Etkileyici Piercing Modelleri Penna Jewels Kalitesiyle Sizleri Bekliyor

Kaliteli işçiliği, kusursuz tasarımları ve zengin ürün yelpazesi ile güvenli alışverişin adresi Penna Jewels birbirinden etkileyici piercing modelleri ile müşterilerini büyülemeye devam ediyor. Altın Piercing modellerinde ışıltılı taşlar ve özel kesimlerle ortaya konulan farklılık hemen her yaş kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarıyor.

Piercing Modelleri

Markanın en çok dikkat ettiği konuların başında gelen müşteri memnuniyeti ve ürün kalitesi Penna Jewels müşterilerinin bu markayı tercih etmelerinin en büyük nedenleri arasında. Konusunda uzman tasarımcıların özenli çizimleri ve mücevher ustalarının hünerli elleri ile hayat bulan özel piercing ürünleri, hemen her yaş kullanıcıya hitap edecek zengin ürün çeşitliliğine sahip.

Küpe ve piercing gibi vücuda entegre kullanılan aksesuarlarda malzeme son derece önem taşıyor. Ürünlerin cilde dost, alerji riski taşımayan malzemelerden oluşması sağlık ve güvenlik anlamında hayati öneme sahip. Penna Jewels bu hassas konuya gösterdiği özen sayesinde hem görüntüsüne hem de sağlığına özen gösteren kullanıcıların da yoğun ilgisini çekmeyi başarıyor.

Modern ve Şık Piercing Modelleri

Kulak kıkırdağı, göbek, burun başta olmak üzere vücudun birçok farklı bölgesinde ışıltılı ve şık dokunuşlar yaratan piercing çeşitleri Penna Jewels koleksiyonunda yer alan en özel parçalar arasında. Altının geleneksel çekiciliğine pırlantanın etkileyici ışıltısının eklenmesiyle ortaya çıkan büyüleyici parçalar hem genç hem de ileri yaş kullanıcıların beklentilerini fazlası ile karşılamayı başarıyor.

Pırlantalı Altın Helix Piercing

pırlanta altın piercing

Altı tırnaklı şık bir kalkanın içerisinde yer alan 0.10 karat büyüklüğünde pırlanta parlaklığı, modelin en dikkat çekici özelliği. Penna Jewels ustalarının el işçiliği, modelin hem kusursuz hem de şık görüntüsünün en önemli kaynağını oluşturuyor. 14 ayar sarı altın formunda oluşturulan bu şık model hem tek başına hem de küpe aksesuarları ile kombinlenerek kullanılabilecek doğallığa sahip. Tektaş piercing modelleri arayanlar için hem nostaljik hem de modern dokunuşlara sahip olan bu özel modele güvenli ödeme seçenekleri ve havale seçeneğinde indirimli fiyatlarıyla sahip olmak da mümkün.

Halka Altın Piercing

halka altın piercing

Penna Jewels piercing koleksiyonunda yer alan ve belki de en dikkat çeken modeller arasında yer alan halka piercing hem şık görüntüsü hem de ışıltılı tasarımı ile markanın en çok talep gören ürünlerinin de başında yer alıyor. Model, üzerinde yer alan sekiz taşın ışıltısıyla hem spor hem de şık giyim tarzlarına hitap eden esnek bir görünüşe de sahip. Uygun fiyatlı piercing modelleri arayışında olanlar için zirkon taşları ile bezenmiş bu özel el işçiliğine sahip model oldukça iyi bir alternatif olarak sunuluyor. Parlaklığını uzun yıllar kaybetmeyen zirkonia taşının model üzerindeki etkisi çok büyük. Tek başına ya da konbinlenerek rahatlıkla kullanılabilecek bu özel modelin gündelik kullanıma da son derece uygun olduğunu da söylemek mümkün.

Altın Halka Piercing

altın halka piercing

Geleneksel piercing modellerinden vazgeçmek istemeyen altın tutkunları için özel olarak tasarlanan bu model, Penna Jewels koleksiyonunun en sade şık parçaları arasında yer alıyor. Beyaz, sarı ve rose renk seçeneklerinde sunulan halka piercing modeli hemen her yaşa h,tap eden geleneksel görünüşe sahip.

Pırlantalı Altın Piercing – Lotus

lotus Penna Jewels

Lotus çiçeğinin etkileyici görüntüsünü pırlanta ışıltısı ile piercing tasarımına aktaran bu özel Penna Jewels modeli sarı altının etkileyiciliğine ve pırlantanın çekiciliğine sahip. Tasarımın sadeliğinin el işçiliğinin özeni ile bir araya gelmesinin bir sonucu olarak Lotus altın piercing modeli, bu özel koleksiyonun da en beğenilen parçaları arasında.

Tragus Halka Altın Piercing

tragus Penna Jewels

Geleneksel forma sahip bu modelin 14 ayar altın ile şekillendirilmesi sayesinde, uzun yıllar güven ve sağlıkla kullanılabilecek aksesuarlar arasında yer aldığını söylemek mümkün. Halka formundaki bu tasarım 1cm çapında ve son derece dikkat çekici. Hem tek başına hem de farklı takılarla kombinlenerek kullanılması mümkün. Penna Jewels ürün garantisi ile satışa sunulan halka altın piercing modeli için zamana meydan okuyacak tasarımlar arasında yer aldığını da söylemeliyiz.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.