Ümit Özdağ, İçişleri Bakanlığı’nın önüne gitti, Süleyman Soylu’yu kapıya çağırdı

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, İçişleri Bakanlığı’nın önüne giderek Süleyman Soylu’yu kapıya çağırdı: “Sen cumhuriyet tarihinin en büyük kriminalisin! Korkak herif, kapının önüne gel! Bu görevin bittiği zaman tutuklanacaksın. Bir korkak olduğunu bütün Türkiye gördü.”

Ümit Özdağ

Video aşağıda – Hakkında “Soros çocuğu” diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu‘ya, “Tek başıma İçişleri Bakanlığı’nın önüne gideceğim, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni kapının önünde bekle!” diye seslenen Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Duydum ki İstanbul’dan bile Çevik Kuvvet getirip barikatlar kurmuşsun. Rezil korkak” diye yazdı.

Öte yandan Zafer Partisi’nin İstanbul heyetinin Ankara girişinde durdurulduğu öğrenilirken, partiden yapılan açıklamada, “Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ TBMM Dikmen kapısından İç İşleri Bakanlığı Protokol kapısına kadar yürüyecektir” denildi.


“Soros çocuğu” gerginliği

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ için “Soros çocuğu” ifadesini kullandı.

Özdağ ise Twitter’da yaptığı paylaşımda yarın İçişleri Bakanlığı’nın önüne gideceğini söyleyerek, Soylu’ya “Polisin arkasına saklanmadan bekle” dedi. Dün yaşanan bu olayın ardından bugün saat 11.00’de İçişleri Bakanlığı önüne neler yaşanacağı merak konusu olmuştu.

Özdağ, sabah saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda tekrar Bakan Soylu’ya seslenerek, “Süleyman eğer adamsan, eğer korkak değilsen, bugün saat 11.00’de polislerin arkasına sığınmadan bakanlığın önünde karşıma çakarsın” dedi. Özdağ, “Ama duydum ki, İstanbul’dan bile Çevik Kuvvet getirip barikatlar kurmuşsun. Rezil korkak” diye yazdı.

Video: Ümit Özdağ, saat 11:00’de İçişleri Bakanlığı önüne gitti

Soylu’nun “Biz de buraya Moğolistan steplerinden geldik” ifadesine: İçişleri Bakanlığı bu cehaleti hak etmiyor

Özdağ bir diğer paylaşımda da Bakan Soylu’nun sığınmacıları savunmak için “Biz de buraya Moğolistan steplerinden geldik” dediğini belirterek, “Sülü, biz mülteci olarak mı geldik? Bizans, bize sığınmacı statüsü mü verdi? Sultan Alpaslan hayatta olsa seni kızılcık sobası İle döverdi. İçişleri Bakanlığı bu cehaleti hak etmiyor” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi’nden açıklama: Genel Başkanımız, İçişleri Bakanlığı’na tek başına gidecektir

Zafer Partisi’nden bugün sabah yapılan duyuruda, “Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ İçişleri Bakanlığı’na tek başına gidecektir” denildi.

Yapılan açıklamada, “Hem partililerimizin hem de milletimizin bireysel veya gruplar halinde herhangi bir provokasyona neden olmamak İçişleri Bakanlığı önüne gitmemeleri önemle rica olunur!” denildi.

İstanbul heyeti Ankara girişinde durduruldu

zafer partisi heyeti

Öte yandan Zafer Partisi İstanbul heyetinin Ankara girişinde durdurulduğu öğrenildi.

Partiden yapılan yeni açıklamada, “Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ TBMM Dikmen kapısından İç İşleri Bakanlığı Protokol kapısına kadar yürüyecektir” denildi.


Başkanlık Divanı toplantı yaptı

Özdağ, İçişleri Bakanlığı önüne gitmeden önce Başkanlık Divanı’nı topladı. “Saat 11.00’de İçişleri Bakanlığı’na tek başıma gideceğim. Bu süreci sosyal medya hesaplarımdan canlı olarak izleyebilirsiniz” diyen Özdağ, partilileri İçişleri Bakanlığı önüne gelmemeleri konusunda uyarmıştı.

Ümit Özdağ’dan Süleyman Soylu’ya çok sert tepki: Tutuklanacaksın!

Ümit Özdağ, saat 11:00’de İçişleri Bakanlığı önüne giderek şu ifadeleri kullandı: “Süleyman, bu görevin bittiği zaman tutuklanacaksın. Bunu sen de biliyorsun. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük kriminalisin. Süleyman Soylu’nun bir korkak olduğunu bütün Türkiye gördü.”

NELER YAŞANDI?

“Barikatlar kurmuşsun rezil korkak!”

08.50: Ümit Özdağ, İstanbul’dan Başkent’e takviye Çevik Kuvvet ekiplerinin getirildiğini iddia etti: “Süleyman eğer adamsan, eğer korkak değilsen, bugün saat 11.00’de polislerin arkasına sığınmadan bakanlığın önünde karşıma çakarsın. Ama duydum ki, İstanbul’dan bile Çevik Kuvvet getirip barikatlar kurmuşsun. Rezil korkak.”

09.50: Zafer Partisi’nden yayınlanan genelgeye rağmen bir grup partili İstanbul’dan Başkent’e gelmek için yola çıktı. Polis ekipleri, konvoyun önünü kent girişinde kesti.

10.06:  Zafer Partisi Basın Merkezi, Ümit Özdağ’ın TBMM Dikmen kapısından İçişleri Bakanlığı protokol kapısına kadar yürüyeceğini duyurdu.

10.15: Ümit Özdağ, “İçişleri Bakanlığı’na gitmeden önce Başkanlık Divanı’ndayız” yazıp, bir fotoğraf paylaştı.

10.20: Ümit Özdağ, partililere bir kez daha çağrıda bulundu: “Saat 11.00’de İçişleri Bakanlığı’na tek başıma gideceğim. Bu süreci sosyal medya hesaplarımdan canlı olarak izleyebilirsiniz. Partililerimiz ve vatandaşlarımızın İçişleri Bakanlığı önüne gelmemelerini rica ediyorum.”

10.44: Özdağ, kendisini durduran emniyet görevlilerine çıkıştı ve “Beni aileme küfretmek senin haddine mi? Türkiye tarihinin en büyük kriminalisin. Geliyorum Süleyman bekle!” dedi.


10.56: Yürüyüşü engellenen Özdağ, Soylu’ya hitaben şunları söyledi: “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu liderliğinde, Zafer Partisi’ne komplo kuruluyor. Dün Soylu’nun bana ve aileme yaptığı hakaret bu operasyonun işaret fişeğidir. Yemek yediğimi restoranlardan kredi kartı bilgilerimi toplatmadın mı? Senden korkan senin gibi olsun. Sen kriminal bir adamsın. Bu görevin bittiği zaman tutuklanacaksın kardeşim. Hadi el mi yaman bey mi yaman? Bundan sonra seninle Süleyman bu iş, ikimizden birisi ölene kadar devam edecek. Ya sen özür dilersin ya da bu kavga sonuna kadar devam eder. Ama provokasyonları deneme. Her girişimini ağzına tıkarım.” (Kaynak: Sözcü)

Ümit Özdağ: Sığınmacılar adeta Türkiye’yi ikiye ayıran bir hat üzerine yerleşmişler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.