Survivor All Star kadrosu açıklandı: Dedikodular başladı!

Survivor fanlarının en sevdiği dönem geldi! Bilindiği gibi her yıl, sene sonuna yaklaşırken Survivor kadrosu açıklanır…

Survivor All Star

Bu sene yıllardır beklenen ve istenen All Star olacağı için her yıldan çok daha heyecanlı bir bekleyiş vardı. Survivor2022’nin All Star olacağı öğrenildiği andan itibaren ortaya pek çok iddia atıldı. Sevilen her yarışmacının ismi All Star kadrosunda geçti. Bugün itibariyle Acun Ilıcalı kendi sosyal medya hesabından All Star kadrosunu açıkladı.

Kadro az çok beklendiği gibi olsa da en büyük merak konusu ise ekipleşmelerin nasıl olacağı yönünde. Önce kadrolara bakalım sonraysa dedikodu ve öngörülere geçelim!


Survivor All Star kadrosu Kırmızı ve Mavi takımda kimler var?

Kırmızı Takım: Adem Kılıççı, Avatar Atakan, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Aycan Yanaç, Elif Yıldırım Gören, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Birsen Bekgöz.

Mavi Takım: Gökhan Keser, Ogeday Girişken, Anıl Berk Baki, Hikmet Tuğsuz, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Yasin Obuz, Gizem Kerimoğlu, Berna Keklikler, Sude Burcu, Seda Ocak, Evrim Keklik, Nisa Bölükbaşı.

Önce kırmızı takım… Bildiğiniz gibi Batuhan Survivor 2021’e hazırlanırken onu Adem’in hazırladığı ve İsmail ile iyi anlaşacaklarını Adem’in söylediği konuşulmuştu. Bu sezon bir sürpriz olmazsa Adem ve Batuhan’ın beraber yol yürüyeceğini göreceğiz. Bunun yanında Barış ile Adem’in bir dostlukları olduğu biliniyor. Ancak 2021 Survivor’ında Barış, Batuhan’ı eleştirmiş ve Poyraz’ı desteklemişti. Bu durumun ekipleşmede nasıl bir şeye yol açacağı merak konusu. Avatar Atakan, Adem ile beraber olur mu yoksa yalnız mı olur onu zaman gösterecek fakat ilk etapta Atakan’ın yalnız kalması stratejik olarak doğru olmayacaktır.

Mert ve Sercan’ın dostluğunu bilmeyen yok, Elif’in de keza Sercan’la. Bu nedenle bu 3’lünün beraber olacağını düşünüyorum. Ancak Aycan ile Sercan’ın geçtiğimiz yaz kavga ettiği aralarının bozulduğu, Aycan’ın Nisa ile görüntü verdiğini herkes hatırlayacaktır. Burada Elif belirleyici bir isim olacak. Bu gruba aynı zamanda Furkan’ın katılacağını düşünüyorum. Sosyal medya hesabından o da aynı şekilde Batuhan’ı eleştirmiş, Poyraz’ı desteklemişti. Kendi sezonunda Adem ile aralarının kötü olduğunu düşündüğümüzde erkekler ayrışmasında Furkan, Adem’in karşısında olur.

Merve, Nagihan, Sema ve Birsen’e gelecek olursak. Bu kadınların geçmişten gelen hikayelerinin olduğunu herkes biliyor. Son zamanlarda ise araları oldukça iyi. Eğer farklı bir yol seçip Aycan ve Elif’i de aralarına katarak birleşirlerse, bu Survivor adına bir devrim olur. Aksi takdirde hepsi 1’er 2’şer farklı gruplara dağılırlarsa her zamanki gibi önce kadınlar elenir ve sona erkekle kalır. Öyle bir durumda ise Sema ve Birsen Adem ile beraber olurken, Merve daha ortadan bir yol izler, Nagihan ise Mert ve Sercan ile beraber yol yürüyecektir. Aycan ve Elif’in ise yerleri zaten belli.


Mavi takıma bakacak olursak.. Hikmet bu takımın yıldızı olacaktır. Kendi döneminde en yakın olduğu iki isim olan Seda ve Sude’nin Hikmetle beraber olacağını düşünüyorum. Aynı zamanda bu gruba Anıl’ın da katılacağını, takımın diğer üyelerini göz önünde bulundurduğumda söyleyebilirim.

Bir diğer grup ise Ogeday liderliğinde Nisa ve Berkan olacaktır. Ogeday ve Nisa son zamanlarda sıklıkla bir araya gelen ve aralarında aşk olduğuna dair iddialar çıkan bir ikili oldular. Berkan ve Nisa’nin da hala yakın dost olduğunu zaten biliyoruz. Bu 3’lü beraber hareket edecektir.

Üçüncü grup ise Yasin, Ardahan ve Evrim olacak gibi görünüyor. Her ne kadar Evrim ve Yasin bir dargın bir barışık olsa da Ardahan her ikisiyle de samimi olduğundan tampon olacaktır. Bu ekibe tabii ki Evrim ile Survivor sonrası samimi olan Berna da katılır diye düşünüyorum. Böylece burası da 4 kişilik bir grup olur.

Sona ise Gökhan ve Gizem kalıyor. Survivor geçmişleri çok eski olduğu için bu ikili bir gruba mı dahil olur yoksa beraber mi olurlar bilemiyorum. Bence Gökhan’ı dostu Merve’den ayrı olmak etkileyecektir. Eğer elenmezlerse adalar birleştiğinde Gökhan, Merve ile beraber kendini bulur diye düşünüyorum. Ama bu ikisini bir gruba yerleştirirsek, Gökhan’ı Ogeday’lara, Gizem’i ise Hikmet’lerin grubuna daha yakın görüyorum.

Takımların kendi içinde ve karşılıklı olarak yer yer gerileceği aşikar, onlar sonranın konusu olsa da bakalım Nisa’nın Barış ile olan eski ilişkisi, Ogeday ile ilişkisi olduğu iddia edilirken bu durum nelere yol açacak? Açıkçası yeni evlenen, çok güzel ve tatlı bir eşi olan Sercan’ın bu olaylara karışmamasını umut ediyorum. Hikmet ve Barış’ın toplantılarda gerildiği iddia edilmişti. Bunu Hikmet ve Yusuf’ın Survivor 2019’daki rekabeti ve Barış & Yusuf arkadaşlığına bağlıyorum ancak umarım bu durum da hiç yaşanmaz.


Şimdilik öngörülerim bu kadar. Bence kırmızı takım daha güçlü görünüyor. Siz neler düşünüyorsunuz? Sosyal medyada yorumlarınızı eksin etmeyin! Bakalım bizleri Survivor 2022 All Star’da neler bekliyor!

Astroloji: 13 – 19 Aralık haftalık burç yorumları