Astroloji: Aralık 2021 aylık burç yorumları

Astroloji: Aralık 2021 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Aralık burç yorumları

Astroloji: Aralık ayı burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık aylık ve günlük burç yorumları…

Aralık ayının genel etkileri:

2021 yılını geride bırakmaya hazırlanırken, gökyüzü de hareketli bir görünüm sunmaya devam ediyor. Aralık ayına girdiğimiz bu Yeni Ay döneminde, hayatımızda atacağımız yeni adımlar için korkmamalı; bilakis harekete geçmeliyiz. Bizler eyleme geçtikçe bu Yeni Ay önümüze yeni kapılar aralayacaktır. Bireysel olarak Yeni Ay’ın iyi yüzünü hissedeceğiz. Yüksek öğrenimle ilgili konularımız, yurt dışı bağlantılı işlerimiz, basın-yayın ile ilgili sektörler bu Yeni Ay’dan özellikle pozitif destekler görecek. En dibe çöktüğümüz anda karşımıza, bizi ayağa kaldıracak yeni bir kapı aralanacaktır. Güneş ve yükselen burç yorumlarınızı okurken bu iki yönü düşünmenizde fayda var.


Aralık ayı burç yorumları:

koç burcu

Koç burcu Aralık ayı burç yorumları

Koç burç yorumları: Yüzünüzü güldürecek gelişmelere hazır olun. Dilek tutmayı unutmayın gerçek olabilir. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Hayatınızda yeni sayfalar açmak için harekete geçmelisiniz. Karamsarlığı bir kenara bırakmalısınız. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde olumlu gelişme yaşayabilirsiniz. Hayata pozitif bir yerden bakıyor olacaksınız. Umut ettiğiniz şeyler gerçek olabilir. Kariyer hayatınızda parlayabilirsiniz. Hem maddi gelirinizi hem de mevkinizi arttıracak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

4 Aralık tarihinde 22 derece Yay burcunda bir Yeni Ay meydana geliyor. Bu yeniay senin için iş ve özel hayatında özellikle çocukları ilgilendiren konularda yaptığın araştırmaların sonuçlarını almanı sağlayacak. Ayrıca geçtiğimiz dönemde aldığın eğitimler ve de çıktığın seyahatler senin için fırsatlar getirebilir. Yeniay yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Yeni bir eğitim almak, yurt dışına çıkmak üzere planlar yapabiliriz.

Yine 4 Aralık’ta Yay burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Kariyer alanında hak ettiğiniz şeyleri sonunda alabilirsiniz. Çalışmalarınızın karşılığını alacağınız bir tutulma. Belki bir terfi, belki bir zam bu tutulma ile hayatınıza güzel bir başlangıç getirebilir. Güneş tutulması ile yaz aylarında başladığınız işlerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir ve belirlemiş olduğunuz hedefe emin adımlarla yaklaşabilirsiniz. Uzun zamandır planladığınız seyahatleri gerçekleştirebilir, işinizle ilgili önemli bir yükseliş yaşayabilirsiniz. Tutulmanın etkisi ile yakınlarınızla iletişiminiz kuvvetlenecek.

18 Aralık’ta İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İletişim trafiğin yoğunlaşabilir. Aldığın haberler sende ani bir farkındalık yaratabilir. Hedeflerini değiştirebilir ve olayları başka bir gözle değerlendirmeye başlayabilirsin. Bu haberler üzerine yeni kararlar alıp uygulamaya geçebilirsin. Bazı anlaşmazlıkların açığa çıkması ve net bir şekilde dile getirilmesi çözümünü kolaylaştırabilir. Kardeş, kuzen veya komşularla ilgili bir sorunu bertaraf edebilirsin.  Bunun yanında sosyal iletişim konularında ve de sosyal medya paylaşımlarında dikkatli olmanda fayda var.

boğa burcu

Boğa burcu Aralık ayı burç yorumları

Boğa burç yorumları: Maddi anlamda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu ekonomik bir yapılanma olabilir. Borçlarınızla ilgili harekete geçebilirsiniz. Krediye ihtiyacınız varsa bu Yeni Ayda başvurabilirsiniz. Miras kaldığına dair haberler alabilirsiniz. Finansal olarak güçlendiğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş kariyer anlamında destekleyici etkiler söz konusu. Yaptığınız işi daha çok sevmeniz veya işinizden keyif almanızı sağlayacak durumlar oluşabilir, üstlerinizden övgüler veya destekler alabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz, akademik konularınız ile ilgili şanslı bir döneme giriyorsunuz.

4 Aralık tarihinde 22 derece Yay burcunda bir Yeni Ay meydana geliyor. Kariyerinle ilgili çabalarının finansal karşılığını alabileceğin bir dönemdesin. Ayrıca yakın çevren ve eşinin akrabalarınla ilişkilerin de sana parasal fırsatlar getirebilir. Geçtiğimiz dönemde eşinin, ailenin veya ortağının kazançlarında dalgalanmalar olduysa bunlar sona erebilir. Yeniay, sekizinci evimizde gerçekleşiyor ve bizi finansal konular hakkında uyarıyor. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda yeni girişimler yapmak isteyebiliriz.

Yine 4 Aralık’ta Yay burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Almış olduğunuz bir eğitim başarıyla sonuçlanabilir. Yargıda görülen bir dava veya hukuksal çözüm bekleyen bir konuda olumlu gelişmeler olacaktır. Güneş tutulması ile birlikte maddi konularda yaşanacak olumlu gelişmeler söz konusu. Uzun zamandır emek verdiğiniz engellerle, haksızlıklarla karşılaşacaksınız ve istediğiniz seviyeye taşıyamadığınız kariyerinizde hakkınızı alabilecek ve oldukça popüler bir noktaya geleceksiniz. Maddi konularda beklediğiniz veya beklemediğiniz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eş veya sevgilinizden göreceğiniz destek sizleri maddi-manevi mutlu edecek.

18 Aralık’ta İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Parasal alanda yaşadığın tıkanıklık açılabilir ve beklediğin ödemeler gelebilir. Finansal kazançlarını arttırmak için yeni girişimlerde bulunabilirsin. Bir ürünün veya hizmetin alım satımıyla ilgili teklif verebilir veya teklif alabilirsin. Üstünde çalıştığın ticari anlaşmalar bu dönemde imzalanabilir. İş ve sosyal hayatında olumlu sonuçlanacak gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca sosyal alanda görünür olmak için yeteneklerini ön plana çıkarabilir, kendini gösterebilirsin.

ikizler burcu

İkizler burcu Aralık ayı burç yorumları

İkizler burç yorumları: Yalnız olanlar varsa yeni bir ilişkinin ilk adımları bu Yeni Ay döneminde atılabilir. Evliliğinde sorun olanlar, her şeyi unutup temiz bir sayfa açabilirler. Ortaklıkla yürütülen işinizde şansınız bu Yeni Ayla açılacaktır. Partnerinizle aranızdaki ilişki daha da güçleniyor. Hala evlilik teklifleri için fırsatınız var. Maddi durumunuz güçleniyor. Borçlarınızı sıfırlayacağınız bir dönemde olacaksınız.

4 Aralık tarihinde 22 derece Yay burcunda bir Yeni Ay meydana geliyor. Geçtiğimiz iki buçuk yıl sana hayata başkalarının gözünden de bakman ve sorumluluklarını paylaşman gerektiğini öğretti. Eşine veya partnerine finansal destek vermiş olabilirsin. Önümüzdeki günlerde bu konularla ilgili sorunları çözmen ve çevrenden destek alman mümkün. Bu Yeniay döneminde odak noktamız ikili ilişkiler ve ortaklıklar. İlişkimiz yoksa hayatımıza yeni biri girebilir veya yeni bir iş birliğine başlayabiliriz. İlişkimiz varsa, partnerimizin hayatında birtakım yenilikler meydana gelebilir veya ilişki ile ilgili yeni kararlar alabiliriz.

Yine 4 Aralık’ta Yay burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Ortaklardan veya aileden gelecek bir miras veya para ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Beklemediğiniz maddi bir yardım gelebilir. Güneş tutulması, girişimci ruhunuzu harekete geçirecek ve bağlantılarınızı güçlendirmenizi sağlayacak. Bu tutulma, özel yaşamınızda da sizleri cesaretli kararlar almaya teşvik edecek. Beraberliğinde sorun yaşayanlar, ilişkilerini sonlandırabilir, uyumlu bir beraberlik içinde olanlar ise evlilik kararı alıp ilk adımı atabilirler. Bu dönemde yeni bir ortaklık veya yatırımdan kaçınmalı, cazip görünen fırsatlara şüpheyle yaklaşmalısınız.

18 Aralık’ta sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Yaşamınla ilgili sorunların çözümü için farkındalık kazanabileceğin bir dönemde olacaksın. Özellikle kendini baskı altında hissettiğin alanlarda bu baskıdan kurtulmak ve özgürleşmek için gözü kara davranabilir, ani kararlar verebilirsin. İlişkilerini gözden geçirip hangi yöne gideceğini belirleyebilirsin. Hayatına dair önemli kararlar alabilirsin. Yapmak istediklerini belirleyip hızla harekete geçebilirsin.

yengeç burcu

Yengeç burcu Aralık ayı burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili yeni bir gelişme yaşanabilir. Yeni bir tedavi veya ilaç sizi daha iyi hissettirebilir. Duygusal olarak karamsar ruh haliniz sizi terk ediyor olacak. Çalışma hayatınızda gücünüzü kanıtladığınız gelişmelere şahit olabilirsiniz. Çalıştığınız ortamda insanların takdirini kazanabilirsiniz. Evlilik ve ilişki konularınızda yüzünüzü güldürecek gelişmeler olabilir. Evlilik tekliflerine hazırlıklı olun. Evliliğinde sorun olanlar tam bitti derken tekrardan büyük bir aşkla devam edebilirler. Ortak iş açmış olanlar varsa büyük maddi getirisi olan işlere imza atabilirler.

4 Aralık tarihinde 22 derece Yay burcunda bir Yeni Ay meydana geliyor. Son yıllarda fazlasıyla yorulmuş ve yıpranmış olabilirsin. Kendini bile dinlemeye fırsat bulamadığın bir dönemden geçmiş olabilirsin. Artık eşini veya partnerinle daha fazla ilgilenmen ve kendi hayatının finansal sorumluluğunu üstlenmen gerekiyor. Yeniay sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. İş hayatımızda veya günlük yaşamamızda yeni sorumluluklar yüklenmemiz, yeni ve heyecan verici projelere başlamamız mümkün.

Yine 4 Aralık’ta Yay burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor. İkili ilişkilerde sürpriz gelişmeler sizleri bekliyor olacak. Anlaşma imzalayacak olanlar varsa bunlar için gökyüzü destekliyor olacak. Güneş tutulması ile iş hayatınızda kolay kolay karşılaşamayacağınız başarılı girişimlerde bulunacaksınız. Önemli fırsatlarla karşılaşacak ve bugüne kadar göstermekte yetersiz kaldığınız potansiyelinizi gösterebileceksiniz. Önemli bir iş teklifi alabilirsiniz. Yaşamınızın bu döneminde yaşanan değişimlerle taşlar yerine oturmaya başlayacak. 2022 yılına kadar sabırlı davranarak fırsatları akıllıca değerlendirmelisiniz.

18 Aralık’ta İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bazı sırlar açığa çıkabilir ve dedikodular ortaya dökülebilir. Bu gelişmeler biraz canını sıksa da ilerleyen dönemlerde senin için olumlu olabilir. Senin aleyhine konuşan insanların kimler olduğunu öğrenip önlem alabilirsin. İçten içe korktuğun şeylerle yüzleşince hiçte korkulacak bir tarafının olmadığını görebilirsin. Gelişmeler senin kontrolünde olmasa da sonuçları lehine olabilir.

aslan burcu

Aslan burcu Aralık ayı burç yorumları

Aslan burç yorumları: Yeni bir aşk, yeni bir bebek hayatınıza girebilir. Aklınızda yokken sizi çok mutlu edecek biri karşınıza çıkabilir. Çocuklarınızla ilgili pozitif haberler alabilirsiniz. Bazılarınız yeni bir bebek müjdesi dahi alabilir. Aşk hayatınızdaki o şans hem devam ediyor hem de kalıcı olmaya başlıyor. Bu dönem hayatınıza giren kişi gerçekten doğru kişi olabilir. Çalışma ortamınızda başarılarınızla göz doldurabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili olumlu gelişme yaşayabilirsiniz.

4 Aralık tarihinde 22 derece Yay burcunda bir Yeni Ay meydana geliyor. Son yıllarda hayattan keyif almakta zorlanmış olabilirsin, hobi olarak gördüğün şeyler sorumluluğa dönüşmüş olabilir. Çocukların hayatının odak noktası olmuş olabilir. Önümüzdeki günlerde kendine yeni bir düzen kurman gerekebilir. Bu Yeniay bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Eğer ilişkimiz yoksa, hayatımıza heyecan ve eğlence katacak yeni bir aşk söz konusu olabilir. Çocuğumuz varsa, onlarla ilgili yeni bir adım atabiliriz. Mevcut ilişkimizde yeni bir dönem açılabilir. Bu arada spekülatif yatırımlara ve riskli girişimlere karşı ilgimiz de artabilir.

Yine 4 Aralık’ta Yay burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Sağlığınızda bir problem varsa bu konuda iyileşmeler yaşayacaksınız. Çalışma ortamınızla ilgili iyicil yönde gelişmeler olurken beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Güneş tutulmasıyla birlikte aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olacak. Uzun süredir devam eden birliktelikler yeniden şekillenecek. Epeydir devam eden arkadaşlıklar ise aşka dönüşebilir. Bekar Aslan burçları, seyahatleri esnasında ruh eşleriyle tanışabilir, kendilerini bir ilişkinin içinde bulabilirler. Bu tutulma çocuk sahibi olmak isteyen Aslan burçları için de oldukça olumlu etkilere sahip.

18 Aralık’ta İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Genel olarak keyifli vakit geçirmene olana sağlayacak bir Dolunay dönemi. Arkadaşlarınla sohbetlerin bazı gizli konuların açığa çıkmasına neden olabilir veya arkadaşlarla sözlü gerginlikler yaşayabilirsin. Gruplar içinde senden hoşlanan biri olduğunu fark edebilir veya sen birinden fazlasıyla hoşlanabilirsin. Ancak kalabalık gruplar içinde kendini biraz huzursuz hissetmen de mümkün. Geleceğe dair hedeflerini gerçekleştirdiğini görmek seni çok mutlu edebilir. Eğer çocuk sahibi olmakla ilgili bir planın varsa bu konuda kararların netleşebilir veya devam eden süreçler netlik kazanabilir.

başak burcu

Başak burcu Aralık ayı yorumları

Başak burç yorumları: Aile içinde yeni bir döneme merhaba diyebilirsiniz. Ailenizle ilgili dileklerinizin gerçek olduğu bir Yeni Ay geçirebilirsiniz. Oturduğunuz evde değişiklikler yapabilirsiniz. Yeni bir eve taşınmak için harekete geçebilirsiniz. Ailevi bağlarınızı pekiştiren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zor anlarınızda aileniz hep destek olabilir. Aşk hayatınızda ayaklarınız yerden kesilebilir. Yalnızsanız bu dönem içerisinde yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Çocuğunuzu ilgilendiren bir konu hayırlı sonuçlanabilir. Çocuğunuz olmuyorsa mutlaka bu dönem tekrardan deneyin. Güzel haberi alabilirsiniz.

4 Aralık tarihinde 22 derece Yay burcunda bir Yeni Ay meydana geliyor. Son yıllarda ailen ve evinle ilgili temalar fazlasıyla gündemde olmuş olabilir. Ailenin sorumluluğunu üstlenmen gerekmiş olabilir. Kendine yeni bir düzen kurmaya ve kariyerine odaklanmaya çalışırken zorlanmış olabilirsin. Şimdi kendine vakit ayırma zamanı gelmiş olabilir. Çocuk sahibi olmak için de uygun bir zaman. Bu Yeniay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evimizle ilgili yenilikler, tadilat, dekorasyon gibi işlemler yaptırmak isteyebiliriz. Aile bireylerinden birinin yeni bir girişim yapması söz konusu olabilir. Gayrimenkul alım satımları ile ilgili konular gündeme gelebilir.

Yine 4 Aralık’ta Yay burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Çocuğu olan Başak burçları bu dönemde çocukları ile ilgili mutlu edici haberler alabilirler. Bazı Başaklar ise geliştirdikleri bir hobiden ödüle layık görülebilirler. Güneş tutulması etkilerini, eviniz ve ailenizle ilgili konularda gösterecek. Problemli bir evliliğin içindeyseniz karşı tarafın da isteğiyle ortaklaşa kararlar alarak yollarınızı ayırabilir veya yine ortak kararla ilişkinize bir şans daha tanıyabilirsiniz. Bu tutulma sizler için aile ve ev hayatınızda bitiş ve başlangıçları temsil etmekte. Yine bu tutulmanın etkisiyle iş hayatınızda oldukça radikal değişimler söz konusu olabilir. Bu süreçte yaşanan her şey sizin ilerlemeniz ve kendi farkındalığınızın artması içindir. Arkadaş ve meslektaşlarınızdan destek görerek, yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir dönemde olacaksınız.


18 Aralık’ta İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yaşamının birçok alanında ani gelişmeler olabilir ve seni seçim yapmaya zorlayabilir. İş değişikliği veya taşınma gibi konular gündeme gelebilir. Aileni özellikle de anne babanı ilgilendiren konularda gelişmeler yaşanabilir ve bu konular bir sonuca varabilir. Özellikle kariyerine dair alacağın kararlar önümüzdeki günlerde seni çok etkileyebilir. Çabalarının karşılığını almanın rahatlığını yaşayabilirsin. Eğer beklediğin bir terfi varsa bu konuda olumlu gelişmeler olabilir. Toplum önünde fikirlerini açıklaman gerekebilir.

terazi burcu

Terazi burcu Aralık ayı burç yorumları

Terazi burç yorumları: Umutlarınızı gerçekleştirebilecek yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu alacağınız bir haber sayesinde harekete geçmeniz olacaktır. Eğitimde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle, akrabalarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda da önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çalıştığınız sektörde kendinizi kanıtlayacağınız konumda olabilirsiniz. Ailenizde güzel gelişmeler yaşanabilir. Hem maddi hem manevi sevinçler yaşayabilirsiniz.

4 Aralık tarihinde 22 derece Yay burcunda bir Yeni Ay meydana geliyor. Geçtiğimiz iki buçuk yılda kardeşlerin, kuzenlerin veya komşularınla ilgili konular gündeme gelmiş olabilir. Bu süreçte kiminle nasıl konuşman gerektiğini öğrenmiş olabilirsin. Kişisel gelişimin için adımlar attıysan bunun karşılığını alman mümkün. Önümüzdeki günlerde ailenle ilgili sorumluluklar alman ve kariyerine odaklanman gerekebilir. Bu Yeniay döneminde yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimiz veya yakın çevremiz ile birlikte bir girişime başlamamız mümkün. Yeni bir eğitim veya projeyle ilgilenmeye başlayabiliriz.

Yine 4 Aralık’ta Yay burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Aile içi sürprizler sizi beklemekte. Aileye katılacak yeni bir üyenin haberi gelebilir. Ev alabilirsiniz. Aile içi gelişmeler ön planda olacaktır. Güneş tutulması sizler için bu yılın en keyifli dönemi olabilir. Tutulmayla birlikte iletişime daha çok önem verecek, hemen her konuda kendinizi ifade ederek destek göreceğiniz olumlu deneyimler yaşayabileceksiniz. Öğrenme gücünüzün çok kuvvetli olduğu zamanlara giriyorsunuz. Merak ve ilgi duyduğunuz alanlarda başarılı çalışmalar yaparak kolayca istediklerinizi öğrenebileceksiniz. Aile ve özel yaşamınızda yaşanan sorunlar hafiflemeye başlıyor. Her zamankinden daha kararlı olacaksınız. Aşk hayatınız yeniden şekilleniyor.

18 Aralık’ta İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Zihnen aydınlanma yaşayacağın bir döneme giriyorsun. Sorunlarına pratik çözümler bulabilirsin. Kardeşlerinle veya kuzenlerinle ilgili bir sorun varsa bu konu gündeme gelebilir ve çözümlenebilir. Duyacağın bir söz veya alacağın bir haber üzerine harekete geçebilir ve kararlar alabilirsin. İlişkilerinde yeni düzenlemelere gidebilirsin. Çevrendekiler hakkındaki düşüncelerinde yanılmadığını göreceksin. Bu durum artık daha da kararlılıkla olayların üstüne gitmeni sağlayabilir. Yolculuklar veya eğitimle ilgili çalışmaların sonuçlarını görebilirsin.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Aralık ayı yorumları

Akrep burç yorumları: Yeni bir yatırım yapmanız için size yol gösterebilir. İleriki günlerde maddi olarak yeni bir sayfa açabilirsiniz. Alacağınız iş teklifleri de maddi olarak sizi yükseltecektir. Gelirlerinizde artışlar olabilir. Parasal anlamda artık güçlenmeye başlıyorsunuz. Yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz. Eğitim hayatınızda parlayacağınız bir dönemde olabilirsiniz. İnsan ilişkilerine dayalı bir meslek grubundaysanız tahmininizden daha güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

4 Aralık tarihinde 22 derece Yay burcunda bir Yeni Ay meydana geliyor. Son yıllarda finansal konular gündemini meşgul etmiş olabilir. Parana nasıl sahip çıkabileceğini ve nasıl para kazanabileceğini öğrenmiş olabilirsin. Bu konulardaki yanlış adımlarının çevrene nasıl zarar verdiğini görmüş ve ders almış olabilirsin. Düzenli gelir sahibiysen artık yatırımlara yönelme zamanı gelmiş olabilir. Yeniay döneminde finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Gelirimizi artırmak, yeni kazanç kapıları açmak için planlar yapabiliriz. Ancak temkini elden bırakmamakta, rasyonel ve sabırlı davranmakta yarar var.

Yine 4 Aralık’ta Yay burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Yakın çevreniz, kardeşler ve komşularınızla ilgili gelişmeler olabilir, sürprizler yaşayabilirsiniz. Beklenmedik kısa seyahatler gündeminize gelebilir. İletişimin yoğun olduğu bir zaman dilimi olacak. Güneş tutulması ile maddi konular üzerinde etkili olacak harcama, yatırım ve beklediğiniz finansal kaynaklarla ilgili gelişmeleri yoğun olarak yaşayacaksınız. Hesabınızı iyi yapmanız gereken süreçtesiniz. Yatırımlar için yeni yılı beklemeniz, çok daha karlı alışverişler yapmanızı sağlayacaktır. Borç-alacak meseleleri yüzünden bir hayli zorlanabilirsiniz. Bu süreçte haklarınıza sahip çıkmalı ve uzlaşmacı tavırlar sergilemelisiniz. Kendinizi ve yeteneklerinizi yeniden keşfedebileceğiniz değerli zamanlardasınız.

18 Aralık’ta İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Finansal durumunla ilgili gerçeklerle yüzleşme zamanı olacak. Devam eden maddi sorunların varsa bu sorunları çözmek için acil eylem planları oluşturabilirsin. Bu dönemde borçlanabilir veya alacaklarını toplayabilirsin. Bankalara fazlasıyla işin düşebilir. Kredi başvuruları yapabilirsin. Parasal konularda hızlı karar vereceğin bir dönem olduğu için riskleri de detaylı incelemende yarar var. Gayrimenkullere dair teklifler alıp verebilirsin. Satamadığın bir gayrimenkulün varsa bu konuda olumlu bir gelişme olabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Aralık ayı burç yorumları

Yay burç yorumları: Aralık ayına başlarken dileklerinizi tutun ve başka bir şey yapmayın. Hayatınızda yeni bir sayfa açmak için daha güzel bir dönem olamaz. Bu güzellikler sizi aşk hayatınızda da bulacaktır. Pozitif enerjiniz size güç verecektir. Güzelliğinizle ilgili yeni bir görünüme sahip olabilirsiniz. 22 Aralık tarihine kadar yılın en güzel dönemlerinden birini yaşayacaksınız. Doğum günlerinizi de kutlama vakti gelip çattı. Hayatınızdaki her konuda şansınız açılıyor. Arkanızda büyük bir güç olacak. Arkanıza yaslanın ve keyfini çıkarın!

4 Aralık tarihinde sizin burcunuzda Yeni Ay meydana geliyor. Geçtiğimiz iki buçuk yıl sağlığının değerini anlamana yardım etmiş olabilir, kilo vermiş ve daha sağlıklı yaşamaya başlamış olabilirsin. Evlenmiş aile ve çocuk sorumluluğu almış olabilirsin. Şimdi de kendini daha güvende hissetmek için adımlar atman gerekebilir. Aralık ayında kendimize yeni bir yol çizmek, yeni bir imaj yaratmak isteyebiliriz. İnsanları etkileme gücümüz artabilir. Ancak aynı zamanda artan özgüvenimiz yüzünden, fazla agresif, sabırsız ve cesur davranabiliriz. Aceleyle, düşünmeden verdiğimiz kararlar ileride bize zarar verebilir. Unutmamalıyız ki, öfkeyle kalkan zararla oturur.

Yine 4 Aralık’ta sizin burcunuzda Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Parasal konularda beklenmedik hak edişlerle karşılaşabilirsiniz. Çok çalışmış ve karşılığını almamış olabilirsiniz. Bu tutulma ile birlikte çalışmalarınızın karşılığını alacağınız bir zaman dilimi olacaktır. Güneş tutulması ile önümüzdeki 6 aylık süreçte özel yaşamınızda köklü değişikler yaşamanız muhtemeldir. Bu yeniden yapılanmalar, biten ilişkilerin başlangıcı olabileceği gibi uzun yıllardır devam eden, huzursuz birlikteliklerin sonu anlamına da gelebilir. Kendinize zaman ayıracak, yakın çevrenizle ilgili arzu ve iradenizde değişiklikler gerçekleştireceksiniz. Yıllardır kendi içinizde çözümleyemediğiniz ruhsal ve düşünce bazındaki konuları ele alarak, daha bilinçle hareket edeceğiniz bir sürecin içine giriyorsunuz.

18 Aralık’ta karşıt burcun İkizler’de gerçekleşen dolunay, kontrol edemediğin olayların açığa çıkmasına ve ilişkilerde farkındalığa neden olabilir. Evlilik, ortaklık, iş birliği gibi ilişkileri kapsayan kararlar alabilirsin. Yakın ilişkide olduğun kişilerin aldığı kararlara uyabilir, en azından ortak hareket etmek zorunda kalabilirsin. İş birliği yapmanı gerektiren durumlar açığa çıkabilir, karşındakinin tavrına göre aksiyon alabilirsin. Çevrendekilerin neler düşündüğünü ve neler hissettiğini daha rahat anlayabileceğin bir dönemde olacaksın.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Aralık ayı yorumları

Oğlak burç yorumları: Oğlak burçları tam da geçmişlerini temizlemeye çalışırken Yeni Ay yardıma geliyor. Geçmiş geçmişte kaldı. Şimdi sizler için ana odaklanma zamanı. Bazı şeyleri bitirmek aslında yenisine başlamak için gereklidir. Bunu yaptığınızda üstünüzden bir yük kalktığını hissedebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili pozitif yönde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geçmişe odaklanmak yerine geçmişi tamamen silmeyi düşünebilirsiniz. Yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda insanlar gözünü sizden ayıramayabilir. Partnerinize karşı daha fazla bağlanabilirsiniz. Başarılarınızın da devam edeceği bir dönemde olacaksınız.

4 Aralık tarihinde 22 derece Yay burcunda bir Yeni Ay meydana geliyor. Geçtiğimiz birkaç yıl seni fazlasıyla zorlamış olabilir. Ama içsel bir aydınlanma süreci yaşamış olabilirsin. Bu dönemde hayatının kontrolü elinde değilmiş gibi hissetmiş olman mümkün. Ama şimdi hayatının kontrolünü eline alacak ve istediğin ilerlemeyi kaydetme imkânı bulacaksın. Yeniay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. Bu dönemde, dış dünyadan soyutlanıp, kendi içimize dönmemiz ve kendimizle yüzleşmemiz mümkün. Zihnimizi toparlayıp harekete geçmekte zorluk çekebileceğimiz bir dönemdeyiz. Hem fiziksel hem de zihinsel enerjimiz oldukça düşük olabilir. Bu süreçte, dış dünyadan, sosyal çevreden biraz uzak durup, kendimizi dinlendirmemizde büyük fayda var. Bu sayede yeni yıla daha iyi bir giriş yapabiliriz.

Yine 4 Aralık’ta Yay burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Artık almış olduğunuz sorumlulukların ödüllerini alacağınız bir süreçtesiniz. İkili ilişkilerde sorumluluklarınızı aldıysanız bu tutulmayla beraber ödüllerini de alacaksınız. Güneş tutulması ile birlikte, fiziksel ve ruhsal anlamda kendinize her zamankinden daha fazla önem vereceksiniz. Kendiniz ve ailevi mutluluğunuz için daha sağlıklı kararlar alabileceğiniz bir zamana giriyorsunuz. İşinizle ilgili seyahatler fazlasıyla gündeminizi meşgul edebilir, bu seyahatler kariyerinizle ilgili konularda büyük faydalar sağlayabilir sizlere. Önümüzdeki 6 aylık süreçte kendinizi yeni olan her şeye açık tutmalı, hem iş hem de kişisel gelişim yönünde kendinizi geliştirmelisiniz.

18 Aralık’ta İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunayla birlikte özellikle yazılı işlerini başarılı bir şekilde bitirebileceksin. Örneğin bitirmen gereken raporlar bir çırpıda bitebilir. Yorulacak olsan da hızla yaşanan olaylar lehine sonuç verebilir. Beraber çalıştığın kişiler ufkunu açabilir. Uzun süredir istediğin görev ve pozisyonları üstlenebilirsin. Terfi gibi bir durum halihazırda gündemindeyse olumlu bir gelişme yaşanabilir. Sağlığını ihmal ettiğini fark edebilir ve kötü alışkanlıklarına son verebilirsin. Çevrendeki insanlarla ilgili bir sağlık haberi de alabilirsin.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Aralık ayı burç yorumları

Kova burç yorumları: En şanslı olduğunuz dönemde sadece dileğinizi dileyin ve gerçekleşmesini bekleyin. Bu Yeni Ay’da mucizelere tanıklık edebilirsiniz. Hayaliniz ne ise daha fazlasıyla karşılaşabilirsiniz. Bulunduğunuz çevrede başarılarınızla imzanızı atabilir, isminizi kazıyabilirsiniz. 22 Aralık tarihine kadar bulunduğunuz topluluklarda başarılarınızın takdir edileceği bir süreçte olacaksınız. Eğitimdeki başarınız da olabilir. Kariyer başarınız da göz doldurabilir. Sosyal yardım kuruluşlarında görev almak isteyebilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar daha sağlıklı olacakları bir sürece girebilir. Duygusal hayatınızda ise geçmiş ilişkinizden biri tekrar size geri dönmek isteyebilir.

4 Aralık tarihinde 22 derece Yay burcunda bir Yeni Ay meydana geliyor. Son yıllarda çok çalışsan da emeğinin karşılığını almamış olman mümkün. Arkadaş çevren değişmiş olabilir, kimin dost kimin düşman olduğunu anlamış olabilirsin. Artık dostunu düşmanını tanıyarak hedeflerine daha sessiz bir şekilde ilerlemeyi öğrenmiş olmalısın! Artık hayatımızda yeni bir dönem bir başlatmak isteyebilir, geleceğimizle ilgili yeni planlar yapmak isteyebiliriz. Yeni bir arkadaş çevresi edinebilir, bize yeni fırsatlar sunacak yeni insanlarla da tanışabiliriz. Ancak, planlarımızı yaparken ayaklarımızın biraz yere basmasına dikkat etmeliyiz. Gerçekçi olmayan hedefler ve öngöremediğimiz koşullar hayal kırıklığına uğramamıza neden olabilir.

Yine 4 Aralık’ta Yay burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Sağlığınızla ilgili problemleriniz varsa bununla ilgili iyileşmelerle karşılaşacaksınız. Bu sizi çok rahatlatacak. Spiritüel konularla uğraşanlarınız varsa tutulmayla beraber ödüller gelecek. Güneş tutulması ile sosyal hayatınız canlanacak. Arkadaş ve dostlarınızın desteği ile yapmaya cesaret edemediğiniz plan, proje ve düşüncenizi hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemde yeni insanlarla tanışabileceğiniz toplantı, gezi gibi yerlerde mutlaka yer alın. Önümüzdeki 6 aylık süreçte yeni insanlarla tanışarak çevrenizi genişletebilir, yeni bir iş fırsatıyla karşılaşabilirsiniz.

18 Aralık’ta İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunayla birlikte üzerindeki baskıdan kurtulma isteğin artacak. Bu nedenle ani, fevri çıkışlar yapabilirsin. Harekete geçmeden önce iyi düşünmende fayda var. Zihinsel keyif alarak başladığın işlerin sana başarı kazandırdığını görmekten mutluluk duyabilirsin. Yaratıcılık gerektiren konularda başarılı olacağın bir dönem. Aşk ilişkilerine dair gerçeklerin açığa çıkması seni farklı bir noktaya taşıyabilir. Yaşamını etkileyecek kararlar alabilirsin. Çocuk haberleri duyabilir veya çocuk sahibi olmak isteyebilirsin.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Aralık ayı yorumları

Balık burç yorumları: Bu ay genel olarak şanslı olduğunuz bir dönemde olacaksınız. Yeni iş tekliflerine hazır olun sevgili Balık burçları. Kariyer hayatınızda yakalayacağınız fırsatlar sizi bir adım daha yükseltecektir. Çalışmıyorsanız artık gelecekle ilgili planlarınızı ertelemek yerine eyleme dökme zamanı. Bu ay kariyerinizde kendinizi kanıtladığınız bir evrede olacaksınız. İş değiştirmeyi düşünenler için başvuru için güzel bir dönem olabilir. Çalışmıyorsanız size engel olan, yapmak istediklerinize önem vermeyen kişilere artık kulak asmayarak, tüm hedeflerinize ulaşmak için harekete geçiyorsunuz. Bir ay boyunca Güneş size güç vererek destek olacak.

4 Aralık tarihinde 22 derece Yay burcunda bir Yeni Ay meydana geliyor. Geçtiğimiz iki buçuk yılda annenle veya eşinin ailesiyle ilişkilerini yoluna koymak için çaba sarf etmiş olabilirsin. İş ve özel hayatında sorumlulukların artmış olabilir. Şimdiyse gelecekle ilgili hedeflerini belirlemen ve disiplinle ilerlemen gerekiyor olabilir. Çocuklarınla ilgili sorumlulukların da artabilir. Uzun süredir beklediğimiz bir terfi veya yeni bir iş değişikliği söz konusu olabilir. Ailemiz, ebeveynlerimizi ile ilgili yeni gelişmeler olabilir. Ancak dikkatli olmalı, uzun zamandır bekliyor olsak bile, fırsatların üzerine hemen atlamamalıyız.

Yine 4 Aralık’ta Yay burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Sosyal çevreniz, arkadaş gruplarınız genişleyecek. Yeni insanlar la tanışabilir ve yeni gruplara girebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan beklenmedik sürprizler alabilirsiniz. Güneş tutulması ile önümüzdeki 6 aylık süreçte kariyer hayatınız adeta ışıldayacak! Bu tutulma, iş arıyorsanız yeni bir iş bulmanızı veya bulunduğunuz şartlardan memnun değilseniz daha üst bir mevkiye gelmenizi sağlayabilir. İş hayatınızda oldukça önemli ilerlemeler kaydedebileceğiniz bu süreçte, enerjinizi ve aklınızı tamamen işinizi ilgilendiren konulara yönlendirin. Doğru zamanda, doğru yerde olmanın faydalarıyla karşılaşacaksınız.


18 Aralık’ta İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kariyerin için attığın adımların veya başlattığın girişimlerin sonucunu alabilirsin. Üstlerinin seninle ilgili görüşlerini öğrenebilirsin. Genel olarak harekete geçmek yerine olayları gözlemlemek istediğin bir süreçtesin ama hayatınla ilgili önemli kararlar vermek durumunda kalabilirsin. Taşınmak, iş ve şehir değiştirmek gibi konularda adımlar atabilir ve ailenle konuşarak onları ikna edebilirsin.  Ev alım satımı yapabilir veya evinde büyük bir tadilata başlayabilirsin.

Astroloji İndigo Dergisi’ni Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.