Astroloji: 18 Mart Başak burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: 18 Mart 2022 Başak burcunda Dolunay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Dolunay burç yorumları

Astroloji: 18 Mart Başak burcunda Dolunay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık aylık, haftalık, günlük burç yorumları…

Genel etkiler: Önümüzdeki 10 günlük dönemde, içimizdeki irade gücümüzü güçlendirmek için çaba harcayacağız. Hedeflerimize ulaşmak için sahip olduğumuz organizasyon yapmak planlamak ve düzenlemekle ilgili yeteneklerimizi hayata geçirmek biraz zorlayabilir. Ancak sabır ve doğru planlama ile zaman yönetimi yaparak başarılı olmamız çok mümkün. Başkalarının hedeflerine yardımcı olmak için üzerimize görev ve sorumluluklar yüklenebilir.


İş ortaklıklarında evlilikte ve hayatımızdaki özel kişilerle kurduğumuz ilişkilerde yaptıklarımızın karşılığını almak ve beklentilerimizin karşılanması bakımından karşımızdakilere isteklerimizi yansıtmak konusunda net ve objektif olmak durumundayız. Kapris, sabırsız davranışlar, sürekli muhalif olmaya çalışmak bu dönemde bizleri zor durumda bırakabilir. Her şeyden nem kapma, kuruntu yapmak için ideal bir dönem. Sürekli bir şeylere kulp takmak, eleştirmek keyif verebilir. Bu Dolunay zamanı, uzun süredir ertelediğiniz bahar temizliğini yapmak veya dolap temizliği yapmak için de uygundur.

Dolunay’ın burçlara etkileri:

koç burcu

Koç burcu Dolunay burç yorumları

Koç burç yorumları: Dolunay sizin 6. evinize denk geliyor. Bu da ev, iş ve çalışma ortamınızı, sağlığınızı, birlikte çalıştığınız kimseleri, çok ama çok çalışmayı ama az karşılık görmeyi, evcil hayvanlarını sembolize eder. Demek ki Dolunay sürecinde yeni iş projeleri gündeme gelebilir, yeni evcil hayvanlar alabilir, ev hayvanlarımızla ilgili konulara odaklanabilir, iş konusunda daha üretken, daha titiz, daha detaycı olabilir, kişisel sağlığımıza da ekstra dikkat kesileceğimiz 10 günlük bir süreç olacak.

İş hayatınızda riskli davranışlar anlık kararlar kayıplara ve ortaklıkların bozulmasına neden olabilir. İyice araştırıp düşünmeden kararlar almamalı ve kendi fikirlerinizi kabul ettirme konusunda ısrarcı davranmamalısınız. Özel yaşamınızda da öfkeli davranışlar ve kıskançlıklardan uzak durmalı gizli saklı işler çevirmemelisiniz.

Kariyerinizde yapacağın bazı değerlendirmeler sonucunda yeniden aksiyon alıp bir düzen oluşturmak isteyebilirsin. Günlük rutinlerini yeniden planlamak ve bir düzene sokmak için oldukça uygun bir dönem. Ancak bu esnada birtakım hassasiyetlerinin farkına varabilirsin. Ayrıca sağlığınla ilgilenmek ve eğer gerekiyorsa diyetine dikkat etmek için tam zamanlama!

Çalışma ortamınız değişebilir. Kendinizi daha net ifade edebileceğiniz proje fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Önemli bir iş projenizi bitirebilir ve bununla ilgili önemli bir aşamayı kat edebilirsiniz. Büyük bir başarı sizleri bekliyor. Bu döneme kadar hazırlıklarınızı yapın. Aynı zamanda aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler oldukça sizleri şaşırtabilir.

boğa burcu

Boğa burcu Dolunay burç yorumları

Boğa burç yorumları: Özel hayatta bir aldanma, kafa karışıklığı, ne istediğini bilememe gibi durumlar yaşanabilir. Özel hayatta bir hayal kırıklığı söz konusu olabilir açıkçası. Yeni tanışabileceğiniz kimselerin size verdiği bilgileri farklı noktalardan doğrulamayı ihmal etmeyin bence. Diğer yandan yaratıcı çalışmalara start verebilir, hobilerinize eğilebilir ve kendinizi ifade etmek bakımından sezgileri duyguları ve yetenekleri daha fazla kullanmak isteyebilirsiniz.

İlişkini yeniden masaya yatırıp değerlendirmek isteyebilirsin. Birtakım hassasiyetlerin veya kırılganlıkların olduğunu fark edip bir karara varmayı tercih edebilirsin. Ancak bu dönemdeki belirsizlikler doğru karar vermeni engelleyebilir veya kafa karışıklığı yaratabilir. Eğer varsa çocuklarınla ilgili bazı hassas koşulların farkına varabilir ve bunlara bir düzen getirmek isteyebilirsin. Onları geliştirici çalışmalara hobilere bireysel sporlara ve etkinliklere başlatabilirsiniz.

İş ve özel yaşamınızda etki altında kalmadan sadece sezgilerinize güvenin ve cesaretli adımlar atın. Dolunay enerjisi evli Boğa’lar içinde dikkat çekici enerjileri beraberinde getirmekte. Eşinizin geçmişinde yaşadığı bir ilişki yada evliliğinden kaynaklanan sorunlar yaşanabilir.. Eşinizle duygularınızı paylaşmalı ve bu sorunu aşması gerektiğinin farkına varmasını sağlamalısınız. Bekar Boğa’lar sizlerde bu dönemde birden fazla insanın dikkatini çekebilir kıskanç arkadaşlarınızın hoş olmayan davranışları ile yeni bir ilişkiye adım atmaktan alıkonabilirsiniz.

Aşk ve ilişkilerde önemli bir yoğunlaşma süreci. Evli olanlar için çocuk sahibi olmak adına önemli bir dönem olabilir. İlişkilerinizde önemli bir toparlanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Çocuklarınızın hayatını ilgilendiren konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Romantizm ve aşk konuları sizi bu dönemde daha ruhsal anlamda yoğunlaştıracaktır. Yeni bir ilişki için keyifli bir dönemin başlangıcı da diyebiliriz. Çalışanlarınızla ilgili ya da çalışma arkadaşlarınızla alakalı gizli kalmış bir konuyu öğrenebilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu Dolunay burç yorumları

İkizler burç yorumları: Dolunay zamanı evinizi yeniden düzenlemek, boyamak, evin şeklini, görüntüsünü değiştirmek, evinize yeni eşyalar, mobilyalar almak için de uygun bir zamanda olacaksınız. Ebeveynlerinizle ilgilenmek, sağlıklarına özen göstermek, zamanınızdan ve enerjinizden fedakarlık etmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Aile içi ilişkilerde daha fazla fedakarlık etmek, ebeveynlere veya eşe anlayışlı davranmak gerekebilir.

Aile anne baba kardeşlerle ilgili konularda yaşanacak olumlu gelişmeler sizi pek çok konuda cesaretlendirecek. Karşılık beklemeden seviliyor olmanın gücü yaşamınızın sıkıntılı her noktasında çıkış noktalarını yakalayarak çözüme kavuşturmanızı sağlayacak. Bekar İkizler arkadaşlarınız aracılığı ile tanışacağınız biri ile yakınlaşabilir daha önce hissetmediğiniz duyguları deneyimleyebilirsiniz.

Geçmişten bazı konuların gündemine gelebilir, köklere veya aileye ait belirsizlikler ve hassasiyetlerle yüzleşmen gerekebilir. Kariyer ve ev hayatın arasında bir denge oluşturmak isterken karışıklık yaşayabilirsin. Yaşadığın eve yeni bir düzen getirmek isteyebilir veya taşınmaz bir mülk konusunda nihai karara varmak isterken kontrolünün dışında gelişen bazı koşullarla karşılaşabilirsin.

Duygusal yaklaşımlarınız ve ailenizle olan ruhsal bağlarınız gündemde olacak. Ailenizin yaklaşımları karşısında net bir karar alamayabilirsiniz. Aileniz ve yaşadığınız yer ile ilgili gündeme gelen bir değişiklik adına bazı yanılgılar ve yanlış anlaşılmalar oluşabilir. Bu dönemde yapılan tüm maddi ve manevi konularda çok dikkatli olmalı ve alacağınız kararların arka planını iyice araştırmalısınız. Hayatınızla ilgili çok önemli bir karar aşamasında olabilirisiniz. Geçmişten gelen bir ilişkinin hesaplaşması söz konusu olabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu Dolunay burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat. İletişim evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay internetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir. Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir. Taşınma, yer değiştirme, tadilat, ev ile ilgili konular bu Dolunay sürecinde ilgilenmeniz gereken konular arasında yer alabilir.

Ay boyunca yapacaklarınızı planlayın ve harekete geçin. Dolunay enerjisi sağlık sorunları yaşayan Yengeçlerinde yüzlerini güldürecek enerjilere sahip. Ayrıca çocuk yada kardeşleri ile sorunlar yaşayan Yengeçler Başak Dolunay huzur ve sevginin barışını getirecek sizlere. Yeni bir beraberliğe adım atabilir var olan beraberliğinizde sorunları aşarak evlilik yolunda ilk adımı atma kararı alabilirsiniz.

Planladığın düşüncelerine veya projelerine bir düzen getirmek isteyebilirsin. İletişim konularında bazı detaylara dikkat etmen gereken bir dönemdesin. Ayrıca akrabalarınla ilgili beklentilerinde yanılgılarının farkına varabilir, beklentilerinin karşılanmadığını düşünerek onlarla olan ilişkilerini gözden geçirebilirsin.

Yakın çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde önemli bir konu gündeme gelebilir. Hayatınıza yeni bir proje ya da yeni bir kişi dahil olabilir. Yeni bir gelişim sürecine başlangıç yapabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili problemlerde haklılığınızın anlaşılacağı ve ilahi adaleti deneyimleyeceğiniz keyifli bir sürecin başlangıcı da diyebiliriz. Büyük bir yükselişe ilerliyorsunuz. Eğitim ve seyahatler sizler için çok önemli bir nokta da olacak. Finansal anlamda partnerinizle uzun süren bazı anlaşmazlıklara karşı daha kontrollü olmalısınız.

aslan burcu

Aslan burcu Dolunay burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu dönemde kendiniz için bir yatırım yapmak amacıyla adım atmak isteyebilirsiniz. Maddi konularda kendinizi sisli bir yolda yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu yüzden de aslında büyük riskli bir takım girişimler ve yatırımlar için pek de uygun bir zaman değil, en azından bu 10 günlük süreç. Mevcut koşullarınızı korumaya yönelik hareket etmenizde fayda olduğunu düşünüyorum. İş ortamınız oldukça yoğun ama bir o kadar verimli geçecektir. İş ortamınızda birlikte çalıştığınız kimselerden güzel destekler alabileceksiniz.

Dolunay enerjisi ile özel yaşamınız bir hayli önem kazanacak eş yada sevgilinizle ilişkiniz hakkında kararlar alacak ve cesaretle uygulayacaksınız. Uygulamalısınız! Aşk hayatınız seçimleriniz ve cesaretinizle bambaşka bir boyut kazanacak. İçinize yönelin ve kalbinizin sesini dinleyerek kararlar alın… Haksızlık ettiğinizi düşünüyorsanız özür dileyin, Haksızlığa uğradığınızın farkına vardıysanız buna bir son verin. Yaşadıklarınız ve yaşattıklarınızı sorgulayın. Sizler özel yaşamınızda huzursuz olduğunuzda hayatınızın her alanına yansıtan aşkı tüm yalınlığı ile yaşayan ve yaşatan insanlarsınız. Bunun bilinci ile hareket etmeyi başarmalısınız.

Gelirlerini gözden geçirerek, kazançlarına bazı düzenlemeler getirmek isteyeceğin günlerdesin. Ancak bu esnada finansal bazı hassasiyetlerle yüzleşebilir, yeni kazanç sağlayacak arayışlara girebilirsin. Gelir gider dengeni oluşturmaya çalışırken yanılgıya düşerek yanlış kararlar vermemeye dikkat etmelisin. Kontrolsüz harcamalar yaparak sıkıntıya düşmemek adına iyi bir planlama yapmalısın.

Maddi konularınızla ilgili önemli bazı kararlar almanız gerekebilir. Farkında olmadan düşüncesizce ve aceleyle yeni bir maddi yola girişmek isteyebilirsiniz. Bu konuda şartlarınız bu döneme kadar oluşturmadıysanız acele karar vermeyin. İlişkinizde, evliliğinizde ani kararlar vermek yerine olayların neden bu şekilde geliştiğini anlamaya çalışın. Çalışma ortamınızda herhangi bir kadının manipülasyonuna karşı dikkatli ilerlemelisiniz. Bazı rekabetler sizler için bir tuzak olabilir. Akılcı ve stratejik olan tavrınızla ön plana siz geçebilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu Dolunay yorumları

Başak burç yorumları: Bir iş teklifi ya da ekstra para kazanabileceğiniz bir durum oluşabilir. Bu Dolunay’da kendinizi sisli bir yolda yürüyor gibi hissedebilir, hayatınızda belki ortaklıklar ve ilişkilerle ilgili konularda bir şeyleri netliğe kavuşturmak istiyor olabilirsiniz ama bu pek mümkün görünmüyor. Aksine ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili hayal kırıklıkları söz konusu olabilir. İşler pek de istediğiniz gibi gitmeyebilir. Bu dönem yeni ilişkiler ve ortaklıklar için de zemin pek uygun gözükmüyor.

İş eğitim ve özel hayatınızda uğramış olduğunuz haksızlıklar zorluklar yerini olumlu gelişmelere bırakıyor ve ön plana çıkarak hakkınız olanı almaya başlıyorsunuz. Cesaretinizi bilgi deneyim ve özgüvenle birleştirdiğiniz anda rotanızı belirleyin ve hedeflerinize doğru kararlılıkla ilerleyin. Özel yaşamınızda ise AŞK sizi karşılamakta. Aşktan korkmayın ve aşkın her renginin güzelliklerini ruhunuza katın.

Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz ama alacağınız kararlarda yeni yapılanmalar oluşabilir. Yeni projelerinin temellerini atabilmek adına üretken ve verimli çalışmak isteyeceksin. Ancak başkalarına bağlı kalacağın koşullar gelişebilir veya karşındaki kişilerin beklentilerini karşılamadığını düşünebilirsin. Ayrıca bedenine ve sağlığına da dikkat etmen gerekiyor. Var olan bir alışkanlığını bırakabilir, spora ve diyete başlayabilirsin.


Net kararlar alamayacağınızı hissedebilir ve sizden beklenmeyecek bir şekilde mantıksızca yaklaşabilirsiniz. Bu yüzden hayatınızdaki tuzaklarınızı iyi bilmeniz gereken bir süre. Zaaflarınıza yenik düşmeyin. Bu dönemde resmin tamamına bakmanızı öneririm. Detayların elverişsizliği arasında boğulmamalısınız. Hayatınızla ilgili bazı göremediğiniz şeyler bu sefer önünüze çıkıyor. Biraz daha cesur olmalısınız.

terazi burcu

Terazi burcu Dolunay burç yorumları

Terazi burç yorumları: Sizi ruhsal anlamda rahatsız eden konular gün yüzüne çıkabilir. Önümüzdeki 10 günlük dönemde hayatı kontrol etmek, koşulları istediğiniz gibi yönetmek pek kolay olmayabilir ve hayal kırıklıkları oluşabilir. Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Özellikle risklerden uzak durmak, finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil. Hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirsiniz.

Hedefler belirleyin yapmanız uzaklaşmanız yakınlaşıp sahip çıkmanız gerekenlerin farkına varın ve harekete geçin. İş hayatınızda sonlanmalar yaşayabilir çok daha iyi şartlarda yeni başlangıçlar ve fırsatlara erişebilirsiniz. Aşktan yana şanslı olacağınız bir dönem. Bekar ve ilişkisi olmayan Terazi’ler Dolunay enerjisi aşk hayatınızda ilişkinizi resmileştirme kararı almanıza yardımcı olabilir.

İç dünyana dönerek zihnindekileri değerlendirmek ve bir düzenleme getirmek isteyebilirsin. Gizli kalmış birtakım korkularınla yüzleşebilirsin. Elinde olmayan bazı koşulları fark edebilir ve olayları akışına bırakarak kabule geçmeyi tercih edebilirsin. Bu esnada gündelik akışında beklentilerinin karşılanmadığını hissedebilirsin. Çalışma ortamındaki belirsizlikler seni içsel olarak hassas kılabilir. Korkmayın değişim enerjisi sizleri girdap gibi içine çekerken direnmek yerine uyumlu olun ufak tefek zorluklarla karşılaşsanız da mücadele edin yeteneklerinizi ortaya koyun ve başkalarına değil kendinize güvenerek hareket edin.

Karmaşadan uzaklaşıp kendinizi ve ruhunuzu dinlendirmek isteyebilirsiniz. Gizlilik isteyen tüm konularda bazı engellerle ve gerginliklerle yüzleşebilirsiniz. Bazı ödemeleriniz ve borçlarınız gündeme gelebilir. Bazı problemlerinizi mantık çerçevesinde değerlendiremeyebilirsiniz. Finansal gücünüzü toparlarken ekstra bazı ödemelerle boğuşmak durumunda kalmayın. Akılcı ve mantıklı yatırımlar bu dönemde sizi güçlendirebilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Dolunay aylık yorumları

Akrep burç yorumları: Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat! Hayatınıza yeni insanlar katılabilir bazıları ise ayrılabilir. Arkadaşlarınızla yapacağınız aktivitelerde son dakika gollerinin yenmesi, son dakika işlerin iptal olması gibi bir durumda olabilir. Bu dönem arkadaşlık ilişkilerinizde daha fedakar ve özverili davranmanız gerekebilir. Ama iyi niyetinizin suistimal edilmemesine de özen gösterin. Arkadaşlık ilişkilerinizde stresli durumlar yaşayabilirsiniz.

Patron sizsiniz ve siz çok değerlisiniz bunu fark edin ve bırakın yüreğinizde Aşk ruhunuzda heyecan şekillendirsin bir çocuğun bitmez tükenmez enerjisi gibi hayatınızı. Bekar Akrepler sizlerde şanslı bir dönemdesiniz sosyal olmalı ve yenilikleri kabullenmelisiniz. Evli Akrepler sorunlu ilişkinizi sonlandıracak cesareti kendinizde bulduğunuz zamanlardasınız şimdi karar sizin!

Mesleki gruplar, sosyal çevre, dernek veya vakıflar içerisinde aktif olarak hizmet vermek isteyebilir, gruplar içerisindeki çalışmalarına bir düzen getirmek isteyebilirsin. Hayata dair beklentilerinle ilgili yeni bir değerlendirme yapmayı hedefleyebilirsin. Ancak bu esnada ilişkilerle ilgili dengeyi sağlamakta zorlanabilir, aşk veya çocuk konularınla ilgili bazı hassasiyetlerle yüzleşmen gerekebilir.

Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizle ilgili bazı sorunlar gündeminize gelebilir. Küskünlükler ve kırgınlıklarınızı sonlandırmak isteyeceksiniz. Hayatınıza yeni insanlar dâhil olabilir. Bu sizi farklı bir döneme sürükleyebilir. İlişkilerinizde farklı bazı kararlar içinde olabilirsiniz. Finansal anlamda bazı hedefler belirleyebilirsiniz. Kariyerinize yönelik önemli gelişmeler sizleri bekliyor olacak. Sizlerin de gayret göstermesi bu alanda oldukça önemli.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Dolunay burç yorumları

Yay burç yorumları: İş ve kariyer konuları ön planda. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda. Ev iş arasındaki dengeyi iyi kurmalı, yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortağınızın, partnerinizi veya eşinizin finans konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Dolunay ile kariyerinizle ilgili konularda daha fedakar ve özverili olmanız gerekebilir. Ya da yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz bir iş potansiyeli ile de karşılaşabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili konularda sisli bir yolda yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz.

İşinle ilgili birtakım düzenlemeler ve değerlendirmeler yapmak isteyebilirsin. Yeni bir ilişkiye başlayabilir iş hayatınızda uzun süren belirsizliklerden sonra dikkat çekecek maddi manevi rahatlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün meditasyon yapın inançlarınızla bütünleşin ki ruhunuz güçlensin. Arınmak yeni başlangıçlara doğru yol almak için sizleri her bakımdan güçlü kılacaktır.

Dolunay enerjisi daha önce farkına dahi varamadığınız gizli düşmanlarınızın ortaya çıkmasını ve zarar vermelerini engelleyecek. Sizler için arınma ve yenilenme zamanı. Hayatınızda radikal kararlar alıp başarı ile uygulayabileceksiniz Evli Yaylar yaşananlar eşinizle ilişkinizi de çok daha keyifli ve özel bir hale getirecek.

Ailenle ilgili bazı hassasiyetler veya kırılgan koşullar hissetmen mümkün. Evin ve işin arasında bir denge oluşturmak için adımlar atabilir, somut hedefler için birtakım çalışmalar yapabilirsin. Ayrıca bu dönemdeki belirsizlikler, alacağın kararlarda yanılmana ve doğru kararlar almana engel olabilir. Dikkatli olmalısın!

Kariyerinizle ilgili sizi engelleyecek koşullara karşı mücadele vermeniz gerekebilir. Üstlerinizle olan iletişimlerinize dikkat etmeniz gereken bir süreç. Üzerinizde baskı oluşturan bazı konular yeniden gündeminize gelirken yeni bir kariyer arayışı içerisinde olabilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Hayatınızla ilgili önemli bazı kararlar sizleri bekliyor. Hayal kırıklıklarınızı artık unutmalısınız.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Dolunay aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: Ruhsal konular, spiritüel konular üzerine çokça araştırmalar ve okumalar yapabilir, bu konularda işin ehli kişilerden destekler alabilirsiniz. Bu dönemde sık sık hayatı, bu hayata neden geldiğinizi sorgulayabilir, kendinize yeni idealler, fikirler, amaçlar arayabilirsiniz. Deniz kenarı uzak yerlere seyahatler hayal edebilir veya seyahatler organize edebilirsiniz. Bilinçaltı, bilinçdışı gibi konularla ilgili sıkça araştırmalar yapabilirsiniz.

Bu Dolunay sizi ruhsal olarak güçlendirecek, omuzlarınızda yüreğinizde ağırlık yapan sorun alışkanlık ve takıntılarınızdan arındıracak. Kendinizi geliştirebileceğiniz yenileyebileceğiniz aktivitelere yöneleceksiniz. İçinden çıkamadığınızı düşündüğünüz pek çok konuya çözüm bulacak yaşamış olduğunuz onca zorluğa rağmen hayata tutunabilmenin mücadele edebilmenin şükrü ile HAYATA Kendinize bir ŞANS daha verecek. Karşılığını da fazlası ile alacaksınız.

Önünüzü göremediğiniz bazı yeni yollar ve başlangıçlar hayatınızda gündem maddesi oluşturabilir. Şartlarınızı oluştururken çok dikkatli olmanızda fayda var. Hayata bakış açını yeniden incelemek ve değerlendirmek isteyebilirsin. Akademik hayatına belirli bir düzen getirmek ve planlı çalışmalar yapmak adına birtakım adımlar atabilirsin. Eğitim veya yabancı kültürlerle ilgili bazı fırsatlar karşına çıkabilir. Ancak bu esnada yakın çevrendeki koşullarda belirsizlikler olabilir veya fikirlerinde netleşemediğini hissedebilir, doğru kararlar alamayabilirsin. Yükseköğretim ve eğitim hayatınızla ilgili önemli konularınız gündemde olabilir. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz ama kararsız da kalabilirsiniz.

Geleceğe yönelik hangi noktada olmanız gerektiğine karar vermeli ve mantıklı riskler almalısınız. Belki katılacağınız bir organizasyon ya da eğitim programı hayatınızı değiştirebilir. Tanışacağınız yeni insanlar sizler için güzel bir süreç olacaktır. Bu dolunay ile birlikte aşk hayatınızda bazı şeyleri fark edeceksiniz. Belki de bazı şeyleri kuralına göre ilerletmeniz gerektiği için tahammül etmek isterken zaman zamanda bunun nasıl olacağını düşünebilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Dolunay burç yorumları

Kova burç yorumları: Psikolojik, korkulara yönelik, terapiler veya şifa çalışmaları yapmak isteyebilirsiniz. Ödemelerinizi ve harcamalarınızı iyi planlamalısınız. Kredi araştırmaları işine girebilir, para konularını ilgilendiren davalarını varsa onlar üzerine yoğunlaşabilir, dışarıya olan borçlarınızı gözden geçirip kendinize bir ödeme planı oluşturabilir, kullandığınız kredi kartlarınızla ilgili kararlar alabilir, harcamalarınız konusunda kendinize biraz çeki düzen verebilirsiniz. İş arıyorsanız bulabilir yeni bir ortaklık yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi kazanca dönüştürün. Bu dönemde yeni tanıyacağınız insanlardan beklemediğiniz faydalar görebilir hayat rotanızı bambaşka bir yöne çevirebilirsiniz.

Krediler ve borçlarla ilgili konular aklınızı meşgul edebilir. Açıkçası finansal bir kriz söz konusu olabilir biraz, ama panik yapmayın. Borçlarınız ve ortaklı gelirlerinizle ilgili bazı problemlere yeni çözümler bulabileceğiniz önemli bir süreç de olabilir. Bu dönemde sizden borç isteyen yakın çevrenizden birileri olabilir. Şartları pek sağlam olmayabilir verdiklerinizi geri alamayabilirsiniz. Bu konuda daha öngörülü olmalısınız.

Eşinden veya ortağından gelen gelirler gündemini meşgul edebilir. Gelir gider dengen ile ilgili birtakım değerlendirmeler yapmak ve titiz planlamalar üzerinde çalışmak isteyebilirsin. Finans akışındaki belirsizlikler veya hassasiyetler sana içsel bir endişe getirebilir. Bu sebeple banka kredisi, borç, alacak gibi konularda düzenlemeler yapma gereği duyabilirsin. Ancak yanılmamak adına koşulları iyi gözlemlemekte fayda var!

Kariyer planlamanızı bu döneme kadar doğru yaptıysanız güzel sonuçlar almanız an meselesi. Yepyeni bir kariyer yolculuğuna çıkıyor olabilirsiniz. Yeterli donanım ve bilgi içindeyseniz kendinizi iyi bir başarıya hazırlıyor olacaksınız. Kariyerinizde asla hırsla hareket etmeyin. Yüreğinizin sesine kulak verin. Bu dolunay daha sonra bunun hesabını sorabilir. Kemik ve eklem ağrıları yaşanabilir. Ağrılarınızı önemseyin ve bir hekime görünün.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Dolunay aylık yorumları

Balık burç yorumları: Dostlarınızdan ve arkadaşlarınızdan destekler göreceğiniz, size fayda sağlayacak yeni insanlarla tanışacağınız, ödüller alabileceğiniz, primler kazanabileceğiniz, iş hayatınızdan kazandığınız gelirleri artırabileceğiniz bir Dolunay sizleri bekliyor! Dışarıdan gelen her türlü etkiye açık olacaksınız, diğer insanların ne söylediği, fikirleri sizlerin kararlarında etkili olacaktır. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat. Bırakılması gereken bir takım temalar olduğunu göstermekte.

Öfkenizin esiri olmak istemiyorsanız haklı olmaya değil mutlu olmaya bakın ve öfkeli sözlerin yıkıcı etkisinden uzak kalmak için sakin ve adil olmayı başarın. Anlık zaferler elde edip büyük hayal kırıklıkları yaşamanıza sebep olabilir. Alacağınız tepkilerin altından kalkamayabilirsiniz. Duygusal konularda da yerine getiremeyeceğiniz sözler vermemeli gerçekçi davranmalısınız. Maddi konularda çıkarcı yaklaşımlar ciddi sorunlara sebep olabilir her bakımdan gerçekçi ve uyumlu olduğunuz takdirde her şey yoluna girecek.

Eğer evliysen evliliğini yeniden gözden geçirmek ve bazı değerlendirmeler yapmak isteyebilirsin. Evli değilsen partnerinle olan ilişkini değerlendirerek daha ciddi bir platforma taşımak veya nihayete erdirmek adına karar almak isteyebilirsin. Ancak diğer yandan netleşemediğin bazı koşullar nedeniyle adımlarını dikkatli atmanda fayda olacaktır! Ayrıca bir iş ortaklığını masaya yatırabilir ve yeniden düzenlemek isteyebilirsin.


Yeni ilişki fırsatları da gündeminizde olurken, var olan ilişkilerinizde bazı kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Birkaç yıldır kariyerinizde yaşadığınız olayların artık çözüme ulaştığını görmeniz sizi daha motive edecek ve farklı girişimlere doğru itecektir. Negatif insanlardan uzaklaşmak istediğiniz bu dönem şans sizden yana olacaktır. Artık hayatınızda pozitif bir yönelim içinde olacaksınız. Sağlığınızı toparladığınız yaşamanızı kuvvetlendirdiğiniz çok özel bir dolunay zamanındasınız. Bu dönem sözlerinize ve ifadelerinize dikkat edin ve güzel şeyler dileyin.

Astroloji Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.