikle iş ve kariyer konusunda büyük baskı altında olan Kova burçları kendilerine bir gün ayırıp dinlenmeliler. Eğer mental olarak bir problemleri varsa destek almalarında fayda var. Sorumluluklardan kaçmak doğru bir yol değildir ancak bazen onları kenara bırakıp dinlenmek gerekir.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Bir aylık dönemde her zamankinden daha sosyal olacak, partiler, davetler, açılışlar, düğünlerin baş misafiri olacaksınız. Dostlarınızdan ve arkadaşlarınızdan önemli faydalar görebilirsiniz. Birbirinden farklı insanlarla daha sık bir araya gelebilir, onlarla birlikte hareket edebilirsiniz. Bu dönem arkadaşlarınızla birlikte keyifli seyahatler de organize edebilirsiniz. İlişkiniz varsa sıkıntılı bir süreç yaşayabilirsiniz. Gerçekçi ilişkilere çekilemeyebilirsiniz, ilişkileriniz daha çok platonik düzeyde kalabilir. Karşılık bulmakta zorlanabilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Kasım ayı yorumları

Balık burç yorumları: Balık burçları Kasım ayında bolca seyahate çıkabilir, eğitim alabilir ve farklı kültürlerden insanlarla tanışabilir. Yakın çevrelerinden şaşırtıcı tepkiler görebilirler, bu yüzden de gerginlikler yaşayabilirler. Trafikte dikkatli olmalılar. Kişisel gelişim konuları bizim için çok fazla önem kazanacak. Kendimizi geliştirmek için harekete geçebilir, hayatımızla ve geleceğimiz ile ilgili yeni kararlar alabiliriz.

Kasım ayında iş amaçlı seyahatlere çok sık çıkabiliriz. Yeni bir eğitime başlamamız da mümkün. Devam eden bir hukuki sürecimiz varsa, nihayet lehimize sonuçlandığına tanık olabiliriz. Artık o atıl enerjiyi üzerinizden atıp rahatlıkla harekete geçebileceksiniz. Bu dönem yurt dışına çıkmak için planlar yapabilir, turları inceleyebilir, kendinize bu alanlarda yeni hedefler koyabilirsiniz.

5 Kasım tarihinde Venüs Oğlak burcunda seyahatine başlıyor. Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal çevremizde hareketli günler yaşayabileceğimiz bir dönemdeyiz. Bizden konumca üstün insanlarla tanışabilir, planlarımız için onlardan destek alabiliriz. Arkadaşlarımızdan da her konuda destek göreceğiz. Sosyal sorumluluk projeleri, yardım organizasyonları gibi etkinliklerde yer alabilir, çevremizden takdir görebiliriz.

Yine 5 Kasım’da Merkür, sizler açısından oldukça geniş konuları anlatan bir alanda transitini gerçekleştiriyor. Birçoğunuzun bu ay hayatı sorguladığını, değişimlerle hayatına bir yön vermeye çalıştığını görüyorum. Bazılarınız bir eğitim fırsatıyla karşılaşabilir, ya da bir eğitime başlayabilir. Yine yurtdışı bağlantılı gündemler ya da uzaklarda yaşayan tanıdıklarınızla iletişiminiz, planlarınız dikkat çekebilir.

19 Kasım’da Boğa burcunda Dolunay ve Kısmi Ay Tutulması gerçekleşiyor. Dolunay döneminde Balık burçlarının etrafında onları içine çeken dramatik bazı durumlar var. Tek istedikleri köşelerine çekilip kaybettikleri dengelerini tekrar bulabilmek. Bunun için telefonlarını kapatıp dünyayla bağlantılarını kestikleri birkaç saat ilaç gibi gelebilir. Sizler için iletişimin çok önem kazanacağı bir dönem başlıyor. Bu nedenle insanlarla iletişim kurarken hal, hareketlerinize ve üslubunuza dikkat etmelisiniz. Zira bu dönemde yanlış anlaşılmalara bir hayli açık bulunuyorsunuz. İletişim üzerine bir meslek sahibiyseniz mesleki açıdan da zorlanabilirsiniz.


21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Bir aylık süreçte iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda adeta parlayacaksınız ve hedeflerinize çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Bu dönem terfi için konuşmalar yapmak, iş değiştirmek, iş geliştirmek, alacağınız sorumluluklarla patronların gözüne girmek sizler için çok daha kolay olacak. Arkadaşlarınızdan güzel destekler görmeye başlayabilecek, daha çok sosyalleşebileceksiniz.

İndigo Dergisi‘ni Facebook, Twitter ve Instagram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.