Astroloji: Nisan 2022 aylık burç yorumları

Astroloji: Nisan 2022 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Nisan burç yorumları

Astroloji: Nisan 2022 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık aylık, haftalık, günlük burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu Nisan 2022 burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu Yeni Ay zamanında hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça dikkat çekici olacaksınız. Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almaya, kontrolü ele geçirmeye, özel hayatınızı belki de düzenleme ve disipline etmek için uygun destekler altında olacaksınız.


Yeni Ay sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Bu da demek oluyor ki kendinizle ilgili kararlar alabilir, fiziksel görünüşünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca ilişkilerinizi de gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili ani kararlar almaktan kaçınınız. Önümüzdeki iki haftalık süreçte finansal konular gündeminde olabilir, yeni kazanç yolları arayabilirsin. Rekabet ve çatışmalara açıksın. Fevri davranışlar sergilemekten ve inatçı tavırlardan kaçınmalısın.

5 Nisan tarihinde Venüs Balık burcuna geçiyor. Bu dönemde sizleri bir parça inzivaya çekilmenize neden olabilecek, ilişkilerde minik kaprisler ve sorunlar gündeme gelebilir. İlişkiler daha çok platonik düzeyde kalabilir veya bir ilişki içinde iken bile yalnızlık ve sevgisizlik hissedebilirsiniz. Kendinizi sevdiğiniz bir şey için adayabilirsiniz bu süreçte. Mutluluk ve keyif ancak sessiz, sakin, yalnız kaldığınızda daha çok gelecektir size.

Merkür 11 Nisan – 29 Nisan tarihleri arasında Boğa burcunda seyahat edecek. Maddi konular ön plana çıkıyor. Gelirlerindeki istikrar bu dönemde çok önem kazanabilir. Kaynaklarını dikkatle gözden geçirebilir, kazanç sağlayacak projelerde emin adımlarla ilerlemek adına ağır hareket etmeyi tercih edebilirsin; ancak gelecek fırsatları kaçırmamaya dikkat etmelisin. Finansal güvencenin değerini anlarken sahip olduklarını değiştirmemek için inat edebilirsin.

16 Nisan’da Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik ve bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz. Bu işler biraz daha dijital ortamlarda olabilir.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte finansal kaynakların ve değere olan bakış açın ön plana çıkacak gibi görünüyor. Para kazanmak ve mali istikrarını korumak senin için önem kazanacak. Yeni bir gelir kapısı elde etmek için çaba sarf etmek isteyebilir, halihazırda akışta olan parayı biriktirmek isteyebilirsin. Diğer yandan kazançlarının devamlılığı ile ilgili seni huzursuz edecek koşullar gelişebilir. Kendine verdiğin değeri fark ederken hayatta sana daha çok keyif veren, huzurlu ve sakin hissettiren şeylere yönelebilirsin.

boğa burcu

Boğa burcu Nisan 2022 burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu Yeni Ay zamanında hayatınızda gelişen olaylar kontrolünüzün dışında gerçekleşebilir ki bu özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konular olabilir. Sizden gizlenen birtakım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir. Size set veya engel olunan koşullarla ilgili farkındalığınız artabilir.

Kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bir hastalığınız varsa bunun tedavisine başlayabilirsiniz. İç dünyanızda yüzleşmeniz gereken içsel sorunlarınızla yüzleşebilirsiniz. Maneviyat konularına merakınız artabilir ve bu konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Önümüzdeki iki haftalık süreçte özgüvenini zedeleyen ve seni huzursuz eden düşüncelerle yüzleşebilir ve bu konuların üstesinden gelebilirsin. Bu Yeniay, bilinçaltındaki konuları su yüzüne çıkarabilir.

5 Nisan tarihinde Venüs Balık burcuna geçiyor. Bu dönemde sizleri daha sosyal, arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan güzel destekler ve yararlar görmenize yardımcı olacaktır. Daha çok sosyalleşecek, gezecek, tozacak dinlenme fırsatı pek bulamayabileceksiniz. Sosyalleştiğiniz, dostlarınızla beraber vakit geçirdiğiniz sürece kendinizi iyi ve keyifli hissedebileceksiniz. Eğer yalnızsanız gerçekten de katılacağınız kalabalık aktivitelerde romantik yakınlaşmalar söz konusu olabilir.

Merkür 11 Nisan – 29 Nisan tarihleri arasında sizin burcunuzda seyahat edecek. Kişisel konular ön plana çıkıyor. Dış dünyayla olan iletişimin ağır; ancak uyumlu ve yumuşak olabilir. Evinin, kariyerinin ve ilişkilerinin değerini her zamankinden daha çok düşünmeye başlayabilir ve hayatının genel dinamiklerini yeniden düzenlemek isteyebilirsin. Kendine daha çok vakit ayırarak güvende hissettirecek girişimlerde bulunabilir, keyif alacağın aktivitelere öncelik verebilirsin.

16 Nisan’da Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Çalıştığınız iş yerinin yeri veya kurumsal yapısında bir takım değişiklikler meydana gelebilir, bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsiniz. İş yükünüz artabilir, yeni bir takım projeler işler için görevlendirilebilirsiniz ve bunları evden de yürütmeniz gerekebilir. Daha çok çalışacağınız ama çok fazla da takdir göremeyeceğiniz bir süreç olacak bu. Yine sağlıkla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız.

20 Nisan’da Güneş sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Güneşin desteğini arkanıza alıyorsunuz. Önümüzdeki bir aylık süreçte genel hayat dinamiklerin ve sağlığın ön plana çıkacak gibi görünüyor. Dış dünyaya kendini sergilerken keyifli ve huzurlu görünebilir, sağlığındaki istikrarı sürdürebilmek için güvenlik önlemlerini artırabilirsin. Gerek kariyer hayatında gerek ikili ilişkilerinde gerekse ev hayatında huzurlu ve sakin tavırlarınla dikkat çekebilirsin. Alışkanlıklarını bırakmaya zorlayan koşullar hissedebilirsin.

ikizler burcu

İkizler burcu Nisan 2022 burç yorumları

İkizler burç yorumları: Yeni Ay zamanı hayattan beklediğiniz, ümit ettiğiniz iyi dileklerinizin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemeldir. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan bilgi, iletişim anlamında güzel destekler alabilirsiniz. Bu dönem hayatınıza size destek sağlayacak yeni kişiler katılabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz. Yeni gruplar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. Arkadaş çevrenle iletişiminizin oldukça hareketli olacağı günler yaşayabilirsiniz.

Yeni bir sosyal çevre edinmek isteyebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Kalabalık ortamlardan uzak durmamız gereken bir süreçte gezmek ve sosyal olmak isteyeceksiniz. Sosyal çevrenizden kişilerle sorunlar yaşamamak için bu süreçte konuşmalarınız daha sakin olmalıdır. Ani kararlar almayınız. Önümüzdeki iki haftalık süreçte hedeflerini gerçekleştirmek için planlar yapmaya başlayabilir ve bu doğrultuda somut adımlar atabilirsin. Bağlı olduğun grupları ve arkadaş çevreni bu kapsamda yeniden gözden geçirebilirsin.

5 Nisan tarihinde Venüs Balık burcuna geçiyor. Daha yaratıcı olabilecek, kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabilecek, daha popüler ve göz önünde olacaksınız. Size yardımcı olabilecek kişilerle bir araya gelebileceksiniz. Sanatsal aktivitelere katılabilir, sanat ve yaratıcılıkla ilgili bir konuda önemli deneyimler yaşanabilir. Eğer yalnızsanız iş vasıtası ile tanıştığınız bir müşteriniz veya iş yerinde farklı departmanda olan biri ile aranızda romantik bir etkileşim olabilir. Bu dönem işinizden, işinizle ilgili koşullardan keyif alabilir, memnuniyet seviyeniz artabilir.

Merkür 11 Nisan – 29 Nisan tarihleri arasında Boğa burcunda seyahat edecek. İç dünyana yönelik konular ön plana çıkacak. Bu dönemde bilinçaltına odaklanmak isteyebilir, maddi güvenliğe dair korkularınla yüzleşebilirsin. Ruhsal çalışmalara yönelmek sana iyi gelebilir veya bu alanda birtakım eğitimlere katılmak için harekete geçebilirsin. Kontrolünün dışında gelişen ve tüm insanlığı etkileyen olaylarla ilgili daha çok okuma yapabilirsin. İhtiyaç sahibi kişiler için yardım çalışmalarına katılarak içsel huzuru bulabilirsin.

16 Nisan’da Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır. Kendinize iletişim ağırlıklı yeni bir uğraş, hobi edinebilirsiniz, yalnızlar için flörtöz etkiler devrede olacak, aşk için kapılarınızı aralayabilirsiniz. Tabii ki bu aşk belki sosyal medya ortamlarından olabilir.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte ruhsal dünyan ve kontrol dışı konular ön plana çıkacak gibi görünüyor. Bilinçaltımdaki korkular bu dönemde gün yüzüne çıkabilir. Maddi ve manevi güvenliğini tehdit eden koşullar seni içsel olarak huzursuz edebilir. Öte yandan bu stresle baş edebilmek adına ruhsal çalışmalara yönelebilirsin. Yaratıcılığına odaklanmayı tercih ederek bazı sanatsal faaliyetlere yönelebilirsin.

yengeç burcu

Yengeç burcu Nisan 2022 burç yorumları

Yengeç burç yorumları: İş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler, terfi etmek isteyenler, iş ile ilgili takdir görmek isteyenler için destekleyici etkiler devrede olacaktır. Fikirlerinizle, düşüncelerinizle yöneticilerinizin oldukça dikkatini çekebilirsiniz. İş ve kariyerinizle ilgili yeni başlangıçlar, adımlar gündeme gelebilir. Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz.

İş hayatında yeni işler, yeni projeler başlatabilirsiniz. Çalışma ortamınızda üstlerinizle ya da çalışma arkadaşlarınızla konuşurken sivri dilli olmamaya dikkat ediniz. Yeniay, seni özellikle kariyer ve aile ile ilgili konularda etkileyebilir. Yeni kararlar alırken kapsamlı olarak düşünerek alınmalıdır. Önümüzdeki iki haftalık süreçte sosyal konumunu iyileştirmek üzere yeni adımlar atabilirsin.

5 Nisan tarihinde Venüs Balık burcuna geçiyor. Ailenizle veya arkadaşlarınızla organizasyonlar yapmak sizi çok daha fazla mutlu edecektir. Evinizde bir takım düzenlemeler yapmak, güzelleştirmek adına adımlar da atabilir, eksiklerini giderebilirsiniz. Yalnız olanlar, sizden uzakta yaşayan birileri ile gönül ilişkileri içine girebilirsiniz. Eğer evli iseniz eşinizin kardeşi veya kuzeni ya da size uzak bir akraba ile aranızda para kazanmak adına belki konuşmalar geçebilir.

Merkür 11 Nisan – 29 Nisan tarihleri arasında Boğa burcunda seyahat edecek. Gelecek beklentilerin ve sosyal çevren ön plana çıkıyor. Üyesi olduğun mesleki gruplarda veya arkadaş çevrende zihinsel uyumunla ve yumuşak tavırlarınla dikkatleri üzerine çekebilirsin. İleriye dönük planlarını somutlaştırmak için harekete geçebilirsin. Gelecekteki maddi güvence ve istikrar konusu zihnini her zamankinden daha çok meşgul edebilir.

16 Nisan’da Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır. İşiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir. Aile içinde geçmişe ait bir takım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. Bu Dolunay zamanı eve ait yapılması gereken işlerle çok fazla haşır neşir olabilirsiniz.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Sosyal hayatın ve hedeflerin ön plana çıkacak gibi görünüyor. Bugünlerde sosyalleşmek kolay olmasa da arkadaş gruplarınla bir araya gelmek ve organizasyonlar yapmak isteyebilirsin. Mesleki ekipler, dernek veya vakıflarda insanlığa faydalı olacak çalışmalarda bulunabilir, sosyal çevrende uyumlu ve sakin tavırlarınla dikkatleri üzerine çekebilirsin.

aslan burcu

Aslan burcu Nisan 2022 burç yorumları

Aslan burç yorumları: Önümüzdeki iki haftalık süreçte iş konusunda üzerinizde muazzam bir basınç ve baskı hissedecek olsanız da yüksek motivasyon ve dayanıklılığınız sayesinde başarı elde edebileceksiniz. Diz, diş, deri kemik gibi bir konu için doktor görüşmeniz, kontrolünüz olabilir. Her ihtimale karşı her türlü böcek sokmasına karşı da dikkat edin.

Yeni Ay sizin için özellikle eğitim öğretim konuları, yurt dışı ilişkileri, seyahat gibi konuları gündeme getirecektir. Taşınma, yer değişikliği konuları gündeme gelebilir. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Yeniay, düşünce yapında bazı değişiklere neden olabilir. Felsefe konuları ile ilgilenebilirsiniz. Önümüzdeki iki haftalık süreçte olaylara daha farklı bir gözle bakmaya başlayabilir ve fikirlerini değiştirebilirsin. Yurt dışı veya eğitime ilgili konular gündeme gelebilir.

5 Nisan tarihinde Venüs Balık burcuna geçiyor. Eğer yalnızsanız, bir partneriniz yoksa, cinsel anlamda sizi mutlu edecek biri ile keyifli bir ilişki başlangıcı söz konusu olabilir. Eğer bir ilişkiniz var ise, kıskançlık, gereksiz kapris, haset, partnerinizin arkasından iş çevirmek, partnerinizin özel alanlarına girip karıştırmak ilişkilerde problemlere yol açabilir. Bazılarınız işlerinizi ortak ve destek yardımı ile halledebilecekken, bazılarınız ise evlilik dahil her türlü yeni ortaklık, imza gerektiren konular oldukça ön planda olacaktır.

Merkür 11 Nisan – 29 Nisan tarihleri arasında Boğa burcunda seyahat edecek. Kariyer hayatınız gündeme oturuyor. Kişisel statün ve iş hayatındaki istikrar her zamankinden daha çok önem kazanabilir. Standartlarını sürdürebilmek ve projelerini somutlaştırabilmek adına harekete geçebilir yeni anlaşmalara imza atabilirsin. Başarılarını sürdürme dürtüsüyle çalışırken üstlerinle olan uyumlu iletişimin dikkat çekebilir.

16 Nisan’da Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceksiniz. Bu fikirler, düşünceler yeni bir takım ortaklıkların, işlerin başlamasını sağlayabilir. Size keyif verecek haberler alabilirsiniz. Bu Dolunay sayesinde bir süredir kafanızda olan bir web sitesi açma, kitap yayınlama gibi konularla ilgili güzel destekler alabilirsiniz. Yine yeni bir eğitim, seminer, kurs gibi hayatınıza yeni bilgiler akışı sağlayacak konulara rahatlıkla eğilebileceksiniz, bu bilgiler mesleki yaşamınızda size yarar sağlayacak eğitimlerde olabilir.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Kariyer hayatın ve başarı hedeflerin ön plana çıkacak gibi görünüyor. Çalışma hayatına daha çok odaklanacağın, kariyerindeki istikrarı sürdürebilmek adına yeni eylem planları geliştirebileceğin bir dönem seni bekliyor. Toplumdaki sakin ve kontrollü duruşunla dikkatleri üzerine çekebilir, üstlerinle uyumlu çalışmalar yapabilirsin.

başak burcu

Başak burcu Nisan 2022 yorumları

Başak burç yorumları: Özellikle önümüzdeki iki haftalık süreçte harcamalarınızı biraz denetim altına almakta fayda var. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz.

Hayatınızda yeni başlangıçlar, değişim ve dönüşüm yapmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte sağlık ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Kredi çekmek, sigorta yenilemeleri gibi konular gündeme gelebilir. Yeniay, para kaynaklarınla ilgili gelişmelere neden olabilir. Önümüzdeki iki haftalık süreçte prim, kredi, sigorta gibi gelir kaynaklarında küçük pürüzler olabilir. İş birlikleri ve ilişkiler, seni maddi olarak zorlayabilir.

5 Nisan tarihinde Venüs Balık burcuna geçiyor. İlişkiler, ortaklıklar, evlilik, partner ilişkileri adına keyifli ve de şanslı bir sürece giriş yapıyorsunuz. Bazılarınız evlenmek üzere adımlar atmaya başlarken, bazılarınız ise sağlam temelli ilişkileri hayatınıza çekebilirsiniz. İlişkilerde uyum, ahenk yakalamak çok daha kolay olacaktır. Bu dönem olası çatışmalar, kavgalar, problemler çok da fazla büyümeden tatlıya bağlanabileceğine işaret etmektedir. İlişkilerde daha çok romantik bir hava hakim olacaktır.

Merkür 11 Nisan – 29 Nisan tarihleri arasında Boğa burcunda seyahat edecek. Hayata bakış açınız ve yabancılarla ilgili her türlü konu gündeminize girebilir. İnançlarını, felsefelerini nazik ve yumuşak bir şekilde dile getirebilirsin. Felsefi konuları araştırmak sana keyif verebilir. Uzun süredir üzerinde çalıştığın yurt dışındaki bir projenin somutlaştığına dair haberler alabilir ve kalıcı bir anlaşmaya imza atabilirsin.

16 Nisan’da Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay sizlerin finansal konularınızın üstüne adeta projeksiyon tutacak. Özellikle finansal konularla ilgili güzel ve keyifli haberler alabilirsiniz. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili yeni kazanç kapıları, yeni projelerle karşılaşabilirsiniz. Ya da dijital ortamlarda yeni projelerin ve fikirlerin peşinde koşabilirsiniz. Yalnız bu Dolunay, sizlerin iş yükünü biraz daha arttırabilir, yeni görev ve sorumluluklar alabilirsiniz. Siz her ne kadar yalnız kalmak, kafanızı toparlamak, etliye sütlüye karışmak istemeseniz de şartlar ve koşullar ne yazık ki buna pek de izin vermeyecek gibi görünüyor.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Hayat görüşlerin ve yurt dışı konular ön plana çıkacak gibi görünüyor. Kişisel gelişimin için bazı eğitimlere başlamak isteyebilir ve değerlere olan bakış açını sorgulayabilirsin. Yabancılarla ilgili konularda hareketlenmeler olabilir. Uluslararası ticaretle uğraşıyorsan çalışmalarındaki istikrarı sağlamak önem kazanabilir


terazi burcu

Terazi burcu Nisan 2022 burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz. İlişkiler için tamam mı devam mı sorusuna yanıt aranacağı zamanlar. Kötü giden bir ilişkiniz, ortaklığınız veya evliliğiniz var ise bu Yeni Ay sayesinde artık nokta koymak için kolları sıvayabilirsiniz.

İkili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler gibi konular gündeme gelecektir. Yeni ilişkiler, yeni anlaşmalar yapılabilir. İlişkilerinizde ben-sen demek yerine biz demeyi tercih edebilirsiniz. Ani kararlar alabilirsiniz. Önümüzdeki iki haftalık süreçte özellikle ilişkilerde bazı sorunlar yaşaman mümkün. Birlikte olduğun kişi ile aranızda küçük tartışmalar yaşanabilir, sakin kalmaya ve anlayışlı davranmaya çalışmalısın.

5 Nisan tarihinde Venüs Balık burcuna geçiyor. Evet siz Terazi burçları için aşk ayı başladı! Yalnız olanlar dolu dolu flört edebilecekleri bir aya giriş yapıyorlar, bazılarınız çocuk sahibi olmak adına adımlar atabilir, araştırmalar yapabilirsiniz, doktorunuzla görüşebilirsiniz. Bazılarınız ise hobilerine daha fazla zaman ayırabilecek, yeni ilginç hobiler edinebilecekler. Hayatın eğlenceli yanları hayatınızda daha ön plana çıkmaya başlıyor. İş ortamınızda uyumu, barış ortamını yaratan siz olabilir, iş birliğine bu süreçte oldukça yatkın olabileceksiniz.

Merkür 11 Nisan – 29 Nisan tarihleri arasında Boğa burcunda seyahat edecek. Ortaklı paylaşımlarınız ön plana çıkıyor. Eşinin gelirlerindeki istikrar her zamankinden çok önem kazanabilir. Gelir getirebilecek yeni bir iş birliğine imza atabilirsin; ancak temkinli olmak adına bazı projeleri kaçırmamaya dikkat etmelisin. Miras, vergi, kredi gibi konularda devam eden süreçlerin varsa haber alman mümkün. Giderlerini düzenlerken ağır ve emin adımlarla karar almak isteyebilirsin.

16 Nisan’da sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Ödemeler, krediler, borçlar, nafaka, primler, miraslar, muhasebe işleri, banka işleri, yatırımlarla ilgili konularda stresli bir süreç yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili işler kontrolden çıkabilir, istediğiniz gibi yönetmek pek kolay olmayabilir. Partnerinize sık sık fikirleriniz ve düşünceleriniz için destek vermeniz gerekebilir. Tek handikapı, hızlı ve düşünmeden yapacağınız hareketler ve kararlar partneriniz veya ilişki içinde olduğunuz kişi tarafından sert bir şekilde eleştirilmenize neden olabilir.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Finansal paylaşımlar ön plana çıkacak gibi görünüyor. Ortaklı gelirlerindeki istikrarı ve düzeni devam ettirmek bu dönemde önem kazanabilir. Alacaklarını tahsil etmeye odaklanırken diğer yandan giderlerini de düzene koyman gerekebilir. Bu dönemde vergi, sigorta, miras ve kredi gibi konular hareket kazanıyor olacak.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Nisan 2022 aylık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu Yeni Ay zamanı, çalıştığınız iş yerinin yeri veya kurumsal yapısında değişiklikler meydana gelebilir, bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsiniz. İş yükünüz artabilir, yeni birtakım projeler işler için görevlendirilebilirsiniz. Daha çok çalışacağınız ama çok fazla da takdir göremeyeceğiniz bir süreç olacak bu.

Hizmet aldığınız insanlar ve hizmet ettiğiniz çalışma ortamınızla ilgili yeni kararlar, yeni çalışma şekli ile ilgili kararlar alınabilir. Bir kısmınız çalışma ortamında değişiklik yapmak isteyebilir. Yeni işler ve projelere başlayabilirsiniz. Yeniay, sağlığınla ilgili konuları gündeme getirebilir. Önümüzdeki iki haftalık süreçte, daha sağlıklı yaşamak için yeni kararlar alabilirsin ama kendini çok zorlamamalısın. İş ortamında değişiklikler olabilir ve de alışkanlıklarını değiştirebilirsin.

5 Nisan tarihinde Venüs Balık burcuna geçiyor. Bu dönemde Venüs, size dolu dizgin, romantizmin doruklarını yaşatacak harika bir aşk getirmek üzere kolları sıvamış vaziyette. Bazılarınıza aşk getirirken bazılarınıza da çocuk haberleri getirerek keyfinize keyif katacak. Hayattan çok daha fazla keyif alabilecek, hobilerinize daha fazla yönelebileceksiniz. Birliktelikleri olanları ise romantik dakikalar geçirebilecekleri güzel bir hafta bekliyor.

Merkür 11 Nisan – 29 Nisan tarihleri arasında Boğa burcunda seyahat edecek. Evlilik ve ortaklık konuları gündeminize giriyor. Evliliğinde huzur ve güven arayışı her zamankinden çok zihnini meşgul edebilir. Eşinle uyumlu ve sakin iletişim kurabilir, fikirlerini onunla paylaşmak isteyebilirsin. Birlikte keyif alacağınız aktiviteler yapabilirsiniz. Yeni bir iş birliğine imza atabilir ve uzun soluklu, sağlam bir ortaklı çalışmaya başlayabilirsin.

16 Nisan’da Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay zamanında hayatınızda gelişen bir takım olaylar kontrolünüzün dışında gerçekleşebilir ki bu özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konular olabilir. Sizden gizlenen bir takım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir. Size set veya engel olunan koşullarla ilgili farkındalığınız artabilir. Size zarar vermek ihtimali olan, düşman kişilikleri rahatlıkla tespit edebileceksiniz. Sağlığınıza ekstra dikkat etmekte fayda var, özellikle alerji ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Kötü bir alışkanlığınız varsa eğer mesela sigara gibi bunu bırakma kararı alabilirsiniz.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcunda seyahatine başlıyor. İkili ilişkilerin ön plana çıkacak gibi görünüyor. Evliliğindeki huzura ve maddi-manevi güvene odaklanmak isteyebilirsin. Beraberliğini daha keyifli hale getirmek ve zamanı uyum içinde geçirebilmek için harekete geçebilirsin.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Nisan 2022 burç yorumları

Yay burç yorumları: Lütfen kullandığınız kredi kartlarınızı bir süreliğine yok edin, sanki içinizden gizli bir güç sürekli para harcamanız konusunda sinsi sinsi mesajlar verebilir! Para ile ilgili konularda azimli, güçlü, her türlü zorluğun üstesinden rahat bir şekilde gelebileceksiniz. Aslında durum o kadar kötü değil para konusunda ama azıcık denetimi elinize almanızda yarar var.

Yeniay özellikle aşk hayatını etkileyebilir. Önümüzdeki iki haftalık süreçte geçmiş ilişkilerinle ilgili gelişmeler olabilir, eski partnerinle ilgili bir haber alabilirsin. Yeni bir hobi edinebilirsin. Yaratıcılık gerektiren bir işle uğraşabilirsin. Yeni bir aşk kapınızı çalabilir. Yeni bir bebek haberi evinize neşe olabilir. Yeni bir hobiye, bir kursa başlayabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarının geleceği ile ilgili kararlar alabilir.

5 Nisan tarihinde Venüs Balık burcuna geçiyor. Aile içinde, evinizde keyif ve huzur rüzgarları esmeye başlıyor. Aile ortamınızda huzur, güveni, uyumu yaratan siz olabilirsiniz. Evinize dekoratif anlamda minik dokunuşlar yapabilirsiniz. Venüs etkisi sayesinde evinizde arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, ev hediyeleri alabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan güzel destekler görebileceksiniz bu hafta. Eğer yalnızsanız ailenizin tanıştıracağı biri ile romantik bir karşılaşma söz konusu olabilir.

Merkür 11 Nisan – 29 Nisan tarihleri arasında Boğa burcunda seyahat edecek. Bu süreçte iş ortamınız ve sağlığınız ile ilgili konular gündeminizde olacak. Çalışma ortamında istikrar ve huzur her zamankinden daha çok önem kazanacak. Bu dönemde iş arkadaşlarınla uyumlu ve yumuşak bir şekilde iletişim kurmaya özen gösterebilirsin. Üzerinde çalıştığın projelerin somutlaştığına dair haberler gelebilir. Sağlığına ve beslenmene önem verebilir, bu konularda araştırmalar yapabilirsin.

16 Nisan’da Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay zamanı hayattan beklediğiniz, ümit ettiğiniz iyi dileklerinizin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemeldir. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan bilgi, iletişim anlamında güzel destekler alabilirsiniz. Bu dönem hayatınıza size destek sağlayacak yeni kişiler katılabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz, özellikle dijital platformlar üzerinden. Yeni gruplar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda daha çok prim yapabilirsiniz. İş ile ilgili kazançlarınızı arttırmak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Çalışma hayatın ve sağlığın ön plana çıkaracak gibi görünüyor. Günlük ortamında sakin ve uyumlu olmaya odaklanabilirsin. Rutinlerini pratikleştirebilmek adına bazı düzenlemeler yapmak isteyebilirsin. Çalışma arkadaşlarınla ahenk içinde süreci yürütmeye özen gösterebilir, iş akışındaki istikrara ve tutarlılığa önem verebilirsin.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Nisan 2022 aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: Motivasyonunuz oldukça yüksek bir aya başlıyorsunuz. Tüm zorlukların üstesinden rahatça gelebilecek, krizleri kendi yararınıza rahatlıkla dönüştürebileceksiniz. Aklınıza koyduğunuz, hırs yaptığınız tüm konularda başarıyı yakalayabileceksiniz. Yeni girişimler, yeni başlangıçlar için çok ama çok uygun iki haftalık bir süreç olacak. Hayatınıza bir nevi güç ve hız geliyor.

Nisan ayına başlar başlamaz aileyi ilgilendiren bir taşınma konusu gündeme gelebilir. Aile içinde yeni kararlar alabilirsiniz. Evinizin dekorasyonunu değiştirmek isteyebilirsiniz. Aileyi ilgilendiren yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Önümüzdeki iki haftalık süreçte ailen ve evinle ilgili konular gündemine gelebilir, ev değişikliği yapabilirsin. Geçmişte kalmış sorunlar yeniden canını sıkabilir, kendini daha güvende hissetmek için tedbir alabilirsin. Karar verirken iyi düşünmeli, dikkatli olmalısın.

5 Nisan tarihinde Venüs Balık burcuna geçiyor. Eğer yalnızsanız eğitim aldığınız yerdeki biri ile, ya da bir seyahatte, belki de aynı mahallede, kardeşiniz veya kuzeninizin çöpçatanlığı sayesinde tanışacağınız biri ile romantik bir durum oluşabilir. Bu hafta kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan konular, iletişimin ve bilgi alışverişinin artacağı konular ve aynı zamanda ‘para’ olacak.

Merkür 11 Nisan – 29 Nisan tarihleri arasında Boğa burcunda seyahat edecek. Bu süreçte sizler için aşk, partnerle olan ilişkiler ve çocuklarla ilgili konular ön plana çıkıyor. İlişkindeki güven ve huzur zihnini meşgul edebilir. Sevdiğinle uyumlu ve yumuşak bir iletişim kurmak için özen gösterebilirsin. Öte yandan hayatında biri yoksa uzun soluklu, sağlam bir aşka yelken açabilirsin. Çocuklarına bazı değerleri verebilecek ifadelerde bulunabilirsin. Sana keyif verecek ve yaratıcılığını aktive edecek sanatsal çalışmalara katılabilirsin.

16 Nisan’da Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. 10’uncu evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay, iş hayatı, iş hayatındaki dengeler, kariyerinize yönelik durumlar, yöneticilerle ilişkiler, toplum önünde olmanızı sağlayacak konular üzerinde etkileyici olacaktır. Fikirlerinizle, düşüncelerinizle yöneticilerinizin oldukça dikkatini çekebilirsiniz. İş ve kariyerinizle ilgili yeni bir takım başlangıçlar, adımlar gündeme gelebilir. Özellikle dijital bağlantılı. Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Hobilerin ve aşk hayatın ön plana çıkacak gibi görünüyor. Birlikte olduğun kişiyle olan ilişkini uyum ve ahenk içinde sürdürmeye odaklanırken güven temasının önemini daha çok hissedebilirsin.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Nisan 2022 burç yorumları

Kova burç yorumları: Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceğiniz bir yeni ay dönemine başlıyorsunuz. Bu fikirler, düşünceler yeni ortaklıkların, işlerin başlamasına başlangıç verebilir. Ticari projelerin için harekete geçebilir, yeni bir başlangıç yapmak veya işlerini canlandırmak için araştırmalarını yoğunlaştırabilirsin. Yeni bir eğitim almak için girişimlerde bulunabilirsin. Bu dönemde yeni bir anlaşma imzalayabilirsin.

Önümüzdeki iki haftalık süreçte özellikle eğitim, seyahat, iletişim, yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bir seyahat gündeminize gelebilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. İletişim konularında bir artış yaşayabilirsiniz. Önümüzdeki iki haftalık süreçte kardeş, kuzen veya arkadaşlarınla ilgili bir gelişme olabilir. Mevcut sorunlarınız çözmek için bir adım atabilirsiniz ya da beklenmedik bir gelişme aranızda pürüzlere yol açabilir.

5 Nisan tarihinde Venüs Balık burcuna geçiyor. Finansal anlamda daha bereketli bir sürece giriş yapıyorsunuz. Zaten pek çoğunuz bu dönemi bekliyordunuz. Kazançlarınız artık artmaya başlıyor. Eşiniz sayesinde veya ortaklıklarınız sayesinde maddi kazanç elde edebileceğiniz koşullar da oluşabilir. Geçtiğimiz sevimsiz ve duygun bir ayın ardından bu gireceğimiz bir aylık süreç size ilaç gibi gelecektir. Ben buradayım ve istediğim her şeyi elde edebilirim moduna geçiş yapabileceksiniz. Pek çok konuda daha çok bilecek, öğrenecek, bilgi sahibi olacaksınız.

Merkür 11 Nisan – 29 Nisan tarihleri arasında Boğa burcunda seyahat edecek. Bu süreçte ev ve aileyle ilgili konular gündeminizde olacak. Evdeki huzur ve sakinlik her zamankinden daha çok önem kazanabilir. Aile bireyleriyle keyifli ve hoş sohbetler edebilir, onlara lezzetli sofralar hazırlayabilirsin. Zihinsel rahatlığı evinde bulabilirsin ve dekorasyonunda küçük değişiklikler yapmak sana iyi gelebilir. Aile büyüklerinin maddi-manevi tüm ihtiyaçları için harekete geçerken bir yuvaya sahip olmanın önemini fark edebilirsin.

16 Nisan’da Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bol bol okumalar ve araştırmalar yapabilirsiniz. Rüyalar önemli olabilir. Belki de bir rüya günlüğü tutmaya başlarsınız. Seyahatler yapabilir, şehirleri ve müzeleri gezebilirsiniz. Ya da yazmanız gereken bir tez varsa veya yazılması gereken başka konulara ait yazılar varsa bunlarla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Aile, ev, yuva temaları ön plana çıkıyor. Ev ortamındaki ilişkilerin sakin ve huzurlu olmasına odaklanabilirsin. Aile bireylerinin hem maddi hem manevi güvenliğini sağlamak her zamankinden daha çok önem kazanabilir. Sevdiklerinin değerini fark ederken onlara keyif verecek aile içi organizasyonlar düzenleyebilirsin.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Nisan 2022 aylık yorumları

Balık burç yorumları: Öyle güçlü kişilerden öyle büyük destekler alacaksınız ki siz de buna şaşırıp kalacaksınız bana sorarsanız. Öncelikle dostlarınız gerçek güçlerini asıl bu iki haftalık süreç gösterecek sizlere, her türlü olası sorununuz veya destek beklediğiniz konularda bir asker gibi hemen yardıma hazır olacaklar sizler için. Gücü olan, mevki sahibi, hatırı sayılır kimselerden şimdiye kadar görmediğiniz desteği görebileceksiniz.

Yeni kazançlar gündeminize gelirken aynı zamanda yeni harcamalar da gündemde olacaktır. Yeni bir finansal kaynak bulabilir ve gelirlerinizi artırabilirsiniz. Bu Yeni Ay’la beraber ani harcamalar gündeminize gelse de ihtiyacınız olmayan şeyleri almaktan kaçının. Yeniay, seni kazançlarınla ilgili konularda etkileyebilir. Önümüzdeki iki haftalık süreçte gelirlerini artırmak için bazı adımlar atabilirsin, iş birliği ve ortaklıkların finansal tarafına odaklanabilirsin.

5 Nisan tarihinde Venüs sizin burcunuza geçiyor. Aşkı hayatınıza çok daha rahat çekebileceğiniz güzel bir aya adım atıyorsunuz. Hayata daha fazla sevgi penceresinden bakacaksınız. Bu dönem kendinize daha çok değer verecek, kendinizi mutlu etmeye daha çok odaklı olacaksınız. Size keyif veren seyahatlere çıkacak, sizi daha çok mutlu eden insanlarla bir araya geleceksiniz. Şeytan tüyü dediğimiz moda geçecek, çevrenizden sürekli ilgi, iltifat, güzel sözler ve hatta sürpriz hediyeler de alabilirsiniz.

Merkür 11 Nisan – 29 Nisan tarihleri arasında Boğa burcunda seyahat edecek. Bu süreçte yakın çevren, eğitimin ve ticari anlaşmaların ön plana çıkacak gibi görünüyor. Kardeşlerinin, akrabalarının ve arkadaşlarının değerini daha çok fark edebilir, onlarla yumuşak ve uyumlu iletişim kurmaya özen gösterebilirsin. Uzun süredir almayı hayal ettiğin bir eğitime başlayabilir, kişisel gelişimine katkıda bulunabilirsin. Uzun soluklu ve sağlam bir proje karşına çıkabilir, yeni bir ticari anlaşma imzalamak zihnini meşgul edebilir.

16 Nisan’da Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay zamanı özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili bilgi ve iletişim hızı artabilir. Yalnız harcamalarınızı biraz denetim almakta fayda var. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz.


20 Nisan’da Güneş Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Yakın çevren ve anlaşmalar ön plana çıkaracak gibi görünüyor. Kardeşlerin, akrabaların ve komşularınla uyumlu ve huzurlu ilişkiler kurmaya odaklanabilirsin. Düşüncelerini yumuşak bir şekilde ifade etmeye yönelirken zihinsel sakinliğe daha çok önem vereceksin. Varsa ticari anlaşmalarının devamlılığını sağlamak için çalışman gerekebilir.

Astroloji Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.