Astroloji: Jüpiter-Neptün kavuşumu burç yorumları

Astroloji: Jüpiter-Neptün kavuşumu burç yorumları… İşte 166 yılda bir yaşanan bu gökyüzü olayının genele ve tüm burçlara etkileri…

burç yorumları

Tüm burçlara etkileri -> aşağıda — 166 yılda bir gerçekleşen gökyüzü olayı başladı. Jüpiter ve Neptün’ün Balık burcunda buluşması birçok fırsatı da beraberinde getiriyor. Astrologlar, ‘en şanslı döneme’ girdik açıklaması yaparken, hayatta bir kez yaşanabilecek nadir gökyüzü olaylarından biri yılın geri kalanını da şekillendirecek.

Balık burcundaki Jüpiter Neptün kavuşumu, hayatta bir kez yaşanabilecek nadir gökyüzü olaylarından biri. Gerçekleşen bu enerji, yılın geri kalanını şekillendirmeye de devam edecek.


166 yılda bir kez gerçekleşen bu olay, yeni bir iş ve aşkın da habercisi olabilir.

Her 13 yılda bir hizaya giren Jüpiter ve Neptün gezegenleri ilk kez Balık burcunda yani evlerinde buluştu. Bu nadir buluşma en son 1856 yılında meydana gelmişti. Bir sonraki buluşmanın ise 2188’de olması bekleniyor. Yani insan ömründe bu nadir olaya bir kez denk geliyor.

Genel etkiler: En şanslı dönem!

Astrologlar, bu dönemin ‘en şanslı dönem’ olduğunu belirtirken, bu şansın etkilerinin aylarca sürebileceğini vurguluyor.

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan astrolog Oscar Cainer ‘Jüpiter ve Neptün Balık’ın hükümdarlarıdır ve 166 yıl sonra ilk kez Balık’ta buluşuyorlar. Başka burçlarda daha önce buluştular ama kendi evlerinde yani Balık’ta ilk kez bir araya geldikleri için daha güçlüler ve etkileri daha büyük.” dedi.

Cainer, bu dönemin gelecekle ilgili planları ve hayalleri sıraya koymak için  en uygun dönem olduğunu belirtirken, “İster iş hayatı ister duygusal yaşam olsun, bu dönem fırsatları değerlendirin” dedi.

Jüpiter ve Neptün’ün kayıtlara geçen ilk buluşması 1856 yılında yaşandı. O dönem, Rusya 30 Mart’ta Kırım Savaşı’nı sona erdiren Paris Antlaşması’nı imzaladı.

Bir mucizenin eşiğinde dururken, dünyanın esrarengiz sorunlarına iyileştirici çözümler sunmak için dünyanın dört bir yanında ilham verici liderler, öğretmenler ve akıl hocaları ortaya çıkacak ve bu ışıklar insanlık için umut fenerleri olarak parlayacak.

Kişisel bir bakış açısından, bu kozmik kombinasyon iyimserlik yayıyor. Aslında dualarınıza cevap olabilir çünkü Jüpiter ve Neptün bir araya geldiğinde imkansız mümkün hale geliyor.

Karanlık tarafı:

Ancak astrolog Yasmin Boland, iki gezegenin kavuşumunun ‘iki yüzü de vardır’ uyarısında bulundu. Boland, ‘Neptün’ün olumsuz tarafı tamamen illüzyon, aldatma ve hayal kırıklığı ile ilgili, bu yüzden bir hayal kırıklığı yaşarsanız şaşırmayın.’ diyor.

Yine karanlık tarafında bu gezegensel etki uyuşturucu kullanımını, alkolizmi, aptallığı ve fanteziye dayalı kararları cezbeder. Bu nedenle, akıllıca seçimler yapın ve ne pahasına olursa olsun kendinizi sabote etmekten kaçının. Sağduyuyu terk etmeden ve bir yanılgı içinde kaybolmadan büyük hayaller kurabileceğinizi unutmayın.

Burçlara etkileri:

Astroloji: Jüpiter-Neptün kavuşumu burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını nasıl etkileyecek?

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Derinleşmek ve sezgilerinizi dinlemek için etki eden bu kavuşum, 12. evinizi yani bilinçaltınızı harekete geçirerek maneviyat mesajını daha gerçek terimlere doğru itecek. Düşünmek için alan ayırdığınızdan emin olun. Meditasyon, yazma ve rüya çalışması gibi araçlar, bu dönem sihrinizi artırmanıza yardımcı olabilir.

Bilinçaltınıza dokunmak için zaman ayırın. Kendinize şu anda yaptığınız şeyin uzun vadede odaklanmak istediğiniz şey olup olmadığını sorun. Cevabınız evet ise, şimdi daha fazla görünün. Cevabınız hayır ise, istediğiniz gerçeğe ulaşana kadar her gün küçük adımlar atın. Kendi kaderinin yaratıcısı sensin Koç.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Topluluğunuz söz konusu olduğunda netlik bekleyin. Sosyal çevrelerle ilgili 11. evinizi vurgulayan bu kavuşum sayesinde, inişler ve çıkışlar sırasında gerçekten yanınızda olmasını istediğiniz insan karakterlerini daha iyi anlayabilirsiniz. Sizi aşağı çekenleri bırakmaya istekli olduğunuz sürece, hayatınızda son derece etkili olacak yeni insanlarla tanışma fırsatınız olabilir.

Yakın zaman önce kendinizin daha özgün bir versiyonuna yeniden ayarlamak için çok şey yaptınız. Bu, özellikle sizin gibi inatçı, sabit bir dünya burcu için küçük bir başarı değil! Kendinize biraz lütuf verin ve hayatınıza sadece bugün değil, ileriye dönük her gün daha fazla neşe getirmenin bir yolunu bulun. Uyum sağlama dürtüsüne direnin. Kalabalığı takip etmenin zamanı değil, bireysel yeteneklerinizi kucaklayın ve kutlayın. Benzer düşünen ruhları çekecek ve elinizden gelenin en iyisini ortaya çıkaran yüksek enerjili bir grupla bağlantı kuracaksınız.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Sizler için bir kariyer vurgusu hemen yanı başınızda olabilir. Belki de birçoğunuz bunu hissetmeye başladı bile. Bu kavuşum, toplumsal itibarınızla ilgili 10. evinizi aydınlattığını, nasıl algılanmak istediğinize ve bu dünyada nasıl bir etki yaratmak istediğinize dair yeni niyetler için alan açacağa benziyor. En büyük hediyelerinizi -mizahınızı, zekanızı ve uyumlu doğanızı- paylaşmanıza izin veren herhangi bir rolde en büyük başarıyı bulma fırsatınız olacak.

İşiniz ruhunuzu besliyor mu? Jüpiter ve Neptün’ün buluşması, sizi günlük işinizi bırakıp gerçek çağrınızı sürdürmeye teşvik ediyor. Gerçek dürtülerinizi takip edin ama ödemeniz gereken faturalarınız olduğunu unutmayın. Zihinsel uyarınızı 0’dan 100’e gerçek bir hızla getirmek için doğru zaman. Eşinizi bulun ve konuşun. Size göre, iki her zaman birden iyidir. Çevrenizdeki yakınlarınıza onları ne kadar takdir ettiğinizi söyleyin.


yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: İleri ve yukarı, Yengeç! Bu kavuşum, dokuzuncu evinizde yani yabancılar, seyahat ve öğrenim evinize dokunduğu için ufkunuzu her anlamda genişletme fırsatını yaratıyor. Umut, inanç ve heyecanla yeniden canlanan bir bağ için kültür ve sanata bakmaya davetlisiniz. Genel olarak, ilgilendiğiniz veya ilginizi çeken konularla uzaktan bile daha fazla bağlantı kurmanın zamanı geldi. Seyahat etme çağrılarını veya özlemlerini görmezden gelmeyin.

Hayatınızdaki olayların neden öyle olduğunu anlamanıza yardımcı olacak, farkındalık kazanmanızı destekleyecek bir kavuşum. Zihniniz susamış bir sünger gibi. Becerilerinizi geliştirin, bir konu hakkında bir kitap yazın veya seyahat yoluyla görüşlerinizi genişletin. Bir tezahür listesi yazmak için bu kavuşumun güçlü enerjisini kullanın. Kutunun dışında düşünün: Yalnızca daha önce deneyimlediğiniz ve keyif aldığınız şeyleri sıralamak yerine, henüz yapma, görme veya keşfetme fırsatı bulamadığınız şeyleri not alın. Bunları yakın gelecek için planlayın.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu kavuşum siz Aslan burçlarını da ruhsal derinliklerinize doğru itiyor. Senin durumunda, sekizinci evini ve içsel dönüşümü aktive ediyor. Belki de bu zamanı, eski kalıpları kırmak veya kendinizi zorlu bir güç dinamiğinden kurtarmak için kullanmak isteyebilirsiniz. Ya da belki romantik bir ilişki içinde kendinizi daha fazla açmaya, hatta daha derin bir cinsel yakınlık kurmaya karar verebilirsiniz. Her iki durumda da şifa, ruh besleyici arayışlar için bir fırsat niteliğinde bu kavuşum.

İlişkilerini derinlemesine araştır ve insanların içeri girmesine izin ver. Sadece başkalarına değil, kendinize de güvenmeye çalışın. Cinsel doyum hayatınızın diğer alanlarına da sıçrar, sizi güçlendirir ve güven inşa eder. Hayatınızda karşılaştığınız tüm aşkları anımsayacağınız bir dönem. Neyin iyi hissettirdiğini ve neyin size iyi gelmediğini not edin. Ne istediğinizi netleştirebilirseniz, çok daha iyi şeyler karşınıza çıkacak, bunu zaten biliyorsunuz.

başak burcu

Başak burcu yorumları

Başak burç yorumları: Jüpiter-Neptün kavuşumunun ruhsal tonu, yedinci eviniz yani ortaklık alanınız aracılığıyla aşk hayatınıza çarpıyor. İster zaten tanıdığınız veya henüz tanışmadığınız biriyle olsun, kendinizi ruh düzeyinde bir bağlantı arayışı içinde bulabilirsiniz. Arzu ettiğiniz sevgiyi hak ettiğinize inanmanız yeterlidir. Ve bu, kulağa klişe gelse de, kendinizi sevmekle başlar. ‘Sınırlarım ihtiyaçlarıma saygı duyuyor mu?’ diye sorma fırsatınız var. Bir akıl hocası, ortak veya partneriniz size ihtiyacınız olan altın bilgelik külçesini sunabilir.

Cesaretinizi kıran veya sizi küçümseyen insanlardan uzaklaşın. Çünkü Jüpiter ve Neptün’ün hizalanması daha fazla sevgi ve desteğin hemen köşede olduğuna işaret ediyor. Sizler için bir ömür boyu yetecek kadar iniş ve çıkışlar oldu. Şimdi barış ve huzur isteme zamanı. Ayrıca istikrar isteyin. Ruhunuzun tam olarak neye ihtiyacı olduğunu sorun. Bu kavuşumun sürekli olarak verimli bir yaşamın başlangıcını işaret etmesine izin verin ve ileriye dönük daha çok şey bekleyin. Zor anları geride bırakacağınıza inanın.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu kavuşum, sağlık ve günlük rutinlerle ilgili altıncı evinize dokunduğu için, tam olarak hayatınıza güzelliği çekmek için ilham alacaksınız. Günlük işlerinizi veya günlük işlerinizi neredeyse ritüeller gibi düşünebilirsiniz. Bunu akılda tutarak, yaptığınız işi sevmeli, kendinizi daha fazla motive etmeli; hayatınızda küçük görünen şeylerin bile bir nebze de olsa kasıtlı olarak size çok daha iyi fırsatlar sunabileceğine inanmalısınız.

Fiziksel ve zihinsel sağlığınıza zarar veren olumsuz alışkanlıklardan kurtulun ve bu değişiklikler hayatınızın diğer alanları üzerinde olumlu bir akış etkisine sahip olacaktır. Bu kavuşum, sezgilerinize yepyeni bir şekilde erişmeniz için güçlü bir fırsat dönemi olacak. Fırsatların yanı sıra zorlukları da önleyebilmeyi hayal ettiniz mi? Bu sizin için yeni bir süper güç olsun. Artık yepyeni bir güç alanına adım atıyorsunuz. İsteyin ve elde edin.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu yorumları

Akrep burç yorumları: Yaratıcı zihnin parlıyor, sevgili Akrep. Bu kavuşum, yaratıcılık ve oyunla ilgili beşinci evinize vurgu yapıyor. Kendinizi ifade etme duygunuzu geliştirmek için ilahi ilhamdan yararlanmaya davet edileceksiniz. Esasen, ister sanat eseri, ister aşk ya da romantizm olsun, harika eserler üretmek için verimli bir zemin oluşacağını hissedebilirsiniz. Artık bu duyguyu beslemenin ve eğlenceyi anlamsız olarak değil, onları bir araya getirme amacına hizmet ettiğini görmenin zamanı geldi. Ruhunuzun ışıldamasına fırsat verin.

Gerçek hedefleri gözden kaçırma, sevgili Akrep. Kendinizi anlık zevklere ve kısa süreli galibiyetlere kaptırmış durumdaysanız, bu kavuşumla birlikte artık temponuzu değiştirin. Uzun vadeli düşünün ve başkasının yararına kendinizi ucuza satma alışkanlığınızdan vazgeçin. Jüpiter ve Neptün’ün hizalanması yaratıcı enerjinizin akmasını sağlar. İçinizdeki sanatçıyı onurlandırmanızı engelleyen blokajları ortadan kaldırarak ilham verici bir başyapıt yaratmanıza fırsat sağlayacak.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Eviniz bu kavuşumda en çok ruhunuzu ve benliğinizi arayacağınız yerdir. Aile ve yuva alanlarınıza bir çeşit merhem sunabilecek derin değişimler için fırsat dönemi. Bu kavuşum, ailevi kökler ve temellerden oluşan dördüncü evinize vurgu yaparken, aile bağlarınızı güçlendirecek. Hatta size eviniz gibi hissettiren yeni bağlantılar bulacak. Bu aynı zamanda gerçekten korunaklı ve güvenli hissettiren bir ‘yuva’ tanımını yeniden alevlendirmenin zamanı olabilir.

Evinizi ruhani inançlarınızı veya dinlenme tarzınızı yansıtan bir sığınak yapın ve etrafınızı mumlar, kitaplar veya duygusal hatıralarla kuşatın. Ailenizden farklı görüşlere açık ve barışık olun. Beklentileri karşılayamadığınız için kendinizi affedin. Bu senin için unutulmaz bir kavuşum. Bolca aydınlanma var. Sadece bunların size gelmesi için kalbinizi açık tutmalısınız. Kaderinizin yaratıcısı sizsiniz ve Jüpiter-Neptün kavuşumu sizin için kendinize bir iğne batırma dönemi olacak. Kendinizi daha büyük düşünmenin vakti geldi, yeter ki siz izin verin.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu yorumları

Oğlak burç yorumları: Jüpiter-Neptün kavuşumu uyanışınız ve aklınız ile yollarınızı kesiştiriyor. Bu kavuşum, üçüncü eviniz yani zeka ve bilgi evinize vurgu yaparak; olağan analitik yaklaşımınızı daha ruhsal konulara uyumlandırmanızı kolaylaştırır. Bu, entelektüel merakınızın sizi ileriye götürmesine izin vermek için bir fırsat zamanı. Aynı zamanda inançlarınızı başkalarıyla paylaşmak için de uygun bir dönem.

Hayallerinizle uyumlu kesin bir karar verin ve her şeyden önce insanları memnun etmekten kaçının. Yeni beceriler öğrenmek söz konusu olduğunda, kendinizi konfor alanınızın dışına itin. Yaratıcılığınızı bir sonraki seviyeye taşıyorsunuz. Yaratıcı olmanın ne anlama geldiğine dair fikrinizi bırakmanız gerekiyor. Kutunun dışında düşünün ve ileriye doğru belki biraz daha marjinal olmanıza izin verin. Artık kendi davulunuzun ritmine göre yürümeye başlayın.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu kavuşum siz Kova burçları için adeta rüya gibi bir birleşme. İkinci evinizde kaynak ve para alanlarınızı harekete geçiriyor. Zaten uzun zamandır bu etkileri bekliyordunuz, pek çoğunuz hayatınızdaki finansal etkileri görmeye başladı bile. Şimdi, kıtlık zihniyetini bırakmanın ve dikkatinizi bolluğa çevirmenin zamanıdır! Jüpiter’in geniş etkisi sayesinde aşırı harcamaya yol açan abartılı iyimserliğe karşı da dikkatli olmanızda fayda var. Şayet mali durumunuzla ilgili yeni hedefler belirleyebilirseniz ve kendi koşullarınıza göre ‘güvenli’ olmanın ne anlama geldiğini netleştirebilirseniz, kendinize daha derin bir özerklik fırsatı yaratabileceksiniz.

Jüpiter ve Neptün’ün kavuşumu size birçok biçimde bolluğa layık olduğunuzu ve bolluğu hak ettiğinizi öğretir. Önümüzdeki ay boyunca, dua ettiğiniz kaynakları ve mali desteği elde edeceksiniz. Hayırsever bir yardım veya cömert bir hediye almaya açık olun. Dallara ayrılın ve kendinizi ilham verici ve takdire şayan insanlarla çevrelemeye başlayın. Her zaman ortamdaki en zeki, en derin veya en başarılı kişiyseniz, yeterince büyümeyeceksiniz bunu bilin. Bırakın aşkınızın ne kadar derine inebileceğini, banka hesabınızın ne kadar yükselebileceğini veya yaşayabileceğiniz maceraların ne kadar vahşi olabileceğini size göstersinler.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu yorumları

Balık burç yorumları: Derin bir nefes alın, sevgili Balık burçları. Bu kavuşum, sizler için son derece dönüştürücü bir andır. Çünkü Jüpiter-Neptün kavuşumu burcunuzda, yani ilk eviniz olan kimlik ve öz imaj alanlarınızda gerçekleşiyor. Başkalarını ilk sıraya koyma eğiliminde olan şefkatli biri olarak, yalnızca kişisel bakım olarak değil, ruhsal ruh bakım olarak da kendinizi ilk sıraya koymanın zamanıdır. Kendinizi daha fazla düşünme zamanı. Ne yaparsanız yapın, benlik duygunuzu küçültmek veya gizlemek yerine genişletmelisiniz. Daha önce gölgede kalmış olabilecekleriniz de dahil olmak üzere tüm parçalarınızı sahiplenin ve ilahi benzersizliğinizi kutlayın.


Burcunuz Jüpiter ve Neptün’ün kavuşumuna ev sahipliği yaptığı için, Nisan sizin için oldukça dönüşümlü bir ay, Balık. Özür dilemeden sen ol ve dağları yerinden oynatabilirsin. İçten dışa doğru çalışmanız koşuluyla, muhteşem bir görüntü revizyonu yapılabilir. Ve unutma, kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsin. Kendinizi başka birinin hayalindeki hayatı kurmaya kaptırırsanız, kendinizinkini deneyimlemeyi kaçırıyorsunuz demektir. Sizin, ailenizin veya topluluğunuzun sizin için oluşturduğu sınırlamalardan artık kurtulun. Aslında ne istiyorsun? Şu anda yaptığınızdan ne farkı var? Bu kavuşumla birlikte artık ritminizi değiştirin. İnançlarınız ne olursa olsun, hayatı tek bir şansınızmış gibi yaşayın. Şu anın kıymetini bilin ve kendinizi akışa bırakın.

Astroloji Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.