Astroloji: Haziran 2022 aylık burç yorumları

Astroloji: Haziran 2022 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Haziran burç yorumları

Astroloji: Haziran 2022 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık aylık, haftalık, günlük burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu Haziran 2022 burç yorumları

Koç burç yorumları: Haziran ayı size fırsatlarla geliyor. Çalışıyorsanız daha fazla mesai yapabilirsiniz. Belki de aynı anda birçok iş önünüze yığılabilir. Ama bilin ki bu yoğunluk size yeni kapılar açacak. Eğitim hayatına devam edenler için de yeni başlangıçların kapısı açılacak. Eğer yazma yeteneğiniz varsa, mutlaka internette yazılarınızı yayınlayın. Beklediğinizden fazla ilgi çekebilir. Eğitim, yayıncılık, kısa yolculuklar, tüm iletişimsel konular ile ilgili belirgin gelişmelere hazırlıklı olun. Hayatın genelinde elde edeceğiniz şanslar özellikle bu iletişimsel konulara büyük destek veriyor, aldatmadan kaçınmak şartıyla.


13 Haziran’da Merkür İkizler burcuna geçiyor. Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile ilişkilerimizde hareketli bir döneme giriyoruz. Sık sık bir araya gelebilir, ufkumuzu açacak eğlenceli konuşmalar yapabiliriz. Bu süreçte çok sayıda kısa yolculuk planlamamız mümkündür. İletişimlerimizde daha sakin ve sabırlı olmakta yarar var.

14 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda olacak. Yönetici pozisyonundaki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat! Bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sorumluluklarınız artmaya başlıyor. Geleceğe yönelik hedeflerinizi iyi belirlenmeli ve bunlarla ilgili adımlar atmalısınız. Kendinizi tam bir savaşçı gibi hissedeceksiniz.

23 Haziran tarihinde Venüs İkizler burcuna geçiyor. Kardeşleriniz, akrabalarınız ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşinizde başarılarınızdan ötürü getirinizi arttıracak primler kazanabilirsiniz. Yeni bir eğitim için kolları sıvayabilirsiniz. Gireceğiniz sınavlarda güzel neticeler alabilirsiniz. Seyahatlerinizde, yurt dışı bağlantılı işlerinizde dikkatli olmalısınız. Küçük aksilikler yaşanabilir. Akademik hayatınızda da her şeyi iki kere kontrol etmeyi unutmayın. Sağlığınızı, özellikle bağışıklık sisteminizi ihmal etmemelisiniz.

boğa burcu

Boğa burcu Haziran 2022 burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu ay istediğiniz maddi gelişmeleri hayatınıza sunabilir. Yeni bir iş ya da ortaklık teklifi gelirinizi arttırabilir. Yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz. Eğer ki yatırım yapmayı düşünüyorsanız, ayın başı idealdir. İç dünyanızda huzurlu ve güvenlisiniz, kendi kendinize mutlu olduğunuz bu dönemde bu içsel dinginliğiniz ve başkalarına olan yardımseverliğiniz kendi maddi durumunuza da pozitif etkilerde bulunacak. Yeni gelir kaynakları elde edebilir, sahip olduğunuz yeni mallar edinebilirsiniz.

13 Haziran’da Merkür İkizler burcuna geçiyor. Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Para konularında birçok yeni fırsat aynı anda önümüze çıkabilir. Yeni girişimler yapmak için sabırsızlanabiliriz ancak iyice düşünmeden harekete geçmemeliyiz. Gelir kaynaklarımız artabilir, finansal bir sorunla ilgili pratik ve hızlı bir çözüm geliştirebiliriz.

14 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle ve yakın çevreniz ile özellikle sözlü iletişimde agresifçe, aşırı eleştirel, despot, sınırları zorlayıcı ifadelerden kaçınmak yerinde olacaktır. Koşulları ve şartları çok fazla kontrol edemeyebilirsiniz, elde olmayan koşullar ve şartlar sinirlenmenize ve yıpranmanıza neden olabilir, sabırlı davranmaya özen gösterin.

23 Haziran tarihinde Venüs İkizler burcuna geçiyor. Riskli olmadıkça yeni yatırımlar yaptığınızda daha büyük getiriler elde edebilirsiniz. Riskli durumlardan kaçınmanız gereklidir. Dolunay beklenmedik bir harcama çıkartabilir. Bu sizin olmasa bile eşinizin ya da ailenizden birinin borcu olabilir. Her zaman elinizde para tutmaya özen gösterin. Dostlarınız tarafından umulmadık bir davranış görebilirsiniz. Hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Herkesi kendiniz gibi güvenilir sanmanız bazen yanılmanıza sebep olabilir. Samimi bulmadığınız kişileri hayatınızdan ayıklayabilirsiniz. İletişim kurma beceriniz sayesinde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu Haziran 2022 burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu ay size hayatınızın her alanında yeni fırsatlar sunulabilir zira Yeni Ay sizin burcunuz ile başladı. Bu sefer önce kendiniz için bir şeyler yapmalısınız. Şansa ihtiyacınız varsa beklemediğiniz güzelliklerle karşınıza çıkabilir. Bu yenilik ilişki hayatınızda da ortaya çıkabilir. Hayatınızın genelinde ve yine eğitim, anlaşmalar, iletişim gibi konularda belirgin gelişmeler, talihli durumlar yaşayabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz topluluklar, gruplar, arkadaşlardan destekler alabilirsiniz. Geleceğe daha umutla baktığınız bir dönem.

13 Haziran’da Merkür sizin burcunuza geçiyor. İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Hareketli, enerjik ve neşeli tavırlarımızla dikkat çekeceğimiz bir dönemdeyiz. Hayatımıza bize yeni fırsatlar sunacak çok sayıda yeni kişi girebilir. Kendimizi ifade etme tarzımızla, çevremizdeki herkesin takdirini toplayabiliriz.

14 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat! Finansal anlamda ani, beklenmedik harcamalar ortaya çıkabilir. Finansal konular hayatınızın stres kaynağı haline gelebilir. Başkalarına ait paralar, miras, kredi, zorunlu ödemeler gibi konularda daha fazla efor sarf etmeniz gerekebilir.

23 Haziran tarihinde Venüs sizin burcunuza geçiyor. İnsanlar gözünü sizden alamayabilir. Adeta parıldayacağınız bir dönemdesiniz. Kalbiniz boşsa artık bu boşluk dolabilir. Estetik veya dış görünüşünüzde değişiklikler yaptırmak için uygun bir zaman dilimindesiniz. İlişki ve evlilik dünyanızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Partnerinizle olan diyaloglarınız sert olabilir. Bu tarih yakınlarda sorunları çözmek yerine biraz daha arka planda kalıp tepkisiz kalmanız daha iyi olacaktır.

yengeç burcu

Yengeç burcu Haziran 2022 burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Eskiyi silmek için güzel bir süreçte olacaksınız. Geçmişe odaklandığınızda bir adım ilerleyemediğinizi fark edebilirsiniz. Sağlık problemleri olanlar için şifa olacak bir ay sizleri bekliyor. Biraz daha inzivaya çekildiğiniz bir dönem olabilir fakat özellikle kariyer açısından çok şanslı olduğunuz ve bunun psikolojinizi ve özgüveninizi oldukça yükselttiği bir dönemdesiniz.

13 Haziran’da Merkür İkizler burcuna geçiyor. İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bilinçaltımızda hareketli günler yaşayacağımız bir döneme giriyoruz. Tüm hayatımızı gözden geçirmek, bir iç muhakeme yapmak isteyebiliriz. Zihnimizin hiç durmadan ışık hızında çalışıyor olması, ruhsal olarak yorulmamıza neden olabilir.

14 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat! Yeni başlangıçlar, girişimler, güçlü atılımlar yapmak için süper bir sürece giriş yapacaksınız. Üstlerle ilişkilerde zorlanmalar meydana gelebilir. Emir almaktan hoşlanmayabilirsiniz.

21 Haziran’da Güneş sizin burcunuza giriş yapıyor. Sizlerin dönemi başlıyor. Doğum günlerinizi kutlama zamanı başlıyor. Güneş hayatınızın her alanında size destek verecek. Fakat önce ben demelisiniz! Siz gerçekten bu hayattan ne istiyorsunuz bunun farkına vardığınız zaman mutlu olacaksınızdır. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Ekonomik durumunuzla ilgili haberler alabilirsiniz. Beklediğiniz bir para veya prim hesabınıza yatabilir.

23 Haziran tarihinde Venüs İkizler burcuna geçiyor. Geçmiş ilişkinizden biri tekrardan size geri dönmek isteyebilir. Sağlığınıza vakit harcayabilirsiniz. Sağlık problemlerine dikkat! Ofis içinde gergin olabilirsiniz. Otoriter davranmamaya özen gösterin. Evcil hayvanınıza dikkat etmelisiniz. Akademik hayatınızda, uluslararası işlerinizde duygusal zamanlar yaşayabilirsiniz. Mantığınızı dinlemek zor olabilir. Yanlış kararlar almamaya dikkat edin.

aslan burcu

Aslan burcu Haziran 2022 burç yorumları

Aslan burç yorumları: Sosyal çevrenizde yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir ay. Yeni tanıştığınız kişiler size beklemediğiniz fırsatlar sunabilir. Şansınız çok açık olacak. Yaşadığınız güzel şeylere inanmakta zorlanabilirsiniz. İnsan grupları, projeler, arkadaşlar bu dönemde ön plana çıkacak. Arkadaşlarınızla eğitim ortamında veya yurtdışı seyahatlerinizde güzel zamanlar geçirebilir, belli bir şans elde edebilirsiniz. Eğitim hayatınızda yükselebilir veya güzel sonuçlanmalar yaşayabilirsiniz.

13 Haziran’da Merkür İkizler burcuna geçiyor. Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal hayatımız canlanabilir, hayatımıza yeni insanlar girebilir. Bizi eğlendirirken düşündürecek entelektüel aktivitelere katılabiliriz. Arkadaşlarımızla sık sık bir araya gelebilir, eğlenceli sohbetler yapabiliriz.

14 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda olacak. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız Aslanlar için oldukça romantik günler kapıda! Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Sağlıkla ilgili konulara harcamalar artabilir, şartları ve koşulları idare etmekte veya kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İş ve çalışma koşullarınız ile ilgili çok daha hırslı ve meydan okurcasına çalışmanız gerekebilir.

23 Haziran tarihinde Venüs İkizler burcuna geçiyor. Şansınızın oldukça açık olduğu bir dönemdesiniz. Hayatınızda hangi konuya önem veriyorsanız isteklerinizin gerçekleştiğini görebileceğiniz bir süreçte olacaksınız. Aşk hayatınızda agresif durumlar olabilir. Partnerinizle aranızda ufak bir şeyden dolayı gerginlik yaşanabilir. Belki de aranızdaki iletişim kopukluğu yanlış anlaşılmalara sebep olmuş olabilir. Çocuğunuzla ilgili de stresli anlar yaşayabilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu Haziran 2022 yorumları

Başak burç yorumları: Geleceğinize yönelik yapmak istediklerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir ay. Uzun zamandır planladığınız ama harekete geçemediğiniz durumlarda karşınıza bir fırsat çıkabilir. Bu yenilik bir kariyer fırsatı da olabilir. Hayalinizdeki iş teklifi karşınıza çıkabilir. Kariyer ile ilgili konularda belirgin ve şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Alacak verecek, borçlar konularında şanslı bir dönem, fakat büyük borçlara da girilebilir. Hesabı dikkatli yapmak gerekli.

13 Haziran’da Merkür İkizler burcuna geçiyor. Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde işimizle ilgili değişiklikler yaşanması mümkündür. Yaptığımız işin niteliği değişebilir. Aynı anda iki işin sorumluluğunu almak durumunda kalabiliriz. Öte yandan entelektüel kapasitemiz, pratikliğimiz ve iletişim becerilerimiz, üstlerimizin dikkatini olumlu yönde çekebilir.

14 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım ve satım konuları ön planda olacak. Bu işlerle ilgilenirken zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat! Umutlarınıza, hayallerinize çok daha kolay erişebileceksiniz veya erişmek için önemli kişilerden destekler alacaksınız.


23 Haziran tarihinde Venüs İkizler burcuna geçiyor. Kariyerinizde en güzel zamanlarınızı yaşayabilirsiniz. Hem maddi hem manevi getirisi yüksek bir iş kapınızı çalabilir. Aile içinde gerginliklere dikkat! Aile bireylerinin sağlık problemleri ortaya çıkabilir. Evin içinde riskli işlerden sakının. Ufak kazalara açık bir dönemde olabilirsiniz. İlişkiniz konusunda fazla hayalci davranmanız gerçeklerle yüzleştiğinizde hayal kırıklığı yaratabilir. Eşinizi veya sevgilinizi kafanızdaki hayale göre konumlandırdığınızda aslında beklentinizi karşılamayan biri olduğunu fark edebilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burcu Haziran 2022 burç yorumları

Terazi burç yorumları: Yeni bir eğitime başlamaya karar verebilirsiniz. Olumlu haberleri alabilirsiniz. Yüzünüzü güldürecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Yurt dışı veya yurt içi içerisinde taşınma planları yapabilirsiniz. Akademik hayatınızda yeni bir sayfa açılabilir. Yolculuklar, yabancılarla ilgili konular ve akademik eğitim için oldukça şanslı ve hareketli bir dönem. Ayrıca ikili ilişkiler, evlilik ve yaptığınız veya aldığınız tüm danışmanlık konularında da oldukça şanslısınız ve bu yolculuklar, eğitim ve yabancılar konusuna da destek verecek.

13 Haziran’da Merkür İkizler burcuna geçiyor. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde yurt dışı seyahatleri ya da eğitim amaçlı yolculuklar söz konusu olabilir. Ufkumuzu açacak ve bize yeni görüşler kazandıracak entelektüel kişilerle tanışabiliriz. Yeni bir konuda öğrenim görmeye başlayabiliriz.

14 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir. Fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat! İş arayanlar, terfi etmek isteyenler, işini değiştirmek isteyenler bu bir aylık zamanı çok iyi kullanmanız gerekiyor. İş ve kariyerinize ilişkin konularda istek ve arzularınıza çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Hayatınızda birçok şeyi aynı anda kontrol altına çalışmaktan yorulabilirsiniz.

23 Haziran tarihinde Venüs İkizler burcuna geçiyor. Akademik yaşantınızda, sınavlarınızda, yurt dışı bağlantılı işlerinizde beklediğinizden güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizi mutlu edecek bir gönül ilişkisine de başlayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Bu dönem başladığınız işlerde beklediğinizden daha güzel bir başarı elde edebilirsiniz. Bulunduğunuz çevrede insanların sizden bahsettiğini işitebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz. Sizlerin fikirlerine ihtiyaç duyabilirler.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Haziran 2022 aylık yorumları

Akrep burç yorumları: Ekonomik durumunuzu iyileştirecek yeni bir fırsat önünüze çıkabilir. Yakınlarınızdan veya eşinizden maddi destek görebilirsiniz. Sağlık probleminiz varsa geçireceğiniz operasyonla beraber yeni bir hayata daha sağlıklı olarak gözlerinizi açabilirsiniz. Borçlar, alacak verecek konularında önemli bir hareketlenme söz konusu, fakat kazanç getiren yatırımlar veya mevcut borçların azalması ve bitmesi gibi konular söz konusu olabilir. Ayrıca birlikte çalıştığınız insanlar, sağlık konuları ile de şanslı olduğunuz bir dönem. İşinizden gelen kazançlarınız da artabilir.

13 Haziran’da Merkür İkizler burcuna geçiyor. Finansal konular ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi açıdan hızlı hareket etmek istediğimiz bir dönemdeyiz. Çok fazla düşünmeden bizi heyecanlandıran finansal girişimlere yönelebiliriz. Bu dönemde yeni ortaklık anlaşmalarına ya da yatırım sözleşmelerine imza atmamız mümkündür.

14 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bütçenizi yeniden değerlendirmelisiniz. Gider ve gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak. Sağlığınızı ilgilendiren konularda dikkatli olmakta yarar var, sınırlarınızı çok fazla zorlamamalı, aşırı çalışmaktan bünyeniz zayıf düşebilir.

23 Haziran tarihinde Venüs İkizler burcuna geçiyor. Miras haberi alabilirsiniz. Bu konu uzun süredir varsa sizin lehinize sonuçlanabilir. Miras haricinde ekonomik durumunuzu geliştirecek yeni gelir kaynakları karşınıza çıkabilir. Gelirinizin size yetmediğin düşünmek depresif hissetmenize neden olabilir. Yeni bir iş teklifi haberi alabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz, akademik konularınız ile ilgili beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz kabul evrakları veya kurul kararları olumlu çıkabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Haziran 2022 burç yorumları

Yay burç yorumları: Yalnız olanlar için yeni bir ilişkinin başladığı bir ay olabilir. Direkt olarak ilişki ve evlilik hayatınıza etki yapan bu yeniay sevdiğiniz kişiyle yeni bir yola girmenizi sağlayabilir. Aranızdaki sorunları çözmek, eskiyi unutmak için bu yeniay size destek olacaktır. İkili ilişkiler ve evlilik ile ilgili konularda önemli gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca aşk, flörtler ve çocuklar ile ilgili konularda da şanslısınız. Önemli ilişkilerin başlangıcı veya resmiyete kavuşması gibi konular söz konusu olabilir.

13 Haziran’da Merkür İkizler burcuna geçiyor. Evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. Eşimiz ya da partnerimiz ile iletişim trafiğimiz artabilir. Fikir ayrılıklarından kaynaklanan tartışmalar yaşayabiliriz. Sorunlarımızı rasyonel bir şekilde konuşarak çözmeye çalışmalıyız. Öte yandan bu dönemde bir evlilik ya da ortaklık için imza atmamız da söz konusu olabilir.

14 Haziran’da sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede olacak. Bunun yanı sıra ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var. İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ve ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. Özellikle finansal konularla ilgili çok daha fazla efor ve enerji sarf etmeniz gerekebilir. Sürpriz ve beklenmedik harcamalar yüzünden canınız biraz sıkılabilir.

23 Haziran tarihinde Venüs İkizler burcuna geçiyor. İlişkinizde ve evliliğinizde ayaklarınız yerden kesiliyor. Bu dönemi not alın. Evlilik tekliflerine hazır olun. Evliliğinin bittiğini düşünenler büyük bir aşkla her şeye tekrardan başlayabilir. Aklınıza gelmeyecek güzellikte bir dönem yaşayacaksınız. Ortaklıkla iş açmış olanlarınız varsa inanılmaz bir maddi getirisi olan işe imza atabilirsiniz. Giderlerinizi kısma konusunda atacağınız adımlar olumlu sonuç verebilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Haziran 2022 aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: Sağlığınızda yeni bir başlangıç yaşanabilir. Yeni bir tedavi veya ilaç size çok iyi gelebilir. İş hayatınızda da yeni bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Terfi alabilirsiniz. Yeni bir evcil hayvan edinmeye sıcak bakabilirsiniz. Günlük işler, iş ortamı, iş arkadaşları ile ilgili iletişim trafiği ve yolculuklar artabilir. Önemli iş anlaşmaları yapılabilir. Ayrıca gayrimenkul ve aile ile ilgili konularda birtakım şanslar söz konusu ve bu şansların işinize yansıması söz konusu. Evden çalışma gibi konuların vurgulanacağı bir dönem.

13 Haziran’da Merkür İkizler burcuna geçiyor. Sağlık, günlük yaşam ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda, hareketli, pratik, becerikli tavırlarınla herkesin dikkatini çekeceğimiz bir dönemdeyiz. Ancak detaylardan çabuk sıkılmamız, hatalar yapmamıza sebep olabilir. Sağlık açısından zihnimizi çok yormamalı, ara sıra dinlendirmeye çalışmalıyız.

14 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir. İkili ilişkiler, ortaklıklar, evlilikle ilgili konularda ciddi gerginlikler oluşabilir, meydan okuma durumları ortaya çıkabilir, aşırı inatçı davranışlar sizleri zor duruma sokabilir. Her şeyi, her an kontrol altında tutmak zordur ve siz bunu deneyimleyebilirsiniz.

23 Haziran tarihinde Venüs İkizler burcuna geçiyor. Psikolojik olarak mutlu olacağınız bir dönemdesiniz. Hayatınızda önem verdiğiniz konularda güzel gelişmeler yaşadıkça sizde artık mutlu oluyorsunuz. Ofis ortamında terfi alabilirsiniz. Maaşınızda ciddi artışlar yaşayabilirsiniz. İlişki ve evlilik hayatınıza odaklanabilirsiniz. Partnerinizden sürpriz davranışlar görebilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Haziran 2022 burç yorumları

Kova burç yorumları: Sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayacağınız bir ay. Aşk hayatınızda yeni bir başlangıç sizleri bekliyor olacak. Şansınız her konuda çok açık olacak. Yeni bir bebek müjdesi alabilirsiniz. Aşk ilişkileri, flörtler, varsa çocuklarınız ile ilgili güzel ve iletişimi yüksek zamanlar. Ayrıca akrabalar, yolculuklar, kardeşler ve yine iletişimsel konularla ilgili şansı yüksek gelişmelerin olabileceği bir dönem. Flörtleriniz ile yolculuklara çıkabilir, eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

13 Haziran’da Merkür İkizler burcuna geçiyor. Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli bir döneme giriyoruz. Mevcut ilişkimizde eşimiz ya da partnerimizle çok sayıda eğlenceli aktiviteye katılabilir, birbirimizle daha iyi iletişim kurabiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza entelektüel, konuşmaktan keyif alacağımız biri girebilir.

14 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda olacak. Yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat! Birlikte çalıştığınız kişilerle birbirinizi anlamakta zorlanabilir, iş ve çalışma ortamınızda ekstra mücadele etmeniz gerekebilir.

23 Haziran tarihinde Venüs İkizler burcuna geçiyor. Aşk hayatınızdaki şans inanamayacağınız şekilde açılacaktır. Çocuğunuzla ilgili beklentileriniz varsa hayırlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi gelirinizdeki artış gözünüzü boyayabilir. Hayallerinizdeki imkanlara sahip olabileceğiniz hissine kapılabilirsiniz. Sağlığınızı daha güçlü hissedebilirsiniz. Psikolojiniz de hiç olmadığı kadar pozitif olacak. Hem fiziksel hem ruhsal olarak zinde olacaksınız. Yaptığınız işlerle ilgili başarılarınız konuşulabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Haziran 2022 aylık yorumları

Balık burç yorumları: Ailecek sevineceğiniz yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ev değiştirme fikriniz varsa karşınıza istediğiniz gibi bir fırsat çıkabilir. Aileye yeni bir birey katılacağına dair haberler alabilirsiniz. Ev, aile, gayrimenkul ile ilgili önemli anlaşmalar yapılabilir, taşınma gerçekleşebilir. Gayrimenkul yatırımları için oldukça güzel bir dönem. Bu dönemde yapacağınız gayrimenkul yatırımları ilerisi için oldukça kazançlı olabilir.

13 Haziran’da Merkür İkizler burcuna geçiyor. Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde iletişim ve misafir trafiği artacaktır. Uzaktaki aile bireyleriyle haberleşebilir, evimizde arkadaşlarımızı ya da diğer aile bireylerini ağırlayabiliriz. Evde keyifli sohbetler ve zaman zaman hararetli tartışmalar yaşanabilir. Ailemize karşı fikirlerimizi dile getirmekten çekinmeyeceğimiz bir dönemdeyiz.

14 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İş ve kariyer konuları ön planda olacak. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda! Öncelikle finansal konular ve kazançlarınız risk altında! Beklenmedik sürpriz harcamalar, kayıplar, ummadık ödemeler ortaya çıkabilir. Kullandığınız büyük elektroniklerde arızalar oluşabilir. Dostlarınız ve özel hayatınız arasında kalabilirsiniz.


23 Haziran tarihinde Venüs İkizler burcuna geçiyor. Aileyi ilgilendiren maddi gelişmeler yaşanabilir. Aile içine yeni bir birey de dahil olabilir. Bir evlilik ya da bir bebek gibi gelişmeler yaşanabilir. Duygusallığınız daha ön planda olabilir. Daha kırılgan bir dönemden geçebilirsiniz. Aşk hayatınızda hareketli bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yalnızsanız kalıcı bir ilişkinin temelleri atılabilir. Çocuğunuzla ilgili istekleriniz için harekete geçebilirsiniz.

Astroloji – Bizi Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.