Hell0busra Instagram Kullanıcı Adıyla Ünlenen Influencer Büşra Duran Gündüz Her Kadının Dolabında Olması Gereken Kıyafetleri Sıraladı!

Sürekli yenilenen trendler arasında, modası hiç geçmeyen kıyafetleri öğrenmek ister misiniz? Dolabınızda mutlaka bulunması gereken kıyafetleri Instagram’da hell0busra adıyla popüler olan influencer Büşra Duran Gündüz sizler için tek tek sıraladı! İşte kıyafetler…

Büşra Duran Gündüz

Modası hiç geçmeyen parçalar gardıropların temel taşlarıdır. Çünkü kadınlar beyaz bir tişörtle bile sayısız kombine imza atabilir. Kıyafetlerine yönelen kadını tanımlamak için ‘Yaratıcı Pragmatist- kişisel tarzı yüksek, konfordan ödün vermeden modern, şık ve klasik arasında çok fazla çaba harcamadan mükemmel dengeyi yakalayan bir kadın’ terimini kullanan Instagram fenomeni Büşra Duran Gündüz farklı kombinlerle uzun yıllar kullanabileceğiniz kıyafetleri sizler için sıraladı:

  • Bakış açısına sahip blazer: Blazer ceketler, sofistike ama çok yönlü bir görünüm isteyenler için önemli birer parçadır. Onları nasıl şekillendireceğinizi biliyorsanız, profesyonel ayarlar, akşam görünümü ve hatta bir gece dışarı çıkarken giyebilirsiniz.
  • Beyaz gömlek: Dar ya da bol kesim olması fark etmez, dolabınızda en az bir adet beyaz gömlek olmalıdır. En sade kombinlerden, resmi kombinlere kadar her mekânda ve her mevsimde rahatça kullanabileceğiniz beyaz gömlekler, sizi yıllarca idare edebilir. Çok yönlülüğü nedeniyle, beyaz gömlek ya da tişört, asla modası geçmeyen bir gardırop elyafıdır. Fransız paçalı günlük kot pantolonların içine veya hatta bir elbisenin altına katlanmış olarak onu birçok şekilde giyebilirsiniz.
  • Siyah Elbise: Kadınlar için tüm zamanların zamansız parçalarını ararsanız, küçük siyah elbise terimiyle karşılaşacağınızdan emin olabilirsiniz. İş toplantılarından eğlenceli bir geceye, akşam yemeği partilerine ve hatta etkinliklere kadar her durumda giyilebilirler.
  • Anvelop Elbise: Feminen siluetleri ve vücut sekli üzerindeki mucizevi dokunuşu ile popülaritesini her daim korumayı başarıyor. Özellikle ofis kombinleri ya da şık kombinlerinizde hiç tereddüt etmeden kullanabileceğiniz bu tür elbiselere dolabınızda mutlaka yer açmalısınız.
  • Pantolonlar: Büyük beden ya da bedene oturan pantolonlar her turlu gömlek, tişört, blazer ceketlerle kolayca kombinleyebilirsiniz. İster topuklu ayakkabılarınızla isterseniz spor ayakkabılarınızla dolaplarınızın olmazsa olmaz parçasıdır.
  • Kalem Etekler: Her yaşa ve tarza uyum sağlayan kalem etekleri de gardırobunuzda bulundurmalısınız. Tişörtler, gömlekler, kazaklar ya da ceketler ile kısacası her şeyle kolayca dekolte vermeden kombinleyebilirsiniz.
  • Tulumlar: Tonlu giysilerle oynamayı seviyorsanız, kahverengi, ten rengi, koyu sarı, lacivert ve siyah renklerde tulumları dolabınızda mutlaka bulundurmalısınız.

Bütün zamansız kıyafetleri farklı aksesuarlarla kombinleyerek zor zamanlarda klasik bir şıklık yakalayabilirsiniz.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.