Astroloji: Ocak 2022 aylık burç yorumları

Astroloji: Ocak 2022 aylık burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Ocak burç yorumları

Astroloji: Ocak 2022 aylık burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık aylık, haftalık, günlük burç yorumları…

2 Ocak tarihinde gerçekleşecek bu Yeni Ay döneminde bizi harekete geçirecek ve dönüştürecek sorumluluk ve disiplin konuları ön plana çıkıyor. Geleceğe yönelik, zincirleri kırmaya, eskide kalmış yapıları yıkmaya odaklanacağız. Bu sorumlulukların önemli bir bölümü kendimizi mutlu etmeye yönelik faaliyetler olacaktır. Aynı zamanda sevdiklerimize ve sevdiğimiz işlere daha çok özen göstermemiz gereken bir ay.


Bu Yeni Ay Oğlak burcunda gerçekleştiği için özetle kariyer hayatınızı, geleneksel değerleri, ailevi ve yuvayla ilgili konuları, finansal işleri, stratejik ve hedef odaklı düşünmeyi, planlı bir şekilde ilerlemeyi, sistem kurmayı, çalışmayı ve üretmeyi anlatıyor. Ocak ayında bu saydığımız konularla ilgili yeni başlangıçlar yapmanız mümkün.

Astroloji: Ocak ayı burç yorumları

koç burcu

Koç burcu Ocak 2022 burç yorumları

Koç burcu Ocak burç yorumları: Kariyer hayatında önemli bir dönüm noktasında olabilirsin. Önümüzdeki 15 gün yeni iş fırsatları ile karşılaşman mümkün, mevcut işinde bir terfi de söz konusu olabilir. Sosyal çevreni değiştirme gereği duyabilirsin. Annenle ilişkini yeniden yapılandırmak isteyebilirsin. Sorumluluk alanlarınız gelecek kariyer hedefleriniz, toplum önündeki konumunuz ve başarınız olacak. Bu dönemde kariyer ve maddi geliriniz ile bağlantılı olabilecek yeni ve olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşiniz için yapacağınız yatırımlar da size olumlu sonuçlar döndürebilir.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Sosyal hayatın hareketlenebilir. Geleceğe dair düşüncelerin aktive olabilir. Kendine yeni hedefler koyabilir ve bunlarla ilgili planlama yapabilirsin. Bu hedefler üzerine konuşmak ise arkadaş toplantılarının ana gündem maddesi olabilir. Ayrıca bu süreçte geçmişten beri süregelen arkadaşlıklarını gözden geçirmek isteyebilir, çevrende değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Arkadaş grubundan birileriyle ani ya da orijinal bir ticari fikir geliştirebilirsin.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay ev ve aile ile ilgili konuları ön plana çıkaracak. Geçmişte kaldığını düşündüğün sorunlar bu dönemde tekrar gündeme gelebilir. Ailenle aranda bu yüzden tartışmalar yaşanabilir. Yanlış anlaşılmalar ve alınganlıklar özellikle anne ya da anne figürü yerine koyduğun kişilerle çatışmana sebep olabilir. Eğer çalışıyorsan işin ve aile hayatın arasında dengeyi sağlamakta zorluk çekebilirsin.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Sosyal hayatında bir hareketlilik söz konusu olabilir. Sıra dışı ya da entelektüel sohbetlerin yoğun olduğu gruplar içine katılabilirsin. Bu gruplar içerisinde yeni tanışabileceğin ya da çevrendeki güçlü kişilerden geleceğe dair planlarınla ilgili destek görebilirsin. Bu süreçte mümkün olduğunca sosyalleşmek faydalı olabilir.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Geleceğe yönelik hedeflerin için kararlı ve mücadeleci olabileceğin bir döneme giriş yapıyorsun. Cesaretli tavırlarınla dikkat çekebilirsin. İş ortamında otoriteni ortaya koymak isteyebilirsin. Yükselen motivasyonun ve enerjinle hedefine yönelik hareket etmen halinde başarılı sonuçlar elde etmen mümkün.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Merkür retrosu amaçlarınızı gerçekleştirirken yarım bıraktığınız veya küçük detayları fark etmediğiniz konularınız var ise tekrar karşınıza çıkararak tamamlanmasını sağlayacak. Önemli iş, anlaşma ve sözleşmeler konusunda aceleci ve hızlı davranmamaya çalışın ve retronun bitmesini beklemek iyi bir seçenek olabilir. Diğer yandan hedef ve planları revize etmek için iyi bir zaman olabilir. Sizden küçük olan kişilerin çirkin davranışlarına karşı sabırlı olabilirseniz, bu dönemi daha da kolay atlatabileceksiniz. Bu yüzden kendinize sakin kalmayı öğütleyin.

boğa burcu

Boğa burcu Ocak 2022 burç yorumları

Boğa burcu Ocak burç yorumları: Bu ay hayata farklı bir pencereden bakmaya başlayabilir, bakış açını revize edebilirsin. Yaşadığın olayları gereğinden fazla ciddiye alma eğiliminde olabilirsin. Yurt dışından kardeş, kuzen gibi misafirlerin olabilir. Yüksek öğrenim ya da mahkemelerle ilgili konular gündeme gelebilir. Sorumluluk alanlarınız kariyeriniz ile ilgili aldığınız eğitimler, yayıncılık veya yolculuklarla ilgili konular olacak. Ayrıca kariyerinizle ilgili birtakım engeller ve yavaşlamalar gerginlik yaratabilir, fevri davranmanıza sebep olabilir.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Bu süreçte iş hayatın hareketlenebilir. Bolca iş görüşmesi ya da iş seyahatleri gündemine gelebilir. Kariyerini olumlu yönde etkileyecek, farklı bir bakış açısı kazandırabilecek, vizyonunu genişletebilecek bir eğitime başlayabilirsin.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yakın çevren, kardeşlerin ve arkadaşların ile ilişkilerin dolunaydan en çok etkilenen alanlar olacak. Bu dönemde duygularını kontrol etmekte zorluk çekebilir, alınganlığın nedeniyle sorunlar yaşayabilir, kendini sevdiklerine karşı savunmak zorunda kaldığını hissedebilirsin.  Seni şaşırtacak, yakın çevren ya da kardeşlerin ile ilgili yeni haberler gelebilir. Daha kontrollü olmaya çalışmalı, egonu ortaya çıkarmak yerine, kendini geliştirecek projelere yönelmelisin.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. İş hayatında gözler üzerinde olabilir. İşine olan yenilikçi yaklaşımınla başarı elde edebilirsin. Uzun zamandır beklediğin zammı alabilirsin ya da seni bir üst pozisyona taşıyacak terfi hemen kapıda olabilir. Hayatını ve geleceğe dair hedeflerini değerlendirmek için güzel bir dönemdesin.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Uluslararası ilişkilerin ya da eğitim hayatın hareketlenebilir. Sabır ve cesaretle hedeflerinin üzerine gidebilirsin. Hatta öncü ve cesur tavrınla yeni bir girişim başlatman mümkün. Bu süreçte hararetli tartışmalara dahil olmaktan kaçınmakta fayda olabilir. Yaşam felsefenle ilgili olarak mücadeleci duruşunla dikkat çekebilirsin. Bu konuda başkalarına dayatmacı ya da aşırı hırslı bir tutum izlememek daha yararlı sonuçlar doğurabilir.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Merkür retrosu gerek meslek hayatınızda gerekse kitleler önünüzdeki duruşunuzda hatalarınızı yeniden gözden geçirmeniz için sizlere fırsat sunacaktır. Kariyer hayatınızda, özellikle sözleşmeler, imzalar konusunda aceleci ve hızlı davranmamaya çalışın. Retronun bitmesini beklemek kesinlikle iyi bir seçenek olabilir. Bu dönemde üstlerinizle iletişime de dikkat etmeli ve özen göstermelisiniz. Statü, toplumun bizi nasıl algıladığı, üstlerimiz, patronlarımız, patronlarla ilişkilerimiz, iş yapış şeklimiz, başarı, herkesin gözü önünde olma, yükselme çabası, yaşam hedefleri gibi konularda özellikle iletişime dikkat etmelisiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu Ocak 2022 burç yorumları

İkizler burcu Ocak burç yorumları: Ocak ayında nihayet bütçenize bir çekidüzen verme şansı bulabileceksiniz. Borçlarını yeniden yapılandırarak alacak verecek dengeni kurabilirsin. Varsa mirasla ilgili sorunlar varsa çözülebilir. İçinde bulunduğun her türlü krizi akılcı bir şekilde çözebilirsin. Partnerinin gelirlerinde artış olabilir. Sorumluluk alanlarınız ortaklaşa gelirler, borçlar ve krediler olacak. Bu konularda fevri davranmadığınız ve yeterince düşündüğünüz takdirde size olumlu geri dönüşler olabilir. Ayrıca davalar, eğitim ve akademik konular ile ilgili engeller yaşayabilirsiniz.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Kendini geliştirmek üzere almayı planladığın bir eğitim varsa başlamanın tam zamanı olabilir. Belki de hiç aklında olmayan, beklemediğin bir eğitim fırsatı ile karşılaşabilirsin. Yurtdışıyla ilgili konular gündeminde olabilir. Hayata bakış açını değiştirebilecek, yeni felsefeler ya da kişiler yaşamına girebilir.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay, seni en çok maddi konularda etkiliyor olacak. Finansal konularla ilgili büyük bir gerginlik ve huzursuzluk hissedebilirsin. Bu dönemde güvenlik ihtiyacın artıyor. Yeterli kaynaklara sahip olmadığını düşünüp endişelenmen mümkün. Bütçende dengeyi sağlamakta zorlanabilir, aniden ortaya çıkan ödemeler, harcamalar yüzünden paniğe kapılabilirsin. Ayağını yorganına göre uzatman gereken bir süreçtesin. Kazançların ile ilgili daha akıllı adımlar atmalı, yeni teklifleri değerlendirmelisin.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. İçinde yükselen özgürlük duygusuyla biraz uzaklaşmak isteyebilir ve kendin için yurtdışına eğitim amaçlı bir seyahat organize edebilirsin. İşini uluslararası alanda büyütmek istiyorsan doğru zamandasın. Hedeflerine giden yolda güçlü kişilerden destek görebilirsin. Bu süreçte hayatı anlamlandırmaya yönelik felsefi konular ilgini çekebilir.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Ortaklaşa kazanımlarınla veya başkalarıyla birlikte sahip olduğun kaynaklarla ilgili alanlarda bir hareketlilik yaşayabilirsin. Ödemelerinin ve harcamalarının arttığı bir dönem olması muhtemel. Fazla cesaretli tavırlarda bulunmaktan kaçınmakta fayda olabilir. Alacaklarını tahsil etmek konusunda mücadele vermen mümkün. Okült, ezoterik ve ruhsal konular daha çok ilgini çekmeye başlayabilir.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Kendinizi geliştirmek adına aldığınız veya almak istediğiniz yeni eğitim alanlarınızda fikir ayrılıkları yaşamanıza neden olabilir. Devam eden bir uygulamada yanlış olduğunu fark ederek soğuma hissi yaşayabilirsiniz. Kendinizi yaşamdan ve ilişkilerden soğutmayın. Ön yargılı yaklaşımlardan uzak durun. Yönetici gezegeninizin gerileyecek olması kaçınılmaz olan eski durumları muhakkak önünüze taşıyacaktır. Temkinli olun. Uzaklarla etkileşiminizde aksaklıklar gündeme gelebilir. Biraz daha yavaşlayıp ağırdan almanız gereken bir döneme geçiş yapabilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu Ocak 2022 burç yorumları

Yengeç burcu Ocak burç yorumları: Bu ay ikili ilişkileriniz gündeminizi fazlasıyla meşgul edebilir. Partnerinin günlük düzeni değişebilir, bu durum seni de etkileyebilir. Partnerinin karşısına yeni iş fırsatları çıkabilir. Sana fayda sağlayacak iş birlikleri kurabilirsin, ikili ilişkilerinde daha fazla sorumluluk üstlenmen gerekebilir. Sorumluluk alanınız ikili ilişkiler ve evlilik. Ayrıca taşınma, yer değiştirme durumunuz olabilir, bunun için uğraşmanız gerekebilir veya borçlanabilirsiniz. Ortaklaşa gelirlerle ilgili birtakım gerginlikler yaşanabilir. Arkadaşlarınızdan veya içinde bulunduğunuz gruplardan birtakım maddi manevi destekler alabilirsiniz.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Finansal anlamda ortaklaşa paylaşımlar gündemine gelebilir. Hayata geçirmeyi planladığın bir proje varsa destek görebilirsin. Ortaklı konular için imzalanması gereken bir anlaşma olması halinde dikkatlice okuyup değerlendirmekte fayda olabilir.

17 Ocak tarihinde burcunda gerçekleşen Dolunay’dan en çok etkilenecek burçlardan birisin. Kendini son derece hassas ve alıngan hissedebilirsin. Karamsar ve içe dönük bir ruh halinde olman mümkün. Her şeyi fazla kuvvetli hissediyor olacaksın. Sezgilerinin de artış göstereceği bir dönemdesin. Bu hayatında yolunda gitmeyen bir ilişkiyi ya da herhangi bir durumu sonlandırmak ve geçmişte bırakmak için çok uygun bir zaman. İkili ilişkilerde ve ortaklıklarda, daha kontrollü olmaya ve dilini tutmaya çalışmanda büyük fayda var.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Odağında eşinle ya da ortağınla olan ortaklaşa finansal paylaşımlar olabilir. Banka kredisi ya da vergilerle ilgili konular gündemine gelebilir. Bir yandan başkalarıyla birlikte hareket etme zorunluluğu hissederken, diğer yandan da içinde yükselişe geçen özgürlük hissiyle kendi yolunda, kendi bildiğin gibi yürümek isteyebilirsin.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Yaşamında ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. İlişkilerine hafif rekabetçi bir hava hâkim olabilir ya da ilişkinden tamamen özgürleşmek isteyebilirsin. İkili ilişkilerin içerisinde fazla aceleci tavırlar içinde bulunmaktan kaçınmakta fayda olabilir.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Duygusal birlik kurduğunuz kişilerle yeniden değerlendirme noktasına gelerek aldığınız kararları sorgulayabilirsiniz. Merkür retrosu özellikle alacak verecek konuları pürüzler içeriyorsa son aşama için düzenleme yapmanızı sağlayacaktır. Bu dönemde ortak iş ve girişimlerde önemli iş anlaşmaları ve sözleşmeler konusunda aceleci ve hızlı davranmamaya çalışın ve retronun bitmesini beklemek faydalı olacaktır. Özellikle resmi işlerde yazışmalara dikkat edin ve eksik belge bırakmamaya gayret etmenizde fayda var.

aslan burcu

Aslan burcu Ocak 2022 burç yorumları

Aslan burcu Ocak burç yorumları: Günlük rutinlerini tekrar gözden geçirebilir, sağlık kontrollerine gidebilirsin. Yeni bir yeme içme düzeni benimseyebilir, spora başlayabilir. Kısacası kendine daha iyi bakacağın, daha özenli olacağın bir yaşam düzenine geçebilirsin. Akrabalarınla ilişkilerini düzenleyebilirsin. Sorumluluk alanınız iş ortamınız, günlük işleriniz ve sağlığınız. Çalışma anlamında biraz daha yoğun ve enerji harcamanız gereken bir döneme girebilirsiniz. Kariyer beklentilerinize destekleyici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Merkür Kova burcunda ilerlerken partnerinle olan ilişkinde ya da ortaklı ilişkilerinde bireyselliğini ön plana aldığın fikirler gündemine gelebilir. Yenilikçi ya da özgün bir konuyla ilgili bir anlaşma imzalamak söz konusu olabilir. Anlaşma imzalanması halinde 26 Ocak ve sonrasına dikkat etmekte fayda olabilir. Zira Merkür retro hareketine başlayacak. Yakın ilişkide bulunulan kişilerle çözüme kavuşturulamamış konular varsa kendini açıkça ifade etmek için uygun bir dönem.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay, iç dünyanızda iniş çıkışlar yaşamanıza neden olabilir. Kendini ruhsal açıdan adeta kapana kısılmış gibi hissedebilirsin. İçine dönüp, insanlardan uzaklaşma arzusunda olabilirsin. İş ortamı ya da günlük yaşam rutinleri senin için büyük bir stres kaynağı olabilir. Hem ruhsal hem de fiziksel sağlığına çok dikkat etmeli, kontrollerini kesinlikle aksatmamalısın. Hatta kısa bir mola verip, dinlenerek kendini toparlaman sana çok iyi gelebilir.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Odak noktana partnerinle ya da ortağınla olan ilişkini alabilirsin. Bu ilişkilerin içerisinde daha özgürlükçü tavırlar sergileyebilirsin. İçinde bulunduğun ilişkiden özgürleşmek ya da ilişki içindeki sınırlarını belirleme arzun yükselişe geçebilir. Hayatında senin için önemli olan kişilerin ihtiyaçlarına zaman ayırman gerekebilir.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Günlük rutinlerin ve iş hayatın hareketlilik kazanıyor, temponun yüksek olduğu günler seni bekliyor. Çok sayıda projenin teslim tarihi yaklaşmış olabilir. Ancak aceleci yaklaşımlardan uzak durmak daha çok fayda sağlayabilir. Sinirsel gerginlikler yaşamamak ve içinde yükselen enerjiyi boşaltarak fiziksel ve ruhsal sağlığını dengelemek adına hayatında egzersize daha çok yer verebilirsin.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Merkür retrosu aksak yönlerinizin farkında olmanızı sağlayacak. İlişkilerinizde geri dönüşler yaşayabilir, yapılan hataları telafi edebilirsiniz. Ortaklı işlerinizde evrak aşamasında dalgınlık içerisinde hatalar yapabilirsiniz. Birebir iletişim ve diyaloglarda yanlış anlama veya anlaşılmalara daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. İletişimde zorlanabilirsiniz. Ve fakat bu konularda tamamlayacağınız onaracağınız bir durum varsa işte Merkür retrosu iyi bir kapı açabilir.

başak burcu

Başak burcu Ocak 2022 yorumları

Başak burcu Ocak burç yorumları: Hayata daha pozitif gözlerle bakacağın bir dönem başlıyor. Şansının açıldığını hissedebilir, hayattan daha fazla keyif alabilirsin. Hobilerini kazanca dönüştürmek için çok uygun bir dönem. Ayrıca çocuk sahibi olmakla ilgili planlar yapabilirsin. Sorumluluk alanınız hobileriniz, aşk hayatınız ve varsa çocuklarınız olacak. Ayrıca iş yoğunluğunuz varsa eğitim hayatınız, yayınlarınız veya kendinizi geliştirmek istediğiniz alanlarla ilgili destekler yaşayabilirsiniz.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. İş hayatı ya da günlük rutinlere dair temponun yükseldiği bir süreç olabilir. İş ortamında eksiklik olarak gördüğün konular varsa, üzerine konuşup yenilikçi bir bakış açısıyla düzenlemeler yapmak ve ekip çalışmalarıyla başarı elde etmek için uygun bir dönemdesin.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay seni sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarında etkiliyor olacak. Arkadaşların ya da sosyal çevrenle ilişkilerine yanlış anlaşılmaların ve alınganlıkların damgasını vurması mümkün. Bazı güven sorunları yaşanabilir. Arkadaşlık ilişkilerini tekrar gözden geçirmek isteyebilirsin. Ancak biraz daha esnek ve anlayışlı olmanda, eleştirileri daha ılımlı karşılamanda fayda var.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Günlük hayatına dair ve iş rutinlerinde hareketlenme söz konusu olabilir. İşyerinde sonraki zamanlarda ilgilenmek üzere ötelediğin bir konu varsa, yeni ve orijinal bir bakış açısıyla bu konuyu nihayete erdirebilirsin. İşyerinde sorumlulukların artabilir. Belki de ekip arkadaşlarından birinin işten ayrılmasıyla onun görevlerini üstlenebilirsin. Yoğun bir iş temposu olması halinde sağlığına ekstra özen göstermekte fayda olabilir.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Aşk hayatın ya da çocuklarla olan ilişkilerin hareketlilik kazanabilir. Sportif bir aktiviteye başlamayı planlıyorsan hayata geçirmek için uygun bir zamandasın. Yaratıcılığın ön planda olduğu işlerle meşgulsen bu transiti olumlu bir şekilde kullanabilirsin. Çocuklarla eğlenceli aktiviteler içinde bulunabilirsin.


26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Merkür retrosu rutinlerinizde eksik tamamladığınız noktalara yeniden göz atmanızı isteyerek tamamlanmasını sağlayacaktır. Yönetici gezegeniniz olan Merkür, gerileme hareketi sürecinde iş ve iş arkadaşları, gündelik hayatın koşturmaları, çalışma metotları, sağlık, hastalıklar, temizlik, hijyen konuları ve evcil hayvanlar, hizmet verdiğiniz alanlar, yanınızda çalıştırdığınız insanlar, hastalıklar gibi konular hakkında gecikmeler, yanlışlıklar, yaşamanız mümkün.

terazi burcu

Terazi burcu Ocak 2022 burç yorumları

Terazi burcu Ocak burç yorumları: Bu yeniay hayatının birçok alanında değişikliklerin habercisi olabilir. Ev almak ya da yaşadığın yeri değiştirmek için harekete geçebilirsin. Evlenmeye ya da çocuk sahibi olmaya karar verebilirsin. İşinin değiştirmen de söz konusu olabilir. Sorumluluk alanınız özel yaşamınız, eviniz, aileniz ve ebeveynleriniz. Ayrıca eğlence ve hobileriniz, flörtünüz veya varsa çocuklarınız ile ilgili konular size para harcatabilir, borçlandırabilir. Harcamalarınızı dikkatli yapmakta fayda var.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Çocuklarla iletişimin yoğunlaşabilir, onlar üzerindeki etkin artabilir. Çocuğun yoksa ama olsun istiyorsan bu konu üzerine bolca düşünebilir ve hatta bu yönde sıra dışı kararlar alabilirsin. Hayatında romantizm teması ön plana çıkabilir, sevdiğin kişiden beklediğin teklifi alabilirsin.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay seni ev ve iş hayatı konularında etkiliyor olacak. İşle ilgili konular gündeme gelebilir. Kariyerinle ilgili endişelerin olabilir. Kendini güvende hissetmeyebilirsin. İşinle ilgili bir yol ayrımı söz konusu haline gelebilir. Ailen ve iş hayatın arasındaki dengeyi sağlamakta zorlanabilir, stresini hem işine hem ailene yansıtabilirsin. Bu dönemde üstlerinle ya da ailenle çatışmaktan kaçınmalı, ego patlamalarından kesinlikle uzak durmalısın.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir ay boyunca yaşamın keyifli, eğlenceli yanları hayatında ön plana çıkabilir. Çocuklarla eğlenceli aktiviteler yoğunlaşabilir. Kendine yeni, belki senin açından sıra dışı sayılabilecek bir hobi edinebilirsin. Sosyal hayatın hareketlilik kazanabilir. Her koşulda rutinin dışına çıkmak ve sana keyif veren konularla zamanını geçirmek isteyeceğin bir dönem. Kendine vakit ayırmak için harika bir zaman dilimindesin.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Ev ortamında hararetli bir atmosfer söz konusu olabilir. Aile içerisinde sağduyulu tavırlar benimsemek fayda sağlayabilir. Geleceğe dair hayata geçirmeyi planladığın hedeflerin varsa adım atmak, başlatmak için uygun bir dönem içindesin. Evini değiştirmek ya da ev içinde dekoratif anlamda düzenlemeler yapmak isteyebilirsin. Bu yönde faaliyetlere girişmek içinde yükselen enerjiyi boşaltmak anlamında faydalı olabilir.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Merkür retrosu hayatınızda yarım bıraktığınız konuları tamamlamanız için yeni bir fırsat sunacaktır. Aşk hayatınızda yarım kalmışlıkları tam ederken yaratıcılığınızdaki eksik yönleri fark etmenize olanak sağlayacaktır. Dostlarınızla ve yakın çevrenizle yanlış anlaşılmalara dikkat edin. Aşkta, sevdiklerinizle iletişime daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Aşk hayatınız başta olmak üzere, tutkular, eğlence yaşamınız, borsa, kumar, piyango gibi şans ve risk taşıyan işler, sanat, çocuk, hamilelik, yaratıcılık gerektiren alanlar ve iradenizin sınandığı alanlar, çocuklar, romantik ilişkiler, moda gibi konular hakkında Merkür retrosunda etkilenmeniz söz konusu olabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Ocak 2022 aylık yorumları

Akrep burcu Ocak burç yorumları: Kardeşlerinle ilgili sorumluluklar üstlenebilir, onların yardımına koşabilirsin. Yakın çevrenle ilişkilerini düzenleyebilir, yaşadığın çevreyi gözden geçirebilirsin. Sana kazanç getirecek bir anlaşmaya imza atabilirsin. İş seyahatlerine çıkman gerebilir. Sorumluluk alanınız eğitim, akrabalarınız, varsa kardeşleriniz ve yazışmalar gibi iletişimsel konularda olacak. Ayrıca ikili ilişkiler ve evlilik ile ilgili konularda destekler alabilirsiniz.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Ev hayatın hareketlilik kazanabilir. Zihnin daha çok evini değiştirme ya da evin içinde yeni düzenlemelere gitme yönünde fikirlerle meşgul olabilir. Belki evde kendine ait bir özgürlük alanı yaratmak isteyebilir ve bunun için planlamalara başlayabilirsin. Ayrıca kendini yeniden yapılandırmak için çok güzel bir dönemdesin.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay eğitim, yurt dışı, medya, hukuk alanlarında etkisini gösteriyor olacak. Dünya görüşünü sorguladığın, kendini bir arayış içinde hissettiğin bir döneme giriyorsun. Gergin bir ruh hali içinde olabilirsin. Bu dönemde süregelen hukuksal bir süreç varsa sonuca ulaşabilir. Bir eğitim ya da işle ilgili olarak istemeden da olsa seyahat etmek zorunda kalabilirsin. Fikirlerin konusunda da daha esnek olmanda, boş yere alınganlık yapmaktan kaçınmanda fayda var.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir ay boyunca aile içi ilişkilerin yoğunlaşabilir ve güçlenebilir. Aile içinde geçmişten gelen ve çözüme kavuşturulamamış bir konu varsa, sıra dışı yaklaşımın ve liderliğinle konunun çözüme kavuşmasına katkıda bulunabilirsin. Kendini yeniden yapılandırmak istiyorsan hedef belirlemek ve yeni kararlar almak için çok uygun bir dönemdesin.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Yakın çevren ve kardeşlerinle ilişkilerinde hareketlilik söz konusu olabilir. Tartışmalı ortamlar yoğunluk kazanabilir. Kendini fikirlerini hararetli bir şekilde savunurken bulabilirsin. Yeni konulara ilgi duyabilir, kendini geliştirmek adına eğitimlere başlamak isteyebilirsin. Seyahat ederken dikkatli olmakta fayda olabilir. Yazım, çizim gibi yaratıcı konularla ilgileniyorsan hayal gücünü sergilediğin çalışmalarınla dikkat çekebilirsin.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Merkür retrosu geçmişte yaşadığınız bir takım sorunları yeniden gündeme getirebilir. Bu sorunları telafi etmek sizin elinizde oldukça her zaman umudunuzu korumalısınız. Aile içi iletişimde yanlış anlama veya anlaşılmalara daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Yaşam tarzınız, baba, kişisel bağlılıklar, alışkanlıklar, ev ve aile içi durumlarda pürüzler yaşanabilir. Özellikle duygularınızın korunması, kökleriniz hakkında olabilecek gelişmeler, çok yakınızdaki insanlar, taşınmaz mallarınız, eviniz, maddi manevi miraslar konular hakkında Merkür sizi bu retroda etkileyebilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Ocak 2022 burç yorumları

Yay burcu Ocak burç yorumları: Bu yeniay senin için finansal konularda olumlu gelişmelerin habercisi olabilir. Kazançlarını arttırmanı sağlayacak yeni bir iş bulabilirsin. Yeni beceriler edinmek için bir eğitime başlayabilir, bir ilişkiden fayda sağlayabilirsin. Tahsil edemediğin alacaklarını toplayabilirsin. Sorumluluk alanınız gelirleriniz, sahip olduklarınız ve finansal konular olacak. Bu kazançlarla alakalı eğitim almak, sınavlara girmek, iletişim kurmak ve hareketli olmak, yolculuk yapmak gibi birtakım sorumluluklarınız da olabilir.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Kardeşlerinle ve yakın çevrenle ilişkilerin hareketlilik kazanabilir. Yaşamında entelektüel sohbetler yoğunlaşabilir. Sıra dışı bir alanda eğitim konusu gündemine gelebilir. Kendini özgün bir şekilde ifade edebileceğin bir dönemdesin. Düşüncelerini konuşarak ve yazarak başkalarıyla paylaşmak yoluyla başarıya ulaşabilirsin.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay, seni finansal konularda etkiliyor olacak. Ailenin parası, ortaklıklardan gelen gelirler, borç, vergi, sigorta gibi konularda gerginlik ve endişe yaşayabileceğin bir döneme giriyorsun. Eğer evliysen eşinin parası ile ilgili de huzursuzluk yaratan gelişmeler olabilir. Ödemelerini gecikmeli alabilirsin. Ya da önüne beklenmedik bir borç çıkabilir. Bu süreçte kredi kullanmaktan ya da borç almaktan kesinlikle kaçınmalısın. Harcamalarına çok dikkat etmen gerekiyor.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Kardeşlerinle ve yakın akrabalarınla ilişkilerin hareketlenebilir. Kendini yazılı ya da sözlü her şekilde özgün, etkin ve dikkat çekici bir tarzda rahatlıkla ifade edebileceğin günlerdesin. Sıra dışı olduğunu düşündüğün, yenilikçi fikirlerin varsa paylaşmak ve olumlu geri dönüşler almak için uygun bir dönem.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Finansal konular gündeminde olabilir. Bir yandan finansal anlamda disiplinli bir duruş sergilerken, bir yandan da harcamaların yükselebilir. Kazancını artırmak ya da maddi konularda güvence sağlamaya yönelik güçlü bir mücadelenin olması muhtemel. Bu anlamda motivasyonun da yüksek olacağa benziyor. Yatırımlarla ilgili riskli kararlar almaktan kaçınmakta fayda olabilir. İş ortamında yeni bir projeyi başlatabilir ya da lider tavırlarınla ön plana çıkabilirsin.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. İletişim ve anlaşma ve uzlaşma gerektiren konularda yanlış anlama veya anlaşılmalara, yanlış bilgi ve bilgilendirmeye daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Merkür retrosu yakın çevrenizle iletişiminizi, eski kırgınlıklarınızı ya da taşınma gibi durumlarınızı önünüze getirebilir. Bu dönemi en çok kariyer hedeflerinizi, gelecek planlarınızı değerlendirme fırsatı olarak görmelisiniz. Yanlış yapmaktan korkmayarak yolunuzda ilerlemeye devam etmelisiniz. Bu dönemde zekâ, iletişim, haberleşme gibi konular; problemlere yaklaşımınız ve kısaca sahip olunan bilgiyi nasıl değerlendirdiğinizle ilgili durumlar ön plana çıkabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Ocak 2022 aylık yorumları

Oğlak burcu Ocak burç yorumları: Bu ay sizin burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay sizleri fazlasıyla etkiliyor olacak. Hayatının kontrolünü eline alacağın, şanslı bir dönemdesin. Bu dönemde karşına gayet güzel fırsatlar çıkabilir. Hem kariyerine hem özel hayatına bir çeki düzen verebilirsin. Dış görünüşünle ilgili değişiklikler yapabilir, kendini fiziksel olarak da yenileyebilirsin. Çocuk sahibi olmaya karar verebilirsin. Oğlak burçları için dönüşümsel yeni kararlar, yeni başlangıçlar zamanı ve bu genel sağlığınızı, görünüşünüzü ve kariyerinizi etkileyecek konularda olabilir. Yeni bir spor rutinine başlayabilir, hobilerinize veya varsa çocuklarınıza yapmanız gereken bazı finansal harcamalar olabilir.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Finansal konular üzerine orijinal fikirlerin olabilir. Buluşçu bir ticari faaliyet fikri geliştirebilirsin. Kendini daha özgür hissedebileceğin bir şekilde para kazanma isteğin yükselebilir ve bunun için yeni yöntemler geliştirmek üzere düşünmeye başlayabilirsin.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Karşıt burcundaki Dolunay seni ilişkiler konusunda dikkatli olman için uyarıyor. Almak zorunda kaldığın sorumluluklar seni yoruyor olabilir. Bu yüzden bu süreçte kendini karamsar ve öfkeli hissedebilirsin. İlişkilerini ya da iş birliklerini bu nedenle masaya yatıracağın bir döneme giriyorsun. Ancak son derece alıngan ve eleştiri kaldıramayacağın bir dönemde olduğun için tartışmalarda sarf ettiğin sözlere dikkat etmelisin. Geri dönüşü olmayan bir süreci başlatabilirsin. Eğer ilişkin yoksa, hayatına yeni biri girebilir. Ancak çok dikkatli olmalı, ilişkinin ciddileşmesinden önce her detayı gözden geçirmelisin.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir ay boyunca finansal konular gündeminde olabilir. Maddi gelirinde artış olabilir. Bu süreçte kendi özgün yeteneklerine güvenerek, seni farklı yollardan gelir elde etmeye götüren yeni kapıların açılmasını sağlayabilirsin. Ayrıca bu yolda ilerlerken hayatında önemi olan kişilerden ya da erkek figürlerden destek görebilirsin.

24 Ocak’ta Mars sizin burcunuza geçiyor. Kendine olan güveninin yükseldiği, aktif, dinamik bir döneme giriş yapıyorsun. Hayata geçirmek istediğin konularda disiplinli bir şekilde ilerleyerek kendini ortaya koyabilirsin. İnisiyatifi de pek başkasına bırakmaya niyetin yok gibi. Daha çok otoriter ve baskın tavırlarınla dikkat çekebilirsin. Aceleci ve aşırı cesur kararlar alıp eyleme geçmeden önce etraflıca düşünmekte fayda olabilir.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Merkür gerilemesi finansal konularınızı yeniden gündeme getirebilir. Hatalarınızı telafi etmek için sizlere ikinci bir şans verebilir. Bu dönemde maddi ve parasal konulara odaklanmak zorlaşırken olası hesap hatalarına dikkat etmelisiniz. Kazançlarınız, paralarınız, maddi varlıklarınız, para akışınız, güvenlik duygunuz, özgüveniniz, bunun yanında taşınabilir maddi değerleriniz, kısaca maddi bütün varlığınızı anlatan konular hakkında Merkür iletişim ve kendinizi ifade etmenizde aksaklıklara neden olabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Ocak ayı yorumu

Kova burcu Ocak burç yorumları: Bugünlerde ön planda olmak istemiyor olabilirsin ama bu olup biteni yönetemeyeceğin anlamına gelmiyor. Hedeflerine varmak için detaylı araştırmalar yapabilir, araştırmaların sonucunda kendine yeni bir strateji geliştirebilirsin. Hayatına sana faydası dokunacak biri girebilir. Bu ay biraz kendi içinize çekilip çalışmanız, sorumluluklarınıza odaklanmanız gereken bir dönem olabilir. Ayrıca aile içi veya gayrimenkul ile ilgili finansal konularda birtakım maddi getiriler elde edebilirsiniz. Bu dönemde yapacağınız gayrimenkul yatırımları ilerisi için faydalı olabilir.

2 Ocak’ta Merkür sizin burcunuza geçiyor. Kendini rahatlıkla ifade edebileceğin, ikna kabiliyetinin yüksek olduğu bir dönemdesin. Sıra dışı ve özgün fikirlerinle dikkat çekebilirsin. Senin için önem taşıyan görüşmeleri, konuşmaları yapmak ve anlaşma imzalamak için Merkür’ün Kova’dan geçtiği dönemi değerlendirebilirsin. Sadece geleceğe dair ani bir şekilde bağlayıcı kararlar vermemek adına 18 Ocak gününe dikkat etmekte fayda olabilir.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay seni en çok, sağlık, günlük rutinler ve iş hayatı konularında etkiliyor olacak. Hem iş hem de günlük hayatında bir süredir çok sıkılmış ve bir değişiklik arıyor olabilirsin. Bu çok çalışmak zorunda kalacağın bir dönem olacak. Yetiştirilmesi gereken işlerin sorumluluğu tamamen üzerine kalmış ve seni boğuyor olabilir. Kendini savunmalı ancak gereksiz yere inatçılık ve alınganlık yapmaktan, gerginlik çıkarmaktan da kaçınmalısın. Sağlık konularında da dikkatli olmanda fayda var. Kontrollerini yaptırmayı unutma.

20 Ocak’ta Güneş de sizin burcunuza geçiş yapıyor. Önümüzdeki bir ay boyunca güneşin aydınlatıcı ışınları üzerinde olacak. Bu süreçte fiziksel enerjin artabilir. Özgüvenin yükselebilir ve girdiğin her türlü sosyal grup içinde ya da iş ortamında kendini özgün bir şekilde rahatlıkla ifade ederek dikkatleri üzerine çekebilirsin. Yeteneklerini iyi bir şekilde kullanarak koşulları yönlendirebilir ve insanlar üzerinde etki yaratabilirsin. Yeni bir iş fikrin varsa sunmak ya da iş görüşmeleri yapmak için iyi bir dönemdesin.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcuna geçiyor. Mikrobik hastalıklara karşı önlem amaçlı kalabalık ortamlara fazla karışmayıp, bağışıklık sistemini güçlendirmeye yönelik olarak vitamin takviyesi yapmakta fayda olabilir. Bilinçaltının ve hayal gücünün hareketlendiği dönemler olabilir ve hayallerini gerçekleştirmeye yönelik eylemlerde bulunabilirsin. Geleceğe yönelik kararlarında sezgilerine kulak verebilirsin. İçe dönmek, yoga ve meditasyon gibi uygulamalar yapmak ruhuna iyi gelebilir.

26 Ocak’ta Merkür sizin burcunuzda retroya giriyor. Sizin burcunuzda geri harekete başlayacak Merkür Retrosu, özellikle iletişimde, haberleşmede, yolculuklarda engel ve pürüzleri beraberinde getirebilir. Diğer yandan hayatınızda düzene girmesi gereken, yarım bıraktığınız konuları yeniden gündeminize taşıyarak tamamlanmasını sağlayacaktır.

Kişiliğiniz ve özellikle irade gücünüz, arzularınız ve bireyselliğiniz başta olmak üzere, egonuz ve yapılandırdığınız dünyanız, görünen kişisel tercihleriniz ve sizi siz yapan bütün fiziksel ve psikolojik değerleriniz konusunda gecikmeler, aksilikler yaşanabilir. Sosyal anlamda sizi var eden ve hayatta konumlandığınız yeri ve tepkilerinizi içeren konular hakkında Merkür retrosu özellikle kendinizi ifade ederken zorluklar yaşatabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Ocak 2022 aylık yorumları

Balık burcu Ocak burç yorumları: Bu yeniayın gayet olumlu etkilediği burçlardan birisin. Kendini oldukça şanslı hissedecek, hedeflerine rahatlıkla ulaşabildiğini göreceksin. Ayrıca 2022 yılının en şanslı burçlarından biri belki de en şanslısı olduğunu söylemekte fayda var. Arkadaşların aracılığıyla gelecek ve seni mutlu edecek fırsatlar yakalayabilirsin. Çocuk sahibi olabilirsin. Sorumluluk alanınız arkadaş gruplarınız, proje grupları ve takımlar, ortak bir hedef için birlikte çalıştığınız insanlarla ilgili olacak. Bu süre içerisinde iletişim ve yolculuk trafiğiniz artabilir, Akrabalarınız, yakın çevreniz veya kardeşlerinizden maddi destekler alabilirsiniz.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Kalabalık ortamlar içinde bulunmaktan ziyade daha çok yalnız kalmak ve iç gözlem yapmak isteyebilirsin. Zihinsel yeteneklerini geliştirmek için çok uygun bir dönemdesin. Bu süreci geleceğe dair planların açısından bir hazırlık evresi olarak düşünür ve ilgi duyduğun konular üzerine eğilip kendi özgün metodunu geliştirirsen sonrasında başarılı sonuçlar elde edebilirsin.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay, seni aşk ve ilişkiler konularında etkiliyor olacak. İlişkin yoksa bu dönemde yeni birinin hayatına girmesi mümkün. Güvenlik ihtiyacın seni bir aşka yönlendirebilir. Eğer uzun vadeli bir ilişki içindeysen ve çocuk sahibi olmayı düşünüyorsan, bu dönemi değerlendirebilirsin. Yaratıcılığını gösterebileceğin konulara eğilebilir, hobilerine yönelebilirsin. Ancak, sevdiğin kişilerle tartışmaktan kaçınmalısın. Yanlış anlaşılmalar ve gerginlikler ilişkilerine kalıcı hasarlar verebilir.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Sosyalleşmekten çok yalnız başına geçireceğin süreleri artırarak düşünmek ve yeni seneyi planlamak için uygun bir dönemdesin. Bu süreçte daha önceden gündeme gelmiş ancak geri plana atılmış sorun niteliğindeki olaylar ani bir şekilde gündeme gelerek aydınlanabilir. Yeni bir girişimi hayata geçirmeyi planlıyorsan hemen harekete geçmek yerine bir süre daha geri planda gerekliliklerini yapmak faydalı olabilir. Meditasyonun gücünden yararlanmak için harika bir zaman.

24 Ocak tarihinde Mars Oğlak burcunda transit yapıyor. Sosyal hayatın hareketlenebilir. Hedeflerini gerçekleştirmeye yönelik faaliyetlerde bulunabilir ve bunun için birlikten kuvvet doğar inancıyla ekip çalışmalarına yönelebilirsin. Ancak çok sayıda kişi bir arada çalışırken egolara ya da bireysel ve isyankâr tavırlara dikkat etmekte fayda olabilir. Kendini topluluklar içinde rahatlıkla ifade edebilir, diğerlerini harekete geçirme konusunda motive edici tavırlarınla ön plana çıkabilirsin.


26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Bu dönemde iletişim sekteye uğrayabilir, önemli iş, anlaşma ve sözleşmeler konusunda aceleci ve hızlı davranmamaya çalışın ve retronun bitmesini beklemek yerinde olabilir. Artık geçmişin üzerine düşmemelisiniz. Arkanızdan çevrilen oyunları önünüze sermek için konuları yeniden gündeme taşıyabilir. Bu tür durumlarla kendinizi hırpalamayın. Bilinçaltınız, psikolojiniz, hayalleriniz, ruhsal ihtiyaçlarınız, korkularınız, endişeleriniz, güvensizlikler, sırlar, kısıtlanmalar, gizli kapaklı işler ve ilişkiler konularda aksilikler yaşanabilir.

2022 yılında burçları neler bekliyor?Bizi Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘dan takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.