Astroloji: 20 – 26 Aralık haftalık burç yorumları

Astroloji: 20 – 26 Aralık haftası burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 20 – 26 Aralık haftası burç yorumları. 20 Aralık, 21 Aralık, 22 Aralık, 23 Aralık, 24 Aralık, 25 Aralık ve 26 Aralık tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

Bu hafta Güneş’in Oğlak burcuna geçişiyle kış gün dönümü gerçekleşiyor. En uzun gecenin yaşandığı 21 Aralık tarihinden sonra günler “ilkbahar ekinoksunda” eşitleninceye kadar uzayacak. Yılın en çetin ve kış mücadelesinin maksimuma çıkacağı bu en kısa günlerde hepimiz güne yetişmeye çalışacağız.


koç burcu

Koç burcu 20 – 26 Aralık haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta Güneş Oğlak burcuna geçerek, size 1 ay boyunca iş hayatınızdaki süre giden işleri ve ilişkileri bir toparlama şansı tanıyacak. Bu sürede aile ile ilgili de pek çok konu sonuçlanır. Sanki kurumsal hayattan yavaş yavaş uzaklaşıp kendinize yeni bir rota belirlemenin planları içindesiniz.

Oğlak burcu 10. evinize denk geliyor. Bu da demek oluyor ki sosyal statünüz konusunda (kariyer veya evlilik gibi sosyal statüye etki eden her durum) sorumluluk sahibi veya hırslısınız. Bu alanda her türlü ağır yükü omuzlayabilirsiniz. Yaratıcı enerjinizi kullanırken bunu bir sistem dahilinde yapmaya çalışırsanız kendinizi tüketmemiş, uzun vadeli kullanılabilir bir enerji yaratmış olursunuz.

Otorite figürleri ve devlet kuralları karşısında gerilmemeye, sakin bir tavır takınmaya özen göstermelisiniz. Zihninizde yanan parlak bir ampul sayesinde maddi kazancınızda bir artış gündeme gelebilir. Yeteneklerinizi konuşturma zamanı. Sosyal statünüz konusunda prensip sahibi olup olmadığınız sıklıkla test edilecek ve siz her çıtayı aştığınızda daha zorlu bir ödev sizi bekliyor olacak. Sosyal statünüz konusunda etik ve doğru davranışlara sahip olmayı, bu alandaki mükemmelliği öğrenmeniz gerekiyor.

boğa burcu

Boğa burcu 20 – 26 Aralık haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Güneş Oğlak transiti 9’uncu evinizde gerçekleşiyor. Kariyerinizde patlama yaşamaya artık hazırsınız. Bu hafta geleneksel değerlerden sıyrılıp, bir rokete binerek, dijital, bilimsel, buluşçu, teknolojik yeniliklere doğru yola çıkmak için size evren var gücüyle destek verecek.

Yaşam felsefeniz ve inançlarınız konusunda sorumluluk sahibisiniz. Soyut konulara ve toplumsal inançlara bilimsel açıdan yaklaşabiliyorsunuz ve prensiplerinizi başkaları kolay kolay bozamıyor olmalı. Yaşam felsefenizi kurarken adım adım gitmeli ve hırsa kapılmamalı, her şeyi uzun vadeli düşünmelisiniz. Yaşam felsefeniz ve inançlarınız sıklıkla test alanı olacak. Siz bu alandaki çıtayı her aştığınızda umutlarınızı veya inancınızı tüketen yeni bir sınavla karşılaşacaksınız. Bu alanda mükemmel davranabilmeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Eğer eskiye sadık kalmaya direnirseniz bu dönemin heyecanlı, fırtınalı, bol rüzgarlı atmosferi sizi şaşkınlığa uğratabilir. O zaman yöneten değil yönetilen durumuna düşersiniz. Bu da sizin gibi sağlamcı bir karakterin en son isteyeceği durumdur. Eskiyle vedalaşıp, yeniye kucak açmanız sizin hayrınıza olacaktır. Yeni düzenin yerleşmesi ilk başta kolay olmasa da zamanla size rahat soluk aldırır.

ikizler burcu

İkizler burcu 20 – 26 Aralık haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Güneş Oğlak burcunda 8’inci evinizde transit yapıyor. Başkalarının size verdiği konusunda sorumluluk hissediyorsunuz, bu durum aslında sanki tüm gözler üzerinizdeymiş gibi hissetmenize yol açar. Başkalarının size güvenip güvenmediği önemli bir çalışma alanı sizin için. Bu konuda sıklıkla test edileceksiniz.

Bu hafta, geçmiş 3 yıldan gelen konuların, finansal zorlanmaların bir sonuca ulaşması gerekiyor. Ortaklıklarla ilgili ciddi başlangıçlar ya da bitişler gündeme gelebilir. Vergi, kredi, miras, sigorta ödemelerine odağınızı yönelterek yılın kapanışına hazırlanırsınız. Bu rutin işlere kısıtlı zaman ayırarak yeni çağın zihninize taşıyacağı parlak fikirlere hızlı şekilde odaklanmanızı öneririz.

Başkalarını suistimal edebilmeniz için tüm kapılar önünüzde açılacak ve siz sürekli doğru davranıp bir çıtayı aştığınızda sizi adeta mecbur bırakan sınavları da vermek zorunda kalacaksınız. Başkalarının size verdiği değer ve maddi/manevi size açtıkları kredi konusunda mükemmel olmayı öğrenmeniz gerekiyor. Eğitim, medya, yurt dışı, yabancılar, farklı dünya görüşleriyle 3 yıl boyunca eğlenceli, bilinmezlerle dolu bir serüvene adım atarak adeta oksijeni daha güçlü soluduğunuzu deneyimleyeceksiniz. Farklı iş kolları kapınızı çalabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 20 – 26 Aralık haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Artık geleneksel bağlardan kurtulup, adeta yeni bir gezegene gitmeye karar vererek, hayat yolculuğunuzda köklü değişimlerle yüz yüzesiniz. Kişisel karardan öte yaşam düzeninizde kurallar zincirinin önünüze koyduğu temaları deneyimlemeye hazırlanmalısınız.

Oğlak burcu 7. evinize denk geliyor. Bu da herkes için sorumluluk hissetmek ve bu yolla başkalarının sorumluluklarını da üstlenmek zorunda kalmak demek. Kendinize karşı da sorumlu olmanız gerektiğini unutmayın. Başkalarının üzerinize getirdiği yükler siz doğru davranmadıkça artacak ve açık düşmanlarla karşılaşacak, belki de kimsenin sizin onlara olduğu kadar size karşı sorumluluk hissetmediğini anlayacaksınız. Bu durum sizi de başkalarına karşı bir bilinçaltı savunma mekanizması yoluyla düşman haline getirebilir.

Başkalarıyla ilgili sorumluluk duygunuzu ve etik anlayışınızı mükemmelleştirmeniz gerekiyor. Finansal zorluklar, partnerinizin kazancındaki belirsizlikler ya da kayıplar, sizi farklı iş alanlarına yönlendirip, yeni meslekler edinmenize ya da mesleğinizi farklı açılımlar katmanıza neden olacaktır. Başta süreç zor olsa da zamanla kendinize olan güveninizi artırırsınız.

aslan burcu

Aslan burcu 20 – 26 Aralık haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Değişen dünya düzeninde partnerinizle el ele tutuşarak uzaya fırlatılacak rokete binmeye ne dersiniz? İkili ilişkilerde size bulutları gösterecek, özgürlüğün en dip noktasını deneyimletecek yeni kişilerle tanışabilir, ya da eski ilişkilerinize bambaşka bir boyut katabilirsiniz.

Bu haftadan başlayarak 2023 yılına kadar 2005-2007 yılları arasında yaşadıklarınızın bir rövanşına ya da benzer deneyimlere şahit olabilirsiniz. Bazı Aslanlar o dönemde başlayan bir ilişkiyi sonlandırmak isteyebilirler.

Aslan’ların organizasyon ve liderlik yeteneğine sahip olduklarının söylenmesi aslında Oğlak burcunun çalışmalar evi olan 6’ncı eve düşmesinden kaynaklanıyor. Bu da iş ve düzen adına (veya meslektaş, iş arkadaşları) sorumluluk hissetmek ve ağır yüklerin üstesinden gelebilmek demek. Siz çalışmalarınızda veya organizasyonlarınızda, kurduğunuz sistemlerde çıtayı aştıkça bu alanda yeni bir sınav geliyor olacak. Mükemmelliği öğrenmeli ve tüm çalışmalarınızı uzun vadeyi kapsayacak şekilde adım adım yapmalısınız.

başak burcu

Başak burcu 20 – 26 Aralık haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Günlük rutininizin ve çalışma düzeninizin kökten değiştiği yepyeni bir döneme adım atıyorsunuz. Bu süreç size 2023 Mart ayına kadar derin deneyimler kazandıracaktır. Aşk hayatınızda kişisel görüşlerinizi dile getirirken karşınızdaki insanın kırılganlıklarına çözüm buldukça ruhsal açıdan özgürleşirsiniz.

Dijital alanlarda yoğunlaştığınız bir iş kolu daha fazla zamanınızı alabilir. Ancak bu yeni sürece adapte olurken standart yaşamın artan trafiği karşısında lütfen kendinizi gereksiz yere yormayın. Aksi takdirde sinir sisteminizde zorlanmalar gündeme gelebilir. Komisyon tazı işlerde içinde bulunduğunuz koşullara karşı çok dikkatli olmalısınız.


Oğlak burcu 5. evinize düşüyor. Kendinizi ifade etmek, sevgi ve aşk konularında sorumluluk hissediyor ama bunu çoğunlukla “bir prosedürü takip etmek” şeklinde yapıyor, bu alandaki soyut konulara adapte olamıyor olabilirsiniz. Aşk ilişkileriniz, çocuklarınız, mutluluk, motivasyon durumunuzla ve kendinizi ifade konularıyla sınanacaksınız ve siz her seferinde doğru davranmayı seçtiğinizde önünüze bir başka sınav daha gelecek. Bu alanlarda mükemmel olmayı öğrenmelisiniz.

terazi burcu

Terazi burcu 20 – 26 Aralık haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Güneş Oğlak transiti 4’üncü evinize denk geliyor. İç dünyanız, bilinçaltınız ve aileniz konusunda sorumluluk hissediyor, ağır yükler taşıyabiliyor ama kendinizi en yakınlarınızla rahat hissetmek adına tam anlamıyla adapte olamıyorsunuz. Belki de bu yüzden kendiniz yerine başkalarına sürekli sorumluluk yüklüyor olabilirsiniz.

Bir uçan balona binmek isteseniz de ayaklarınızın toprakla temasını tamamıyla yerden kesmeniz mümkün olmaz. Demek ki aile konularının kemikleşmiş sürecine kalıcı çözümler ararken, grup ilişkileri içinde size özgürlüğü yaşatacak bir partner ile hem zihinsel hem de duygusal açılımlar paylaşmak istersiniz. Bu ilişki size kattığı pek çok artı değerin yanı sıra, hayatın kısıtlayıcı kurallarıyla da tatlı tatlı yüzleşmenizi sağlayabilir. Bu etkiyi hayatınıza ilginç bir hobi katarak da değerlendirebilirsiniz.

Duygu durumunuzu kontrol etmeli ve güvenli alan algısıyla gerçek aidiyet hissini ayırt edebilmelisiniz. Aile yaşamınız ve gerçek iç dünyanızı tanıma konusunda çaba harcamalısınız. Sizin için, orijinallik ve sıra dışılık bu sürecin temel konuları olacaktır.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 20 – 26 Aralık haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Güneş Oğlak transiti 3’üncü evinize düşüyor. Yakın çevre algınız ve gözlem gücünüz en ağır konuları bile kaldırabilecek güçte. Bu nedenle en ağır sınavları da gündelik yaşamınızda yakın çevreniz yoluyla vereceksiniz. Bu, kardeşlerinizle olan diyaloglarınız olabileceği gibi komşu ilişkileri veya kısa yolculuklarla da ortaya çıkabilir.

Ev hayatınızda neler olup bitiyor, bir durup düşünme zamanı. Hayatın hızlı akışı karşısında özel yaşamınıza gerektiği kadar vakit ayırabiliyor musunuz? Bu soruları artık bir öz eleştiri olarak kendinize sormanın zamanına geldiniz. Sözleriniz ve fikirleriniz üzerinden de sorumlu olduğunuzu bilmeniz gerekiyor. Zihninizin her olay için veya her insan için standart bir prosedüre bağlı kalmamasına, esnek kavramlar da geliştirebilmesine dikkat etmeniz gerekiyor. Söylem ve fikirlerinizi daha iyi hale getirmeye çalışmanızda fayda var.

Özellikle 2022 yılı Mart ve Temmuz ayları arasında yaşadıklarınızın hayatınıza doğrudan etki edeceği yeni bir yaşam sürecine “Merhaba” diyeceksiniz. Belki bu yenilenme süreci evinizden taşınmayı ya da ev ortamında yepyeni bir çalışma düzeni kurmayı size anlatacak. Networklerin ortasında yeni dünya düzenini sanal ortamlardan takip ederek, öz güveninizin geliştiği kültürel deneyimlere de açık olacaksınız. Ebeveynlerin sağlık konuları bu dönemde hassas olabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 20 – 26 Aralık haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: 21 Aralık’ta gerçekleşecek Güneş Oğlak transiti 2’nci evinize denk geliyor. Bu da size şu mesajı veriyor: Öğrenmeniz gereken sorumlulukların ağırlığı nedeniyle onlardan kaçmamak veya kısa vadeli pratik çözümler üretmek yerine, sorumlulukları uzun vadeli gelecek planlarıyla çözmeye çalışmak.

Zihninizin zehir gibi çalıştığı, internet ortamında yeni kişilerle tanışacağınız, kısa yolculukların önem arz edeceği, belki kardeşinizle iş kuracağınız, eğitimler vereceğiniz bir dönemin içine giriyorsunuz. Sanki zihninizin kıvrımındaki bilgi depoları 3 yıl boyunca gelişip büyüyecek ve insanlığın geleceği için çok faydalı bir projeye ya da internet aplikasyonuna imza atacak.

Tasarım gücünüzün geliştiği konulara el atabilir, e online ticarette çığır açacak yeniliklerin lideri olabilirsiniz. Yıpranan duygularınızı iyileştirmek için meditasyon, yoga gibi çalışmalardan faydalanabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 20 – 26 Aralık haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Güneş sizin burcunuzda transitine başlıyor. Yani Güneş 1’inci evinizde. Birinci ev, dışarıdan bakıldığında bir insan ya da olayın nasıl göründüğü ile ilgilidir. Buna hem fiziksel görünüm hem de davranış modelleri girer. Beden dili ve kişiye yön veren genel motivasyonlar gündeminizde olacak. Fiziksel görünümünüz, motivasyon ve genel sağlık durumunuz bir ay boyunca odak noktanız haline gelecek.

Önümüzdeki bir aylık süreçte, sizi siz yapan değerlerden ödün vermeden, teknolojilerle desteklenen bir iş kurup ortaklıklardan gelirinizi artıracağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Bu hafta paranıza para katacak kadar şanslı olabilirsiniz. Bu parayı sanal ortamlardan da kazanabilirsiniz. Sizin kadar kurallara bağlı kalmayı seven biri için bu değişimin göz kamaştırıcı enerjisi tüm yaşam dinamiğinizi değiştirecektir. İş hayatının yanı sıra uzun zamandır sürdürdüğünüz bir birlikteliğe daha kalıcı ve sağlam bir enerjiyle bağlanmak isteyebilirsiniz. Maddi konularda sorumlulukları üzerinize alacağınız gönüllülük projeleri yardımsever ruhunuzu besler. Ayrıca teknoloji ve bilişim dünyasına yatırım yapabilirsiniz.

Kendiniz için güzel şeyler yapacağınız, bir dönüşüm ve yenilenme enerjisinde olacağınız, bir süredir neye ara verdiyseniz, neyi özlediyseniz onları hevesle tekrar ele alacağınız, yeni şeyler de başlatacağınız, güzel bir dönem bu. Şansınız çok açılmaya başlıyor. Kariyer hayatınıza odaklanabilir, yeni bir soluk gelebilir. Yeni iş arayışları içerisine girebilirsiniz. Çevrenizde insanlar sizlerin başarılarından bahsediyor olabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 20 – 26 Aralık haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Güneş Oğlak transiti 12’nci evinize düşüyor. Bu ev, yanlış davranışlar nedeniyle toplum dışına itildiğimiz, aynı zamanda da şifa bulmamız gereken yerdir. Sorumluluk duygusu, uzun vadeli planlamalar ve her durumda etik davranış şekilleri, etik ikilemler üzerine çözümler üretmeniz gereken bir aylık bir süreç yaşayabilirsiniz.

Öte yandan bu hafta itibariyle artık uzun zamandır yapımını tamamladığınız roketinizi ateşleyebilirsiniz. Sanki laboratuvarda 3 yıldır deneyimini yaptığınız buluşun tanıtımını tüm dünyaya duyurmak için kendinizi hazır hissediyorsunuz. Bu köklü değişim sizin özellikle ikili ilişkiler alanında ön plana çıkacağınız kararlar almanıza yardım edecektir.

Diğer yandan tüm bu yeniliklerin getirdiği sorumluluk, yüzünden özgürlüğünüzün kısıtlandığı duygusuna da kapılabilirsiniz. Bu kısıtlayıcı düşüncelerden sıyrılıp, yeni dünya düzeninde yapacaklarınıza odaklanmak sizin için akıllıca olacaktır. Yine bu dönemde evlilik ya da ayrılık rüzgarları yüzünüze çarpabilir. Damar hastalıkları ve ayak bileklerinizle ilgili hassasiyete karşı dikkatli olmalısınız.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 20 – 26 Aralık haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Elinizde olmayan koşullar sayesinde mevcut düzeninizde bırakacağınız bir konu ya da ilişkinin ardından, yeniliklerle dolu bir sürecin kapılarının önünüze açılacağı gerçeğini gönül rahatlığı ile dile getirebiliriz. İnançlarınızı sorguladığınız, rüyalarınıza odaklandığınız, psişik güçlerinizin öne çıktığı bu dönemin size katacaklarını maksimum düzeyde hayatınıza katmanızı dileriz.

Bu hafta gerçekleşecek Güneş Oğlak transiti 11’inci evinize denk geliyor. Bu da demek oluyor ki önümüzdeki bir aylık süreçte gelecek planlamalarınız konusunda sürekli sınava tabi tutulacaksınız. Örneğin gelecekte planladığınız bir olayı başkaları sizden önce yapabilir.


Gizliliği öğrenmeniz, yüzeysel arkadaşlıklar konusunda prensip geliştirebilmenin önemini anlamanız gerekiyor. Arkadaşlarınız konusunda sorumluluk alıp, ağır yükler altına girebilirsiniz. Lütfen aynı şeyi onların da yapıp yapmadığını kontrol edin.

Astroloji yazıları Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.