Astroloji: 16 – 22 Mayıs haftalık burç yorumları

Astroloji: 16 – 22 Mayıs 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 16 – 22 Mayıs haftalık burç yorumları. 16 Mayıs, 17 Mayıs, 18 Mayıs, 19 Mayıs, 20 Mayıs, 21 Mayıs ve 22 Mayıs tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri yazının sonunda


koç burcu

Koç burcu 16 – 22 Mayıs haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu haftanın sizin için harika getirileri olabilir. Profesyonel olarak spontane hareket etmeye meyilli olacaksınız. Yaratıcılığınız da gelişiyor. Bu da sizi karar vermede daha cesur ve yaratıcı kılacaktır. Düşüncelerinizden emin olacak ve onları başkalarının önünde ifade etmekten çekinmeyeceksiniz.

Yurtdışı kurum ve enstitülere kabul edilmeyi uman öğrencilerin çabalarının meyvelerini toplaması muhtemeldir. Kişisel yaşamda bu, evli olmayan kişilerin, sevdikleri kişiye gerçek duygularını açıklamaları için uygun bir zaman dilimi. Evli olanlar eşleri ile kaliteli zaman geçirebileceklerdir. Bazılarınız aile genişlemesiyle ilgili olumlu haberler duyabilirsiniz.

16 Mayıs’ta Kanlı Ay Tutulması gerçekleşiyor. Özellikle gelirleriniz, ortaklaşa gelirleriniz veya eşin gelirleri konusunda birtakım gerginlikler mevcut. Arkadaşlarınızla ilgili alacak verecek, borç gibi konulara da dikkat etmelisiniz.

Borç, ödemeler, vergi, kredi, finans alanında zorlanabilirsiniz. Özellikle de topluluk, dernek ya da arkadaş çevrenizdeki otoritelerden dolayı büyük engeller ve para kayıpları yaşayabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza da dikkat etmelisiniz, ani gelişen bir ameliyat durumu gündeminize gelebilir.

boğa burcu

Boğa burcu 16 – 22 Mayıs haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Hedeflerinize fazla çaba harcamadan veya aşırı çalışmadan ulaşabileceğiniz destekler var. Ancak, daha sonra sorunlara yol açabileceğinden konfor alanınıza çekilmekten kaçınmanızda fayda var. Bazılarınız bir mülkü devralabilir, bunun sonucunda beklenmedik kazançlar ve avantajlar elde edebilir.

Bazılarınız yeni bir ev ya da otomobil almaya karar verebilir. Bu hafta boyunca ev ortamınızda sakinlik ve memnuniyet bulacaksınız. Ailenizle mümkün olduğunca çok zaman geçirmek isteyeceksiniz. Öte yandan annenizin sağlığı kırılgan olabilir. Eşinizin maaşı yükselebilir ve bazı uğraşlarınızda size finansal olarak yardımcı olmalarına izin verebilir.

16 Mayıs’ta Kanlı Ay Tutulması gerçekleşiyor. Özellikle ikili ilişkiler, evlilik veya ortaklı konularda finansal çekişmeler veya bu konularla ilgili atılmak istenen yeni adımlarda gecikmeler, zorlanmalar beklenilebilir.

İlişkiler, ortaklık ve evlilikle ilgili sorunlar ve krizler yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatınızdaki sorunlar işinize de yansıyabilir. İş ve kariyerinizde değişiklik gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizden, topluluk ya da derneklerden ise destekleneceksiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 16 – 22 Mayıs haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Zekanız ve sıkı çalışmanız iş yaşamınızda fark edilecek ve enerji ve heyecanla dolup taşacaksınız. Yapmaya başladığınız her görevin üstesinden rahatlıkla kalkabileceğiniz bir hafta. Ancak, kendinize aşırı güvenmekten ve aynı anda çok fazla proje üstlenmekten kaçının, çünkü bu sizin için yıkıcı olabilir.

Kısa geziler, çalışan profesyoneller ve işletmeler için faydalı olacağından bu hafta avantajlıdır. Kişisel düzeyde, aileniz, arkadaşlarınız ve akrabalarınızla iletişim kurmak için daha fazla çaba sarf edeceksiniz. Bu, onlarla olumlu bir sosyal ilişki kurmanıza yardımcı olacaktır. Öğrenciler meraklı olacak, bu da yeni konuları anlamalarını kolaylaştıracak.

16 Mayıs’ta Kanlı Ay Tutulması gerçekleşiyor. Bu dönem sağlık ve günlük rutin işler açısından biraz gergin gözüküyor. Sağlık konusunda çok dikkatli olunması ve sorumluluk alınması gereken bir dönem. Yurt dışı bağlantılı iş konularında da uğraştırıcı bir dönem. Sağlık, çalışma hayatınız, yanınızda çalışanlar özellikle de kadınlar, evcil hayvanınızla ilgili sorunlar yaşanabilir.

İnanç, fikirlerle ilgili çatışmalar yaşanabilir. Yut dışı bağlantılı bir işiniz varsa bununla ilgili sonlanmalar gerçekleşebilir. Hukuk alanında, seyahatlerde sorunlar ve aksaklıklar gerçekleşebilir. Ama kariyerinizle ilgili yine de çıkış bulacak ve ilerleyeceksiniz. Sağlığınıza ve psikolojinizde ise çok ama çok dikkat etmelisiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 16 – 22 Mayıs haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Bu, arazi veya mülk satın almak için harika bir hafta. Anne-babanızın, hedeflerinize ulaşabilmeniz için sizi cesaretlendirecek duygusal ve finansal destek sağlaması muhtemeldir. Başkalarını etkileme kapasiteniz artacak ve bu da bazı faydalı ticari anlaşmaları müzakere etmenize yardımcı olacaktır.

Bu dönemde yapılan resmi gezilerin mali açıdan faydalı olması muhtemeldir. Ancak, özellikle yakın arkadaşlarınız veya aileniz olmak üzere kimseye borç para vermekten kaçının. Bazılarınızın hisse senedi yoluyla hızlı para kazanması ve ticaret ve yatırımı paylaşması muhtemeldir. Ancak, iletişim kurarken kullandığınız kelimelere dikkat edin. Bilmeden başkalarına zarar verebilir.

16 Mayıs’ta Kanlı Ay Tutulması gerçekleşiyor. Flörtler, aşk ilişkileri, varsa çocuklar, eğlence ve hobileriniz ile ilgili konular borçlar, alacak verecek veya ortaklaşa gelirlerdeki engeller ve gecikmelerle sınanıyor.

Aşk, çocuk, hobilerden dolayı ani para kayıpları ve sorunlar yaşanabilir. Dikkatli olmalısınız ayrıca sosyal çevrenizde de ani değişimler gerçekleşebilir. Sağlığınıza da dikkat etmeli, mutlaka tedbirinizi almalısınız.

aslan burcu

Aslan burcu 16 – 22 Mayıs haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta bilişsel süreciniz oldukça yüksek ve bu itibarınızı artıracaktır. Profesyonel olarak, sıkı çalışmanız ve yeteneklerinizi konuşturmanız başkaları tarafından takdir görecek. Bu da kendinize olan güveninizi ve inancınız artıracaktır. Kutunun dışından düşünecek ve yaratıcı fikirler konusunda çaba sarf edeceksiniz.

Zihniniz yeni düşünceler ve girdilerle dolu olacağından, stratejiler oluşturmak ve gelecekteki hedeflerin haritasını çıkarmak için harika bir hafta. Bu, büyük başarı elde etmenize yardımcı olacaktır. İşletmelerin yeni işbirlikleri, ortaklıklar ve finansal yatırımlar geliştirmeleri için de oldukça iyi bir dönem. Çocuklarınız eğitimlerine başka bir ülkede devam etmeye karar verebilirler.

16 Mayıs’ta Kanlı Ay Tutulması gerçekleşiyor. Bu dönemde aile hayatınız, ebeveynleriniz ve gayrimenkul yatırımı gibi konular vurgulanıyor fakat İkili ilişkiler veya ortaklıklarla ilgili engel çıkarabilecek birtakım sorumluluklar söz konusu.

Ev, aile, mülk konularıyla ilgili sorunlar gerçekleşebilir ve otorite engelleriyle karşılaşabilirsiniz. Partner ya da ortakla anlaşmazlıklar sonucunda ayrılık meydana gelebilir. Maddi kaynaklarla ilgili ise iyi gelişmeler gerçekleşebilir. Sağlığınıza ise dikkat etmelisiniz.

başak burcu

Başak burcu 16 – 22 Mayıs haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta rahat yaşamak için beklediğinizden fazlasını harcamanız gerekebilir. İtibarınızı zedeleyebileceği için rakiplerinizle herhangi bir anlaşmazlığa girmekten kaçınmalısınız. Para harcamak istemiyorsanız bu dönemde davalardan kaçınmanızda fayda var.

Bu hafta, hızlı kararlar verme ve gereksiz riskler alma eğilimindesiniz, bu da sizi gereksiz krediler almaya yönlendirebilir. Profesyonel olarak, iş sorunları nedeniyle normalden daha uzun saatler çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Fikirlerinizi ve politikalarınızı verimli bir şekilde uygulayamayabilirsiniz, bu da zihinsel stres ve endişe ile sonuçlanabilir. Uyku düzeniniz bozulabilir. Bu nedenle bu haftayı yavaşlamak, geriye yaslanıp rahatlamak için kullanın.

16 Mayıs’ta Kanlı Ay Tutulması gerçekleşiyor. Eğitim, yolculuklar, yakın ve uzak akrabalar, kardeşler konuları vurgulanıyor. Fakat işleriniz ve sağlık ile ilgili zorlayıcı konular var. Yine bu uluslararası işler veya eğitim ile ilgili konulardaki sorumluluk artışına işaret edebilir.


Yakın çevre, kardeş, medya, eğitim, kısa mesafe seyahatlerle ilgili bazı sorunlar gerçekleşebilir. Otoriteyle iletişimde krizler çıkabilir. Bir sözleşme imzalanacaksa krize neden olabilecek anlaşmazlıklar içinde kalabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza dikkat etmelisiniz özellikle de diz, eklem, diş, deri rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz. İlişki, evlilik, ortaklık açısından ise güzel kararlar alabilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burcu 16 – 22 Mayıs haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta gelirinizi artırmak ve finansal geleceğinizi güvence altına almak için strateji arayışında olacaksınız. Daha sonra pişman olabileceğiniz için dürtüsel satın alımlardan kaçınmanızda fayda var. Hafta ortasında yoğun bir programınız olacak. Kısa bir yolculuk mümkün ve ekip arkadaşlarınızla iletişiminiz gelişecek.

Bazen yoldan çıkabilirsiniz, ancak fikirlerinizi ve görüşlerinizi etkili bir şekilde iletebileceksiniz. Yeni arkadaşlar veya çevre oluşturmak için iyi bir zaman. Vurgunuz hafta sonuna kadar aile meselelerine odaklanacak. İnzivaya olan özleminiz normalden daha güçlü olacak. Hazımsızlık ve göğüs ağrıları sağlığınız için rahatsız edici olabilir.

16 Mayıs’ta Kanlı Ay Tutulması gerçekleşiyor. Finansal konular, sahip olduklarınız, geliriniz ile ilgili konularda krizler ve dönüşüm, bir çeşit yeniden doğum gerçekleşebilir. Spekülatif konular ve yatırımlar biraz zorlayıcı konular arasında.

Kazançlarınız, para, maddi kaynaklarınızla ilgili değişimler ve bazı harcamalar gerçekleşebilir. Ani para girişi de olabilir ama yine de dikkatli olmalısınız. Çalışma hayatınız, sağlığınızla ilgili ya da yanınızda çalışanlardan destek görebilirsiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 16 – 22 Mayıs haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta normalden daha hassas olabilir ve duygularınızı size en yakın olanlara iletebilirsiniz. Hayata karşı yeni bir bakış açısına sahip olacak ve çevrenizden daha fazla haberdar olacaksınız. Profesyonel cephede, çabalarınızın daha yüksek ücret ve daha iyi bir pozisyonla sonuçlanması muhtemeldir.

Bu hafta editörlük, içerik yazarlığı, yayıncılık gibi yazarlık alanında çalışanlar için daha iyi olacaktır. Rekabetçi sınavlara, münazara yarışmalarına ve diğer etkinliklere hazırlanan öğrencilerin başarılı olması muhtemeldir. Finansal destek veya kredi arayanlarınız muhtemelen mükemmel sonuçlar bulacaklardır. Ödenmemiş borçlar ise geri ödenebilecek.

16 Mayıs’ta sizin burcunuzda Kanlı Ay Tutulması gerçekleşiyor. Özel hayatınızla ilgili birtakım konuların, arsa, ev, ev tadilatı, taşınma gibi gayrimenkul konularının veya ebeveynlerinizle ilgili konuların hayatınızda baskı unsuru olduğu bir dönem ayrıca bu baskı ikili ilişkilerinizde de gerginliklere yol açıyor.

Fiziksel sağlığınızla, bedeninizle ilgili değişimler gerçekleştirmek isteyebilirsiniz fakat partner ya da ortağınızla sorunlar yaşanabilir özellikle de aile içindeki sorumluluklar yada ailedeki otoriteden dolayı ayrılık kararı bile alabilirsiniz. Ama çocuk, hobi ya da aşktan yana destekleniyorsunuz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 16 – 22 Mayıs haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta kendinizi daha iyimser hissedeceksiniz. Bu da sağlığınıza ve esenliğinize fayda sağlayacaktır. Şans sizden yana olacağından, arayışlarınızda başarılı olabileceksiniz. Önemli işleri ve projeleri zamanında tamamlamanıza olanak tanıyan, yalnızca kelimelerden ziyade eylemin gücüne güveneceksiniz.

Bu hafta, yeni olanaklar arayan profesyoneller için verimli olabilir. Girişimciler anlaşmaları daha iyi müzakere edebilecek ve işlerini geliştirebilecekler. Para açısından, yatırım yapmak ve varlıklarınızı çoğaltmak için iyi bir dönem. Yurtdışında eğitimine devam etmek isteyen öğrencilerin uluslararası enstitülere kabul edilmeleri daha olasıdır.

16 Mayıs’ta Kanlı Ay Tutulması gerçekleşiyor. Bu dönemde eğitim, yolculuklar ile ilgili konular sizi duygusal olarak sıkışmış hissettiriyor olabilir. Bu da sağlığınıza olumsuz yansıyor olabilir. Yeni bir yaşam rutini oluşturmak konusunda istekli fakat zorlanıyor olabilirsiniz.

Engellerin sizi yıldırmaması gerekiyor. Psikolojiniz, sağlığınızla ilgili sorunlar gerçekleşebilir. Yakın çevrenizdeki otoritelerden baskı görebilirsiniz ve bu sizi krize neden olabilecek psikolojik durumlar içinde bırakabilir. Ama ailenizden destek göreceksiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 16 – 22 Mayıs haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Miras veya önceki yatırımlardan beklenmeyen bazı kazanımlar olması muhtemeldir. Araştırma projeleri üzerinde çalışanlarınızın da olumlu sonuçları alması olası. İşyerinde, kavrama yeteneğiniz ve uygulama yoluyla yeteneklerinizi geliştirme arzunuz, iş arkadaşlarınızdan ve üst yönetiminizden saygı görmenize yardımcı olabilir.

Bu aynı zamanda konuyu daha derine inme kapasitenizi de geliştirecek ve onu çözmek için yenilikçi yöntemler geliştirecektir. Şirketlerini bir ortaklık olarak ele alan iş insanları kazançlarında bir artış fark edeceklerdir. Kişiler arası iletişim yetenekleriniz, sevdiklerinizin kalbini kazanmanıza yardımcı olacaktır.

16 Mayıs’ta Kanlı Ay Tutulması gerçekleşiyor. İçerisinde bulunduğunuz arkadaş grupları veya proje grupları ile ilgili birtakım finansal krizler söz konusu olabilir veya bu gruplar için yapmanız gereken harcamalar olabilir. Varsa çocuklarınız ile ilgili harcamalar veya birtakım finansal engellerle de karşılaşabilirsiniz.

Sosyal çevre, topluluk, dernek ve aşk, çocuklar, hobiden dolayı harcamalarınız artabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili sıkıntılı bir sürece girebilirsiniz. Yakın çevre, kardeşler, yakın akrabalardan, eğitim konularından ise destek görebilirsiniz ve iletişimle sorularınızı bir nebze düzeltebilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 16 – 22 Mayıs haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Evliliğinizin kalitesi bu hafta artacak. Siz ve eşiniz birbirinize çekinmeden tapacak, birbirinizle daha fazla anlayış ve uyum içinde olmanızı sağlayacak. Yaşam standardınız yükselecek. Profesyonel cephede, kendinize olan güveniniz daha yüksek olacak ve iş yerinde fikirlerinizi daha etkili bir şekilde iletmenize izin verecek.

İş insanlarının yeni projelere ve girişimlere başlaması için iyi bir hafta. Uluslararası girişimlere, derneklere, ithalat-ihracat ve organizasyonlara katılanların da avantaj sağlaması muhtemeldir. Babanızın aileye neşe getirecek olan işinde ilerlemesi muhtemeldir.

16 Mayıs’ta Kanlı Ay Tutulması gerçekleşiyor. Kariyerinizi, toplum içindeki konumunuzu ilgilendiren konularda bu dönem birtakım engeller söz konusu olabilir, iç dünyanız fazlasıyla kaçmak isterken siz bu dönemde fazla sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz.

İş, kariyer ve ev-ailenizle ilgili sorunlar gerçekleşebilir. Bu durumda siz otoritenizle bazı şeylere engel olabilirsiniz ayrıca sağlığınıza dikkat etmelisiniz. İş değişikliği gerçekleşebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili ise destekleneceksiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 16 – 22 Mayıs haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta harcamalarınızda artış olabilir, bu durum da sonucunda kaygı ve gerginliğe neden olabilir. Ancak, kariyer açısından işler doğru yolda ilerleyecektir. İş yerindeki sıkı çalışmanız ve çabanız, bir maaş artışı ve terfinin yanı sıra teşekkür ve takdir ile ödüllendirilecektir.

Yeteneklerinin ön plana çıkması muhtemel olduğundan, hukuk, muhasebe ve denetim alanında çalışanlar için de iyi bir zaman. Bununla birlikte, herhangi bir tür kavga veya tartışmaya girmeniz önerilmez. Negatif duygular bazen sizi alt edebilir, bu da özeleştiri ve suçluluğa yol açabilir. Kişisel düzeyde sağlık veya mesleki kaygılar nedeniyle eşinizle aranızdaki fiziksel yakınlığın artması muhtemeldir.

16 Mayıs’ta Kanlı Ay Tutulması gerçekleşiyor. Yurt dışı ile ilgili konular, yabancılar, yayıncılık ve eğitim ile ilgili konularda bu dönem bazı bitişler yaşayabilirsiniz, yolculuk yapmak durumunda kalabilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi gergin ve sıkışmış hissettiğiniz bir dönem, bir süre tatil yapmak size iyi gelecektir.


Uzak çevre, uzak akrabalar, yurt dışı, hukuk, eğitim, inançlarla ilgili sorunlar yaşanabilir. Psikolojik olarak desteklenmiyor gibi hissedebilir ve depresyona girebilirsiniz. Yakın çevrenizde de değişimler gerçekleşebilir. Yine de sağlık olarak daha iyi bir dönemdesiniz ve şifalanabilirsiniz.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Spontane ve özgün olun.
  • Boğa burcu: Annenizin sağlığına dikkat edin.
  • İkizler burcu: Kendinize aşırı güvenmeyin.
  • Yengeç burcu: Sözlerinize dikkat edin.
  • Aslan burcu: Gelecek için bir yol haritası yapın.
  • Başak burcu: Yasal karışıklıklara karşı dikkatli olun.
  • Terazi burcu: Yeni bağlantılar kurun.
  • Akrep burcu: Ödenmemiş borçları ödeyin.
  • Yay burcu: Taahhüt ettiğinizden fazlasını yapın.
  • Oğlak burcu: İnsan becerileriniz üzerinde çalışın.
  • Kova burcu: Partnerinizle zaman geçirin.
  • Balık burcu: Kendinizi eleştirmekten kaçının.

Astroloji | Kanlı Ay Tutulması nedir? Ne zaman? Burç yorumları – Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.