Astroloji: 13 – 19 Haziran haftalık burç yorumları

Astroloji: 13 – 19 Haziran 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 13 – 19 Haziran haftalık burç yorumları. 13 Haziran, 14 Haziran, 15 Haziran, 16 Haziran, 17 Haziran, 18 Haziran ve 19 Haziran tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri yazının sonunda


Genel etkiler:

Bu hafta Merkür, yöneticisi olduğu İkizler burcuna geçiyor. Zihinsel tempomuzun son derece hızlandığını ve iletişim trafiğimizin artığını görebiliriz. Hızlı düşünüp, hızlı karar verir, hızlı konuşup, hızlı hareket ederiz. En içinden çıkılmaz gibi görünen sorunlara bile ışık hızında pratik çözümler üretmemiz mümkündür. Bu süreçte duygularımızdan çok mantığımız ön plana çıkabilir. Her şeyi bıkmadan usanmadan sorgulayabilir, kendimizi ifade etmekten ve gerekirse tartışmaktan asla kaçınmayız. Beklenmedik haberler alabilir, yeni insanlarla tanışabilir, bol bol sosyal organizasyonlara katılabilir ve uzaklardaki sevdiklerimizle iletişim kurabiliriz. Ancak aşırı kararsızlığımız ve sabırsızlığımız, bazen düşünmeden hareket etmemize sebep olabilir. Daha istikrarlı olmaya çalışmalıyız.

Bu hafta Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay, önümüzdeki 15 gün boyunca bazı gerçeklerin açığa çıkmasına ama açığa çıkan gerçeklerin daha fazla kafa karıştırmasına neden olabilir. Bilgi kirliliği piyasalarda spekülasyona yol açabilir, çok fazla iniş çıkış yaşanabilir. Bu sıralarda atacağımız adımlarda tutarlı olamayabilir, kararsızlığa düşebiliriz. Aslında dolunay ticari ve eğitim faaliyetlerinde tıkanmış konuların önünü açabilir, verdiğimiz tekliflerde geri dönüşler yaşanabilir. Fakat bir taraftan da ilişkilerde ya da iş birliklerinde yaşanan gerginlik ayrılıklarla sonuçlanabilir.

koç burcu

Koç burcu 13 – 19 Haziran haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta genel imajınız üzerinde çalışmanız gerekiyor. Davranışlarına dikkat edin, aksi takdirde size kötü etkileri olabilir. Zihinsel huzura kavuşmanıza yardımcı olacağı için sosyal etkinliklerin bir parçası olabilirsiniz. Evin kötü ya da çalkantılı atmosferi nedeniyle kendinizi bunalımda hissedebilirsiniz. Böyle bir durumda şu anda atacağınız herhangi bir yanlış adım aile ortamınızı etkileyebilir. İş değiştirmek veya mesleğinizle ilgili önemli bir karar almak istiyorsanız, bu hafta uygun bir zaman. Solunumla ilgili sağlık sorunlarına dikkat etmenizde fayda var.

Bu hafta Merkür İkizler burcuna geçiyor. Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile ilişkilerimizde hareketli bir döneme giriyoruz. Sık sık bir araya gelebilir, ufkumuzu açacak eğlenceli konuşmalar yapabiliriz. Bu süreçte çok sayıda kısa yolculuk planlamamız mümkündür. İletişimlerimizde daha sakin ve sabırlı olmakta yarar var.

14 Haziran Salı günü Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda olacak. Yönetici pozisyonundaki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat! Bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sorumluluklarınız artmaya başlıyor. Geleceğe yönelik hedeflerinizi iyi belirlenmeli ve bunlarla ilgili adımlar atmalısınız. Kendinizi tam bir savaşçı gibi hissedeceksiniz.

boğa burcu

Boğa burcu 13 – 19 Haziran haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Harcamalarınızın bu hafta artması muhtemel ve bu da biraz strese neden olabilir. Yeteneklerinizle zirveye ulaşmak için kariyerinizde gerekli tüm adımları gecikmeden atın. Aksi takdirde, bir başkası sizi sollarken, düşünmek ve planlamak için değerli zamanınızı kaybedebilirsiniz. Aile üyeleriyle geçmişteki her türlü yanlış anlaşılmayı çözmede başarılı olacaksınız. Eşiniz kariyerinde olumlu bir aşamaya tanık olabilir. Öğrenciler kendi alanlarında zorluklarla karşılaşabilirler ve sabırlı olmaları tavsiye edilir. Bu hafta yeme alışkanlıklarınıza dikkat edin, aksi takdirde size sorun çıkarabilir. Baharatlı yiyecekler yemekten kaçının ve bol su için.

Bu hafta Merkür İkizler burcuna geçiyor. Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Para konularında birçok yeni fırsat aynı anda önümüze çıkabilir. Yeni girişimler yapmak için sabırsızlanabiliriz ancak iyice düşünmeden harekete geçmemeliyiz. Gelir kaynaklarımız artabilir, finansal bir sorunla ilgili pratik ve hızlı bir çözüm geliştirebiliriz.

14 Haziran Salı günü Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle ve yakın çevreniz ile özellikle sözlü iletişimde agresifçe, aşırı eleştirel, despot, sınırları zorlayıcı ifadelerden kaçınmak yerinde olacaktır. Koşulları ve şartları çok fazla kontrol edemeyebilirsiniz, elde olmayan koşullar ve şartlar sinirlenmenize ve yıpranmanıza neden olabilir, sabırlı davranmaya özen gösterin.

ikizler burcu

İkizler burcu 13 – 19 Haziran haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta iş yerinde para artışı ya da terfi gibi meslek açısından mükemmel sonuçlar elde etme ihtimaliniz yüksek. Disiplininiz ve çalışkanlığınız ile diplomatik stratejiler uygulayarak tüm bunları başarabilirsiniz. Bazılarınız bazı önemli kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Bu nedenle, stresli ve endişeli hissetmeniz olağandır. İşyerinde, şu anda herhangi bir yeni ortaklığa veya anlaşmaya girmekten kaçının. Öğrenciler, performansları önemli ölçüde artacağından bazı iyi haberler duyabileceklerdir. Boğaz ve kulakla ilgili bazı hastalıklarla karşı karşıya kalabileceğiniz için sağlığınıza dikkat edin.

Bu hafta Merkür sizin burcunuza geçiyor. İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Hareketli, enerjik ve neşeli tavırlarımızla dikkat çekeceğimiz bir dönemdeyiz. Hayatımıza bize yeni fırsatlar sunacak çok sayıda yeni kişi girebilir. Kendimizi ifade etme tarzımızla, çevremizdeki herkesin takdirini toplayabiliriz.

14 Haziran Salı günü Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat! Finansal anlamda ani, beklenmedik harcamalar ortaya çıkabilir. Finansal konular hayatınızın stres kaynağı haline gelebilir. Başkalarına ait paralar, miras, kredi, zorunlu ödemeler gibi konularda daha fazla efor sarf etmeniz gerekebilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 13 – 19 Haziran haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta kariyerinizle bağlantılı olarak birden fazla seyahate çıkmanız muhtemeldir. Şu anda büyük bir finansal proje satın alma dönemindesiniz. Çalışan profesyonellerin işyerlerinde diplomatik olmaları gerekir, aksi takdirde rahatsız edici durumlarla karşılaşabilirler. Herhangi bir yatırım yaparken anne babanızı da göz önünde bulundurun. Onların tavsiyeleri, finansal hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Eşiniz destekleyici olmaya devam edecek ve onların sevgisini ve şefkatini bekleyebilirsiniz. Öğrenciler hedeflerine bağlı kalacaklar ve başarıya ulaşabilecekler. Göğüs hastalıkları ve gözlerle ilgili sağlık sorunları sizi rahatsız edebilir, bu nedenle yeterli özen ve önlemi alın.

Bu hafta Merkür İkizler burcuna geçiyor. İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bilinçaltımızda hareketli günler yaşayacağımız bir döneme giriyoruz. Tüm hayatımızı gözden geçirmek, bir iç muhakeme yapmak isteyebiliriz. Zihnimizin hiç durmadan ışık hızında çalışıyor olması, ruhsal olarak yorulmamıza neden olabilir.

14 Haziran Salı günü Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat! Yeni başlangıçlar, girişimler, güçlü atılımlar yapmak için süper bir sürece giriş yapacaksınız. Üstlerle ilişkilerde zorlanmalar meydana gelebilir. Emir almaktan hoşlanmayabilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 13 – 19 Haziran haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta işyerinde zorlu bir ortamla karşı karşıya kalabilirsiniz. Üstleriniz özellikle talepkar olabilir ve size ek iş yükü ve sorumluluk verebilir. Bununla birlikte, beklentilerinize yönelik yaptığınız işlerin hakkını verebileceksiniz. Finansal cephede, para kazanabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabileceksiniz. Uzun vadeli bir plana yatırım yapmayı düşünün ve spekülatif yatırımlardan uzak durun. Hem işyerinde hem de kişisel yaşamda yanlış anlaşılabileceğiniz konuşmalarınızı ve kelimelerinizi dikkatli seçin. Öğrenciler, akademik yolunu takip ederken bazı sorunlarla karşılaşabilirler.

Bu hafta Merkür İkizler burcuna geçiyor. Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal hayatımız canlanabilir, hayatımıza yeni insanlar girebilir. Bizi eğlendirirken düşündürecek entelektüel aktivitelere katılabiliriz. Arkadaşlarımızla sık sık bir araya gelebilir, eğlenceli sohbetler yapabiliriz.

14 Haziran Salı günü Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda olacak. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız Aslanlar için oldukça romantik günler kapıda! Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Sağlıkla ilgili konulara harcamalar artabilir, şartları ve koşulları idare etmekte veya kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İş ve çalışma koşullarınız ile ilgili çok daha hırslı ve meydan okurcasına çalışmanız gerekebilir.

başak burcu

Başak burcu 13 – 19 Haziran haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta enerjik olacaksınız. İş yerinde de motive olacaksınız ve bekleyen tüm görevleri özenle yerine getirebileceksiniz. Üstleriniz bağlılığınızdan ve samimiyetinizden etkilenecek. İş dünyasındakilerin rekabette bir adım önde olmak için farklı stratejilere bakmaları gerekebilir. Geçmişte yaptığınız her türlü mülkle ilgili işlemin bu hafta tamamlanması muhtemeldir. Romantik hayatınız harika olacak ve ilişkilerinizi güçlendirmek için oldukça uygun bir dönem. Öğrenciler, kendilerini hedeflerinden uzaklaştırabilecek bazı aile sorunlarıyla karşılaşabilirler. Mide ile ilgili sağlık sorunları sizi etkileyebilir.


Bu hafta Merkür İkizler burcuna geçiyor. Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde işimizle ilgili değişiklikler yaşanması mümkündür. Yaptığımız işin niteliği değişebilir. Aynı anda iki işin sorumluluğunu almak durumunda kalabiliriz. Öte yandan entelektüel kapasitemiz, pratikliğimiz ve iletişim becerilerimiz, üstlerimizin dikkatini olumlu yönde çekebilir.

14 Haziran Salı günü Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım ve satım konuları ön planda olacak. Bu işlerle ilgilenirken zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat! Umutlarınıza, hayallerinize çok daha kolay erişebileceksiniz veya erişmek için önemli kişilerden destekler alacaksınız.

terazi burcu

Terazi burcu 13 – 19 Haziran haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta kariyer cephesinde iyi sonuçlar almanız muhtemeldir. Daha çok çalışmak için motive hissedeceksiniz. Üstlerinizin güvenini ve meslektaşlarınızın saygısını kazanacaksınız. Yurtdışında iş bulma veya mevcut işte terfi alma şansınız var. Yeni iş veya iş stratejileri arayan kişiler olumlu sonuçlar göreceklerdir. Bu süre zarfında başarılı bir şekilde servet biriktirecek ve paradan tasarruf edeceksiniz. İş dünyasında devlet sektöründen kar elde etme olasılığı vardır. Bu dönemde yatırım yapmak size fayda sağlayacaktır. Aşk ilişkilerinde tatlılık ve güven olacak.

Bu hafta Merkür İkizler burcuna geçiyor. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde yurt dışı seyahatleri ya da eğitim amaçlı yolculuklar söz konusu olabilir. Ufkumuzu açacak ve bize yeni görüşler kazandıracak entelektüel kişilerle tanışabiliriz. Yeni bir konuda öğrenim görmeye başlayabiliriz.

14 Haziran Salı günü Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir. Fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat! İş arayanlar, terfi etmek isteyenler, işini değiştirmek isteyenler bu bir aylık zamanı çok iyi kullanmanız gerekiyor. İş ve kariyerinize ilişkin konularda istek ve arzularınıza çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Hayatınızda birçok şeyi aynı anda kontrol altına çalışmaktan yorulabilirsiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 13 – 19 Haziran haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta işte iyi bir pozisyona gelme şansınız var. Üstleriniz yaptığınız işten son derece memnun kalabilir ve size yeni sorumluluklar verebilir. İşyerinde çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz ama aynı zamanda iyi sonuçlar da alacaksınızdır. Bu süre zarfında işe yatırım yapmak sizin için karlı olacaktır. Ancak gereksiz harcamalara dikkat edin. Bütçe dahilinde para harcayın. Ailede saygı ve iyi bir itibar kazanacaksınız. Küçük kardeşlere daha yakın olacaksınız. Aşk konusunda yeni bir enerji ve coşku olacak. Güven artacak ve her iki partner de hayatlarının geri kalanını birlikte geçirmeye hazır olacak.

Bu hafta Merkür İkizler burcuna geçiyor. Finansal konular ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi açıdan hızlı hareket etmek istediğimiz bir dönemdeyiz. Çok fazla düşünmeden bizi heyecanlandıran finansal girişimlere yönelebiliriz. Bu dönemde yeni ortaklık anlaşmalarına ya da yatırım sözleşmelerine imza atmamız mümkündür.

14 Haziran Salı günü Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bütçenizi yeniden değerlendirmelisiniz. Gider ve gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak. Sağlığınızı ilgilendiren konularda dikkatli olmakta yarar var, sınırlarınızı çok fazla zorlamamalı, aşırı çalışmaktan bünyeniz zayıf düşebilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 13 – 19 Haziran haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: İş yerindeki mizacınız sorun yaratabileceğinden, çalışanların davranışlarına dikkat etmeleri önerilir. Yaşlılarla tartışmaya girmemeye çalışın ve sorumluluklarınızı zamanında yerine getirin. Size fayda sağlayacak bir iş transferi olasılığı vardır. İşle ilgili uzun yolculuklar yapma olasılığı vardır ve bazı yerliler yurtdışına bile gidebilir. Daha iyi bir yatırım yaparak faydalanabilirsiniz. Ancak bu süre zarfında harcamalarınızı kontrol etmeniz zorlaşacaktır. Partnerinizle olan yakın ilişkiniz gelişecektir. Uzun süren bir hastalık iyileşebilecektir.

Bu hafta Merkür İkizler burcuna geçiyor. Evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. Eşimiz ya da partnerimiz ile iletişim trafiğimiz artabilir. Fikir ayrılıklarından kaynaklanan tartışmalar yaşayabiliriz. Sorunlarımızı rasyonel bir şekilde konuşarak çözmeye çalışmalıyız. Öte yandan bu dönemde bir evlilik ya da ortaklık için imza atmamız da söz konusu olabilir.

14 Haziran Salı günü sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede olacak. Bunun yanı sıra ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var. İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ve ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. Özellikle finansal konularla ilgili çok daha fazla efor ve enerji sarf etmeniz gerekebilir. Sürpriz ve beklenmedik harcamalar yüzünden canınız biraz sıkılabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 13 – 19 Haziran haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta iş ile ilgili birtakım zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Özel sektörde çalışanlar ofiste iniş çıkışlar yaşayabilir. Meslektaşlarınız sizin için olumsuz bir atmosfer yaratmaya çalışabilir ve üst düzey yetkililerle farklılıklar ortaya çıkabilir. Ancak, iş insanları için nispeten iyi bir hafta olacak. İşle ilgili konularda uzun mesafeler kat edebilirler. Yeni insanlarla tanışmak işinizi büyütmenize yardımcı olacaktır. Bu dönemde sabırlı ve akıllı davranmanız ve aile içindeki iletişim kopukluğunu gidermeye çalışmanız gerekiyor. Partnerinize onları incitecek şeyler söylemeyin. Empati yapın ve onların bakış açılarını anlamaya gayret gösterin.

Bu hafta Merkür İkizler burcuna geçiyor. Sağlık, günlük yaşam ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda, hareketli, pratik, becerikli tavırlarınla herkesin dikkatini çekeceğimiz bir dönemdeyiz. Ancak detaylardan çabuk sıkılmamız, hatalar yapmamıza sebep olabilir. Sağlık açısından zihnimizi çok yormamalı, ara sıra dinlendirmeye çalışmalıyız.

14 Haziran Salı günü Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir. İkili ilişkiler, ortaklıklar, evlilikle ilgili konularda ciddi gerginlikler oluşabilir, meydan okuma durumları ortaya çıkabilir, aşırı inatçı davranışlar sizleri zor duruma sokabilir. Her şeyi, her an kontrol altında tutmak zordur ve siz bunu deneyimleyebilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 13 – 19 Haziran haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Zekanızı iyi kullanacağınız bir hafta. Bu, moralinizi güçlendirecek ve işle ilgili yeni stratejiler oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Bir yandan işyerinde daha otoriter hale gelirken, diğer yandan çatışma olasılıkları olacaktır. Bu, ticaretle uğraşanlar ve iş insanları için karlı bir dönem olacak. Kariyer konusunda yeni alanlara yayılabilirsiniz. Bağlantılarınız bunda önemli bir rol oynayacak. Aile üyeleri arasında karşılıklı güven artacaktır. Yaşlıların dualarını alabilirsiniz. Partnerinizin aklında herhangi bir şüphe oluşmasına izin vermeyin. Partnerinizle herhangi bir yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırmaya çalışın, aksi takdirde ilişkinizi bozabilir.

Bu hafta Merkür İkizler burcuna geçiyor. Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli bir döneme giriyoruz. Mevcut ilişkimizde eşimiz ya da partnerimizle çok sayıda eğlenceli aktiviteye katılabilir, birbirimizle daha iyi iletişim kurabiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza entelektüel, konuşmaktan keyif alacağımız biri girebilir.

14 Haziran Salı günü Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda olacak. Yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat! Birlikte çalıştığınız kişilerle birbirinizi anlamakta zorlanabilir, iş ve çalışma ortamınızda ekstra mücadele etmeniz gerekebilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 13 – 19 Haziran haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Daha yetkili olacak ve yeni sorumluluklar alacaksınız. Çalışmanız iş yerinde takdir edilecektir ve üstlerinizin takdirini kazanabilirsiniz. İş arayanlar ise bu süre zarfında başarılı olacaklar. İş kolları güçlenecek, yeni yollar açılacak. Kariyer için yeni stratejiler oluşturacak ve bunları cesaretle uygulayabileceksiniz. Evde mutlu bir ortam sağlamaya çalışın ve büyüklerin tavsiyelerine kulak verin. Partnerinizden hiçbir şey saklamayın ve duygularınızı açıkça ifade edin. Bir yabancının müdahalesi de ilişkinizi etkileyebilir. Bu dönemde uykusuzluk çekebilirsiniz ve mide ile ilgili hastalıklar sizi rahatsız edebilir.

Bu hafta Merkür İkizler burcuna geçiyor. Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde iletişim ve misafir trafiği artacaktır. Uzaktaki aile bireyleriyle haberleşebilir, evimizde arkadaşlarımızı ya da diğer aile bireylerini ağırlayabiliriz. Evde keyifli sohbetler ve zaman zaman hararetli tartışmalar yaşanabilir. Ailemize karşı fikirlerimizi dile getirmekten çekinmeyeceğimiz bir dönemdeyiz.


14 Haziran Salı günü Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İş ve kariyer konuları ön planda olacak. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda! Öncelikle finansal konular ve kazançlarınız risk altında! Beklenmedik sürpriz harcamalar, kayıplar, ummadık ödemeler ortaya çıkabilir. Kullandığınız büyük elektroniklerde arızalar oluşabilir. Dostlarınız ve özel hayatınız arasında kalabilirsiniz.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: İmajınızı koruyun.
  • Boğa burcu: Ertelemeyin.
  • İkizler burcu: Herhangi bir yeni ortaklıktan kaçının.
  • Yengeç burcu: Ebeveynlerden tavsiye alın.
  • Aslan burcu: Spekülatif yatırımlardan kaçının.
  • Başak burcu: Rekabette bir adım önde olun.
  • Terazi burcu: Motive kalın.
  • Akrep burcu: Yeni işe yatırım yapın.
  • Yay burcu: Öfkenizi kontrol edin.
  • Oğlak burcu: Partnerinize güvenin.
  • Kova burcu: Zekanızı kullanın.
  • Balık burcu: Yetkili olun.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagramTelegram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.