Saç Ekimi 2022 Fiyatları Ne Kadar? İstanbul’un En İyi Saç Ekim Merkezleri Hangi Teknikleri Uyguluyor?

Modern teknoloji ve medikal tıp, yoğun saç kaybı yaşayan kişilerin doğal ve dolgun saçlara sahip olmasını sağlıyor. Günümüzde binlerce kişiye uygulanan saç ektirme operasyonları %99 oranında başarı sağlarken kalıcı saçlara sahip olmak isteyen birçok kişi saç ektirme fiyatlarını araştırmaktadır. Saç ekimi 2022 fiyatları ise seçilen merkez, kullanılan teknik, hekim deneyimi ve greft sayısı gibi birçok etkene göre değişiyor.

Saç Ekimi fiyatları

İçeriğimizi inceleyerek İstanbul’un en iyi saç ekim merkezleri, saç ektirme fiyatları ve kullanılan teknikleri öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda saç ekimine dair en çok merak edilen soruları da sizin için yanıtladık!

En İyi Saç Ekim Merkezleri ve Doktorları Listesi

En iyi saç ekim merkezleri ve saç ekim doktorları için tercih edilen klinikler:

  • Este Favor Saç Ekim Merkezi
  • Asmed Saç Ekim Merkezi
  • Muttalip Keser Saç Ekim Merkezi
  • Doku Tıp Merkezi
  • Esteworld Saç Ekim Merkezi

https://www.sacektirmefiyatlari.com/istanbul-en-iyi-sac-ekim-merkezleri-ve-sac-ektirme-fiyatlari/

Este Favor Saç Ekim Merkezi

İnovatif çözümleri ve hasta odaklı anlayışıyla ön plana çıkan Este Favor, Türkiye’nin en iyi saç ekim merkezi olma yolunda en önemli aday. Saç ektirme operasyonları alanında uzman hekim ve sağlık personeliyle JCI sertifikalı hastanelerde gerçekleştiriliyor. Ayrıca hastaların saç ekimi öncesi ve sonrasında sorunsuz bir süreç yaşaması için güçlü bir iletişim sağlanmaktadır.

Este Favor saç ektirme fiyatları 9.500 – 15.000 TL aralığında greft sayısı ve kullanılan tekniğe göre belirleniyor. Klinikte FUE, DHI tekniklerine ek olarak ağrısız saç ekimi operasyonu da uygulanmaktadır. Aynı zamanda kadınlar için uzun saç ekimi ve erkekler için tıraşsız saç ekimi yöntemleri de kullanılıyor.

Asmed Saç Ekim Merkezi

Dünyada en iyi saç ekim doktorları arasında kabul edilen Dr. Koray Erdoğan’ın kurucusu olduğu Asmed, doğal saç ekim sonuçlarıyla biliniyor. Asmed Saç Ekim Merkezi özellikle yurtdışından yoğun talep görmektedir. Dr. Erdoğan, FUE saç ekim tekniğinin geliştirilmesindeki öncü isimlerden biri. Klinikte FUE saç ekim tekniği uygulanıyor.

Asmed saç ektirme fiyatları greft başına ortalama 3 euro olarak belirlenmiştir. Ayrıca Dr. Erdoğan tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda saç ektirme fiyatları yükselirken Dr. Erdoğan’ın ekibi tarafından uygulanan operasyonlarda saç ekimi ücretleri düşüyor. Söz konusu saç ektirme İstanbul olduğunda akla gelen ilk kliniklerden biri olan Asmed, en yüksek fiyat politikasına sahip olan kliniktir.

hair transplant

Dr. Muttalip Keser Saç Ekim Merkezi

Maksimum greft ve doğal saç çizgisi operasyonlarıyla en iyi saç ekim doktoru Muttalip Keser’dir. Dr. Muttalip Keser, saç ektirme İstanbul şehrinde ‘en iyi’ olarak yapılır yargısını kırıyor. Ankara’da hizmet veren Dr. Muttalip Keser, özellikle Almanya, İngiltere, İtalya vb. ülkelerden gelen hastalarından yoğun bir talep görmektedir. Ayrıca Türkiye’de FUE saç ekimi operasyonunu ilk defa uygulayan kişidir.

Doku Tıp Merkezi

Türkiye’de ve dünyada en başarılı saç ekim cerrahları arasında kabul edilen Dr. Serkan Aygın’ın kliniği Doku Tıp Merkezi, global hizmet veriyor. Doku Tıp Merkezi, alanında uzman ve deneyimli sağlık personeliyle hastaların saç ektirme operasyonundan maksimum memnuniyet duymasını sağlamaktadır. Soft FUE, Safir FUE ve DHI saç ekim teknikleri haricinde ağrısız saç ekimi işlemi de Doku Tıp Merkezi’nde uygulanıyor.

Esteworld Saç Ekim Merkezi

Saç ekimi tekniklerinde güncel yöntemleri takip eden ve başarıyla uygulayan Esteworld, Türkiye’nin en iyi saç ekim merkezi denilince akla gelen ilk isimler arasında yer alıyor. Esteworld, saç ektirme İstanbul operasyonları için 3 farklı şubede hizmet vermektedir. Aynı zamanda robotik saç ekimi, VIP saç ekimi, FUE, DHI vb. farklı teknikleri uygulayarak hastaların isteğini karşılamayı başarıyor.

Esteworld İstanbul saç ekimi fiyatları 7000 – 15.000 TL aralığında kullanılan saç ekim yöntemi ve greft sayısına göre belirleniyor. Hastaların açık alanının fazla olması ya da DHI saç ekim tekniğinin kullanılması saç ektirme fiyatları ortalamasını yükseltebiliyor. Bununla birlikte hızlı iyileşen saç ekim operasyonu da saç ekimi fiyatının yükselmesine sebep olmaktadır.

İstanbul Saç Ekim Fiyatları Ne Kadar?

İstanbul saç ekim fiyatları 5000 TL’den başlarken 50.000 TL’ye kadar yükseliyor. Saç ekimi operasyonunun gerçekleşeceği yer, hekimin tecrübesi, greft sayısı, kullanılan saç ekim tekniği vb. birçok etken saç ektirme İstanbul fiyatlarını etkilemektedir.

saç ekim merkezleri

Türkiye’nin en iyi saç ekim merkezi olarak bilinen klinikler genellikle FUE veya DHI yöntemini tercih ederken daha fazla konfor ve daha az ağrı için farklı teknikler de kullanılıyor. Yeni yöntem ve teknikler de saç ekimi fiyatlarını yükseltmektedir.

İstanbul saç ekim fiyatları ortalamasının altında hizmet veren klinikler ise yetkisiz personel çalıştırarak maliyeti düşürüyor. Aynı zamanda tek kullanımlık malzemeleri birkaç defa kullanarak olası enfeksiyon ve diğer riskleri artırmaktadır. Dolayısıyla en iyi saç ekim merkezi seçiminde sadece saç ektirme fiyatlarına odaklanmak, yanlış tercihlere sebep olabiliyor.

Türkiye’nin en iyi saç ekim merkezleri yüksek başarı oranları haricinde sağladıkları hasta konforuyla da adından sık sık söz ettiriyor. Birçok klinik havaalanı transfer, VIP konaklama vb. imkanlarla hastalarına çok yönlü bir hizmet sağlamaktadır.

En İyi Saç Ekim Yöntemi Hangileri?

Mikro medikal araçlar ve güncel medikal yöntemler eşliğinde en iyi saç ekim yöntemi olarak DHI ve FUE ön plana çıkıyor. Yeni nesil saç ekim yöntemlerinde greftler, saç derisine tek tek yerleştiriliyor ve bu sayede yüksek başarı oranı yakalanıyor. Üstelik saç ekimi İstanbul arayışında olan birçok kişi FUE ve DHI yöntemlerini tercih etmektedir. Her iki yöntemde birçok avantaj sağlıyor.

dhi transplant

Safir FUE Saç Ekimi

FUE saç ekiminin en çok tercih edilen tekniği olan Safir FUE, ismini safir cevherinden üretilen medikal kalemden alıyor. Safir uçlu kalem sayesinde daha sık mikrokanallar açılırken doku deformasyonu da minimuma indirgenmektedir. Aynı zamanda en iyi saç ekim merkezleri tarafından gerçekleştirilen safir FUE saç ekimi tekniği sayesinde doğal ve ekilen saç arasında herhangi bir fark oluşmuyor.

DHI Saç Ekimi

DHI saç ekimi, 2022 saç ekimi fiyatları listesinde de yüksek ücretlendirme ortalamasıyla ön plana çıkıyor. Choi isimli medikal kalem sayesinde greftler toplanıyor ve kanal açılmasına gerek kalmadan kalem sayesinde ekiliyor. Bu sayede saç ekim operasyonu iki aşamada ve kısa sürede tamamlanmaktadır. Kök kaybını minimuma indirgeyen bu özel yöntem, uygulaması en zor tekniklerden biri. Dolayısıyla işinin ehli ve uzman bir hekim tarafından gerçekleştirilmesi gerekiyor.

En iyi Saç Ekim

En İyi Saç Ekim Merkezi Neresidir?

En iyi saç ekimi merkezi hangisi sorusu, yakın zamanda saç ektirmek isteyen kişilerin en çok merak ettiği konuların başında geliyor. Ömür boyu doğal ve kalıcı saçlara sahip olmak isteyen milyonlarca kişi, en iyi saç ekim merkezleri sayesinde hayalindeki saça kavuşabilir. Ancak saç ekim merkezi seçiminde doktor, ameliyathane ortamı, sağlık ekibi, kullanılan medikal malzeme, operasyonu uygulayacak ekibin yetkinliği vb. birçok konuya dikkat edilmesi şart.

Türkiye’nin en iyi saç ekim merkezleri uygun fiyat ve yüksek başarı oranı sayesinde onlarca farklı ülkeden gelen hastaların uğrak noktası haline geldi. Saç ekimi İstanbul şehrinde dünyaca ünlü hekimler tarafından gerçekleştiriliyor. Ancak sadece İstanbul saç ekimi fiyatları konusuna odaklanarak düşük bütçeli merkez seçen birçok kişi hayal kırıklığına uğramaktadır.

Saç Ekimi Kimlere Uygulanamaz?

Saç ekimi 18 yaş üstü ve sağlıklı her bireye uygulanabilir. Bununla birlikte operasyonun sorunsuz tamamlanması ve saç ekiminin başarıya ulaşması için bazı kişilere saç ekimi yapılamıyor:

  • HIV veya Hepatit C hastalığı olanlar,
  • Doğuştan saçsız olan kişiler,
  • Donör bölgesinde yeterli saç köküne sahip olmayanlar.

Tansiyon, diyabet vb. kronik hastalığı bulunan kişiler için hekim onayı ile saç ektirme operasyonu yapılabiliyor.

Saç derisinde egzama vb. hastalığı bulunan kişiler için ise saç ekimi başarısı daha düşük olabiliyor. Dolayısıyla saç ektirmek isteyen kişilerin alanında uzman bir hekimle görüşerek tavsiye alması şart. Bununla birlikte saç ekimi operasyonu için en az 21 – 22 yaşında olunması tavsiye ediliyor.

Saç Ekimi Öncesi ve Sonrasında Nelere Dikkat Edilmeli?

Saç ekimi öncesinde hastaların dikkat etmesi gereken konular:

  • Operasyondan bir hafta öncesinde kan sulandırıcı ilaçların kullanılmaması,
  • Operasyon öncesi bir hafta boyunca sigara, alkol ve kafeinin bırakılması ya da minimuma indirilmesi,
  • Operasyon sabahı saçların yıkanması ve saç şekillendiricilerinin kullanılmaması.

Saç ekimi öncesinde hastaların mutlaka sabah iyi bir kahvaltı yaparak kliniğe gitmesi öneriliyor. Operasyon yaklaşık 6 – 8 saat sürmektedir.

Saç ekimi sonrasında dikkat edilmesi gerekenler:

  • En az bir hafta boyunca doğrudan güneş ışığına maruz kalmamak,
  • Operasyon sonrası bir ay boyunca denize girmemek ve yoğun egzersizlerden uzak durmak,
  • Operasyon sonrasında saç derisini kaşımamak,
  • Özellikle ekim yapılan bölgeyi darbelerden korumak,
  • Doktor tarafından verilen ilaçları içmek ve krem/losyon uygulamasını aksatmamak.

En İyi Saç Ekim Merkezi Nasıl Seçilir?

En iyi saç ekimi merkezi hangisi sorusunu merak ediyorsanız mutlaka seçtiğiniz klinikte uygulanan saç ekimi fotoğraflarına bakmalısınız. Uygulanan işlemlerde doğal saç çizgisi, saçların çıkış yönü ve ekim yapılan bölge vb. noktalara dikkat etmeniz önemlidir.

En iyi saç ekimi merkezi seçerken mutlaka operasyonun bir hekim tarafından gerçekleştirileceğinden emin olmalısınız. Ayrıca kullanılan malzemelerin tek kullanımlık olup olmadığını sorgulamanız ya da klinik sertifikalarını incelemeniz gerekebilir.

Türkiye’nin en iyi saç ekim merkezleri operasyonlarını ameliyathanede gerçekleştirir. Bu sayede olası enfeksiyon, kanama vb. riskler minimum seviyede kalır. Aynı zamanda 2022 saç ekimi fiyatları saç ekim merkezini seçmenizde yardımcı olabilir. Bütçeniz ve beklentilerinizi göz önünde bulundurarak en iyi saç ekim merkezini seçebilirsiniz.

https://www.sacektirmefiyatlari.com/

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.