Astroloji: 24 – 30 Ocak haftalık burç yorumları

Astroloji: 24 – 30 Ocak 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 24 – 30 Ocak 2022 haftalık burç yorumları. 24 Ocak, 25 Ocak, 26 Ocak, 27 Ocak, 28 Ocak, 29 Ocak ve 30 Ocak tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

Haftanın genel etkileri:

Bu haftanın astroloji gündemine Oğlak burcunda gerçekleşecek Merkür retro damgasını vuruyor. Merkür’ün Oğlak burcundaki geri hareketi bizleri de özellikle iş hayatında etkileyecek. Bu süreçte yaptığımız iş başvuruları ve iş görüşmelerinde bir gelişme kaydetmemiz mümkün olmayabilir. Kariyer gelişimimiz için attığımız adımlardan beklediğimiz sonuçları alamayabiliriz. Bu dönemin güzel tarafıysa daha önce başlattığımız ancak bir sonuç alamadığımız işlerin ve kaçırdığımız fırsatların yeniden canlanması.


26 Ocak’tan itibaren retro hareketi Oğlak burcunda devam edecek. Merkür Oğlak burcundayken sorumluluğun ön planda olduğu bir düşünce şekli baskındır. Bu dönemde Venüs’ün de Oğlak burcunda ve retro harekette olması, maddi konularda çözülmesi gereken sorunların daha çok önümüze geleceğini gösteriyor. Aynı zamanda ilişkilerimizdeki pürüzler de gündeme gelirken mantığı duygunun önünde tutarak güven içinde olmak isteyeceğiz.

Merkür Oğlak’ta gerilerken bizlere iş hayatımızdaki eksikliklerimizi tamamlamamızı sağlayacak fırsatlar sunabilir, kariyerle ilgili eğitimler için uygun bir zaman olabilir. Ancak maalesef bu dönemde iş başvurularından olumlu sonuç almak pek mümkün olmayacak. Ayrıca gayrimenkul alım satımlarından da kaçınmak yerinde olur.

Ayrıca bu hafta Mars da Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Bu da bu dönemde daha kararlı bir duruş geldiği anlamına geliyor. Bu süreçte hedeflerimize giden yolda daha sabırlı, sistemli bir şekilde ilerleyebiliriz. Enerjimiz dağılmaz, kontrolü elimize alıp onu tek bir noktada toplayabiliriz. Herhangi bir zorlukla karşılaştığımızda ise, onu dirayetli ve dayanıklı bir şekilde karşılayıp, üstesinden gelebiliriz.

Bu hafta burçları neler bekliyor?

koç burcu

Koç burcu 24 – 30 Ocak haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta mesleki alanda daha gayretli, mücadeleci ve rekabetçi olmanız gerekiyor. İş hayatınızda ve unvanınızla ilgili konularda dikkat çekici ve hızlı adımlar atabilirsiniz. Üstlerinizle daha dengeli ilişkiler kurmaya bakmalısınız. Dürtüsel yönlerinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

Merkür retro etkisiyle iş hayatındaki bir eksiğin açığa çıkabilir. Tamamlamadığın bir iş başına bela olabilir, bu nedenle yarım kalan işlerini gözden geçirmende fayda var. Daha önce yapmış olduğun iş görüşmeleriyle ilgili gelişmeler olabilir, tekrar görüşmeye çağrılabilirsin. Üstlerinle aranda iletişime dayalı sorunlar ortaya çıkabilir. Yanlış anlaşılmalardan kaçınmaya çalış.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Geleceğe yönelik hedeflerin için kararlı ve mücadeleci olabileceğin bir döneme giriş yapıyorsun. Cesaretli tavırlarınla dikkat çekebilirsin. İş ortamında otoriteni ortaya koymak isteyebilirsin. Yükselen motivasyonun ve enerjinle hedefine yönelik hareket etmen halinde başarılı sonuçlar elde etmen mümkün.

Kova burcunda gerileyen Merkür 26 Ocak itibariyle Oğlak burcunda retroya giriyor. Merkür retrosu amaçlarınızı gerçekleştirirken yarım bıraktığınız veya küçük detayları fark etmediğiniz konularınız var ise tekrar karşınıza çıkararak tamamlanmasını sağlayacak. Üstlerimiz, patronlarımız, patronlarla ilişkilerimiz, yaşam hedefleri, anne ve anneyle ilgili konular, mesleğiniz, kariyer alanlarınız, şan şöhretiniz gibi ufak tefek aksaklıklara veya bu konu başlıklarında tamamlayamadığınız şeyleri tamamlamak içinde iyi bir fırsat önünüze çıkabilir.

Önemli iş, anlaşma ve sözleşmeler konusunda aceleci ve hızlı davranmamaya çalışın ve retronun bitmesini beklemek iyi bir seçenek olabilir. Diğer yandan hedef ve planları revize etmek için iyi bir zaman olabilir. Sizden küçük olan kişilerin çirkin davranışlarına karşı sabırlı olabilirseniz, bu dönemi daha da kolay atlatabileceksiniz. Bu yüzden kendinize sakin kalmayı öğütleyin.

Güneş Kova burcunda seyahatine başladı. Önümüzdeki bir aylık süreçte sosyal hayatında bir hareketlilik söz konusu olabilir. Sıra dışı veya entelektüel sohbetlerin yoğun olduğu gruplar içine katılabilirsin. Bu gruplar içerisinde yeni tanışabileceğin veya çevrendeki güçlü kişilerden geleceğe dair planlarınla ilgili destek görebilirsin. Bu süreçte mümkün olduğunca sosyalleşmek faydalı olabilir.

boğa burcu

Boğa burcu 24 – 30 Ocak haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta kendi inançlarınız ve fikirleriniz yönünden çok daha kararlı ve iddialı olabilirsiniz. Uzaklarla, akademik konularla, medya ile ilgili gelişmeler daha büyük bir dikkat gerektiriyor. Ancak olaylara bakış açınızda daha diplomatik, dengeli olmaveya bakmalısınız. Fikirleriniz yüzünden çatışmalar da yaşayabilirsiniz.

Merkür retro etkisiyle geçmişte sarf ettiğin iddialı sözler yüzünden sıkıntı yaşayabilirsin. Tabiri caizse tükürdüğünü yalamak zorunda kalabilirsin. Eğer bir yolculuk planın varsa masrafların tahmin ettiğinin çok üstünde olabilir. Bu nedenle bütçeni aşan harcamalar yapabilirsin. Bu durum seni finansal açıdan sarsabilir. Bu dönemde eski okul arkadaşlarınla karşılaşma ihtimalin çok yüksek.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Uluslararası ilişkilerin veya eğitim hayatın hareketlenebilir. Sabır ve cesaretle hedeflerinin üzerine gidebilirsin. Hatta öncü ve cesur tavrınla yeni bir girişim başlatman mümkün. Bu süreçte hararetli tartışmalara dahil olmaktan kaçınmakta fayda olabilir. Yaşam felsefenle ilgili olarak mücadeleci duruşunla dikkat çekebilirsin. Bu konuda başkalarına dayatmacı veya aşırı hırslı bir tutum izlememek daha yararlı sonuçlar doğurabilir.

Kova burcunda gerileyen Merkür 26 Ocak itibariyle Oğlak burcunda retroya giriyor. Merkür retrosu gerek meslek hayatınızda gerekse kitleler önünüzdeki duruşunuzda hatalarınızı yeniden gözden geçirmeniz için sizlere fırsat sunacaktır. Kariyer hayatınızda, özellikle sözleşmeler, imzalar konusunda aceleci ve hızlı davranmamaya çalışın. Retronun bitmesini beklemek kesinlikle iyi bir seçenek olabilir.

Yabancılar, yabancı diller, medya, satış-pazarlama işleri, öğretim görevlileri, uzak akrabalar, felsefe, din, inanlar, hayatı sorgulama anlamlandırma ilgili konular gündeminizde olabilir. Bu durumda üstünüze düşenleri gerektiği gibi yaptığınız sürece sorun yaşamayabilirsiniz. Bu dönemde üstlerinizle iletişime de dikkat etmeli ve özen göstermelisiniz. Statü, toplumun bizi nasıl algıladığı, üstlerimiz, patronlarımız, patronlarla ilişkilerimiz, iş yapış şeklimiz, başarı, herkesin gözü önünde olma, yükselme çabası, yaşam hedefleri gibi konularda özellikle iletişime dikkat etmelisiniz.

Güneş Kova burcunda seyahatine başladı. Önümüzdeki bir aylık süreçte iş hayatında gözler üzerinde olabilir. İşine olan yenilikçi yaklaşımınla başarı elde edebilirsin. Uzun zamandır beklediğin zammı alabilirsin veya seni bir üst pozisyona taşıyacak terfi hemen kapıda olabilir. Hayatını ve geleceğe dair hedeflerini değerlendirmek için güzel bir dönemdesin.

ikizler burcu

İkizler burcu 24 – 30 Ocak haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta iş hayatında özellikle finansal konularda daha hırslı ama planlı olmak durumundasınız. Ortak kazançlar, borçlar, alacaklar veya miras ile ilgili konularda hızlı adımlar atılabilir. Kimi zaman risk içeren durumlar, endişeler de gündeme gelebilir.

Merkür’ün retro hareketi, seni ilişkilerden gelen kaynaklar konusunda zorlayabilir. Örneğin eşinin veya ortağının kazançlarıyla ilgili sorunlar ortaya çıkabilir.  Unutulmuş vergi cezaları ve sigorta primleri gibi beklenmedik ödemeler finansal durumunu sarsabilir.  Bu dönemde mali durumun ne olursa olsun kredi başvurusu yapmaktan kaçınmanızda fayda var.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Ortaklaşa kazanımlarınla veya başkalarıyla birlikte sahip olduğun kaynaklarla ilgili alanlarda bir hareketlilik yaşayabilirsin. Ödemelerinin ve harcamalarının arttığı bir dönem olması muhtemel. Fazla cesaretli tavırlarda bulunmaktan kaçınmakta fayda olabilir. Alacaklarını tahsil etmek konusunda mücadele vermen mümkün. Okült, ezoterik ve ruhsal konular daha çok ilgini çekmeye başlayabilir.

Kova burcunda gerileyen Merkür 26 Ocak itibariyle Oğlak burcunda retroya giriyor. Ödemek zorunda olduğunuz veya size ödenmek zorunda olan nafaka vergi iadesi gibi konular, ayrıca eş, sevgili, hayatınızdaki kişilerin parasal durumu, korkular, paylaşımlı kazançlar, borçlar, vergiler gibi konulara dönüştürecektir.

Kendinizi geliştirmek adına aldığınız veya almak istediğiniz yeni eğitim alanlarınızda fikir ayrılıkları yaşamanıza neden olabilir. Devam eden bir uygulamada yanlış olduğunu fark ederek soğuma hissi yaşayabilirsiniz. Kendinizi yaşamdan ve ilişkilerden soğutmayın. Ön yargılı yaklaşımlardan uzak durun. Uzaklarla etkileşiminizde aksaklıklar gündeme gelebilir. Biraz daha yavaşlayıp ağırdan almanız gereken bir döneme geçiş yapabilirsiniz.

Güneş Kova burcunda seyahatine başladı. Önümüzdeki bir aylık süreçte içinde yükselen özgürlük duygusuyla biraz uzaklaşmak isteyebilir ve kendin için yurtdışına eğitim amaçlı bir seyahat organize edebilirsin. İşini uluslararası alanda büyütmek istiyorsan doğru zamandasın. Hedeflerine giden yolda güçlü kişilerden destek görebilirsin. Bu süreçte hayatı anlamlandırmaya yönelik felsefi konular ilgini çekebilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 24 – 30 Ocak haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta bazı karşıtlıklarla, düşmanlıklarla karşılaşmanız olası. Eşinizin veya ortağınızın konuları ile daha yakından ilgilenmeniz de gerekebilir. Soğukkanlı olmak yanında, hukuki konulara, kimi zamanda bedeninize gelebilecek darbelere dikkat etmelisiniz. Evlilik konusunda daha ciddi kararlar alabilirsiniz.

Merkür retro etkisiyle yakın çevrendeki insanlarla anlaşmazlığa düşebilirsin. Evlilik, ortaklık gibi ikili ilişkilerini sorgulamaya başlayabilir, birlikteliğini gözden geçirmen gerektiğini fark edebilirsin. Geçmiş düşmanların tekrar karşına çıkabilir ve eski sorunlar tekrar gündeme gelebilir. Bu durum, kendini üzmene ve sağlık sorunların yaşamana neden olabilir. Kafana takmamaya çalış.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Yaşamında ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. İlişkilerine hafif rekabetçi bir hava hâkim olabilir veya ilişkinden tamamen özgürleşmek isteyebilirsin. İkili ilişkilerin içerisinde fazla aceleci tavırlar içinde bulunmaktan kaçınmakta fayda olabilir.

Kova burcunda gerileyen Merkür 26 Ocak itibariyle Oğlak burcunda retroya giriyor. Duygusal birlik kurduğunuz kişilerle yeniden değerlendirme noktasına gelerek aldığınız kararları sorgulayabilirsiniz. Merkür retrosu özellikle alacak verecek konuları pürüzler içeriyorsa son aşama için düzenleme yapmanızı sağlayacaktır.

Bu dönemde ortak iş ve girişimlerde önemli iş anlaşmaları ve sözleşmeler konusunda aceleci ve hızlı davranmamaya çalışın ve retronun bitmesini beklemek faydalı olacaktır. Özellikle resmi işlerde yazışmalara dikkat edin ve eksik belge bırakmamaya gayret etmenizde fayda var. Birden fazla kişi ile yürütülen yazılı veya sözlü faaliyetler ile birlikteliklerde atacağınız imzalara, ayrıca vekalet verdiğiniz insanlarla ilgili konulara dikkat etmenizde fayda var.

Güneş Kova burcunda seyahatine başladı. Önümüzdeki bir aylık süreçte odağında eşinle veya ortağınla olan ortaklaşa finansal paylaşımlar olabilir. Banka kredisi veya vergilerle ilgili konular gündemine gelebilir. Bir yandan başkalarıyla birlikte hareket etme zorunluluğu hissederken, diğer yandan da içinde yükselişe geçen özgürlük hissiyle kendi yolunda, kendi bildiğin gibi yürümek isteyebilirsin.

aslan burcu

Aslan burcu 24 – 30 Ocak haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta iş ve çalışma hayatına ait konularla daha çok uğraşmak durumunda olabilirler. Organizasyonel yükler, zaman alan işler, beraber çalıştığınız kişilerle ilgili sürtüşmeler gündeme gelebilir. Fiziksel açıdan kendinize özen göstermeli, sağlığınız konusunda daha çok direnç kazanmaya bakmalısınız.

Merkür retro etkisiyle daha önceden tamamladığın işleri tekrar gözden geçirmeniz olası. Yaptığın bir işte eksiklik olabilir. Bu nedenle iş yerinde bir sorun yaşayabilirsin. Sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Üstlendiğin bir görevi yerine getiremeyebilirsin. Daha önce deneyip başaramadığın bir görevi başarma ihtimalin de var. Uzun süredir görüşmediğin akrabalarınla bir araya gelebilirsin.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Günlük rutinlerin ve iş hayatın hareketlilik kazanıyor, temponun yüksek olduğu günler seni bekliyor. Çok sayıda projenin teslim tarihi yaklaşmış olabilir. Ancak aceleci yaklaşımlardan uzak durmak daha çok fayda sağlayabilir. Sinirsel gerginlikler yaşamamak ve içinde yükselen enerjiyi boşaltarak fiziksel ve ruhsal sağlığını dengelemek adına hayatında egzersize daha çok yer verebilirsin.

Kova burcunda gerileyen Merkür 26 Ocak itibariyle Oğlak burcunda retroya giriyor. İş ve iş arkadaşları, gündelik hayatın koşturmaları, sağlık, hastalıklar, temizlik, hijyen konuları ve evcil hayvanlar, hizmet verdiğiniz alanlar, yanınızda çalıştırdığınız insanlar gibi konular hakkında daha da titizlenebilirsiniz. Önceden halletmediğiniz iş konuları hakkında hazırlıklı olmanızda fayda var.

Güneş Kova burcunda seyahatine başladı. Önümüzdeki bir aylık süreçte odak noktana partnerinle veya ortağınla olan ilişkini alabilirsin. Bu ilişkilerin içerisinde daha özgürlükçü tavırlar sergileyebilirsin. İçinde bulunduğun ilişkiden özgürleşmek veya ilişki içindeki sınırlarını belirleme arzun yükselişe geçebilir. Hayatında senin için önemli olan kişilerin ihtiyaçlarına zaman ayırman gerekebilir.

başak burcu

Başak burcu 24 – 30 Ocak haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta kendinizi göstermek ve öne çıkmak konusunda daha gayretli olabilirsiniz. Ancak aşkta, sevdiklerinizle ilgili konularda, çocuklarla ilgili uğraşlar içinde daha fazla çaba gösterebilirsiniz. Bu konularda aşırı hırslı veya zorlayıcı olmamaya bakmalısınız. Spekülatif konular da harcamalar getirebilir.


Bu hafta gerçekleşecek retro, hayatınızda özellikle geçmiş romantik ilişkileri tekrar harekete geçirebilir. Eski sevgililerin veya ayrıldığın eşin seninle yeniden iletişim kurabilir, alacağın haberler gündemini meşgul edebilir. Bu dönemde daha önceler zaman ayıramadığın hobilerine daha fazla zaman ayırabilir, sevdiğin aktivitelere yoğunlaşabilirsin. Çocuklarla ilgili konular daha fazla ilgi gerektirebilir.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Aşk hayatın veya çocuklarla olan ilişkilerin hareketlilik kazanabilir. Sportif bir aktiviteye başlamayı planlıyorsan hayata geçirmek için uygun bir zamandasın. Yaratıcılığın ön planda olduğu işlerle meşgulsen bu transiti olumlu bir şekilde kullanabilirsin. Çocuklarla eğlenceli aktiviteler içinde bulunabilirsin.

Kova burcunda gerileyen Merkür 26 Ocak itibariyle Oğlak burcunda retroya giriyor. Merkür retrosu rutinlerinizde eksik tamamladığınız noktalara yeniden göz atmanızı isteyerek tamamlanmasını sağlayacaktır. Aşk hayatınız başta olmak üzere, tutkular, eğlence yaşamınız, borsa, kumar, piyango gibi şans ve risk taşıyan işler, hakkında bir sınamadan geçebilirsiniz.

Güneş Kova burcunda seyahatine başladı. Önümüzdeki bir aylık süreçte günlük hayatına dair ve iş rutinlerinde hareketlenme söz konusu olabilir. İşyerinde sonraki zamanlarda ilgilenmek üzere ötelediğin bir konu varsa, yeni ve orijinal bir bakış açısıyla bu konuyu nihayete erdirebilirsin. İşyerinde sorumlulukların artabilir. Belki de ekip arkadaşlarından birinin işten ayrılmasıyla onun görevlerini üstlenebilirsin. Yoğun bir iş temposu olması halinde sağlığına ekstra özen göstermekte fayda olabilir.

terazi burcu

Terazi burcu 24 – 30 Ocak haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta temel konulara odaklanacaksınız. Bir takım bitiş ve başlangıçlarla ilgilenebileceğiniz bir dönem diyebiliriz. Özellikle evle, aile ile veya gayrimenkullerle ilgili gelişmeler daha kararlı ve hızlı olmayı gerektirebilir. Evde daha fazla zaman geçirebilir, işinizle ilgili konularda bazı beklemeler içinde olabilirsiniz.

Merkür retro etkisiyle evle ilgili konular gündeme gelebilir. Evinde tadilat yapman gerekebilir. Anne ve baban senin ilgine ihtiyaç duyabilir. Onlara daha fazla zaman ayırmak durumunda kalabilirsin. Kardeşlerin yardımını isteyebilir. Kısacası ev ve aile ile ilgili sorumlulukların artabilir. Evinin eksiklerini tamamlamak üzere harekete geçebilir, bu konuda harcamalar yapabilirsin.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Ev ortamında hararetli bir atmosfer söz konusu olabilir. Aile içerisinde sağduyulu tavırlar benimsemek fayda sağlayabilir. Geleceğe dair hayata geçirmeyi planladığın hedeflerin varsa adım atmak, başlatmak için uygun bir dönem içindesin. Evini değiştirmek veya ev içinde dekoratif anlamda düzenlemeler yapmak isteyebilirsin. Bu yönde faaliyetlere girişmek içinde yükselen enerjiyi boşaltmak anlamında faydalı olabilir.

Kova burcunda gerileyen Merkür 26 Ocak itibariyle Oğlak burcunda retroya giriyor. Yaşam tarzınız, baba, kişisel bağlılıklar, alışkanlıklar, ev ve aile içi durumlar ön planda olacak. Özellikle duygularınızın korunması, kökleriniz hakkında olabilecek gelişmeler, çok yakınızdaki insanlar, taşınmaz mallarınız, eviniz, hakkında eksik kalanları tamamlamanız için önünüzde fırsatlar çıkarabilir. Aşk hayatınızda yarım kalmışlıkları tam ederken yaratıcılığınızdaki eksik yönleri fark etmenize olanak sağlayacaktır. Dostlarınızla ve yakın çevrenizle yanlış anlaşılmalara dikkat edin. Aşkta, sevdiklerinizle iletişime daha çok dikkat etmeniz gerekebilir.

Güneş Kova burcunda seyahatine başladı. Önümüzdeki bir aylık süreçte yaşamın keyifli, eğlenceli yanları hayatında ön plana çıkabilir. Çocuklarla eğlenceli aktiviteler yoğunlaşabilir. Kendine yeni, belki senin açından sıra dışı sayılabilecek bir hobi edinebilirsin. Sosyal hayatın hareketlilik kazanabilir. Her koşulda rutinin dışına çıkmak ve sana keyif veren konularla zamanını geçirmek isteyeceğin bir dönem. Kendine vakit ayırmak için harika bir zaman dilimindesin.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 24 – 30 Ocak haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta yakın çevrenizle çok daha yoğun ve hızlı şekilde ilgilenebilirsiniz. İşle ilgili görüşmeler, ziyaretler ve konuşmalar bu döneme damgasını vurabilir. Kardeşlerle ilgili konular da meşgul edici olabilir. Tasarım içeren konular ve çevresel değişiklikler önem kazanıyor. Ancak bu süreçte sözlere de dikkat edilmeli.

Merkür retro etkisiyle yolculuk planlarınız varsa bunlarla ilgili aksaklıklar ortaya çıkabilir. Gecikmeler veya ertemeler yaşayabilirsin. Bu süreçte kendini ifade ederken zorlanabilirsin, düşüncelerini net bir şekilde açıklayamayabilirsin.  Kardeşlerinle aranda küçük problemler olabilir, bu problemleri büyütmemende fayda var. Ticari faaliyetlerinde bazı aksaklıklar ve gecikmeler olabilir.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Yakın çevren ve kardeşlerinle ilişkilerinde hareketlilik söz konusu olabilir. Tartışmalı ortamlar yoğunluk kazanabilir. Kendini fikirlerini hararetli bir şekilde savunurken bulabilirsin. Yeni konulara ilgi duyabilir, kendini geliştirmek adına eğitimlere başlamak isteyebilirsin. Seyahat ederken dikkatli olmakta fayda olabilir. Yazım, çizim gibi yaratıcı konularla ilgileniyorsan hayal gücünü sergilediğin çalışmalarınla dikkat çekebilirsin.

Kova burcunda gerileyen Merkür 26 Ocak itibariyle Oğlak burcunda retroya giriyor. Merkür retrosu geçmişte yaşadığınız bir takım sorunları yeniden gündeme getirebilir. Bu sorunları telafi etmek sizin elinizde oldukça her zaman umudunuzu korumalısınız. Aile içi iletişimde yanlış anlama veya anlaşılmalara daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Yakın çevreniz, kardeşler, arkadaşlarınız hakkında bir takım sorunlar gündeminize gelebilir. Kısa yolculuklar, liseye kadar olan eğitim, uzun vadeli olmayan plan ve projeler, yayıncılık, pazarlama, iletişim, halkla ilişkiler gibi konularda sınanmadan geçebilirsiniz. Resmi evraklara dikkat etmekte fayda var.

Güneş Kova burcunda seyahatine başladı. Önümüzdeki bir aylık süreçte aile içi ilişkilerin yoğunlaşabilir ve güçlenebilir. Aile içinde geçmişten gelen ve çözüme kavuşturulamamış bir konu varsa, sıra dışı yaklaşımın ve liderliğinle konunun çözüme kavuşmasına katkıda bulunabilirsin. Kendini yeniden yapılandırmak istiyorsan hedef belirlemek ve yeni kararlar almak için çok uygun bir dönemdesin.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 24 – 30 Ocak haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta iş hayatınıza ve para kazanmaya odaklanmanız gerekiyor. Harcamalar artabileceği gibi, kazanma potansiyelinizi de artırabilirsiniz. Ancak kaynaklarınız yönünde riskli koşullara da dikkat etmeniz gerekiyor. Kariyer hayatınızda daha fazla destek arayacaksınız.

Merkür retro sizleri özellikle maddi konularda sarsabilir. Giderlerin gelirlerinin üstünde olabilir, bütçende dengeyi bozabilirsin. Harcamalarını tekrar gözden geçirmen gerekebilir. Kredi kartı veya kredi ödemen varsa borcunu yapılandırman iyi olabilir. Geçmişte elinden kaçırdığın veya layıkıyla değerlendiremediğin fırsatlar tekrar kapını çalabilir.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Finansal konular gündeminde olabilir. Bir yandan finansal anlamda disiplinli bir duruş sergilerken, bir yandan da harcamaların yükselebilir. Kazancını artırmak veya maddi konularda güvence sağlamaya yönelik güçlü bir mücadelenin olması muhtemel. Bu anlamda motivasyonun da yüksek olacağa benziyor. Yatırımlarla ilgili riskli kararlar almaktan kaçınmakta fayda olabilir. İş ortamında yeni bir projeyi başlatabilir veya lider tavırlarınla ön plana çıkabilirsin.

Kova burcunda gerileyen Merkür 26 Ocak itibariyle Oğlak burcunda retroya giriyor. Kazançlarınız; paralarınız, maddi varlıklarınız, para akışınız, güvenlik duygunuz, kısaca maddi bütün varlığınızı anlatan konular hakkında daha dikkatli ve planlı olmaya zorlayabilir. İletişim ve anlaşma ve uzlaşma gerektiren konularda yanlış anlama veya anlaşılmalara, yanlış bilgi ve bilgilendirmeye daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Merkür retrosu yakın çevrenizle iletişiminizi, eski kırgınlıklarınızı veya taşınma gibi durumlarınızı önünüze getirebilir.

Güneş Kova burcunda seyahatine başladı. Önümüzdeki bir aylık süreçte kardeşlerinle ve yakın akrabalarınla ilişkilerin hareketlenebilir. Kendini yazılı veya sözlü her şekilde özgün, etkin ve dikkat çekici bir tarzda rahatlıkla ifade edebileceğin günlerdesin. Sıra dışı olduğunu düşündüğün, yenilikçi fikirlerin varsa paylaşmak ve olumlu geri dönüşler almak için uygun bir dönem.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 24 – 30 Ocak haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta bireysel kararlar ve başlangıçlar gündeminizde olacak. Çok daha kararlı davranabilir ve hızlı ilerlemeler içinde olabilirsiniz. Ancak ilişkilerde daha az bencil olmalı ve fiziksel risklerden de uzak durmalısınız. Yeni başlangıçlar içindesiniz.

Merkür sizin burcunuzda geriliyor. Bu retro sizlerin hayatında bir yeniden yapılanma dönemi başlatacak diyebiliriz. Hayatının tüm alanlarını yeniden gözden geçirebilir, değiştirmen gereken koşulları tespit edebilirsin. Bu süreçte kendini de mercek altına alabilir, neyi neden yaptığını sorgulayabilirsin. Ancak retro hareket bitene kadar yeni girişimlere atılmaman, bu süreyi bir hazırlık dönemi olarak görmen yararına olacak.

24 Ocak’ta Mars sizin burcunuza geçiyor. Kendine olan güveninin yükseldiği, aktif, dinamik bir döneme giriş yapıyorsun. Hayata geçirmek istediğin konularda disiplinli bir şekilde ilerleyerek kendini ortaya koyabilirsin. İnisiyatifi de pek başkasına bırakmaya niyetin yok gibi. Daha çok otoriter ve baskın tavırlarınla dikkat çekebilirsin. Aceleci ve aşırı cesur kararlar alıp eyleme geçmeden önce etraflıca düşünmekte fayda olabilir.

Kova burcunda gerileyen Merkür 26 Ocak itibariyle sizin burcunuzda retroya giriyor. Kişisel tercihleriniz ve sizi siz yapan bütün fiziksel ve psikolojik değerleriniz, sosyal anlamda sizi var eden ve hayatta konumlandığınız yeri ve tepkilerinizi içeren başlıklarda sınanabilirsiniz. Sosyal anlamda sizi var eden ve hayatta konumlandığınız yeri ve tepkilerinizi içeren konular hakkında Merkür retrosu özellikle kendinizi ifade ederken zorluklar yaşatabilir.

Güneş Kova burcunda seyahatine başladı. Önümüzdeki bir aylık süreçte finansal konular gündeminde olabilir. Maddi gelirinde artış olabilir. Bu süreçte kendi özgün yeteneklerine güvenerek, seni farklı yollardan gelir elde etmeye götüren yeni kapıların açılmasını sağlayabilirsin. Ayrıca bu yolda ilerlerken hayatında önemi olan kişilerden veya erkek figürlerden destek görebilirsin.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 24 – 30 Ocak haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta sizler için bazı riskler ve kontrol edilmesi zor olan koşullar oluşabilir. Sonunu net göremediğiniz konulara girişmemeye özen göstermelisiniz. Gizli düşmanlıklar veya bilinçaltı kaynaklı durumlar, ayrıca korkular öne çıkabilir.

Merkür retro etkisiyle önümüzdeki yaklaşık bir aylık sürede dedikodulara ve düşmanlara karşı dikkatli olman gerekiyor. Hoşuna gitmeyecek sözler duyabilir, kötü niyetli insanların hedefi olabilirsin. İletişim kanallarında tıkanmalar olabilir. Özellikle cep telefonunun kırılması veya çalınması ihtimaline karşı tedbirli olmanda fayda var. Bu dönemde anlaşma, sözleşme gibi imza gerektiren işlerden uzak durmakta fayda var.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcuna geçiyor. Mikrobik hastalıklara karşı önlem amaçlı kalabalık ortamlara fazla karışmayıp, bağışıklık sistemini güçlendirmeye yönelik olarak vitamin takviyesi yapmakta fayda olabilir. Bilinçaltının ve hayal gücünün hareketlendiği dönemler olabilir ve hayallerini gerçekleştirmeye yönelik eylemlerde bulunabilirsin. Geleceğe yönelik kararlarında sezgilerine kulak verebilirsin. İçe dönmek, yoga ve meditasyon gibi uygulamalar yapmak ruhuna iyi gelebilir.

Sizin burcunuzda gerileyen Merkür 26 Ocak itibariyle Oğlak burcunda retroya başlıyor. Psikolojiniz, hayalleriniz ve rüyalarınız, bunun yanında ruhsal ihtiyaçlarınız, korkularınız, maddi ve manevi hapisler, darlık ve kısıtlanmalar, gizli kapaklı işler ve ilişkiler, gizli düşmanlar gibi konular hakkında sizi bir kere daha kendinize yönlendirmeye çalışacaktır. Artık geçmişin üzerine düşmemelisiniz. Arkanızdan çevrilen oyunları önünüze sermek için konuları yeniden gündeme taşıyabilir. Bu tür durumlarla kendinizi hırpalamayın. Bilinçaltınız, psikolojiniz, hayalleriniz, ruhsal ihtiyaçlarınız, korkularınız, endişeleriniz, güvensizlikler, sırlar, kısıtlanmalar, gizli kapaklı işler ve ilişkiler konularda aksilikler yaşanabilir.

Güneş sizin burcunuzda seyahatine başladı. Önümüzdeki bir aylık süreçte güneşin aydınlatıcı ışınları üzerinde olacak. Bu süreçte fiziksel enerjin artabilir. Özgüvenin yükselebilir ve girdiğin her türlü sosyal grup içinde veya iş ortamında kendini özgün bir şekilde rahatlıkla ifade ederek dikkatleri üzerine çekebilirsin. Yeteneklerini iyi bir şekilde kullanarak koşulları yönlendirebilir ve insanlar üzerinde etki yaratabilirsin. Yeni bir iş fikrin varsa sunmak veya iş görüşmeleri yapmak için iyi bir dönemdesin.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 24 – 30 Ocak haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta özellikle iş hayatında, gruplar içinde daha aktif ve mücadeleci olabilirsiniz. Gelecek beklentileri yönünde de daha gayretli olabilirsiniz. Ancak gruplar ve sosyal alanda bazı sürtüşmeler de gündeme gelebilir.

Merkür retro etkisiyle birlikte eski arkadaşlarınla bir araya gelmen söz konusu olacak. Onlarla fikir alışverişinde bulunabilirsin. Bu dönemde eski sevgililerin sana dönmek, ilişkinizi yeniden başlatmak isteyebilir. Kendine koyduğun hedefleri bir kez daha gözden geçir. Gerçekleşebilecek hedefler belirlemeye çalış. Yaptığın işten elde ettiğin gelirlerde azalma olabilir, dikkatli olmanda fayda var.

24 Ocak tarihinde Mars Oğlak burcunda transit yapıyor. Sosyal hayatın hareketlenebilir. Hedeflerini gerçekleştirmeye yönelik faaliyetlerde bulunabilir ve bunun için birlikten kuvvet doğar inancıyla ekip çalışmalarına yönelebilirsin. Ancak çok sayıda kişi bir arada çalışırken egolara veya bireysel ve isyankâr tavırlara dikkat etmekte fayda olabilir. Kendini topluluklar içinde rahatlıkla ifade edebilir, diğerlerini harekete geçirme konusunda motive edici tavırlarınla ön plana çıkabilirsin.

Kova burcunda gerileyen Merkür 26 Ocak itibariyle Oğlak burcunda retroya giriyor. yeni arkadaşlıklar ve sosyal çevre içinde yapılacak çalışmalar, gerçekleştirilecek toplumsal değişimler ve bunlar için kurulacak dernekler ve hayır işleri, insanlara yararlı olma ve bu amaç uğrunda kurulacak dostluklar, alanında sizi yenilemeye hazırlamak için önünüze bazı sınavlar çıkarabilir. Bu dönemde iletişim sekteye uğrayabilir, önemli iş, anlaşma ve sözleşmeler konusunda aceleci ve hızlı davranmamaya çalışın ve retronun bitmesini beklemek yerinde olabilir.


Güneş Kova burcunda seyahatine başladı. Önümüzdeki bir aylık süreç, sosyalleşmekten çok yalnız başına geçireceğin süreleri artırarak düşünmek ve bu yıl yapacaklarını planlamak için uygun bir dönem olacak. Bu süreçte daha önceden gündeme gelmiş ancak geri plana atılmış sorun niteliğindeki olaylar ani bir şekilde gündeme gelerek aydınlanabilir. Yeni bir girişimi hayata geçirmeyi planlıyorsan hemen harekete geçmek yerine bir süre daha geri planda gerekliliklerini yapmak faydalı olabilir. Meditasyonun gücünden yararlanmak için harika bir zaman.

Astroloji yazıları2022 yıllık burç yorumu Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.