Astroloji: Şubat 2022 aylık burç yorumları

Astroloji: Şubat 2022 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Şubat burç yorumları

Astroloji: Şubat ayı burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık aylık, haftalık, günlük burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu Şubat 2022 burç yorumları

Koç burç yorumları: Hayatınızda sosyal alanda devrimler yaratabilirsiniz, revize edebilirsiniz. Belli ki bir değişikliğe ihtiyacınız var, sürekli gördüğünüz yüzleri görmekten sıkılmış ve yeni dostluklara, arkadaşlıklara yelken açmak isteyebilirsiniz. Özellikle dostluk, para, aşk üçgeni Yeni Ay’da biraz karışacağa benziyor. İçinde bulunduğunuz gruplar ve derneklerde zeka ve ego çatışmaları yaşayabilirsiniz.


14 Şubat’ta Merkür Kova transiti gerçekleşiyor. Sosyal ilişkilerde ön plana çıkıyorsun. Hayatına yeni insanlar dahil oluyor ve sen başkalarının yaşam alanına giriyorsun. Yakın dostlarla olan organizasyonların ciddi anlamda artıyor. Sorumluluk almaktan korkmayacaksın. Karşılık beklemeden bir işe el atabilir, kısa bir süre gönüllü çalışabilirsin. Sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar, yeni tanışacağın insanlarla kurulan olumlu paylaşımlar özellikle internet dünyasındaki etkinliğini yükseltecek. Fikirler, sohbet, yazma ve konuşma yeteneği, zekanız, insanların senden etkilenmesini sağlayacak.

Merkür Kova geçişi kendini geliştirmenin yanı sıra; iletişimde bulunmak, grup faaliyetleri, öğretmek, öğrenmek, gözlemde bulunmak, problemli konuları çabucak çözüme kavuşturmak kısaca iş bitiriciliğin işaretçisi. Başkalarının yarar görebileceği gönüllü çalışmalar, ekip kurmak veya bir ekip içinde liderlik için yarışmak açısından da önem taşıyor.

16 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Ummadığınız birinden bir ilan-ı aşk durumu olabilir ve bu sizi çok şaşırtabilir. Hayatınızda kimse yok ise gerçekten ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişki potansiyeli oldukça yüksek. Ama evliyseniz şayet, eşiniz de size beklenmedik bir hoş bir sürpriz yapabilir. Eğer hamilelikle ilgili bir beklentiniz varsa bu Dolunay zamanı sizi sevindirecek bir gelişme ile karşılaşabilirsiniz. Belki de partnerinizle birlikte yapabileceğiniz bir hobiye yönelebilirsiniz.

Sosyal hayatın, aşk hayatın veya varsa çocuklarınla ilgili konular ile geleceğe yönelik hedeflerin, beklentilerin arasında kendini bir ikilem içerisinde hissedebilirsin. Özellikle söz konusu aşk hayatın olduğunda duygularını coşkulu bir şekilde ortaya koyman mümkün. Çocuklarla ya da ailenle keyifli aktivitelerin olabilir. Sevginizi hak edenlere verin. Kalbinizin ateşinin başka bir kalpte parlamasına izin verin. Kendinizi şımartın!

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Kendi içine dönerek önünde uzanan koca seneye dair düşünmek, bir değerlendirme yapmak için uygun bir dönem. Yılın bu döneminde hayatında bir şeyleri başlatmak, yeni bir girişim ortaya koymak yerine ilgili konular üzerinde derinleşmek üzere daha çok geri planda hazırlık yapmak ve bilgilerini pekiştirmek daha iyi olacaktır.

Geçmişte gündemini meşgul etmiş bir konu tekrar önüne gelebilir. Sağlığına özen göstermekte fayda var. Bu süreçte meditasyon gibi çalışmalar yaparak kendinle baş başa kalmaya daha çok vakit ayırabilirsin. Biraz rahatlamak, geri çekilmek, dinlenmek anlamında önemli bir dönemdesiniz. Sırlarınızı kimseyle paylaşmayın. Aklınızdan geçeni dile getirmeyin. Bu süreci, kendi içinize dönmek, olayları değerlendirme dönemi olarak görmeniz önemli olacak.

boğa burcu

Boğa burcu Şubat 2022 burç yorumları

Boğa burç yorumları: Kariyer konusunda sürprizlere hazır olun ve kendinizi daha özgür hissetmenize neden olacak gelişmeleri bekleyin. Ani bir kariyerde yön değişikliği söz konusu olabilir. Ya aile ilişkilerinde ya da kariyer konularında ciddi bir meydan okuma, kavga, tartışma söz konusu olabilir. İpler kopabilir aman dikkat! Ne işinizi evinize ne de evinizi işinize taşıyın, birbirine karıştırmayın bana sorarsanız. Bu aralar her şeyden nem kapabilir, sabrınız azabilir, öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

14 Şubat’ta Merkür Kova transiti gerçekleşiyor. Toplum önünde duruşun ve statün önem kazanıyor. Parmaklar seni gösteriyor. Sahip olduğun tüm sıfatlarla da büyüyebileceğin bir döneme giriyorsun. Kafanda uçuşan fikirler ve yaşamdaki hedeflerin birbirini kovalar nitelikte. Merkür-Kova burcu geçişi ile iş hayatında bilgi ve tecrübeni yenilikçi bir üslup ile yaratıcı şekilde ortaya koyman gerekiyor. Zeka, iletişim beceri, gruplar çalışmaları, dış dünya ile güçlü temas ilerleme ve gelişmede senin için faydalı.

Boğa burçları mali konularda da kazandırıcı işlere yönelebilirler. Bir proje veya bir etkinlik yoluyla para akışını simgelediği gibi, işsizlik sorununun çözülmesi sonucu para akışının sağlanması yönünde de olabilir. Birden fazla işle uğraşacaksın. İnsanlara yansıttığın samimiyet seni güvenilir kılıyor. Çalışıyorsan üstlerin ve astlarınla olan ilişkilerin iyi noktalara erişiyor. Diğer taraftan var olan resmi işlerin, evraklar, dava ve prosedürler devam ederken, yaşanacak her şey lehine işliyor. Merkür’ün olumlu etkilerinden fazlasıyla yararlanbileceğin bir sürece hoş geldiniz Boğa burçları.

16 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay döneminde evinizi değiştirebilir, yeni bir eve geçebilir, ev almak için kolları sıvayabilirsiniz. Ailenizden, kan bağınız olan birileri ile iş projeleri yaratabilirsiniz. Belki de arzu ettiğiniz geniş ferah bir ev kiralayabilirsiniz. Her şekilde yaşam alanınızda kendinizi daha özgür ve güvende hissedeceğiniz gelişmeler kapınızda olacaktır Bazılarınız evinizle işinizi birleştirebilir, home office tarzı bir yapıya doğru da gidebilirsiniz.

Ev hayatın ile iş hayatın arasında denge kurmak konusunda ikilem yaşayabilirsin. Bu süreçte kendine dair iç gözlem yaparak duygularını, etrafındaki dünyaya yönelik sergilediğin tavırlarını gözden geçirmek isteyebilirsin. Diğer taraftan da evinde dikkat çekici yenilikler yapmaya yönelik girişimlerin olabilir. Bu süreçte ailenle veya yakın çevrenle, sevdiğin arkadaşlarınla evinde keyifli vakitler geçirebilirsin. Evinizi her zaman bir kale gibi hissedin ve kendi yaşam alanınıza değer verin. Her sabah uyandığınızda, hayatınızı inşa etmenin zamanının geldiğini hatırlayacaksınız. Kapınızı çalacak bir fırsata karşı hazır olun.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Sosyal hayatın hareketleniyor. Tek başına vakit geçirmek için hiç uygun bir dönemde değilsin. Aksine bolca sosyal organizasyonlar içine katılmakta fayda var. Arkadaşlarından veya bu kalabalıklar içinde hiç ummadığın anda karşılaşabileceğin kişilerden seni hayallerine götürebilecek destekler görebilir, onlar vesilesiyle çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsin. Ekip çalışmaları içinde lider tavrınla ön plana çıkabilirsin.

Bu bir aylık dönemde sosyal çevrenizden olumlu anlamda fayda sağlayabilirsiniz. İşten kazançlarınız artabilir. Çevrenizle olan bağlantılarınız kuvvetlenmeye başlayacak. Hayal gücünüzün yüksek çalışacağı bu dönem, işten elde edilen gelirlerinizi artırabilir, yeni insanlarla bir araya gelebilirsiniz, arkadaşlarınıza, eşinize, dostlarınıza daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu Şubat 2022 burç yorumları

İkizler burç yorumları: Seyahatler, eğitimle ilgili konular, hukuksal konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. İthalat ve ihracat işlerinde çalışanların özellikle işlerinde yoğunluk artabilir, uzak yerlere seyahat planları yapabilirsiniz. Bu yolculuk size özellikle kariyerinizi ilişkilendiren konularda elinizi güçlendirecek bir durum yaratabilir veya çok umut ettiğiniz bir konuya daha da yaklaşabilirsiniz. Eğer elinizde bir süredir yazdığınız ve biriktirdiğiniz yazılarınız var ve bir yayınevi arayışı içindeyseniz, işte bu Yeni Ay sizi bir yayınevi ile yollarınızı kesiştirebilir.

14 Şubat’ta Merkür Kova transiti gerçekleşiyor. Eğitim ve öğretimde hareketleniyorsun. Fikirler, bilgi alışverişi, basın, yayın, medya, hukuk, ticaret gibi konuların hepsinde başarılı olabileceğin işaret ediliyor. İletişimde senden daha önde olan yok gibi görünüyor. Merkür-Kova burcu transiti, hem bilgiyi ifade etme, hem yenilikleri yerinde inceleme; hem de hayatın anlamını ve hedefleri gözden geçirerek aktif şekilde iletişimde bulunmayı sağlayıcıdır. Sürpriz tanışmaları da işaret eder. Açık ve geniş bir bakış açısı, bilgi, konuşma, yazılar, öğreticilik insanlar üzerinde etkili olmamızda faydalıdır.

Merkür Kova burcu geçişinde, eğitimden iş hayatına kadar geniş bir alanda bilgini ölçebilir; daha başarılı olmak için yenilikçi düşüneceksin. Entelektüel taraflarını ortaya çıkarman gerekecek. Böylece önünde bekleyen işler hızlı bir şekilde tamamlanabilir. Teknolojik gelişmeler, sergiler, insanlarla kaynaşma, elimizdeki ürünü ticari anlamda tanıtma, mesleğimizle ilgili kendimizi geliştirme ya da başkalarına yardımcı olma yönünde kıymetlidir.

16 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İş konusunda bir anlaşma yapabilir, sözleşmelerle haşır neşir olabilirsiniz. Bir yatırım için kredi araştırması içine girebilirsiniz. Ev almak, iş yeri açmak gibi bir durum için de olabilir bu. Yalnız miras veya nafaka ile ilgili konularda koşullar ilk etapta gergin ve sınırlarınızı zorlayıcı bir etki yapsa da koşullar lehinize dönecektir. Bu dönem eşiniz veya ortağınız daha çok para kazanabilmek uğruna çok daha fazla çaba sarf edebilir, daha çok emek verebilir yapılan işler için.

Yaşamında özellikle eğitsel konular ve yolculuklar ön plana çıkabilir. Kardeşlerinle veyahut yakın çevrenle olan ilişkilerin hareketlilik kazanabilir. Bu ilişkilerin içerisinde açık ve direkt tavırlarınla kendini gösterebilirsin. Yaşam sevincinin yüksek olduğu bir dönemdesin. Etrafına sıcak ve neşeli bir hava yayman mümkün. Ego savaşlarından ve ilişkilerinizdeki istikrarsızlıktan çıkmak sizin faydanıza olacak.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Genel olarak hayatını ve geleceğe dair amaçlarını gözden geçirmek, üzerine düşünmek için uygun bir dönemdesin. Sadece iş ortamında dalgınlıklara ve aşırı hassas tavırlara dikkat etmekte fayda olabilir. Kariyer hayatın ön plana çıkıyor. Göz önüne çıkıyorsun. Ele aldığın çalışmalarda başarılı olmaya ve ilerlemeye açık bir dönem. Kariyerinizde güzel bir döneme giriyorsunuz. Özellikle iş arayanlar yeni bir iş başlangıcı yapabilirler. Önemli iş anlaşmaları veya evlilik için imza atabilirsiniz. Sosyal çevre ile iş yapabilir, iş ilişkileri geliştirebilirsiniz.

Beklediğin bir terfi varsa bu dönemde onu alarak daha güçlü bir pozisyona geçiş yapabilirsin. Kariyer ve iş fırsatlarınız artıyor. Önünüzdeki bir ay boyunca, kariyerinize, işinize, toplumsal konulara odaklanacaksınız. Anne tarafınıza daha sevgi dolu yaklaşımlarınız ön plana çıkabilir. Kendinizi işinizde, gücünüzde göstermek isteyeceksiniz. Önemli bir takım görüşmeler bu alandan karşınıza gelebilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu Şubat 2022 burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Size ait olmayan fakat sizleri yakından ilgilendiren finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor. Kredi almak için eşinizin veya ortağınızın finansal durumu ile ilgilenmek için kolları sıvayabilirsiniz. Bu dönem belki de uygun faiz oranları ile yatırım için kredi çekebilirsiniz, belki de kendi işinizi kurmak için de kullanabilirsiniz bu krediyi. Beklenmedik, sürpriz bir ödeme yapılabilir size ya da bir borcunuzu ödemeniz konusunda bir kolaylıkla karşılaşabilirsiniz.

14 Şubat’ta Merkür Kova transiti gerçekleşiyor. Bu da siz Yengeç burçları için maddi alanda yeni gelişmelere işaret ediyor. Gündeme gelen iş, proje ve para konuları hedefi vuruyor. Yakın zamanda yaşadığın sıkıntılı dönemi arkanda bırakıyorsun. Kendi kazancının dışında başkalarından elde edeceğin gelir kaynakları beliriyor. Kredi, miras, burs gibi konulardan para akışı oluşuyor.

Sekizinci evinizde transit yapacak Merkür, hayatın işaretlerini iyi okuyup algılamanız gereken bir süreçte olduğunuza vurgu yapıyor. Bu dönemde eş, iş ortağı, mali durumla yakından ilgilenmekte fayda var. Sezgilerin de artıyor. Sorguların eşliğinde çıktığın yolda alacağın net cevaplar seni istediğin yerlere taşıyor.

Geçmişte kalan ve sana birden fazla fayda sağlayan şeyler tekrar önüne geliyor. Psikolojik olarak birilerine ihtiyaç duymak, kredi ve hukukla alakalı meselelerle uğraşmak ve bunlarla ilgili verileri gözden geçirmek zorundayız. Endişeli olabiliriz ancak burada önemli olan çözümcü düşünmek. Böylece huzursuz olmayız.

16 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kişisel anlamda kazançlarınızı artırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bu kazanç zam ile olabilir ya dabir satım işi ile elinize geçecek ekstra para ile olabilir veya vergisel bir kazanç olabilir. Eğer işiniz bir ortakla gerçekleşiyorsa, birlikte daha çok kazanabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Aslında koşullarınız uygun ise, bir ev kredisine girip kendinize yeni bir ev yahut araba alabileceğiniz koşulları da sağlayabilir.

Yaşamında finansal konular ön plana çıkabilir. Kendini finansal anlamda güvencede hissetme ihtiyacının yükseldiği günlerden geçebilirsin. Para kazanma veya harcamaya yönelik iddialı eğilimlerin olabileceği gibi, para kazanmaya dair alternatif projeler geliştirmen mümkün. Ancak bu süreçte risk alma kapasiten yüksek olabileceği için geleceğe yönelik bağlayıcı kararlar almaktan kaçınmakta fayda olabilir. Gücünüze güç katmak için anı kullanmayı iyi bilin. Gitmek istediğiniz hedefe fazladan zaman ayırın. İstediğiniz şeyi elde etmek söz konusu olduğunda yeni bir girişimde bulunun.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Bir konu hakkında kendini geliştirmek, daha da derinleşmek adına eğitim almak üzere yurtdışına seyahat organize etmek isteyebilirsin. Yüksek öğretimle ilgili şanslı bir dönemde olacaksınız. Mahkemesi olanlar avantajlı duruma geçebilirler. Yurtdışı, yabancılarla ilgili işlerden para kazanabilir veya bu alana para harcayabilirsiniz. Bu bir aylık süreçte seyahate çıkabilirsiniz.

Kendinizi keyifli hissedeceğiniz bir dönem başlıyor. Bu süreçte öğrenmekten, keşfetmekten keyif alabilirsiniz. Dışarı çıkmak, farklı insanlarla bir araya gelmek veya sosyal medyada bu insanları tanımak ön plana çıkabilir veya eğitimle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Bu aralar ilişkilerinize tutkuyla yaklaşıyorsunuz. Yaşamınıza yön verebilecek, ruhsal gelişiminize ve hayatı anlamanıza katkısı olabilecek yeni felsefelerle tanışmanız mümkün. Rutinin dışına çıkmak isteyebileceğiniz bir dönemde olacaksınız ve yeni farkındalıklar kazanmak size çok iyi gelecek.

aslan burcu

Aslan burcu Şubat 2022 burç yorumları

Aslan burç yorumları: İlişkiler, eşinizle ilgili konular, ortaklık gerektiren işler bu Yeni Ay zamanı odaklanacağınız konular olacak. Birlikte olduğunuz kişi ile yahut ortağınızla gerginliklerden, tartışmalardan kaçınmalısınız. Aksine birlikte hareket ederek birbirinizi motive edebilirsiniz. Bir diğer olası senaryo da, sizden uzakta biri ile bir aşk meselesini ortaya çıkarabilir. Ama siz aşk konusunda ne kadar tutarlı olacaksınız, bu kısım beni biraz düşündürüyor açıkçası.

14 Şubat’ta Merkür Kova transiti gerçekleşiyor. Bu da sizler için aşk demek. Hayatında biri yoksa yeni birini dahil edebilirsin. Bir ilişkin varsa ciddi gelecek konuşmaları yapacaksın. Evlilik teklifi edebilir veya alabilirsin. Yıpranmış, yorulmuş, bir türlü ilerlemeyen ilişkilerin de bu süreçte bitmesi mümkün görünüyor. Tam tersi şekilde yakın zamanda bitenlerde geri dönüşler de yaşanabilir. Bizim pek şans vermediğimiz bu tür ilişkilerde bir kere daha denemekte fayda var. Sen gerçekten istiyorsan daha iyisi olabilir. Evliliklerde sıkça yaşanan tartışmalarda farklı gelişmeler oluşuyor.

Sabaha kadar süren konuşmalar yapılabilir. Tüm bunların dışında yeni iş fikirleri, çalışmalar ve iş birlikleri yaşamına muazzam şekilde düzen getiriyor. Her zamankinden fazla kazanacağın bu dönemi iyi değerlendirmelisin. İlişkilerde iletişimin, karşılıklı fikir paylaşımının, konuşmanın, birbirinizle bilginizi bölüşmenin, endişeli, huzursuz, tutarsız şekilde hareket etmemenin önemli olduğunu bilmeniz gerekiyor.

16 Şubat tarihinde sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Öncelikle fiziksel olarak daha fit görünmek için kolları sıvayabilir, spora başlayabilir, egzersizler yapabilirsiniz. Belki de daha güzel görünmek adına küçük bir operasyon yaptırabilirsiniz. Bazılarınız kişisel bir takım yeteneklerinizi eğitimle süsleyebilir mesleğe dönüştürebilirsiniz. Yalnız ikili ilişkilerde, partner ilişkilerinizde özgür hissetmek adına biraz huzursuzluk çıkartabilirsiniz. Kendi işinizi kurmak için de harekete geçebilirsiniz.

Şubat ayı ortasından ay sonuna kadar ikili ilişkilerin ve varsa evliliğin ön plana çıkabilir. Bir yanın kendini ön plana almak isterken, diğer yanın ikili ilişkilerine odaklanabilir. Bu ikilem içinde gidip gelirken kendini duygusal anlamda zaman zaman abartılı bir şekilde ifade edebilirsin. Genel anlamda yaşam sevincinin ve kendine olan güveninin yüksek olduğu bir zaman dilimindesin. Siz insanlara her zaman güneş gibi ışık saçarsınız. Saçtığınız bu ışığı iyilikle yoğurun. Biliyorsunuz ki bunu bir daha asla unutmayacaklar. Aşk konusunda değişime hazır olun. İlişkinizin şartlarını yeniden dengeleyin. Yeni bir fırsat yakalamaya hazır olun.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Yaşamında ortaklaşa paylaşımlar, banka kredileri, vergiler, borç almak veya vermek gibi konular ön plana çıkabilir. Kredi-miras konuları, eşinizin kazancı, ortak kazanç alanlarında şanslı bir dönemde olacaksınız. Yurtdışı ile ortak iş yapanlar buradan para kazanabilirler. Eğitim ya da seyahat için kredi başvurusunda bulunanlar otoriteden destek alabilir.

Artık finansal konular daha çok ön plana çıkmaya başlıyor. Ödemelerinizin üzerine odaklanabilirsiniz. Nafaka gibi konular gündeminizde olabilir. Öte yandan eşinizin parasal konularıyla ilgileniyor olacaksınız. Banka, kredi, faiz bu gibi alanlar önem kazanacak. Rüyalarınız bu dönem size yol gösterebilir, sezgileriniz kuvvetli olabilir.

başak burcu

Başak burcu Şubat 2022 yorumları

Başak burç yorumları: Birlikte çalıştığınız kişiler ile gerginliklerden kaçınmalı, yeni işler, yeni projeler gündeme gelebilir. İş ve çalışma ortamınızda kendinizi daha çok geliştirebilir, farklı zihin yapısındaki kişilerle önemli görüşmeler yapabilirsiniz. İşinizi yaparken interaktif medyayı, teknolojiyi, elektronik aletleri, sosyal paylaşım araçlarını ve interneti çok daha yoğun kullanabilirsiniz. Çalıştığınız iş ortamınızın organizasyonel yapısında bir değişiklik olabilir ve size sürpriz bir konum teklifi gelebilir.

14 Şubat’ta Merkür Kova transiti gerçekleşiyor. İş alanın ve çalışmaların ön plana geçiyor. Yarım kalan, tamamlanması gereken bazı detaylarla uğraşacaksın. Günlük hayatında çeki düzen verilmesi gereken işler var. Çevrendeki bazı insanlarla girdiğin sert diyaloglar yumuşuyor. Düzensizliğin seni yorduğu ruh halinden kurtulacaksın. Sağlıklı yaşam planları yapıyor, yeni kararlar alıyor ve uygulamaya geçiyorsun.

Aşka hayatına dair kafandaki düşünceler maddiyatla birleşiyor. Kendini her şeyden önce güvende hissetmek istiyorsun. Bu anlamda değişime gideceksin. Uzun vadede mutlu olabileceğini düşünüyorsun. Kısa vadeli geçici ilişkilerde yer almayacaksın. Devam eden ilişki ve evliliklerde kazanıma yönelik konular gündeme geliyor. Konuşmak, kısaca iletişim bir hayli yararlıdır. Bildiklerinizi başkalarına aktarmak, daha fazla öğrenmek, aklımızı kullanmak işimizde gelişmemizi sağlayacaktır.

16 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Aşk hayatınız canlanmaya başlıyor, cinsel enerjiniz yavaş yavaş yükseliyor. Aşk ve çocuklarla ilgili konularda stresli koşullar olabilir. İlişkilerinizin temeli daha çok cinsellik olabilir. Bu süreçte hayatınızı daha keyifli bir hale getirmek için vücut enerjinizi ve kaslarınızı çalıştıracak aktivitelere yönelebilirsiniz. Sportif faaliyetlere katılabilirsiniz. Diğer yandan bu dönem biraz kendinizle kalabilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Özellikle para kazanmakla ilgili ilginç fikirler, yöntemler geliştirebilirsiniz.

Günlük ya da iş yaşamına ilişkin sorumlulukların ön plana çıkarken sen kendi iç dünyana yönelmek isteyebilirsin. Şubat ayı ortasından ay sonuna kadar sosyal ortamlardan uzaklaşıp biraz yalnız kalma isteğin yükselebilir. Bu isteğini ifade ederken biraz abartılı tavırların olabilir. Sağlığınla ilgili konulara özenli yaklaşmak faydalı olabilir. Unutmayın ki ilerlemekten korkarsanız hayatın zorlukları her zaman karşınıza çıkar. İyi şeyler zaman alır. Emek vermeniz gerekir. Sonucunda yüzünüz gülecek.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. İkili ilişkiler, ortaklık ve evlilik konularında şanslı bir dönem başlıyor sizin için. Evlilik, ortaklık yahut her türlü ikili ilişkinde fedakârca tutumlar ön plana çıkabilir. İlişkileriniz önem kazanıyor. Bir ay boyunca ilişkilere adeta kendinizi kaptıracaksınız. Özel hayatınıza, aşk hayatınıza, sevdiklerinize daha fazla vaktinizi ayırmak isteyeceksiniz.


Bu dönem yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Belki işinizdeki bir değişimi sevdiklerinizle beraber atlatmak veya işinizdeki sorunları onlara anlatmak, onlardan onay ve destek almak isteyeceğiniz bir dönem olacak. Rutinlerinizde eksik tamamladığınız noktalara yeniden göz atarak tamamlanmasını sağlayabilirsiniz. Ruhsal, psikolojik, kişisel gelişim gibi konularda danışmanlık verenler çeşitli işbirliklerine girebilir veya danışmanlık alabilirler.

terazi burcu

Terazi burcu Şubat 2022 burç yorumları

Terazi burç yorumları: Hayatınızda kimse yoksa gerçekten ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişki potansiyeli oldukça yüksek. Ama evliyseniz şayet, eşiniz de size beklenmedik bir hoş bir sürpriz yapabilir. Eğer hamilelikle ilgili bir beklentiniz varsa, bu Yeni Ay zamanı sizi sevindirecek bir gelişme ile karşılaşabilirsiniz. Özellikle sosyal çevrenizin de desteği ile yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler bu Yeni Ay’da çalışmalar yapabilirler.

14 Şubat’ta Merkür Kova transiti gerçekleşiyor. Havada aşk kokusu var. Kafandaki düşünceler aşka doğru kayıyor. Yeni heyecan ve flörtler geliyor. Evliliklerde çocuklarla ilgili yeni bir döneme giriliyor. Bu dönem, yeni biriyle tanışmanın işaretçisi olabilir. Devam eden ilişkiniz varsa, partnerinizle düşüncelerinizi paylaşmanız anlamına gelir.

Kendini duygusal açıdan çok iyi hissedeceksin. Çocuk sahibi olmak, hamilelik ve var olan çocuklarla olan güzel gelişmeler mutluluk verici. Bunların yanında çiftlerin birlikte paylaştıkları ortak alan, çalışma ve zamanda artış gözleniyor. Keyif verici meşguliyetler artıyor. Bu transit sürecinde birbirinizi dinlemek, bir mesele veya hayatın genelinde fikirlerinizi öğrenmek kıymetlidir. Arkadaşlıklar ve arkadaşça yaklaşımlar, etkinlikler, internette oyun oynamak, yeni insanlarla tanışmak bu geçişin keyifli yanlarıdır.

16 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Sizi fiziksel anlamda yoracak koşullar olabilir. Fakat sağlamcı, daha organize ve planlı davranışlarınızla üstesinden gelebilirsiniz. Eviniz içinde kesici, delici, yanıcı aletler kullanırken dikkat edin. Evden çıkmadan önce birkaç kere son kontrollerinizi yapmanızda yarar var. Bu dönem ev satın almak gibi bir planınız varsa, harika bir pazarlık yapabilirsiniz bu konuda gökyüzü sizden yana olacaktır.

Kendine vakit ayırmak ile sosyalleşme isteğin arasında gidip gelebilirsin. Çeşitli sosyal organizasyonlara katılman ve arkadaşlarınla keyifli vakitler geçirmen mümkün. İddialı duruşunla kalabalıklar içinde ön plana çıkabilirsin. Bu süreçte geleceğe yönelik hedeflerini gözden geçirirken, kendin için yeni ve iddialı hedefler benimseyebilirsin. Sizi kaldırabilecek insanlarla hayatınızı paylaştığınızda mutluluk sizindir. Aşk, doğru yerlerde bulunur ve siz gerçekten isterseniz bütün yerler doğrudur!

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte çalışma ortamınızda otoriteden destek alabilirsiniz. Eş, arkadaş ya da ortaklarınız rahatsızlık yaşayabilir. Sağlık sorunu yaşayan Terazi burçları bu dönemde iyileşebilir. İş, hizmet ve sağlık alanlarınızın aktif olacağı bir dönem başlıyor. Bir ay boyunca kendinizi işinizde, gücünüzde göstermek isteyecek, gündelik hayatın düzenine önem vereceksiniz. Koşturmalar, angarya işler üzerinize yerleşebilir.

Bu dönem çok çalışabilirsiniz. Hayal kurmak isteyebilir, tembel etkilerle işlerinizi erteleyebilirsiniz. Tatlı tüketiminizin artacağı bu dönem kilo alımına dikkat edin. Günlük iş hayatın ve sorumlulukların ön plana çıkıyor. Fedakârca tutumların dolayısıyla iş ortamında ekip arkadaşlarının görevlerini kendi üzerine almaya yönelik bir eğilim içinde olabilirsin.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Şubat 2022 aylık yorumları

Akrep burç yorumları: Ev, yuva, aile konuları bu Yeni Ay’ın ilgileneceği konular arasında yer alacak. Evinizi yeniden dekore etmek, tadilat işleri ile ilgilenmek, yeni elektronik eşyalar alabilirsiniz. Bunlar olası iyi etkiler fakat aile içinde özellikle erkek figürler ile çekişmelerden uzak durmak yerinde olacaktır. Belki de yeni bir eve taşınmanın zamanı gelmiştir ve ilanlara bakmanın tam zamanıdır.

14 Şubat’ta Merkür Kova transiti gerçekleşiyor. Ev, aile, yuva ve aile bireyleriyle iletişim gibi konular öne çıkıyor. Birbirinizle yapacağınız konuşmalar artıyor. Arada kırgınlık veya anlaşmazlık varsa, bunlar artık ortadan kalkıyor. Ertelenen bir konu karara bağlanıyor. Uzlaşmacı tutumun, karşı tarafta büyük etki yaratıyor. Bu dönemdeki duyarlılığın her zamankinden daha fazla artıyor. Evde yapmak istediğin değişiklikler varsa gündeme getireceksin.

Merkür transiti mali konuların ev içinde, aile ile görüşülmesi yönünde etkili olduğu gibi, taşınma, kira artışı, ev satın alımı, yatırım, ofis çalışmaları, eğitim giderleri gibi konularda da önem taşıyacak. Taşınma, tadilat, boya-badana işlerine kalkışabilirsin. Yeni eşya almak düşüncesindeysen bunu bu günler içinde yapacaksın. Çevrenin tavsiyelerini pek dikkate almıyor kendi zevkine ve keyfine göre hareket ediyor, doğru da yapıyorsun. Hesabı bilmek, harcamalara da dikkat etmek lazımdır, ailemize destek olabiliriz. Evimizin ihtiyaçlarını temin edebiliriz.

16 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Size yeni iş kapıları açılabilir, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bu sizin pek de beklediğiniz, umduğunuz tarzda bir kariyer gelişmesi olmayacaktır. Kariyer konusunda sürprizlere hazır olun ve emin olun kendinizi daha özgür hissetmenize neden olacak gelişmeleri bekleyin. Hayatınıza hız ve heyecan katacak sözleşmeler yapabilir, imzalar atabilirsiniz. Kuzenlerinizin veya kardeşlerinizin hayatında iş konularında özellikle olumlu gelişmeler meydana gelebilir.

Yaşamında kariyerinle ilgili konular gündemini meşgul edebilir. Kariyerinle ilgili etkin pozisyondaki kişilerle yakın ilişkiler kurabilirsin. Kendini yeniden yapılandırmak için güzel bir dönemdesin. Dünyanın zirvesine çıkın. Böylece insanlar sizin görkeminizi görmeye başlarlar. Şimdi tahtı ele geçirme ve maneviyatınızı güçlendirme zamanı. Başarılı olmak için nelere ihtiyacınız var gözden geçirin ve son rötuşları yapın. Topluluklar önünde kendini rahatlıkla ifade edebileceğin ve yaptığın işlerle kendini gösterebileceğin bir zaman diliminde olacaksın.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Kendine vakit ayırma isteğinin yükseleceği bir aylık zaman dilimine hoş geldin. Bu süreçte hayatında keyifli aldığın konular ön plana çıkabilir. Güneş sizi bir ay boyunca destekliyor olacak. Akrep burçları, işle ilgili sahnede olabilecekleri bir dönemdeler. Şans oyunlarından ya da borsadan para kazanabilirler. Yaratıcı çalışmalar yapıyorsanız bu süreçte yaratıcılığınız tetiklenebilir ve onu daha iyi ifade edebilirsiniz. Daha derin düşünebilme eğiliminizin de yükselebileceğinden bu süreci değerlendirmekte fayda var.

Aşk hayatınız, varsa çocuğunuzla ilgili bağlantılı konular, size keyif veren alanlar, eğlence alanlarınız, kreatif işleriniz, sanatsal konularınız aktif olacak. Kendinize, aşk hayatınıza, hobilerinize daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz. Eğitmenlik ve danışmalıkla ilgili konuların bu dönem hızlandığını görebilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Şubat 2022 burç yorumları

Yay burç yorumları: Yeni Ay ile birlikte spontane, plansız bir tatile, bir seyahate çıkabilirsiniz. Hatta hoşlandığınız biri veya partneriniz varsa onunla da çıkabilirsiniz bu seyahate. Yaratıcılık, hobiniz olan bir konuda eğitim almaya da karar verebilirsiniz. İş anlamında üzerinizde her zamankinden çok daha fazla baskı ve sorumluluk hissedebilirsiniz ama bu süreçte patronlarla papaz olmamaya özen gösterin. Birinci dereceden akrabalarınız, kuzenleriniz, kardeşlerinizin hayatlarında zorlu dramatik gelişmeler söz konusu olabilir ve sizin yardım etmeniz gerekebilir bu Yeni Ay haftasında.

14 Şubat’ta Merkür Kova transiti gerçekleşiyor. Bu dönemde görüşme, konuşma ve yazışmalarda artış olacağına işaret ediyor. Çevrenle olan iletişimin yoğunlaşıyor. Kardeş, kuzen, akrabalarla ilgili yeni konular gündeme geliyor. Yapacağın kısa kısa seyahatlerde birden fazla işini halledeceksin. Çevremizle bağlantımız artacak. Arkadaşlıklar kuracağız. İletişimde bulunmaktan, bir araya gelmekten hoşlanacağız. Yeni biriyle tanışabiliriz. Bu kişiyle sık sık bir araya gelebiliriz. Özel hayatında özgür tavırlarından ödün vermiyorsun.

Merkür Kova geçişi; iş hayatımızla ilgili konularda da etkilidir. Daha fazla bilgi edinmemizi, kendimizi geliştirmemizi, zihnimizi kariyer hayatımıza odaklamamızı, görüşmelerde bulunarak çevremizi genişletmemizi sağlar. Yürüttüğün reklam, pazarlama ve sosyal medya işlerinde de önemli derecede güzel gelişmeler yaşıyorsun. Kendini görmek istediğin noktanın üstünde bulabilirsin. Anlaşmak, konuşmak, yakın çevremizde bulunan bir kişiyle ortaklaşa bir işe girişmek, zekamızı en üst düzeyde kullanmak, yeni bir çevreye dahil olmak açısından da sizler için gayet olumlu bir süreç.

16 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Para ile ilgili konularda daha fazla efor harcamanız gerekecektir, mücadele alanınız para ve kazançlara yönelecektir. Bütçeyi dengelemek bu süreçte çok önemli olacaktır. Gelen gider çünkü ve parayı elde tutmak zorlaşabilir. Hemen canınızı sıkmayın, para gelecek ki gidecek öyle düşünün. Para ile ilgili konularda daha stratejik ve akıllıca davranabileceksiniz. Bu dönem elinizden çıkarmak istediğiniz, satmayı planladığınız bir şey varsa bunu hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Her türlü satış konusunda gökyüzü destekleyici konumda olacaktır.

Şubat ayı ortasından ay sonuna kadar mevcut rutinin seni biraz sıkabilir ve kaçıp uzaklaşmak isteyebilirsin. Denizaşırı yolculuklar organize etmek duygusal bir ihtiyaca dönüşebilir. Bu süreçte yabancı ülkelerden, farklı kültürlerden arkadaşlar edinebilirsin. Sorumlu olduğunuz alanı bırakıp, başka alana geçtiğinizde neler yapabileceğinizi hayal edin. Öne çıkmaya ve fark edilmeye cesaret edin! Hayata yönelik yeni felsefeler ve yepyeni bakış açılarıyla tanışmanız muhtemeldir.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Aile içerisinde çözülememiş konular varsa uzlaşıya varılması yönünde liderlik edebilirsin. Odağında ev konusu olacak. Evinize, ailenize, yuvanıza odaklanacağınız bir dönem başlıyor. Bu alanlarda vakit geçirmek, ailenizle daha fazla bağlantı içinde olmak sizin için önemli olacak. Evle ilgili, yerleşimle ilgili konulara vaktinizi harcayabilirsiniz. Yay burçları, evle aile ile ilgili konularda daha fedakar olacakları ve aileden destek alacakları bir dönemdeler. Bebek düşünenler müjdeli haber alabilirler. Yurtdışından misafir gelebilir. Evden internet yayımcılığı ile ilgili bir iş yürütebilirler.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Şubat 2022 aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: İş hayatında organize ve sorumluluk bilinci ile hareket etmeniz durumunda başarıyı biraz geç de olsa elde edebileceksiniz. Kişisel anlamda kazançlarınızı artırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bu kazanç zam ile olabilir veya bir satış işi ile elinize geçecek ekstra para ile olabilir veya vergisel bir kazanç olabilir. Eğer işiniz bir ortak ile gerçekleşiyorsa, birlikte daha çok kazanabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz.

14 Şubat’ta Merkür Kova transiti gerçekleşiyor. İkinci evinizde seyahat edecek Merkür; kazanç, gelir, birikim ve harcama alanlarınıza vurgu yapacak. Aynı zamanda ev ve her türlü gayrimenkul işleri odak noktanız haline gelebilir. İş arıyorsan, başvuru yaptıysan veya kendi işini kuracaksan muhteşem bir dönemdesin. Bu zaman diliminde birikim, yatırım ve maddi güvence konuları ile meşgul olacaksın. Ev almak için araştırma içindeysen istediğin niteliklere sahip ev bulabilirsin.

Merkür’ün hareketlendirdiği noktada gündeme gelen bağlantılar yenilik getiriyor. Bu dönemde kazanç elde etme yönünde arkadaş çevreniz, hizmette bulunduğunuz kişiler, günü birlik işler, internet, yazışmalar, bilgi paylaşımları hayli etkilidir. Hangi konuda tecrübemiz varsa, başkalarına eğitmenlik yapabiliriz, yol gösterebiliriz, aktif bir şekilde yönlendirebiliriz. Ancak geleni bereketiyle karşılamayı, olmayan bir işi de hayrımıza bilmeyi unutmayalım.

16 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hayatınızda odaklanacağız konular, krediler, borçlar, ekonomi, finansal durumlar, vergiler, miraslar, sponsorluklar, nafaka konuları, muhasebe ile ilgili işler, değişim, dönüşüm ile ilintili konular olacaktır. Bu dönem belki de uygun faiz oranları ile yatırım için kredi çekebilirsiniz, belki de kendi işinizi kurmak için de kullanabilirsiniz bu krediyi. Belki de beklenmedik, sürpriz bir ödeme yapılabilir size. Ya da bir borcunuzu ödemeniz konusunda bir kolaylıkla karşılaşabilirsiniz.

Yaşamında finansal konular, ortaklaşa paylaşımlar ön plana çıkabilir. Gündemini meşgul eden bir miras konusu varsa aktif tavırlarınla konuyu nihayete erdirebilirsin. Başvurduğun bir banka kredisi varsa konuyla ilgili sonuç alabilirsin. Bu süreçte okült ve metafizik konulara yönelik ilgin yoğunlaşabilir. Sizinle birlikte yürüyen ve aynı zamanda ruhunuzu iyileştiren yol arkadaşınızı bulun. Eğer size iyi gelmezse gitmesine izin verin. Benlik saygınızı yüksek tutun. Güzel bir gelecek inşa etmek için gerekli malzemeler önünüze geliyor olacak.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Oğlak burçları, iletişim, eğitim konularında şanslılar. Ev kredisi alabilirler. Aile ile ilgili miras konusu varsa o netleşebilir. İletişim ağınızı hızlandırdığınız bir dönem başlıyor. Yakın çevreniz, akrabalarınız, kardeşler, yakın dostlarınız, komşular onların hayatında konu ve olaylar önem kazanıyor. Kardeşlerin ve yakın çevrenle ilişkilerinde kendinden önce onları ön plana aldığın tutumlar içinde olabilirsin.

İletişime dayalı bir takım işleriniz varsa satış, reklam, pazarlama gibi alanlarda hayal gücünüzü yeteneklerinizi ve yaratıcı tarafınızı çok net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Ruhsal konularla ilgili eğitimler almak isteyebilirsin. Eğitim almak istediğin konularla ilgili araştırmalara hız verin.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Şubat 2022 burç yorumları

Kova burç yorumları: Fiziksel olarak daha fit görünmek için kolları sıvayabilir, spora başlayabilir, egzersizler yapabilirsiniz. Belki de daha güzel görünmek adına küçük bir operasyon yaptırabilirsiniz. Hayatınızın gidişatı ile ilgili radikal bir takım kararlar alabilirsiniz. Bazılarınız kişisel bir takım yeteneklerinizi eğitimle süsleyebilir, mesleğe dönüştürebilirsiniz. Yalnız ikili ilişkilerde, partner ilişkilerinizde özgür hissetmek adına biraz huzursuzluk çıkartabilirsiniz.

14 Şubat’ta Merkür sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Düşünceleriniz hızlanıyor. Kafanı meşgul eden konular her zamankinden daha fazla. Merkür Kova burcundayken diğer burçları olumlu yönde etkiliyor ama siz Kova burçlarında kafa karışıklığı yaratıyor. İki arada bir derece kalmanız muhtemel konular önünüze çıkabilir. Karar vermekte zorlanabilirsiniz. Karşınıza cesaret gerektiren işler ve ilişkiler çıkabilir.

Burcunuzda ilerleyecek Merkür, aşk hayatımızda iletişimin öncüsü, insanları etkilemede gücümüzün doruk noktasında olduğunu gösteriyor. Sözlerimizle nasıl da arkadaş canlısı olduğumuzu göstereceğiz. Görüş yapımız, ileri düşünce tarzımız, modern yaşam biçimimiz, kültürel etkinliğimiz bizi diğerlerinden farklı kılıyor. Bu transitte, finansal krizlerimizi aşabilmek amaçlı düşüneceğiz. Kimlerden ne gibi destekler görebiliriz, nasıl para kazanabiliriz bunları daha dikkatli şekilde gözden geçireceğiz. Özetle yenilenmek ve daha rahat yaşama isteğimiz yüksek olacak.

16 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Eğer bir partneriniz varsa ona sürpriz bir şekilde evlenme teklif edebilir, yüzük takabilir, yüzük alabilir, nişanlanabilir, ilişkinizi daha heyecan verici bir noktaya taşımak isteyebilirsiniz. Sizi çok iyi temsil edecek biri ile bir anlaşma yapabilirsiniz. Avukat olabilir, muhasebeci olabilir veya iş anlamında sizi besleyecek bir ortaklık başlatabilirsiniz. Her şekilde bu Dolunay, size destek olacak kişileri hayatınıza çekmeniz konusunda sizin için fayda odaklı çalışacaktır.

Fiziksel enerjinin ve kendine olan güveninin yüksek olduğu, kendini rahatlıkla ifade edebildiğin bir zaman dilimindesin. Kendine odaklanmak ile ikili ilişkine veyahut varsa evliliğine odaklanmak arasında “ben mi? biz mi?” ikilemi yaşayabilirsin. Sizin özgürlük ihtiyacınızı anlayan ve her zaman yanınızda olacak biriyle arkadaş olun. Kimseye sizle tartışacak lüksü vermeyin. Kendinizi uzun vadeli sorunlardan kurtarın. Ancak eleştirilerin de bazen iyi olduğunu ve sizi geliştirdiğini göz ardı etmeyin. Her türlü ikili ilişkin içinde açık ve direkt tavırlarınla kendini gösterebilir, ön plana çıkabilirsin.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Yaşamında finansal konular ön planda. Baba, koca gibi eril figürlerden finansal anlamda destek görebileceğin gibi sen de senden bu anlamda destek isteyenlere borç vermek isteyebilirsin. Kova burçları maddi konularda şanslılar. Yakın çevreden, eşten veya ortaktan bu anlamda destek alabilirler. İletişim eğitim konularına para harcayabilirler.

Artık para konularında daha fazla kendinizi göstereceğiniz bir döneme adım atıyorsunuz. Hayatınızla ilgili yapılması gerekenler, güzel şanslar devrede olurken maddi konularda da bu işlerinizin karşılığını görmek isteyeceksiniz. İşlerinizin karşılığını alacağınız bir dönem olabilir. Hayal gücünüzü kullandığınız, işlerden güzel sonuçlar almaya yatkın olacaksınız.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Şubat 2022 aylık yorumları

Balık burç yorumları: Sağlıkla ilgili devam eden bir tedaviniz var ise tedavi yönteminde veya gittiğiniz hastanede değişikliğe gidebilirsiniz. Belki de bir süredir devam eden bir sağlık durumunuz var ise, bu hafta artık sona erebilir. Sağlığınıza özellikle ateşli ve salgın hastalıklara karşı dikkat etmelisiniz. Bu dönem biraz kendinizle kalabilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Önümüzdeki 2 haftalık süreç tam anlamıyla içe dönme, ruhsal egzersizler yapma, psikolojik olarak terapi alma dönemi olacak. Diğer yandan özellikle para kazanmakla ilgili ilginç fikirler, yöntemler geliştirebilirsiniz.

14 Şubat’ta Merkür Kova transiti gerçekleşiyor. Sezgileriniz güçleniyor ve gördüğünüz rüyalarda büyük oranda artış gözleniyor. Arkanızdan çevrilen işleri, konuşulanları, dedikoduları hissedip öğreneceksiniz. Bunları kafanıza takabilirsiniz veya takmayabilirsiniz, bu biraz da o anki ruh halinize bağlı.

Aldatılmalara ve kandırılmaya açık bir süreçte olabilirsiniz. Okumadan imzalamaman gereken şeyler ve konunun derinliğini bilmeden harekete geçmemen gereken durumlar var. Aslında yaşaman olası olan olumsuzlukların boyutu çok büyük değil. Bu tümüyle size bağlı. Görmezden geldiğiniz sürece sıkıntı oluşmuyor. Tedbiri elden bırakmayın ve keyif aldığınız alanlarda vakit geçirmeye bakın.

16 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Öncelikle yeni iş projeleri gündeme gelebilir, iş bağlantıları kurabilir, iş konusunda harika destekler alabilirsiniz. Çalıştığınız iş ortamınızın organizasyonel yapısında bir değişiklik olabilir ve size sürpriz bir konum teklifi gelebilir. Çalıştığınız iş yerinin lokasyonunda da değişiklikler olabilir. İş ortamınızda kullanmak üzere yeni elektronik aletler alabilir, bilgisayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Sağlığınızla ile ilgili kontrollerden geçebilir, beslenmenize dikkat edebilir, hayatınızı sağlık anlamında yeniden düzenlemeniz gerekebilir.

Günlük rutinlerin ve işle ilgili sorumlulukların ön plana çıkabilir. Kendinden çok diğer insanlar için bir şeyler yapmak isteyebilir, özellikle iş ortamında yaptıklarını gözler önüne sermek isteyebilirsin. Gülmenin bir yolunu bulursanız, yaptığınız işi daha da çok seversiniz. Ve yaptığınız iş artık sizin için bir yük olmaktan çıkar. Sizi değersizleştiren her şeyden ve herkesten uzak durun. İş hayatınız için istikrara ihtiyacınız var. Daha iyi bir şey beklemenin zamanı geldi mi? Önümüzdeki süreçte ortaya koymak üzere yeni şeylerin hazırlıklarına girişmek için uygun bir dönemde olacaksınız.

18 Şubat’ta Güneş sizin burcunuza geçiyor. Fiziksel enerjiniz ve kendinize olan güveninizde bir yükselme hissedebilir, girdiğiniz ortamlarda bir güneş gibi ışık saçabilirsiniz. Kendinizi her zaman olduğundan daha iyi ifade etmeye açık bir dönemde olacaksınız. Güneş’i arkanıza alarak kendinize olan güveninizin yerine geleceği bir dönem başlıyor. Aynı zamanda kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Sağlığınızla ilgili konularda da kendinizi güçlü hissedeceğiniz, keyfinizin yerinde olacağı bir zaman dilimindesiniz.


Balık burçları maddi konularda şanslılar. İş arayanlar iş bulabilir. Sağlıklarına dikkat etmeleri gerekiyor. Beklenmedik ödemeler, ekonomik anlamda sizi zor duruma sokabilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmanızda fayda var. Bu dönem hayata karşı direnmek yerine yapılması gerekenleri ele alıp akışla beraber gitmelisiniz. Değişim ve dönüşümlerde esnek olmaya gayret göstermelisiniz. Özellikle ilişkilerde ve iletişimde yaşadığınız sorunlar ve sıkıntılar geride kalıyor. Artık kafanızı daha netleştirerek yolunuzda ilerleyeceksiniz.

Astroloji Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.